Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Morana
 
Aviana
 
Yuri
 
Acacio
 
Calvin
 
Eric
 
Evanora
 
Damien
 
Lili
 
Razor
 
Statistics
Der er i alt 483 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Haniel

Vores brugere har i alt skrevet 26865 indlæg in 2067 subjects

Share | 
 

 The law of self-defense - Amena

Go down 
ForfatterBesked
Maya

avatar

Fag : Billedekunst, Musik, Dans, Kampsport & Magiske elementer
Antal indlæg : 11

IndlægEmne: The law of self-defense - Amena   Søn sep 09, 2018 12:00 pm

S: Amenas læreværelse
T: Midt på dagen
O: Hvad Amena har på sit kontor
V: Let støvregn
P: Et par sorte bukser, en grå tank top med en læder jakke over. Håret hænger løst.
Emne til: @Amena <3 <3


Maya havde ikke været her mere end en uge, og hun havde allerede formet sig et ry. Specielt efter denne her spise situation. En eller anden stor stærk vampyr havde syntes at han skulle komme med en dum kommentar til den nye pige, sikkert for at spille sej. Hvor Maya kom fra, var de seje dem som røg først - fordi de ofte ikke besad nogle ben i næsen. Forskellen var dog, at selvom Maya prøvede at passe ind, så var hun ikke en af de piger som bare stod stille og lod folk træde på sig. Så efter han havde skubbet til hende, havde hun på ingen tid formået takket være elementet af overraskelse at få ham lagt ned. Derefter trak hun en pistol og rettede den imod ham.
"If you ever. Ever. Touch me again, I'll kill you," sagde hun og så på ham før hun så at nogle undervisere kom. Skønt hun tænkte at det var ham de ville have fat i, blev hun overrasket da to af vogterne greb fat i hende og trak hende ud af spise salen.
"Sadly I would love to kick you out. But miss Sinclair has requested helping you.. with your.. issues. So go find her. I'll keep this," sagde en af vogterne som havde taget hendes pistol. Maya sad nu udenfor Amenas kontor og trillede tommelfingere. Et suk forlod hendes læber. Heldigvis havde hun ikke nogle forældre som skulle tjekke op eller skrive under hendes opførsel. Simon ville nok spørge hvad der var sket, men hun var rart sikker på at han ville forstå hendes reflekser. Der havde været en hær af levende døde, og alligevel var det noget ingen talte om. Måske fordi de fleste havde været i sikkerhed herinde det meste af tiden, det var ikke alle der havde været tvunget ind i krigen som Maya. Hvis det ikke havde været for Simon, havde hun aldrig klaret den hertil. Så snart døren blev åbnet til Amenas kontor, rejste Maya sig op.
"You wanted to see me?" Spurgte hun kort undrende og sank en klump. Ikke van til at andre folk greb ind når hun var i sådanne problemer.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Amena

avatar

Humør : She will rise. With a spine of steel, and a roar like thunder, she will rise
Fag : Hun er vejleder
Antal indlæg : 197

IndlægEmne: Re: The law of self-defense - Amena   Søn sep 09, 2018 12:43 pm

Påklædning
- Tøj + Sko Hun har en mørkerød kjole på Link, kjolen har en bar ryg. Hun har sorte ballerinaer på
- Hår + Make-up + Smykker Hendes hår er flettet sammen, så det går hende til omkring numsen Link. Hun har ret simpelt og neutralt make-up på Link og hun har sort neglelak på. Hun har nogle ringe på sine fingre Link
- Piercinger + Tatoveringer Hun har en masse percinger, se udseende Piercings for hele listen. Hun har en masse tatoveringer, se udseende Tattoos for hele listen.
- Accent Hun taler med en mix af noget Skotsk og keltisk Link
- Kontoret Det er et ganske smukt kontor, med en hel del malerie på væggende, alle har noget keltisk over sig. Man kan finde et bord, med en laptop, såvel som en stol på hver side. Der er også nogle behagelige og bløde stole, som kan findes i det ene hjørne, med et lille rundt bord mellem dem. Der er også reoler, med en masse bøger, såvel som enkelte priser

Hun havde altid haft en lyst, til at hjælpe dem omkring hende, om det så var at kæmpe for sit folk, eller tage nogen under sine vinger, kunne man vel sige at hun havde prøvet det hele. Hun var trods alt en kvinde, der sagtens kunne smide alt hvad hun havde i hænderne, hvis det betød hun kunne hjælpe en anden person, med hvad end der foregik i dere liv. Hun var ikke en kvinde, som var kendt for at dømme andre, mens hun snarer så hvad der foregik i deres hjerte, fremfor de ting de gjorde omkring sig. En person med en del smerte i sig, kunne trods alt finde på, at agere fuldkommen sindssygt, blot fordi de ikke kunne håndtere smerten, såvel som de sagtens også kunne finde på, at trække sig ind i sig selv og nægte adgang til andre folk. Det var måske også på grund af dette, at hun ikke kun valgte at tage et job, som en vejleder på akademiet, men også valgte at tage sig af den unge Maya. De fleste af lærerne, havde efterhånden givet op på hende, og det var endda på trods af, at den unge kvinde ikke havde været på akademiet, i mere end blot en uge.
Der var en tristhed i hende, over at de blot havde kastet hende væk, og ikke forsøgt at finde ud af grunden bag det hele, fremfor at stemple hende, som en ukontrolleret unge, der ikke kunne finde ud af noget som helst. Hun ville dog selv, forsøge at gøre det modsatte, af hvad lærerne havde gjort og faktisk acceptere denne unge kvinde, fremfor at kaste hende væk. Hun var blevet ringet op, som vogteren havde fortalt, af Maya nu var på vej imod hendes kontor, og efter lidt tid var hun gået til døren, og åbnet op, her for at se om Maya var ankommet. Som hun fik øje på den blonde pige, sendte hun hende et blidt smil "Yes of course, you can come in, and it's a pleasure meeting you, I'm Amena" hun gjorde plads til, at Maya kunne komme indenfor "And by the way, everything we talk about, will stay strictly between you and me, and don't worry I really don't care much for all the teachers, and whatever they may have to say about you" hun satte sig på en af de bløde stole, og gjorde an til, at Maya kunne sætte sig ved siden af hen de "if it isn't too much of trouble, could I ask for your weapons during our time together?" spurgte hun, samtidig med at hun fandt en kasse frem, hvor hendes våben kunne befinde sig "you will of course get them back, when we're done" hun sendte hende et blidt smil.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Maya

avatar

Fag : Billedekunst, Musik, Dans, Kampsport & Magiske elementer
Antal indlæg : 11

IndlægEmne: Re: The law of self-defense - Amena   Søn sep 09, 2018 1:42 pm

Maya var altid mistroisk omkring nye voksne, ingen kunne egentlig bebrejde hende - kunne de? Hun tænkte i to sekunder egentlig bare på at vende om og løbe tilbage til skoven, med andre ord at give op - men Maya gav ikke op. Så derfor valgte Maya at træde indenfor som Amena gjorde plads til hende. Amena var ikke just som hun havde forventet, når man så et navn havde man vel altid en eller anden form for ide til hvordan vedkommende så ud. De blå øjne gled henover rummet som hun betragtede kunsten foran sig. Den gjorde hende glad.
"You should though, haven't you read my medical file just like everyone else. According to some people I belong in Eichen House," mumlede hun lidt for sig selv. Hun stolede ikke på andre, så det var jo ikke der hun ville fortælle at hun var stukket af fra militæret. De ønskede at slå Simon ihjel, og hun ville ikke være den som lagde brødkrummerne ud til dem. "And I know the rules. If I say something that could indanger myself or others, you have to report it," tilføejde hun. Alligevel valgte Maya at gå imod en af stolene, men stoppede stille da Amena nævnte om hun ikke ville placere sine våben i kassen. Hvordan vidste hun at Maya overhovedet havde andre våben med sig. Det fik hende til at knibe øjnene en anelse, men hun trak så en daggert op fra sin inderlomme i jakken, og to fra hver støvle og puttede dem i kassen.
"That is all. The guy took my gun," pointerede hun og løftede armene kort op før hun satte sig ned i stolen. Derefter slog hun kort hænderne imod sine lår før hun svang det ene ben henover det andet, og placerede sine arme over kors.
"So, what do you want to talk about? Why threatened a guy? why I put the science room on fire?" Spurgte hun og kneb øjnene let. Maya havde efterhånden været omkring så hård struktur at så snart den slap fra hende, vidste hun ikke hvor rammerne i hendes liv var længere.
"But to point one thing out, I didn't start here to kill anyone.. I wanted to study art.. music, I always wanted that - but couldn't where I was before," kom det fra hende efter et par minutters stilhed.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Amena

avatar

Humør : She will rise. With a spine of steel, and a roar like thunder, she will rise
Fag : Hun er vejleder
Antal indlæg : 197

IndlægEmne: Re: The law of self-defense - Amena   Søn sep 09, 2018 2:06 pm

Hun trak på skulderne "If I had read your file, I would already have judged you. I would rather actually get to know you for myself, than to read someone judgnment, which was probably written in a state of anger" pointerede hun med et smil. Hun vidste de fleste af vejlederne og lærerne, nok læste disse filer, og denne vej igennem dannede sig et billede af, hvordan mon Maya måtte være. Dog var dette ikke noget hun selv gik ind for, hun ville snarer hellere lære Maya at kende, og danne sig sit eget billede af, hvordan den unge kvinde var, fremfor at læse en andens fortolkning af. Hun havde regnet ud, at Maya næppe var typen, som bare stolede på andre, men ud fra hendes adfærd der kunne beskrives som forsvarende, som skulle hun altid være på vagt, og sikre ingen kunne skade hende. I sidste ende måtte det virkelig være hårdt, aldrig rigtig at kunne slappe af, og virkelig bare trække vejret.
"if you say something, that could imply you would endanger yourself or someone else, I would much rather take the conversation with you. I want you to be able to trust me and talk to me about whatever there's wrong, and no I'm not that naive to think, you would come to trust me over a single conversation" hun klukkede for sig selv, og rynkede kort brynet, som var hun fanget af et minde eller en tanke, før hendes blik igen lod sig mødes med Maya's blå øjne. Hun sendte Maya et taknemmeligt smil, som hun lagde våbene ned i kassen, som hun lagde ned på Jorden igen. Hun havde regnet ud, af Maya nok havde flere våben på sig, efter vagten beskrev hvordan, at hun havde trukket en pistol frem, og sigtet den imod en anden elev "we don't have to talk about those episodes, we can talk about whatever you feel like talking about" Hun gav dog et enkelt suk fra sig "But to be Frank, I think you're in pain, and you don't know what about it. You're probably used to people abandoning you, so you've learned to put op these walls, which protects you from people getting to close. But these walls also hurt you, because, in some way, you probably need to be near others, but you always fear they will abandon you or hurt you" Hun havde kort en form for smerte i sin øjne, som havde hun selv kendt hvordan det føltes.
Dog som emnet røg imod, hvad Maya faktisk kom til akademiet for, nemlig kunst og musik, formede der sig et smil på hendes læber, det var trods alt to af hendes egne pasioner "I love art and music, I work as a tattooartist in my spare time, and when I was younger I would always paint when ever I could" der var noget drømmende i hendes øjne, som hun blev mindet om hendes unge dage, hvordan hun ville snige sig hen til Druiderne og male på deres murer, eller alle rituallerne der blev udført, og hvordan de tilmalede deres krop og ansigter "I do think I can help you in that part, both with the singing and art, and I also think it's a great idea to focus on those two things, art and music have been known to help those in pain" pointerede hun med et mindre smil.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Maya

avatar

Fag : Billedekunst, Musik, Dans, Kampsport & Magiske elementer
Antal indlæg : 11

IndlægEmne: Re: The law of self-defense - Amena   Søn sep 09, 2018 11:36 pm

Hun var vel van til at dem som arbejdede med hende, havde læst om de problematikker og ting hun måtte døje med. Men hvis Amena gjorde det, ville hun også hurtigt opdage at militæret sikkert ledte efter hende. Maya havde trods alt ikke været smart nok til at ændre sit navn inden hun skrev sig ind her. Hvorfor ikke? Nok fordi hun regnede med at kunne forsvare sig selv, eller nå at stikke af. Heldigvis forventede Amena ikke noget, som de andre der regnede med at hvis de satte sig ned og snakkede med hende kort - ville hun åbne bogen op og tale løs om alting. Det var ikke fordi Maya skjulte hvad der var sket, fordi hvis nogle egentlig stillede hende et spørgsmål - ville hun nok svare. Hun kendte ikke til at måden hun var opvokset på var anderledes end andre. Hun havde trods alt kun snakket med børn fra samme sted, og der var det næsten det samme med alle. Dog som hun nævnte smerte, var der et lille ryk i Mayas hovedbevægelse, som hun fik sat sin fulde opmærksomhed på hvert eneste ord der blev beskrevet i den sætning.
"A warrior does not mourn those she's lost till after the battle is won. " kom det stille fra hende. Det var ord fra Tatia, fordi sjovt nok vidste Tatia hvordan det var at miste folk man holdt af i en kamp man ikke selv startede. De var sandt nok ikke i kamp mere, men til hun ikke behøvede at se sig over skulderen så var hun vel stadigvæk i kamp? "Everyone abandons you. People seem to forget not many months ago this was a battlefield, so was the entire city - but everyone is to scared to talk about it. People died on that field for us to live, and n.. I don't know," tilføjede hun og sukkede lidt. Der var meget på hendes hjerte hun ikke talte om, men ikke var bange for at tale om. Maya valgte lige der ikke at tilføje mere eller snakke mere om krigen lige der. Det kunne ses på hendes kropssprog at der ikke skulle stilles spørgsmål til det, ikke lige nu. Dog som det blev skiftet over på kunst, så var hun lidt nemmere at snakke med.
"I always loved it.. there was just not room for me to do it," tilføjede hun efter Amena fortalte at hun delte hendes passion for det. "Well If they saw me did it.. it was 10 labs in the running field, till my mind was on something else," fortalte hun som hun så rundt på malerierne. Maya bemærkede ikke ligefrem hun stille kom med informationer.
"I guess," mumlede hun lidt og rejste sig op for at se rundt på malerierne. Maya lod armene overkors og lod blot de blå øjne glide henover billederne.
"I'm not a bad person you know. He pushed me, and I reacted. But no one cares about that, we all know how some people looks at the new girls. I know that weapons aren't allowed at the academy, guess I was a bit anxious after the war," fortalte hun stille.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Amena

avatar

Humør : She will rise. With a spine of steel, and a roar like thunder, she will rise
Fag : Hun er vejleder
Antal indlæg : 197

IndlægEmne: Re: The law of self-defense - Amena   Man sep 10, 2018 12:05 am

Der formede sig et mindre smil på hendes læber, det var dog ikke et af glæde "I know of that phrase. When we used to go to battle, we would mix the ashes of our deads, with the paint we would bare on our bodies. Our druid told os that in some way, we would carry a piece of our loved ones with us, almost as if they protected us from harm" det havde været længe siden, at hun sidst havde talt om de krige, som hun selv havde kæmpet i. Hun havde endda været så stor en trussel, for romerne at de havde nedskrevet historier om hendes bedrifter, såvel som tegninger af hendes udseende. Det var ikke altid nemt, at snakke om de ting man havde gjort, specielt de ting som hun havde gjort, i forsøget på at beskytte det folk, som hun anså for sit eget, eller snarer et hun følte hun var en del af "And of course we had these beautiful ceremonies for the dead, so that their spirit could pass on" de havde egentlig været ganske smukke, også set ud fra den musik de lavede, i forsøget på at ære de døde.
Hun hævede let øjenbrynet, ved Maya's kommentar, om hvordan alle syntes at forlade en, og at folk ofte glemte de slemme ting "The human brain when experiencing great pain or trauma, have to experience about 5 situations of happiness, in order to forget the pain. So I don't necessarily think they have just forgotten what happened, I suppose it's more of a way, to protect oneself of what happened" forklarede hun medet skuldertræk. Hjernen var ganske fascinerende, specielt set ud fra ens overlevelses instinkt, men også hvad den ville kunne gøre, for at beskytte sig selv. Hvor meget traume en person ville glemme, hvis det betød at de kunne redde sig selv, fra en ekstrem smerte "Forgetting is after all, the most common toll to protect oneself, but if those people died so that others could live, then we mustn't let those deaths be en vain, but also remembering and honoring what they did for us" pointerede hun.
Hun lyttede stille med, som Maya forklarede hendes situation, specielt i forhold til det med kunsten. Hun betragtede hende endda, med et mindre smil på sine læber, som den unge kvinde rejste sig for at betragte malerierne "Some of them I made myself, and others I found" hun rejste sig op, og stilte sig hen ved siden af den unge kvinde "This is close to the place I grew up" hun pegede på en smuk lysning, hvor der var mærkninger af ritualler på træerne, og dog ikke i den forstand, at der var en, som havde skåret i barken, snare det af maling. Hun sendte Maya et blidt smil "I never thought you were a bad person, after everything that happened, it's only understandable. You were constantly on alert, not knowing if there would emenant danger around the corner, so I do understand your reason" der var ingen form for fordom i hendes blå øjne, som hun betragtede den unge kvinde, snarer en forståelse, for hvad hun sagde.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: The law of self-defense - Amena   

Tilbage til toppen Go down
 
The law of self-defense - Amena
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Athena indendørs :: Storsalen :: Lærerværelset-
Gå til: