Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

B O L I G O M R Å D E R

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
» Spicy memes
Today at 3:20 pm by Vincent

» You seem different
Today at 1:12 pm by Tidus

» What a sad place for a happy soul - Samael
Today at 1:10 pm by Lynelle

» Everything hurts - Amery
Today at 12:58 pm by Kaiya

» Hvem er hvem listen!
Today at 11:15 am by Tait

» You just loooooove your job huh? (Adannaya)
Today at 10:46 am by Adannaya

» I love games, let's play a bit [xxx]
Today at 9:47 am by Tidus

» A little haunting at midnight - Marcel
Today at 8:25 am by Zitora

» Broken mirrors - Talion
Today at 8:13 am by Elena

Top posting users this month
Tidus
 
Dexter
 
Kaiya
 
Samael
 
Leviticus
 
Rayna
 
Lilith
 
Amery
 
Nadia
 
Damien
 
Statistics
Der er i alt 522 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Ietu

Vores brugere har i alt skrevet 29408 indlæg in 2198 subjects

Share | 
 

 ☂ Winning for sure has its benefits! (Reign)

Go down 
Gå til side : Previous  1, 2, 3, 4  Next
ForfatterBesked
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 497

IndlægEmne: Re: ☂ Winning for sure has its benefits! (Reign)   Fre okt 05, 2018 11:41 am

Det var måske rigtigt nok - det havde en tendens til at gå galt når først det blev mere end bare.. hvad det var. Men han ville gerne være - at de var et par. Men hvis det var sikrest ikke at putte et mærke på. Han skævede en smule mod Reigns ansigt før et lille skævt smil bredte sig over hans læber.
Man kunne jo ikke trække sig selv ud fra værelset nu. Det var umuligt - lige meget hvor fristende vin så end kunne være, så ville Reign altid være mere fristende. Han gengælde kysset og rykkede sig automatisk tættere for at kunne få bare lige lidt mere. Han kom kort med en halv beklagende lyd da kysset havde en alt for hurtig ende og hans blev fejet af mennesket så let som ingenting. “ we should.. “ fik han hurtigt sagt med et lille grin før han fulgte menneskets bevægelser lidt med blikket.
“ moral one huh? “ han rystede kort lidt på hovedet. Han gjorde endnu engang en indsats i at få lov at bestemme lidt over hvor længe kysset skulle vare. Men nåede igen kun at gengælde det før mennesket var væk igen. Typisk! Et lille suk forlod han som han lod hovedet glide på skrå mens hans blik et øjeblik hvilede mod loftet da Reign var væk fra sengen og havde efterladt halvdæmonen sådan lidt halvnøgen på sengen.
Mennesket vendte tilbage. Hvilket gjorde at Razor ikke tøvede et øjeblik med at trække ham ned til sig. Det måtte være svar nok på at desserten helt klart ikke skulle spises færdig lige nu. Han havde noget meget mere lækkert lige foran sig. Hvad var meningen så med brownie og smeltet is.

“ we’re staying right? “ mumlede han så bare lidt ud mellem to kys mod fyrens læber. Kys som dog fandt vej lidt op mod hans kindben. Han havde måske lidt brug for at få det understreget. Selvom skaden i sidste ende allerede var sket. Især nu hvor badebukserne var væk - så var det jo nærmest en nøgen invitation til alt mulig mere. Og Razor havde på det punkt intet der stoppede ham i at droppe vin aftalen med Nico for at bruge tid kun med Reign. Han sendte mennesket et lille smil før han stjal hans læber igen. “ dont answer that.. I vote yes “ tilføjede han så bare med et lille grin og lod sine fingre glide gennem Reigns allerede super flotte og vilde hår. Der gik et øjeblik før han så bare nærmest krammede ham med både arme og ben. “ Cause I want you all to my seeeeelf “ spandt han lidt og nappede ham ved øret.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Reign

avatar

Humør : Maybe I'm right and the world is wrong.
Fag : -
Antal indlæg : 480

IndlægEmne: Re: ☂ Winning for sure has its benefits! (Reign)   Fre okt 05, 2018 6:45 pm

Reigns svar var mere en brummen end noget andet, hvilket i sidste ende ikke betød noget, da Razor bestemte sig for, at sådan blev det. Ingen protest fra menneskets side af.
Han bevægede sig livligt ind i kysset, til det blev afbrudt af, hvad der sikkert kunne defineres som et brydergreb fra halvdæmonens side af. Et let grin gled henover hans læber, "you want this, and you want that. You spoiled lil' brat."
Han rullede om på siden og greb lidt fat om den øverste del af Razors ene ben for at trække det højere op over sin hofte. Pirrede ham først med helt små kys, der kun lige lod deres læber mødes, inden spidsen af hans tunge bevægede sig med ind i legen og ind mellem sin modparts tænder.

Ja, det her var meget bedre end et glas vin. Og budding. Selv de brownies, Reign både kunne smage og dufte i dette øjeblik.
Øjnene havde lukket sig i, og alting føltes, som var det i slowmotion. Det intime tungekys og hånden, der i mellemtiden havde fundet resten af vejen op ad drengens ben, bagdel, ryg - og så ned på bagdelen igen. Havde selv lyst til at smide det tøj, der ellers lige havde erstattet kåben, men nægtede at bevæge sig mere end højst nødvendigt. Lå lige så godt.
Kysset endte med et mildt nap i Razors overlæbe.
"Have you ever had a threesome?" brød han lavmælt stilheden med et spørgsmål og åbnede øjnene på klem. Havde måske spurgt engang, det kunne Reign ærlig talt ikke huske. Og uanset hvad kunne det sagtens havde ændret sig. I hvert fald havde mennesket ikke fået indtrykket af, at knægten havde holdt tilbage med god, gammeldags meningsløs sex, siden han var ankommet til Gaia. Og havde uden tvivl heller ikke holdt sig ren og dydig i Underworld, efter Reign forsvandt.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 497

IndlægEmne: Re: ☂ Winning for sure has its benefits! (Reign)   Fre okt 05, 2018 9:35 pm

" Mmmm I want everything.. Now.. Stop complaining - you'd prefer it like that.." lød det bare fra ham med et lille grin. Dog ikke et sekund i tvivl. Mon ikke Reign var rimelig tilfreds med at halvdæmonen ikke ville dele ham med hele verden? Selvom han vel egentlig gjorde det. Razor kunne måske få fyren til mange ting ved at simpelt blik. Men Reign var stadig en person der vidst ikke fandt sig i alting. Eller også havde Razor bare ikke skubbet grænserne langt nok. Et lille overvejende smil bredte sig over hans læber før han gik med på legen. Gengældte kysset. Lod tungen lege med hans. Hvorfor var det igen at han var den eneste af dem uden tøj på?
Halvdæmonens hænder udforskede menneskets krop - kun for at blive skuffet hver gang et nyt stykke tøj blokerede vejen for hans hænder at komme indtil den bare hud. Han skulle lige til at sige noget og være den der brød kysset - men Reign kom ham i forkøbet, dog med et spørgsmål der fik Razor til at tilte hovedet en smule på skrå.
" A threesome? " han kneb kort øjnene lidt sammen før han så bare rystede en smule på hovedet. " No.. " fik han så sagt et øjeblik efter før et lille grin flød ud over hans læber. " Have you? Or is a tiny dream you're wandering around with? " han fugtede kort sine læber, men kunne alligevel ikke helt lade være med at smile. Det var ikke noget Razor havde prøvet kræfter med. Ikke medmindre man sådan talte tilfælde hvor folk havde været til stede med. Men det galt vel ikke rigtig? Nah..

Razors fingre havde imellem tiden fundet vejen op og helt uskyldigt begyndt at knappe knapperne på Reigns trøje. " All of this clothes.. " han rystede på hovedet med en svag klikken med tungen. " Now that staying in, is what is happening.. This.. And this.. and this and that - needs to go.. " Sagde han med et lille halv drillende smil om læben og fik knappet den sidste knap op, kun for at lade hænderne smutte ned til Reigns bukser. Det kunne også lige så godt blive åbnet nu hvor det var hvad han havde gang i. Afklæde mennesket altså. Hans blik flakkede lidt mellem at have fokus mod hvad hans hænder lavede, men også mod fyrens ansigt. Kun for at vedligeholde det halv drillende udtryk.
Og så længe Reign bare accepterede at det var sådan det var, så ville den spindende lød der kom fra halvdæmonen forblive helt rolig og ikke kaste sig over i en knurrende lyd. Selvom han nok alligevel havde lidt lyst til at bide en smule mere i mennesket end han hidtil havde gjort.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Reign

avatar

Humør : Maybe I'm right and the world is wrong.
Fag : -
Antal indlæg : 480

IndlægEmne: Re: ☂ Winning for sure has its benefits! (Reign)   Søn okt 07, 2018 7:04 pm

Svaret overraskede ham ærlig talt noget. Razor virkede som typen, der havde prøvet noget nær... alting? Måske med undtagelse i ekstremerne - de helt ekstreme ekstremer. Og det var en trekant vel heller ikke.
"What? Nah, no. Not at all," svarede Reign, i tvivl om det nu var hele sandheden. Tanken om at prøve det var slet ikke uinteressant. Men med Razor - aldrig i livet. Bare det, at have viden om at drengen var sammen med andre, gjorde nas. At skulle se på det også ville være ubærligt. "I'm just being curious," tilføjede han med et forsigtigt smil.

Et smil, der udviste mere og mere glæde, jo flere skjorteknapper der blev åbnet, og som til sidst endte ud i en lille latter. "You've become really good at this," sagde han og plantede et enkelt kys mere på stykket mellem drengens mund og næse for så selv at lade sine hænder finde bæltet, der var det eneste, der stod mellem næsten ikke at kunne se noget og at kumme se hele drengen i al sin pragt.
Knuden blev pillet op, og bæltet smidt væk, som Reign fortsatte det tidligere afbrudte tungekys med hænderne solidt plantet omkring halvdæmonens ansigt.
Kun for at blive afbrudt igen. "Condoms, get the condoms. Go, go, go," forlangte mennesket utålmodigt og næsten skubbede Razor ud af sengen, mens han selv afsluttede tøjopgaven, drengen havde startet.
Razor var blevet sendt i kiosken efter kondomer dagen inden, så Reign regnede stærkt med, han havde pakket dem også. Hvis ikke - tja, så var de i hvert fald på den.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 497

IndlægEmne: Re: ☂ Winning for sure has its benefits! (Reign)   Man okt 08, 2018 11:58 am

Man kunne jo aldrig vide - det kunne da godt være at Reign havde haft et eller andet rush ved at være 3 mand i lagnerne. Måske sammen med ham - hvad var det nu han hed? Anyway! Ham på baren tilbage i underworld. Oh Well.. man kunne jo i sidste ende betale sig til mange ting, men det var så heller ikke tilfældet nu. Heldigt. Eller? Måske.
Skjorten forsvandt fra menneskets krop og gav udsigt til noget lækkert. Selvom alt andet han kunne se også var ret lækkert. Også selvom han hurtigt blev trukket ud af sin trance ved Reigns ord. Kondom. Selvfølgelig. Det var så typisk. Så typisk at den halvdæmonens reaktion på det nok også var det mindst tilfredsstillende ved det. Et suk forlod hans krop som han rullede ud fra sengen. Havde de overhovedet sådan nogle med. “ where tho? “ spurgte han så lidt og rodede sig kort lidt i håret. En smule overvejende. Han huskede at Reign havde nævnt et eller andet, nu hvor han pludselig faktisk havde tankerne mod det - men det var måske ikke lige dét hans tanker havde været fokuseret på da han pakkede.

Han rodede kort lidt i sin taske - selvom han godt vidste at det nok ville være en forgæves søgen. fuck...Han vendte sig så bare lidt mod mennesket og sendte ham et lille smil. “ sooooo Um.. was I surpose to be the one taking Care of that? ‘Cause.. if so - I have failed “ sagde han så lidt og skar kort lidt en grimasse. Han foldede kort sine hænder bag ryggen før han så bare trissede lidt tilbage mod sengen. Eller faktisk hele vejen tilbage og lod sig kravle ind på sengen.
“ or Maybe you packed something that my non-responsable brain forgot “ han bed sig kort lidt i læben og holdt et måske halv undskyldende men også lidt håbefuldt udtryk rettet mod Reign. Fordi - hvis det ikke var tilfældet, var der så stadig udsigt til noget som helst? Han kunne håbe - men han tvivlede faktisk en smule. Reign var lidt en skiderik på det punkt. Eller det mente Razor hvert fald. Mange andre ville nok mene at det var den rigtige beslutning. Razor kunne kun gøre sit for at overtale mennesket lige meget hvad. Det var hvert fald et sødt lille smil han havde om læberne.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Reign

avatar

Humør : Maybe I'm right and the world is wrong.
Fag : -
Antal indlæg : 480

IndlægEmne: Re: ☂ Winning for sure has its benefits! (Reign)   Man okt 08, 2018 5:01 pm

Reign lod en mellemting mellem et fnys og et grin ud af Razors kommentar og smed sine bukser ned på gulvet, inden det gik op for ham, at det ikke var en joke.
"Are you serious?" spurgte han, velvidende om svaret, efter at have gloet måbende hen på drengen et par sekunder.
Flere sekunder gik med stilhed og blikket hængende tomt frem for sig, inden Reign sukkede ud, "I guess I'mma... go put some cold water on my crotch then." Han kunne ikke rigtig tillade sig at blive sur på Razor. Det var ham selv, der nægtede ikke at bruge beskyttelse. Og måske var det også lidt hans skyld for ikke at have mindet drengen om det. Eller bare informeret ham mere tydeligt om sin opgave.

Alligevel lagde mennesket ikke skjul på sin skuffelse, da han rejste sig og vandrede ud på badeværelse - nedsunket og ret ynkelig.
"Maybe this is our punishment for lying to that guy," foreslog han derudefra med døren stående åben, så de stadig kunne høre hinanden. Trak ned i sine boxershorts og pressede læberne sammen, som lidt koldt vand fra vasken blev smidt på hans nedre parti. Down, boy, down...
"Or maybe you're just an idiot," mumlede han lidt lavere. Okay, okay, lidt indebrændt vrede mod Razor havde alligevel hobet sig op. Uretfærdigt? Retfærdigt? Det var svært at sige.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 497

IndlægEmne: Re: ☂ Winning for sure has its benefits! (Reign)   Man okt 08, 2018 6:00 pm

" Me being in charge of something like that - how did that ever sound like a good idea? " Spurgte han så bare hurtigt i et dumt forsøg på at forsvare sin egen sag. Selvom der vel egentlig var lidt en god pointe i det. Desuden var det Reign der altid insisterede på at det skulle være en ting, så hvorfor var det helt præcis at det ikke var ham der bare per natur sørgede for at det var sørget for? Razor rystede hurtigt alting ud af tankerne da mennesket vandrede forbi ham. " Wait what? " Han rynkede panden en smule og så efter fyren, undrende. Også selvom der ikke gik mange øjeblikke før han trissede lidt efter. Han stoppede dog op i døren og lod blikket hvile mod mennesket. Lyttede lidt til hvad fyren sagde - mumlende. Hvad end han prøvede på. Det var nu alligevel lidt underholdende. Også selvom frustrationen kunne mærkes i hele kroppen, måske mest for neden. Men hey - der var da andre måder at fikse sådan et problem på.

Han spadserede så bare uden videre hen bag mennesket og lod lidt pirrende fingrende danse hen over fyrens lænd. Han plantede et lille kys ved hans skulder før han så bare endte med at stå lidt ved hans side og betragte det mesterværk han vidst selv havde haft lidt del i at få op. " So forcefull.. " Sagde han lidt og rystede en smule på hovedet med en lille smil, dog kort efterfulgt af en lav 'tsk tsk' lyd.
" Do you need a hand? " Spurgte han så bare drillende og trådte tættere mod fyren. Han lod hovedet glide lidt på skrå før han lod blikket glide fra Reigns nedre dele og op til mennesket ansigt. " Or maaaaybe.. " han plantede endnu et lille kys mod Reigns skulder før han bare bevægede sig om foran fyren. Fingrende gled stille og roligt ned over hans bryst og mave og helt ned. Det ville være ærgerligt at lade det gå til spille. Hans læber fulgte med hans hænder, placerede små kys ned over Reigns bryst og ned over hans mave - et lille nap måske. Dog holdt han blikket en smule op mod fyrens ansigt. Det var vel en ting der stadig godt kunne komme på tale, selv uden et kondom? Nu hvor Razor havde skabt en dum situation - så kunne han vel på gode måder i det mindste sørge for at det ikke blev så deprimerende som den Reign der havde forladt værelset for lidt siden havde givet udtryk for at det var.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Reign

avatar

Humør : Maybe I'm right and the world is wrong.
Fag : -
Antal indlæg : 480

IndlægEmne: Re: ☂ Winning for sure has its benefits! (Reign)   Man okt 08, 2018 8:04 pm

Reign fortrød allerede det sidste, han havde sagt, selvom det ikke engang var sikkert, Razor havde hørt det. Men hvis han havde, var han i hvert fald ikke blevet yderligere påvirket af det. Med mindre berøringerne og kyssene var en måde at give tilbage på ved at modarbejde det, Reign så ihærdigt forsøgte på.
"Sure, grab the showerhead and hose me down," lød det sarkastisk fra det småirritable menneske, der ikke på nogen måde fangede drengens hentydninger, før han pludselig befandt sig på sine knæ på de kølige badeværelsesfliser.
Kanten på Reigns boxershorts ramte huden med et smæk, da han slap dem, og han gloede uforstående ned på Razor. "Really...?" lød det skeptisk, selvom det burde være tydeligt for enhver, hvad han havde gang i.
Det var bare ikke noget, der skete særlig tit. Faktisk kunne mennesket tælle antallet på én hånd, og det var kun sket, fordi han havde smidt omkring sig med hints om, at han virkelig, virkelig gerne ville have det.
Måske var det stedet, der gav hybriden kuller...?
"You know, we..." Reign rømmede sig med et lille host, "we can wait until tomorrow if you don't wanna?" afsluttede han med en så ligegyldig og ikke-lokkende tone som muligt i håb om at virke som den store af de to uden rent faktisk at give Razor lyst til at stoppe.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 497

IndlægEmne: Re: ☂ Winning for sure has its benefits! (Reign)   Man okt 08, 2018 9:28 pm

Også blev der stillet spørgsmålstegn ved det? Wait untill tomorrow..
Han himlede mentalt med øjnene og havde jo nærmest et øjeblik lyst til at ruske mennesket. Men nej - der var andre veje. Halvdæmonen gav et nap fra sig - okay måske nærmere et bid tæt ved menneskets lyske. " If you have complains you can report them afterwards.. " lød det fra ham, som han kort skævede en smule op mod fyrens ansigt. Der gik et øjeblik før han lidt halv forførende endelig fandt vejen frem over hans læber. Det var ikke fordi han ikke havde lyst - faktisk var det en ting han ofte gerne ville. Problemet var nok bare mest når der var 'sexy time' så prioriterede halvdæmonen sin egen egoisme meget højt og fokuserede nok mere på det frem for at gøre lidt ekstra for Reign. Selvom det faktisk alligevel gav en del at være den der ydede lidt engang imellem.

Men i stedet for at sige mere til menneskets dumme indput, sendte han ham bare et lidt flabet smil og trak hans boxershorts ned, helt stille og roligt. Mest fordi fyrens vand plaskeri havde gjort dem våde og det gjorde det.. Okay minimalt mere besværligt, men hey.. Halvdæmonen havde vel ret til at slå streger under ting der var dumme. Underholdende men dumme. Han kunne også være rigtig led og bakke ud nu. " Or I could just stop.. " hviskede han så lidt og bed sig kort i læben. Et kort drillende udtryk røg op mod fyren før han så bare sendte sit fokus et andet sted hen. Tirre fyren bare en smule mere.. Bare lidt. Han nappede ham kort - et nap efterfuldt af små kys ned over det nederste stykke af maven. Hans hænder havde stoppet sin rejse ved hans lår, den ene hvert fald. Den anden havde fundet sig rimelig godt til rette ved hans røv.
Ikke flere tankestrømme eller afbrydelser. Det tog ikke halvdæmonen lang tid at overbevise sig selv om hvor stor en idiot han ville være hvis han droppede det nu. Desuden var det alt for fristende. Nu var han så tæt på - så hvorfor ikke. Slut med at tirre - næsten, han lod tungen lege en smule før han endelig gik i gang.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Reign

avatar

Humør : Maybe I'm right and the world is wrong.
Fag : -
Antal indlæg : 480

IndlægEmne: Re: ☂ Winning for sure has its benefits! (Reign)   Tirs okt 09, 2018 4:58 pm

Reigns hænder låste sig fast om vaskens glatte kant, og blikket ramte hans reflektion i spejlet, da Razors bogstaveligt talt bidende svar sendte et lyn igennem ham.
"No complains," skyndte han sig at sige, da det alligevel blev for risikabelt at blive ved med at køre på 'super betænksom person' facaden.
Sekunderne føltes som timer, som mennesket stod der i ikke andet end sin fødselsdragt samt boxershorts liggende i en krøllet klump nede om anklerne, mens halvdæmonen tirrede ham utrætteligt. Vandets effekt havde for længst stoppet med at virke, og det dunkede utålmodigt for neden i takt med menneskets hjerte.
"Don't you dare," forlod det lavmælt mennesket med en smilende rysten på hovedet. Ingen grund til at spille kostbar - det kunne alligevel umuligt lade sig gøre at skjule lysten nu.

Minutterne svandt hen, og Razor klarede sit job til punkt og prikke - i hvert fald nok til at få klaret det, som det kolde vand havde påbegyndt. Reigns ene hånd, der i mellemtiden havde vandret ned i drengens brune manke, slap forsigtigt.
"Holy mother of Christ... where did you even learn that?" spurgte mennesket efter at have åbnet øjnene igen men tilføjede hurtigt, "actually, don't tell me."
Han greb ud efter lidt toiletpapir og tørrede det værste op, mens han i en seriøs tone erklærede, "that'll be 300 pounds, please," selvom det var en joke, der, hvis Razor ikke selv fangede den, snart blev tydeliggjort via et smil ned til ham. Fik pludselig også lyst til at rode ham i håret men konkluderede hurtigt ud, at han vist bare savnede Django og lod være.
"Come on, let's grab a shower," sagde Reign og trådte ud af sine boxershorts for at tænde for vandet. "So - is this gonna happen every time one of us forgets condoms?" spurgte han med et håbefuldt smil tilbage mod halvdæmonen med hånden holdt under vandet for at mærke temperaturskiftet.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 497

IndlægEmne: Re: ☂ Winning for sure has its benefits! (Reign)   Tirs okt 09, 2018 6:37 pm

Okay okay! Det gjorde en del at få lov til at være den der gav Reign noget - han tydeligvis virkelig godt kunne lide. Så måske man skulle gøre det en smule oftere? Hans blik gled op mod mennesket før han endelig selv skubbede sig op at stå, tørrede sig kort om munden med et lille halv skævt smil om læberne. Han skulle lige til at svare, men droppede det selvfølgelig da fyren sagde han ikke skulle sige noget. Han rettede sig kort lidt op. " Or maybe this is one of those 'worth waiting for' moments.." Sagde han så bare, dog drillende og med et måske lidt for kækt udtryk. Han lod blikket glide lidt ned over mennesket før han lod hovedet glide lidt på skrå. Meget betragtende. Han klikkede kort med tungen og daskede til Reign. " Shut up.. " tilføjede han kort, dog med et lille grin.. 300 pund - han måtte være helt ved siden af sig selv.

Et bad lød som en god idé - han rodede sig kort lidt i håret og trådte efter Reign med hen til bruseren. Han kyssede ham kort ved det ene skulder blad før han så bare kort hvilede hagen lidt dermod. " Naaah.. Then all of the sudden you would end up being the spoiled one, and I don't think that's a good idea.. " Sagde han så bare med et lille grin. Han skævede kort lidt mod vandet men lod så blikket glide lidt mod Reigns ansigt igen.
" Besides - I'm not planning on letting you letting me being the one who needs to remember something like that.. " tilføjede han så med et lille smil. Igen en smule drillende, dog var der alligevel noget mere alvor i det. For det var den dummeste idé - halvdæmonen var lige glad om de brugte kondom, derfor mente han ikke at han burde være den ansvarlige. Men det var alligevel en hel afvisning på idéen - det var jo et godt alternativ hvis det nu faktisk skulle ske igen at et kondom ikke lige var blevet bragt med. Han snoede sig så bare omkring fyren og trak ham med ind under vandet. Han havde blikket mod Reign - men kun indtil vandet formåede at skylle gennem hans hår og ned over hans ansigt. Det var der øjnene blev lukket - i takt med at smilet voksede.
" Its funny tho' - how your face went all sad just because of a stuuuupid condom.. " Sagde han så lidt med et lille grin. Dog stadig uden at åbne øjnene - nød nok i sidste ende bare vandet et øjeblik.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Reign

avatar

Humør : Maybe I'm right and the world is wrong.
Fag : -
Antal indlæg : 480

IndlægEmne: Re: ☂ Winning for sure has its benefits! (Reign)   Tirs okt 09, 2018 9:15 pm

"Right," lød det småskuffet fra Reign, der dog var enig med udsagnet. Man kunne ikke forkæles hele tiden, det ville ende med at forvandle en til en af de der rigmandsunger, man så på tv, der altid fik alt, de ville have.
Og igen måtte Reign erklære sig enig, "you're right, protection is my responsibility," nikkede en enkelt gang og tøvede et sekund, inden han tilføjede, "oh, and, uh... I'm sorry I called you stupid. I didn't really mean it." Det ville have drevet ham til vanvid ikke at undskylde - uanset hvor ligeglad, Razor havde været.

Mennesket sugede det hurtige glimt af halvdæmonens røv, han fik, før den var forsvundet igen. Det føltes helt underligt ikke at have haft god udsigt til den under aktet. Ikke at udsigten havde været dårlig overhovedet, men Reign måtte indse - at drengens bagdel havde været savnet.
Vandet var perfekt og flyttede Reign det allersidste skridt hen mod total og komplet afslapning. Det var sådanne tidspunkter, han virkelig huskede på, hvor godt et liv han havde.
Også hans øjne havde lukket sig i, og ansigtet var vendt op mod det store bruserhoved. Lige indtil Razor sagde noget, der tilegnede sig menneskets blik. "Oh yeah, my sadness amuses you?" spurgte han med et drilsk smil og kørte håret tilbage, inden han rakte ud efter mini-shampooflasken, der fulgte med rummet. "'Papaya extract'. Fancy," læste han højt og sendte Razor et smil til, inden lidt blev hældt ud i hånden og masseret ind i drengens hår. Det ville nok havde givet mere mening bare at sørge for sit eget hår, men hvad var det sjove i det?

"Truth be told, I really miss doing it without condom," indrømmede Reign og overværede den tykke væske blive til skum mellem sine fingre, "so if you suddenly get the urge to go pee in a glass yet again and can refrain from having sex with random guys straight away, tell me and I'll be ready." Han grinede lavmælt uden at fjerne blikket fra laget af skum. Ikke at det var morsomt overhovedet. Faktisk var det virkelig tragisk. Men Reign kunne ikke se andre muligheder end at gøre grin med deres situation. Forsøgte han at ændre den, ville de bare skændes, og forsøgte han at ignorere den helt, ville det ende som en indebrændt vrede, der på et tidspunkt skulle gå ud over nogen. Og den 'nogen' var Razor.
"Would you hate it if we went to bed after this? I really wanna get up early tomorrow and get the most out of the day."
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 497

IndlægEmne: Re: ☂ Winning for sure has its benefits! (Reign)   Ons okt 10, 2018 7:33 am

Razor kunne nok ikke være mere ligeglad. Han havde måske et øjeblik også selv syntes at han var ret dum. Mest fordi - det jo sådan set var en vigtig faktor hvis man havde bare en smule intentioner om at der skulle ske noget. Oh Well - bedre held næste gang. Selvom hans egen krop hungrede en smule efter mere, så var det som det var.
“ it actually does “ sagde han så bare med et lille grin før han kort rettede sig lidt op. Det gav ham en eller anden følelse i kroppen - hvilket var bedre end ingen følelse og god følelse fordi det var en veksling mellem hvad han ‘normalt’ følte. Han skulle lige til at skæve mod sæben Reign snakkede om - men droppede med det samme at åbne øjnene da han mærkede fyrens hænder i sit hår. Et sted han efterhånden havde fået en stor kærlighed til at de var placeret. Men også fordi at åbne øjnene når der var sæbe med - det ville være det rene selvmord.

“ so I just need to get tested and then we wont need that stupid condom? “ spurgte han så bare lidt som han endelig tog modet til sig og åbnede øjnene for at kigge på mennesket. Så længe det meste sæbe bare var skyllet ud var det okay.
“ Cause I Can do that.. and Also - Im not actually having sex with a shit ton of people. Why do you keep thinking that? “ spurgte han så bare lidt og lod hovedet glide en smule på skrå. Okay måske var han heller ikke helt uskyldig. Men det var alligevel ikke fordi han sådan kastede sig i armene på alle der lige følte for en bid af halvdæmonen. Hvert fald ikke når Reign var inde i billedet.
Han kunne så ikke helt lade være med at smile lidt skævt. “ no Its cool - i could sleep “ han nikkede en smule. Kun for selv at snuppe sæben. Nu var det vidst hans tur. “ close your eyes! “ sagde han hurtigt. Bare lige så Reign ikke endte i hvad Razor før helt elegant havde undgået ved at straffe sig selv lidt og ikke kigge på mennesket. Han startede med Reigns hår - men der gik ikke mange øjeblikke før hans hænder fandt ned over hans hals, skuldre og bryst - stadig totalt dækket af den alt for store mængde sæbe han havde taget med sig.
“ Whats the plan tomorrow tho’? Is there anything you absolutely need to do for this trip to be complete - or should we just, you know.. figure it out tomorrow? “ spurgte han så lidt med et lille smil og fik sæbet fyren færdig ikke. Han skulle jo heller ikke vaskes helt væk.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Reign

avatar

Humør : Maybe I'm right and the world is wrong.
Fag : -
Antal indlæg : 480

IndlægEmne: Re: ☂ Winning for sure has its benefits! (Reign)   Ons okt 10, 2018 9:50 pm

"Yep, that's pretty much it," svarede Reign og kørte fingrene igennem drengens nu fuldstændig bløde og ufiltrede hår, inden han tog sig sammen til at fjerne dem.
Han trak lidt på skuldrene af det næste, "I don't know, it just makes sense. You're good-looking and- also quite needy, let's be honest." Det var muligt, at Reign gjorde det til noget langt større, end det egentlig var, men hvad skulle han ellers tro? Drengen var virkelig tit sent ude - nogle gange hele natten - så med mindre han bare hang ud sammen med resten af sin ikke-eksisterende kyshedsgruppe, lagde det op til, at tiden blev brugt på... andre ting.

"Yeah? Good," Reign smilede let ned mod Razor og gjorde, hvad der blev sagt. Lukkede øjnene i og nød sin egen tur til at blive sæbet ind. Turen fra håret ned til brystkassen fik et dybt suk af nydelse frem fra menneskets hals, og han kunne ikke lade være at ærgre sig over, de ikke gjorde dette noget oftere. Vidste godt hvorfor - de fleste bade skulle bare gå hurtigt om morgenen, inden det var tid til arbejde - men derfor var det stadig ærgerligt.
Selvom al shampooen var forsvundet ned i afløbet, ville Reign ikke give slip på hybridens hænder endnu. Greb i stedet fat om dem og lagde dem tilbage mod sit bryst, "well, I was gonna go on a condom run but I think I might be set for the next week or so," svarede han og åbnede endelig øjnene igen for at sende Razor et drilsk smil, inden han fortsatte i en noget mere seriøs tone, "also, we decided to go for a swim if possible. Oh, and massages, we're definitely getting massages tomorrow. And you mentioned you wanted a facial, right? We've got plenty of things to do tomorrow. Which is why we should be sleeping by now."

De burde faktisk gå i seng nu i stedet for at stå og kukkelure under det varme vand - uanset hvor utrolig rart det var. Derfor tog Reign også det første skridt og placerede et kys på drengens knoer, inden han trådte ud af badet, tørrede sig og fik dækket sine private dele til igen med et par nye, tørre underbukser.
Han var egentlig ikke særlig træt. Stedet havde så meget at bude på, og han havde lyst til at udforske. Men det var for det bedste, og derfor fandt han plads i sin seng, modstod fristelsen til at trække bog eller mobil frem og gav søvnen et forsøg. "Goodnight, Raze. Love you."
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 497

IndlægEmne: Re: ☂ Winning for sure has its benefits! (Reign)   Tors okt 11, 2018 7:23 am

Lige meget om det ville gi mening eller ej - så var det en bekymring Reign ikke behøvede at have. Og hvis det så krævede at halvdæmonen igang imellem tog en eller anden mærkelig ‘tis i en kop’ test. Well - så måtte det vel være sådan. Også selvom han selv fandt det en smule spild af tid. Hvad skulle han have i sit tis som kunne være så slemt anyway?
Med hænderne placeret mod Reigns bryst, lyttede han bare lidt til planerne - genopfrisket plan. Egentlig havde de jo snakket om det. Men Hey - det havde jo også været en plan at drikke vin og den plan var fint forsvundet ud af verden, så det ville ikke være umuligt at andre planer blev erstattet af noget andet. Han skulede et øjeblik af mennesket hans drillerier. ‘Set for the week’ hmm.. han smilede dog alligevel skævt et kort sekund senere. Resten af planerne var vel som de nu engang skulle være.
“ sounds Good to me “ sagde han så bare med et lille grin. Han lukkede øjnene et øjeblik og nød - badet? Intimiteten? Reign? Lyden af hans vejrtrækning - hjerteslag. Det hele nok nærmere.

Badet måtte gerne have varet sådan - bare lige en evighed mere. Men der gik ikke mange sekunder før halvdæmonen fulgte trop med tilbage i sengen. Også selvom træthed ikke lige frem var noget han mærkede meget af lige nu. Så havde han efterhånden fundet ud af hvordan man på trods af det stadig var i stand til at falde i søvn. Han skubbede sig på plads under sin dyne før han vendte og rettede blikket mod mennesket. Et lille smil bredte sig om hans læber - næsten så længe at han helt glemte at svare. “ I love you.. “ lød det så endelig fra halvdæmonen før han lukkede øjnene. Igen var det lyden af Reigns hjerteslag der lullede ham i søvn. Måske nærmest den eneste ting der efterhånden adskilte ham fra at være mere menneskelig end dæmon. Han kunne ikke helt finde ud af om han hadede det eller fandt det sikkert. Så skulle han vel ikke være bange for at gøre Reign fortræd? Eller også.. oh Well.. så længe han ikke blev helt menneskelig. Det ville være det værste.
På trods af et dårligt indrettet værelse - så vågnede Razor op meget tæt på Reign. Fordi han simpelthen havde taget sig den frihed at joine fyren under hans dyne i løbet af natten. Med næsen begravet tæt ved fyrens hals og hvad der kunne have været en omfavnelse nok nærmere bare var en slatten arm hen over siden på ham. Oh Well - der kunne vel ikke blive klaget over et alt for stort behov for at være sikker på at Reign ikke nød at have sin dyne alene for længe.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Reign

avatar

Humør : Maybe I'm right and the world is wrong.
Fag : -
Antal indlæg : 480

IndlægEmne: Re: ☂ Winning for sure has its benefits! (Reign)   Søn okt 14, 2018 8:11 pm

Trods manglen på træthed lykkedes det mennesket at falde i søvn forholdsvist hurtigt. Nye oplevelser tog nok mere på energien, end man lige ville indrømme.
Og efter en nat med en underlig drøm, hvori han fik en massage af en stor hybridlignende ting mellem en kvinde og en kakerlak - hvad det så end betød? - vågnede han tidligt om morgenen. Utroligt tidligt faktisk, i følge den røde himmel, man kunne skimte mellem gardinerne. Solen var vist kun lige ved at stå op.
Alligevel følte Reign sig komplet morgenfrisk og klar på en ny dag. Han så frem på Razor, der havde fået sneget sig hen i sengen til ham, og kunne ikke lade være at smile over den søde, uskyldige søvn, der lå som et tæppe henover hans ansigt. Så sød og kær. Og så utrolig god til at skjule den halve dæmon, der rumsterede rundt indeni ham som en evig plage.
Reign overvejede stærkt at starte dagen alene og lade drengen få sin søvn. Det ville en god person gøre. Men blev i sidste ende for fristet til at tage ham med sig og spidsede læberne for at lade et mildt og lydløst men koncentreret pust hen i Razors ansigt.
Jaja, det var strengt, og Reign var selv tit blevet irriteret over at blive vækket af halvdæmonen - men med tanke på alle de gange, knægten havde beklaget sig over, han var smuttet, gik det jo nok.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 497

IndlægEmne: Re: ☂ Winning for sure has its benefits! (Reign)   Man okt 15, 2018 7:28 am

Flabet - hvorfor skulle der så lidt til? Han synes nu ellers selv han var blevet rimelig god til ikke altid at have alle sanser aktive når han sov. Og alligevel kunne han blive vækket af så lidt. Et eller andet sted var det jo egentlig meget godt. Så var der stadig lidt instinktivt i ham på trods af mere mindre altid at føle sig måske næsten lidt for sikker på omgivelserne i selskab med mennesket. Det kunne og ville kun gå galt til sidst.
Han rynkede kort næsen lidt efterfulgt af en halv beklagende lyd - som for en gangs skyld faktisk ikke var en knurren. Mere bare en brummen. Han rykkede kort lidt på sig, men kun for at få et lille smil frem over sine læber og rykke sig helt tæt på mennesket.
“ sleeping in is privilege you too should take advantage of..” mumlede han så bare lidt med et lille grin før han endelig lod øjnene åbne sig en lille smule. Lyset i rummet skulle jo nødig smadre morgen ved at være lidt for krads børstigt mod øjnene. Heldigvis var det ikke tilfældet. Især ikke når han havde valgt at halvt gemme sig ved Reign.

Og pludselig var trætheden væk - morgen person. Tja. Det havde ikke krævet mere end et par sekunder før han egentlig var rimelig ready til at erobre verden. “ how long haaaaave you been awake? “ spurgte han så bare lidt og lod hovedet tilte en smule på skrå. Ikke fordi det havde en kæmpe betydning. Men hvis fyren havde ligget vågen længe var det nok ikke det at blive liggende her længere der fristede.
“ either Way! Lets go! “ afbrød han hurtigt inden menneske kunne nå at svare. Han rullede ud fra under dynen og skubbede sig ud på gulvet. Kun for at gøre et perfekt morgenstræk. Armene langt op over hovedet og sådan. Han rettede så bare blikket mod Reign. “ go go go! “ sagde han så bare drillende og smuttede hen for at trække sig i noget tøj. Det ville nok være en god ide. Medmindre de skulle spadsere omkring i kun hvide kåber hele dagen. Ikke at det ville være et problem. Tværtimod. Hvilket måske også var lidt grunden til at han gik i stå med sit tøj projekt og rettede sig lidt op. “ is it a bathrobe kinda day or a normal clothes kinda day? “ spurgte han så bare og lod hovedet glide lidt på skrå.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Reign

avatar

Humør : Maybe I'm right and the world is wrong.
Fag : -
Antal indlæg : 480

IndlægEmne: Re: ☂ Winning for sure has its benefits! (Reign)   Man okt 15, 2018 12:29 pm

Okay, hvis der var noget mere bedårende end en sovende Razor, var det en, der vågnede op.
Reign smilede og lod sin arm finde henover Razor i en omfavnelse, "I know. But I'm stupid like that." Trykkede ham ind til sig og indhalerede duften af shampoo, der stadig sad i drengens hår fra aftenen inde.
En beroligende duft, der sammen med varmen sikkert sagtens kunne have lullet ham i søvn igen, havde det ikke været for, at Razor snart havde forladt sengens bløde ydre og var oppe at stå. Reign troede, han ville være den friske af de to, men kunne ikke konkurrere med en, der ikke mere end et minut efter at have vågnet allerede var igang med at komme i tøjet.
"Slow down, there," han satte sig op og overværede halvdæmonens skikkelse i det let oplyste rum. Måske - havde det alligevel været bedre at lade ham sove.

"Well, I was thinking, actually," sagde han og rømmede sig, som han selv kom på benene, "that we could go for a workout together. Just a quick one, nothing fancy. I didn't really bring any kind o' sportwear but our bathing suits and a tee should work just fine. You wanna do that?" Reign smilede drilsk og daskede Razor bagi, "you get to show me your muscles," og smuttede ud på badeværelset for at tjekke, om badebukserne var blevet tørre og samtidig børste tænderne.
"We can go for a swim afterwards if you still want to," kaldte han fra badeværelset med munden fuld af tandpasta.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 497

IndlægEmne: Re: ☂ Winning for sure has its benefits! (Reign)   Man okt 15, 2018 7:19 pm

Han rettede sig lidt op og kneb øjnene lidt sammen. " Maybe I should just give up trying to understand your logic.. " Sagde han så bare lidt og lod hovedet glide lidt på skrå. Var træning en normal del af folks måde at holde ferie på? Halvdæmonen var meget i tvivl. Men det virkede til at være noget Reign gerne ville.. Underligt. Halvdæmonen havde dog ikke noget imod det. Det virkede ikke yderligere afslappende, men måske var afslapning heller ikke lige den rette vej frem når man havde den mængde energi i kroppen som halvdæmonen havde, og hvis Reign havde bare noget der lignede - så var det hundrede procent den bedste idé at brænder energi før man igen skulle slaske i spa livet.

" I guess... A little training is.. okay " Sagde han så lidt og lod kort blikket glide efter Reign som han forsvandt ud på badeværelset. Han prikkede et øjeblik kort lidt til sin ene overarm før han smilede lidt skævt. Han smuttede så bare hen til døren ud til badeværelset og lod blikket glide hen på Reign.
" How much do you think I would have to lift to actually gain more muscle? You know... Well, I'm already kinda strong, but it dosent reeeeally show.. " Sagde han så bare lidt og kneb kort øjnene lidt sammen. Ikke fordi han egentlig havde et behov for at flexe kæmpe muskler. For det meste var det en fordel at folk tvivlede på hans styrke. Han kunne også bare begynde at drikke blod fra de væsner som havde den effekt på kroppen. Men det var jo også lidt snyd. Han rettede sig kort lidt op. " I mean.. Your body looks amazing - which is probably why I actually wanna work out with you.. 'Cause you're the one with actual muscle in those sexy arms.. " han bed sig kort lidt i læben og havde måske bare blikket lidt for længe mod menneskets krop før han endelig rettet blikket mod hans ansigt og fik et smil frem over sine læber.
" but fine - as long as we can go swimming riiight after! Then I'm totally in - and you have to show me how to work those thingy things.. " sagde han hurtigt og gjorde nogle bevægelser for at vise at det var de der maskiner han mente. " .. Cause I have no idea how they do.. how they - well.. Just show me.." tilføjede han og viftede kort med den ene hånd før han trissede væk fra døren for at finde sine badebukser - en tshirt kunne han vel også hurtigt finde.. et sted..
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Reign

avatar

Humør : Maybe I'm right and the world is wrong.
Fag : -
Antal indlæg : 480

IndlægEmne: Re: ☂ Winning for sure has its benefits! (Reign)   Fre okt 26, 2018 7:38 pm

Reign stoppede et øjeblik med at børste tænderne for i stedet at kigge hen på Razor i døråbningen. Studere hans krop lidt ekstra, "yeah, you're actually really scrawny for a demon. Maybe it's the shapeshifter side of you that's somehow holding you back," foreslog han og kneb øjnene lidt sammen, føren opmærksomheden vendte tilbage til tandbørstningen. Drengens mangel på muskler gjorde dog ikke mennesket spor. Faktisk gav det ham et lille selvtillidsboost at vide, at selvom Razor helt naturligt var den stærkeste, kunne han sagtens bære rundt på ham. Mon Razor kunne bære ham? Nej, det kom alligevel aldrig til at ske - ikke med Reigns gode vilje i hvert fald.
Han lod blikket vende tilbage til halvdæmonen og kunne ikke gemme et smil, da han fangede ham i at glo. Overvejede en smart bemærkning bemærkning om, hvordan denne her verden ikke ligefrem havde gjort noget godt for ham men hensyn til sundhed, men lod være - så længe Razor fortsæt fandt ham tiltrækkende, var han tilfreds.

"Sure, I'll do that. Great," Reign lagde tandbørsten på plads, trak badebukserne på og smuttede ind på værelset efter en t-shirt.
Var kort efter ude af døren og på vej ned mod træningsrummet.
Hele den ene side af rummet bestod af store vinduer, der gav en god udsigt ud mod udendørsområdet, når man løb, cyklede, eller hvad man nu ellers fandt på. Det var ikke så stort som i et træningscenter, men Reign kunne alligevel tælle mindst 15 maskiner samt håndvægte, måtter, ribber og yogabolde. Der var kun en enkelt pige derinde, der cyklede med musik i ørerne og vist knapt nok lagde mærke til, det var trådt andre ind.
"Ohhh, look at this. That's so neat," udbrød mennesket, da han fik øje på reolen fyldt med massevis af limegrønne træningssko og greb et par til dem begge. Det ene blev smidt foran Razor, "here, wear these. Don't question it, they're good for you."
Igang med at tage sine egne på, kiggede Reign rundt på de forskellige maskiner og overvejede, hvilke af dem, der ville være sjovest for Razor, der vist ikke fandt træning generelt særligt underholdende. "We should start out doing some cardio. I'mma run but you can do all kinds of things. Rowing, pedalling, stair climbing, etc. The machines are actually really simple, you'll figure it out." Han nikkede og sendte hybriden et smil, inden han smuttede hen på løbebåndet.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 497

IndlægEmne: Re: ☂ Winning for sure has its benefits! (Reign)   Lør okt 27, 2018 10:08 am

Scrawny.. Det var - en måde at sige det på. Han lod blikket glide over mennesket før han så bare kort rystede lidt på hovedet, med en kort klikkende lyd med tungen. Måden at få det sidste ord uden egentlig at sige noget - eller måske bare... Well, han havde ikke mere at sige til det. Han fulgte i stedet hurtigt trop og fik sig gjort klar til at smutte ud i wellness verdenen for at.. træne. Han forstod det ikke - men havde ikke rigtig grunde nok til at klage over det.

" Imagine doing all the exercise you can do in here - out in the world, like clibing a moutain, actually rowing a real boat or just.. run through the forrest.. " han nikkede en smule og lod blikket glide rundt i rummet før han rettede blikket mod Reign, et måske lidt drillende et af slagsen. Han skævede kort lidt mod skoene før han rynkede næsen en smule. " Good for what? " Spurgte han så bare lidt og vippede kort lidt med sine fødder. Dog kun for at prikke lidt til skoene. Han kunne vel.. Give dem en chance. Hvilket han gjorde. På trods af at sko var helt forfærdeligt at have på - så fik de en chance. Men også kun i den korte tid det tog at gå fra den ene ende af rummet til den anden.
Han anede faktisk ikke rigtig hvad han skulle begynde med - mest fordi det hele virkede en smule underligt. Han rettede sig kort lidt op men endte så bare med at stige om bord på en af de cykler der stod. People do this for what? What is so wrong with the real world.. Han kneb kort øjnene lidt sammen før han kort skævede mod sine fødder - de kunne ikke finde ud af det, skoene blev skubbet af sekundet efter også cyklede han ellers bare lidt. Dog var det mest underholdende ved det - alle de indstillinger man kunne lave. Måske var det ikke så slemt alligevel. " This is almost like being at work - exept I'm not stuck with the smell of pizza all night.. " Sagde han så bare med et lille grin før han kort så lidt hen mod Reign.

Vægte var måske i sidste ende en smule mere.. udfordrende? Eller også var det bare en god måde at finde ud af hvor stærk man egentlig var. Efter en måske lidt for kort sjat tid på cyklen dragede halvdæmonen videre rundt på træningsområdet. Mest for at se om der ikke var et eller andet spændende. En yoga bold!
" Now we're talking! "
Sagde han med et lille grin og trillede den ud på gulvet før han lod sig trille ind over den og ned på gulvet. Knapt så elegant som han havde haft i tankerne. Bolden trillede videre til modsatte ende af rummet, og Razor fulgte trop. " We could also just travel with the circus! They do alot of activities that seems like exercising.. how about that? " Sagde han så bare og skævede mod mennesket.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Reign

avatar

Humør : Maybe I'm right and the world is wrong.
Fag : -
Antal indlæg : 480

IndlægEmne: Re: ☂ Winning for sure has its benefits! (Reign)   Lør okt 27, 2018 11:21 am

Reigns tempo udviklede sig langsomt fra at gå til at løbe, og pulsen steg i takt med antallet af kalorier vundet på den lille skærm foran.
Han lod blikket glide hen på Razor, der havde fundet plads på en cykel og stampede løs i pedalerne, "you make it sound like it's a bad thing. Getting tired of pizza, huh?" Reign smilede kort, inden opmærksomheden vendte tilbage på træningen, der efterhånden bestod af en rask løbetur. Han trænede sjældent, alt for sjældent. Hvilket var en skam, for der var ikke mange ting, der fik ham til at føle sig så godt tilpas som en god omgang morgentræning.

Det blev sværere at koncentrere sig, da Razor forlod sit træningsapperat, og mennesket ikke kunne modstå at holde lidt øje med ham, selvom han var blevet bedre til at stole på sin halvdæmon.
Lige indtil det velkendte ansigt fra dagen før dukkede op i døråbningen, og Reigns blik blev rettet frem for sig i håb om ikke at blive opdaget. Ikke at det var sikkert, fyren var blevet sur over at være blevet brændt af, men hvis han var - så var Razor nok nemmere at tilgive end ham selv.

Nico trak musikken ud af sine øre, da han fik øje på Razor, og smilede lidt for sig selv ved synet. "Well, you'd definitely make a nice looking clown," kommenterede han på vej hen til skoene og snuppede et par, før opmærksomheden vendte tilbage til Razor, "'morning. You're up early."
Reign lyttede i stilhed til deres samtale, og selvom det ikke virkede til, fyren var blevet sur overhovedet, tilbageholdte flovheden ham for at vende sig og hilse. Han var ikke typen, der brændte folk af normalt - det havde været et øjebliks svaghed.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 497

IndlægEmne: Re: ☂ Winning for sure has its benefits! (Reign)   Lør okt 27, 2018 1:54 pm

Halvdæmonen skulle lige til at svare - som havde det været Reign der faktisk havde svaret på hvad der var blevet sagt, men det gik ligesom op for ham at det faktisk havde været en anden stemme der havde brudt 'stilheden' i rummet. Razors blik flakkede op mod fyren før han med et kort halv skævt smil lod hovedet glide lidt på skrå. " You're right, I'm both hilarious and scary.. " Sagde han så bare før han kort nikkede nogle gange. Han skubbede lidt til bolden med sin fod før han kort overvejede det lidt. En klovn - nah.. Han ville måske nu hvor han tænkte en smule dybbere over det. Så ville han nok hellere være - hvad ville han være?
" Even tho' it would be kinda amazing being a dragon tamer or something like that " Sagde han så lidt før han kort rynkede næsen en smule. Uden tvivl det ville være en fed opgave at have. Eller måske. Der var mange ting. Han rettede sig kort lidt op før han endelig kunne få sine tanker hen på det spørgsmål Nico havde stillet.
" Early? Whaaaat - I never went to bed.." - " I mean I did.. " tilføjede han et øjeblik efter og rodede sig kort lidt i håret. " Also! Lavender for sure does knock you out, or right into sleep.. Freaky huh. I mean, maybe combined with the fact that not doing anything all day is sort of draining you for energi. Maybe thats why lazy people stay lazy for a veeeery long ting. " Han tog kort en dyb indånding før han rettede blikket mod bolden og gjorde så bare endnu et forsøg på at - well, lave whatever øvelse han vidst havde set i en eller anden film. Men han endte igen bare med at dumpe ned på gulvet som bolden forsvandt under ham.

" Either way! You're here too - which means, you're up early too.. How come? Do you have a shit ton of relaxing plans today? " Han lod hovedet glide en smule på skrå men smilede så bare lidt skævt. Han smuttede hen og hentede bolden, men kun for at ligge den på plads. Han så kort over mod Reign - bare lige for at finde ud af om fyren snart var færdig med at løbe. Men han vendte så blikket tilbage mod Nico.
" Im gonna ask you something, actually.. " Sagde han så bare efter et par sekunder i et overvejende moment. " Are you here all alone? Or do you just keep running of from the people you might stay here with? " Spurgte han så, nysgerrigt. " Also! Can you do a handstand? "
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Reign

avatar

Humør : Maybe I'm right and the world is wrong.
Fag : -
Antal indlæg : 480

IndlægEmne: Re: ☂ Winning for sure has its benefits! (Reign)   Lør okt 27, 2018 4:00 pm

"You fell asleep?" spurgte Nico, som han rettede sig op fra at binde skoene, som for at sikre sig, at han hørte rigtigt. Glemte dog hurtigt spørgsmålet, da det blev mere underholdende at se på Razor lande på gulvet efter et langsomt, akavet fald fra yogabolden.
"Not really, I just like working out by myself and I figures this place would be empty by now but - I guess not," svarede han og fulgte med halvdæmonen og så lidt videre hen mod vægribberne for at strække ud. Lo kort af Razors misplacerede sidste spørgsmål men sagde så, "yea, I'm here by myself. And heck yeah, I can do a handstand. Watch this, gimmie some space."æ Nico tog dramatisk et skridt tilbage og en dyb indånding for at gøre sig klar, indtil han blev afbrudt af en tredje person.

Reigns skyldfølelse havde i sidste ende overtalt ham til at træde ned fra løbebåndet og hen til Nico og Razor. Nå ja, og så elskede han heller ikke at stå i baggrunden, mens de hyggesnakkede.
"Hey there, Nico. Funny seeing you here. We fell asleep yesterday so, uh- that's why we didn't show up. Sorry," forklarede han hurtigt uden at være blevet spurgt og klappede Razor på skulderen med et smil, "it happens quite a lot."
Nico så et øjeblik forvirret over den pludselige ankomst men smilede så bare let, "uhm, sure. It's fine, really."
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 497

IndlægEmne: Re: ☂ Winning for sure has its benefits! (Reign)   Lør okt 27, 2018 7:37 pm

" But why? Are you entertained when being alone? I would go mental - I think.. " Sagde han så lidt og kneb kort øjnene lidt sammen. Han rykkede sig - også selvom der var masser af plads til at stå på hænder selvom han ikke havde gjort det. Dog nåede det ikke helt dertil da Reign faktisk endelig joinede selskabet - eller hvad man så end ville kalde det. Han bed sig kort lidt i læben og måtte kort lige ryste på hovedet for at få fokus væk fra pulsen i fyrens krop der nærmest spillede musik i hans øre. Især nu hvor han lige havde løbet. Det var farligt.
" There's no need for apologizing.. Sleeping isn't a crime " Sagde han så bare med et lille grin og puffede kort til Reign før han kort overvejede det lidt. " Unless it is in here? " Han kneb kort øjnene lidt sammen. Man kunne aldrig vide hvilke mærkelige regler der var unført. Måske man var så afslappet hele tiden at der egentlig ikke var behov for at sove - og det var en af de ting man skulle indse. Nej det var bare fjollet. Alle havde brug for søvn.
" oooor... that it... I mean - unless you drowned yourself in tears and wine last night, no harm done right? " Han rettede endelig blikket mod Nico igen før han kort slog ud med den ene arm.

" That handstand - where is it! How am I surpose to believe you if I havent seen it? " Han lod hovedet glide en smule på skrå men fik så et lille smil frem over sine læber. Han rettede sig så bare kort lidt op. Ellers måtte han jo bare demonstrere at stå på hænder selv. Det kunne han da finde ud af. Nu hvor alt andet i træningscenteret virkede som raketvidenskab. " I might just do one! " Sagde han så hurtigt med et lille grin og trådte et par skridt til den ene side. " - and hopefully not fall and break my neck.. " mumlede han lidt med et lille smil om læberne. Men det skete ikke! Efter et fejlet forsøg kom han faktisk op at stå på hænder overraskende stabilt. Men lod sine fødder vende tilbage til gulvet et øjeblik efter.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Reign

avatar

Humør : Maybe I'm right and the world is wrong.
Fag : -
Antal indlæg : 480

IndlægEmne: Re: ☂ Winning for sure has its benefits! (Reign)   Lør okt 27, 2018 9:06 pm

Reign følte sig allerede flere kilo lettere efter indrømmelsen. Også selvom det ikke gav mening, at han ikke var sur. Reign ville have været blevet sur. Eller... en smule såret i hvert fald.
Nico hævede et øjenbryn og overvejede det kort, inden han trak på skuldrene og sarkastisk svarede, "I mean, I only cried for, like- 20 minutes. No biggie."

Reign trådte et skridt tilbage, da Razor pludselig var på hovedet. Ikke den klassiske træningsmetode, men noget måtte det vel give.
"Nice and steady! Wauuuw, impressive," lød det imponeret fra Nico, der overværede den korte men flotte præstation, og klappede i hænderne. "Okay, my turn. Hey, wanna make this into a competition? Whoever does the longest handstand win. Waddaya say?"
Reign, der havde forventet en noget større reaktion på din undskyldning, rullede let på øjnene af emneskiftet og trådte hen til håndvægtene for at træne videre. Ville muligvis have leget med, hvis hans balanceevne lod ham kunne finde ud af sådan noget. Kunne kun stå på hænder op ad en væg, og det så bare dumt ud ved siden af det, Razor lige havde gjort. Og ved siden af det, han kunne se, Nico gjorde i spejlet - en balancering på hænderne, et par skridt frem på dem og ned igen.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 497

IndlægEmne: Re: ☂ Winning for sure has its benefits! (Reign)   Lør okt 27, 2018 9:39 pm

Han lod blikket glide over Nico før et lille grin forlod ham. " A competition? Sure! So do we just win the honor of being the greatest handstand'er ooooor what? " Han lod lidt skeptisk hovedet glide på skrå før han kort lod blikket falde hen mod Reign. " You're not joining in? " Nåede han så lidt at spørge før han rettede sin opmærksomhed tilbage mod Nico som havde benene i vejret et øjeblik. " Not bad, not bad at all.. " Han rystede kort lidt på hovedet før han kort skævede lidt mod sine hænder. " But ofcourse we can do better.. " mumlede han så bare med et lille grin før han kort overvejede det lidt.
" So - you ready? first one with feet on the ground loses? " Han klappede kort lidt i hænderne og 'lagde an ' til at stå på hænder igen. Medmindre selvfølgelig Reign besluttede at han gerne ville være med. Eller - at Razor meget hurtigt ombestemte sig og valgte at joine mennesket i vægtløft. Det kunne også være sjovt. Men først efter denne lille konkurrence.

Så snart de begge var klar lod han hænderne ramme jorden og kunne så bare kun håbe at han ikke havde fucket op og endte i en dårlig balance fra starten. Men heldigvis gik det faktisk ganske udmærket. Og man kunne jo fange balancen lidt igen ved at rykke på sine hænder. Det eneste der faktisk gjorde det svært var at man blev en smule - okay måske rimelig svimmel af den pludselige ændring i - whatever der fik blodet til at rende til hovedet og nærmest kun derhen.
" Is it possible for the head to explode if you do this for to long? " Spurgte han så bare - dog uden at miste sin placering i konkurrencen. Det ville være super skidt allerede at falde ned. Han kunne da ikke tabe - medmindre det var fordi Nico var en eller anden akrobat som måske faktisk havde super meget øvelse og talent for sådan noget her. Og han kunne ikke engang tjekke hvordan det stod til derovre - for så ville han jo kaste sig selv ud af sit allerede ikke specielt gode fokus. " ahhh.." han bed sig kort lidt i læben og rykkede hænderne et par 'skridt' før et lille grin forlod ham. " This is not at all elegant.. " nåede han at sige inden han ikke længere kunne holde benene i vejret og lod dem ramme gulvet. Kun for faktisk at vælte helt et øjeblik efter at have rettet sig op. " Dizz...y... " han rystede kort lidt på hovedet med et lille smil.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Reign

avatar

Humør : Maybe I'm right and the world is wrong.
Fag : -
Antal indlæg : 480

IndlægEmne: Re: ☂ Winning for sure has its benefits! (Reign)   Lør okt 27, 2018 10:50 pm

"More like - are you ready to lose?" lød det kækt fra Nico, der lod hænderne glide tilbage gennem håret, der på en eller anden måde stadig formåede at sidde perfekt.
Reign overværede dem fortsat i spejlet. Det var svært at lade være, når de opførte sig som et par små, underholdende børn.
"Probably," svarede Nico kort i håbet om ikke at miste koncentrationen - og balancen med. Tabte dog i sidste ende med et enkelt sekund eller to og brugte de efterfølgende på at finde besindelsen igen. "Fine, okay, you win. Your balance is just... wauw," indrømmede han og smilede, "what's your secret?"

Reigns overvejelser om, hvorvidt fyren flirtede med Razor eller ej, var tilbage. Folk flirtede forskelligt - denne her fyrs måde var måske venlighed og opmærksomhed. Den virkede på de fleste. Og hvis det var tilfældet, var det nok ikke så smart bare at sidde i stilhed og se til.
"Razor, get over here. Let's check out how strong you actually are," Reign vinkede drengen hen men fik samtidig Nicos opmærksomhed, "that sounds fun. Wanna make it into another competition?"
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 497

IndlægEmne: Re: ☂ Winning for sure has its benefits! (Reign)   Lør okt 27, 2018 11:18 pm

Han blev siddende på gulvet et par sekunder før han så bare rystede lidt på hovedet med et lille grin. " My secret - You wouldnt believe me if I told you.. " Sagde han så bare - drillende og hemmelighedsfuldt før han skubbede sig op at stå. Hans blik gled hen mod Reign som mennesket gav lyd fra sig. Han lod kort hovedet glide lidt på skrå og skulle kort til at sige noget, men Nico kom ham i forkøbet - hvilket bare fik ham til at trække lidt på den ene skulder. " Good plan! But I'm not losing this one either.. " Sagde han så bare og rystede kort på hovedet før han smuttede hen til Reign. Han lod kort blikket glide over vægtene.
" Sooo is there some sort of rulebook to these - or do you just grab something and... lift? " Han rynkede panden en smule og vippede kort lidt frem og tilbage på sine fødder. Det var jo ikke fordi man fik specielt meget viden ud af at kigge på andre der trænede. Det var mest bare lyde og sved.. Han lod kort blikket glide mod Nico før det så kort efter trissede hen og plantede sig mod Reign - som så som bonus fik et lille smil.
" - Alright! Reign - You go first " Sagde han så lidt med et lille grin før han kort svingede lidt med sine arme. " Now that its a competition-ish.. Bring it! " Han nikkede lidt, dog uden at lade smilet forlade sine læber. Reign kunne få en masse en flirtende blikke - mest fordi det mere eller mindre altid var hvad der gemte sig i hans blik når han kiggede på mennesket.

Han nikkede kort lidt og trådte lidt til den ene side, kun for at plante sig på en eller anden bænk der hørte til en maskine. Man kunne vel sidde et øjeblik mens man så 'ventede' på at det blev ens tur til at vise hvad man duede til. Han bed sig kort lidt i læben og skævede en smule mod Reign. Måske gik det mere og mere op for Razor hvorfor det var en dum idé at opholde sig i et træningscenter. Også før morgenmad? Det gik jo slet ikke. Skulle man tage vægte af samme kaliber eller hvad? Man kunne jo ikke se hvor meget de vejede..
" But I'm warning you guys - I'm pretty strong.. Mhmm.. " fik han hurtigt sagt med et lille smil før han tog 'sin tur' med vægtene.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Reign

avatar

Humør : Maybe I'm right and the world is wrong.
Fag : -
Antal indlæg : 480

IndlægEmne: Re: ☂ Winning for sure has its benefits! (Reign)   Søn okt 28, 2018 12:09 am

"I'm game," sagde Reign, der følte sig mere tilpas i denne her form for konkurrence. Razor var muligvis stærkest, men Nico var nogenlunde på samme størrelse som mennesket selv - altså, var der håb om en 2. plads. "Let's start with this one," han byttede sin nuværende vægt ud med en lidt større en. Løftede den et par gange, sendte Nico et kækt smil og gav den videre.
"Kinda small," drillede han og løftede den selv uden problem, inden vægten røg videre hen til Razor. Reign blev ikke overrasket over, at drengen fortsat var med i konkurrencen, mens Nico så noget mere perpleks ud, "well, alright. Looks can be decieving."

Sådan fortsatte de, mens vægtene blev tungere og tungere, og Reign gjorde alt for ikke at vise, det begyndte at blive problematisk at løfte dem.
"Honestly, what's up with you? Where do you hide your muscles?" Nico lo lidt og sendte vægten videre til Razor, "I'm not even gonna pretend not to be impressed."
Den næste vægt var grænsen for mennesket, der tydeligvis havde problemer. Og drømmen om en 2. plads smuldrede langsomt.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 497

IndlægEmne: Re: ☂ Winning for sure has its benefits! (Reign)   Søn okt 28, 2018 8:56 am

Det var faktisk mere teknikken i hvordan man skulle løfte vægte der var udfordringen i det. For som det nok var forudset var det ikke voldsomt tungt for ham. Han snuppede vægtene efter Nico. " I... You know, probably just ate to much protien as a baby.. " Sagde han så bare med et lille grin. " That is what strong people eat right? " Han rynkede kort brynene lidt men rystede så bare lidt på hovedet. Det var måske ikke helt ved siden af, men så alligevel meget ikke tilfældet. Reign var ude af konkurrencen for Nico - det måtte være fordi Nico som han selv havde sagt, kunne lide at være hernede og træne alene.
" Im not trying to impress - But I kinda like it when I do.. " Sagde han så bare med et lille grin før han rettede sig lidt op og snuppede den næste vægt. Stadig ikke en voldsom udfordring - men tungere end de første. Spørgsmålet var hvor tungt Nico i sidste ende kunne klare? Halvdæmonen lod blikket hvile mod fyren før han lod hovedet glide lidt på skrå.

" You never really answered my question tho' " Sagde han så lidt med en drillende undertone. " Why you are here all by yourself? " Spurgte han så lidt og kneb øjnene lidt sammen. Han lod samtidig hovedet glide en smule på skrå. Ikke fordi det var et livs nødvendigt spørgsmål. Men eftersom det både var noget han selv og Reign havde tænkt over, så var det vel kun på sin plads at spørge og forhåbentlig få et svar. Hans blik flakkede lidt mod fyrens overarm som den løftede en vægt.. Han rettede sig lidt op før hans blik rettede sig mod vægtene der stadig lå og ventede på at blive løftet. Et eller andet sted kunne det være fedt at kunne løfte alle dem der var, men han måtte faktisk indrømme at det blev sværere at løfte. Om det så var fordi man fik svedige hænder eller fordi ens arme blev trætte og der faktisk var ret meget at løfte. Razor tog selvfølgelig sine ture - kunne håbe at Nico ville ryge ud af konkurrencen inden længe. Selvom halvdæmonen dog alligevel var sikker nok i sin sag og mente han nok godt kunne vinde. Right? Medmindre der gemte sig noget overnaturligt i fyren.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Reign

avatar

Humør : Maybe I'm right and the world is wrong.
Fag : -
Antal indlæg : 480

IndlægEmne: Re: ☂ Winning for sure has its benefits! (Reign)   Søn okt 28, 2018 10:00 am

Reign fulgte i stilhed med i konkurrencen, mens bitterheden fløj rundt i hans indre og endte med at gå ud over Razor. Han kunne godt lade Reign vinde bare én gang. Hvis han vidste hvor ofte, mennesket havde skånet hans følelser - når han gang på gang beviste, at sin viden om at være normal var fuldstændig håbløs. Når han sagde noget ekstra dumt. Når han gjorde ting, han ikke burde gøre. Reign belærte ham ofte, jo, men sommetider så han igennem fingre med det, fordi han vidste, drengen ikke kunne gøre for det. Ligesom han ikke selv kunne gøre for sin menneskelige styrke.

"Oh, it's a boring story. My job's been stressing me out lately so I just wanted to get away for a bit," Nico havde problemer med den næste men formåede lige at løfte den, "I'm not great at being alone, though, which is probably why I can't help talking to you guys," indrømmede han med et grin og sendte vægten videre.
Det blev for meget for Reign, der nu også fangede sig selv i at tænke grimme ting om Nico, selvom han ikke havde gjort noget galt, og rejste sig for i stedet at sætte sig hen på romaskinen. Hvis agressionerne skulle ud, kunne det ligeså godt være via træning.
"Also, I was kinda struck by... you know, how you look," indrømmede Nico med en småflov rømmen og et lille smil, som den næste vægt blev ført hen i hans skød, "you've got a very unique look to you. Almost.... extraterrestrial."
Emnet blev hurtigt skiftet, da Nico ikke kunne løfte vægten, "well, I'm out."
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 497

IndlægEmne: Re: ☂ Winning for sure has its benefits! (Reign)   Søn okt 28, 2018 11:18 am

Razors blik skød kort efter Reign som han forsvandt væk. Det bed kort lidt i halvdæmonen - uden at han helt vidste hvorfor. Han rettede dog fokus tilbage mod Nico et øjeblik efter. “ soooo does it work? Are you feeling totally calm and not in that ‘work work’ mode.. “ spurgte han så bare. Razor ville nok mene at det var en smule omvendt. Man blev jo helt rastløs af at være nærmest kun et sted hele tiden. Det eneste der holdt det ud var selskabet af Reign, og det faktum at der var enormt mange indtryk af ting i en verden man ikke helt havde sat sig ind i.
“ So you’re saying I look like an alien? “ spurgte han så. Dog tydeligt i en drillende tone før han snuppede vægten. Man kunne vel ikke andet end at blive en smule smigret af det. Også selvom det måske ikke var hvad man skulle blive. Emnet var jo heldigvis hurtigt på noget andet. Eller nok nærmere bare på det faktum at de skulle have afsluttet konkurrencen. Hvilket næsten var tilfældet. Medmindre selvfølgelig Razor pludselig havde en svag arm. “ so - if Im able to lift this - I win? “ han hævede kort et bryn, før han så selvfølgelig gjorde det. Tung - men ikke for tung. Han rettede sig kort lidt op og strakte armene lidt over sit hovedet. Han skævede kort lidt over mod Reign før han rettede blikket tilbage mod Nico.
“ you knooow we’ve got a few plans for today - but Maybe, if you still have that bottle of Wine. We Can share extraterrestrial thoughts later? “ han tiltede hovedet en smule på skrå før han så bare fandt et halv skævt smil frem over sine læber. Vinen var stadig fristende - og eftersom Razor var Razor, så var der noget ved Nico der holdt halvdæmonens opmærksomhed. Men lige nu vandt Reign den stadig mest. Og han havde sikkert et behov for et boost af halvdæmonens interesse efter at have tabt denne lille trænings session. Eller hvad man så end ville kalde det. Han bakkede et par skridt med et lille grin. “ I mean - if you want to? “ han svingede kort lidt med sine arme før han kort trådte et par skridt til den ene side. Måske faktisk nærmest en smule på vej hen mod sit menneske.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Reign

avatar

Humør : Maybe I'm right and the world is wrong.
Fag : -
Antal indlæg : 480

IndlægEmne: Re: ☂ Winning for sure has its benefits! (Reign)   Søn okt 28, 2018 12:57 pm

"Yeah, but not like E.T. More like- Scarlett Johansson in 'Under the Skin'," svarede Nico med et tilfredst nik og overværede - ikke mindre imponeret end første gang - Razor løfte håndvægten. "And the winner is the one and only, way stronger than he look... Razor!" Han klappede atter i hænderne og fragtede vægten fra halvdæmonens hånd og over på sin plads. Masserede sin ømme overarm og så ned på Razor, "I'd love to," han smilede bredt, "drop by whenever you want. Try not to fall asleep this time," og smuttede hen på et løbebånd.

Reign trådte hen til vandkøleren for at tage sig et glas fra et af de brune øko-krus, der stop pænt linet ud. Det her sted blev vist ikke meget mere fancy.
Han vendte sig en halv omgang og fik øje på Razor. Irriterende stærke Razor, der lige nøjagtigt vidste, hvordan man fjernede en anden persons manddom uden reelt at kastrere ham. Reign havde stadig noget mellem benene - sidst han tjekkede i hvert fald. "I'd offer you some water but it doesn't have any sugar in it so, yeah. It's probably not for you."
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 497

IndlægEmne: Re: ☂ Winning for sure has its benefits! (Reign)   Søn okt 28, 2018 1:34 pm

" No worries! I wont. " Sagde han hurtigt med et lille smil før han så bare vendte rundt og kunne stolt gå fra konkurrencen, som en vinder - der uden tvivl ville blive stemplet til at have snydt hvis andre end Reign vidste hvad han var. Han lod blikket glide over mennesket før han kort kneb øjnene lidt sammen. " I don't mind drinking water without sugar - actually.. Water with sugar sounds terrifying - who would drink that? " Han lod hovedet glide på skrå før han kort puffede lidt til fyren. Dog kun for at snuppe den lille mærkelige vand kop fra ham og fylde den endnu engang. En simple ting der fejlede for ham - hvorfor skulle simple gøremål være svært? Som at fylde vand i en kop fra en mærkelig maskine. Man skal huske at fjerne koppen og slippe håndtaget når koppen er fyldt..
" We might need to find a handfull of things, that you're completely epic at doing - things I suck at, so that whatever this emotion is.. Kinda disappears.. " Sagde han så lidt med et lille halv overvejende udtryk. " Any suggestions? " Spurgte han så lidt og lod hovedet glide på skrå. Han drak forsigtigt af koppen for ikke at spilde mere ud over det hele end han allerede havde gjort.

" Or I could just demonitize you a little.. " Sagde han så bare med et drillende smil og prikkede ham kort på brystet. " Even tho' your human self is preferable.. " han nikkede kort nogle gange før han sendte mennesket et lille smil. Tænk at han sagde sådan noget. Ligefrem at foretrække sit menneske i menneskelig stand. Strange. Han gav som sædvanligt hans duft skylden. Men der var sikkert meget mere i det end han sådan lige kunne komme i tanke om på nuværrende tidspunkt.
" I don't know if you heard - buuuut, we're welcome for that.. wine later if you want to. " Sagde han så lidt og bed sig kort lidt i læben. " After all of the cozyness we have planned ofcourse " tilføjede han hurtigt med et lille smil.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Reign

avatar

Humør : Maybe I'm right and the world is wrong.
Fag : -
Antal indlæg : 480

IndlægEmne: Re: ☂ Winning for sure has its benefits! (Reign)   Søn okt 28, 2018 3:02 pm

"Right. I won't tell you what that lemonade I made last month was made of, then," sagde Reign og overværede Razors fejlagtige forsøg på at fylde koppen uden at kommentere på det.
Drengen havde opfanget utilfredsheden ved tabet af konkurrencen. Gudskelov, for det ville have været underligt, hvis han ikke efterhånden kunne genkende en mindre glad mine fra mennesket. Han tog en ny kop og fyldte atter op, "not really. Unless we're having a quiz on Mortal Combat, I'm pretty sure I'm gonna lose." Drak halvdelen og skævede hen mod Nico, der endelig så ud til at lade Razor være. Det var utroligt, hvordan ens indtryk af en person kunne ændre sig så mange gange på så kort tid. Han var jo venlig nok - men på en lidt irriterende måde.

Blikket vendte tilbage på drengen, da han prikkede til ham, og selvom Reign stadig var en smule bitter over sit tab, lykkedes det et lille smil at kæmpe sig op til overfladen. "You don't know that for sure. Demonized Reign could be really charming, you know?" sagde han sarkastisk med et ryk på skulderen og skyllede resten af vandet ned.
"Mhm, maybe," kruset røg i skraldespanden, og mennesket tjekkede kort, at Nico var langt væk i sin musik, inden han fortsatte, "I still can't believe he didn't get mad at all. I mean, wouldn't you be mad if I stood you up on a date or something? I know I would." Han rystede lidt på hovedet og trådte hen til en af maskinerne, beregnet til at træne ben på.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 497

IndlægEmne: Re: ☂ Winning for sure has its benefits! (Reign)   Søn okt 28, 2018 3:36 pm

" Whaaaat - There's probably a shit ton of things you're way better than me at.. Cooking is one of them, driving a car - probably alsoooo riding a bike, sure I know how to do it.. But I still have trouble at work. " Sagde han så lidt - det var nok mest bare super dårlige eksempler for at få lidt godt sendt i retning af Reign. Halvdæmonen kunne sikkert finde på mere. Desuden var det også svært når det kom til fysisk aktiviteter. For om man ville indrømme det eller ej, så havde Razor en del fordele på det punkt.
" You're probably right, but you're also charming as fuck, as a human. " Han nikkede et par gange før han smed den lille kop i skraldespanden før han så bare sendte fyren et smil. " I would too... I think, I dont really know - dont try it out tho' " Sagde han så lidt og rynkede panden en smule. Han rettede kort blikket lidt hen mod Nico før det røg tilbage på Reign.
" But I guess drinking wine with strangers is a bit different from.. You know - if I were to not show my face on a date with you.. I mean, you can't really expect alot from people you barely know.. " Han trak lidt på skuldrende men smilede så bare lidt skævt. Hvis det overhovedet gav mening.
" How mad tho? " Han så kort lidt overvejende mod fyrens ansigt. Ikke fordi - eller jo, måske var det faktisk noget der skulle sættes på prøve. Razor havde jo trods alt en forkærlighed til mere eller mindre alle følelser Reign havde i sin krop. Selv de dårlige af dem.
" And umm.. - You done training oooor? " Spurgte han så lidt og lod hovedet glide en smule ppå skrå. Han kunne helt sikkert for mere tid til at gå her. Men nok ikke med en kæmpe omgang træning involveret. Måske bare gemme sin lyst til at motionere til når - de var udenfor. Eller måske når de endelig tog turen til hawaii.. " Is there any mountains in Hawaii? " Spurgte han så hurtigt og lod hovedet glide lidt på skrå.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Reign

avatar

Humør : Maybe I'm right and the world is wrong.
Fag : -
Antal indlæg : 480

IndlægEmne: Re: ☂ Winning for sure has its benefits! (Reign)   Søn okt 28, 2018 4:47 pm

Efter et par lidt for lette benpres, satte Reign mere vægt på maskinen, "yeah, I guess you're right," sagde han og kunne oprigtigt godt se pointen i det, Razor sagde. Han var ikke altid lige dum - eller også blev han bare bedre og bedre til at læse følelser og sociale situationer. Uanset hvad var det en god ting.
"Pretty mad," indrømmede Reign og strakte benene, hvis lårmuskler blev synlige med den nye bærevægt. Drejede hovedet en kvart omgang for at se på Razor, "not yet. Gimmie 20 minutes and then we'll go swimming."
Han fortsatte ufortrødent, men det viste sig ikke at være helt nemt med en flue summende i øret - en flue ved navn Razor. Men det var nu engang, som det var. Knægten var jo nærmest blevet tvunget herned, så Reign kunne ikke tillade sig at beklage sig.
"Tons of 'em. And volcanos, too. It's pretty great," mennesket sendte er smil afsted og tørrede en sveddråbe væk fra tindingen, mens brystkassen hævede sig og sank, hævede og sank, hævede og sank. "Hey, Raze, if you go play with your ball again, I'll be finished in fifteen," han skævede mod bolden og lod håbefuldt blikket hænge på Razor.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 497

IndlægEmne: Re: ☂ Winning for sure has its benefits! (Reign)   Søn okt 28, 2018 5:07 pm

" We have to climb a moutain then! " fik han hurtigt sagt med et lille smil, mens hans blik betragtede fyren lidt i mere eller mindre alle bevægelser han lavede. Og den søde lyd af blodet der trampede rundt i hans krop spandt i hans øre. Hn? Han skulle lige til at komme med en kommentar - men det gik stille og roligt op for ham som han fik åbnet munden. At selv hvis han forsøgte at forsvare sig selv med at han hvert fald ikke var en hund - så ville det ikke helt gøre op for det faktum at han havde fulgt Reign, som en hund de sidste par minutter. Han rettede sig i stedet lidt op og skævede kort lidt hen mod bolden. " I guess I could do that.. " Sagde han så lidt og vippede kort lidt frem og tilbage på sine fødder. Han lod dog alligevel lige et betragtende blik glide over Reign et øjeblik før han hurtigt plantede et kys mod fyrens kind og trissede et par skridt baglæns.
" Im just reeeeeally attracted to you right now - so dont blame me for starring.. " Sagde han så bare med et lille grin. Han holdt blikket mod Reign, men vendte så endelig ryggen til og fandt vejen hen hvor han før havde fundet den der bold. Dog var det ikke bolden han besluttede sig for at finde denne gang. Istedet fandt han det mere underholdende at træne det at stå på hænder. Også selvom han startede ud med at nærmest kaste sig selv ned på ryggen efter at have haft benene i luften i mindre end et øjeblik. Dog var han hurtigt oppe igen. Femten minutter kunne umuligt gå langsomt. Han havde super meget lyst til at kravle rundt over det hele. Men eftersom de faktisk ikke længere var de eneste i træningsrummet, så var det nok ikke så smart. Han havde også lyst til at slås.. Men det kunne han jo heller ikke rigtig. Det slog ham så pludselig at der var en boksepude - så det var hvor han fandt sin vej hen til. Dem kunne man jo, nærmest bruge som en anden person right? Lave finter og alt muligt. Helt ved siden af var det ikke. Det eneste der manglede var arme og ben der slog igen, men det kunne man bare lade som om. Så længe man holdt sig i gang, så ville tiden gå hurtigere og de kunne komme afsted - ud og svømme - ind og svømme.. Hvor end det så var man kunne svømme.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Reign

avatar

Humør : Maybe I'm right and the world is wrong.
Fag : -
Antal indlæg : 480

IndlægEmne: Re: ☂ Winning for sure has its benefits! (Reign)   Søn okt 28, 2018 6:33 pm

Reign smilede veltilfredst, "great," og nåede lige at rette lidt på sin måde at sidde på, da et uventet kys ramte hans kind. Hans blik fulgte stædigt Razor, som han gik og med sine ord formåede at give mennesket lidt af sin selvtillid igen. Det var sådan cirka sådan, deres forhold fungerede. De kunne køre hinanden helt ned kulkælderen - og ligeså hurtigt op på den lyserøde sky. Det var nok ikke helt sundt. Men for godt til at kunne sige farvel.
"I'll try not to," lød det fra mennesket, der med en rysten på hovedet snart var tilbage til sin træning.

Benpres blev til mavetræning. Mavetræningen førte tilbage til armene. Og som det sidste tog Reign en kort tur til på løbebåndet. Nico var i mellemtiden gået - efter et lydløst vink til dem begge - og Reign kunne også mærke, han burde stoppe, hvis hans krop også skulle du til noget svømning. Han afbrød den utrættelige pige, der stadig cyklede løs, for at spørge ind til stedets indendørs pool og fik tilpas mange instrukser til at burde kunne finde derhen.

"Okay, I'm ready. Let's go get our bathrobes before heading to the pool," sagde Reign, der var noget mere svedig, end da han kom ind. Stillede skoene på plads og tørrede sveden af sin pande i t-shirten, inden Razor fik tilsendt et kort elevatorblik, "you know, I don't think I've ever actually seen you break a sweat. It's strange."
Han satte mod værelset men udbrød så, "wait, yes, I have!" efter virkelig at have tænkt sin egen udmelding igennem, "when you got nauseaous from being on that ship. I'm pretty sure I remember you getting a bit warm."
Han åbnede døren for dem, stadig overvejende om, hvornår han ellers havde set Razor svede. Det var en naturlig ting; alle gjorde det. Altså, måtte Razor også have nogle andre svedture på bagen. "In the arena maybe..." tilføjede han lavmælt for sig selv og snuppede sin kåbe.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 497

IndlægEmne: Re: ☂ Winning for sure has its benefits! (Reign)   Søn okt 28, 2018 6:58 pm

Det var faktisk overraskende rart - og selvom han de første par minutter havde haft en smule svært ved at slå omverdenen lidt på afstand, så lykkes det til sidst og han gik mere eller mindre all in på den form for træning han endelig fandt ud af at han faktisk fandt bare nogenlunde underholdende. Reigns stemme slog ham ud af hans bevægelser og fik ham til at vende blikket mod mennesket. " Cool.. " Lød det kort fra halvdæmonen som han fik stoppet boksepuden i at svinge fra den ene til den anden side. Samtidig fik han også lige sin opmærksomhed mod sin vejrtrækning som var overraskende forpustet. Så meget havde han da heller ikke lavet? Måske bemærkede han bare aldrig rigtig at han faktisk lavede ting fordi han altid var drevet af adrenalin, og nu var det faktisk en fysisk aktivitet han uden det skulle bevæge sig for. Han tørrede kort ansigtet med bunden af sin t-shirt før et lille grin forlod ham.
" Really? " Han lod hovedet glide på skrå, men smuttede så bare hurtigt med mennesket. " Ugh - don't remind me, that sucked.. " Sagde han så lidt og rynkede næsen. Søsyge var helt sikkert ikke en ting man ønskede for andre end folk man hadede. " But.. I sweat.. Often, dont I? I don't know - when we have sex.. Thats a sweaty activity too. Or maybe I'm just in great shape, such great shape that my body never really feel like crying.. " Han trak lidt på den ene skulder med et lille grin før han lod blikket glide rundt som de forlod centeret.

" That was actually not bad.. " indrømmede han så et par sekunder efter og lod blikket finde mennesket. Som da også lige fik sendt et smil i sin retning. Han fandt hurtigt sin kåbe da de kom tilbage til værelset, men fik også hurtigt trukket sin svedige t-shirt af og smidt den, et sted på gulvet. " Juuuust going for a swim.. " Sagde han og svingede halv dramatisk sin kåbe over skulderen og vendte sig posserende mod mennesket. " And then we need to get something to eat.. Or else this place might be one staff member short at the end of the day.. " Sagde han så lidt - det var vel, en meget fin og diskret måde at sige det på. Eller hvad? Egentlig var det mest fordi han ikke ville have at det gik ud over Reign - hvilket i forvejen var meget svært at holde sig tilbage for.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Reign

avatar

Humør : Maybe I'm right and the world is wrong.
Fag : -
Antal indlæg : 480

IndlægEmne: Re: ☂ Winning for sure has its benefits! (Reign)   Søn okt 28, 2018 8:13 pm

"No, you don't, actually. You just kinda lie there while I.... sweat all over you," sagde Reign fra badeværelset, igang med at tage underbukserne af under badebukserne, og lavede en grimasse af det billede, han gav sig selv i hovedet. At glinse under sex var frækt - men ikke at decideret dryppe tran ned på sin partner. Yuck...
Reign hev sin egen t-shirt af på vej ind på værelset og blev stående i døråbningen med blikket på Razor - og hans show. "See? I have good ideas," sagde han drilsk og smilede med en mild rysten på hovedet, inden han trådte hen og samlede drengens trøje op for at samle det beskidte tøj i en plastikpose.
"Sure, I'm actually kinda hungry, too. And, you know, if you can't wait you can just chew on my arm for a bit," lo han og fik kåben på på vej hen mod døren. Tilføjede et noget mere seriøst, "that was a joke," bare for at være på den sikre side, inden de satte mod poolen.

Cykelpigens guide havde været god. I hvert fald havde Reign ingen problemer med at følge instrukserne og føre dem hen til det korrekte sted.
Lugten af klor borede sig ind i næsen og direkte videre op i hjernen, så snart man trådte ind. På venstre side stod fire brusere, mens resten af rummet var tildækket af pinligt rene fliser, planter hængende fra væggene, en forhøjning med en jacuzzi på toppen og selvfølgelig poolen i midten af det hele.
"This is nice. And we got it all to ourselves," sagde Reign med blikket søgende rundt på de nye omgivelser, i takt med kåben blev taget af og hængt henover, hvad der nu lige stod tættest på. Han vendte sig kort mod Razor, "have you even been in a pool before?" inden han tog fat om hans håndled og trak ham med ind under bruseren for en hurtig afskylning.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 497

IndlægEmne: Re: ☂ Winning for sure has its benefits! (Reign)   Søn okt 28, 2018 8:27 pm

" Reeign! " bed halvdæmonen af mennesket - hvad var det for noget at sige. Ikke sandt - selv hvis det var. Så gjorde faktisk ikke noget. Han fandt en svedig Reign ret så sexet. Men det var slet ikke problemet i kommentaren. Han ville også have noget af æren af at svede! Fordi det mente han hvert fald selv han gjorde.
Han bed sig kort i læben og skulle lige til at sige noget - men endte i stedet bare med at rynke næsen en smule. " Honestly - I need you to promise me, to never let me have an actual taste of.. You. " Sagde han så lidt og lod blikket hvile mod mennesket et øjeblik før han ellers bare smuttede med afsted mod poolen. Forhåbentlig var det en fantastisk pool! Og ikke bare et lille kar hvor man ikke kunne svømme rundt.
" You know - just because I don't trust myself. How would I ever be able to stop if I ever got to taste a life long craving? " Spurgte han så, hvor bizard det så end kunne lyde.

" Thats massive! " Lød det fra ham, som han lige skulle til at smide sin kåbe og tage et tilløb for at springe i vandet - men Reign fangede ham først og bruseren var første stop. Det gav måske meget god mening, også alligevel ikke helt - var de ikke på vej ned i en pool fyldt med vand? Anyway.. Han rystede kort på hovedet og drejede omkring sig selv et par gange under bruseren før det var nok og turen gik mod bassinet. " Nope! Not that I remember.. " Sagde han så bare og lod kort blikket glide over Reign. " But in.. 3... 2... " han trådte et par skridt til den ene side før han så bare kort skævede mod vandet også tilbage mod Reign.. " 1! " Han smuttede så bare meget hurtigt hen til kanten, næsten for hurtigt på det alligevel halv glatte gulv, før han sprang i vandet. Det der kunne have været et flot hovedspring, blev til noget lignende en bombe - der med det samme gjorde den ellers stillestående vand overflade urolig. Han dykkede et lille stykke før han vendte tilbage til overfladen. " Amaaaazing.. " sagde han så lidt før hans blik forsvandt mod mennesket.
" We should build a pool in the garden, imagine having a pool like this every time you feel like swimming.. That would be just great! " Han nikkede lidt før han så bare svømmede lidt i en eller anden retning.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Reign

avatar

Humør : Maybe I'm right and the world is wrong.
Fag : -
Antal indlæg : 480

IndlægEmne: Re: ☂ Winning for sure has its benefits! (Reign)   Ons okt 31, 2018 4:35 pm

Reign masserede vandet ind i hovedbunden og kørte håret tilbage med det, noget mere grundigt end halvdæmonens hurtige skyl - hvis man overhovedet kunne kalde det det. "Razor, don't run in-" advarede han ham om, for sent til at gøre nogen forskel, da drengens hele væsen snart var under vand, "... here."
Reign rystede på hovedet af ham og trådte selv frem mod kanten, mens følelserne snurrede forvirret rundt indeni ham.
I terorien var det også hans første tur i en pool. Men de falske minder havde været fyldt med ture til svømmehallen - både for sjov og skolesvømning. Han havde aldrig lavet et hovedspring før, men noget sagde, han kunne.
"That might be a bit too expensive for us. But I'm willing to compromise and get a kiddie pool," svarede Reign med et lille grin og tog et ekstrakig ned på det forhenværende rolige vand og sprang, med chancen for et smertefuldt maveplask, i. Det blev til et noget nær perfekt hovedspring, en kort dykketur under vandet og et greb i Razors ankler, der resulterede i, at han blev hevet under vandet, mens mennesket selv dukkede op over overfladen.

"You're not a bad swimmer," komplimenterede Reign efter at have svømmet hen og grebet fat i kanten, og efterlignede Nicos tykke, amerikanske accent, "I'm not even gonna pretend not to be impressed."
Han vendte sig helt og hvilede sine arme på den kølige kant, mens blikket endnu engang vandrede rundt på omgivelserne. Det eneste, der kunne gøre rummet mere zen ville være den samme stemningsmusik, som de havde nede i restauranten.
Det fik ham til at overveje noget, "hey, what kinda music do you listen to? You've been here for a while, you must've listened to all kinds of stuff by now," mennesket rettede på armene og hævede afventende øjenbrynene hen mod drengen, "do you have a favorite song?"
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 497

IndlægEmne: Re: ☂ Winning for sure has its benefits! (Reign)   Ons okt 31, 2018 8:13 pm

Han havde nok ikke lige forventet sådan at blive trukket under vandet. Men han formåede da at lade være med at drukne, på trods at næsten at komme til at grine under vandet. Han fandt sin vej op til overfladen igen. Han lod blikket glide hen mod Reign og fik endelig muligheden for faktisk at grine. " Oh really? Can it atleast be like.. one of those big - kiddie pools? " Spurgte han så bare med et lille smil om læberne før han lod sig svømme lidt baglæns. Kun for at vende rundt et øjeblik efter. Det var rart. Også selvom det var mærkeligt lugtende vand, så var det faktisk.. Ganske udmærket. Hyggeligt - roligt.. Og man skulle ikke engang være opmærksom på om der dukkede fjender op. Eller skulle man? det var egentlig ufatteligt hvor trust-worthy den her verden var. Når det altså kom til steder som dette. Underworld havde været lidt mere en danger zone.

Han lod blikket glide hen mod Reign før han med et lille grin rystede lidt på hovedet. " Good impression - almost perfect " Sagde han så lidt og nikkede kort en enkelt gang. Så Reign bed mærke i sådanne ting. Det var alligevel lidt sjovt. Han flød kort lidt på ryggen mens blikket et øjeblik hvilede mod loftet. Der gik dog ikke længe før Reign brød stilheden og Razor rettede sin opmærksomheden over mod ham. " Favorite song? " han kneb kort øjnene lidt sammen mens han overvejede det lidt. Han hørte da radio og havde fundet ud af hvordan musikken på et anlæg fungerede når man sådan koblede det til en mobil. Men navne på sange og sådan noget? Det var stadig en udfordring.
" I dont really know.. " Sagde han så bare lidt før han overvejede det endnu engang. Han stoppede lidt med at bevæge sig rundt i vandet. Mest fordi man jo slet ikke kunne tænke på sange hvis man skulle koncentrere sig om at svømme - eller omvendt. " There's actually two songs - that I can remember, the first one is that one.. you know.. something like.. " han var stille et øjeblik mens nogle halv nynnene lyde forlod ham, bare lige for at kunne komme 'ind i' teksten.
" ... I'm pulling away Pulling away from you... I give and I give and I give and you take, give and you take. Youngblood, say you want me, say you want me, out of your life.. " Sang så endelig bare lidt før han kom med et lille grin.. " And the other one is.. where some guy dances around with the huge piece of jewelry on the body. In video ofcourse.. I cant remember the lyrics.. " han trak så bare lidt på skuldrende før han svømmede lidt tættere mod Reign. " what about you? Do you listen to music often? Have you ever been to one of those live concerts? Maybe in that part of your life, that might not even have happened? " Han lod hovedet glide lidt på skrå, med et halv drillende udtryk.
" Maybe you're one of those who go crazy and throw yourself around in the crowd? Probably not.. Or do you? " Han hævede lidt et bryn, spørgende, skeptisk men også rimelig nysgerrig.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Reign

avatar

Humør : Maybe I'm right and the world is wrong.
Fag : -
Antal indlæg : 480

IndlægEmne: Re: ☂ Winning for sure has its benefits! (Reign)   Ons okt 31, 2018 9:22 pm

Reign lyttede i stilhed, oprigtig nysgerrig efter svaret. Det var svært at vurdere, hvad Razor kunne lide af sådanne ting. Musik, film, bøger - det hele var så langt fra den Razor, han havde lært at kende i Underworld. Men nu var det en realitet, at de var der og var en del af drengens verden - ligesom hans egen.
Ingen af de sange, der blev nævnt, sagde Reign noget. Måske var halvdæmonen typen, der hørte, hvad der nu lige blev spillet - altså, noget nyere af slagsen - mens Reign stort set kun søgte efter specifikke numre og lyttede til dem. "I have no idea what you're talking about," måtte han da også indrømme med en kort latter af sin egen uvidenhed - og af deres tydeligvis forskellige smag i musik.

Menneskets nysgerrighed blev sendt tilbage med en hel stime af spørgsmål. "Nah, crowd surfing is not my thing," svarede Reign ærligt men tilføjede hurtigt, "I do enjoy throwing my panties at the lead singers, though." Lo og slap endelig kanten for at svømme rundt i vandet, hvis temperatur endelig begyndte at føles perfekt.
"No, but, really, I've been to concerts before. None of those huge ones with world famous artists but concerts nonetheless," Reign begyndte at svømme baner. Langsomme og meget korte baner, da bassinet trods alt ikke var beregnet til sådan noget, men baner. "Before you got here I actually went on a date to a concert," fortalte han, da han svømmede forbi Razor, "the guy was really into jazz. And, I mean, I do appreciate jazz but three straight hours of it? It was awful."
Reign stoppede for enden, da hans egen historie fik ham til at tænke på noget. Noget, det typisk ville være bedst at holde mund med, men som han alligevel ikke kunne dy sig fra at spørge ind til. "So... did you went on dates and stuff while I was gone?" han så hen på Razor og fjernede et par totter vådt hår, der havde forvildet sig ned i panden.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 497

IndlægEmne: Re: ☂ Winning for sure has its benefits! (Reign)   Tors nov 01, 2018 8:04 am

“ really? So you’re saying I know more radio Music than you do? Thats.. “ han holdt en kort pause før han så bare trak lidt på den ene skulder og fulgte fyren lidt med blikket som han svømmede afsted. “ thats kinda cool “ mumlede han så bare til sidst før et lille grin forlod hans læber. Han lod fingrende danse lidt over vandoverfladen før han kort overvejede det lidt. Svømmede et kort øjeblik før han lod sig flyde igen.
“ if you do that! Then I wanna be the lead Singer “ sagde han så bare med et lille grin. Det var sikkert også en fed oplevelse. Også med ‘panties’ kastet af Reign. Yup!
Jazz - det var ikke noget der sagde ham så meget, som i - han havde vidst ikke stiftet bekendskab med det før. Men han lod selvfølgelig bare Reign være den der bedømte også måtte han stole på det. Indtil det modsatte var bevist. Hvilket - well..
“ you have to play som of that sometime - I dont know how it sounds “ fik han hurtigt sagt før han svømmede lidt rundt igen. Han dykkede kort under vandet. Men nåede lige op til at kunne høre hvad Reign spurgte om.

“ no.. “ sagde han så lidt og lod blikket hvile mod mennesket et øjeblik. “ I dont reeeeally understand the whole dating thing.. “ sagde han så lidt. “ like - people say you’re not allowed to date more than one - but how do you actually know if you’re dating that one person and not just having a Good time with a friend.. “ han trak lidt på skulderende før han kort overvejede det.
“ or how do you know.. Well.. no I dont know “ - “ i mean.. “ han gloede et øjeblik lidt ud i luften før han så bare rystede lidt på hovedet. “ I didnt go on any dates or anything while you were gone “ sagde han så bare og kom endelig med et lille grin. Hvert fald ikke så vidt han huskede. Han havde vidst bare brugt en masse tid på at arbejde. Og Well.. andre ting. Men det talt vel ikke som dating? Nej. Han svømmede kort lidt rundt før han smilede lidt skævt. “ did you date many many people? Or did you have alot of relationsships? I mean - both Real and not Real? “ hans blik flakkede engang imellem lidt hen mod fyren før han svømmede hen til kanten og kravlede op. Kun for at træde et par skridt væk fra kanten.
“ Its okay if you did - you kinda didnt know who I was at that time, and even if you did. No one knew you had a psycho stalker who would cross different worlds to find you “ sagde han så lidt med et lille grin og klappede kort lidt i hænderne før han nikkede lidt. Lagde an til at tage tilløb og springe i vandet. Som han gjorde et par sekunder efter.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Reign

avatar

Humør : Maybe I'm right and the world is wrong.
Fag : -
Antal indlæg : 480

IndlægEmne: Re: ☂ Winning for sure has its benefits! (Reign)   Lør nov 03, 2018 10:33 pm

Reign kunne egentlig godt forstå Razors forvirring. Dating havde ikke været en særlig stor ting i Underworld, mens her, i denne verden - var det kæmpestort. Især efter Tinder dukkede op. Nu gik folk nærmest på date hver weekend. "That's nice," sagde mennesket med et nik og et lille smil, selvom han godt vidste, det var noget bøvl. Hvis dates i Underworld blev defineret på samme måde som i Gaia, havde Razor været på massevis af dem.
Reign lød sig flyde på ryggen og sparkede sig gennem vandet, hen til en anden kant. "I dated a ton of people," indrømmede han uden at tøve. Greb fat og lod blikket følge Razor, der smidigt havde trukket sig op af vandet igen, "only one real relationship, though. His name was Fe-" Halvdæmonens spring afbrød endnu engang Reign - men denne gang blev han også overdynget med vand, "... Felix."

Han så på drengens skikkelse under vandet, indtil han kom til syne igen. "So, what have you been doing while I was gone?" spurgte han og svømmede ned i den lave ende, hvor vandet kun lige akkurat dækkede hans albuer, og lavede hastigt spørgsmålet om, da en overvejelse poppede op i hans sind, "were you contacted by Max or Zac? I... kinda didn't get to say goodbye to 'em." Det var vel muligt. Hvis hans bedste ven var forsvundet ud af det blå, ville han selv forsøge at kontakte nogen af personens pårørende.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 497

IndlægEmne: Re: ☂ Winning for sure has its benefits! (Reign)   Søn nov 04, 2018 10:40 am

“ Felix...? “ lød det fra halvdæmonen før han kort lidt lod blikket flakke hen mod Reign. “ was he a cool guy? “ spurgte han så bare lidt med et lille smil om læberne. Det var vel egentlig meget spændende at høre om. Razor var sikkert nok i sin sag når han tænkte at det var fortid og ville blive ved med at være det.
“ Hey! Have you ever dated any girls? “ spurgte han så lidt. Lidt i tvivl om om han egentlig kendte svaret, hvis det nu havde været noget de faktisk havde snakket om før.

“ weeeell.. besides searching for you..umm.. I’ve been working and such “ sagde han med et lille halv skævt smil. Han svømmede mest bare lidt rundt i små cirkler. “ I did ask Them about you.. but is wasnt like I Saw Them often “ han rystede lidt på hovedet før han lod blikket hvile mod loftet. “ but they seems pretty confused about your disappearing “ han nikkede kort lidt før han drejede lidt rundt i vandet. De skulle have en pool - det her var sjovt. Han overvejede et øjeblik at tage endnu et spring. Men besluttede at vente et øjeblik og bare flyde lidt rundt. “ Maybe if they had the change, they would’ve moved their families with.. I mean - you humans always aim for better things, like this World.. “ sagde han så bare med et lille grin. Måske var det en overdrivelse og det var jo ikke engang sikkert at alle mennesker tænkte ens. Men man kunne jo aldrig vide. Måske vidste de slet ikke at det faktisk var en mulighed? Han skævede lidt hen mod Reign før et lille smil bredte sig over hans læber.
“ if you could turn back time - would you have stayed? “ spurgte han så lidt og lod hovedet glide en smule på skrå.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Reign

avatar

Humør : Maybe I'm right and the world is wrong.
Fag : -
Antal indlæg : 480

IndlægEmne: Re: ☂ Winning for sure has its benefits! (Reign)   Søn nov 04, 2018 3:29 pm

"Mhm, he was," svarede Reign og kunne ikke skjule en mild stolthed over nu at have slået op med to personer. To gode personer. Nogle ville nok mene, det var dumt, men det betød vel også, han var eftertragtet - ikke?
Han rynkede brynene lidt men smilede så, "what? No. No way." Hans forældre havde sagt, at de falske minder havde været bundet op i, hvordan Reigns liv helt naturligt ville have været endt, hvis han var vokset op i denne verden. Altså, var det vist endeligt, at han var homoseksuel - i den ene dimension eller den anden.

Reign glemte helt at svømme, da Razor nævnte kontakten med Max og Zac, og en klump formede sig i halsen, da han spurgte, "yeah? Confused? They didn't seem- angry at all?" Det var jo nok det værste. At have mistet sine to bedste venner var ikke sjovt. Ikke at have sagt farvel var endnu værre. Men tanken om, at de muligvis gik og troede, at mennesket var for ligeglad med dem til at sige farvel, var det værste. Hvis dog bare han kunne komme i kontakt med dem - bare én gang.
"I don't know, I..." han rømmede sig og forsøgte at flytte tankerne et mere positivt sted hen. Kørte atter håret tilbage, "I mean, there's not really a huge difference between the two places. Except maybe this place is just a little bit less dangerous." Han havde svært ved at se sig selv kunne leve ordentligt uden internettet, sin mobiltelefon, sin bil - men havde trods alt gjort det før, så det måtte jo have fungeret.

Da det alligevel ikke blev til meget svømmeri fra menneskets side af, trak han sig op ad vandet. Vandet dryppede fra hans krop og ned på fliserne på vej rundt om poolen, "but if I could turn back time I would definitely have asked you if you wanted to come with me," Reign trådte op til jacuzzien og ledte efter knappen, der startede boblerne, "I don't even know why I didn't ask you. I mean, the only reason I didn't want to go was because of you. I didn't even considered asking you." Han fandt endelig knappen, der mærkeligt nok sad på flisevæggen ved siden af, og startede op for boblerne, der snart dækkede hele overfladen, inden han hoppede op i det dejligt varme vand. "D'you think you would've said yes? If I told you I wanted to go but I was gonna stay if you didn't want to?" Reign vendte overkroppen en anelse og hvilede sig op af kanten, så der var god udsigt ned til Razor. Spørgsmålet var egentlig ligegyldigt nu, men derfor var det stadig interessant at vide. Halvdæmonen overraskede sommetider med sine svar.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: ☂ Winning for sure has its benefits! (Reign)   

Tilbage til toppen Go down
 
☂ Winning for sure has its benefits! (Reign)
Tilbage til toppen 
Side 2 af 4Gå til side : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Andre lande :: Andre steder i England-
Gå til: