Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Morana
 
Aviana
 
Yuri
 
Acacio
 
Calvin
 
Eric
 
Evanora
 
Damien
 
Lili
 
Razor
 
Statistics
Der er i alt 483 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Haniel

Vores brugere har i alt skrevet 26865 indlæg in 2067 subjects

Share | 
 

 We need to talk - Julian

Go down 
ForfatterBesked
Clarissa

avatar

Humør : All that pain and misery… and loneliness… and it just made her kind.
Fag : Magiske elementer. Biologi. Fysik. Kemi.
Antal indlæg : 153

IndlægEmne: We need to talk - Julian   Søn aug 26, 2018 5:46 am

S: Julians kontor
T: Midt på dagen
O: Hvad der befinder sig der
V: Støvregn udenfor
P: Link
Emne til: @Julian <3


Hun skulle tale med Julian, tingene gav mening for hende nu. Og hun følte sig en anelse dum. Følte ikke rigtig hun kunne gøre mere før hun havde snakket med Julian. Det handlede om Cain. Men hun vidste også, at gå det skridt ville pynte lidt på hende og Julians venskab - et venskab hun ikke ønskede at ofre for noget andet. Julian var en af hendes ældste og bedste venner. Hun havde taget modet til sig og stod nu i døren på læreværelset til hans kontor. Hun bankede lidt på siden og lukkede døren efter sig som hun trådte ind.
"Do you have a second?" Spurgte hun stille og åndede tungt ud. Clarissa satte sig ned i en stol og åndede tungt ud. Hun havde været væk i en uge, på en mini rejse og det var næsten over en uge siden hun var kommet tilbage. Tiden var brugt sammen med Amena, på at forstå sig selv og sine følelser. Blive klar over hvad hun egentlig havde sat igang.
"I have to tell you something.. and you might get a little mad at me. But I promose I didn't know till I put the pieces together," startede hun stille ud og lagde armene om sig selv, uden at tage blikket fra ham. "I met Cain. I didn't realize it was the Cain you told me about till.. not that long ago... and.. If you don't want me to see him again, say it.. I won't, I just wanted to tell you. I'm sorry," tilføjede hun og holdt let vejret. Om hun faktisk ville kunne holde sig fra Cain var en anden ting, hvad hun havde med Cain var ikke noget der bare sådan lige var opstået ud af det blå. Det var lidenskabeligt, og hun vidste hvad hun følte om det. Det var ikke en følelse hun oplevede tit, og ærligtalt var det ikke fordi hun ville smide den væk. Men hun ville ikke gøre noget der kunne sætte hendes relation med Julian ud af spillet.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Julian

avatar

Humør : Let's talk about sex, baby - let's talk about you and me!
Fag : Underviser i: matematik, astronomi og hjemmekunstskab. Hjælpeunderviser i: yoga og sportsgrene.
Antal indlæg : 486

IndlægEmne: Re: We need to talk - Julian   Fre sep 14, 2018 12:45 pm

Julian så let op og kiggede mod døren, som lyden af et bank nåede hans øre. Da den gled åben var det alligevel ikke helt hva han havde forventet, alligevel tøede hans alvorsfulde grimasse op og et glad smil lyste det smukke ansigt op. "Hmm?" brummede han let, som han dog hurtigt kunne mærke stemningen, ikke videre behagelig, nej luften omkring dem var pludselig anspændt og han så lidt forvirret på hende - prøvede at tø det hele lidt op igen med sine altid så charmerende kommentarer - "Only a second then, I have a fucking session in like 3 minuts, I can't miss that you know, most important class of the day!" sagde han så, som et drenget smil brød frem på hans læber igen og han grinede let over sin egen humor!

Men det hjalp ikke synderligt på hendes humør, så han rystede bare lidt opgivende på hovedet, gik imod hende, bukkede sig og gav begge hendes kinder et let kys. "Mon chéri, why so sad? What's on your mind.." sagde han lettere tøvende, som hun fortalte ham han ville blive sur? I don't get mad at you my love? What have you done..
Udtrykket i hans ansigt skiftede let, som han rettede sig op igen, og nu med et mere seriøst ansigtudtryk betragtede hende, også en anelse bekymret.

"What.." Hviskede han stille, som nyheden ikke helt havde synket ind endnu - langsomt afspillede hans ansigt mimik hver og en af de følelser der nu buldrede rundt i hans indre.
Han tog et skridt tilbage, et iskoldt blik stirrede tilbage på hende, som smilet virkelig var forsvundet.
"What is this?! What did you do!" rasede han så, som hun uden tvivl havde gættet rigtigt, bortset fra 'little' delen - han var ikke kun lidt vred, han var edderspændt rasende! Men hvad kunne man egentlig forvente - Cain var hans livs kærlighed? Og her sad hun, kvinden der skulle agere som en af hans mest elskede og tætteste venner? Og sagde.. hvad var det egentlig hun sagde?! It better not be what I think it is, not a chance that's happening! NO WAY! EVER! IN HELL!
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Clarissa

avatar

Humør : All that pain and misery… and loneliness… and it just made her kind.
Fag : Magiske elementer. Biologi. Fysik. Kemi.
Antal indlæg : 153

IndlægEmne: Re: We need to talk - Julian   Lør sep 15, 2018 12:47 am

Selvfølgelig blev han vred, det var et lille håb han ikke ville. Men man havde ikke været venner med nogle i over flere hundrede år, hvis man ikke vidste at nogens lunte var kortere end andres - og specielt når det kom til tideligere forhold. Hun forstod han blev vred, og hun lod ham være vred. Hun tog en dyb indånding før hun ventede med svare til han gav hende luften til hende.
"I didn't mean to do anything.. It kinda just happened," forsøgte hun stille at forklare. Clarissa var ikke meget for at forklare sine følelser til andre, selvom hun forstod dem. "I fell in love, and I don't know what to do," tilføjede hun og sank en klump. Julian kendte Clarissa umådelig godt, hun var typen der holdt sit ord og ikke syntes at nogle skulle lide eller have ondt - totalt ironisk dæmon. Men hun var også en som ikke bare gav sit hjerte væk til alle, og dette var ude af hendes kontrol. Hun forblev i stilhed i lidt tid endnu.
"I would never do anything to hurt you on purpose.. you know that," tilføjede hun i et stille toneleje og så op på ham. Clarissa blev siddende under hele samtalen, der var ingen grund til at diskutere med ham - det ville gøre situationen værre. Og det var jo ikke hvad hun ønskede, hvad hun ønskede var at beholde venskabet med en af hendes tætteste og ældste venner. Hun var landet imellem Cain og Julian, det var ikke just fordi hun ikke havde hørt de historier før - men i hendes forsvar var der flere folk i verden der hed Cain end Cain.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Julian

avatar

Humør : Let's talk about sex, baby - let's talk about you and me!
Fag : Underviser i: matematik, astronomi og hjemmekunstskab. Hjælpeunderviser i: yoga og sportsgrene.
Antal indlæg : 486

IndlægEmne: Re: We need to talk - Julian   Tirs sep 18, 2018 11:25 pm

Julian var normalt ikke en speciel jaloux mand - han havde ikke været i et fast parforhold i mange mange år, og når han måske en gang i mellem forpligtede sig - så var det kun i form af åbne forhold. Hvorfor kunne der være uendelig mange grunde til selvfølgelig, hans eget svar derpå var hans komplette afhængighed og fuldkomne misbrug af sex. Hvad der i sin vis sagtens kunne være rigtigt, men hvis man nu skrællede alle lagene af og dykkede helt ind til kernen - ja så ville man opdage, af grunden bag det hele var Cain. Var det en forhåbning om at de to ville finde samme igen? Altid. Var det logisk at længes og håbe på det umulige, nej - men det gjorde det vel ikke mindre ægte. På samme tid var det også den eneste grund til at han ikke kunne komme videre, aldrig kunne binde sig og forpligte sig ethundrede procent - det var jo ganske umuligt, når dele af ham altid ville tilhøre Cain - når han uden spørgsmål altid ville elske ham.

Men noget var sket - for nyligt, noget fuldstændig forfærdeligt og fuldstændigt fantastisk. I sine 200.000 år, havde Julian aldrig elsket nogen, som han elskede Cain - han havde aldrig givet sig selv så fuldkommen hen til en anden - kun Cain kendte hans dybeste hemmeligheder, hans største svagheder - en mand han aldrig havde et problem med at fortælle alt, at dele alt med - hans tillid til ham var fuldkommen unik.
Alligevel, var samme stærke følelser begyndte at blomstre op i ham - umådeligt skræmmende, og han havde i lang tid viget væk fra dette - men var der virkelig nogen omvej længere? Nu med dette, nu med alting.
Han stirrede på hende, med lettere blanke øjne - why does this feel like.. the end.. nothing has ever felt like this before.. why do I feel so heartbroken.. God I love him so much.. but.. I love her too - and if.. if..

Han kunne knap nok tænke tanken til ende, stirrede bare fuldkommen stum på hende, som hans øjne blev mere og mere blanke - til han måtte blinke og flere tåre trillede lydløst ned af hans kinder.
Han rystede bare let på hovedet, kunne ikke svare hende, kunne hverken fra eller til. Faldt bare tilbage i stolen, og sad så bare i tavshed og stirrede ud i luften..
Det føltes som havde flere åhundrede passeret da han endelig talte igen, i en mere grådkvalt og hæs hvisken: "why are you doing this to me.."
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: We need to talk - Julian   

Tilbage til toppen Go down
 
We need to talk - Julian
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Athena indendørs :: Storsalen :: Lærerværelset-
Gå til: