Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

B O L I G O M R Å D E R

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Tidus
 
Dexter
 
Leviticus
 
Samael
 
Rayna
 
Kaiya
 
Nadia
 
Lilith
 
Damien
 
Izabelle
 
Statistics
Der er i alt 520 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Otis

Vores brugere har i alt skrevet 29244 indlæg in 2182 subjects

Share | 
 

 Let's get fucking druuuunk - Archer -privat

Go down 
ForfatterBesked
Jozephine

avatar

Fag : Litteratur, Dans, kampsport
Antal indlæg : 35

IndlægEmne: Let's get fucking druuuunk - Archer -privat   Ons aug 22, 2018 10:47 pm

Tid : lidt over midnat
Dag  : Lørdag
Sted : et hus i Gaia en af hendes venner bor i sammen med sine forældre
Omgivelser : en del mennesker – dog ikke hendes vens forældre
Vejr : overskyet truer med lidt regn

Som så mange andre lørdage havde Jozephine været på siden fredag aften. Hun havde væreti  byen det meste af natten og det var lykkes hende at få en masse at drikke, uden selv at skulle betale. For penge var ikke noget hun havde meget af i øjeblikket, da hendes forældre ikke rigtig ville give hende nogen op til en weekend. Da hun ikke selv skulle købe mad og sådanne ting gjorde det, det ikke nemmere at få penge fordi hun ikke kunne bruge undskyldningen om at hun skulle bruge pengene til mad. Hun havde tilbragt det meste af dagen på værelset på skolen, hun havde sovet spist og sovet. Dog skulle hun til at gøre sig klar til at tage til en ret stor fest hun var blevet inviterede til i Gaia, så da klokken var omkring 22 da hun valgte at så ud af badet efter at havde brugt godt en time under bruseren. Der var bare ikke noget bedre end et dejligt varmt bad når kroppen var øm og træt, dog havde hun ikke i sinde at stoppe den vilde weekend hun altid havde her. Med håndklædet om kroppen begav hun sig ud af badeværelset og ind på værelset, fyntørren blev fundet frem som hun begyndte at tørre sit hår,d et var ikke fedt at tage i byen med vådt sammen klaskede hår.
Efter et par timer med tøjskifte og valg at sko lykkes det hende endeligt at finde et sæt hun ville have på, et par jeans med en del huller i, måske flere huller end der var stof, dog ikke noget hun gad gå ret meget op i, selvom en trop der var lidt for kort og måske også lidt for lille, men det gjorde ikke noget andet end at udsynet til hendes barm var større. Hvilket altid var en god evne når man skulle score sig en drink eller to, det havde da ikke slået fejl endnu. Stiletterne var blevet sat på fødderne inden hun tog sin sorte læder jakke på og lynede den og sin mobil og kort holder i lommen. Jozephine gik ikke med taske, det magtede hun virkelig ikke. På vej ud af værelset blev der hurtigt fundet to små poser med noget hvidt pulver i og en med en lille brun klump, de blev hurtigt puttede ned i Bhen sådan at man ikke bare lige kunne opdage dem.
Nu var det bare at komme afsted sådan at hun kunne komme hen til festen, de ville starte allerede ved 21 tiden, men Jozephine havde sagt hun ville komme lidt senere, for hun havde ikke rigtigt kunne tage sig sammen til at gøre sig klar. Der var da også et par stykker på gangen som kiggede efter hende som hun forlod kollegiet. Turen hen til festen føltes som en evighed, på turen røg Jozephine en joint, hun elskede sine joint der var ikke rigtigt så mange andet der bedre, andet end de hårdere stoffer og en masse alkohol. Jozephine var ikke helt sikker på hvor hun skulle gå hen, da hun nåede til den gade der havde stået i smsen til hende. Der gik dog ikke længe før hun fandt ud af hvor hun skulle hen, den høje musik og de larmende unge menneske, det kunne kun være der henne. Kursen blev sat med hastige skridt og da hun endelig nåede frem var der allerede godt gang i festen, hvilket jo bare var en god ting.
Der blev også hilst på dem af dem som var der som Jozephine kendte og en masse andre, inden hun begav sig ind i huset og fandt baren for at hælde sin første drink op i glasset. Jozephine vendte sig rundt for at finde nogen at snakke med, der gik heller ikke længe før hun kom til at støde ind i en fyr, hun sendte ham et stort smil. ” Heey” Sagde hun og tjekkede kort hans figur ud, uden at ligge skjul på det.


Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Shay

avatar

Humør : "you know pain is a funny thing,"
Fag : Ingen
Antal indlæg : 23

IndlægEmne: Re: Let's get fucking druuuunk - Archer -privat   Tors aug 23, 2018 8:16 pm

P en løs sort tanktop og et par blå Jeans- plus et sæt sorte løbe sko

Dean, havde valgt og holde en kæmpe fest denne gang og siden han kende Archer fra deres tid, inden han droppet ud eller da han var droppet ud. Men Dean, havde stadig haft lov til og holde fest, som altid, havde folk medbringet stoffer, og alkohol der var os et par stykker som kørte street race der var mødt op Archer var en af dem.  Archer var derfor gået ud til hans bil sammen med de andre, hvor de tunet dem, nye hjul andre ting og stærke motor med flere hestkræfter, end hvad der var lovligt. Han, havde os fået smid nye cylinder på og udstødningsrør, og til sidste smidt nitro på, hvor at få den til og køre hurtigere. "Hey Dean, give me a Wrench, i need to get some stuff done on it, eh." Dean som ikke var den smartest når det kom til biler gav ham den, hvorefter Archer fik den fikset. Han så derefter på den, hvorefter han så på Dean "gonna grab a shower before the others arrive." Lød det fra Archer, hvorefter han gav Dean og den anden person som, havde været igang James en highfive og gik derefter op og tog et bad. Han grab bagefter sit tøj, da han havde fået det gjorde og skynde sig hurtigt i det. Han opholdt sig normalt ved sin bil, men han skulle lige tjekke kvinder ud inden han gik derud igen.

Men det så ikke ud til der rigtig var nogen der fanget hans opmærksomhed,  hans tænker gik på Grace, men han skulle stoppe med street race, hvis de fandt sammen, da det ikke lige frem var en side, hun sikkert, kunne lide det når han var den anden side af ham og ikke denne her. Archer greb en drink, hvorefter han gik rundt og studeret folk indtil han stødte ind i en kvinde,  blondt hår, flotte øjne og hun så faktisk ganske fræk, ud med de øjne. "Hello there, My name is Archer, and what is a beauty , like you called." Lød det ganske kækt men os, en smule charmende fra Archer af.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Jozephine

avatar

Fag : Litteratur, Dans, kampsport
Antal indlæg : 35

IndlægEmne: Re: Let's get fucking druuuunk - Archer -privat   Tors aug 23, 2018 9:03 pm

Det fede ved privat fester var at man ikke hele tiden havde en eller anden nedern dørmand der gik rundt og tjekkede at folk ikke tog stoffer eller lavede andre ulovelige ting hvor de arbejdede, så derfor var privat fester langt mere at foretrække. Jozephine havde ikke nået særligt langt før hun var gået ind i en ret så lækker fyr, der var noget ved hans ansigt der sagde hun kendte ham, eller kendte og kendte men hun havde set ham før og stemmen var genkendelig. Men hun kunne ikke sætte ord på hvor det var henne hun havde set og snakket med ham, det gjorde vel heller ikke det store? Med mindre han begyndte at spørge ” hvor har jeg set dig” eller sådan noget, for så ville hun blive pænt flov hvis hun ikke selv kunne huske det. Måske hun bare kunne trække kortet ” det ved jeg ikke” men alligevel det var ret kedeligt for at sige det lige ud.
Et stort smil spredte sig på hendes løber, hun havde da fået hans opmærksomhed, det var jo bare en god ting, bedre end at de var blevet uvenner. Men så havde hun taget den der fra, tilbudt ham en bane eller en joint or something. Det var altid den nemme måde at lukke kæftet på folk, dog virkede han ikke til at det ville blive nødvendigt, hvilket var noget hun værdsatte. ”Ey Archer, thats a cool name? Are you Famous or something? I have never heard a soo beautiful name before” Sagde hun og smiled stort til ham, det var altid en made at prøve at gøre mændene bløde i knæene. ”ohh let me see ? What would you could me?” Sagde hun og så udforderne på ham, nu måtte vi se hvor opfindsom han var, om han måske allerede var en nedern type eller ej? Hvis han var en rigtig mand, altså i hendes øjne brugte man ikke ordet ”sweety” nej det var bare for nedern et ord. ” i think i need a new drink? I wasted all on the floor” Sagde hun og vendte rundt inden hun igen begav sig over til bare og fik en ny drink, der gik da heller ikke særlig lang tid før hun var tilbage over hos Archer.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Shay

avatar

Humør : "you know pain is a funny thing,"
Fag : Ingen
Antal indlæg : 23

IndlægEmne: Re: Let's get fucking druuuunk - Archer -privat   Tors aug 23, 2018 9:57 pm

Archer studeret hende, hvorefter han så på hans tanktop, den var nu ikke en ting der kostet særlig meget og den ville blive beskidt i forvejen. Archer sende hende et kækt smil, "well i could call you, a few things, so proably a good idea, to get and name that kind of sets you apart." Lød det en smule flirtende fra ham, hvorefter han så på hende, mens hun gik ned mod baren efter en ny drink. Swettie, ville ikke passe til hende og ville være for normalt, måske han skulle finde på et frækt navn og kalde hende et frækt øgenavn uden, det rigtig brød noget, "well i could pick a name for you, but not the best, what about, Sugar, since you look like you could have a teth, for the drugs." Han, hvisket det sidste til hende, inden han tog hende på røven og sende hende et kækt smil "or you, know what, lets go with cowgirl, just need you to prove, you know how to ride, first." Lød det flabet fra ham, hvis hun ikke forstod den hentydning, måtte han vil hjælpe hende på vej, "so wanne have some fun and show, if you are a cowgirl, or if you can give me another reason to pick a random name for you eh." Lød det flabede fra ham, hvorefter han så på hende, med et kækt smil.

"So wanne go up, start our own, party, cowgirl, or dont you wanne play with the bad boy."
Lød det kækt fra ham, når han var i dette var han, i en helt anden del af hans personlighed, han var mere bad boy og mere legende, dette var en stor del af hans element, med mindre han var i hans anden del, hvilket han kun var når han ikke var i disse omgivelser.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Jozephine

avatar

Fag : Litteratur, Dans, kampsport
Antal indlæg : 35

IndlægEmne: Re: Let's get fucking druuuunk - Archer -privat   Fre aug 31, 2018 7:41 pm

Jozephine var helt sikker på at dette ville ende med noget godt! Hun var i hver fald frisk på alt han kunne komme på, så hvorfor så ikke bare give los af det og lade det komme i gang. ” I like that name! Cowgirl thats good, ” Sagde hun og smiled kækt på til ham, hun mærkede godt hånden på hendes røv, hun vendte sig imod ham plantede et frækt og udforderne kys på hans læber, inden hun lagde hånden på hans skridt og klemte det på en pirrende måde. Jozephine havde prøvede lidt af hvert og derfor vidste hun præcis hvordan en mand skulle pirres. ” Let’s do that, but wait 2 min” Sagde hun og forsvandt over til baren og overfaldet bartenderen til at give hende en hel flaske vodka og en hel flaske rom.

” You show the way” Sagde hun og smiled flirtende til ham. Hun fulgte efter hvem hvor de skulle hen, hun var ikke typen der bare gad tage en fyr med, det var fyren der skulle tage hende med. Det var sådan det skulle være og ikke på andre måder. Selvom hun nogle gange gjorde det, men det var også kun hvis hun bare skulle have lettet trykket og ikke gad gøre mere ud af dette. Men denne aften og nat skulle da helt klart bruges med ham her. Så måtte hun se hvem han var og hvor han turde. Jozephine havde ikke ret mange grænser og dem hun havde kom bare ikke til at blive overtrådt! Så skulle det kun være fordi hun blev drugget så hun ikke kunne gøre nogle ting selv. Hvilket endnu ikke var sket. Eller det var det faktisk men det var ikke andre der havde gjort det, men hende selv. Men der var ikke sket hende noget, for det havde været på hendes værelse alene. Hun havde haft en lorte dag og ville bare glemme alt om den dag.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Let's get fucking druuuunk - Archer -privat   

Tilbage til toppen Go down
 
Let's get fucking druuuunk - Archer -privat
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Gaia :: Bolig området-
Gå til: