Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

V Æ R E L S E R

F A G E N E

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Razor
 
Reign
 
Cain
 
Clarissa
 
Elian
 
Luca
 
Mike
 
Joy
 
Kayne
 
Dove
 
Statistics
Der er i alt 453 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Seth Drago

Vores brugere har i alt skrevet 24292 indlæg in 1858 subjects

Share | 
 

 Under The Tree (Elena)

Go down 
ForfatterBesked
Gerth

avatar

Humør : Gimme dat Pie
Fag : Formskifternes Historie - Kampsport(brydning) - Matematik - Biologi
Antal indlæg : 8

IndlægEmne: Under The Tree (Elena)   Tirs jul 03, 2018 10:40 pm

Tid; 14:36

Vejr; Lidt overskyet og kunne se ud til regn, men generelt solskin og varme

Sted; Udkanten af skoven, på delen som vender væk fra akademiet


Hans outfit; Link

Så tiden på Akademiet kunne være anstrengene, og nogle gange skulle man have en pause fra alt det som kaldes studier og socialt liv. Og som en dag i dag, var vejret perfekt til at hænge ud udenfor i lidt tid. Det var i hvert fald hvad Gerth havde tænkt sig at gøre, nu hvor han endeligt også havde sluppet uset ud uden den gruppe han normalt hang ud med. Det var befriende, det var fredeligt, og ingen han skulle vise sig frem for. Så nu kunne han bruge tiden, her under et af de store træer der omkrænsede skovens dybe udsigt.
Bladene var grønne, og barken brun, små kryb og insekter var at spotte i skovbundens grønne græs. Men det havde Gerth intet imod, tværtimod var det en smule sjovt at se de små individer kæmpe imod hinanden på sådan en lav og ubetydelig plan. Nogle gange kunne han også vælge at hjælpe den ene side frem for den anden, ved at mase modstanderen med tommelfingeren. Når han gjorde det grinte han altid lidt håneligt men også triumferende over at han var den supperier race her. Det var dog ikke fordi han var svag skønt hans race, tværtimod havde hans oplevelser og fortid nok styrket ham mere end hvis han havde vokset op i en idylisk familie. Måske var det også det som gjorde at han altid søgte efter nogen som han enden kunne styre eller kvase, hvor hvis der var noget som han ikke kunne lide var det svage individer.
Og dem var der mange af i hans tanker, alt alt for mange, han var ved at kvalmes hver gang han tænkte på det. Men hvad der var værer var dem som troede de var noget skønt selv en som Gerth kunne få dem til at skrige som små piger i frygt og skræg og rædsel.
Han smilede med sine perle hvide tænder i et afslappet smil imens ryggen blev trykket godt op af det træ han sad under og lukkede sine hasselbrune øjne langsomt i. Vinden havde fået håret til at side til siden, imens den havde døsende, kærtegnet hans ansigt og fået blodtrykket dæmpet en rigtig god del.
Han kunne mærke hvordan hans krop blev tungere og tungere, og øjnene var nærmest limet sammen nu. Tankerne og sindet driftede stille væk i en drøm... eller nærmere et mareridt...
...
Han stod der hjemme, det vil sige i hans gamle hjem, det aller første han kunne huske overhovedet at han havde haft.
Det var mørkt, ikke fordi gardinerne var slået for, men fordi det var nat.
Han stod i sit gamle værelse, med hans hjemmelavet legetøj, da de aldrig havde købt ham noget hele hans liv.
Han kunne se sig selv sove i hans seng, han så så lille og svag ud den gang, rigtig tynd og en smule udsultet. Det var trods alt ikke alle dage at der var helt nok mad til dem alle og derfor måtte han jo så levne siden at han var barn og de voksene skulle have først til de var mætte.
Han kunne høre nogen skrige fra stuen af. Det var mærkeligt for han kunne ikke bevæge sig, men hans lille fortids jeg var på pletten da skriget kom og løb hurtigt ud af døren.
Han kunne mærke hvordan han blev suget ud af værelset og ind i dagligstuen hvor skriget havde kommet fra...
Der var en sort masse på gulvet der bare lå der og nærmest, trak vejret.
Han så nu ikke fra hans egne øjne men fra hans fortids øjne.. små og uskyldige stadigvæk, og uvist om den fare der kom fra den sorte masse.
Selv kunne Gerth stadigvæk ikke bevæge sig, men hans lille fortids krop bevægede sig af sig selv, og begyndte at gå mod den sorte masse.
Gerth ville skrige og råbe, at den lille Gerth ikke skulle gå nærmere men heller stikke af, men ingen ord kunne slippe hans mund, for han havde ingen mund.. det var bare et sort hul uden ende.. Han følte han blev mere og mere opslugt af den sorte masse, indtil at den sorte masse tog form.
Langsomt rejste den sig, to ben tog form, en nøgen men velformet kvindekrop rejste sig, stadigvæk som en sort masse... Men øjnene... De var røde... grønne.. blå... gule... lilla... alt.. også igen.. intet..
Den sorte kvindeformet masse gik først langsomt og zombie agtigt imod ham, indtil den tog fart og nærmest sprintede mod ham, indtil at den sorte kvindeformet masse sprang og opslugte ham med sin sorte masse, og skriget han havde hørt før blev over døvende... Han skreg selv... Den sorte masse skreg... hans lille jeg skreg... alle skreg...
...
Hans krop falde pladask ned på græsset imens han nærmest forskrækket fik trukket sig op og stå igen.. han var vågen igen, dette var den virkelig verden. Han måtte tage sig til brystet imens han mærkede hvordan hans hjerte galloperede igennem efter det mareridt han lige havde haft..
Men hvorfor lige dette mareridt? Hvad betød det? Hvorfor var det en kvindekrop, den sorte masse tog form som? Alt for mange spørgsmål og alt for få man kunne spørge om drømmetydning. Og det var slet ikke fordi han ikke ville, men mere at han skulle opholde sin status blandt hans 'venner' og kunne derfor ikke vise noget som helst svaghed.
Gerth stod og pustede lidt ud imens han hvilede sin pande mod barken og forsøgte at få styr på sin puls, han var glad for at han var alene, ellers ville hans omdømme kunne skades og det var det sidste han ville efter at have bygget det så solidt op.


Sidst rettet af Gerth Ons jul 04, 2018 8:09 am, rettet 1 gang
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Elena

avatar

Humør : "You don't get it, Simon. You don't understand what it's like to live always at war, to grow up with battle and sacrifice. I guess it's not your fault. It's just how you were brought up-”
Fag : Hvem har tid til en skole, når man har sin familie at tænke på??
Antal indlæg : 25

IndlægEmne: Re: Under The Tree (Elena)   Ons jul 04, 2018 6:30 am

Påklædning: Link


Det var ikke fordi, at hun ikke havde overvejet at gå ind og se dette sted før. Faktisk så talte det til hende, det storslåede akademi. Hvor det skulle siges at have lykkedes at bringe alle racer sammen uden problemer. Det lød for godt til at være sandt. Elena var ikke fra jorden, hun var fra en fjern verden - hvor den bedste overlevede, til alt held var hun her nu. Det var underligt ikke at skulle kæmpe for at få mad, men at hun kunne være på Southside uden næsten at betale noget. Elena ville dog ikke for tæt på, og hun kunne skjule sig nok så godt blandt træerne i skoven. Trods alt var hun trænet i det. Det var her hun denne eftermiddag fik øje på en fyr der stod op af et træ. Undrende løftede hun på øjenbrynet, men overvejede nu nærmere at lade ham være - han så ud til at sove så godt. Dog gik der ikke særlig længe før hans drøm tydeligvis vækkede ham og han fløj op fra jorden. Han havde ikke set hende, så hvis hun gik nu. Så ville det nok være bedst. Der var dog det, at Elena ikke ligefrem havde den største sociale kreds, og når hun fandt en formskifter i nærheden af sig, følte hun sig et skridt tættere på det hjem hun ikke havde haft i så mange år. Så hun valgte at gå imod ham og stille sig op af et træ ikke så langt fra ham.
"Maybe the woods isn't the best place to sleep," var hendes første kommentar til ham imens hun sendte et neutralt smil. "Don't you have a fancy dorm room and a cozy bed?" Spurgte hun derefter og trådte væk fra træet, for at gå tættere på ham.

// Ved ikke om du er til engelsk dialog, ellers så bare skriv til mig så ændre jeg det c: <3
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gerth

avatar

Humør : Gimme dat Pie
Fag : Formskifternes Historie - Kampsport(brydning) - Matematik - Biologi
Antal indlæg : 8

IndlægEmne: Re: Under The Tree (Elena)   Ons jul 04, 2018 7:55 am

Gerth havde sin hånd knuget til brystet så den begyndte at blive en smule hvid. Det var heller ikke første gang han havde haft den drøm før, men heldigvis havde ingen hørt eller set ham vågne fra den endnu. Det var dog kun en tanke som eksisterede i nogle få minutter før han hørte en stemme tale i nærheden, hvilket fik hans øjne til at flakke vildt og gøre kroppen så utroligt klar til at ændre form hvis der var noget, eller nogen i nærheden som ville prøve på noget. Han kunne mærke hvordan hans hud kløgede efter at transformere sig og skællene bare sitrede i overfladen.
Hans øjne var halvt transformeret da han fik øje på sin stalker..
"sleep in a bed cozy bed is annoying as talking to a human being." svarede han hende, med en særlig hvislen i hans stemme af påpasselighed. Han ville ikke træde forkert her nemlig, siden at han ikke kendte hende, ikke vidste hvem hun var eller hvad hun var. Ikke til at starte med i hvert fald. Lige nu var hun som en hver anden fjende, en som kunne gøre skade på den ene eller anden måde.  
"Who are you!? And why do you smell so funny, like i can trust you!?" snerpede han imens han rynkede på næsen. Hun havde en mærkeligt duft, og ikke den slags man får af parfyme, nej det her var en mere personlig lugt. Han slog ud med tungen i luften.
"Yes a very funny smell... but i must comment that even if i live here now, im definitely not from here... these people ain't my people.." sagde han og sendte hende et skævt smil, men også et blik der studerede hver en lille detalje på hendes krop. Hun lignede en som ikke havde set skyggen af skolebænken, men derimod måske mere af slumkvater, lidt Southside, men uden at hun lignede en der var på stoffer og sad i et gadehjørne, uden liv i øjnene. Hun lignede en der havde trådt over det niveau.
Han lagde armene ud til siden, og sænkede sit tyngdepunkt en smule, så fødderne var så godt plantet i jorden, at han uden problemer ville kunne opnå sin hurtige fart uden de store problemer. Skønt hun lugtede sjovt ville han ikke tage nogen chancer, det havde han lært fra barns ben af, det kunne man dø af nemlig.

//intet problem for mig, giver bare igen med engelsk så ;D
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Under The Tree (Elena)   

Tilbage til toppen Go down
 
Under The Tree (Elena)
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Athena udendørs :: Skoven omkring-
Gå til: