Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Morana
 
Aviana
 
Yuri
 
Acacio
 
Calvin
 
Eric
 
Evanora
 
Damien
 
Lili
 
Razor
 
Statistics
Der er i alt 483 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Haniel

Vores brugere har i alt skrevet 26865 indlæg in 2067 subjects

Share | 
 

 It's been a while, hasn't it? - Elian

Go down 
ForfatterBesked
Luca

avatar

Humør : The stage is my one true home.
Fag : Droppede ud.
Antal indlæg : 787

IndlægEmne: It's been a while, hasn't it? - Elian   Tirs jun 26, 2018 2:42 pm


Tid: 16:30
Sted: Søen ude i den store skov der omkranser Gaia og Moonlight Falls.
Omgivelser: Ingen andre - her er kun lyden af blæsten og nogle få dyr hist og her omkring træernes grænse. Der går en enkelt løbesti forbi søen.
Vejr: Højt solskin med en let brise.
Outfit: Nøgen - hans tøj ligger på bredden. Har vandfast makeup på som på profilbilledet, og tørklædet derfra ligger sammen med tøjet.
@Elian
_________________________________________

Ah... Det her var virkelig hvad han havde brug for. En svømmetur til at få klaret tankerne. Udover sex var det nok det der afslappede ham allermest, fik ham til at falde til ro igen, hjalp ham med at holde styr på hans temperament som var blevet så meget større siden... Siden dét skete. Siden hun blev revet væk fra ham, så pludseligt... Ham der havde gjort det havde nærmest ikke nået at få et sekunds pusterum før Luca havde gået amok på ham - trods deres racers forskel i styrke, havde Luca ikke været til at stoppe, så langt ude af sig selv som han havde været af sorg og vrede. Fyren havde nærmest ikke været til at genkende da han var færdig med ham, og han havde også været inde og tale med politiet på baggrund af det. Havde siddet varetægtsfængslet en uge eller to før hans advokat heldigvis fik ham af krogen grundet manden havde truet Luca samtidig med han havde dræbt Chloe, så Luca slap fordi det kunne tælles som selvforsvar.

Heldigvis da, for en dom kunen have sat en stopper for hans karriere, som nærmest var det eneste han havde tilbage nu. Hans band og Azrael - gud hvor va rhan dog glad for han var belvet ven med den heks, han kunne også mærke det havde taget hårdt på ham... Så de havde kunnet støtte hinanden i deres savn.

Men idag havde han været henne for at øve med sit band, indspille en ny sang til albummet, og han havde derfor brug for lidt alene tid igen, herude i søen. Ashley havde spurgt om han også måtte hoppe med, men havde da også nikket forstående da Luca sagde han helst ville tage turen alene - Ashley kunen altid tage sin daglige tur om aftenen.

Så Luca var taget ud til søen og havde strippet ved kanten, for at hoppe lige lukt på hovedet ud i vandet fra den lille badebro, hvor han gav et lettelsens suk fra sig som han mærkede skællene vokse frem, hans ben smelte sammen til hans hale, gællerne og svømmehuden mellem fingrene der dukkede op endnu en gang. Han lå nærmest stille i vandet et minuts tid, før han så pludseligt bare skød afsted i højeste fart under vandoverfladen. Tog et par store, hurtige runder, utroligt glad for størrelsen af søen. Han fik 'trænet' sådan i nogle minutter, før han havd ebrug for en pause, hvorfor han fik hevet sig selv halvvejs op på en af de større sten nogle gode 5-10 meter fra den ene bred, hvor han så lå med lukkede øjne og slappede af, nød kombinationen af sol og vind der strøg indover hans hud og skæl. Men som altid kunne han aldrig lukke følelserne helt væk uden at synge dem ud, så... Det gjorde han.

"Your life was a shooting star
That burned out way too fast
And all the memories
Of a dream that's built to last

Don't wanna wait, wanna wait, wanna wait
For my next panic attack, no
Don't wanna wait, wanna wait, wanna wait
For my next crash

It's a beautiful pain
It's a beautiful pain
When I remember the good times
When I remember the good
It's a beautiful pain
It's a beautiful pain
When I let go of the heartache
When I let go of your heart

All the times that I keep holding onto
Even though you're gone
And the nights that I keep holding back the tears
I hope you found what you're looking for..."


// Sangen
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Elian

avatar

Humør : I give a fuck. I give lots of fucks, actually. I’m a prostitute of feelings.
Fag : Everything I need to know... I learned in kindergarten.
Antal indlæg : 826

IndlægEmne: Re: It's been a while, hasn't it? - Elian   Tirs jun 26, 2018 9:47 pm

Outfit

Elian var stoppet med at løbe den samme rute, det havde trods alt ikke haft sin succes. Hvad der dog mest irriterede ham var at det nogen gange fremprovokerede en let angst i ham når han var ude at løbe - han løb heller ikke med musik i ørene længere. Men på trods af den konstante paranoia så var han alt for afhængig af de endorfiner og motionen det gav. Det var også den måde han ellers klarede sine tanker bedst på - altså ja udover sex, men det kunne han jo ikke have hele tiden.

Fødderne gav genlyd imod stien som han i et fast tempo løb afsted. Elian var god til at løbe, exceptionel faktisk. Han havde allerede løbet 9 km indtil videre. Der var en let sved henover hans pande og hans kraveben. Elian havde vendt sig til at læbe til lyden af skoven der var næsten helt tavs.

Langsomt stoppede han dog op da en lyd nåede hans øre. Hans øjne gled let rundt. Is that .. Luca? Are you imagining things now? You haven't seen him since you hid from him on the parking lot of Athena .. a long time ago. Han gik hen imod søen som kunne spejdes igennem buskene og træernes blade. Han kravlede ind i mellem dem og opdagede så skikkelsen nede ved søens bredde - eller ja ude ved en sten nær søen bredde. Han kunne tydeligt se at det var Luca. Hjertet begyndte at hamre hurtigere i hans brystkasse. Should I just run away? No Elian you know you wanna say hi to him - but do you really want to hear about Chloe and the perfect relationship?

Han gled hænderne igennem det mørke krøllede hår og tog så en let indånding før han gik ned imod bredden. Da han nåede derned, så skyggede han lidt imod solen med hånden "Is this now you'll lure me into the water?" sagde han så højt for at Luca ville kunne høre ham ude på stenen i vandet. Elians gled henover hans skikkelse, kunne se hvordan Lucas hud glinsede i solen ude på vandet.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Luca

avatar

Humør : The stage is my one true home.
Fag : Droppede ud.
Antal indlæg : 787

IndlægEmne: Re: It's been a while, hasn't it? - Elian   Ons jun 27, 2018 1:49 am

Luca havde haft øjnene lukket langt det meste af tiden mens han sang, og hans koncentration lå også der - hvilket nok var grunden til han ikke hørte de tunge trin fra en der kom løbende, ej heller at de stoppede... Og derefter belv til gående skridt der kom lidt tættere på. Intet af det lagde han mærke til, for dybt koncentreret om sin sang, at lægge følelse i den, da det var den eneste måde han rigtigt fik dem ud på. Og om nogen var det her nok de følelser han allerhelst skulle af med. Hans ene hånd var endt med at knuge om den halskæde han nu altid havde på sig - en lang lædersnøre der holdt fast i en platin afstøbning af Chloe's finderaftryk, indeholdende en smule af hendes aske. Alt hvad der fysisk var tilbage af hende i denne verden. Han havde gået med den hver evig eneste dag siden hun døde. Også når han svømmede.

Det kunne måske godt virke lidt morbidt at han også havde den på når han var ude og knalde med alle mulige folk han kunne få fat i, som han havde gjort det før han overhovedet mødte hende - men det var stadig en af de få måder hvorpå han kunen skubbe alle tanker, alle følelser til side. Det var så usandsynligt befriende bare at koncentrere sig om sexen og musikken... Og intet andet. Godt de var igang med at indspilel et nyt album. Så kunne han måske snart komme ud på tour, væk fra det hele, væk fra alt der mindede ham om hende. Måske kunne han tage Azrael med? heksen kunne godt bruge til en ændring i sine omgivelser, det var han sikker på.

Det var der at Elian's stemme skar igennem hans tanker og sang, og han stoppede brat med at synge som han åbnede de utroligt blå øjne, og drejede sig om på siden for at se - ja, det var skam Elian. han havde ikke rigtigt set ham siden en enkelt eller to skype samtaler mens han havde været hos bandet, under alt det zombie postyr. Det var noget så utroligt dejligt at se at han havde det godt! Ja, tingene var gået meget ned af bakke sidst de fysisk så hinanden, men... Luca havde været en anden da. Der var sket så meget i hans liv siden da. Det var kun nogle måneder, men der var bare sket så usandsynligt meget... Og han havde bare været glad for at Elian da ikke havde ignoreret hans sms'er og lignende.

Et skævt smil voksede frem på hans læber, og han rykkede sig, så han stille og roligt gled ned i vandet igen, for med små, dovne slag af sin hale, langsomt at svømme ind mod bredden hvor Elian var. "Maybe," sagde han så med et let drillende grin spillende på hans læber. "At least there's no chance of you freezing the bubble butt off this time," sagde han så, og blinkede til ham med det velkendte charmesmil på de fyldige læber. Han var nu også nået helt hen til bredden - ved denne sø gik bredden rimelig brat ned i vandet, så han kunne læne sig med hovedet hvilende på armene ved kanten, som ved en pool.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Elian

avatar

Humør : I give a fuck. I give lots of fucks, actually. I’m a prostitute of feelings.
Fag : Everything I need to know... I learned in kindergarten.
Antal indlæg : 826

IndlægEmne: Re: It's been a while, hasn't it? - Elian   Fre jun 29, 2018 9:26 pm

Elian kom med et let grin og nikkede så lidt "Thats correct" sagde han så bekræftende i at vandet den her gang nok ville være mere udholdende end sidste gang. Elian kunne ikke lade være med at føle sig en smule varm indeni ved synet af Lucas charme smil - not fair he still can do that! Stop feeling things for him .. "Better jump in then?" sagde han så med et bredt smil og greb fat i nakken på sin t-shirt og hev den over hovedet, smed den på en sten og skubbeder sine løbesko af før han trak sokkerne med sig. Sidst fik han trukket ned i shortsene sammen med boxeshortsene så begge dele faldt ned om hans ankler og han derved stod nøgen ved bredden.

Han stillede sig helt ved kanten og trådte så ned i vandet der instant gik ham til midten af lårene, spidsede kort læberne ved den kølige følelse - der dog denne gang var mere forfriskende end noget der fik ham til at fryse halvt ihjel.

Han bevægede sig længere ud i vandet indtil han let kastede sig ud i vandet som det blev dybt nok til at han kunne svømme og vandet gik ham til skuldrende. Han lod sig selv dukke under overfladen, før han kom op igen med et bredt smil "Not so bad, I must say" sagde han så og lagde sig let på ryggen i vandet. Det var ikke nogen dårlig idé det her, hvorfor havde han ikke gjort det før? Taget en dukkert efter en løbetur? "So how are you lately?" spurgte han så og vidste jo faktisk ikke omkring det med Chloe - Elian havde ikke spurgt indtil hende nogensinde - grundet sine egne følelser og det der stik af jalousi han fik bare ved tanken om at Luca var i et forhold. Så kunne det godt være at de var venner - men alligevel havde det distanceret dem en smule - og blot endnu mere nu der skete så meget rod i Elians liv.

"Anyways I've missed you" tilføjede han så og betragtede Luca, prøvede ikke at lyde alt for kærlig i sin måde at sige det på. Han ville ikke have at Luca vidste hvor meget han fik hans hjerte til at hamre og kroppen til at reagere. Its a miracle im not having a boner already..Han gled hænderne gennem sit mørke krøllede hår og lod fødderne ramme bunden lidt som han blev stående i vandet.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Luca

avatar

Humør : The stage is my one true home.
Fag : Droppede ud.
Antal indlæg : 787

IndlægEmne: Re: It's been a while, hasn't it? - Elian   Lør jun 30, 2018 1:50 am

Luca's smil blev en anelse skævere i det, som Elian da selvfølgelig gav ham ret - for ja, hvem kunne virkelig fryse røven af i vandet på denne tid af året? Han kunne godt forstå han var blevet forfrossen der tilbage i... Ja, det var slut november de havde mødtes i, var det ikke? I alt fald havde vandet været meget koldt der. Det havde han da også selv kunnet mærke, omend det ikke skadede ham som det kunne skade Elian. I virkeligheden var det nok bar egenerelt svært for noget dårligt at ske for ham i vandet - selv hajer undgik jo sirenerne, vidste godt at de ikke var nogen udfordring for dem. Hvis en haj virkelig var dum og ville kæmpe med ham, kunne dens tænder trods alt ikke komme igennem hans skæl... Og med en hale der slog så hårdt som hans gjorde, kunne han velsagtens dræbe en stor haj med ét velplaceret slag.

"You're welcome to," sagde han så med et smil til hans forslag om at hoppe i - og hans øjne fulgte sultent med hvordan tøjet langsomt forsvandt fra den gudeskønne krop han vidste der gemte sig under. Altså, af ikke at være nogen speciel race, så så Elian jo for fanden hamrende godt ud. Og så meget sex som Luca havde haft på det seneste, så meget af en udvej det var for ham med alle de tanker der ellers kørte rundt i hans hoved... Ja, hvordan kunne han så andet end se nærmest glubsk på den krop der dukkede op?

Han smilede stadig som han så Elian tage de første svømmetag, og svømmede dovent ud efter ham, liggende på ryggen i vandoverfladen, hovedet drejet så han kunne se ordenligt på ham som vandet stille flød gennem hals gæller. "There's... Been some issues. But our album's a hit. We might go on tour soon, if our manager's right..." han glattede let og hurtigt over de mere personlige problemer, og koncentrerede sig om det positive. Han havde absolut ikke lyst til at falde hen i de dystre tanker igen. Et bredt smil tonede da også frem på hans læber ved Elian's næste ord, og han rettede sig op i vandet igen... Og tillod sig at lægge en hånd mod hans brystkasse, fingrene let spredte, hvilket strak svømmehuden mellem dem en smule. "I've missed you too..." og som han så Elian ind i øjnene, krystalklar blå ind i varm brun, var det skam tydeligt nok at han mente det.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Elian

avatar

Humør : I give a fuck. I give lots of fucks, actually. I’m a prostitute of feelings.
Fag : Everything I need to know... I learned in kindergarten.
Antal indlæg : 826

IndlægEmne: Re: It's been a while, hasn't it? - Elian   Man jul 09, 2018 1:47 am

Elian var god til at se når folk tjekkede ham ud - alligevel var det som om at han var blevet blind for det med bagtanken på at Luca havde en kæreste - eller det troede han trods alt. Han ville i hvert fald ikke lade sig selv tro der var noget, mest for at beskytte sig selv og sine følelser. Han smilede bredt da Luca fortalte at det gik godt med hans band "Well, Im glad It goes well .. " sagde han så og gled hånden let over ansigtet. Vandet var virkelig fantastisk, langt bedre end vandet med minus grader som Luca havde fået lokket ham med i sidst.

Han glippede dog en smule med øjnene da Luca kom tættere på. Han kunne ikke lade være med at undre sig over hånden på sin brystkasse. En hånd der fik Elians hjerte til at galoptere afsted. What is he doing? He got a girlfriend! Hans øjne flakkede let ned imod Lucas hånd, bemærkede svømmehuden og kunne ikke lade være med at smile lidt over det "What are you doing?" kom det så forsigtigt fra ham. Elian kunne allerede mærke sit underliv reagere på den lille gestus. No leave those thoughts somewhere else, dont think about the really good sex you had with him before you drifted a bit apart.. but what if he wants to? You have Julian remember? But he sleeps with others right? You can do same can you not? Sandheden var jo nok at Elian ikke kunne stå for Luca hvis han rent faktisk ville, ikke når Julian og ham ikke var eksklusive.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Luca

avatar

Humør : The stage is my one true home.
Fag : Droppede ud.
Antal indlæg : 787

IndlægEmne: Re: It's been a while, hasn't it? - Elian   Man jul 09, 2018 2:37 am

"Mmhmm. Dream coming true and all that," han grinte let, omend grinet måske lød en smule hult og ikke helt oprigtigt. Ikke at han ikke var glad for at hans drøm var ved at være helt på plads, men det var bare en del bittersweet at det skete netop efter han havde mistet Chloe. Det var lidt som om verdenen prøvede at give ham et plaster på såret, men det føltes bare ikke helt rigtigt, ikke så meget som hun også havde gået op i hans karriere. Men han lagde de følelser til side så godt han kunne, prøvede igen kun at leve i nuet, at lukke de dumme følelser væk, de følelser der fik det til at føles som om han ikke kunne trække vejret for den stikkende fornemmelse i hans hjerte.

Så istedet lod han hånden der var på Elian's brystkasse, glide en smule ned, til lige under solar plexus, lige under hans tatovering, som han lagde hovedet let på skrå. Så tæt som de var på hinanden, og med de højnede sanser han havde i vandet, i denne form, var det alt for nemt at høre hvordan hans blotte berøring påvirkede Elians vejrtrækning og hjerteslag - rytmen blev hurtigere, vejrtrækningerne en smule mere overfladiske. De klare symboler på at hans krop tydeligtvis stadig reagerede på præcis samme måde overfor hans berøring, som før alt med Chloe var sket.

"What do you think I'm doing?" de klare blå øjne, næsten isnende blå nu, så dybt ind i Elian's varme brune, som hånden gled længere ned, standsede før han kom alt for tæt på noget interessant, for så at glide ud til hans ene hofte istedet, lod fingrene kærtegne den karamelfarvede hud. Han lænede sig længere ind mod Elian, lukkede øjnene som hans læber og tunge fandt Elian's hals, slikkede hele vejen fra kravebenet op til bag øret, hvor han plantede et blidt kys. Jo længere de var sådan her, så tæt på hinanden, jo mere fik Luca lyst til at ligge med Elian igen. Bare kneppe problemerne, hjertesorgen væk, klare hans tanker for alt der gjorde han lå søvnløs tiere end ellers.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Elian

avatar

Humør : I give a fuck. I give lots of fucks, actually. I’m a prostitute of feelings.
Fag : Everything I need to know... I learned in kindergarten.
Antal indlæg : 826

IndlægEmne: Re: It's been a while, hasn't it? - Elian   Man jul 09, 2018 2:59 am

Elian kunne godt mærke at der var noget forandret ved Luca, men han blev for distraheret til at kunne stille spørgsmålstegn ved det nu. For Lucas hånd flyttede sig så pludselig og fik Elians hjerte til at stige en takt. Is he really? Can this be true? Fuck he's so hot, Han så nærmest helt mundlam ind i Lucas øjne som fik det hele til at smelte lidt i ham "But .." kom det så lidt befippet fra ham som han skulle til at protestere en smule - ikke at Elian var fyren med den store morale, ville Luca være utro så skulle han være velkommen, men alligevel? Han nåede dog ikke at sige så meget mere end sit lille 'but..' før Lucas mund fandt frem til Elians hals.

".. Okay" sukkede han så tungt, nærmest i et mildt støn som han lagde en hånd i nakken på Luca. kørte fingrene ind i mellem det sorte hår "Ah Luca .. Please dont tell me you're just teasing me right now .." sukkede han så tungt. Men hvis Luca ikke havde tænkt sig at have sex med ham nu, så ville Elian godt nok blive tosset - han kunne ikke begynde på det her også fortryde om et sekund. Det var ikke fair! Ikke når han vidste hvordan Elian var helt exet med ham, hvordan han nærmest bare skulle kigge på ham også fik han boner på.

Han lagde den anden hånd imod hans skulder. But how does it work like this? God how can I even get this turned on when he's all mermaid-ish now? Damn its stuff like this Julian must never know - even though I kinda wants him to know If I have sex with Luca - just so he hopefully gets jealous. Elian vidste dog godt at Julian nok var ligeglad - hvilket vel også kun var godt, så kunne Elian gøre det igen hvis det endte sådan ..
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Luca

avatar

Humør : The stage is my one true home.
Fag : Droppede ud.
Antal indlæg : 787

IndlægEmne: Re: It's been a while, hasn't it? - Elian   Man jul 09, 2018 3:15 am

Han smilede let mod Elian's bløde hud som han hørte hvordan han pludselig glemte hvadend han ville have sagt. Præcis som han håbede på - helst ikke for mange protester, for mange spørgsmål. Han orkede intet af det lige nu, havde bare brug for et godt knald og når han så lige var heldig at det var Elian der dukkede op, ja, så var det jo bare en ekstra lille jackpot han havde fået sig der, nu han trods alt vidste hvilke følelser mennesket havde haft for ham. Om de stadig var så stærke vidste han af gode grunde ikke, men et eller andet var der jo nok stadig.

"I'm not. I want you so much you won't believe it," mumlede han lavt mod den tynde hud... Lod sine tænder blive de skarpe han kunne få i denne form, gled dem forsigtigt over huden som hans læber igen gled ned langs Elian's hals, lod ham blot mærke dem prikke let mod huden uden helt at prikke hul... Endnu, i alt fald. Han havde egentligt ikke lagt så meget mærke til det før, men så meget mere som han havde jaget på det sidste... Åh gud, Elian lugtede himmelsk. En lugt der gjorde ham sulten på mere end én måde.

Samtidig lod han hånden ved Elians hofte glide om til den velskabte røv, følte godt efter som ville han sørge for at formen af den sad helt fast i hans hukommelse fremover, mens den anden hånd gled tættere på det mere interessante foran... For til sidst blot at køre en enkelt finger ned langs Elian's længde, følelsen af hvilken der fik Luca til at smile mod Elian's kraveben. Og før han kunne stoppe sig selv, havde hånden lukket sig om ham, gav ham et par gode pump... Som han samtidig blidt bed ved bunden af Elian's hals, de sylespidse, haj-lignende tænder gled ganske ubesværet gennem menneskets hud til et let støn fra Luca som han for første gang fik smagt på Elians blod... Og det var mindst ligeså himmelsk som hans lugt var.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Elian

avatar

Humør : I give a fuck. I give lots of fucks, actually. I’m a prostitute of feelings.
Fag : Everything I need to know... I learned in kindergarten.
Antal indlæg : 826

IndlægEmne: Re: It's been a while, hasn't it? - Elian   Man jul 09, 2018 8:59 pm

Det var ikke svært at se at Elian var en smule forvirret, dog overhoved ikke afvisende - men han fattede ikke helt hvad der foregik. Sidst han havde mødt Luca havde han været mere end en monogam mand - han havde knap nok turde flirte med Elian - og nu det her? Men Elian ville ikke tænke mere over det - hvis han var heldig så var ham og Chloe jo blot gået fra hinanden.

Et forsigtigt gisp forlod de bløde giftige læber da han mærkede Lucas tænder imod sin sarte karamelfarvede hud. Is this really Luca? I've never felt his teeth like this .. Elians vejrtrækning var blevet dyb og tung. Is he gonna bite me? He would'nt would he? Hans hånd greb hårdere fat om Lucas hår og følte sig irriterende opstemt - skulle stadig vende sig til hvilke ting hans krop blev opstemt af "You're bad .." sukkede han så, men Luca var bestemt forandret siden sidst han havde mødt ham.

Elian nåede knap nok at reagere på hånden der endte om hans lem, før han mærkede smerten i sin hals - en smerte der blot fik Lucas arbejde mellem hans ben til at følelse endnu bedre som han undslap et gispende støn "Ah fuck Luca .. What .. are you .. doing" kom det anstrengt fra ham som han lagde hovedet let tilbage og hånden havde nu et nærmest jerngreb i Lucas hår, den anden hånd var omkring ham hvor neglene havde broret sig let ned i hans hud "Ah it .. hurts so good" gispede han, som den anspændte krop løsnede en smule op som han vendte sig til følelsen.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Luca

avatar

Humør : The stage is my one true home.
Fag : Droppede ud.
Antal indlæg : 787

IndlægEmne: Re: It's been a while, hasn't it? - Elian   Man jul 09, 2018 11:02 pm

Luca lod den første bemærkning prelle af... Eller ignorerede den i alt fald. Han vidste godt han ikke var noget nær hva dhan havde været før... Altså, han havde selv dengang ikke været en 'good boy'... Opvokset i havet som han var, levende af at spise mennesker, havde han aldrig rigtig været det, men han havde holdt det til et minimum, kun når han virkelig havde brug for det, og altid rigtig tvunget nogen til noget som helst.

Den sidste måned havde været meget anderledes. Han kunne knapt nok huske at have spist andet end menneskers eller andre væsners kød, intet af det mere normale kød som alle andre spiste. hans temperament var løbet mere løbsk end ellers... Og hans sexuelle lyster. Han havde sunget for utroligt mange for at give dem lysten til sex de ikke havde haft, hvilket jo nok egentligt var det samme som tvang, i bund og grund... Omend det alligevel bare var at give dem lysten så de var villige nok til at lade ham i øjeblikket for først at fortryde det senere, når effekten af hans sang var helt ophørt.

Han havde ikke engang helt lagt mærke til hvad han havde haft gang i, før han havde sat tænderne i Elian og nød smagen af ham... Ligeså udsøgt som synet af hans krop var. Han bed måske lige en lille tand mere til, sank en enkelt mundfuld af blodet, før han slap ham igen, hans øjne fixerede på såret, de tydelige mærker efter de mange skarpe tænder... Han lænede sig ind igen for at køre sin tunge over såret, slikke en god del af blodet op med et let støn, før han trak hovedet tilbage langt nok til at han kunne se Elian ind i øjnene, med blodet meget synligt på hans læber, en smule af det løbende fra hans mundvige ned til hans hage som han fik slikket sig om læberne, bag hvilke de sylespidse tænder var klart tydelige. Hans øjne havde en eller anden snert af vildskab over sig også, nu... Som var rovdyret i ham også pludselig blevet tydeligt i hans øjne, og ikke kun på de tænder han havde fået nu. Han smilede dog skævt og lænede sig ind til at blidt støde sin pande mod Elians. "Tasting you, of course..." sagde han så stille, som var det den mest naturlige ting i verdenen lige at tage en sådan smagsprøve.

Han nød nu også meget følelsen af fingrene der trykkede sig godt ind mod hans skæl på ryggen, og hånden omkring Elian's erektion pumpede et par gange mere... Før han med et grin sørgede for at spidsen af menneskets længde gned mod den svømmehud der strakte sig mellem Luca's tommel- og pegefinger, brugte den hud til at glide i cirkler omkring det sensitive hoved.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Elian

avatar

Humør : I give a fuck. I give lots of fucks, actually. I’m a prostitute of feelings.
Fag : Everything I need to know... I learned in kindergarten.
Antal indlæg : 826

IndlægEmne: Re: It's been a while, hasn't it? - Elian   Tirs jul 10, 2018 2:25 am

Det var ikke fordi at det var første gang Elian var blevet bidt under sex - og heller ikke første gang der var blod involveret. Men det var første gang at Luca havde gjort det og det var første gang en sirene have bidt ham. Det var lidt anderledes end med vampyrer, der var lidt flere tænder på spil. Elian kunne heller ikke benægte at han kunne lide det når det blev freaky eller når det gjorde lidt ondt, så det var ikke fordi det gjorde ham noget - lige på nær at han fygtgede en reaktion fra Julian .. men måske han kunne finde en der kunne få det til at forsvinde efter? I hvert fald det ikke en bekymring han tænkte på lige nu.

Blodet var rendt nedover hans skulder og nedover den lille del af hans brystkasse der stadig var synlig i vandet før det var forsvundet ned i vandet og efterladt noget af den klarer overflade farvet i en dyb rød farve. Hans brystkasse bevægede sig hastigt op og ned som Luca trak sine tænder til sig. Han glippede et par gange med øjenne, følte sig kort helt svimmel "Of course .. I've never seen this .. side of you" stønnede han blot og gled hånden lidt nedover hans ryg, slap det hårde greb og mærkede skællen imod sine fingerspidser.

Han kunne dog ikke holde de brune øjne åbne, blev nødt til at presse dem let sammen i nydelsen over Lucas berøring. God it feels good, fuck. Turn the kiss off you can do it, turn it off.  Tænkte han, før han fik grebet lidt bedre om Lucas ansigt og pressede sine læber imod Lucas blodige mund så han kunne smage sit eget blod imod sine læber. Desværre virkede det ikke helt, giften afgav stadig sin virkning, dog ikke ligeså kraftig som sidste gang Elian havde kysset Luca - og forhåbentligt heller ikke negativt som sidste gang Elian havde kysset Luca. Forhåbentligt ville det bare give en behagelig kildende rus. Elian havde lært at styre den en smule, selvom han stadig ikke selv kunne slukke den helt.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Luca

avatar

Humør : The stage is my one true home.
Fag : Droppede ud.
Antal indlæg : 787

IndlægEmne: Re: It's been a while, hasn't it? - Elian   Tirs jul 10, 2018 2:52 am

Hvis Luca havde været som sidst Elian havde set ham, havde han nok egentligt skammet sig over at han ikke rigtig havde kunnet styre sig selv. Men det var en anden sag nu... Han luttede mere og mere til sine instinkter og impulser end til sit hoved for tiden, og ja... Om det var en god eller dårlig ting, måtte tiden jo så vise. For nu havde han det fint med det, det gjorde det så meget nememre at skubbe alt det han ikke ville tænke på, væk. Det skæve charme smil var da også tilbage på læberne som han så Elian's ansigtsudtryk mens hans hånd fortsatte med at kærtegne hans lem - og øjnene gled også kort ned over blodet der stille flød ud i vandet.

"Ah... Right... You haven't..." sagde han så bare stille, som om han ikke helt havde tænkt over det, hvilket han nok egentligt heller ikke havde. I alt fald ikke bevidst. "Well, now you have. I take it you don't really mind it, though..." sagde han så med det samme gamle charmesmil og grin - før han lukkede øjnene som deres læber mødtes, og ganske rigtigt, modsat sidst hvor Luca havde fået noget så voldsomme hallucinationer... Så summede det noget så dejligt i hele hans krop af det her kys, nu han i dette øjeblik ikke ville have noget eller nogen som helst anden end Elian. Han blev nødt til at have ham igen. Og følelsen giften spredte i ham gjorde ham blot endnu mere sikker i sin sag. "... Hang on, and hold your breath..." mumlede han så stille mod menneskets læber.

Så snart han havde givet Elian tid til at efterkomme det, lagd ehan begge arme om mennesket, holdt ham tæt ind til sig - og gav nogle kraftige slag med sin hale, der bragte dem under vandet og dybt ud mod midten af søen. Herude var der en meget lille ø, nærmest kun lig eplads til en picnic for to... Og det var her at de brød overfladen igen, og han med et skævt smil løftede Elian op på kanten af øen, før han løftede sig selv op efter ham, bevægede sig ind mod hans side og kørte langsomt en hånd op og ned af Elian's mave og brystkasse. Som der gik lidt tid, forsvandt hans skæl lidt efter lidt, hans hale blev langsomt til hans ben igen, og tænderne den normale hvide perlerække, som han lænede sig ind og let slikkede en ekstra gang over såret, gav det et blidt kys nærmest som en undskyldning for det.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Elian

avatar

Humør : I give a fuck. I give lots of fucks, actually. I’m a prostitute of feelings.
Fag : Everything I need to know... I learned in kindergarten.
Antal indlæg : 826

IndlægEmne: Re: It's been a while, hasn't it? - Elian   Tirs jul 10, 2018 3:36 am

Elian kom med et vagt grin imod Lucas læber "Dont mind it at all" mumlede han blot, as long as he dont eat me whole .. selvom den skræk var en del af det som gav ham ruset ved at blive bidt på den måde. Ligeså sick and twisted som det lød. Han ville dog helst gerne komme derfra i live, Luca kunne da heller ikke finde på at gøre ham rigtig fortræd, kunne han? De var jo gode venner var de ikke?

Han satte ikke spørgsmålstegn ved Lucas ord, men gjorde bare som han sagde og greb ordentligt fat, før han holdte vejret. Før han vidste af det forsvandt de ned under vandet. I et sekund blev han bange for om Luca overhoved ville få dem til overfladen igen. Men kun kort efter kom de tilbage til overfladen og Luca fik sat ham op på en lille ølignende flade på vandet. Han lagde sig let tilbage og tog et par tunge indåndinger for lige at få luft i lungerne igen. Hans lem var stadig meget opstemt og blev også rigtig synligt nu han lå der og ikke var gemt nede i vandet.

Han betragtede Luca som han kom op til ham, kunne ikke lade være med at føle sig fascineret af hvordan halen og skællet forsvandt fra ham. Han var dog glad for det, nu havde han lidt lettere ved at finde ud af hvordan det hele fungerede på Luca. Han tøvede da heller ikke da Luca lænede sig ind og fik slikket såret. Han lagde hænderne imod hans skuldre og skubbede let Luca ned imod jorden i det han kravlede indover ham "Mhh this body I know exactly how to work with" sagde han så stadig med en vejtrækning let påvirket af det handjob og det bid Luca havde givet ham.

Han pressede grådigt læberne imod hans, før han førte kysset nedover hans hals "You're so ridiculously hot" sukkede han tungt mod hans hud og fik tvunget sig selv ind i mellem Lucas ben, så han rigtigt kunne føre sine læber nedover Lucas våde tatoverede krop. Han ville smage Luca igen, han var ikke sikker på om det her var en en gangs ting og derfor skulle han også have så meget ud af det som muligt. Han bed sig så let i underlæben som han lagde hånden om Lucas lem og førte sine slanke fingre et par gange op og ned af længden.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Luca

avatar

Humør : The stage is my one true home.
Fag : Droppede ud.
Antal indlæg : 787

IndlægEmne: Re: It's been a while, hasn't it? - Elian   Tirs jul 10, 2018 1:55 pm

Luca havde blot smilet som han atter lænede sig ind mod Elian, mærkede hele sirene formen forsvinde, ligeså langsomt. Godt at han ikke havde noget imod det, trods alt. For han ville absolut ikke kunne holde tænderne fra ham fremover, så godt som han havde smagt. Der var da også stadig et par dråber af blodet på hans læber, som han stille og roligt fik slikket af, inden Elian fik skubbet ham ned mod jorden og selv rullede op ovenpå ham, hvilket blot gjorde Luca's grin bredere end før.

Hans hænder gled ned langs Elian's sider, ned til hans hofter og tog et godt tag der. "Mm... Is that so... Why don't you get reacquainted with it, then?" spurgte han med det frække glimt tilbage i de utroligt klare blå øjne, som de så ind i Elian's flotte dybbrune. Han lukkede kort øjnene som de kyssede, kyssede mindst ligeså grådigt igen, glubsk som en mand der fik sin første tår vand efter en lang tur ude i ørkenen. Da det brød lagde han mere end villigt hovedet tilbage så Elian's bløde læber frit kunne rejse ned af hans hals, og han gav blot et lille støn fra sig, før han grinte en smule af menneskets kommentar.

"The eternal curse of being a siren," sagde han så, som han i stil med en overdramatisk diva lagde sin ene hånd mod sin pande, før han igen grinede, og så ned på Elian. "Just your luck that I find your body incredibly inviting, too, eh?" det var igen det skæve smil der var på plads nu, som han lod den nu frie hånd glide ned langs Elians overkrop før læberne fortsatte deres rejse ned af hans krop, og et tungt støn forlød Luca's læber som han mærkede fingrene omkring hans allerede meget ivrige erektion, stødte let op mod hånden som for at sige Elian godt kunne tage lidt mere ved.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Elian

avatar

Humør : I give a fuck. I give lots of fucks, actually. I’m a prostitute of feelings.
Fag : Everything I need to know... I learned in kindergarten.
Antal indlæg : 826

IndlægEmne: Re: It's been a while, hasn't it? - Elian   Ons jul 11, 2018 12:59 am

Elian var allerede i godt gang med at generobre Lucas krop, som var det første gang at han fik lov til at mærke den blege hud mod sine fingrespidser. Som var det første gang Elian fik lov at smage den saltede smag af Lucas hud mod sine læber. Han vendte kort øjne af Luca grundet hans kommentar, dog med et skævt smil om læberne. There sure is a reason im this attrachted to him. Han nappede blidt i huden på Lucas mave, før han atter drog til kyssende, rettede sig let op for at kunne se på Luca. Det var i sandheden heldigt at Luca også fandt Elian attraktiv, trods han blot var et menneske - og igen, Elian følte alligevel han var så meget mere til tider. Han var giftig på mere end én måde, havde det med at ruinere ting han rørte ved som var det ikke kun hans læber der kunne skabe kaos.

Han gav hans lem et par gode tag, før han bukkede sig ned og gav spidsen et vådt kys, han brummede nydende, før han fugtede læberne og lod sin mund omfavne hans lem. Han lod dog kun sin mund kæle for ham et par gange, før han trak sine bløde læber til sig. Betragtede Luca som han lå der med Elian mellen sine ben og hans hånd blidt om hans lem "I really missed you, you know? And not only your body .." kom det så fra Elian der ikke kunne lade være med at sige det. Men det var sandheden? Selv efter at været blevet afvist på sine følelser så havde Luca altid været der og hjulpet ham, lige siden havde han altid været læselig, Luca havde altid været ærlig overfor ham havde han ikke? Jo det havde han. Det var ikke et eller andet stort mysterie med Luca - og det var rart. I wish it was more simple like this with Julian.. yet I dont want a thing to change .. not if that means Julian is not Julian right?


Sidst rettet af Elian Ons jul 11, 2018 5:53 pm, rettet 1 gang
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Luca

avatar

Humør : The stage is my one true home.
Fag : Droppede ud.
Antal indlæg : 787

IndlægEmne: Re: It's been a while, hasn't it? - Elian   Ons jul 11, 2018 1:45 am

Luca kørte blidt sine fingre igennem Elians krøllede hår med et let smil om læberne, som han mærkede præcist hvor godt mennesket var igang med at få følt ham op igen, fingrene der bevægede sig over den bløde, glatte hud, over de let markerede men slanke muskler, lidt tydeligere end sidst Elian havde kunnet mærke på dem. Træning var endnu en fantastisk måde at få tanker væk på, trods alt. Og derudover gav det ham en lidt større sikkerhedsfornemmelse, nu han vidste præcis hvor sårbar han trods alt var her i sin menneskelige form, i forhold til så mange andre væsner. Ja, medmindre han var oppe mod et menneske så var langt de fleste andre stærkere end en sirene oppe på land, hvis han ikke huskede helt galt. Så al styrke kunne tælle der - og især konditionstræningen. Han kunne ikke bare bero sig på sin evne altid.. En eller anden dag ville han jo nok være uheldig og være oppe mod en der kunne noget med elektricitet, og så ville det jo ikke ligefrem være det klogeste at blive til vand.

Men tankerne der ellers var løbet rimelig meget ud på et sidespor kom med det samme tilbage i det rigtige spor igen som han mærkede Elians mund lige der hvor han nok helst ville have den i det øjeblik, og han gav da også mennesket en mindre belønning for det gode arbejde i form af et lettere højt støn som fingrene i hans hår knugede om den smule de kunne, mens Luca lukkede øjnene og lænede hovedet bagover, bed sig let i læben ved den himmelske følelse. Han åbnede langsomt øjnene igen, hævede sig op på den ene albue som Elian talte til ham igen - og udtrykket i Luca's ansigt blev lidt en tak blødere, næsten helt kærligt og så alligevel ikke. "You too, Elian. You too..." mumlede han stille, og hev ham uden videre op til endnu et kys, brummede tilfredst mod hans læber med den fornyede, svagere rus. "You're really something... I'm glad you broke into the academy's ground that night," grinede han så.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Elian

avatar

Humør : I give a fuck. I give lots of fucks, actually. I’m a prostitute of feelings.
Fag : Everything I need to know... I learned in kindergarten.
Antal indlæg : 826

IndlægEmne: Re: It's been a while, hasn't it? - Elian   Ons jul 11, 2018 6:10 pm

Han bemærkede godt at Lucas krop var blevet mere markeret. Elian fattede stadig ikke hvordan han kunne finde Luca så fræk? Han var slet ikke hans normale type - han var langt mere til blonde græske guder som Julian, alligevel var der noget charmerende og råt ved Luca som Elian blev tiltrukket af. Trods han jo aldrig blev en Julian, men det var også helt okay, Elian kunne godt lide hvor forskellige de var. De havde hver deres charme - desuden kunne Elian også godt lide hvor høj Luca var, det var der også et eller andet tiltrækkende ved.

Elian vidste godt at det ikke havde været helt sødt bare at stoppe blowjobbet - men han havde bare haft brug for at sige det. Heldigvis tog Luca det ikke så tungt, hvordan kunne han også det når Elian sagde som han gjorde? Han kunne ikke lade være med at smile varmt til Luca lige før han blev trukket indtil et kys. Den lette summen flød igennem hans krop sammen med et mildt støn imod hans læber, før han kom med et vagt grin over Lucas kommentar "One of the few times my stupidity have brought me something good" sagde han så med et smil, før han lagde hånden mod Lucas kind, han kærtegnede let hans kind, før han førte fingrene hen til hans mund "But lets not get too cheesy here, suck my fingers so I can warm you up" kommanderede han så med et frækt lettere provokerende glimt i øjet som han let pressede pege og langefingeren imod Lucas kønne læber. Den anden hånd lå i nakken på Luca hvor de let kærtegnede ham bag det sorte hår. De havde trods alt ikke noget lube på sig - siden de begge var splitternøgne midt ude på en sø.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Luca

avatar

Humør : The stage is my one true home.
Fag : Droppede ud.
Antal indlæg : 787

IndlægEmne: Re: It's been a while, hasn't it? - Elian   Ons jul 11, 2018 6:54 pm

Luca's smil blev en smule mere skævt i det, lidt mere frækt, som hans kind blev kærtegnet - og Elian nåede knapt nok at begynde at tale før han allerede ivrigt sugede fingrene ind i sin mund, kørte tungen godt og grundigt omkring dem i rolige cirkler mens han holdt øjenkontakt med mennesket, let smilende. Det var nok tydeligt for Elian at mærke at han behandlede hans fingre som var de en helt anden og mere interessant del af hans krop, før han trak sig tilbage med et let grin. "I'm betting you'll find I don't need much, though..." sagde han så bare som han lagde sig helt tilbage mod græsset igen, spredte benene lige det ekstra i åbenlys invitation til at Elian bare kunne gå igang når han ville.

"And who knows, if I think you're taking too long, I might just sing to you to make you speed up," grinede han og blinkede til ham, med det frække glimt tilbage i øjnene. Så desperat som han vidste han kunne gøre ham med sin sang, så ville det jo også automatisk gøre ham endnu mere ivrig... Og derved sætte farten op på det hele. Men for lige nu gik det med en fin hastighed... Omend han lige lod en hånd glide ned langs sin overkrop og mave, ned til at give ham selv blot nogle få pump, brummede let og tilfredst over følelsen af det mens han ventede på at Elian rigtigt kom igang.

//den blev desværre lige lidt kortere...
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Elian

avatar

Humør : I give a fuck. I give lots of fucks, actually. I’m a prostitute of feelings.
Fag : Everything I need to know... I learned in kindergarten.
Antal indlæg : 826

IndlægEmne: Re: It's been a while, hasn't it? - Elian   Tors jul 12, 2018 10:00 am

Elians brune øjne var fæstnet opmærksomt på Luca. Betragtede hvordan hans mund kælede for hans fingre. Fuck, now I want a blowjob, shh now behave Elian, maybe you can get that later.. Han bed sig let i underlæben da Luca så trak sine læber til sig og kunne mærke at han selv blev en smule mere ivrig efter Luca "Damn .. " sagde han så bare med et let grin, før han så satte sig til rette mellem hans ben og let lænede sig nedover ham så han kunne komme ordentligt til.

Han placerede sine våde fingre mellem hans ben og fandt hurtigt frem til hans åbning. Med legende, kærtegnende fingre mærkede han ham, før han let lod en finger trænge ind. Elians blik var vovende og frækt, ligeså hans smil. Kunne måske ikke lade være med at tease Luca lidt nu hvor han havde advaret ham. Den hånd der ikke arbejdede og kærtegnede Luca, lå blidt imod hans maveskind, trods den bevægede sig lidt længere opad hans brystkasse. Måske kunne han ikke lade være med at være nysgerrig efter at høre Lucas sang? Måske bare for lige at huske hvordan det føltes og lød? Eller måske Elian bare generelt var lidt provokerende anlagt og nød at drille Luca lidt nu han tydeligt kunne se og mærke at Luca var klar til at blive taget.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Luca

avatar

Humør : The stage is my one true home.
Fag : Droppede ud.
Antal indlæg : 787

IndlægEmne: Re: It's been a while, hasn't it? - Elian   Tors jul 12, 2018 5:53 pm

Det skæve smil omkring Elian's fingre sagde vist nok også mere end rigeligt om at han skam godt vidste hvilke tanker han satte i hovedet på mennesket, og at det var helt og fuldkomment med vilje. Alle tricks gjaldt vel i situationer som disse, ikke? Han vidste trods alt godt hvor tiltrukket Elian var af ham, med eller uden sang. Så hvorfor ikke bare prikke lidt ekstra til det hele når de nu allerede skulle igang med hvad han refererede til? Altså, måske ikke lige dén type, men det kunne altid komme senere! Luca ville i alt fald ikke have noget imod flere omgange idag. Måske bare kun én omgang udenfor... Elian havde trods alt heller ikke været hjemme hos ham efter han var droppet ud af akademiet og havde fået sit eget sted, så det kunne være han måske ville være interesseret i at tage med ham tilbage? Hvis han altså ikke skulle andre ting idag.

Men for nu lagde han hovedet tilbage igen med et let støn som han mærkede fingeren trænge op i sig, rykkede røven tilbage mod den for at opfordre Elian til at tilføje flere. Gerne så hurtigt som muligt. "It wasn't just an empty threat, you know..." sagde han dog efter lidt tid, med et svagt grin på de fyldige læber. "Or are you secretly hoping to hear me sing again? Want to feel that mad rush of desire once more?" meget hurtigt gik hans smil hen og blev mindst ligeså frækt som Elians, som han lod en hånd glide op af menneskets mave og brystkasse, for at finde den ene brystvorte som de talentfulde fingre hurtigt begyndte at lege med, kort efter fulgt af den anden hånd, der gled op til at lege med den anden, forsømte brystvorte, som han løftede sig let for at lade sin tunge glide ned langs Elians hals, efterfulgt af flere halvvåde kys.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Elian

avatar

Humør : I give a fuck. I give lots of fucks, actually. I’m a prostitute of feelings.
Fag : Everything I need to know... I learned in kindergarten.
Antal indlæg : 826

IndlægEmne: Re: It's been a while, hasn't it? - Elian   Man jul 23, 2018 11:17 pm

Elian kunne ikke sige at han ville kunne modstå mere end én omgang med Luca - det havde trods alt været længe siden og han vidste ikke hvornår det ville stope - om Luca bare havde en dag hvor han var ligeglad eller om han reelt set havde slået op med hende der Chloe eller hvad der var sket. I hvert fald så måtte Elian indtage så meget Luca nærvær han kunne få lov til.

Endnu en kærtegnende, pirrende og legesyg finger pressede sig op i Luca, sørgede for at han var godt klar til Elian om lidt. De hvide tænder greb let fat i den fyldige underlæbe da han mærkede Lucas fingre finde frem til hans brystvorter "Mhh" brummede han pirret og kom med et let opstemt støn, som blev han selv mere og mere utålmodig "I know that it was'nt .. Im just a little daring" lo han så let, helt hæs af opstemthed. Damn, he's so sexy, I can't even, do I want him to bite me again? Fuck no Elian you can't let that happen .. can you? What about the scars? Do you really want them? .. Ah fuck it i'll make someone use a little magic to get it removed..

Han fik presset en tredje finger op, som det blev en smule mere snævert at bevæge de slanke fingre i Luca. Kort efter, trak han dem også ud, som han lænede sig ned til Luca og pressede sine læber imod hans i et grådigt længselsfuldt kys "Bite me when Im about to cum" hviskede han så hæst imod hans læber, i det han greb fat om sig selv og placerede sig ved Lucas åbning. Han greb om hans hofte og lod den anden hånd støtte sig imod overfladen under Luca. Han pressede sig op i ham i et hurtigt stød, så Luca fik hele ham op i sig på kort tid - kunne ikke lade være med at give Luca den lidt hård, bare så han kunne få et godt støn ud af ham.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Luca

avatar

Humør : The stage is my one true home.
Fag : Droppede ud.
Antal indlæg : 787

IndlægEmne: Re: It's been a while, hasn't it? - Elian   Tors jul 26, 2018 2:02 am

Det var nok meget godt at Luca ikke var en tankelæser... For alene Chloe's navn havde været nok til at han ville have afbrudt det her. Men heldigvis var han ikke, så han var lykkeligt uvidende om hvad Elian tænkte på. Han havde dog meget fokus på den ekstra finger der røg op i ham, og han lænede hovedet bagover igen med et dybt, langtrukkent støn. Hans hænder gled igen om til Elian's ryg, og længere, længere ned... Til han kunne mærke den perfekte bagdel der, som han grinede let af menneskets ord.

"Gee, I'd never have guessed..." sagde han sarkastisk, med et skævt smil. "I can always sing for you if you want me to, though. With or without the extra effects." for ja, det var jo nok ikke noget under at han elskede at synge. Ellers valgte man jo ikke at blive forsanger i et band, og prøve på at bryde igennem med det. Et længselsfuldt suk forlod de fyldige læber da den tredie finger også gik med i legen, og rimelig hurtigt fik udvidet ham til hvor der sagtens ville være plads til Elian. Så ofte som han havde sex nu, fik han trods alt en del 'workouts' deromme. Kun en god ting at sirener havde så godt et immunforsvar - det betød han aldrig skulle bekymre sig om nogen som helst form for kønssygdom. Det var kun når han lige havde gang i tøser at dervar brug for et kondom... For han gad sku ikke være far til nogen som helst lille møgunge, hahahah... Nej. Ikke med hvordan det var gået mellem ham selv og hans egen far. Aldrig i livet.

Han gengældte glædeligt kysset, mindst ligeså grådigt, sultent, som Elian... Hørte hans ord,og nåede kun lige at tænke kort over hvordan fanden det skulle blive en mulighed når de kun kunne komme frem i hans sirene form, eller i alt fald når han var i kontakt med vand... Da Elian så bare i ét langt, hurtigt stød begravede sig selv i ham, og han blev nødt til at lægge hovedet bagover igen med et højlydt, dybt støn som det gav en behagelig gysen ud i hele hans krop, at få mere af det han var ved at blive så godt og grundigt afhængig af, mere end han nogensinde havde været før... Men nu brugte han jo også sex som en udvej, igen, en distraktion... Det var alt for nemt bare at lade sig selv falde hen i de vaner, slippe al kontrol og lade kroppen gøre hvadend den nu selv havde allermest lyst til... Så det var det han gjorde. Og ja, han udnyttede Elian til det... Men når man nu havde så pivfrækt et menneske til rådighed, som man vidste havde været forelsket i en, ja, så hvorfor ikke? han var om ikke andet nem at lokke, og havde hver gang været et godt knald... Og idag lod ikke til at være nogen undtagelse, absolut ikke, hvis starten her var nogen som helst indikator for resten af deres lille horisontale 'leg', her.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Elian

avatar

Humør : I give a fuck. I give lots of fucks, actually. I’m a prostitute of feelings.
Fag : Everything I need to know... I learned in kindergarten.
Antal indlæg : 826

IndlægEmne: Re: It's been a while, hasn't it? - Elian   Søn jul 29, 2018 10:18 pm

Elian vidste selvfølgelig ikke at Luca ikke kunne bide ham rigtig uden vandet, generelt vidste Elian stadig alt for lidt om det overnaturlige - han burde virkelig bare begynde at læse op så han var mere forberedt. Men det tænkte han ikke på nu, det eneste han kunne tænke på var at han selv var begravet dybt i Luca. Han smilede tilfreds om de fyldige læber da han hørte hans støn, Fuck, I've missed that! Han begyndte i et langsomt men dybt og fast tempo at støde op i Luca. Lagde sin hånd stramt om hans lår, imens den anden fik frit spil til at kærtegne hans krop. Førte fingrene henover den blege porcælen hud der stod i en sådan kontrast til hans egen varme, der kun var blevet varmere at se på grundet solen der stod højt de fleste af dagene for tiden.

I sidste ende gjorde det ham ikke noget at Luca udnyttede ham en smule, for Elian selv gjorde vel delvist det samme? Selvom han nok stadig havde flere følelser for Luca end han havde for ham. Men Elian nød det her aller mest fordi han fuldkommen glemte alt andet - alt det der var med Julian, de bekymringer han havde med ham, det hele. Trods han nok aldrig helt glemte ham. Hvad ville han sige til at han var sammen med Luca? Ingenting? Sikkert.. Han var jo selv sammen med alle mulige.

Elian bukkede sig helt ned og plantede sine fugtige læber imod Lucas hals, gav ham et par grådige kys nedover hals og kraveben imens han valgte at sætte tempoet en smule op. Stønene forstyrrede hans kys, han nappede ham let i den tynde fine hud, før han kom med et tungt støn "Moan louder" stønnede han så imod hans hals som han gav Luca et hård stød for at få lydende ud af hans mund.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Luca

avatar

Humør : The stage is my one true home.
Fag : Droppede ud.
Antal indlæg : 787

IndlægEmne: Re: It's been a while, hasn't it? - Elian   Tors aug 02, 2018 12:23 am

Elian var skam ikke den eneste der havde savnet det her... Absolut ikke. Nu hvor han prøvede alt for at fortrænge de smertefulde minder, så var det her helt perfekt, hvordan det lod til at hvert stød mennesket gav i ham, viskede flere og flere af de tanker og minder væk, om ikke andet for en stund, og det var mere end rigeligt, det var præcis hvad han havde mest brug for. Bare at koncentrere sig om den kropslige nydelse og lade alle tanker forsvinde, leve i nuet. Det var så befriende, så let...

Han kiggede kort ned på den karamelbrune hånd der gled over hans egen blege hud, ikke helt ligeså bleg som normalt nu han trods alt havde været en del udenfor, men stadig utroligt bleg i forhold til Elian's, og til hvad folk forventede når de hørte hvor han var vokset op henne. Men det var nok hans fars hudfarve han havde arvet, der... Han havde trods alt været fra den del af Australien der havde tempereret klima, og derfor ikke ligeså intens sol som Sicilien havde, der jo trods alt var lige omkring grænsen for det subtropiske klima. Så det var nok der den blegere hud stammede fra, mens de italienske gener trods alt gjorde han ikke blev solskoldet, men bare en smule solbrun istedet.

Han lagde dog hovedet tilbage igen som de bløde, fyldige læber kyssede ham ned langs hals og kraveben, og han mumlede et lavt "Harder," til den lette nappen i hans hud. Please... han ville bare gerne have det hele hårdt og hurtigt, intenst, så han virkelig glemte alt andet end ham og Elian, lige her og nu. Elian fik også sin vilje, i det højere og dybere støn der undslap sirenens læber ved det hårdere stød, og han fik hurtigt lagt benene om menneskets talje, lod fødderne 'låse' sig bag ham, for at trække ham endnu tættere ind mod sig, få ham så dybt ind det overhovedet kunne lade sig gøre.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Elian

avatar

Humør : I give a fuck. I give lots of fucks, actually. I’m a prostitute of feelings.
Fag : Everything I need to know... I learned in kindergarten.
Antal indlæg : 826

IndlægEmne: Re: It's been a while, hasn't it? - Elian   Søn aug 05, 2018 11:29 pm

Elian blev kun endnu mere varmfarvet i huden i de solrige dage, så selvom Luca måske tog lidt farve, så ville man nok altid kunne se den dybe kontrast i mellem dem. Han elskede at se dem smelte sammen, det var to kontraster han absolut holdte af. Ligesom han elskede at se ham selv og Julian .. men han tænkte ikke rigtig på Julian i dette øjeblik, selvom han sikkert ville komme til det efter.

Han rettede sig let op og greb lidt strammere fat om Sirenens hofte som han begyndte at støde hårdere i ham - det skulle ikke hede sig at Luca ikke følte at han ikke fik den hård nok. Den anden hånd førte sig nedad Luca, greb om hans lem og lod hånden bevæge sig i takt med de hårde stød i ham. Elian stønnede intenst som han betragtede den sorthårede mand under sig. Fuck he looks so amazing! God Im gonna cum soon already, fuck, keep it a little longer Elian, stop thinking too much about how hot he is god!

Han slap dog Lucas lem igen, mest fordi han kunne mærke at han selv begyndte at sitre en smule fordi orgasmen begyndte at indhente ham - hvilket Elian ikke var klar på - og han ville jo gerne have Luca med også. Han lænede sig ned igen og lagde let panden imod Lucas skulder - han holdte lidt bedre hvis han ikke så på Luca imens "fuck" stønnede han tungt og kunne så alligevel ikke lade være med at sætte tempoet lidt op.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Luca

avatar

Humør : The stage is my one true home.
Fag : Droppede ud.
Antal indlæg : 787

IndlægEmne: Re: It's been a while, hasn't it? - Elian   Man aug 06, 2018 7:30 pm

Det strammere greb om hans hofte fik Luca til let at bide sig i læben. Det kunne virkelig ikke beskrives hvor meget han havde savnet dette, deres kroppe passede bare så perfekt sammen, og deres præferæncer lod også til at være meget de samme... Gerne hårdt og hurtigt, intenst, sådan så man netop glemte alt andet end hvad man havde gang i, i lige dét øjeblik, mens ens kroppe var forbundet så intimt som det overhovedet var muligt.

Han lagde hovedet bagover igen som den frie hånd fandt hans lem, og hanshofter vred sig let i ren refleks, prøvede at bevæge sig frem mod hånden og tilbage mod hvor Elian trængte ind i ham. Trods menneskets gode greb om hans hofte var han selv i sin menneskelige form her trods alt en smule stærkere end almindelige mennesker, så han kunne alligevel godt vride sig på den måde. Ikke at han som sådan havde noget imod at Elian prøvede at holde ham nede, absolut ikke... Men han tænkte det var på tide de også lige skiftede position.

Så med et let grin over Elian's stønnede 'fuck', tog han pludselig bare fat i Elian, og med et ordentligt ryk af en bevægelse, fik ham rullet dem rundt, så Elian nu lå på ryggen lige i vandkanten, og Luca sad ovenpå ham, stadig med menneskets opstemthed dybt begravet i sig, som han sendte Elian et frækt smil og begyndte at bevæge hofterne, red ham i samme rytme som mennesket havde stødt i ham lige før.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Elian

avatar

Humør : I give a fuck. I give lots of fucks, actually. I’m a prostitute of feelings.
Fag : Everything I need to know... I learned in kindergarten.
Antal indlæg : 826

IndlægEmne: Re: It's been a while, hasn't it? - Elian   Tors aug 09, 2018 8:44 pm

Elian var helt inde i sin nydelse, derfor blev han også helt forbavset da Luca pludselig rev dem rundt. De brune øjne kiggede store oppe på ham før han kom med et luftet tungt grin og skød ryggen lidt ved følelsen af Lucas hofterne der begyndte at arbejde for hans mandom. Han bed tænderne hård sammen og kom derefter med et højt støn "Oh god Luca yes" stønnede han og greb så op efter sirenen, fik fat i nakken på ham og trak ham ned i et grådigt kys.

Giften bredte sig endnu en gang og fik det hele til at snurre rundt "Faster!" kommanderede han så intenst imod hans læber, før han slap grebet i Luca og lagde sig helt tilbage igen, så han  kunne mærke vandkanten i håret som han lagde nakken tilbage. Fuck I've missed him, why did'nt we talk for that long? Why did'nt I write him? Men Elian vidste godt hvorfor, han havde bare omsider glemt det for en stund - hvilket var det bedste ved sex, at man glemte alt omkring sig og alle problemerne. Det eneste der fyldte var nydelsen, stønende og følelsen af den anden person!

Krævende bevægede han let sine egne hofter op imod Luca så han kunne ramme bare lige den milimeter dybere op i ham. Hans fingre broede sig let ind i hans hofter, god I wanna grab him so thight and never let go, Im sure he's soft pale skin is gonna get bruised!
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Luca

avatar

Humør : The stage is my one true home.
Fag : Droppede ud.
Antal indlæg : 787

IndlægEmne: Re: It's been a while, hasn't it? - Elian   Søn aug 12, 2018 6:46 pm

Luca klukkede let af grin over forbavselsen han så i Elian's øjne da han uden videre rullede dem rundt, og grinet blev blot en smul emere højlydt da han også hørte Elian's grin. "Mmhmm... Yeah, you didn't expect that, did you? Forgot I'm still stronger than you?" men måden han sagde det på var ikke sådan en helt 'hahahah, du er bare et svagt menneske', det var helt simpelt bare godmodigt drilleri. Den slags skulle der jo også være plads til mellem venner, ikke? trods alt, hvis han virkelig bare havde set på Elian på den anden måde, så havde det ikke kun været en smagsprøve nede i vandet. Så havde det været langt mere alvorligt. "You friggin' sexy-ass..." grinede han så let, som for at understrege at det bare var sjov og ballade.

Men han lukkede øjnene og lagde hovedet bagover som han langsomt fik sat en rytme op igen, og stønnene begyndte igen at flyde over hans fyldige læber. Indtil der pludselig var hånden i hans nakke der trak ham ned til det grådige kys, der blev givet godt af igen, mindst ligeså grådigt og godt lystent, som han selv lod en hånd snige sig op omkring siden af Elian's hals, lod fingerspidserne lege med det bløde hår i hans nakke som et tungt støn undslap mod Elian's læber, da giften fik bredt sig rundt i hans system på rekord tid, gjorde ham den tak mere desperat, fik hans hofter til at arbejde dobbelt så hårdt, som rytmen fortsat var hår dog hurtig, men nu vred han også hofterne lidt til siden hver gang, sørgede for en ny vinkel hver gang indtil han igen fandt den helt rigtige, hvor han lænede sig tilbage med et svagt gisp som hans ben let sitrede af den utroligt dejlige følelse der skød igennem hele hans krop.

Lydene der forlod Luca gjorde det også mere end tydeligt at han absolut ikke havde noget imod fingrene der borede sig ind i ham, tværtimod... Han var lidt af en sucker for smerte, i alt fald bare en lille smule. Måske mere end de fleste da det absolut ikke var en dealbreaker hvis der begyndte at være blod involveret, men hvad kunne man ellers forvente af et ellers så kannibalistisk væsen som en sirene nu i bund og grund var bygget til at være? "Ah... Fuck... Elian... Don't... Don't stop... More, please..." stønnede han højlydt, øjnene lukkede som hans hofter fortsat arbejde dem begge tættere på orgasmen.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Elian

avatar

Humør : I give a fuck. I give lots of fucks, actually. I’m a prostitute of feelings.
Fag : Everything I need to know... I learned in kindergarten.
Antal indlæg : 826

IndlægEmne: Re: It's been a while, hasn't it? - Elian   Lør sep 01, 2018 12:57 pm

Elian kom med et let fnys midt i sine støn over Lucas ord "I just like to imagine that Im stronger, let me fantasize" sagde han så i et let grin imod Lucas læber, følte sig helt rundtosset af nydelse, specielt da giften udløste at Lucas hofter begyndte at arbejde hårdere "Oh my god" stønnede han højt som han lagde hovedet tilbage så vandet ramte hans baghoved. Han pressede stadig let sine hofter op imod Luca hvilket bare viste hvor meget han nød det, han ville hellere tiden have mere af følelsen. Den varme intense følelse af Luca omkring sig. Han håbede så meget at ingen så dem herude, for lige nu kunen han ikke rigtig kontrollere sine støn eller tage hensyn. Han var fanget i nydelsen af Luca. Det var næsten ufatteligt at han skulle rende ind i Luca på den her måde, men også at han rent faktisk fik lov at mærke ham igen, han havde været sikker på at han aldrig skulle ahve lov at høre Lucas støn igen. 

Fingrene slap sit stramme tag for at glide op ad hans ryg, før han pressede neglene lidt ned i huden på ham. Hans krop begyndte let at dirre som orgasmen sneg sig ind på ham "Fuck Luca Im gonna cu-cum!" stønnede han intenst i det han gled fingrene nedover hans blege hud, så der blev efterladt et par lange røde striber henover huden, Elian slet ikke klar over hvor dybt han rev Luca, men i sidste ende havde han en klar idé om at Luca, ligesom ham selv, kunne lide det en smule smertefuldt. Men sandheden var at han kunne slet ikke styre sine fingre, ikke når Luca sad der på ham og gjorde det så fucking godt med sine hofter. For ét sekund glemte han alt omkring sig fordi nydelsen bare snurrede rundt i ham og ledte ham til orgasmeland.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Luca

avatar

Humør : The stage is my one true home.
Fag : Droppede ud.
Antal indlæg : 787

IndlægEmne: Re: It's been a while, hasn't it? - Elian   Man sep 03, 2018 1:13 am

"Alright, alright... I will... Just for a little bit," den let drillende tone var stadig at spore i Luca's stemme, men grinet på hanslæber var der også stadig, hvilket trods alt viste at det slet ikke var ondt ment noget som helst af det. Tværtimod - han drillede sådan set alle sine venner af og til, og hertil var Elian absolut ingen undtagelse. Han kunne vel også sagtens tage det, ikke?

Men det tog ikke længe før Luca lænede sig tilbage, så langt tilbage at han kunne støtte mod jorden med en arm på hver side af Elian's ben som han fortsatte med at ride ham i den hurtige, hårde rytme, lukkede øjnene for fuldt ud at nyde det som han lod et par højere støn end ellers undslippe. Modsat Elian skænkede han ikke andre så meget som én tanke... De kunne være omringet af folk og han havde stadig ikke stoppet, stadig ikke bekymret sig det mindste, ikke så godt som det her føltes, og hvordan han nu alligevel selv bare blev mere tændt hvis sexen var offentlig... Eller, semi-offentlig, som lige nu, hvor der trods alt var mange der ville kunne se dem, men ikke helt klart medmindre de svømmede ud i søen.

Som han hørte Elian's ord, kom han i tanke om hvad Elian havde bedt ham om inden de rigtig gik igang... Og derfor fik han hurtigt vendt dem om endnu en gang, så Luca nu lå nederst igen - og vigtigst af alt, at hele hans overkrop var i kontakt med vandet, hans hals og hoved lige præcis under overfladen, så skællene, gællerne og vigtigst af alt, tænderne, igen voksede frem... Men uden at hans ben ændrede sig, da de endnu ikke var under vand. Så som han lå der, og så op på Elian med de nærmest lysende blå øjne han fik så snart en del af hans sirene form trådte i kraft, rakte han op for at trække Elian ned til sig. Ikke nok til at Elian's hoved røg under vand, men nok til at mennesket kom tæt nok på til at sirenen kunne løfte sig en lille smule, for atter at bide ham, som han stønnede mod den bløde karamelfarvede hud, over den himmelske smag der fyldte hans mund, og for et øjeblik truede instinkterne med at tage over, biddet blev hårdere end hvad han havde villet... Før han fik styr på sig selv igen, og atter gav slip på ham, det røde blod tydeligt på hans læber før en smule af det rendte ned af hans hage som han atter så Elian i øjnene. "Then cum..." hviskede han, i en tone ikke særlig langt fra den han brugte når han sang.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Elian

avatar

Humør : I give a fuck. I give lots of fucks, actually. I’m a prostitute of feelings.
Fag : Everything I need to know... I learned in kindergarten.
Antal indlæg : 826

IndlægEmne: Re: It's been a while, hasn't it? - Elian   Man sep 10, 2018 4:30 pm

Elian havde selv glemt alt om hvad han havde bedt Luca gøre imens han havde været liderlig efter at komme i gang, så da Luca vendte dem om igen og han pludselig kiggede ned på sirenen i vandet, så sprang hans hjerte et slag over. Inden han kunne nå at sige noget, mærkede han de sylespidse tænder igennem sin hud "Ah!" stønnede han højt og let smertende i en erofiserende følelse. Han pressede fingrene imod hans brystkasse, som han så mærkede det bruse indover ham som en tsunami - præcis som Luca hviskede til ham a than skulle komme. Han pressede sig helt i bund i Luca og kom så op i ham i et højt støn, mærkede hvordan blodet gled nedover sin hals og let nedover hans nøgne overkrop. Fuck! Hans krop sitrede let, som han gled hånden let op ad Luca op ad hans hals og op omkring hans kind. Han gled let tommelfingeren henover Lucas underlæbe og ud på hans kind så hans eget blod blev tværet ud, før han lænede sig ned og gav Luca et hård kys, smagte sit eget blod imod sine læber.

Han slap det dog kort efter og trak sig selv ud af Luca, lod sig selv ligge sig ned ved siden af sirenen. Helt forpustet og en smule rundtosset. Mærkede sin krop, hvordan den var helt oppe og køre, ømheden i hals/skulderen var også ret gribende. Han blev nødt til at finde nogen der kunne få det væk inden han skulle hjem til Julian igen .. han skulle ikke se det. Im such an idiot, why am I so weak when it comes to Luca? We just click so well .. at least im not completely crazy in love anymore.. Han vendte let blikket imod Luca igen, efter at havde ligget og prøvet at samle sig ved at kigge op imod himmelen over dem. Han vidste slet ikke hvad han skulle sige.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Luca

avatar

Humør : The stage is my one true home.
Fag : Droppede ud.
Antal indlæg : 787

IndlægEmne: Re: It's been a while, hasn't it? - Elian   Tirs sep 11, 2018 4:03 pm

Luca lagde hovedet tilbage igen som han stønnede... Det gjorde jo så at Elian ikke rigtig kunne høre det, da Luca's hoved igen røg under vand, men det gjorde også at han kunne bide sig i læben som han mærkede Elian begrave sig så dybt i ham som han kunne, at han ikke behøvede have munden åben for at trække vejret så hurtigt som han behøvede, da gællerne ved hans hals så gjorde det arbejde for ham, istedet, som vandet blot blev trukket hurtigere igennem end ellers, ide than også nåede sin egen ende, og kom, mest udover sin egen mave, selvom noget af det nu også ramte Elian's.

Han løftede hovedet let igen, en smule konfus af den nydelse der staidg kørte rundt i hans krop, men tog glædeligt imod kysset og gav igen, omend det var meget mere sløset end normalt, da han ikke helt kunne samle det fokus han helst ville have på det, for travlt med stadig at få vejret igen, vandet der stadig gled hurtigt igennem gællerne der kun lige præcis var dækket af vandet sådan her.

En svag lyd forlod hans fyldige læber som han mærkede Elian trække sig ud, og han lagde derpå bare hovedet tilbage under vandet, lukkede øjnene som han langsomt kom helt ned igen, som hans vejrtrækning atter blev rolig. Han rullede atter en gang til siden, væk fra Elian... Men det var kun for et kort dyk, måske ti sekunder, nu med halen på plads igen som han kom tilbage til bredden og lagde sig ved siden af Elian igen, med vandet dækkende fra hans liv og ned. Han smilede let som han lænede sig ind mod Elian, og gav ham et blidt kys ved mundvigen, smilet større end før da han trak sig lidt igen og så ham ind i øjnene med sine egne utroligt lyse og klare blå. "You've got no idea how much I missed this," sagde han så, som han roligt lod en hånd - nu atter med svømmehuden på plads - glide igennem Elian's bløde krøller.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Elian

avatar

Humør : I give a fuck. I give lots of fucks, actually. I’m a prostitute of feelings.
Fag : Everything I need to know... I learned in kindergarten.
Antal indlæg : 826

IndlægEmne: Re: It's been a while, hasn't it? - Elian   Ons sep 12, 2018 9:01 pm

Elian havde en ambivalent følelse i kroppen, en blandet følelse af skyld og af glæde. Han havde savnet Luca, blev en smule overrasket hvor meget han stadig holdt af ham - men samtidigt gjorde det også det faktum at han havde sex med ham værre - også selvom Julian ikke nødvendigvis havde noget imod det, men stadig .. det var så forvirrende.

"I missed it too .." lød det så fra Elian hvis dybe brune øjne fandt Lucas lysende blå blik. Han løftede let hånden og gav ham et kort ømt kærtegn over kindebenet "Can you help me back?" spurgte han så med et let grin, som han lidt anstrengt fik rettet sig op og sidde. Men de kunne ikke blive liggende her hele dagen.

Elian fik smidt sig selv ned i vandet igen og mærkede hvordan vandet let rensede bidemærkerne på hans hals/skulder. Why do I like such things? Come one why could I just be into vanilla sex .. would be so much easier ..Roligt begyndte han at svømme tilbage imod land, men som sagt havde Luca ført dem ret langt ud på søen, så det var ikke ligefrem en lilel svømmetur han skulle i gang med. Han ville egentlig også gerne finde ud af om Luca stadig gik på akademiet - og om Chloe og ham havde slået op, men det turde han ikke rigtig at spørge om.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Luca

avatar

Humør : The stage is my one true home.
Fag : Droppede ud.
Antal indlæg : 787

IndlægEmne: Re: It's been a while, hasn't it? - Elian   Ons sep 19, 2018 2:00 pm

Luca lå der i vandkanten, let smil stadig på læberne som han gengældte blikke than fik af Elian, så dybt ind i de varme brune øjne, der blot gjorde at hans smil blev en tak større end ellers. Det var lidt trist der var gået så lang tid siden de sidst så hinanden... Men måske var det også bedst, for Elian var nok bare blevet skræmt væk hvis han havde mødt ham for et par uger siden. Nu havde Luca idet mindste en okay kontrol over sit temperament igen, som der ellers var gået amok med hans drastiske skift i diæt, der havde fået hans instinkter en hel del tættere på overfladen end ellers.

Han lukkede kort øjnene som han lænede sig en smule ind mod Elian's hånd, men de blev åbnet igen som spørgsmålet kom, og smilet var der stadig som han nikkede let til svar. Det var det mindste han kunne gøre efter at have bragt ham helt herud, trods alt. Hans øjne fulgte mennesket som han gled ned i vandet igen, og med et svagt, nærmest dovent slag af sin hale, va rhan hurtigt svømmet om på den anden side af ham. Igen ingen tvivl om at Luca som alle andre sirener var bedst tilpasset vandet end noget som helst andet, alt her forekom ham så naturligt.

Da Elian begyndte at svømme, svømmede Luca roligt op på siden af ham. "You can just hold on to my shoulders," tilbød han ham, og hvis han gjorde det, ville Luca blot smile og svømme roligt afsted. Intet af det hurtige tempo fra før, men de rhavd ehan jo også været utålmodig efter at komme igang. Med det tempo han havde nu, havde Elian også rigeligt med tid til at se sig omkring, se på den utroligt smukke natur der egentligt var heromkring. Og, selvfølgelig, også på sirenen der svømmede afsted med ham. Godt nok var Luca utroligt flot oppe af vandet også, ja... Men når man først havde vænnet sig til det ellers rimeligt overnaturlige syn, så kunne det skam også godt ses at han også var bygget til at være utroligt flot i denne form, selvom mange måske ville syntes det var lige lovligt mærkeligt med fiskehalen og skællene.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Elian

avatar

Humør : I give a fuck. I give lots of fucks, actually. I’m a prostitute of feelings.
Fag : Everything I need to know... I learned in kindergarten.
Antal indlæg : 826

IndlægEmne: Re: It's been a while, hasn't it? - Elian   Ons okt 03, 2018 1:50 pm

Elian tog imod tilbuddet og greb blidt om Lucas skuldre, det var trods alt lettere sådan - og mindre anstrengende end at skulle svømme hele vejen selv, ikke fordi Elian var i dårlig form dog. Men det var ikke ligesom med Luca der virkede fuldkommen afslappet i vandet, Elian skulle trods alt bruge kræfter for at holde sig over vand.

Da de kom hen til bredden igen, så fik Elian kravlet op på land. Han greb sin t-shirt i græsset og tørrede let sin krop med den så den ikke var drivvåd i det han trak underbukser og bukser på. Han rodet lidt i de våde krøller og gav så Luca et stort smil "I think I better run home .." lød det så fra ham "But lets meet again soon?" tilføjede han. Han havde ikke helt lyst til at smutte, men alligevel følte han at det nok var bedst - han skulle også have fundet en måde at skjule Lucas bidemærker .. generelt havde han lidt dårlig samvittighed, selvom han nok ikke burde have det.

Han fik snørret løbeskoene på igen og uden mere end et smil, så bakkede han lidt bagud før han løb afsted. Måske lidt forhastet, men Elian var en fristet sjæl, han blev nødt til at smutte når han havde styrken til det. Luca var trods alt en af hans små svagheder..

//Out
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Luca

avatar

Humør : The stage is my one true home.
Fag : Droppede ud.
Antal indlæg : 787

IndlægEmne: Re: It's been a while, hasn't it? - Elian   Søn okt 07, 2018 5:06 pm

Luca svømmede fortsat roligt afsted, let smilende alene på grund af mennesket der lige nu hang i ham. Det havde sku været rart at se Elian igen... Og ikke mindst mærke ham igen. Det havde virkelig været for længe siden... Selvom det måske også var godt, at Elian først så ham nu efter han var blevet en smule mere rolig igen, og ikke lige i de mange uger hvor han havde været helt ude af kontrol på mere end én måde.

Han tænkte nærmest ikke over det som han svømmede afsted med Elian på slæb, så naturligt det trods alt var for ham at være i vandet og svømme afsted sådan her - igen helt klart at det var det sirener nu engang var bygget til, især med så stærk og hurtig han var her. Selv en pureblood vampyr skulle passe på med en sirene i vand... Ikke mindst fordi selv en vampyr ikke ville kunne bide igennem skællene, ej heller en varulv.

Da de var kommet ind til bredden igen, læagde Luca sig igen blot med brystkassen oppe på bredden, hovedet hvilende på hænderne som han med et smilbetragtede Elian tage sine underbukser og bukser på igen, selvom det var lidt synd at tabe udsynet til den der perfekte røv drengen nu engang havde. "Mmhmm... Let's. I'll keep in touch," lovede han så, med et skævt smil og blink inden Elian fik vendt sig om og vegyndte at løbe i den anden retning. Stadig medet smil på læben skubbede Luca sig væk fra bredden igen, og tilbage ud i søen, hvor han brugte resten af eftermiddagen på at slappe af... Nu i betydeligt bedre humør end før.

//Out
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: It's been a while, hasn't it? - Elian   

Tilbage til toppen Go down
 
It's been a while, hasn't it? - Elian
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Udenfor Gaia & Moonlight Falls :: Skoven :: Enchanted Lake-
Gå til: