Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Zerachiel
 
Chester
 
August
 
Q
 
Elian
 
Julian
 
Leviticus
 
Miles
 
Jaxton
 
Haniel
 
Statistics
Der er i alt 504 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Peyton

Vores brugere har i alt skrevet 28390 indlæg in 2116 subjects

Share | 
 

 The night is still just getting started!

Go down 
ForfatterBesked
Aric

avatar

Humør : You needed me to feel a little more, and give a little less.
Fag : Nah
Antal indlæg : 17

IndlægEmne: The night is still just getting started!   Søn jun 10, 2018 12:09 am


With great alcohol comes great irresponsibility!


Tid: 01:30 Sted: Park område Omgivelser: Fulde mennesker, et bål, DJ osv. Vejr: Varm sommernat

Det var ikke til at vide om festen var noget der blev holdt hvert år men planlagt havde den nu nok været. Men ikke desto mindre var der en god 100 mennesker samlet i løbet af natten. En blanding af både fulde, påvirkede og glade mennesker. Der var blevet antændt et stort bål, der var dj der fik rytmerne til at glide igennem kroppen på menneskemængden. Folk havde sex i buskene og mest af alt var stemningen som på en festival, der blev sågar solgt alkohol ved et telt og der var opsat toiletter.

Selvfølgelig havde det tiltrukket Aric da han havde fået nys om en stor fest i parken. Aric bar et par sorte stramme jeans og en klassisk hvid t-shirt. Han havde været der i lille halv time og havde prøvet ikke at drikke for meget - han ville gerne sikre sig at hans evne var rimelig tip top i aften. Han havde en fornemmelse af at han sikkert sagtens kunne finde nogen at have det sjovt med som ikke bare var til Vanilla sex. The freakier the better. Den her fest var trods alt lidt anderledes i forhold til de som befandt sig på de normale barer og natklubber. Folk var bare mere frie og hæmningsløse til udendørs fester.

Aric havde begivet sig hen til baren og lokket en drink ud af en eller anden tilfældig fyr. One more drink should'nt hurt, I hate being too sober at parties. If I could just get high on Elians kisses that would be easier then I could still heal like always and be high. Da fyren der havde købt ham drinken så ønskede nærkontakt, satte Aric bare hånden i hans skulder og skubbede ham væk "Sorry you're not really my type" sagde han så med et bredt falsk smil og vendte sig bare om og gik fra ham - idioten sad helt forvirret ikke en gang klar med en rap kommentar - for Aric havde jo lige vist den størte interesse for bare at skubbe ham væk hvilket nok havde chokeret ham en smule, før han fyren rigtig kunne blive vred.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Miles

avatar

Humør : Depends.
Fag : Mathematics, visual arts, comparative litterature and archery.
Antal indlæg : 198

IndlægEmne: Re: The night is still just getting started!   Søn jun 17, 2018 3:17 pm

"Hey Idiot watch where you're going!!" Udbrød han højlydt, som idioten trampede lige hen over Miles tæppe! Not cool!
Han rakte ud for at slå til fyrens ankel, som for at få ham til at skride - men i stedet tumlede fulde Miles lidt for meget til siden, og fik ikke bare slået til fyrens ankel, men fik grebet hårdt fat om den - for selv at bevare balancen. I stedet resulterede det bare i at idioten væltede! Selvfølgelig! "Seriously! Argh" Udbrød han irriteret og opgivende, som om det var fyrens skyld det hele, af en eller anden grund.
Men da drengen så vendte sig om, blev han alligevel helt distraheret - fyren blødte fra underarmen, faktisk lidt voldsomt også - han måtte have skåret sig på en øldåse eller sådan et eller andet?

"Oh hey, you're bleeding Mumlede han så, ikke engang ked af det, dårlig samvittighed var ikke rigtig en følelse Miles tog sig af, mest fordi det bare var så skide uoverskuelig. Han så sig rundt efter et eller andet han kunne række fyren, så han kunne stoppe blødningen eller whatever ik? Han fik hevet en lettere krøllet t-shirt op fra sin taske, egentlig skulle han bruge den imorgen, men whatever? [color=#00ffcc]"Here, just wrap this around it.." han og kastede den på fyren - som hans øjne langsomt studerede, en smule nysgerrigt? [color=#00ffcc]"Why not him?"

Han rystede lidt på hovedet og lod blikket glide væk og ud mod resten af festen igen. Miles havde sidder på et tæppe alene for det meste af aften, drukket og røget for sig selv - det havde gået fint ind til videre. Egentlig havde han bestemt sig for at tage med en eller anden ligegyldig person med hjem, i et forsøg på at få Jaxton ud af systemet. Men alligevel.. Så sad han her alene og havde gjort det mindst to eller måske tre timer nu? Selv de der så endelig var kommet over til ham for lidt selskab, havde han afvist..
Stupid fucking demon! Get out of my fucking head, I hate you!!
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Aric

avatar

Humør : You needed me to feel a little more, and give a little less.
Fag : Nah
Antal indlæg : 17

IndlægEmne: Re: The night is still just getting started!   Søn jun 17, 2018 5:13 pm

Aric hørte knap nok en eller anden idiot råbe af ham, altså indtil der blev grebet fat om hans ankel og før han vidste af det så mistede han balancen og væltede. Han prøvede at tage af men endte bare med at ridse underarmen henover et smadret glas i græsset hvilket gav et ubehageligt jag igennem ham "What the fuck! What are you doing! are you a total nobrainer or something!" hvæste han og havde ligeså tabt den drink han ellers lige havde fået anskaffet sig - great!

Han rettede sig en smule op på tæppet så han sad op og vendte armen så han kunne se hvad der var sket - ikke at han var bekymret, det ville jo heale trods alt, men stadig, det gjorde fucking ondt?! Han skar en kort grimasse som det allerede begyndte at heale, hvilket gjorde ligeså ondt som det havde gjort at få såret - not the kind of pain I find funny "You're not gonna apologize or what?!" vrissede han så utilfreds og gloede kort på t-shirten, før han bare hurtigt tørrede blodet væk - såret var allerede forsvundet igen og han kastede t-shirten imod fyren "I dont need it idiot" sagde han så i et let fnys og fik rettet sig op på sine ben igen og børstede sig af for græs og andet, rettede ligeså lidt på sit tøj.

The dude is possibly too drunk to think about the missing wound.. Just give him the finger at leave. Han rakte hurtigt fuck af fyren og begyndte så at spejde efter nogen der kunne anskaffe ham en ny drink - havde det ikke været fordi han syntes at fyren var for fuld og dum til overhoved at fatte at han skulle give ham en ny drink, så havde han insisteret på at få en erstatning. Men som sagt, hvis man var dum nok til at gribe fat i nogens ankel, så var man også for fuld til at forstå det meste, var man ikke?
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Miles

avatar

Humør : Depends.
Fag : Mathematics, visual arts, comparative litterature and archery.
Antal indlæg : 198

IndlægEmne: Re: The night is still just getting started!   Søn jun 17, 2018 8:12 pm

Miles havde været lidt halv ligeglad, altså lige ind til at noget ved fyren fangede hans opmærksomhed - så fuld var han heller ikke jo. Han lænede sig lidt frem og betragtede hvordan sårede healede af sig selv, "Amazing" Hviskede han stille, og ville række ud for at røre ved huden, som han med det samme havde taget sine videnskabelige briller på, og nu bare gerne ville studere dette vidunder - han elskede den slags evner!

"Of cause yes, I'm sorry!" Sagde han hurtigt, som fyren rejste sig op, hans øjne skød op til ham, og han sendte ham et mildt charmerende smil. "Please, let me make it up to you! You want a beer?" Sagde han hurtigt, som han prøvede at få fyren til at blive, han var ikke helt færdig med ham endnu - selv om han havde lidt mere i bagtankerne end bare at give fyren en øl og flirte selvfølgelig.

Han rakte ned i sin taske og trak en øl op, som han rakte op mod fyren, "Please sit? I'm Miles by the way - it's a pretty cool gift you've got there - what are you?" Spurgte han nysgerrigt.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Aric

avatar

Humør : You needed me to feel a little more, and give a little less.
Fag : Nah
Antal indlæg : 17

IndlægEmne: Re: The night is still just getting started!   Søn jun 17, 2018 10:18 pm

Aric der allerede var nået videre fra fyren i sit hoved, endte dog med at se ned på ham igen da fyren pludselig fik en helt anden atittude - maybe not too drunk anyways? Han kiggede lidt overvejende på ham før han så med et let suk  og en kort himlen med øjnene sagde "I guess, Let me get a beer then" satte sig så ned ved siden af Miles - lod også sig selv kigge ordentligt på ham nu, not bad, not bad at all. Det var godt at fyren kom lidt til fornuft når han også så godt ud. Så behøvede han jo ikke en gang skride med det samme når øllen var i hus.

"Aric .. and yes it sure is, did'nt think you saw that" sagde han så lidt og tog imod øllen, fik den åbnet og tog en tår "What I am? Im Human .." sagde han så i et let fnys som var det en dårlig ting - hvilket det jo også var for Aric, hans dumme menneskelighed. Han havde det hele, men ikke det evige liv, en der så ud som ham fortjente fandme at se sådan ud altid? Alt andet ville jo være spild! "I know I look like something more than human .. Could be an angel if you ask me" sagde han så bare med et skuldertræk og den evige selvfede attitude og et lille smil der dog stadig var lidt jokende og flirtende som han tog en tår af øllen.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Miles

avatar

Humør : Depends.
Fag : Mathematics, visual arts, comparative litterature and archery.
Antal indlæg : 198

IndlægEmne: Re: The night is still just getting started!   Søn jun 17, 2018 10:39 pm

"Good" Mumlede han stille for sig selv, som han fulgte Aric lidt med øjnene - overvejede hvorvidt han kunne læne sig frem og skære hans arm åben igen, bare for at se den vokse sammen af sig selv? Men det var måske også en smule overdrevet, i alt fald her..
"I'm really not that drunk, just in a bad mode - didn't mean to knock you over either.." Sagde han stille og trak let på skulderen, før han fandt en øl frem til sig selv og fik den åbnet, så han kunne tage en tår. Han smilede let da Aric erklærede han 'bare' var menneske - men det var næsten den bedste del jo! A clean slate, so much to play with! Mhmm I love them humans!

"You don't seem that happy about it? Being human I mean?" Sagde han stille, før han smilede lidt tilbage - Miles var rigtig god til at spille sød og uskyldig, faktisk var det det han mestrede bedst - bestemt med et ansigt som hans! Det var derfor han havde det job han havde, ingen ville da tro ham som en sindssyg psykopatisk morder? Der i alt hemmelighed eksperimenterede på søde små mennesker, med alverdens gifte? Nææh! Hans udseende var hans perfekte cover-up!
"Angle? Why? You wanna be that?" spurgte han nysgerrigt.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Aric

avatar

Humør : You needed me to feel a little more, and give a little less.
Fag : Nah
Antal indlæg : 17

IndlægEmne: Re: The night is still just getting started!   Søn jun 17, 2018 10:50 pm

Aric hævede kort øjenbrynet over Miles der forsvarede at han ikke var så fuld, men bare i dårligt humør. Too much info, like i care about that? Tænkte han bare, men kommenterede ikke på det, det måtte han selv om. Aric syntes dog ikke at det var nogen som helst undskyldning for at havde gjort det - hvad hvis Aric ikke havde healet? Så kunne han havde risikeret et fucking ar! Så havde Miles nok heller ikke kun sluppet afsted med en fuck finger..

"Haha, no angel would be a big shot .. Im not really the angel type, looks like one, sure ain't one.." sagde han så og gav Miles et lille blink, tog en tår af sin øl "But maybe a vampire" sagde han så og trak på skulderen "Haven't completely decided yet .. maybe if I become a vampire you'll be my first victim for knocking me over" sagde han så bare lidt køligt og med et let grin. Ligeglad med om han potentielt skræmte Miles væk, han var ikke den eneste flotte fyr her trods alt "But anyways, I wanna be immortal, I got everything except that.. so what are you exactly? A little too curious human or?" sagde han så lidt tænksomt og vendte så blikket imod Miles. Men Miles virkede pludselig ret nysgerrig - men også rimelig oplyst om det overnaturlige.. han kunne jo i realiteten være hvad som helst ..


Sidst rettet af Aric Søn sep 09, 2018 8:44 pm, rettet i alt 2 gange
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Miles

avatar

Humør : Depends.
Fag : Mathematics, visual arts, comparative litterature and archery.
Antal indlæg : 198

IndlægEmne: Re: The night is still just getting started!   Søn jun 17, 2018 11:13 pm

"Hmm mmhh" brummede han bare til svar, he doesn't really look it either.. More like a resting bitch face than anything sweet? But I dig that, sure!
"Well you sure a handsome, I'll give you that.." Mumlede han så bare, not as handsome as Jaxton, that's for sure.. Oh god no, get out of my fucking head, you stupid demon!!
Han tog en lang tår af sin øl, prøvede at skylle tankerne væk igen. "Aha, I mean, you could always try, but I'm pretty good at defending myself, so I must say, it would be worst for you.." Sagde han bare, med et smil om læberne - før han rystede lidt på hovedet, han kunne da bare komme an!

"Immortal, yes - that's a tough one, but I could maybe help with that.." Sagde han stille, som han skævede let til fyren, Aric? Måske det var en meget god måde at lokke ham med hjem på, eller hjem og hjem - hmmm..
"Try curious witch!" Sagde han hurtigt og smilede kort, før hans øjne flakkede kort i et skriggult magisk lys, inden de blev normale igen - bare for at vise mennesket, at han talte sandt.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Aric

avatar

Humør : You needed me to feel a little more, and give a little less.
Fag : Nah
Antal indlæg : 17

IndlægEmne: Re: The night is still just getting started!   Ons okt 03, 2018 9:30 pm

Aric kom bare med et let fnys af Miles da han forklarede at han godt kunne forsvarer sig selv "Sure you can.." lød det så bare lidt ligegyldigt fra ham overhoved ikke overbevist om at Miles kunne en skid, han var sikker på at Aric sagtens kunne overmande ham - han så alt for pæn ud til at kunne være en der havde særligt gode kamp skills. Han boede sikkert også et eller andet fancy sted eller gik på akademiet som hans rige forældre betalte for.

Han blev allligevel lidt mere interesseret i fyren da han så sagde at han måske kunne hjælpe Aric med at blive udødelig. What now? Hans øjne viste en tydelig forandring i interesse da Miles ligeså viste at han var heks, for så talte drengen måske rent faktisk sandt i at han kunne hjælpe "Well, well, well now we are talking" sagde han så og rettede lidt på sig "So how can you help did you say?" han fugtede let interesseret sine læber. Det her var jo langt bedre end et knald, nu håbede han fandme bare at heksen ikke bluffede, så skulle han sgu nok give ham et par bank, ingen fuckede med ham sådan, specielt ikke med noget der betød så meget for ham. Der var en grund til at han overhoved var endt I det her område til at starte med .. det var her alle de overnaturlige befandt sig..
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: The night is still just getting started!   

Tilbage til toppen Go down
 
The night is still just getting started!
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Gaia :: Bolig området-
Gå til: