Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Morana
 
Haniel
 
Aviana
 
Damian
 
Yuri
 
Eric
 
Acacio
 
Calvin
 
Evanora
 
Damien
 
Statistics
Der er i alt 485 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Selene

Vores brugere har i alt skrevet 27003 indlæg in 2075 subjects

Share | 
 

 You make me want to sin | Rory

Go down 
ForfatterBesked
Olly

avatar

Humør : Help me...
Fag : Vampyrisk historie, biologi og psykologi
Antal indlæg : 2

IndlægEmne: You make me want to sin | Rory    Tors jun 07, 2018 11:13 pm

Tid
Ud på eftermiddagen
Sted
Drengekollegiet
Vejr
Solen er fremme og det er varmt.
Omgivelser
Forskellige drenge som går rundt på gangene.
Påklædning
Outfit

@Rory

________________________________________________


Olly følte sig på ingen måde klar til dette. Han havde talt med Gro mange gange. Han var en helt ny vampyr, burde han virkelig bo sammen med en anden allerede? Han kunne knap nok styre sig, hvis bare han sidder i lokaler sammen med noget lækkert blod.
Selvom han får blodposer af Gro hele tiden, er der ikke noget der kan stille sulten for varmt og friskt blod.
Olly var ikke færdig med den træning, som Gro prøvede at give ham. Det var utrolig svært at være ny vampyr. Det var blot en måned siden at han troede at alt hvad der havde med det overnaturlige at gøre, kun hørte film og bøger til. Han havde aldrig troet at han selv skulle ende med at blive en vampyr.
Han måtte vel bare bide sine tænder sammen og klare sig så godt som han nu kunne.
Han havde allerede pakket sine ting godt sammen, fra det ene værelse han havde haft i starten, men fordi skolen havde brug for mere rum, blev han rykket sammen med en anden. Han fik en roomie, for første gang. Han var både spændt, men også en smule nervøs. Han håbede lidt at det var en anden vampyr, så han ikke behøvede at lyste efter personens blod, men Olly havde det med aldrig at være heldig på den måde.
Han gik ned af gangen, kiggende efter det rum som han var blevet tildelt. Da han endelig stod foran døren, kiggede han egentlig bare på den i længere tid end han ville, før han bankede forsigtigt på og bare åbnede døren, hvilket måske havde været en dårlig ide, men han tænkte ikke meget over det.
Han trådte ind på værelset og satte sine ting ned, så han kunne hilse på sin nye roomie. Dog med det samme han trådte ind, kunne han dufte blodet, han kunne høre det dunke afsted i den varme krop som ikke var langt fra ham. FUCK! Var det guds måde at teste ham på?
Han sank en klump og kiggede hen på drengen med et forsigtigt blik, som blev mere og mere til et blik af sult. Hans hals blev nærmest helt tør!
Um... My name is Olly, I'm your new roomie forklarede han med et stift blik. Han prøvede virkelig at fokusere på alt andet end fyrens blod lige i det øjeblik. Han måtte have en snak med Gro så hurtigt som muligt, hvis dette skulle gå godt.

((Håber starten er fin nok :3 ))
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Rory

avatar

Humør : Looking after love
Fag : Dans, Yoga/Pilates, Drama, Sprog
Antal indlæg : 22

IndlægEmne: Re: You make me want to sin | Rory    Lør jun 09, 2018 11:30 pm


Stilen på Rorys del af værelset: <3<3<3
Tøj: <3<3<3

Rory var på sit værelse, ikke at det skete så ofte, men denne dag var noget andet, hans mentor havde tidligere på dagen fortalt at han skulle have en roomie denne dag. Derfor havde Rory skyndt sig efter timerne, for at rydde op på værelset og få fjernet det tøj han havde haft liggende på den ny`es seng, men var endelig blevet færdig, efter en halv times tid med rengøring.
Det var spændende at se hvem det blev, han havde sagt til skolen at hvis han skulle have en roomie skulle det helst ikke være en vampyr eller bloddæmon, da de to racer kunne blive meget afhængige af Lysfe blod, hvilket jo ville være farligt for ham, så han håbe på at det ville være et menneske, engel eller endnu bedre en fe som ham selv.
Han valgte dog nu, at bruge ventetiden på noget fornuftigt, og derfor sad han med sin bærbar på skødet, og læste lidt på sin sprog undervisning, hvor han var ved at lære italiensk hvilket ikke var helt så let som han havde regnet med.
Men det blev dog for kedeligt til sidst, at han valgte at tage høretelefoner på og lagde sig let til rette på siden, så han kunne se youtube på sin pc.
Da det bankede på døren, hørte han det ikke men da der pludselig stod, en fyr midt på værelset, hope han svagt op og trak høretelefonerne af, for at høre hvad han sagde.
Rory smilede så venligt, lidt fræk da det gik op for ham at hans nye roomie var ret så lækker, at lærene overhoved turde sætte ham sammen med en af samme køn, forstod han ikke når de vidste at han var homoseksuel, men han var da glad for de gjorde det.
Han skulle til at rejse sig, for at give ham et håndtryk, da han så det sultne blik i fyrens øjne, hvilket fik ham til at rykke sig en smule tilbage " Jeg er Rory, rart at møde dig" fik han så fremstamme, med hans varme stemme med en fransk accent der gjorde stemmen en smule sexset.
" du er et væsen der lever af blod ikke? " disse ord spurgte han forsigtig, dog også nysgerrig om imens han lagde hoved på skrå og betrakte ham med de sølvfarvede øjne, der tydelig fortalte at han ikke selv var menneske, men noget mere magisk...
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
You make me want to sin | Rory
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Athena indendørs :: Kollegieværelser :: Drenge-
Gå til: