Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Zerachiel
 
Chester
 
August
 
Q
 
Elian
 
Julian
 
Leviticus
 
Miles
 
Jaxton
 
Haniel
 
Statistics
Der er i alt 504 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Peyton

Vores brugere har i alt skrevet 28390 indlæg in 2116 subjects

Share | 
 

 A case of road rage - Tatyah

Go down 
ForfatterBesked
Jessalyn

avatar

Humør : They shout, they whisper, they're constant. The voices are never quiet.
Fag : Drama, dans.
Antal indlæg : 128

IndlægEmne: A case of road rage - Tatyah   Lør jun 02, 2018 4:59 pm


Sted: Et villakvarter i Gaia.
Vejr: Nær 30 grader, skyfrit.
Tid: 12.23
Omgivelser: Folk der går i deres haver, på vejen eller cykler en tur samt andre bilister.
Påklædning
Emnepartner: @Tatyah <3

Efter hun havde mødtes med Veronica i Gaia midtbyen til en frokost date, var hun på vej tilbage til skolen. Det var underligt at tænke på, de snart ville blive forældre. Selvom det var skræmmende, var hun også sikker på de nok skulle klare sig igennem det. Den første tid ville måske blive svær, men de havde hinanden og deres venner og familie at finde hjælp hos. Hun var ikke dårlig til at køre. Måske ikke den bedste, men hun havde aldrig været i en ulykke. Selvom Nathan hele tiden havde joket med det ville ske før eller siden. Hendes tanker blev afledt, da en kvinde gik lige ud foran bilen. Hun trykke straks på bremsen, men havde allerede ramt hende. Hun mærkede først en vrede ramle over hende, men så en bekymring for hun havde dræbt endnu en person. Hun hoppede ud af bilen og gik hen foran den. Så meget for at være fri for ulykker. Nathan skulle helt sikkert ikke vide det her.

//Lidt kort, sorry <3
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Tatyah

avatar

Humør : I told myself each bruise is a lesson, and each lessons makes me better
Fag : none
Antal indlæg : 86

IndlægEmne: Re: A case of road rage - Tatyah   Søn jun 03, 2018 5:25 am

Påklædning:
Tøj; Hun er i ført en simpel sort tank top og et par mørkeblå cowboy bukser.
Hår; Link


At være i et med varmen gjorde det til en af Tatias bedre dage, der var så varmt at hun kunne mærke solen fylde hende med energi. Fantastisk. Hun havde egentlig besluttet sig for at fine en af sine døtre, Simon eller Cain. Hvem hun som sådan kunne få fat på, måske Selene? Tatia vandrede blot rundt, hun var stadigvæk ny til at navigere rundt her - og det hjalp ikke at så mange metaltingester løb rundt på vejene. Biler, kaldte Selene dem - bæster kaldte Tatia dem. Hun hadede dem, og havde absolut ingen respekt for dem. Tatia var ubevæbnet idag - næsten. Hun havde altid en daggert på sig, men altid gemt så godt at det var svært at se for det bedste øje. Som Tatia valgte at krydse vejen, regnede hun med at et dyr ville reagere fornuftigt og stoppe op - men det gjorde det ikke, hvilket overraskende nok kom bag på hende. Tatia ramte jorden og kunne mærke ulven knurrede i hende. De røde øjne trådte kort frem, før hun knyttede sine næver og kom på benene igen. Lidt vaklende kort, men ellers uden problemer - begrebet smerte lå ikke til hende. Det havde været overraskende hvis hun havde følt det.
"Your thing broke my fucking shoulder," vrissede hun og brækkede skulderen lidt på plads, gav en kort grimasse - ikke just fordi smerten var stor men hun vidste trods alt det ikke var godt. Dog hjalp varmen fra solen med at heale hende, så det var minimalt et problem. Hun tørrede derefter det blod væk fra læben, og kun en skramme i panden afslørede det. Derefter kiggede hun lidt ekstra på kvinden der ejede denne skrigende metal dødsfælde, og løftede let på hagen. "You should watch where your.. car.. thing is going," fortalte hun så og så afventende på kvinden.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
A case of road rage - Tatyah
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Gaia :: Bolig området-
Gå til: