Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Morana
 
Haniel
 
Aviana
 
Damian
 
Yuri
 
Eric
 
Acacio
 
Calvin
 
Evanora
 
Damien
 
Statistics
Der er i alt 485 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Selene

Vores brugere har i alt skrevet 27003 indlæg in 2075 subjects

Share | 
 

 Maybe one should try new things once in a while

Go down 
ForfatterBesked
Kesara

avatar

Humør : “An emotion is like a flavor in my mouth, I can taste it. Joy tastes like strawberries. Hate is like ice chips in a Martini. And love is rosewater. I enjoy them all except for one. Betrayal. That has the taste of the char on a piece of burnt meat.”
Antal indlæg : 38

IndlægEmne: Maybe one should try new things once in a while   Tors maj 31, 2018 6:43 pm

Tid Klokken er over 22:40
Sted Louvre's Gentelmen's Club
Omgivelser Der er hvad man ville finde, på en stribklub. Derudover er der en masse gæster, som er kommet for at se letpåklædte kvinder og mænd, såvel som optræden fra dansere
Vejr Udenfor er det lettere køligt, da solen er gået ned og det blæser også en smule
Påklædning
- Tøj + Sko Hun har en top og et par sexy trusser på Link. Hun har ingen sko på
- Hår + make-up + Smykker Hendes hår hænger løst, og går hende til hofterne. Hun har ret simpelt make-up på Link. Hun har sin daglysring på Link
- Tatoveringer Hun har en række tatoveringer, se udseende Tattoos for hele listen.
- Accent Hun snakker med en latinamerikansk/spansk accent Link

Emnet er tilegnet @Ciara

Normalt var der næsten altid musik at høre, hos Louvre's Gentelmen's Club, det var trods alt et sted, hvor begær og nydelse var i centrum, hvilket var tydeligt i de ofte letpåklædte kvinder og mænd. Dog var der helt stille, som Carlitos stilte sig op ved hovedscenen, og alle var klar på at høre præsentationen, den præsentation de så ofte havde hørt, den præsentation som ville kalde hende frem. Som han løftede mikrofonen, syntes alle øjne at være rettet imod ham, dog var der enkelte som betragtede scenen spændt "Please welcome, the mistress of the macabre, the queen of the night and my goddess Kesara" Det var de ord som han kom med de fleste aftener, at det efterhånden var blevet en vane for ham. Om ikke andet blev alt opmærksomhed fjernet fra ham, som musikken begyndte, og ind kom en smuk ung kvinde. Hun bevægede sig allerede fra starten af, i bløde og elegante bevægelser, alle ment til at skulle lokke folk tættere på, og hun havde sin evne i fuld brug, alt ved hende skreg sex, alt fra hendes bevægelser, måden hun betragtede folk på, og hendes aura, der var fuld af begær.
Det var takket være hendes evne, er gjorde hende til en personificering af synden lyst, der gjorde hende til en ganske attraktiv danser, hun var god til at trække penge ind, for hun vidste hvordan hun kunne bevæge sin krop, og hun vidste samtidig hvordan, hun kunne vedligeholde opmærksomheden, fra de mænd og kvinder der var omkring hende. Alle der trods alt var indenfor 7-9 meters afstand, ville straks føle hendes seksuelle aura, som derpå vagte begær i dem. Som hun dansede rundt på scenen, var det i sandhed til at se, at hun var den der var i kontrollen, og alle andre var i hendes nåde. Der enkelte mænd og kvinder, hvis blik hun syntes at holde længere end andre, og enkelte fik endda et luft kys imod sig. Som hun kom hen til stangen, begyndte hun at svinge sig i den, og enkelte gange lænede hun sig imod den, som hun vrikede med numsen. Hun bed sig i læben, og kiggede ud imod alle de, som hun kunne få øje på.

//dansen-ish
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Ciara

avatar

Humør : don't get on my nerve, Kiddo.
Fag : har ingen fag.
Antal indlæg : 17

IndlægEmne: Re: Maybe one should try new things once in a while   Tors jun 14, 2018 12:29 pm

tøj: tunge kamp støvler, af Phantom 12 ( britisk militær ), kraftige SAS Camo bukser, og en LifeLine sweater med extra lommer, et molle bælte, hvor hun opbevare diverse fornødheder.

selskab: en gruppe af hende's mænd, 8 i alt, ligeledes klædt på samme måde, eller meget militaristisk.

Ciara og hende's mænd var kommet kørende rundt i byen i 2 trucks, lyttende til musik, en blanding af irsk musik og hård rock, drikkende af flasker øl og whiskey flasker, ryge cigaretter, og bare race rundt i byen, uden helt og kere sig om politi eller andet, for at råbe sammen, ud af vinduet, råbe af unge kvinder i natten's mulmer mørke, hvor i nogle ville vinke tilbage, for og køre videre, indtil de nåede Louvre's gentleman club, hvor de ville parkere på en plads lidt længere væk, for og gå i samlet flok, efter rank, med Ciara i spidsen, imens hun drak af en flaske whisky, for og smide den tomme flaske i en skraldespand, og ryge sin cigaret færdig, skodde den med sin kamp støvle, for og lade sig visitere af dørmændende, og sende et kys imod den store dørmand, for og gå ind i klubben, tæt fulgt af hende's flok.

det var ikke et magt tegn, det var ikke noget som helst, det var simpelt en gruppe varulve, berusede, og høje på kamp rus fra en tidligere kamp, da de har et træning's areal i deres pub, hvor de vedligeholder deres.. evner, for og trave igennem klubben, med tunge støvler, for og gå op til baren, bestille mørk øl og shot, for og skæve tilbage, de havde hørt manden, og var allerede spændte, for og traske over med deres shot og kander øl, som de havde betalt kontant, da de ikke ville efterlade kort spor, ikke fordi de var paranoide, men var jo godt ikke alle vidste ting, dog var ingen i tvivl om det var britiske soldater, eller nogen da lignede, som travedet over i fronten, for og sætte sig ved et bord, sætte krus, øl, og shot ned.
de kiggede på Kesara med nysgerrige øjne, de vidste allerede hun var vampyr, på lugten, intet negativt, de var bare ikke på god fod med vampyrer, siden den mexicanske golf krig, dog nød de hva de så, imens de drak, mere og mere, grundet begær, som gjorde dem mere berusede, imens de jublede, slog i bordene med deres store næver, imens Ciara sad helt roligt og stirrede på Kesara, med sine mørkebrune øjne, da viste tegn af lyst, men også en hård kerne i dem, som andre da har været i kamp ville forstå, imens hun langsomt drak sin mørke øl, lagde hovedet på skrå, imens hun blinkede hist og her, for hende's øjne ikke sku tørre ud.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
Maybe one should try new things once in a while
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Moonlight Falls :: Dove St. :: Louvre's Gentelmen's Club-
Gå til: