Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Morana
 
Haniel
 
Aviana
 
Damian
 
Yuri
 
Eric
 
Acacio
 
Calvin
 
Evanora
 
Damien
 
Statistics
Der er i alt 485 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Selene

Vores brugere har i alt skrevet 27003 indlæg in 2075 subjects

Share | 
 

 You look more like a star, than when we first meet.

Go down 
ForfatterBesked
Darius

avatar

Humør : The world is still a mess do we ever learn
Fag : Ridning Sprog Historie Kampsport
Antal indlæg : 46

IndlægEmne: You look more like a star, than when we first meet.   Søn maj 27, 2018 1:53 am

S Louvre's Gentelmen's Club
O Folk der nyder forstilingen, og som drikker.
V Ganske køligt, men stadig varmet
Tid: Solen er lige gået ned så godt og vel 22,30
P http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2016/07/23/10/36852E7F00000578-0-image-m-28_1469264827137.jpg Hair: https://i.pinimg.com/736x/f4/ca/02/f4ca0224645c42b131e7b4a64a22a93d--orlando-bloom-legolas-hot-actors.jpg
@Kesara
Darius, anede ikke helt, hvad han lavede. Han, havde fået den skønne ide at se lidt nærme på stripklubben. Måske var det fordi han ikke, havde set Rose i evigheder og en mand, havde behov for kvindeligt selskab, så måske skulle han prøve og tag der ned bare for at se på det.
Han, havde derfor valgt at tag afsted efter og ha fodret hans hund, hvor han så havde sat kursen ind mod byen. Han, havde fået skaffet sig en motorcykel, hvilket der havde gjorde turen her til langt hurtigere. Men som tiden gik, gjorde han ikke så meget ud af, hvad der nu skulle til og ske, hvilket nok var en god nok ide.

Da han endelig nået til skilte, fik han parkeret sin motorcykel, hvor han så steg af den og gik ind, til selve baren. En mand der var rimelig store som stod og så id, hvilket ikke ville blive et problem for Darius, men mange af gangene så han os bare den anden vej, hvor han lod dem komme forbi, hvilket Darius var heldig nok til og være.

En af mændene kiggede den anden vej, hvor efter Darius gik ind og dreje ind på forestilling for mænd af kvinder, han satte sig til rette ved baren, hvorefter en bartjener kom hen til ham, der blev sagt få ord, hvorefter hun forsvandt ned efter en whisky til Darius.

Da hun var kommet tilbage betalte Darius kort og enkelt og satte sig så ned, tids nok til og se en ny kvinde indtage Scenen.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Kesara

avatar

Humør : “An emotion is like a flavor in my mouth, I can taste it. Joy tastes like strawberries. Hate is like ice chips in a Martini. And love is rosewater. I enjoy them all except for one. Betrayal. That has the taste of the char on a piece of burnt meat.”
Antal indlæg : 38

IndlægEmne: Re: You look more like a star, than when we first meet.   Tors maj 31, 2018 6:42 pm

Påklædning
- Tøj + Sko Hun har en top og et par sexy trusser på Link. Hun har ingen sko på
- Hår + make-up + Smykker Hendes hår hænger løst, og går hende til hofterne. Hun har ret simpelt make-up på Link. Hun har sin daglysring på Link
- Tatoveringer Hun har en række tatoveringer, se udseende Tattoos for hele listen.
- Accent Hun snakker med en latinamerikansk/spansk accent Link

Kesara både hade og elskede det at danse, i sine unge dage, mens hun endnu var ung og uskyldige, ville hun så ofte danse, fatisk ville hun danse så ofte hun kunne. Dog efter Amancio fandt en lyst ved hende, og besluttede hun skulle være hans gudinde, gik hun fra at elske at danse, til at hade det, som han tvang hende til at danse hver nat. I dag var det om ikke andet noget, som hun fik penge for, hvilket gav hende en vis glæde for det igen. Derudover var hun på mange måder heldig, med at have den evne, som hun nu engang havde. Hvis man endelig skulle være en eksotisk danser, så var det godt at have en evne, der nærmest gjorde en til personificeringen af synden lyst, mange beskrev hende derfor, som sex på to ben, hvilken var en fin beskrivelse. Hun gav sig selv et sidste kig i spejlet, alt i mens hun kunne høre Carlitos præsentere hende. Hendes evne havde også givet hende vise goder på dette sted, da hun på nogle punkter var anset, som lidt af en Main attraction, noget hun i den grad nød sig af.
Efter hendes præsentation, gik hun på scenen, og straks begyndte musikken at spille. Hun bevægede sig sensuelt i takt til musikken, hver evig eneste bevægelse, som hun kom med, var blød og graciøs. Der var en stor mængde elegance til hende, på trods af hun egentlig blot var en eksotisk danser, der var ment til at trække opmærksomhed til stedet. Hun tog også brug af stangen, som hun svingede sig i, alt i mens hendes mørke øjne gled hen over publikummet, og hun fangede en del blikke, som alle var fulde af begær, alt sammen rettet imod hende. Det var også mens hun dansede, at hun opdagede et velkendt ansigt, og dog lod hun ikke sit blik være længe ved ham, som hun lod det glide videre. Som sangen nåede sin slut, gled hun ned fra scenen, hvor hun med sin vampyriske fart, gik fra at stå ved scenen, til henne ved baren "The usual?" spurgte bartenderen, og som hun nikkede, blev hun givet et glas med halv varmt blod i.

//Sorry for den korte og shitty start Razz

Hvad angår dansen, så tænk lidt ala dette
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Darius

avatar

Humør : The world is still a mess do we ever learn
Fag : Ridning Sprog Historie Kampsport
Antal indlæg : 46

IndlægEmne: Re: You look more like a star, than when we first meet.   Man sep 03, 2018 7:57 pm

Da han så kvinden indtag scenen, han kunne mærke, hvordan hele stedet fyldes med, en hvis stemning der gjorde alle mænd bløde i knærne og fik lyst til hende, hans øjne gled op langs denne kvindes krop, mens hun bevægede sig rundt med en hvis sensule dans var der en, hvis elgance over. Hans øjne mødte dog hendes da han, så hvem det var kunne han mærke hans lyst til hende blive større det var evigheder siden de sidste, havde set hinanden og mon ikke at hun ville være frisk på lidt sjov, måske i blod et sted, eller os bare hvor de nød hinanden. Hans hjerte begynde og pumpe selv om han var en pureblood vampyr kunne han, stadig føle en længsel og en lyst til hende, han så hende gi den gas ved stangen og gennem hele showet, han måtte næsten holde sig selv i nakken, for ikke og bevæge sig selv nærme. Da hun endelig var færdig så han, hvordan hun med sin fart som vampyr gik fra scenen til og stå ved bartjeneren. Han kunne mærke, hvordan hans lyst til hende blev stærkere, men han måtte bare forholde sig, rolig hans lyst til hende måtte, man ikke kunne se. Han bevægede sig derfor op til hende med sin Vampyr fart, hvorefter han hviskede hende svagt i øret, "hello Kesara, you really look more like a Star than i Remember." Sagde han med en ganske enkel og normal charme.

Derefter stillede han sig på hendes højre side, hvorefter han talte til bartjeneren, "can i get a whisky with some blood in." Lød det fra Darius, hvorefter manden forsvandt for at finde ham, hans drink.
//det går nok, anyway sorry vente tiden for et svar, vil se om jeg kan blive bedre. Wink//
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: You look more like a star, than when we first meet.   

Tilbage til toppen Go down
 
You look more like a star, than when we first meet.
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Moonlight Falls :: Dove St. :: Louvre's Gentelmen's Club-
Gå til: