Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Zerachiel
 
Chester
 
August
 
Q
 
Elian
 
Julian
 
Leviticus
 
Miles
 
Jaxton
 
Haniel
 
Statistics
Der er i alt 504 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Peyton

Vores brugere har i alt skrevet 28390 indlæg in 2116 subjects

Share | 
 

 Let's be screwed together ~ Zitora

Go down 
ForfatterBesked
Dominic

avatar

Humør : Why is everything I do, wrong?
Antal indlæg : 14

IndlægEmne: Let's be screwed together ~ Zitora    Lør maj 26, 2018 10:41 pm

Sted Zitoras Penthouse i Gaias boligområde.
Tid Det er henad aften.
Omgivelser Huse, huse, huse, huse.
Vejr Solrigt udenfor og lunt ligeledes.
Dag Det er en lørdag.
Påklædning Simpel T-shirt, jeans, sokker og rodede hår.
Emne til @Zitora <3


Det var henad aftenstiden i boligområdet i Gaia. Det havde været en dejlig dag fra morgen af og det fortsatte kun. I flere dage endda. Dominic befandt sig denne fredag eftermiddag inde på sit værelse i det store Penthouse. Han var flyttet ind for noget tid siden. Måneder siden, faktisk, og boede sammen med Zitora, som han havde et nært søskende forhold til. De var ikke biologiske, men de tog sig af hinanden og dette var virkelig rart. De have kendt hinanden i et godt stykke tid, føltes det i hvert fald som, og de kom godt ud af det med hinanden.
Dominic fjernede en kasse fra sengen, hvori der lå noget udstyr, som han normalt gjorde brug af - stoffer og den slags. Han anede ikke, om hans roommate, kære Zitora, vidste til alt dette, som han gik rundt og lavede. Originalt havde han kun udgivet, at han arbejde på en lille café og dermed tjente penge via sit caféarbejde. Men der var så meget mere i det end blot at være barista downtown. Han fortalte ingen om dette og kunne bedst lide at holde det for sig selv. For at beskytte sig selv, som han mente. Det var nok også det bedste, at holde disse ting for sig selv. Det fungerede vældig fint for ham - indtil videre. Han sørgede i hvert fald altid at rydde op efter sig, så der ingen beviser lå gemt i hjørnet eller i sengen eller ude på badeværelset. Han var god til at skjule ting, det havde han alle dage været, hvilket han havde lært i sin hårde barndom med en voldelig far.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Zitora

avatar

Humør : Oh, you made an impression. Like a stone caught in my boot.
Fag : Ingen
Antal indlæg : 178

IndlægEmne: Re: Let's be screwed together ~ Zitora    Søn maj 27, 2018 3:39 am

Stuen: Link
(Jeg har besluttet mig for de har en teresse med et boblebad, fordi, why not xD) Link
Påklædning: Link
-----------------
Hun havde besluttet sig for at den bedste måde at slappe af på, var en tur i boblebadet med en kold flaske vin og et par glas. Så der sad hun efter en umådelig lang dag. Så udover byen, med et lille suk. Zitora var rystet, men prøvede at få den følelse til at forsvinde næsten i desperation. Det var kun to aftner siden, og om blot to andre dage - vidste hun en dag i dyb sorg ville ramme hende. Måske var det bare verden der legede lidt, eller måske var gud endelig blevet sur på hende.
"I have wine and the best view, cannot see why you wouldn't want to join in," hævede hun stemmen lidt som hun så Dominics skikkelse bevæge sig rundt i stuen. Hun vinkede lidt efter ham. Zitora var klar over, at Dominic havde nogle problemer. Hun stolede dog også på, at han ville fortælle hende hvis han behøvede hjælp. Zitora havde altid ønsket sig en bror, og hun havde mødt Dominic for et par år siden. Det var for to år siden hun for alvor bosatte sig i Gaia efter at have fået et job, hendes forældre havde købt stedet til hende. Givet hende det som et form for trofæ for sin gode indsats i sin uddannelse, og måske i håb om det ville lokke hendes kære søster frem. Men Kaiya var ikke en person man kunne købe, ikke at Zitora kunne det - men hun havde bare et andet bånd - ish. Men hun havde fundet Dominic på den cafe, og på en mærkelig måde så var de bare faldet i snak - og nu var det her. Det gjorde det at bo i sådan et stort hjem mindre ensomt, og hun nød at han var her.  
"How was your day?" Spurgte hun og rettede sig lidt op. Døren til stuen fra terrassen var åben, så samtale var ikke umuligt hvis han ikke kom derud. "We should order some take out? Sweet potato fries.. chicken wings.. more wine, gosh the dream," tilføjede hun med et lille grin.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Dominic

avatar

Humør : Why is everything I do, wrong?
Antal indlæg : 14

IndlægEmne: Re: Let's be screwed together ~ Zitora    Man maj 28, 2018 8:57 pm

Dominic rodede rundt og fik egentligt ordnet det meste på sit værelse. Han bevægede sig derfor ud til stuen, hvor han vidste Zitora var. Eller deromkring. Han anede godt, at hun var hjemme. Alene var han i hvert fald ikke. Ikke at det generede ham, på nogen måde - langt fra. Han nød at være i hendes omgivelser og fandt sig selv i trygge rammer. Af og til, når han var oppe og Zitora var gået i seng, besøgte han nogle gange hendes værelse; han stod i døren og så hende sove. Uden at være en creep, sådan decideret. Han holdt bare virkelig meget af hende og følte sig i sikre rammer i hendes selskab. Virkelig den søster, som han aldrig havde fået. Han havde "kun" haft en storebror, som alligevel bare stak af med sin daværende kæreste og efterlod sin lillebror hos deres far, som slog på ham hver evigt eneste dag. Dominic var mærket for livet og havde derfor også visse problemer i forskellige situationer. Han hørte Zitora ude fra deres terrasse af. Hun var i bobblebadet; igen. Han smilede lidt for sig selv og trådte nærmere terrassen, hvor han hvilede imod dørkarmen og kiggede ud på hende og lyttede til hende prædike. Det lille smil blev på hans læber, imens han betragtede hende. Sin storesøster, som han nød at kalde hende.
"Maybe I'll join you, have to think about it," Svarede han så, men der gik ikke lang tid før han hurtigt trak sine jeans af og herefter sin T-shirt af sin tatoverede krop. Sokkerne røg lige før, han spurtede op og nærmest hoppede i bobblebadet sammen med hende, iført sine underbukser. Han grinte. Hun gjorde ham i godt humør, tydeligvis. Han havde det bar skide godt med hende. Efter sin lille bombe trak han sig ud til siden, så han kunne se på hende. Et stort dumt smil hang over hans læber.
"My day? Great. Yours? And yeah, definitely take away! Don't ever ask, just order take away," Svarede han så ét i alt med et grin.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Zitora

avatar

Humør : Oh, you made an impression. Like a stone caught in my boot.
Fag : Ingen
Antal indlæg : 178

IndlægEmne: Re: Let's be screwed together ~ Zitora    Fre sep 07, 2018 3:43 am

((Omg jeg er så ked af jeg ikke har fået svaret emnet.. har haft så travlt ;n; Lad mig vide om du vil forsætte dette eller om vi skal tage et nyt som er lidt mere opdateret på tidslinjer? <3 ))
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Let's be screwed together ~ Zitora    

Tilbage til toppen Go down
 
Let's be screwed together ~ Zitora
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Gaia :: Bolig området-
Gå til: