Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Morana
 
Aviana
 
Yuri
 
Acacio
 
Calvin
 
Eric
 
Evanora
 
Damien
 
Lili
 
Razor
 
Statistics
Der er i alt 483 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Haniel

Vores brugere har i alt skrevet 26865 indlæg in 2067 subjects

Share | 
 

 Meeting between co-workers. - Eli

Go down 
ForfatterBesked
Arach

avatar

Humør : “What kind of world would we call home Our own? An Oasis of love, humility and hope.”
Fag : | Biologi | Kemi | Geografi | Historie | Musik |
Antal indlæg : 18

IndlægEmne: Meeting between co-workers. - Eli   Fre dec 04, 2015 1:55 pm

Sted: Athena Akademiet - Læreværelset.

Tid: 21:47

Vejre: Regn vejre, med et større overskydende skyer, som sikkert trækker op til storm.

Omgivelser:
Lyden af den nogle få folk, som sad inde ved læreværelset og ventede på de 'nattelige' kollegaer, som ofte arbejde under aften kurserne. Nogle af lærene, sad og var igang med imorgen dagens forberedelses prøver, samt at få rettede opgaver, mens man ventede på de resterende af lærene, vejleder og udannelses konsulenter dukkede op.

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~


Rokea havde brugt tiden, på at få købt noget aften kage, kaffe og Te ind til læremødet. Han tænkte at noget kaffe og kage til det ville være hyggeligt. Samt også at vampyrere eller 'andet' sikkert nok ville nyde en god hjemme koget blod, med en andelse jordbær smag ind, for at gøre blodet lidt 'sødere'. Det var godt nok noget blod, som de fleste på kollegiet havde i lager, i tilfælde af at nogle studerende eller lære havde været uheldig nok til at ikke havde spist og at de 'krævede' en mængde blod. Så skolen ofte havde 'ekstra' hvis situationen krævede det.

Han træskede roligt ind i læreværelset, hvor nogle af lærene, af vampyrisk art, nemt kunne dufte kanden, med det varme blod og en 'ekstra' pif i det lå. Rokea træskede over til det fælles bord og stillede de 2 kander på hver sin ende af bordet, så blod elskerne, havde hver sin kande på hver ende. Han tog der efter kagerne og stillede de 3 stk. 'fad' med dem på hver sin ende og en på miden, med kaffe kander, som stod med 3 stk. ''Kanderne, som er markered med en rød sløjfe på håndtaget er med blod. Blot så i ikke forveklser det med kaffen. Da jeg tænkte at det ville være en god ting for jer at drikke, mens vi snakker omkring skolens situation. Og nej George, du må ikke begynde med at hælde hele blod kanden ud over dig selv, blot for at drille dem.''

George var allerede på vej til at kaste den joke i retningen, som han ofte var kendt som. Han var godt nok kun sekratær, men ofte var den 'komiske' del af akademiets kollegaer. Han nyd jo en god joke og elskede at lette humøret. Både blandt sine kollegaer, hvis de havde en dårlig dag eller hvis studerende havde brug for et hurtigt smil på læben.

Rokea så rundt, for at se hvilke folk, som manglede og der efter tænkte at han lige så godt kunne sætte sig ned. Han så allerede på George og begyndte så småt at sætte et par små jokes frem og tilbage. Han nyd lidt George's selskab. Ganske hyggelig fætter, men mon andre af hans kollegaer fandt det 'hygsomt' var måske en anden side af sagen. Hans blik gled over til kagerne og han nuppede hurtigt en og smaskede i sig, mens han lyttede til de forskellige lære, vejleder, sekrætarer og 'andet' snakkede om. Godt nok havde Rokea ikke været her i så langt tid, men han kendte godt folkende stille og roligt. Han begyndte så småt at lære deres navne, men et navn havde han endnu ikke fået ansigtet på blandt sine kollegaer. Eli var hans navn. Af hvad han havde hørt fra kontoret, havde han været kendt, som en professionel og velklædt herre, som hjalp skolen og så sit job, som en hobby.

Men om han mon havde nogle interesse i at havde en samtale, med Rokea var ukendt. Dog glædet han lidt til at møde manden ansigt til ansigt. Også selv om det var til et møde mellem sine kollegaer i Athena Akadamiet. Rokea var stadig iklædt i hans typiske pedel tøj. simple skovmands skjorte og et par praktiske løse arbejdsbukser. Nogle lette arbejds sko og et par værktøj, som lå i hans højre og venstre lomme.

Han tænkte at det ville være mere 'praktisk' hvis han havde sit udstyr klar, i tilfælde af at stormen blev til torden og afbrød strømmen kort i Athena Akadamiet, fordi så kunne han træde til og rette op på problemet. I tilfælde af at en sikring havde sprunget.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Meeting between co-workers. - Eli   Lør dec 05, 2015 11:20 pm

Elijah Mars, en mand der var kendt på skolen for at være en vejleder alene på grund af han havde lyst til det og ikke tog mod betaling for det arbejde han lavede. For ham var dette job mere af en hobby for ham end en inkomst kilde for ham. Han gik ind på læreværelset med sin telefon i den ene hånd og råbte af nogen over telefonen på manderin kinesisk "jeg er lige glad med om du så skal smide hele slægten på gaden. nej. nej. Nej du høre her nu, hvis du ikke gør det her så terminere jeg vores kontrakt med jer, er det forstået" han lagde på efter det og så rundt på folkene der var samlet "oh undskyld, det var meget uhøfligt" han satte sig ned og så på de samlede lærere og ansatte der var her, end da pedellen var her.

Elijah var iført et sort jakkesæt der var lavet i en blanding af silke og kevlar væv for at lave et stilet, men skudsikkert outfit som kunne passe til hans livstil som multi-milliadær med sine hænder i alt fra banker til våben handel. Han så på den forsamlede stab "så, hvad er dette omkring hvis de ikke har noget mod at jeg spørger.
Tilbage til toppen Go down
 
Meeting between co-workers. - Eli
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Athena indendørs :: Storsalen :: Lærerværelset-
Gå til: