Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

B O L I G O M R Å D E R

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Tidus
 
Dexter
 
Leviticus
 
Samael
 
Rayna
 
Kaiya
 
Nadia
 
Lilith
 
Damien
 
Izabelle
 
Statistics
Der er i alt 520 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Otis

Vores brugere har i alt skrevet 29244 indlæg in 2182 subjects

Share | 
 

 I have no idea what I'm doing here

Go down 
ForfatterBesked
Damian

avatar

Humør : Let it be known that he is the cutest
Antal indlæg : 73

IndlægEmne: I have no idea what I'm doing here   Ons maj 23, 2018 2:25 pm

Tid Klokken er omkring 21:23
Sted baren Venus Lovetrick
Omgivelser Der er en masse mænd og kvinder, som danser og nogle der sidder med hinanden. Generelt er der, hvad man normalt ville finde på en gay-bar
Vejr Solen er på vej ned, så det er ved at blive mørk, og derfor også ved at blive køligt. Dog er der ikke forfærdelig meget blæst
Påklædning
- Tøj + Sko Han har en skjorte på og et par jeans Link. Han har røde convers på
- Hår + Skæg Han har intet skæg, såvel som skægstubbe. Han har kort, mørkeblondt og lettere rodet hår Link
- Andet Han har briller på Link
- Accent Han har en britisk accent

Emnet er tilegnet @Dominic <3

Han vidste ikke hvorfor han bevægede sig imod stedet, burde han virkelig gøre det? Han havde ikke rigtig haft megen kontakt til andre, og kendte derfor ikke til sin egen seksualitet, men han havde fået af vide af andre, at han burde eksperimenter med forskellige ting og dog havde han altid en frygt, med at gøre ting, som han ikke havde en viden indenfor. Han var en mand, som nød at have kontrol over situationer, og siden man aldrig rigtig vidste, hvordan tingene ville ende ud, hvis man forsøgte med eksperimenter. Der var selvfølgelig altid tilfældet, eller rettere muligheden for, at man ville kunne lide det, og den af man ville hade det mere end noget andet. Det var en af hans få bekendtskaber, som havde forslået han prøvede gay-baren, blot for at se om det var noget for ham, og selvfølgelig havde han brugt hele dagen, på at stresse sig selv op, og frygte udkommet af sit besøg på denne bar. Han havde forsøgt, med sine bedste evner, at søge op på emnet, da det ofte gjorde ham mere sikker tilpas, hvis han i det mindste havde alle informationerne om de enkelte ting, hvilket dog ikke var nemt i dette tilfælde.
Som han trådte indenfor, var det første han opdagede, de dansende kroppe. Hvor man normalt ville finde kvinder, som dansede forførende med en mand bag sig, var det her mænd og mænd, som dansede tæt op af hinanden, og det samme kvinderne. Hvor mænd normalt ikke just gjorde meget, når det kom til at danse med det modsatte køn, var der langt mere dans i dem, som var til stede ved denne bar. Det næste han opdagede, var baren som var halv fyldt op, med en masse der forsøgte at få nye drinks, eller købe drinks til andre. Da han havde hørt eller rettere set et par enkelte, som bevægede sig op imod baren, fandt han sig selv bevæge sig derhen, blot for at føle sig mindre ude, eller rettere mindre som hørte han ikke til noget sted. Han satte sig til rette på en af stolene, som han fandt overraskende blød, noget han ikke havde forventet. Hans blå øjne gled hen over de enkelte folk til stede, dog turde han næppe snakke med nogen af dem, de fleste var meget attraktive, og han vidste aldrig rigtig hvad han skulle sige til folk.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Dominic

avatar

Humør : Why is everything I do, wrong?
Antal indlæg : 14

IndlægEmne: Re: I have no idea what I'm doing here   Ons maj 23, 2018 2:59 pm

Påklædning Påklædning.
Hårstyle Hårfrisure + glatbarberet, yes.


Efterhånden som aftenen bredte sig over Gaia by, besluttede Dominic sig for at forlade sin lille 1-værelses lejlighed og tage på tur. Ikke downtown denne gang, men et helt andet sted; Moonlight Falls. Han drog af sted. Klar og parat, i et par tight guld bukser og T-shirt. Han glemte selvfølgelig en jakke, og hvad så - han var blevet så iskold for sådan noget. Han vidste lige, hvordan han kom til Moonlight Falls og på ingen tid, i forhold til så meget andet, trådte han ind i centrum og fandt hurtigt Venus Lovetrick. Han fandt indgangen og trådte indenfor. Han havde ID og alt det shit. Ellers havde han helt sikkert et par fake ID's i sin pung et eller andet sted, som han stadig havde med sig efter sine yngre år, som også gik ud på stoffer og druk. Dominic trådte indenfor og så sig omkring. Han kneb øjnene lidt og betragtede et kort øjeblik de mange typer af personer, som befandt sig i klubben. Der var mange. Dominic var ofte endt ud i slagsmål her. Han kendte til og brugte mange grimme ord; også om homoseksuelle. Og trods sit biseksuelle jeg, så gjorde han brug af ord. Men sådan var han bare som person, mente han.
Han bevægede sig igennem mængderne af de væsner, som dansede på dansegulvet for at bevæge sig op i baren. Han fandt sig et sted. Ved siden af en gut, som lignede en forladt hundehvalp, i en pæn skjorte og med rodede hår. Kort kiggede Dominic på denne fyr, før han langede ud og bad om en øl, som han kunne drikke. Pengene var der faktisk ikke, men han formåede alligevel altid at få rabat på sine drikkevarer. Nu kom han egentligt også ofte i klubben og kendte de fleste af deres bartendere. Enten på den gode eller den mindre gode måde, det var op til dem. Men Dominic sendte blot et charmerende smil efter den bartender, som han fik fat i, og spejdede derefter kort omkring. De solbriller, som han havde haft med sig hjemmefra, havde han stadig på, selvom han befandt sig indenfor. De var gode at have. Specielt hvis nogle, som han var bekendte med fik øje på ham - eller omvendt.
Igen kiggede Dominic på fyren ved sin side, og han sendte en lille bemærkning efter gutten. "You look pretty uncomfortable?"
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Damian

avatar

Humør : Let it be known that he is the cutest
Antal indlæg : 73

IndlægEmne: Re: I have no idea what I'm doing here   Ons maj 23, 2018 3:19 pm

Han havde generelt, ikke forventet at nogle ville snakke med ham, faktisk var hans tanke blot, at han måske ville være der en time, se om det var noget for ham, hvis det var så måske blive længere og hvis ikke så forsvinde. Generelt havde han dog forventet, at de fleste ville holde sig væk fra ham, ikke fordi han ikke ville snakke med nogen, men han havde aldrig oplevet, at en anden person ville snakke med ham, fordi de fandt ham spændende eller tiltrækkende. Da han ikke rigtig havde haft mange samtaler med andre, havde han ikke oplevet den slags ting, og det kunne give en, en vis mængde dårlig selvværd, hvilket han uheldigvis led af. Da den unge mand satte sig ved hans side, lagde han mærke til ham ved krogen af sit øje, og han måtte indrømme denne unge mand, var meget tiltrækkende, hvilket var noget han ikke altid følte om andre. Dette var selvfølgelig også fordi, han ikke havde mange forhold til andre, og generelt var kendt for, at holde sig til sig selv, fremfor at bryde ud i samtaler med andre.
Åbenbart var han ikke god til, at gemme sine følelser, om at prøve nye ting væk, for det tog den unge mand et par sekunder, blot for at opdage det, noget han fik af vide, som manden både kommenterede, men også spurgte ind til om han så ubehagelig tilpas ud. Han lod sit blik glide hen imod ham, hvor han her blev mødt af et par smukke øjne. Let rettede han på sine briller "Is it that obvious?" spurgte han med en mindre grimasse "it's my first time, at a place like this, I don't really go out that much" indrømmede han, samtidig med at han vendte sig en smule imod ham. Han var overrasket, over hvordan han kunne lave sætninger, som ikke lød som en idiot var kommet med dem, hvilket han kunne finde på, når han enten følte sig nervøs, eller uden nogenform for kontrol. Han tænkte igennem, hvad han havde set andre gøre, når de var sammen med andre, ting folk gjorde som var anset for normale "I'm Damian" lød det efter lidt tid.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Dominic

avatar

Humør : Why is everything I do, wrong?
Antal indlæg : 14

IndlægEmne: Re: I have no idea what I'm doing here   Ons maj 23, 2018 3:29 pm

Dominic betragtede den unge gut, og før eller senere tog han sine solbriller af i stedet. Han lod dem hænge ved sin skjorte, som han altid gjorde. Han henvendte sig derefter til gutten igen, som gav et svar fra sig. Han betragtede ham med sine blå øjne under det krøllede pandehår. Han havde meget sjældent styr på det hår. Det krøllede som det ville, men af og til formåede han at få det ned at ligge, glat. Men han bevægede sig oftest rundt med et rod af krøller på hovedet. Det andet kunne godt tage for lang tid.
"It is, yes," Svarede Dominic med et smil og et hævet øjenbryn. Han lyttede til, hvad gutten havde at sige angående det, at han så ukomfortabel ud. Igen, en forladt hundehvalp i en stor mængde forskellige væsner. Gad vide, hvad væsen fyren her var? Dominic kendte jo godt til det overnaturlige, og han vidste, at der fandtes mange farlige væsner. Var fyren her farlig? Næppe. Det ville han ikke tro på, om fyren så var det.
I see. What a good place to start being social, then," Sagde han med en ironisk undertone, øjnene små, imens de betragtede fyren her. Dominic var stadig i gang med at beslutte sig for, hvilket slags væsen denne herre var. Indtil fyren atter talte og denne gang præsenterede sig selv.
"Dominic," Præsenterede han herefter sig selv og sendte Damian et skævt smil. Han var ret attraktiv - pænt hår, flotte øjne og der gemte sig helt sikkert en lækker krop indenunder den ellers nydelige påklædning. Mon Dominic ville finde ud af det senere? Han kunne da kun håbe, tænkte han ved sig selv.
"So, Damian, want a beer or something? I'll give," Begyndte han så og hvilede sin ene arm på disken foran sig, idet Hans øl blev placeret foran ham. Han nikkede kort til bartenderen og smilede herefter pænt selvsikkert, hvor han så herefter henvendte sig til Damian igen med et spørgende udtryk.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Damian

avatar

Humør : Let it be known that he is the cutest
Antal indlæg : 73

IndlægEmne: Re: I have no idea what I'm doing here   Ons maj 23, 2018 3:45 pm

Normalt fandt han blå øjne kedelige, eller rettere han fandt altid sine egne blå øjne kedelige, men hos denne mand var de ganske smukke, og han kunne ikke fjerne sit blik fra dem, ej gad han i virkeligheden heller ikke. Der var noget mystisk ved dem, sikkert fordi det eneste han vidste om ham, var at han måtte være tiltrukket af det mandlige køn, siden han befandt sig på en bar, hovedsageligt for de, der var tiltrukket af det samme køn, som hvad de var selv. Selv det rodet og krøllede hår, syntes at være et godt look til ham, det var charmerende, selvom det sikkert var helt utæmmeligt. Alle disse træk ved ham, som hos alle andre ville være så normale, syntes at passe perfekt til denne ukendte mand. Han gav en mindre klukken fra sig, som den anden kom med den ironiske kommentar, om at dette var det perfekte sted at starte, skulle man være social, og det var måske ikke det bedste sted, hvis man skulle starte langsomt ud.
Han gav dog ikke forklaring, om hvordan han var blevet forslået at komme forbi, eller i hvert fald prøve det ud. Måske en anden gang, at han skulle gå med en anden, til et sted som dette, et sted hvor han ikke vidste hvad han skulle gøre. Han gav et mindre nik fra sig, som den fremmede præsenterede sig selv, under navnet Dominic. Han fandt sig selv kort betragte det skæve smil, som syntes at forme sig på Dominic's læber, et smil der virkede at passe perfekt, imod de fyldige læber, der tilhørte Dominic. Selv forsøgte han samtidig, at give et mindre smil fra sig. Da han blev spurgt, om han ville have en øl, gav han et skuldertræk fra sig, man måtte vel prøve nye ting engang imellem "Sure why not" han havde prøvet det et par enkelte gange, og han kunne huske, at det ikke var så slemt igen. Han ville gerne fortsætte samtalen, og dog vidste han ikke hvad han skulle sige, om ikke andet blev der placeret et glas kold øl foran ham, før han behøvede at finde ordende frem "thank you" lød det fra ham, og samtidig voksede der et smil på hans læber, et man kunne beskrive som charmerende "Cheers I guess" han holde kort sin øl op, før han tog en tår af den "it's good".
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Dominic

avatar

Humør : Why is everything I do, wrong?
Antal indlæg : 14

IndlægEmne: Re: I have no idea what I'm doing here   Ons maj 23, 2018 3:59 pm

Dominic betragtede Damian foran sig. Han ved med front mod ham og stadigt sin arm hvilende på bardisken. Han smilede til ham. Det var rart med selskab og det virkede ikke til, at fyren kendte til Dominic, hvilket kun kunne være en god ting. Det var rart med folk, som ikke altid kendte til én. I hvert fald med alt det ballade, som Dominic normalt var rodet ind i. Han nikkede, da fyren takkede ja til en øl og fik lidt efter sin egen øl. Han langede ud efter sin egen og skålede med ham.
"Cheers," Han tog en tår af sin mørke øl og betragtede ligeledes Damian tage en tår af sin. Han nikkede blot til, at det var en god øl. Ja, Venus Lovetrick havde heldigvis gode øl. Dominic var ikke rigtigt drinks typen. Han kunne godt drikke 1-2 drinks på en aften, men foretrak helt sikkert en god øl i stedet for alt det der fancy pis, som han mente drinks var.
"So," Begyndte han og placerede atter sin øl på disken igen. Han tog sin arm ned, da det begyndte at blive en trættende stilling lige nu. "You live around here? Or someplace else?" Spurgte han Damian. Bare for at fortsætte deres samtale og helt sikkert også for at finde ud af, hvor deres aften kunne ende henne. For selv boede han jo i Gaia. Der var alligevel et stykke vej. Men han var helt klar oppe på det, hvis gutten var altså. Mon ikke? De kunne selvfølgelig også altid smutte før, hvis det var. Lige meget for Dominic, som helt sikkert håbede på lidt sjov til aften. Og mon ikke også Damian gjorde ligeså, eftersom de befandt sig, hvor de nu engang befandt sig. Ellers kunne Dominic godt vise fyren lidt på vej.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Damian

avatar

Humør : Let it be known that he is the cutest
Antal indlæg : 73

IndlægEmne: Re: I have no idea what I'm doing here   Ons maj 23, 2018 4:09 pm

Han havde smagt øl før, dog var dette nok en af de bedste øl, som han havde smagt. Den havde en fin blanding af det søde, men også det bitre, som øl trods alt var kendt for. Det havde været en af hans mindre hemmeligheder, at han faktisk godt kunne lide øl, noget kun ganske få vidste, og de fleste af dem tæt på ham, nok ville blive overrasket over. De fleste forventede ham, som den stille og generte nørd, der nød at have sin næse nede i en bog, fremfor det at begive sig udenfor, hvilket selvfølgelig også var rigtigt. Faktisk havde han aldrig forstået, ideen bag det at feste, da det ofte kun handlede om at drikke sig fuld, også dumme sig kraftigt. Han var glad for, at Dominic også syntes, at ville hav samtalen til at fortsætte, eller det håbede han virkelig, at denne smukke mand ville. De fleste ville nok havde vendt sig om, lavet en ny samtale med en fremmede, som nok ville være endnu mere interessant, end hvad han selv var, og nogensinde ville blive.
"I live in a appartment in Gaia, but I was wisiting a friend in Moonlight Falls" forklarede han med et skuldertræk. Han havde levet i Gaia, i en god mængde år nu, og selvom hans lejlighed ikke var den perfekte lejlighed, så var det alligevel et godt nok sted, og han havde plads til alle sine bøger "What about you? You live close by?" spurgte han nysgerrigt. Han vidste ikke hvor aftenen ville tage hen, eller hvad der for den sags skyld ville ske, dog håbede han da på, at det ville gå en interessant retningen. Ideen ved denne tur, havde trods alt været, at han skulle prøve noget nyt, finde ud af flere ting om sig selv, informationer han førhen havde set ubrugbarer, da han ikke følte sig komfortabel med de fleste ting. Han havde trods alt heller ikke prøvet mange ting, ikke engang fået et kys af en anden, hvilket vel nok var fordi, de fleste fandt ham mærkelig og underlig, og disse faktorer gjorde ikke just ind for, at nogen ville prøve ting med ham.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Dominic

avatar

Humør : Why is everything I do, wrong?
Antal indlæg : 14

IndlægEmne: Re: I have no idea what I'm doing here   Ons maj 23, 2018 4:22 pm

Imens Dominic afventede svar på, hvorhenne fyren levede og han stadig befandt sig i egne tanker, tog han et par slurke af sin øl, som stadig befandt sig i sin flaske. Han var ikke meget for at drikke dem i et glas, det var meget nemmere i deres originale glasflaskebeholder. Han betragtede fyren af og til, og nikkede så med munden fyldt med øl, da han besvarede spørgsmålet. Ah, godt nok. Han boede i Gaia. De kunne nemt få tid til dem selv så, hvis de alligevel begge to boede der. Medmindre de overtog vennens lejlighed, hvilket også var en løsning, helt sikkert. Dominic var nok mest af alt ligeglad - udover, han nok helst ville med Damian hjem, i stedet for hjem til sin egen lejlighed. Den lille shitty 1-værelses lejlighed, som lå med rod og alt hans "udstyr", som han af og til gjorde brug af. Drugs....
"Yeah? So do I," Svarede han så og rettede sig op, selvom han hurtigt buede ryggen igen og faldt lidt sammen. Dominic var bygget af muskler, men han var slank og siden han ikke rigtigt passede sin styrketræning - som foregik derhjemme med både vægte og andre ting, så var han egentligt bare slank efterhånden. Og han gik ikke vildt meget op i sin holdning, ærlig talt.
Endnu en slurk af sin øl, imens han betragtede Damian. Han var sgu en pæn fyr. Han ville absolut intet have imod at tage med Damian hjem senere på aftenen. Måske fyren skulle have lidt mere indenbords, til trods for han virkede til at slappe lidt mere af og åbne sig mere op. Han så ikke så fortabt ud mere, trods hundehvalpen blev over ham.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Damian

avatar

Humør : Let it be known that he is the cutest
Antal indlæg : 73

IndlægEmne: Re: I have no idea what I'm doing here   Ons maj 23, 2018 4:36 pm

Han havde altid været så dårlig, til at vedligeholde en samtale, hvis emnet ikke var et han var kendt på, eller for den sags skyld var passioneret omkring. Ikke at han ikke nød samtalen, i sig selv var Dominic's stemme i det hele taget, så fantastisk han fandt sig selv, med et ønske om at denne smumme mand, blev ved med at snakke, også selvom emnet måske ikke behøvede at være det mest spændende. Som Dominic indrømmede, at han selv boede i Gaia, formede smilet sig endnu engang på hans læber "The world is small sometimes" han klukkede kort for sig selv, og tog en større sluk af sin øl. Han havde ingen ide om, hvad han skulle sige eller spørge ind til, og han mindes ikke så mange samtaler, hvor de faktisk kunne give ham en ide, til hvad han skulle sige "I guess we can walk each other home then" han rettede kort på sine briller, og tog endnu en tår, som hans blik vendrede hen imod Dominic, og mere specifikt det af hans læber og op imod hans smukke øjne.
For en person, som var socialt akavet, og generelt ikke brød sig om, at være i rum med for mange folk, syntes han at klarer sig godt. Måske det kunne være alkoholen, eller det faktum, hans blik og opmærksomhed, kun syntes at være fanget af manden foran sig. På trods af dette, var det heller ikke fordi, at han var fuldkommen ude af sin nervøsistet, og han var en smule bange, for at sige de forkerte ting, og at Dominic ville lade sin opmærksomhed glide et andet sted hen, blot fordi han var den eneste, som virkede til at tage en interesse i ham. Han tog endnu en mundfuld, som kun syntes større end de, som han havde taget tidligere på. Måske alkoholen ville virke på hans nervøsistet, han havde trods alt hørt, at alkohol kunne fjerne nerverne, fjerne det som gjorde en bange eller nervøs, og om ikke andet så for et lille stykke tid "Do you com-" mere nåede han ikke at sige, som en ny sang kom på, en højere end den sang før "Do you come here often?" Forsøgte han så på højere, samtidig med at han lænede sig imod Dominic, blot for at den anden mand kunne høre ham. Det var dog også her, at han blev opmærksom på Dominic's cologne, der virkede til at forførere hans sanser, og hans hjerte begyndte at banke hurtigere, og han kunne nærmest høre sin puls i sine ører.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Dominic

avatar

Humør : Why is everything I do, wrong?
Antal indlæg : 14

IndlægEmne: Re: I have no idea what I'm doing here   Ons maj 23, 2018 6:01 pm

Da Damian nævnte, at Verden heller ikke var større, smilede Dominic af kommentaren. Fyren havde ret. Og alligevel boede der så mange. Det var sjældent, at han faktiske mødte de, som han ellers havde rodet sig ud i ballade med. Virkelig. Og alligevel var han så paranoid over det hele. Det, at træde udenfor en dør og være ræd for at møde dem, som sikkert gerne ville have ham ind til politiet. Men generelt var Dominic bare mester i at skjule sig og vide præcist hvornår, han kunne og ikke kunne gå udenfor sit hjem. Eller forlade de gyder, som han sommetider gemte sig i.
"Yeah, you're right, Damian," smilede Dominic og nikkede. Han tog endnu en slurk af sin øl, imens an betragtede den sikkert ældre herre overfor sig. Han lo lavt over den næste kommentar. Helt sikkert, det skulle de da. Eller lignende. Men det var en start.
"Definitely," Svarede han og holdt den øjenkontakt, som han havde bygget op. Den intense øjenkontakt, som han havde fået sig med fyren på den modsatte barstol. "Let's see where this night will end," Tilføjede han roligt derefter og sendte ham et skævt smil atter igen.
Musikken blev højere, dette var tydeligt, og Dominic forholdt blot blikket på Damian foran sig. Det charmerende smil stod lysklart i Dominics hukommelse. Han kunne ikke fjerne sit blik igen. Der var noget over den her fyr, som allerede tændte noget indeni ham. Brillerne, de flotte øjne, smilet. Han glædede sig til - forhåbentligt - at få lov til at se fyren her nøgen senere på aftenen. Og som hans tanker gled omkring Damians krop, fornemmede han, hvordan fyren kom tættere på ham. Dominic gled ud af sine egne tanker og hørte nu først, at Damian var i gang med at sige noget. Derfor han sikkert var kommet tættere på - hvilket langt fra gjorde noget. Han var sgu også pænere tæt på jo.
"Huh? Yeah, I do. You don't, I can sense?" Svarede han og forholdt endnu en gang den øjenkontakt, som de atter fik sig, nu hvor deres ansigter var tættere på. Han havde lyst til at presse sine læber imod fyrens - Dominic var ret hurtig, hvad der galt dette - men han ventede. Lettere utålmodigt. Men det virkede til at gå godt imellem dem, så det hele skulle nok komme af sig selv før eller senere, håbede han på. Desuden ville han heller ikke skræmme den søde hundehvalp væk.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Damian

avatar

Humør : Let it be known that he is the cutest
Antal indlæg : 73

IndlægEmne: Re: I have no idea what I'm doing here   Ons maj 23, 2018 6:25 pm

Han havde lidt forventet, at Dominic ville grine, og endda sige nej, da der var kommet et forslag for, at de kunne følge hinanden hjem. Dog som Dominic faktisk sagde god for det, syntes hans hjerte kun at banke hurtigere. I hans hovedet, havde han dog ikke set det som, at de skulle lave mere end det, ikke at han næppe ville have noget imod det, men det var mere det at han faktisk. Måske kunne lære mere omkring denne smukke og mystisk fremmede, vis mængde af afslørede informationer, ikke just var en lang liste "Fantastic" sagde han, og samtidig formede der sig et stort smil på hans læber. Normalt brød han sig ikke, om at have øjenkontakt, med den samme person i for lang tid, det plejede at øge hans angst og nervøsitet, dog syntes det ikke at være tilfældet her. Om det var alkoholen, eller kun det gode selskab, men han syntes ikke at være nær så nervøs som han plejede. Et sted havde han faktisk intet imod det, da det betød han kunne se mere, af de smukke blå øjne, som Dominic besad.
Han havde gået ud fra, at dette var et sted Dominic kom, eller i det mindste et sted han kendte til, ud fra måden han kunne falde i med andre. Han var også langt mere afslappet, end hvad han selv havde været. Det ville ikke undre ham, hvis Dominic var typen, som de fleste fandt ekstremt tiltrækkende, og samtidig en mange ville være omgivet af. Da Dominic godkendte hans teorie, og derpå kommenterede, at han nok ikke just var i det samme tilfælde, nikkede han "Yeah you're right, but sometimes one have to try new things" normalt levede han på ingen måde, efter denne filosofi, måske det var alkoholen eller overbevisningen fra hans ven, som gav ham denne ide. Som de nu var ansigt til ansigt, eller rettere tættere end hvad de havde været, kunne han nu se alle Dominic's træk, og han syntes kun at blive smukkere tættere på. Han lod ubevidst, sit blik glide hen over Dominic's smukke træk, hvor de enkelte gange landte på hans læber, før de igen havnede på hans øjne. Noget ubevidst i ham, havde en stor lyst til at kysse manden foran sig.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Dominic

avatar

Humør : Why is everything I do, wrong?
Antal indlæg : 14

IndlægEmne: Re: I have no idea what I'm doing here   Ons maj 23, 2018 8:24 pm

Dominic hævede et øjenbryn af gutten her. Han var ret morsom, i sin egen forstand. Han kunne ikke helt sætte en finger på, hvad der nøjagtigt gjorde ham så morsom, men det var han bare i Dominics øjne. I hvert fald lige nu. Måske fordi han virkede så... så akavet? Ja, det måtte være der. Men det gjorde intet for mennesket her, som blot fandt fyren pænt lækker. Og det at fyren virkede ældre, det gjorde blot situationen bedre lige nu. Dette kunne han godt lide. Tanken gjorde noget ved ham. Det søde "fantastic" fik Dominic til at le lidt. Ja, det var det vel. Fantastisk. Han beholdt fortsat øjenkontakten imellem dem og betragtede blot de blå øjne, som gutten ejede. De søgte hele tiden nedad, kunne han fornemme. Og han kunne næsten ikke holde sin mund lukket mere med flere kommentarer, indtil Damian atter talte. Han smilede til ham og fokuserede udelukkende kun på øjnene.
"You're right. Such wise words," Han tænkte sig kort om - eller lod som om han gjorde, før han så åbnede munden og tilføjede til dette - med sit skæve smil. "Maybe we should try something different from beers tonight, then, huh? How about... some shots? Yeah?" Foreslog han med den evigt Amerikanske accent. Det kunne godt gå hen og blive interessant. Også hvor meget Damian så ville åbne sig op. Det virkede allerede nu til, at der var sket en del, men med shots på bordet, så ville det nok blive en helt anden sag. Det skulle nok blive sjovt. Hvis altså fyren havde lyst til shots. Igen, han var ikke selv til så meget andet end øl, men Damians lille citat havde bestemt sat tanker i gang hos mennesket her.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Damian

avatar

Humør : Let it be known that he is the cutest
Antal indlæg : 73

IndlægEmne: Re: I have no idea what I'm doing here   Ons maj 23, 2018 8:55 pm

På baggrund af ringe erfaring, eller generelt bare ingen erfaring, vidste han faktisk ikke meget om, hvad der skete. Havde han blot haft lidt mere viden, specielt inde for det med tiltrækkelse, og det at ville være fysisk sammen med en anden, ville det nok gå bedre, end hvad det gjorde. Han vidste ikke engang hvad han skulle gøre eller sige. Havde de været i en situation, hvor han skulle komme med facts, hvor han skulle vise sit faglige interlekt, havde han nok haft kontrollen, men når det kom til selskabet af andre, var han på mange måder, hvad man ville beskrive som en fortabt hundehvalp. Han rettede sig en smule op, da sangen syntes at blive stille, hvilket gjorde de ikke behøvede sidde så tæt på hinanden igen. I starten troede han, at hele besøget på denne bar, ville ende op slemt, og han ville føle sig meget akavet tilpas, og selvom han gjorde det på sin vis, var det et bedre besøg end forventet.
Han trak på skulderne og sendte ham et smil, det var vel vise ord, selvom det faktisk kun var i dag, at han faktisk fuldte dem. Han hævede nysgerrigt øjenbrynet, i takt med at der kom et tænkende udtrykke, frem i Dominic's øjne, og han blev selv nysgerrig for, hvad der gik gennem denne smukke mands hovedet. Som Dominic forslog de prøvede noget nyt, og måske endda noget lidt mere anderledes, i forhold til de øl de før havde drukket, valgte hans nysgerrighed sig. For nok havde han før drukket øl, men han havde aldrig prøvet shots før, måske de var bedre end øllen. Han tømte sit glas med øl, og nikkede til hans forslag "Sure, I I mean I have never tried it, but in the spirit of trying new things, why not" han rettede igen på sine briller, og hans blik gled kort hen imod bartenderen, før det havnede på Dominic igen. Han måtte indrømme, at selvom han troede det ville blive farligt, det at prøve en masse nye ting, så var det alligevel ikke så slemt igen.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Dominic

avatar

Humør : Why is everything I do, wrong?
Antal indlæg : 14

IndlægEmne: Re: I have no idea what I'm doing here   Ons maj 23, 2018 11:38 pm

Dominic begyndte at nikke. For at fortælle Damian, at ja, selvfølgelig skulle de da have shots! Og et bredt tilfredst smil bredte sig på læberne af mennesket, da fyren sagde ja. Tvivlsomt, men han godkendte. Det skulle nok piske en stemning op - selvom der allerede nu virkede til at være en stemning på klar ben.
"So-wait, what? You've never tried it? Shots?" Han grinte. Ikke direkte af fyren, men derhenad. Havde Damian seriøst aldrig prøvet shots før? Hvilken planet kom han lige fra? Med et smil henvendte Dominic sig til bartenderen og bad om de stærkeste - dog uden at gøre dette indlysende for Damian. Han håbede i hvert fald ikke, at Damian opfangede dette, ikke med det samme. Han ville selvfølgelig ikke gøre Damian ondt på nogen måde. Men hvis han aldrig havde smagt shots før, så skulle de stærke helt klar afprøves som et første - ren logik!
"Alright, so-" Begyndte Dominic, da shotsglassene i bægeret blev placeret foran dem og bartenderen begyndte at hælde de forskellige farver op. Dominic viftede muntert Damian tættere på med ansigtet, så han kunne forklare ham, hvilken farve der hørte til hvilken smag.
"The red one is strawberry, yeah. Who doesn't love strawberry?" Han grinte lavmælt. Selv hadede han jordbærsmagen, men det var en af de mere "okay" og almindelige af shotssmagene, ifølge ham og folk han kendte til. "-the dark one here is licorice, yes. The other dark one here-" Han pegede selvfølgelig. "-this is pomegranate with licorice," Han forklarede yderligere hvad de forskellige smage bestod af. Svært når der var to forskellige mørke, næsten sorte farver. Men det skulle nok gå. Smagen var jo anderledes.
"Ready? Remember to drink it all at once. So delicious," Dominic rakte et shotglas ud til Damian og tog selv et. Samme farve til dem begge - de kunne følges ad. Og shit, hvor Dominic glædede sig til at se gutten overfor sig indtage de forskellige shots. Glædede sig til hans reaktioner på de forskellige. Bare shots generelt.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Damian

avatar

Humør : Let it be known that he is the cutest
Antal indlæg : 73

IndlægEmne: Re: I have no idea what I'm doing here   Tirs nov 20, 2018 6:01 pm

//Jeg undskylder jeg ikke har været super aktiv i emnet, men jeg ville høre om du endnu er interesseret i emnet?
Ellers kan vi vel aftale slutningen på det, og måske ligge et nyt emne mellem dem? Måske vi så her kan aftale tiden mellem dette emne og det nye?
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: I have no idea what I'm doing here   

Tilbage til toppen Go down
 
I have no idea what I'm doing here
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Moonlight Falls :: The King Quarter :: Venus Lovetrick-
Gå til: