Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Zerachiel
 
Chester
 
August
 
Q
 
Elian
 
Julian
 
Leviticus
 
Miles
 
Jaxton
 
Haniel
 
Statistics
Der er i alt 504 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Peyton

Vores brugere har i alt skrevet 28390 indlæg in 2116 subjects

Share | 
 

 If home is a person - Bryce

Go down 
ForfatterBesked
Melody

avatar

Fag : Musik, matematik, bueskydning (de sidste kommer)
Antal indlæg : 14

IndlægEmne: If home is a person - Bryce   Fre maj 18, 2018 4:12 pm

Sted: Gangene på akademiet.
Omgivelser: Der går flere elever rundt på vej til de næste timer.
Vejr: Det er varmt udenfor, men kølligere indenfor. Der er vindstille og en blå himmel.
Tid: 12.35
Emnepartner: @Bryce <3
Påklædning

Frokostpausen var forbi. Melody havde selv valgt hendes fag, men hendes absolut yndlings fag var musik. Det var der hendes faglige styrke lå. Så når det endelig var tid til at blive undervist i musik, kunne hun ikke vente. Hun villle ønske hendes musikalske evner rakte udover hendes stemme, men udover nogle få akkorder på klaver og guitar, havde hun ikke meget erfaring med instrumenter. Efter Melody var blevet engel, huskede hun ikke noget fra hendes tidligere liv. Men hun var begyndt at drømme om nogen, for derefter at se dem på skolen eller i byerne omkring. Det var forvirrende for hende. Hun havde tidligere ønsket hun kunne huske dem, men havde overbevidst sig selv om, det var bedst ikke at huske. Ud fra hendes møder med dem fra hendes drømme, virkede det til minderne gjorde ondt. Senest havde en ny mand optrådt i hendes drømme. Det var anderledes end de andre. Mere utydeligt. Som hvis det ikke rigtig var sket endnu, men var forudbestemt. Hun mistænkte det hang sammen med hendes evne, der tillod hende at se folks fortid. Det var den eneste forklaring hun havde på, hvorfor han var anderledes end de andre. Hun drejede om et hjørne og fik det der bedst kunne beskrives som et dejá vu. Der stod han. Endnu en mand fra hendes drømme. Gad vide hvad det betød denne gang. Hun forsatte frem som om hun ikke vidste der snart ville ske noget.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Bryce

avatar

Humør : I'm reminded of who I am, who I was, and who I'm supposed to be.
Fag : Er underviser i Musik, Løb og Sportgrene.. Hjælpeunderviser i Kampsport.
Antal indlæg : 16

IndlægEmne: Re: If home is a person - Bryce   Fre maj 18, 2018 5:13 pm

Påklædning

Bryce havde været på vej på til musik lokalet hvor han skulle undervise sin næste klasse i en af de mest kreative former for kunst. Han havde altid elsket musik, så selvfølgelig var han også underviser i det.
Inden han nåede ind i selve lokalet, var han blevet stoppet af en anden lærer, som havde besluttet sig for at de lige skulle snakke lidt. Lærer brokkede sig lidt over sine elever, men spurgte også ind til Bryce's liv, hvordan det gik ham og at det var godt at se at han var tilbage efter at have haft taget fri i lidt tid, som han altid gjorde på det tidspunkt af året, ingen lærer, udover Joseph, vidste hvorfor.
Han grinte af en joke, som den anden lærer havde fyret af og kiggede så på sit ur, hvorefter han klappede den anden lærer på skulderen og sagde de ville snakkes ved senere.
Hans blik søgte lidt rundt, som han forsatte hen imod døren til lokalet, men stoppede, da hans øje faldt på en smuk brunette, som kom gående i hans retning. Det var som om hele hans verden stoppede, hvilket hans krop også gjorde og han blev først opmærksom på det, da en elev der havde haft lidt for meget fart på, ramlede ind i ham bagfra. Han tumlede en smule frem ad og ramte brunetten, som han hurtigt greb, da han havde været ved at vælte hende også. "Uh-I'm sorry about that, miss." sagde han, inden han rev sit blik væk fra hende og vendte sig om for at se på eleven og give dem en lille reprimante for at have løbet på gangen, men eleven var væk. Og så gik det op for ham at han stadig havde fat i brunetten og han rømmede sig let og sagde "Are you okay?".
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Melody

avatar

Fag : Musik, matematik, bueskydning (de sidste kommer)
Antal indlæg : 14

IndlægEmne: Re: If home is a person - Bryce   Fre maj 18, 2018 7:02 pm

Melody prøvede ikke at se alt for meget på ham. Men nysgerrigheden i hende var stærk. Da han stod i en samtale, studerede hun ham nærmere. Billedet af ham lå tåget i hendes hukommelse, så hun kunne ikke være sikker på, om det var ham hun havde drømt om. Hun havde også læst et sted, at man ikke opfandt ansigter i drømme, men at alle man så var nogen man havde gået forbi på gaden eller tjeneren på en restaurant. Måske var det alt det var. En hun havde passeret på gangene. Hun forsatte fremad, men blev opmærksom på en elev ved siden af hende, der snublede og tabte alle sine ting.
Hun så fremfor sig igen. Hun nåede ikke rigtigt at opfange hvad der skete, før han var ramlet ind i hende. ”Woah!” Udbrød hun af ren refleks. Hun så på ham med et svagt smil. Hendes hænder fandt vej til hans overarme for at holde balancen. ”I don’t think you’re at fault here,” sagde hun som han så væk fra hende. Selv hvis han ikke var ham fra hendes drøm, var det ikke værst at have et par muskuløse arme viklet omkring sig. Hendes mørke øjne mødte hans. ”Will you escort me to the infirmary if I say no? If that’s the case, I might be inclined to do just that.” Lidt flirten skadede ingen. Han var en flot mand, og for to fremmede, stod de i en ret intim position. Ikke hun havde travlt med at komme ud af den. ”I’m okay,” sluttede hun af med. Hun fjernede hendes hænder og trak sig ud af hans greb. ”Thank you for being my knight in shining armor,” hun smilede igen. Måske en præsentation var på plads nu. ”I’m Melody.” Hun mente at have set ham i musiklokalet engang imellem. Hvis hun ikke tog fejl var han læreren. Hun havde ham ikke selv, men det var måske godt. Hun var ikke sikker på, hun kunne koncentrere sig meget hvis han underviste hende.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Bryce

avatar

Humør : I'm reminded of who I am, who I was, and who I'm supposed to be.
Fag : Er underviser i Musik, Løb og Sportgrene.. Hjælpeunderviser i Kampsport.
Antal indlæg : 16

IndlægEmne: Re: If home is a person - Bryce   Fre maj 18, 2018 8:06 pm

Bryce smilede charmende og klukkede let, som svar på brunettens flirten, men trak så også sine arme til sig igen, han var lærer og hun var en elev, godt nok ikke en af hans egne elever, men han var stadig nødt til at være anstændig, men han havde egentlig ikke lyst til at give slip på hende, nej, han ville egentlig gerne være tæt på hende, hele tiden. Hvilket ikke gav mening, ikke før efter at han havde hørt hendes navn.. Det var det selv samme navn som stod på hans kraveben og han vidste at hvis han havde haft drukket eller spist noget, ville chokket have fået ham til at få det galt i halsen, men han sundede sig og så på hende, fast besluttet på at holde sig professionel, så meget som han nu kunne og sagde med et stadig charmende smil "I'm Bryce." Han rakte af ren vane, en vane hans far havde indoktrineret i hans hjerne og opførsel, når han skulle præsentere sig.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Melody

avatar

Fag : Musik, matematik, bueskydning (de sidste kommer)
Antal indlæg : 14

IndlægEmne: Re: If home is a person - Bryce   Fre maj 18, 2018 10:58 pm

Melody havde halvt forventet at få en opsang om at det var upassende at flirte med skolens ansatte, men blev positivt overrasket, da han bare smilede charmerende og lod en klukkende latter forlade hans læber. Det var ikke fordi Melody gik rundt og flirtede med alle og enhver. Faktisk var det ret sjældent det skete. I hvert fald nu – hun vidste ikke med før hun blev engel. Men der var bare noget ved ham. Hun kunne ikke rigtig lade vær. Slet ikke nu hvor hun havde set det smil han sendte hende når hun gjorde. Dem så hun gerne flere af. Han trak sig væk og hun tog et halvt skridt tilbage, så afstanden mellem dem var mere acceptabel. Han så på hende, men det var tydeligt hans tanker førte ham et andet sted hen. Det tog kun et øjeblik, før han var tilbage med en præsentation. Hun så på hånden han førte frem mod hende. Det var ikke tit man gav hinanden hånden. Medmindre det var noget officielt, selvfølgelig. Hun tog imod hans hånd og gav hans hånd et klem og et enkelt ryst og trak så hånden til sig. ”Nice to meet you,” sagde hun med et smil. ”I suppose I have to get class. I wouldn’t want to be late. You teach music, don’t you?” Hun vidste det egentlig godt. Det var mest for at holde samtalen kørende, på trods af hun så ville gå glip af starten af en time. Det var for det meste ret kedeligt alligevel. Først når de fik lov til at udforske der musikalitet, blev det interessant.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Bryce

avatar

Humør : I'm reminded of who I am, who I was, and who I'm supposed to be.
Fag : Er underviser i Musik, Løb og Sportgrene.. Hjælpeunderviser i Kampsport.
Antal indlæg : 16

IndlægEmne: Re: If home is a person - Bryce   Lør maj 19, 2018 12:56 am

Bryce følte sig pludselig ret dum over at have stukket hånden frem, det var så formelt og han havde lyst til at sparke sig selv, især efter at hun havde kigget lidt på hans hånd, men hun havde taget den og han havde ikke lyst til at give slip igen, nej, han ville faktisk helst bare være tæt på hende, at beskytte hende, gøre alt for hende.
Han var helt betaget af hendes brune øjne og skarpe kindben, men han smilede blot, stadig med sin lettere professionelle, men flirtende front på og sagde "It's nice to meet you too." Hans smil blev mere et smørret grin og han nikkede "I do, yeah, you study music? Let me guess, you're on your way to class right now? Mr. Geralds class, right?". Han så kort hen på døren ind til musik lokalet, vel vidende at han selv ville være forsinket til timen, som han skulle undervise. Han så atter på Melody og lænede sig så lidt tættere ned til hende og sagde lavt "I normally don't speak ill of my colleagues, but Mr. Gerald can be quite dry and he tends to forget some of the most important parts of teaching, when it comes to music. He focuses too much on technique, and not enough on each and their own style. So if you ever need some tutoring or advise, you can always come to me.". Han rettede sig op endnu engang og lod sine hænder glide ned i lommerne på hans jeans.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Melody

avatar

Fag : Musik, matematik, bueskydning (de sidste kommer)
Antal indlæg : 14

IndlægEmne: Re: If home is a person - Bryce   Lør maj 19, 2018 3:07 pm

Melody pillede ved spidsen af en tot af hendes mørke hår. Hun blev pludselig meget opmærksom på sig selv. Hun havde flirtet med ham uden at tænke over deres positioner. Han var en lærer. Der måtte være nogle regler om det. Hun ønskede ikke at skabe problemer for ham. Hun kunne ikke undgå at smile, da hans smil udviklede sig. Det var interessant at se udviklingen i hans ansigt. Hans blå øjne lyste op. ”Yes. That’s right.” Hun så på ham som han kom tættere på. I et kort øjeblik holdt hun vejret, men genstartede vejrtrækningen da han begyndte at fortælle. Han fortalte præcis de samme ting hun havde tænkt. Der var ikke passion i hans undervisning. ”That’s what I think,” sagde hun med en lavmælt stemme. ”Mister Bryce, I must insist you keep out my head,” et smil løb over hendes læber. Hun så ned ad gangen hvor Mr. Gerald underviste lige nu. Hun ville helt sikkert blive irettesat når hun kom for sent. Men hun synes hendes korte interaktion med Bryce var det værd. ”I could use some tutoring actually. I have been meaning to pick up an instrument. Maybe you can teach me a few things?” Hun krydsede fingre for han ville sige ja. Selvom det garenteret ikke var sidste gang hun så ham, ville hun ikke have noget imod en-på-en tid sammen med ham og lærer ham bedre at kende.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Bryce

avatar

Humør : I'm reminded of who I am, who I was, and who I'm supposed to be.
Fag : Er underviser i Musik, Løb og Sportgrene.. Hjælpeunderviser i Kampsport.
Antal indlæg : 16

IndlægEmne: Re: If home is a person - Bryce   Lør maj 19, 2018 5:43 pm

Bryce kom med et lavt grin og nikkede så "Just call me Bryce, no need for the mister, since you're not my official student." Han lod ikke engang hans elever kalde ham mister, nej, han fandt det så upersonligt og der var ikke noget værre end upersonlige ting, nej, det havde han fået nok af derhjemme. Han så på Melody og spurgte "Of course, why don't you meet me after school and I can show you a few tricks and pointers?". Han gav hende ikke rigtig tid til at svare inden at han tilføjede "You'll be able to find me in the music room, it's my last class for today.".
Han var glad for at han havde sine hænder i sine jeans lommer, for lige nu vidste han faktisk ikke rigtig hvad han skulle gøre med sine arme, hun fik ham til at føle sig som en lille 16-årig igen, en 16-årig der forgudede nogen og ville gøre hvad som helst for at tilfredsstille dem, men 16-årig ikke desto mindre.
Inden han nåede at hører hendes svar, lød der et "Mister Blake! Are you coming, sir?", det var en af hans elever som han skulle til at undervise, tydeligt bekymret, nok mere for sin karakter end for hvor han blev af. Han smilede høfligt til eleven og sagde "Yeah, Miss. Gurdy, I'll be right there. Just hea on back and tell the class, alright?". Han vendte sig igen imod Melody og smilede så lettere undskyldende og sagde "Sorry 'bout that, I hope I'll see you later." Og med det vendte han rundt og gik hen imod døren ind til klassen han skulle til at undervise i musik teori.

Som tiden nærmede sig til at de sidste timer var overstået, blev Bryce mere og mere rastløs, han havde ikke været sikker på at hun overhoved ville dukke op.
Han stod op ad kateteret og var i færd med at besvare de sidste spørgsmål og var kommet igang med en længere forklaring om melodisk analyse.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Melody

avatar

Fag : Musik, matematik, bueskydning (de sidste kommer)
Antal indlæg : 14

IndlægEmne: Re: If home is a person - Bryce   Lør maj 19, 2018 6:41 pm

Melody var normalt ikke særlig formel. Hun holdt sig i dus og ikke des. Nogle lærer foretrak at man kaldte dem Mr. Eller Mrs. Hun prøvede, men for det meste kaldte hun folk ved fornavn. Det var også derfor underligt hun havde brugt det når hun omtalte Bryce. Hun nikkede blot da han irettesatte hende. Det ville ikke blive noget problem fremadrettet. Melody ville have sagt ja lige meget hvad. Det var trods alt hende der havde bragt det på banen, så at bakke ud nu ville være underligt. Hun skulle til at bekræfte aftalen, da en pige kom mod dem. Hun gik ud fra det var hans elev. ”It’s fine. It’s selfish of me to keep you for this long. See you.” Da han var gået, gik ud mod sin egen time. Hun kunne se Mr. Gerald allerede var i gang med undervisningen. Hun vidste hun ikke kunne komme ind uden han ville opdage det, så hun kunne lige så godt bare få det overstået. Han sendte hende et langt blik da Melody trådte ind i rummet. ”Happy you can award us with your attendance, Ms. Sinclair.” Melody satte sig ned og underviseren forsatte hans teoretiske forklaring, der kunne lulle enhver til søvn.

Timen var langtrukken. Det hjalp ikke at hun hele tiden skævede til uret. Da de endelig fik lov at gå, gik hun straks mod musik-lokalet. Hun gik først rundt og så på instrumenterne. Gad vide hvilket et instrument hun ville have lettest ved. Hun kunne læse noder, men brugte det for det meste til hendes sang. Men hun følte det kunne være en fordel for hende. Hun satte sig på en stol og ventede på Bryce.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Bryce

avatar

Humør : I'm reminded of who I am, who I was, and who I'm supposed to be.
Fag : Er underviser i Musik, Løb og Sportgrene.. Hjælpeunderviser i Kampsport.
Antal indlæg : 16

IndlægEmne: Re: If home is a person - Bryce   Lør maj 19, 2018 10:02 pm

Bryce fik afsluttet sin time og for en gangs skyld havde han ikke snakket over tiden, opsat på at se Melody så hurtigt som muligt, så mens han selv og klassen pakkede deres bøger og papirer sammen, fik han opremset deres lektier til næste time og mindet dem om den stil de havde for. Og han skyndte sig ud af klassen og imod musik lokalet.
Bryce nåede døren til lokalet ret hurtigt, måske en smule for hurtigt, han havde jo trods alt sin evne, som gjorde ham både stærkere, hurtigere og mere udholdelig, han trådte ind i lokalet, med sine papirer i  den ene arm og ærmerne på hans trøje trukket op til albuerne.
Han havde fået øje på Melody med det samme og sagde, med sit charmende smil, som kunne gøre enhver blød i knæene, uanset om det var hans mening eller ej, "Hi again, you ready?". Han gik hen til et af de få borde der var i lokalet og lagde sine ting på det, inden han spurgte "Have you thought about what you want to play? Personally I think something with a lot of expression is what you want to go for, like piano, guitar or perhaps even the violin or the cello?". Han iagttog hende, mens han ventede på et svar, hvordan hendes brune hår lå perfekt på hendes skuldre, hvordan hendes store brune øjne syntes at glimte. Hun var i sandhed noget af det, nej, det smukkeste han havde set.
Og så var der det med at hun var hans mage, hvordan fortalte man lige nogen at de var ens mage? Han var lige ved at ryste på hovede af sig selv, med de utallige scenarier der dukkede op i hans tanker, at han bare sagde det lige ud som det var. At han måske inviterede hende ud og langsomt blødte op for at sige det. Eller.. Nej, nej, nej. Det skulle nok komme frem før eller siden. Hvem ved, måske hun selv regnede det ud? Han var dog sikker på at han stadig ville have været tiltrukket af hende, også hvis hun ikke havde været hans mage.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Melody

avatar

Fag : Musik, matematik, bueskydning (de sidste kommer)
Antal indlæg : 14

IndlægEmne: Re: If home is a person - Bryce   Lør maj 19, 2018 11:07 pm

Melody havde tænkt over hvilket instrument hun ville spille. Det var ikke let. Der var mange gode kandidater. Hun havde overvejet guitar og klaver, men det spillede alle. Hun ville gerne lære noget der var mere specielt. Hun prøvede at holde forskellige instrumenter for at få en fornemmelse af hvordan de føltes. I hendes hænder. Hun ender tilbage på stolen da han kommer ind. Det charmerende smil virkede. Hun følte sig bestemt charmeret. ”Hey. You bet.” Hun så hen på instrumenter da han stillede sit spørgsmål. ”I’m thinking about the violin.” Det var et elegant instrument, syntes hun. Det hjalp hendes beslutning, at han selv foreslog det også.
Melody så tilbage på ham med et smil. Hun kunne ikke helt sætte ord på det, men det var som om der var noget usagt imellem dem. Nåede de begge to forstod i en eller anden omfang. Hun var ikke typen der troede på sjælefrænder, men hun troede på skæbne. Hun var sikker på det var meningen de skulle mødes. Hvorfor vidste hun ikke endnu. Hun samlede en violin op og gik tilbage ham. Hun havde aldrig holdt en violin før. Ikke korrekt, i hvert fald. Hun lagde hendes hage mod den lille ting beregnet til det. Hun anede ikke hvad det hed, men det skulle ikke undre hende hvis det havde et navn. ”Is this how you hold it?” Det ville ikke undre hende, hvis hun gjorde noget forkert.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: If home is a person - Bryce   

Tilbage til toppen Go down
 
If home is a person - Bryce
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Athena indendørs :: Gangene-
Gå til: