Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Zerachiel
 
Chester
 
August
 
Q
 
Elian
 
Julian
 
Leviticus
 
Miles
 
Jaxton
 
Haniel
 
Statistics
Der er i alt 503 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Romy

Vores brugere har i alt skrevet 28279 indlæg in 2110 subjects

Share | 
 

 The beast meet the beauty

Go down 
ForfatterBesked
Neo

avatar

Humør : Munter
Fag : Drama , Sprog , Dyr & deres pleje , Sang, Dans,
Antal indlæg : 22

IndlægEmne: The beast meet the beauty    Ons maj 16, 2018 8:05 pm

@Rosanna

Tid: Lige efter frokost, sidste timer på dagen
Sted: teatersalen
Påklædning: http://www.outfittrends.com/wp-content/uploads/2014/02/Men-street-fashion-blog-Pictures.jpg


Det var endelig tid, alle var spændte på hvad der ville ske, hvem der fik hvilke roller. Drama holdet skulle spille skønheden og udyret, det havde det fået afvide for noget tid siden, men de sidste par uger var gået med at lave scenen klar, alle havde hjulpet til og de havde gennemgået manuskriptet, og været til prøve for at læren kunne finde ud af hvem der skulle spille hvilke roller.
Nu var det kun kostumer og roller der manglede, men kostumerne skulle jo sy efter målene på dem der spille rolleren, så det var først nu at dem der havde valgt at være på syholdet kunne komme igang.
De sad alle på bænkene i salen, imens læren var ved at finde listen med roller og manuskripterne frem, mange af fyrene eller retter sagt det 6 fyre ud af 26 elever, ville gerne have hovedrollen som udyret.
En af dem var Neo en af dem der ønskede den store rolle, men han drømte også om at blive skuespiller, så det var klart at han håbe at få den.

Salen blev stille, da læren rømme sig, og begyndte at fordele roller, hver person der blev nævnt gik op på scenen og fik udleveret manuskript før personen så ville stille sig sammen, med den de skulle spille mest sammen med.
Læren startede med alle de små roller, Neo var lette over han endnu ikke var blevet nævnt, han håbe meget på at score den bedste rolle.
" Bell vil blive spillet af Rosanna" lød det, og folk hviskede overrasket imens Neo betragtede den kønne pige der netop gik op og tog imod hendes manuskript før hun stille sig til siden, og han selv kigge rundt for at opdage at han var den sidste der sad ned.
" Som du nok har gætte Neo, skal du spille udyret" lød det, imens han rejste sig med et bredt glad smil og vandre op, for tilsidst  at stille sig ved skønheden.

Efter en lang snak, blev de sendt ud i små grupper for at øve, og lære hinanden at kende, Neo lod blikket vandre mod hans makker, og sendte hende et charmerende smil imens han rakte en hånd frem mod hende " Mit navn er Neo men de kan bare kalde mig udyret" sagde han med en forførende drillent stemme, imens han betragtede hende nysgerrig.
Det skulle nok blive sjovt, Neo var en af skolens flotte fyre, mange piger kigge efter ham, og han vidste godt at han så godt ud, dog var han meget nede på jorden. Hans hår sad godt, og tøjet ligeså, de havblå øjne var varme men inderst bar de på en form for mystik.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Rosanna

avatar

Humør : Bloodthirsty AF
Fag : Drama, vampyrisk historie, yoga
Antal indlæg : 36

IndlægEmne: Re: The beast meet the beauty    Ons maj 16, 2018 9:33 pm

Det summede af liv i den store, sorte teatersal. Samtlige dramaelever var ved at dø af spænding over den forestående rolleuddeling, som blev afholdt på deres forestilling “Skønheden og Udyret”. Forud for denne dag havde de fleste øvet manuskriptet og aflagt skuespilprøve i håb om, at de ville få en af stykkets bærende roller, og nu ville sløret endelig blive løftet for, om deres anstrengelser havde givet pote.
Rosanna sad tålmodigt og ventede på, at læreren skulle afsløre, hvem der skulle spille hvad. Hun havde ikke de store forventninger til hendes kommende rolle, da hun vidste, at hun ikke var en noget nær så talentfuld skuespiller som mange af de andre. Mest af alt havde hun aflagt prøve, fordi alle elever skulle besidde en rolle, og fordi hun håbede på, at øvegangene ville give hende et bedre indblik i, hvad en teateropførsel krævede. Indtil nu havde hun prøvet kræfter med sceneopbygning, idet de i de sidste mange uger havde lavet kulisser, og i den forbindelse var hun nået til den konklusion, at hun nok ikke ville kunne gøre sig en karriere som scenograf. Kostumier kunne hun også med sikkerhed udelukke, for hun kunne ikke finde ud af at bruge en symaskine, og ikke om hun turde risikere, at en af hendes klassekammerater stak sig med en nål i nærheden af hende. Altså så hun frem til at krydse skuespiller af som det næste på sin liste over mulige karrierevalg.
Lysene i salen var slukket, undtagen dem over scenen. Med en rolleliste og stakken af manuskripter trådte deres lærer ud i midten af scenen, hvor han var synlig for dem alle. Al snak forstummede, da han med en rømmen gjorde opmærksom på sig selv. Ligesom de andre rettede Rosanna hurtigt blikket imod ham og spidsede ører, som han gav sig til at fordele rollerne. De, der blev råbt op først, var dem, som havde fået en mindre rolle. Til Rosannas overraskelse var hun ikke en af dem, og hun begyndte at spekulere på, om hun overhovedet var blevet tildelt en rolle, da det endelig blev annonceret, at hun skulle spille Bell. Intet mindre end hovedrollen. Dette overraskede ikke kun hende selv, men også hendes medstuderende, som alle så målløse på hende, da hun langsomt rejste sig fra bænken. Meget obs på de mange blikke, der hvilende på hende, gik hun rystet op på scenen, hvor hun tog imod manuskriptet og skyndte sig ud til siden; væk fra søgelyset. Forvirrede tanker kørte rundt i hendes hoved, så derfor glemte hun helt at lytte efter, da udyret som den sidste blev råbt op. Det var først, da han stillede sig ved siden af hende, at hun så, hvem det var, hun skulle spille sammen med. Nero. Nok den på holdet med det største skuespiltalent, hvorfor det ikke var så underligt, at han fik en hovedrolle.
Efter at have fået en lang besked, som Rosanna kun fangede halvt, fordi hun stadig stod og prøvede at finde hoved og hale i, at hun skulle spille skønheden, blev de sendt ud i grupper. Neo, som meget passeligt stod ved hendes side allerede, rakte hånden frem mod hende og præsenterede sig. Hvad der var i grunden ikke var nødvendigt, for hun vidste allerede, hvem han var. Hvordan kunne hun dog have undgået at have bemærke en som ham? Hun tog dog imod den og gav den et lille klem.
“Rosanna,” sagde hun med et forsigtigt smil. “Jeg ser frem til at spille med dig. Men du skal nok ikke have de store forventninger til mine skuespilevner.. de nærmer sig slet ikke dine”
Hun tænkte, at hun hellere måtte undskylde overfor ham på forhånd, for hun ville nok komme til at trække ham lidt ned til øvegangene. Dog mente hun det med, at hun så frem til at spille med ham. For hendes indtryk af ham var, at han var en varm og jordnær person. Og hans bemærkning med udyret vidnede om, at han var meget sjov. Dog ville hun ikke opfordre ham til at kalde sig skønheden - så høje tanker havde hun lige godt ikke om sig selv. I hendes optik var det nærmere omvendt; han var utvivlsomt lidt af et catch, imens hun med sine spisevaner godt kunne gå for at være et udyr.
Som han stod der over for hende kunne hun heller ikke ignorere det faktum, at han så ufattelig godt ud. Hidtil havde hun ladet det område kaldet fyre og kærlighed stået fuldstændig uberørt, fordi hendes forældre helst så, at hun var en god og dydig pige. Men hvad de mente betød ikke så meget for hende, efter hun var blevet vampyr. Hun holdt stadig af dem, men for deres egen sikkerhed havde hun totalt cuttet kontakten til dem, hvorfor hun nu sagtens kunne tillade sig at lære mere om disse usædvanlige hankønsvæsener.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Neo

avatar

Humør : Munter
Fag : Drama , Sprog , Dyr & deres pleje , Sang, Dans,
Antal indlæg : 22

IndlægEmne: Re: The beast meet the beauty    Ons maj 16, 2018 10:28 pm


Neo var glad for sin rolle, da læren til prøven havde spurgt ham hvilke tre roller han helst ville have, havde han kun svaret to " Gaston, men allerhelst udyret" og mere var der ikke kommet fra ham, han havde sunget en af sangene utrolig flot, og endda danse lidt imens, hvilket nok havde fanget lærens interesse, da læren havde hørt en masse kedelige monologer fra de andre elever.
Så at han nu stod her, med hovedrollen gjorde ham stolt, og de andre fyre sendte ham misundelig blikke idet han gik op på scenen, pigerne kunne man tydeligt se var misundelige på Rosanna fordi hun skulle spille med Neo, og de vidste der var en kysse scene som de helt sikkert gerne ville have haft.
Han så sin familie, men dog ikke så ofte da de boede ude på landet, og havde meget travlt med deres arbejde som handle om at rede dyr, for så at finde nye hjem til dem. Dog snakke han ofte i telefon med dem, og i juleferien var han altid hos dem, men ellers så han dem kun ved fødselsdage, dog havde de lovet at de ville finde tid til at komme og se ham, i dette teaterstykke så det glæde ham at han skulle være meget på scenen.

Hun var den perfekte til rollen, for Bell var jo også en forsigtig kvinde, ikke så udadvent og så var Rosanna i hans øjne en smuk pige, hendes hår havde samme farve som i disney filmen, dog var denne udgave nok lidt mere voldsom end den i tv.
Han betragtede hende, som de stod ved siden af hinanden og han hørte kun det halve af lærens lange snak, for han var mere optaget af at betragte skønheden med et varmt blik, som læren slutte trådte han roligt ind foran hende.
Hånden som han fik i sin, fik et lille klem før han løftede den og placerede et kys mod hendes håndryg før han fjernede den og bukke galant.
Han vidste ikke at hun kendte ham, og han kendte ikke hende så det var mest høfligt at præsentere sig ordenligt " en fornøjelse min skønhed" med disse ord, smilede han bredt og lod en hånd køre gennem det blonde hår " Jeg vil gætte på der er nogle evner i dig, for ellers var du ikke blevet valgt til rollen" sagde han venligt, imens han trådte et skridt frem imod hende.
" så god er jeg heller ikke, der er så meget at lære" sagde han venligt, med et drømmende blik " men vi burde nok læse manuskriptet igennem " sagde han så imens han så ned mod det han selv havde, alle hans replikker var markeret med en blå farve, så de var nemmere at se imellem alle andres " og hvis du får brug for det, kan vi altid øve et par gange sammen efter skole" tilbød han venligt" så kan jeg også lære dig lidt bedre at kende" tilføj han med et drilsk charmerende smil.

Han satte sig ned på gulvet, og rakte en hånd op for også at få hende ned, da det var sket slog han op på første side " okay lad os starte med at vi læser alle vores replikker op" sagde han roligt, imens han så ned og fandt en lilje hvor han så pegede " vi starter her efter sangen, kan du enlig synge? " sagde han spørgende, imens han løfte blikke for at møde hendes med nysgerrig øjne.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Rosanna

avatar

Humør : Bloodthirsty AF
Fag : Drama, vampyrisk historie, yoga
Antal indlæg : 36

IndlægEmne: Re: The beast meet the beauty    Tors maj 17, 2018 12:55 am

Rosanna blev lettere befippet, da han løftede hendes slanke hånd til sin mund og plantede et kys, der var som et varmt kærtegn på hendes kølige hud. Det undrede hende ikke, at så mange piger fandt ham charmerende, sådan som han opførte sig som en gentleman. De unge fyre, hun havde kendt til som menneske, havde slet ikke haft den slags galante manerer. Men det kunne selvfølgelig tænkes, at han var væsentlig ældre, end han så ud til at være? For hvis der var noget, hun havde erfaret i den korte tid, hun havde gået på akademiet, så var det, at skinnet bedrog. Og når det kom til stykket, vidste hun i grunden ikke særlig meget om ham andet end, at han var ganske eftertragtet og passioneret omkring skuespil. Der var nemlig aldrig rigtig blevet udvekslet ord mellem dem. Så hun vidste ikke engang, hvilken overnaturlig race han tilhørte, for hun var heller ikke en garvet nok vampyr til selv at kunne identificere det. Uvidenheden om det vækkede hendes nysgerrighed, som hun dog bad sig selv om at tøjle af frygt for, at det ville være uhøfligt at spørge om.
Hans bemærkning om, at hun trods alt måtte have visse evner, siden hun erhvervede sig rollen som skønheden, fik hende til at tænke tilbage på sin audition. Hun havde øvet på en af sangene forinden, for at hun ikke skulle ydmyge sig selv fuldstændig til prøven, og måske hun havde levet sig lige lovligt meget ind i det. Når alt kom til alt, havde hun nemlig en svaghed for Disney-filmen. Mindet gav hende en smule tiltro til sine egne evner, hvorfor hun sendte ham et varmt smil til tak.
"Sandt," istemmede hun, da han svarede beskedent på hendes høje tanker om ham. “Og vi er her jo for at lære.”
Da han foreslog, at de lå ud med en gennemlæsning af manuskriptet, nikkede hun for at vise sin enighed. “Ja, lad os det.”  
Indtil videre var hendes indtryk af ham overvejende positivt; han virkede ganske venlig, selvom han samtidig også gjorde hende lidt genert ved sin charmerende væremåde. Så det føltes helt naturligt for hende at tage imod hans udrakte hånd, da hun slog sig ned på gulvet ved siden af ham. Hun glattede let på det skørt, hun bar, og slog derefter op på samme side som ham i sit eksemplar af manuskriptet. Efter at have kigget kort over på hans pegende finger, fandt hun den linje, han omtalte.
“Sådan nogenlunde,” svarede hun på hans spørgsmål om, hun kunne synge. Hendes formulering fik det dog til at lyde, som om at det stod værre til, end det egentlig gjorde. Rosanna havde en ganske udmærket sangstemme, omend hun stadig godt kunne bruge lidt sangundervisning til at finpudse den. For hun havde aldrig modtaget professionel undervisning; det blev ikke udbudt i nærheden af, hvor hun boede.
“Det kan være, at vi kan træne det også, når vi øver efter skole?” tilføjede hun for at vise, at hun var klar på at mødes uden for timerne også, som han havde foreslået før.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Neo

avatar

Humør : Munter
Fag : Drama , Sprog , Dyr & deres pleje , Sang, Dans,
Antal indlæg : 22

IndlægEmne: Re: The beast meet the beauty    Tors maj 17, 2018 9:04 am


Neo var opdraget til, at kvinder skulle behandles med respekt, men også pænt hvilket han havde taget til sig. Her på skolen havde han så fundet ud af at mange af drengene, slet ikke vær særlig søde mod det andet køn, han valgte dog selv at gøre som han havde lært, det var det bedste at gøre.
Han smilede varmt til hende, som han kunne fornemme hun blev lidt genert ved hans kys, et kys de andre piger misunde tydeligt.
Han var dog ligeglad med dem, lige nu var det hende der havde hans opmærksomhed, hun var mystik i hans øjne for han vidste intet om hende, andet end navn og hvilken race kendte han heller ikke til, han var ikke så
god til at se det, men måske han kunne spørge pænt senere.
Neo prøvede at opmuntre hende, han var sikker på der lå noget gemt i hende, og han var ligesom nød til at prøve og finde det for de skulle spille sammen, begge havde krævende roller med en del sang.
Læren havde nemlig tilføjet et par ekstra sange, så som en solosang som han skulle spille, dog var det blevet gjort med vilje efter at læren havde hørt Neo synge.
Neo sang flot uden tvivl, han var utrolig dygtig og tog også sangundervisning, for at blive bedre han knoklende virkelig for at blive så god som muligt, så han kunne blive skuespiller både i film men også musicals.

Et let smil blev sendt imod hende, som hun svarede ham og han tog imod hendes hånd for at føre hende ned på gulvet, så de kunne side overfor hinanden for at øve, han lod let en hånd løbe gennem håret imens han trak læderjakken af for at trække skjorten over sig istedet. Under t-shirtens tynde stof kunne man fornemme muskler, hans blik blev rette mod hende som hun svarede ham, hævede han let hans øjenbryn før han smilede beroligende " det skal vi nok få styr på" sagde han så roligt, før han kiggede ned " skal jeg starte med at læse det hele højt for os?" spurgte han så, det ville ikke gøre ham noget, det var altid en god start at få læst alt igennem, så man havde en ide om hvor meget de hver især skulle sige.
HUn havde klart mere at sige end ham, men nogle af hans replikler var mere indviklet, og han skulle skifte mellem at spille vred, til at spille flink og så var der hele den del med udklædningen.
Da hun snakke om at øve efter skole, løfte han hoved for at møde hendes øjne med hans " det kan vi helt klart, jeg tager sangtimer, så kan helt sikkert lære dig nogle ting" sagde han med et smil, før han blinke drilsk til hende " har du tid idag ? jeg tror det ville være smart at vi lærte lidt mere om hinanden, for det vil hjælpe os med at spille rollerne " sagde han venligt.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Rosanna

avatar

Humør : Bloodthirsty AF
Fag : Drama, vampyrisk historie, yoga
Antal indlæg : 36

IndlægEmne: Re: The beast meet the beauty    Tors maj 17, 2018 2:58 pm


Lyden af bevægelse og knirkende læder fik Rosanna til at se nysgerrigt på Neo, som var gået i gang med at tage sin læderjakke af. Hendes skærpede vampyriske sanser gjorde, at selv de mindste lyde straks fangede hendes opmærksomhed. Ligeledes sivede hans duft ind i hendes næsebor, da den hang ved ham og hans tøj og i dette øjeblik blev spredt for alle vinde. Han duftede godt. Levende. Og lidt salt? En dejlig duft, som ledte hendes tanker hen på havet og hvide sandstrande som dem, de havde, der hvor hun kom fra. Mindede hende om hjem.
Da jakken røg af, afslørede den en t-shirt underneden, hvis stof var tyndt nok til, at man kunne ane konturerne af muskler. Hendes blik hvilede et par sekunder for længe på hans krop, inden hun tog sig selv i at stirre og hurtigt løftede blikket mod hans ansigt. Havde hun haft den samme blodcirkulation, som da hun var menneske, ville hendes kinder sikkert have været brændende røde lige nu. Det var, hvad hun anså for at være en af goderne ved at være vampyr, for rødmen havde altid været lidt af et problem for hende førhen. Den tillod altid folk at opfange hendes forlegenhed.
“Det må du gerne,” skyndte hun sig at svare, da han tilbød at læse det hele igennem for dem først. Han havde formentlig godt styr på det at øve replikker, så hun var helt tryg ved at følge hans forslag. Det ville også give hende tid til at samle sit fokus omkring manuskriptet, så hun forhåbentlig ikke ville blive så distraheret af ham.
Hun kunne også sagtens bruge et klarere overblik over, hvor meget hun skulle sige, for da hun i sin tid havde gennemgået hele manuskriptet, havde hun kun lige skimmet skønheden og udyrets replikker. For på det tidspunkt havde hun overhovedet ingen forventninger haft om, at hun skulle spille en af de to hovedroller.
Da Neo blinkende sagde, at han kunne lære hende nogle ting, spekulerede Rosanna på, om det var hans mening, at hans ord kunne fortolkes på flere måder. Drillede han hende, eller flirtede han? Hun blev dog hurtigt enig med sig selv om, at hun lå for meget i det. Han prøvede jo bare at gøre sig familiær med hende, nu de lige havde mødt hinanden og stod til at skulle arbejde en masse sammen. Og så var det jo en pæn gestus af ham, sådan at ville lære fra sig.
“Ja, det har jeg,” svarede hun smilende. “Så jeg er frisk.”
Smilet hang stadig ved, da hun vendte blikket tilbage mod teksten og ventede på at høre hans behagelige røst. Hun så allerede nu frem til, at de skulle øve efter skole. For han virkede rigtig venlig, og som relativ ny på akademiet manglede hun lidt gode bekendtskaber. Hun havde længe haft svært ved at falde til og acceptere sit nye liv som vampyr i en verden med overnaturlige væsener, og derfor havde hun ikke rigtig haft overskud til at lære nye folk at kende. Men det var hun indstillet på nu, for hvis hun alligevel stod til at skulle tilbringe en uendelighed på jorden, kunne hun lige så godt tilbringe den i nogens selskab.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Neo

avatar

Humør : Munter
Fag : Drama , Sprog , Dyr & deres pleje , Sang, Dans,
Antal indlæg : 22

IndlægEmne: Re: The beast meet the beauty    Tors maj 17, 2018 7:43 pm


Neo var sirene, hvilket nok gav ham en lille snert af havsalt, det lå jo til racen selvom han dog var en af dem, der aldrig havde levet i havet, hans plejeforældre havde boet på landet hele hans liv, men måske hans sande familie, den han ikke kendte boede i havet ?
Han havde ikke et behov for at finde dem lige nu, der måtte jo være en grund til de havde efterladt ham ved et børnehjem som spæd?
Han bemærkede at hun betragte ham, som han skifte fra jakken til skjorten, men på en måde gjorde det ham igenting, hun var jo en smuk pige som han gerne ville lære mere om, hun var ret ny og virkede meget mystisk, forsigtig og virkede lidt nervøs for det hele. Men han var sikker på de nok skulle få et godt sammenhold, han ville gøre alt for at de ville være de bedste i stykket, måske det ville føre mere med sig på sigt?
Man vidste jo aldrig, men dog skubbe han tankerne væk for at sende hende et smil og et let forførende blink for at pirre hende lidt.
Neo rette blikket imod manuskriptet, imens han ud ad øjenkrogen holdt øje med hende, før han så lige skimtede den første sang som var det første der stod, derefter begyndte han uden tøven at synge lavmeldt for hende, den sang hele stykke skulle starte med.
Hans stemme var ren, ordende lød nærmest charmereden imens han sang, med hans lidt dybe stemme og efter sangen, begyndte han at læse hver et ord op der stod.
Han nikkede til at de skulle øve bagefter skole, derfor brugte han også resten af timen, på at sige alle replikker hver og en fik sin egen stemme, og han sang også hver og en sang der var skrevet.

Efter de havde nået igennem det hele, ringede klokken ud til frihed og Neo strakte sig let imens han rejste sig fra gulvet for så at række hende en hånd " hvor skal vi gå hen? dit værelse eller mit ? eller et helt andet sted" sagde han venligt, imens han fik hende op, før han bukke sig ned og samlede hans ting op. Før han kaste et blik imod hende, med et spørgende øjne og et charmerende smil på læberne.
Han håbe lidt på hun ville med, på et af værelse hvor de kunne være lidt mere alene, så han kunne komme lidt tætter på hende, og lære mere omkring hende.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Rosanna

avatar

Humør : Bloodthirsty AF
Fag : Drama, vampyrisk historie, yoga
Antal indlæg : 36

IndlægEmne: Re: The beast meet the beauty    Fre maj 18, 2018 2:29 am

Da Neo startede ud med at synge den indledende sang dæmpet, kastede Rosanna et stjålent blik på ham. Hans øjne, som var fæstnet til teksten, stak lysende huller i hans tiltalende ansigt. De var blå som det klareste hav. Denne association fik et lys til at gå op for hende: han måtte være en sirene. Det ville også forklare, hvorfor hun følte sig mere og mere tryllebundet af hans sang.
Selvom hun nu var bevidst om dens virkning, havde den stadig en dragende kraft på hende, som gav hende lyst til at læne sig frem imod ham. Og hun ville have gjort det, hvis ikke det havde været, fordi den sluttede, og Neo gik over til at læse replikkerne op. Hans talen havde ikke helt samme effekt som hans sang, hvilket gav Rosanna tid til at forberede sig på at stå imod ved de næste sange.
Det lykkedes hende da også, skønt hun undervejs måtte bore sine neglene ind i håndfladerne for ikke at give efter. Først da hans sang forstummede, slappede hun af i hænderne, således at smerten fortog sig øjeblikkeligt. Og takket være hendes vampyriske healing forsvandt de opståede sår med lynets hast - uden så meget som at efterlade sig et eneste spor.
Denne situation mindede hende i uhyggelig grad om de gange, hvor hun følte hungeren allerværst, og det bekymrede hende lidt. For det kunne godt gå hen og blive et problem, hvis hun mistede kontrollen sammen med ham. Hun risikerede at skade ham.
Med ét afbrød klokken hendes bekymrede tanker. Lettere rundt på gulvet tog Rosanna taknemmeligt imod den hånd, han rakte ned for at trække hende op i stående stilling. Hun følte sig i øjeblikket så tynget af bekymringer, at hun behøvede den støtte. Ligesom ham bøjede hun sig efterfølgende ned for at samle sine ting sammen, hvad der gav hende tid til kort at overveje, hvad der var det mest oplagte sted for dem at være. Hun tog samtidigt sig selv i at spekulere på, hvad hendes forældre dog ikke ville sige til, at hun tog en helt igennem fremmed fyr med på sit værelse.
“Kan vi være i dit? Mit er så rodet lige nu,” endte undskyldningen med at lyde. Sandheden var dog, at hun stadig ubevidst lod sine forældre påvirke hendes beslutninger. Ikke, at de ville være meget mere begejstrede for, at hun befandt sig på et drengeværelse. Men hun var nysgerrig efter at se, hvordan han boede. Og når alt kom til alt, ville hendes nysgerrighed alligevel altid vinde over hendes ønske om at føje forældrene.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Neo

avatar

Humør : Munter
Fag : Drama , Sprog , Dyr & deres pleje , Sang, Dans,
Antal indlæg : 22

IndlægEmne: Re: The beast meet the beauty    Fre maj 18, 2018 9:36 pm


Neo levede sig ind i stykket, som han fremførte det for hende, blot med hans stemme som fik hver sin accent som han skiftede karakter, det var ikke for at blære sig men mere en måde at selv blive bedre, til at lege med sin stemme, det var jo vigtig at kunne når man havde drømme som hans.
Hans sangstemme var smuk, men ikke så lokkede som mange andre sireners, så det var ikke alle der opfang hvilken race han var, nogle havde endda forvekslet ham med en vampyr ? Hvilket han ikke havde forstået, men han havde dog spillet med på den for sjov skyld, dog var han flækket af da hun havde bedt ham om at bide hende. Men latteren var først kommet da han havde nappe hende men ikke kunne holde det inde længere.
Tiden fløj nærmest imens de sad der på scene gulvet og gennemgik det hele, først da klokken ringede stoppe han talestrømmen, og et smil gled over hans læber imens han kom på bene og fik hjulpet hende op også.

Jakken blev svunget over skulderen, imens han betragtede hende som hun traf et valg, og han nikke så let " det helt fint, min Roomie smutter altid hjem på weekend tidlig så han kommer ikke til at forstyrre " sagde han roligt, imens han langsom begav sig imod døren, som en hentydning til hun skulle følge efter ham.
Få minutter efter låste hans sin dør op og lod hende træde ind, før han selv trådte ind for at lukke den bag sig. Hans side af rummet var den mest ordenlige, eller der var rodet men på en helt anden måde end man forvente, en stak skolebøger lå på sengen som var redt pænt, på skrivebordet lå der sangtekster spredt ud med noder på, og et par blanke stykker papir, på bogreolen de alle havde, var hans fyldt med film, bøger om teater, musik og et par billeder fra hans familie af gården, samt hans plejeforældre, et af hans hest og et billede af ham som lille på en pony.
På væggen over sengen, havde han hængt en plakat op af en tropisk strand, med klart hav, palmer og lyst sand.

Neo smilede let, som de kom ind og han hang sin jakke på knagen i gangen og trak sine sko af " ja undskyld her roder nok lidt, du ved lektier " sagde han munter, imens han selv trådte helt ind i rummet og gik hen for at sætte sig på sengen, og nikke let imod pladsen ved hans side " slå dig endelig ned, inden jeg gøre det" joke han muntert, imens han blinke drilsk til hende " må jeg være ubehøvlet ? og spørge om din race? ikke fordi jeg har noget imod nogle som helst" spurgte han nu mere venligt, imens han lænede sig lidt tilbage uden omtanke, og blotte lidt af hans mave.
" andet spørgsmål, hvilke fag har du udover drama?" spurgte han nysgerrig, imens han vendte blikket mod hende, og de blå øjne strålede af varme og charme, de flirte en smule.Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Rosanna

avatar

Humør : Bloodthirsty AF
Fag : Drama, vampyrisk historie, yoga
Antal indlæg : 36

IndlægEmne: Re: The beast meet the beauty    Lør maj 19, 2018 4:56 am

Mange af deres klassekammerater lod til at have travlt, for ved klokkens ringen var de nærmest sprunget op øjeblikkeligt. Nu strøg de forbi Rosanna og Neo, som hurtigt blev ladt alene tilbage med deres lærer i den nu halvtomme teatersal. Hun skævede over til læreren, som hun bemærkede gik og rystede på hovedet for sig selv, og hun mærkede straks et stik af medlidenhed. Af hensyn og respekt til ham, kunne hun godt savne at se sine medstuderende lægge lidt låg på deres iver efter frihed.
For at vise lidt velvilje hævede hun stemmen højt nok til, at han kunne høre hende tværs gennem salen: “Tak for i dag.” Hun fik et lille nik igen.
Da Neo lagde an til, at de skulle gå, lod hun sine skolebøger skolebøger og manuskriptet dumpe ned i sit medbragte net, som hun løftede op på armen. Stroppen gnavede let i hendes hud, men hun ænsede det knap nok grundet hendes forhøjede smertetærskel. Hun fulgte med ham ud på gangen, hvor der kunne høres trutten og klimpren fra musiklokalerne. Instrumenterne blandede sig med snakken fra elever, der strømmede ud fra forskellige lokaler. De mange pludselige lyde overvældende hendes skærpede sanser, og hun hastede lettere ør i hovedet efter Nero. Efter hun var blevet vampyr, føltes det som om, at der var en konstant overflod af sanseindtryk, hun ikke kunne lukke af for. Hun ønskede inderligt, at hun med tiden ville lære det, men indtil da forsøgte hun så vidt som muligt at undgå travle og befolkede steder.  
Til hendes lettelse nåede de dog ikke længe efter hans værelse på drengenes fløj. Hun gled forbi ham med et smil, da han holdt døren åben for hende. Inden hun trådte helt ind i rummet, trak hun sine sko af og stillede nettet med bøger op langs væggen. Dernæst så hun sig omkring og sugede indtrykkene til sig. Det gik ret hurtigt for hende at hitte ud af, hvilken side der var hans. På hans bogreol stod nemlig en række afslørende titler, som hun som teaterinteresseret straks genkendte, da hun lod blikket glide hen over dem. Hun havde selv nogle af dem stående på sin bogreol.
Bagved sig hørte hun ham undskylde for rodet, og hun ville egentlig have svaret ham og sagt, at det ikke var så galt. Men hun kom fra det, da nogle familiebilleder fangede hendes opmærksomhed. Nysgerrig gik hun hen for at se nærmere på dem og ved synet af ham som lille på en pony, lyste hendes øjne op. “Cute.”
Ved lyden af hans stemme vendte hun sig om og så ham nikke imod pladsen ved siden af ham på sengen, idet han opfordrede hende til at sætte sig. Hans tonefald og blinken gjorde hende lidt genert i situationen, men hun tog alligevel imod opfordringen og satte sig. Hun bemærkede, at der på væggen over sengen hang en plakat, hvis motiv var en tropisk strand. Det fik hende til at tænke tilbage på hendes tidligere gisning om, at han var en sirene.  
Denne ville hun snart få be- eller afkræftet, for nu spurgte Neo selv emnet på bane ved at spørge ind til hendes race. Hun fandt det ikke ubehøvlet af ham at spørge om, for det var jo meget naturligt at være nysgerrig omkring. Og dog var hun ikke meget for at besvare hans spørgsmål - mest af alt, fordi hun frygtede, at det ville ændre hans syn på hende. Selv havde hun nemlig svært ved at affinde sig med, at hun var vampyr, og hun var bestemt ikke stolt af det.
Modvilligt mødte hendes øjne hans, da hun forsigtigt løftede sløret for ham: “... Jeg er en vampyr.” Hun ville give ham lidt tid til at fordøje den information, så hun ventede med at spørge ind til hans race. Når som helst forventede hun at se ham rykke væk fra hende; frastødt og bange.
Hans andet spørgsmål besvarede hun lidt efter, hun havde givet ham tid til at reagere på afslørelsen: “Indtil videre har jeg kun racefag udover, men jeg skal snart have valgt et udendørs fag. Hvad med dig?”
Hun gengældte hans blik med samme varme, men uskyldig som hun var, opfangede hun ikke helt det flirtende glimt. Hvis man ikke kendte hende, kunne det udefra set dog godt ligne, at hun flirtede tilbage.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Neo

avatar

Humør : Munter
Fag : Drama , Sprog , Dyr & deres pleje , Sang, Dans,
Antal indlæg : 22

IndlægEmne: Re: The beast meet the beauty    Lør maj 19, 2018 8:12 pm


Neo bemærkede de andre bare storme ud, imens han selv trak let på skulderene, før han vendte blikket mod hende som hun snakke til læren, han smilede let. I det de var på vej ud, stoppe han kort op ved læren, for at klappe ham let på skulderen " tak for i dag, jeg glæder mig allerede til vi skal have drama igen, men god weekend " sagde han venligt med et bredt smil, før læren besvarede med et smil og et taknemlig klap på skulderen. Neo var kendt blandt lærene, da de fleste kunne lide ham fordi han både var dygtig, men også villig til at lære eller lære fra sig, og så lavede han nærmest intet ballade iforhold til så mange andre på skolen.
Han fulgte hende derefter ned ad gangene, for at finde frem til hans værelse, så de kunne blive fri for alle de andre elever omkring dem, de var nærmest som dyr sådan som de fløj rundt, og larmede som aldrig før som om undervisningen havde været så hård? Han forstod dem ikke på det punkt, for ham var undervisningen spændende, han var her jo for at lære og ikke bare for at få venner og nyde livet, men den holdning havde han vist for sig selv.

Han lod hende gå rundt og kigge, imens han selv lagde sine bøger til side og trak skjorten af for at lægge den på skrivebordet, før han satte sig på sengen imens han betragtede hende som hun så på hans fotos " ja, lidt familie skal man vel tage med sig" sagde han muntert, imens hun fik sat sig ved hans side.
Neo vendte sig roligt imod hende, imens hun lignede en der tog mod til sig for at fortælle hendes race, og da det slap ud ændre hans ansigt sig ikke, han smilede stadig " fedt, jeg har ikke rigtig snakke med en før, men har altid gerne ville møde en selvom i jo kan være farlige" lød det roligt fra ham, de sidste ord smilede han drilsk til hende, og en tanke om at blive bid løb gennem hans sind men skræmte ham ikke spor, faktisk var det spændende.
" jeg er selv sirene" sagde han, bare for at hun ikke skulle være den eneste til at fortælle sin race, han vidste jo ikke at hun havde gætte det, til hendes svar nikkede han let " spændende, men jeg er glad for du valgte drama" sagde han oprigtig glad " Jeg har en del fag, Drama, sprog, dyr og deres pleje, dans og sang" Fortalte han stolt imens han drilsk skød brystet let frem" så der er altid et bjerg af lektier, men det er jo eget valgt" sagde han muntert.
Neo lod let en hånd køre gennem håret, imens han betragtede hende let " hvad drømmer du så om at blive? " spurgte han nysgerrig, imens han lænede sig tilbage og hvilede på sine albuer.

Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Rosanna

avatar

Humør : Bloodthirsty AF
Fag : Drama, vampyrisk historie, yoga
Antal indlæg : 36

IndlægEmne: Re: The beast meet the beauty    Søn maj 20, 2018 12:21 am

Til Rosannas overraskelse lod Neo ikke til at have det fjerneste imod det faktum, at hun var vampyr. Tværtimod lod det til at fascinere ham, for han nævnte for hende, at han altid gerne havde villet træffe en. Og hun vidste, at han mente det oprigtigt. Havde han løjet, ville hun nemlig med sine skærpede sanser registrere det med det samme. For folks hjerterytme var som regel afslørende, men hans hjerte bankede ganske regelmæssigt.
Hans afsluttende kommentar om, at hendes race kunne være farlig, blev sagt med et letsindigt smil. Selvom han anerkendte hendes races farlighed, opfattede hun det ikke som om, at han var på vagt over for hende overhovedet - hvad hun ellers mente, han gjorde klogt i at være. Han stolede nok på hende og tænkte, at hun havde det hele i kontrol. Og hvorfor skulle han også tro andet?
Rosanna kendte dog sig selv godt nok til at vide bedre end at stole på sig selv. For selvom hun måske lige nu lod til at være i fuld kontrol, kunne det hurtigt ændre sig. I det stadie, hun var i, skulle der nemlig ikke mere end en omfavnelse eller et lille snitsår til for at vække hendes sult. Derfor var hun konstant on edge, fordi hun var bevidst om, at uforudsigelige hændelser som disse altid kunne ske. Og det var umuligt for hende at forhindre det.
Hun vidste selvfølgelig ikke, om en sirene som ham var godt rustet til at klare sig imod vampyrer. Hendes viden om sirener var nemlig noget begrænset, og det ændrede hans afsløring naturligvis ikke på. Den gav hende dog den tilfredsstillelse af at have ret, hvilket fik hende til at trække let på smilebåndet.
Nu havde hun til gengæld også rig mulighed for at lære mere om hans race, samt få besvaret det ene spørgsmål, der havde ligget hende allermest på sinde lige siden, hun hørte om racens eksistens for første gang. “Kan du så gro en hale?” spurgte hun ligeud og så på ham med nysgerrige øjne.
Da han udtrykte glæde over, at hun havde valgt drama, kunne hun ikke lade være med at føle sig lidt smigret. Det glædede hende at høre, at hendes tilstedeværelse var værdsat og velkommen.
“Det er jeg også,” sagde hun og mente det. Og hun var det ikke kun pga faget, men efterhånden også lige så meget pga ham. Det var første gang længe, at hun var blevet mødt af et venligt ansigt som hans. Hun var sikker på, at hendes byrder fremover ville blive bare lidt lettere at bære, nu hun i hvert fald havde dramaundervisningen og deres øvegange efter skole at se frem til.
For første gang i lang tid lo hun den perlende latter, som ofte var at høre, dengang hun endnu var menneske. Hun fandt nemlig synet af ham, der stolt skød brystet frem, lidt sødt.
“Hold da op! Du lyder til at have en del om ørerne. Sikker på, du overhovedet har tid til at øve med mig?” sagde hun drillende. Det var længe siden, hun havde følt sig let til mode, som hun gjorde lige nu i hans selskab.
Morskaben i hendes øjne blev afløst af et drømmende blik, da han spurgte ind til, hvad hun ønskede at blive. For sit indre blik så hun sig selv stå ved en teaterscene og instruere en række talentfulde skuespillere.
“Min drøm er at engang blive sceneinstruktør,” svarede hun med et smil. “Hvad drømmer du om?”
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Neo

avatar

Humør : Munter
Fag : Drama , Sprog , Dyr & deres pleje , Sang, Dans,
Antal indlæg : 22

IndlægEmne: Re: The beast meet the beauty    Man maj 21, 2018 4:31 pm


Neo frygte ikke rigtig nogle racer, hvorfor skulle han dog det? der fandes både gode og dårlig af alle, så at dømme på forhånd ville ikke være fair efter hans mening, men om han kunne forsvare sig, vidste han enlig ikke, men nogle gange måtte man bare live livet farligt. Han betragtede hende let, helt uden bekymring eller at rykke sig, hun ønskede vel heller ikke at skade ham gik han ud fra, slet ikke når de skulle spille sammen.
"Gro hale? ja det kan jeg, hvis du vil en dag kan vi tage en badetur, så kan du selv se" svarede han muntert, han nød når der var tid til at svømme, det var der han koble helt fra og kunne være hundrede procent sig selv, og få stresset af dog fik han kun muligheden for det, et par gange om måneden.
Men en del af racen gør at han er nød til at få vand på kroppen hver 5 time for ikke at blive syg, hun vidste nok ikke så meget om hans race, men så kunne de lære fra hinanden.
Neo smilede varmt til hende, før han brød ud i en varm latter " jeg elsker det, og for at nå sine mål må man kæmpe for det" svarede han stolt, før han løftede let et bryn og skubbe drillent til hende " ja det er jo også vigtigt at være social, men uden min ekstra hjælp, ville det nok ikke gå" svarede han hende, med en drille tone imens han smilede skævt.
Han betragtede hende nøje som hun så drømmen væk, før han smilede bredt " det lyder skønt, så kunne vi måske arbejde sammen på et tidspunkt" sagde han ærligt " jeg drømmer om at blive skuespiller, i alt fra film, serier til teater og musicals" svarede han, med en stemme fyld med drømme og håb.

Neo greb fat i manuskriptet, for at finde første side hvor sangen stod " skal vi starte? jeg vil gerne høre dig synge ? " sagde han venligt, imens han bladre lidt rundt, og ved et uheld fik han et papercut, hvilket efterlod en lille flænge i hans langefingre. Dog lagde han ikke mærke til det, han var mere optaget af papiret " klar?" spurgte han, imens han vendte blikket spørgende imod hende.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Rosanna

avatar

Humør : Bloodthirsty AF
Fag : Drama, vampyrisk historie, yoga
Antal indlæg : 36

IndlægEmne: Re: The beast meet the beauty    Tirs maj 22, 2018 7:46 pm

Rosanna så på Neo med et elevatorblik, efter han afslørede for hende, at han skam godt kunne gro hale. Af hvad hun kunne se, var han ganske muskuløs, så hun kunne sagtens forestille sig ham i bar overkrop som svømmer. Men selve halen skulle hun vist se med egne øjne, for hun havde kun set sirener og havfolk på film, så hun vidste slet ikke, hvad hun kunne forvente af den. Så hans tilbud om, at de kunne tage på badetur sammen, lød ganske appellerende.
“Det kan vi sagtens arrangere,” smilede hun. Hun havde slet ikke været ude at svømme, efter hun var blevet vampyr. Som menneske havde det været noget, hun gjorde stort set alle sommerdage, når vandet var blevet tilpas varmt. Og efterfølgende ville hun og hendes venner ligge og stege i solen, hvad der nu ikke var muligt for hende, eftersom hun bogstavelig talt ville blive stegt. Hun måtte se snart at finde en heks, der kunne lave hende en daglysring - særligt hvis hun nu skulle på strandtur.
Ved lyden af hans latter blev hun glad og varm indeni. Den var ufattelig smittende, så hun kunne ikke lad være med at trække lidt yderligere på smilebåndet. “Jamen, du har helt ret,” lo hun og løftede overgivende hænderne, da han gav hende et drillende puf.
“Og nej, det ville det nok ikke,” gav hun ham bare ret. Det var rart til en afveksling bare at slappe af og le i en andens selskab. Noget, hun heller ikke rigtig havde gjort efter forvandlingen. Måske det var, fordi han på så mange måder mindede hende om et menneske. Havde hun mødt ham dengang, ville hun sikkert også have kunnet lide ham.
“Ja, det kan vi da,” lød hendes svar på hans forslag om, at de på et tidspunkt kunne arbejde sammen. Det ville hun gerne. Hun havde længe gået og leget tanken om at slå hovederne sammen med nogle medstuderende og så i fællesskab stable en elevstyret teaterforestilling på benene. Hvis han var med på vognen, kunne denne tanke måske rent faktisk realiseres. For en talentfuld dramaelev som ham ville sikkert også lokke flere af deres holdkammerater til.
Med et granskende blik betragtede hun ham, som han indviede hende i sin skuespillerdrøm. I sit stille sind tænkte hun, at han nok skulle få sin drøm opfyldt - det var hun ikke et minut i tvivl om. Hun sagde det dog ikke højt, for naturligvis krævede det samtidig hårdt arbejde fra hans side, og ikke om hun ville være med til at gøre ham mere forvent og tage det for givet, at den gik i opfyldelse bare sådan uden videre.

Nu de havde fortalt lidt om sig selv til hinanden, lod det til at være oplagt, at de gik over til at øve. Neo tog da også teten og greb manuskriptet, og Rosanna valgte at følge hans eksempel.
“Ja..” sagde hun åndeløst, da bolden nu lå hos hende. Hun fandt det altid lettere angstprovokerende at skulle synge for andre, og på en måde var det næsten værre, nu hvor det kun var de to. Måske fordi det var mere intimt sådan, og hun havde samme afstand til ham, som hun havde til tilskuerne på tribunerne. Netop som hun fik samlet sig og åbnede munden for at synge, nåede en velkendt og gennemtrængende duft hendes næsebor. Omgående landede hendes blik på hans finger, hvor tykt, rødt blod kom til syne fra en frisk rift. Tryllebundet stirrede hun på den røde farve, som glinsede smukt og indbydende. Hun havde pludselig glemt alt om det, hun var i gang med. Glemt alt om ham. Det eneste, der havde hendes opmærksomhed lige nu, var blodet. Hun følte, som om at det kaldte på hende.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Neo

avatar

Humør : Munter
Fag : Drama , Sprog , Dyr & deres pleje , Sang, Dans,
Antal indlæg : 22

IndlægEmne: Re: The beast meet the beauty    Søn jun 03, 2018 8:41 pmNeo smilede let til hende, som hun takke ja til tilbudet om at svømme, det skulle nok blive sjovt og så fik han jo også lov til at se mere af hendes krop hvilket blot var et plus " vi kan eventuelt gøre det ved søen når mørket falder på, jeg kan sagtens se i mørket" sagde han, da han ikke helt var sikker på om hun kunne tåle lyset, så det var for at være sød ved hende.
Han lænede sig roligt fremad igen, imens han let lod en hånd køre gennem håret, han ville med glæde arbejde sammen med hende mere end blot, det de lavede sammen lige nu, for der var et eller andet ved hende? hun var så anderledes men også så smuk, at han ville lære så meget om hende som muligt, bare for at være tæt på blive hendes ven men allerhelst så han at de kunne blive mere, hvis hun altså fandt ham tiltrækkende.
Han havde i mange år drømt om sin fremtid, men han vidste også at det krævede alt, og det var også grunden til han brugte mere tid på at studere end at være social, der hvor han var mest social var ved drama hvor han ligesom blev nød til at snakke med de andre i klassen.
Men lige meget hvad og at han var lidt nørdet, var pigerne vilde med ham og derfor også meget misundelige på at hun var skønheden, og ikke dem men sådan var livet jo.

Han var klar til at hun skulle starte med at synge, men rynke let på brynet da der ingen lyd kom fra hende, og han løfte derfor blikket for at se på hende, skulle lige til at kommentere, men fangede hendes blik der så mod hans hånd og ikke ham. Blodet løb let ned ad fingeren, og han betragte den selv let, før han så mod hende med nysgerrig øjne " kan du kontrollere det? " spurgte han fuldkommen rolig " få jeg ville gerne prøve at blive bidt, det skulle være ret intenst " sagde han modigt, imens han betragtede hende uden at vise hende at han inderst inde var på vagt, da han jo ikke vidste om hun kunne holde det hen.


// undskyld det korte svar, har haft travlt, men er klar igen <3 //
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Rosanna

avatar

Humør : Bloodthirsty AF
Fag : Drama, vampyrisk historie, yoga
Antal indlæg : 36

IndlægEmne: Re: The beast meet the beauty    Man jun 04, 2018 11:57 pm


Neos forslag om, at de kunne tage en svømmetur i søen efter mørkets frembrud faldt i god jord hos hende. Hvorfor havde hun ikke selv tænkt på den mulighed? Hun opholdt sig jo ellers så tit i skoven i aften - og nattetimerne og havde flere gange tænkt tanken, at vandet nærmest indbød en til at tage en dukkert. Ivrigt nikkede hun for at vise, at hun bifaldt denne idé. “Gerne - det kan jo være afslutningen på vores øvegang,” supplerede hun smilende. Det gik hende desuden ikke ubemærket forbi, at han var så betænksom at hendes særlige behov som vampyr i mente. Hun syntes fortsat bedre og bedre om ham.
Derfor pinte det hende, at en del af hende nu havde lyst til at vælte ham omkuld og flænge hans hud med tænderne, at slubre hans varme blod i sig. Som sulten vældede op i hende, begyndte hendes ansigt at skifte karakter. Blodårerne trådte frem omkring hendes øjne, som blev fuldstændig sorte, skønt hun anstrengte sig for at holde det i ave. Da han tilbød at lade hende drikke af sig, flakkede hendes blik fra hans blødende finger og til hans ansigt. Det overraskede hende, at han var villig til det. Og hun var så umådeligt fristet til at sige ja, men samtidig sagde hendes fornuft hende, at det ville være uforsvarligt. Det var rigtigt, at et vampyrbid også kunne bringe den bidte nydelse, men hun stolede ikke sin egen selvbeherskelse.
“.. Men jeg ønsker ikke atgøre dig ondt,” stønnede hun anstrengt og klemte øjnene let i, idet en skarp smerte i overmunden fortalte hende, at hendes hugtænder var begyndt at presse mod gummerne. Hun var ikke sikker på, at hun kunne holde trangen i skak meget længere. Hvis han pressede yderligere på, ville hun utvivlsomt bøje sig og give efter.

// Det er helt okay. Jeg har selv været lidt presset <3 //
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: The beast meet the beauty    

Tilbage til toppen Go down
 
The beast meet the beauty
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Athena indendørs :: Storsalen :: Universal rum-
Gå til: