Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Morana
 
Aviana
 
Yuri
 
Acacio
 
Calvin
 
Eric
 
Evanora
 
Damien
 
Lili
 
Razor
 
Statistics
Der er i alt 483 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Haniel

Vores brugere har i alt skrevet 26865 indlæg in 2067 subjects

Share | 
 

 Definition of survival - Chris

Go down 
ForfatterBesked
Tatyah

avatar

Humør : I told myself each bruise is a lesson, and each lessons makes me better
Fag : none
Antal indlæg : 86

IndlægEmne: Definition of survival - Chris    Ons maj 16, 2018 12:35 pm

S: Skoven, Enchanted lake
T: Daggry
O: Søen, også siges dette at være det smukkeste sted i skoven
V: En anelse køligt med morgen duggen og solen varmer stille området
P: Ulveform: Link + røde øjne.
Emne til: The babest babe of all babes = @Chris <3


Tatia havde brug for at koble sig på nogle af de ting hun kendte. Hvilket ville sige, at hun var nød til at gøre det her. Måske var der også andre måder og Odette måtte være en af de vigtigste brikker, men det kunne Tatia også være. Tatia kendte til at være tvunget i en transformation, hun kendte til at have sin ulv tvunget frem og blive tvunget tilbage. Hvis nogle kunne få bare lidt kontakt til hans menneskelige side, var det hende. Det havde taget tid, men hun havde endelig fundet færten af ham. Det var ikke det bedste tidspunkt for hende at tracke folk, hun havde en flok at sørge for. Men det var Christopher, hendes bedste ven. Hvis der var lidt håb hun kunne få ham tilbage, så tog hun den. I sin ulve form hørte hun hjemme, men hun havde en anden kontrol nu end nogensinde før. En kontrol hun ønskede og håbede hun i løbet af den tid det ville tage - kunne få ind i sin bedste vens system. Hun løftede let hovedet som hun kunne mærke færten kom blev stærkere.
Christopher.. Chris.. Its just me. Show yourself, sagde hun til ham i håb om at han ville komme frem. Fanget som dyr eller ej, havde han stadigvæk sit navn. På den anden side var det nu hendes dyriske instinkter var stærkest, og hun kunne være en mulig fjende for ham. Derfor var hun også opmærksom, opmærksom var jo efterhånden hendes efternavn. I can smell you.. Hun bevægede sig lidt frem og ørerne bevægede sig efter alle lyde omkring hende.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Chris

avatar

Antal indlæg : 11

IndlægEmne: Re: Definition of survival - Chris    Tors maj 31, 2018 7:00 pm

Ulveform Han er en stor hvid og grå ulv, med gyldne øjne Link
Andet Han er dækket af en smule blod

Efter hans menneskelighed var forsvundet, og han havde forladt Odette, grædende i skoven, havde han bevæget sig rundt, og samtidig forsøgt, at holde sig ud fra andres territorium. Selvom hans menneskelighed var væk, og han i bund og grund, var mere dyr end han var menneske, så havde han endnu den mindre logiske side, som alle alene ulve havde, det at holde sig væk fra andres territorium. Han havde dog ikke været, den mest blide af ulvene i området, da han ofte ville angribe folk, som kom alt for tæt på, og enkelte gange, havde han endda slagtet folk, noget som hans menneskelige jeg, næppe ville havde syntes godt om. For nok havde han været trænet som en kriger, men han brød sig ikke om, at dræbe folk uden en grund, og alle disse mord han havde begået, var ikke gjort med en grund. Dog var han fanget i sin dyreform, og han var i bund og grund et dyr, så han bekymrede sig med andre ord, ikke om hvad der var okay, og hvad der ikke var okay.
Han havde løbet rundt på en tur, for at finde noget at spise, da han hørte sit navn blive sagt. Nok var han et dyr, men ligesom alle andre dyr, som var tildelt et navn, ville han reagere på det. Han kunne dufte færten af hende, og dog var hans minder om hende, så langt væk, at han i øjeblikket så hende som en fjende. Han kunne samtidig ikke forstå, hvad det var hun sagde, som hun udtalte at hun kunne lugte ham. Havde han endnu haft sin menneskelighed, ville han selvfølgelig kunne forstå hende. Han fulgte færten af hende, og i stedet for at reagere positivt på hende, knurrede han, samtidig med at han holde ørene ned, et tegn på at han følte sig truet, og at hun samtidig var en, han i øjeblikket anså som en fjende. Hvis hun kom tættere på, ville han angribe hende, med intentionen om at dræbe, han kunne ikke genkende hende, og hun var ikke en så kær og nær ven, han normalt anså hende for.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Chris

avatar

Antal indlæg : 11

IndlægEmne: Re: Definition of survival - Chris    Man sep 10, 2018 11:44 am

//Out aftalt fra begge parter
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Definition of survival - Chris    

Tilbage til toppen Go down
 
Definition of survival - Chris
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Udenfor Gaia & Moonlight Falls :: Skoven :: Enchanted Lake-
Gå til: