Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

B O L I G O M R Å D E R

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Tidus
 
Dexter
 
Leviticus
 
Samael
 
Rayna
 
Kaiya
 
Nadia
 
Lilith
 
Damien
 
Izabelle
 
Statistics
Der er i alt 520 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Otis

Vores brugere har i alt skrevet 29244 indlæg in 2182 subjects

Share | 
 

 I wanna be like you - Aric x Cain

Go down 
ForfatterBesked
Aric

avatar

Humør : You needed me to feel a little more, and give a little less.
Fag : Nah
Antal indlæg : 17

IndlægEmne: I wanna be like you - Aric x Cain   Tirs maj 15, 2018 12:15 pm

Tid: 23:00 Sted: Cains lejlighed Vejr: Massere regn Omgivelser: Boligområde Tilegnet: @Cain <3

OUTFITTET

Regnen silede ned fra den mørke himmel, gjorde verden våd og kold. Det blonde hår var mørket af det kolde vand der havde sat sig i det. Fucking hell. Tænkte han irritabelt som han let løb hen over vejen og hen til et stort lejlighedskompleks - hvor der helt sikker ikke boede nogen som ikke havde kassen. Maybe I should just get in and steal whatever I can get instead.. Mhh No way you researched too much on this.

Han brugte kun et par sekunder til at studere tasterne til dørklokken, før han hurtigt skrev koden og kom indenfor. Man var vel ikke tyv for ingenting? Sådna en kode kunne han let spotte udfra hvilke taster der blev trykket mest på. Han rystede let jakken som han kom indenfor - ikke at det ligefrem hjalp meget. Håret dryppede stadig og både hans t-shirt og bukser klistrede sig til hans krop. Med hurtige skridt fik han båret sig op ad trapperne op til øverste etage hvor Cains lejlighed var. Aric var ikke tomhændet, han havde en stak billeder og tekster i sin inderlomme af jakken.

Han gled hånden igennem det våde hår, he better be home, han løftede hånden og ringede da på. If he's not home, I'll just break in and wait for the bastard. Han havde brugt alt for lang tid på at læse om ham, finde billeder af ham og generelt energi til at gå derfra tomhændet. Han vidste godt at han stadig var ung, sikkert ikke burde tænke på alderdommen endnu - men Aric var sikker på at det kun kunne gå ned ad bakke herfra. Det skulle være nu. Han ville beholde sit gode udseende, sin gode fysik, alting præcis som det var nu. Han ville have Cains udødelighed.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Cain

avatar

Fag : Ingen
Antal indlæg : 308

IndlægEmne: Re: I wanna be like you - Aric x Cain   Tors maj 17, 2018 3:05 pm

Påklædning
- Tøj + Sko Han har løse grå bukser på. Han har ingen sko på
- Hår + Skæg Han har kort halvkrøllet hår. Han har skægstubbe
- Andet Hans hår er en smule vådt. Han har et mærke på sin venstre overarm, der ligner et ar og er formet som en cirkel
- Accent Han taler med en bristisk accent Link
- Lejligheden Stue, Soveværelse & Køkken + Barområde + Badeværelse

Efter en lang dag, var det bedste han kunne gøre, at tage et langt og varmt bad. Det var nok hans favorit ting, foruden det af sex, alkohol og stoffer, dog modsat de ting, var et bad noget han ikke gjorde, for at drukne sine sorger og problemer væk, men derimod for at slappe af. Derudover så havde han også haft sex mange gange, og det var ikke altid at han gad, at have lufgten fra andre på sig. Det var også en god måde, at afslutte en lang dag, fjerne alt snavset fra sin dag, også smutte i seng efterfølgende. Han elskede følelsen, af den varme vand der nærmest omfavnede hans nøgne krop, i sidste ende var der nærmest intet, der kunne blive bedre end dette. Hvis han skulle vælge, ville han altid være i et bad, enten i form af et brusebad eller et badekar, disse to ting var i sandhed en af menneskets bedste opfindelser. Han havde levet et langt liv, set menneskeligheden dumme sig om og om igen, men badekaret og brusebadet, var helt klart en af de ting, som mennesket havde gjort sig godt ved.
Han var i gang med at tørre sit hår, da der var nogle som ringede på hans dør. Et kort øjeblik overvejede han, hvorvidt det enten var Julian eller en af hans døtre, dog havde alle disse tre, en nøgle til hans hjem, og derfor burde de ikke bruge ringklokken. Derpå overvejede han, hvem pokker ville ringe på hans dør, og endda på dette tid af aftenen, måske det var en eller anden tøs, som han havde gjort gravid, eller et tidligere one night stand, som var besat af ham eller en nabo der var træt af ham. Han fik hængt håndklædet på sin plads, og som han bevægede sig hen imod døren, fik ham bundet sine bukser, således han ikke var fuldkommen nøgen, når han ville tage imod vedkomne. Da han fik åbnet døren, måtte han indrømme at han på ingen måde, kunne genkende vedkomne foran sig, og for et sekund overvejede han, om denne knægt var et af hans mange one night stands, og derfor en person han bare ikke kunne genkende "Yeah? what can I do for you?" spurgte han med et hævet øjenbryn, samtidig med at han lagde armene over kors.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Aric

avatar

Humør : You needed me to feel a little more, and give a little less.
Fag : Nah
Antal indlæg : 17

IndlægEmne: Re: I wanna be like you - Aric x Cain   Fre maj 25, 2018 11:24 am

Aric åbnede munden for at sige noget, men lukkede den kort igen da han let løftede øjenbrynene ved synet af manden der måtte være den berygtede Cain - Okay but why is he hot? Is it possible to fuck the immortality in me? Smilet om Arics læber blev lige en takt mere charmerende "Well, Im here to get something from you .. or I dont know learn something" sagde han så og lagde så uden videre en hånd i brystkassen på Cain for så at puffe sig forbi ham ind i hans lejlighed - at blive inviteret ind? Nej det gad han ikke vente på.

Han skubbede sine sko af og begav sig ind i stuen "So Cain .. You live forever" sagde han så direkte og ærligt, han trak en bunke billeder op ad lommen og placerede dem på bordet. Han trak sin våde jakke af og hang den over en stol "And dont play with me, I've done my reading .. " tilføjede han og bredte billederne ud. Alle sammen af Cain i forskellige årtier "So I wanna know how to be like you" fastlagde han så og så hen på Cain. Der var ingen grund til at lege julelege, Aric vidste hvad han ville have og Cain havde bare at give det til ham! Han havde brugt alt for lang tid på at søge omkring det her - og Aric hadet ærlig talt at læse, så det var ret stort af ham faktisk! Læsning var ellers ikke lige nu han gad bruge sin tid på. Han kørte hånden igennem sit våde hår og trak lidt ud i den halvvåde t-shirt "Also do you have any dry clothes?" spurgte han så, velvidende om at Cain og Aric var komplet fremmede for hinanden - men Aric havde ikke sådanne grænser, det var vel sådan man overlevede som hjemmeløs fyr der snød folk til at tro at han var rig? Aldrig at se snusket eller beskidt ud - altid i det nyeste rene tøj. Derfor var han jo heller ikke tilfreds med at stå der helt gennnemblødt.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Cain

avatar

Fag : Ingen
Antal indlæg : 308

IndlægEmne: Re: I wanna be like you - Aric x Cain   Tors maj 31, 2018 6:51 pm

Han hævede øjenbrynet, som knægten sagde, at han var her for at få noget, eller rettere lære noget, hvilket blot vagte hans forvirring. En ting var at han ikke kendte knægten, men i stedet for at sige helt præcis hvad han ville, syntes drengen at snakke i gåder. Han lod knægten komme indenfor, selvom han egentlig i teorien, sagtens kunne smide ham ud, og dog var hans nysgerrighed vagt, og det var ikke så ofte, at folk faktisk kunne gøre den slags. Han lukkede døren, og lod sit blik følge den blonde knægt, som han begav sig imod stuen, hvor han her fulgte efter ham "I what?" spurgte han med et rynket bryn, det var virkelig få, som faktisk kendte til hans identitet, kendte til hvem han var, specielt fordi alle troede han blot var en myte, en karakter skrevet i en gammel bog. Han vandrede hen til bordet, som knægten lagde nogle billeder på dem, og han fandt sig selv betragte et par af dem, og ganske rigtigt var det billeder af malerier, og tegninger, som skitserede ham i forskellige årstal "You do know doppelgangers exits right? Like people who looks like a copy of one another" pointerede ham med et skævt smil på sine læber. Han havde mødt et par af sine dobbeltgængere, hvilket havde været meget skørt, og på mange måder ret mærkeligt, det var som et kigge i et spejl.
Han klukkede som knægten udtalte, at han ville blive som ham "Ohh it's cute, as if it is a choice" han rystede på hovedet, og lod sine fingre glide gennem sit skæg "Do you even know the story of Cain and Abel? Brothers who both loved and hated each other, and in the end Cain killed his brother, and became the first human to kill another human, and because of this God cursed him with eternal life" han havde altid haft et had til sin bror, en bror de fleste anså som ofret, hvor i virkeligheden havde han været et stort røvhul. Han havde hørt fra et par, som havde været i helvede, at Abel var røget til helvede, efter at han var blevet dræbt "But the funny thing is that, for over 100.000 years human has killed humans, and yet no one is granted immortality" pointerede han som han lagde billederne ned igen. Han bevægede sig op imod sit barområde, hvor han skænkede sig selv et glass whiskey, netop som knægten spurgte efter tørt tøj, hvor han fandt en tilfældig t-shirt og et par shorts, som han smed imod den anden, i takt med han bevægede sig imod ham "Getting cursed with immortality, in the way God does, is not something one simply do, but why not ask a vampire?" spurgte han med et hævede øjenbryn.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Aric

avatar

Humør : You needed me to feel a little more, and give a little less.
Fag : Nah
Antal indlæg : 17

IndlægEmne: Re: I wanna be like you - Aric x Cain   Ons jun 06, 2018 12:00 am

"Ha-Ha very funny, you and me both know this is you" sagde han så lidt hånligt, troede han virkelig han var så dum? Selvfølgelig havde han tjekket op på det! "I know the story clearly, I dont care .. I can kill someone if thats what it takes" sagde han så og fulgte Cain med øjnene, Aric var lidt, nej faktisk helt og adeles ligeglad med hvor vidt det havde været et valg eller ej for Cain - faktum var at Aric gerne ville vælge det jo "Also dont fucking call me cute" vrissede han så lidt og vendte kort øjne af ham. Hvis der var noget Aric ikke magtede at blive kaldt, så var det cute, det var nok det sidste han var.

I det mindste var Cain smart nok til at kaste noget tøj hen til ham. Imens han afklædte sig så kom han med et let grin over Cains idé "Listen, If I can get immortality without having to drink blood, then I fucking do that .. and right now I think you just dont wanna tell me how to exactly" sagde han og fik trukket trøje og bukser af, så han blot stod i sine boxeshorts. Han rodet lidt med det tørre tøj, før han fik trukket bukserne på plads og t-shirten ligeså "What do you want? Sex? Money? I can do it all, just tell me how I can become immortal like you" sagde han så og gled hånden igennem sit hår en smule frustreret over at Cain ikke bare kunne samarbejde lidt her. Det var det eneste Aric oprigtigt manglede for at være perfekt - også lidt penge, men det kunne han godt skaffe på den ene eller anden måde med tiden, evig ungdom og liv var lidt sværere at gøre alene. Men Aric jokede ikke med at han ville gøre næsten hvad som helst, hvis der var nogen Cain ønskede død kunne han sagtens gøre det, hvis Cain ønskede en eller anden crazy sex drøm opfyldt så skulle han da nok gøre det, hvis han ønskede penge kunne han også finde en måde at skaffe det!
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Cain

avatar

Fag : Ingen
Antal indlæg : 308

IndlægEmne: Re: I wanna be like you - Aric x Cain   Tors jun 07, 2018 8:31 pm

Han hævede øjenbrynet, som knægten snakkede, var han virkelig så dum at han ikke kunne lytte til ord? Han havde fortalt ham, at han blev givet forbandelsen, da han slog sin bror ihjel, men der havde været så mange mord siden da, og ingen syntes at blive tildelt udødelighed af Gud. Det var som om knægten, var så fanget af sine egne lyster, at han ikke kunne lytte til hvad der blev sagt. Han udtalte at kende til historien, og endda gå så langt som at sige, han ville dræbe nogen, også selvom der var sagt det ikke kunne hjælpe. Dog som han sagde, at han ikke skulle kalde ham cute, begyndte han at klukke "I did not call you cute, I said it was cute, that you thouht a curse to be a choice" pointerede han, samtidig med at han tømte sit glas, for indholdet han netop han skænket sig selv. Han bevægede sig samtidig imod den unge mand, som han efterhånden faktisk ikke brød sig om, hvilket var ganske godt klaret, siden han som regel var ret ligeglad med andre, og specielt det af de dødelige.
Han hævede øjenbrynet, og forhodte sig igen stille, som den unge mand snakkede, fortalte hvordan han ville være udødelig, uden at skulle drikke blod. Hvad der dog fik ham til at hæve øjenbrynet, var som knægten forslog at give ham sex, penge og andet, blot for den information om, at kunne blive som ham "You cannot be like me, I was the first human to kill another human, I was cursed with immortality as a punishment for the life I took. As I explained before, thousands and millions of humans have killed other humans, and no one has been granted immortality by God" han trak på skulderne "No it's because I do not want to tell, I have told you that you cannot gain the same immortality as I have, unless you have a direct call God, and that might not even help you, because God is an arsehole!" han havde en had for Gud, da det trods alt var ham, som havde givet ham denne forbandelse.
"And I do not need anything from you, sex I can get easily and money I have enough of, I have already given you the answer you seek" hans blik var rettet imod den unge mand, som han hævede sit øjenbryn, hvordan han dog så glædeligt, ville bære den dødelighed, som knægten foran ham havde, så kunne han endelig møde sin død, den død han havde hungret efter de sidste 100.000 år "However, there are ways to become immortal, which do not count in blood. You can ask a witch to turn you into one, or you can try your luck with becoming an angel, but in this case you have to die, and even then you do not know if you will become an angel" han samlede sine hænder omme bag sin ryg, som han betragtede den unge mand.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Aric

avatar

Humør : You needed me to feel a little more, and give a little less.
Fag : Nah
Antal indlæg : 17

IndlægEmne: Re: I wanna be like you - Aric x Cain   Søn jun 10, 2018 1:35 am

"Yeah whatever" kom det så ligegyldigt fra Aric der lavede et rul med øjnene da Cain forklarede at det ikke var ham han havde kaldt cute. Han lagde armene overkors da Cain så begyndte at forklarer - fortalte ham alt den information han ikke ønskede at høre. Havde han gjort alt den research for ingenting? Hvem fanden troede Cain han lige var? Bare fordi han var en eller anden latterlig dødelig historisk person skulle han ikke stå der og være flabet og tro at han var bedre end Aric. Han bed tænderne sammen for ikke at flippe helt før Cain var færdig med at snakke - Han havde bestemt ikke fået det svar han søgte, overhoved!

"You useless piece of shit" kom det så nærmest vredt fra ham, før han trådte et skridt nærmere Cain og satte hænderne i brystkassen på ham og uden videre gav ham et hård skub. Urgh why is he so tall?! Why is he so annoying! Can he just give me what i want! Han hadet når han ikke fik det som han ville have det. Aric fik altid sin vilje jo! Men Aric var ikke komplet idiot, han forstod godt at det var umuligt, at Cain nok havde ret i at Aric ikke kunne få det som han ønskede - og det var nok mest det vreden lå i, at han måtte indse at han ikke bare kunne få sin dødelighed men at han måtte gøre noget andet, noget mere drastisk.. Så kunne det godt være at det ikke var Cains skyld at han ikke bare kunne blive udødelig, men han var den eneste Aric lige nu kunne få sin vrede ud på "You know its not easy to become a witch and do I seem like the type who would be 'blessed' the angel life?!" sagde han så helt sarkastisk og stadig vredt. Aric var nok den sidste der var det mindste i nærheden af en engel. Hvis han døde var det sikkert og vist at han ville ryge i helvede og aldrig komme ud igen. Aric havde virkelig lyst til bare at smadre Cain bare for at få nogle aggressioner ud - og hvis alt det han havde fundet frem til var sandt, så ville Cain her også bare blot heale og bedre end hvad Aric kunne .. Annoying.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: I wanna be like you - Aric x Cain   

Tilbage til toppen Go down
 
I wanna be like you - Aric x Cain
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Gaia :: Bolig området-
Gå til: