Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

B O L I G O M R Å D E R

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
» Spicy memes
Today at 3:20 pm by Vincent

» You seem different
Today at 1:12 pm by Tidus

» What a sad place for a happy soul - Samael
Today at 1:10 pm by Lynelle

» Everything hurts - Amery
Today at 12:58 pm by Kaiya

» Hvem er hvem listen!
Today at 11:15 am by Tait

» You just loooooove your job huh? (Adannaya)
Today at 10:46 am by Adannaya

» I love games, let's play a bit [xxx]
Today at 9:47 am by Tidus

» A little haunting at midnight - Marcel
Today at 8:25 am by Zitora

» Broken mirrors - Talion
Today at 8:13 am by Elena

Top posting users this month
Tidus
 
Dexter
 
Kaiya
 
Samael
 
Leviticus
 
Rayna
 
Lilith
 
Amery
 
Nadia
 
Damien
 
Statistics
Der er i alt 522 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Ietu

Vores brugere har i alt skrevet 29408 indlæg in 2198 subjects

Share | 
 

 Not Gonna Hold Me | Lazarus

Go down 
ForfatterBesked
Avalon

avatar

Humør : Party :3
Fag : Home Schooled
Antal indlæg : 76

IndlægEmne: Not Gonna Hold Me | Lazarus   Ons maj 09, 2018 1:46 pm

@Lazarus
TID | 19:21
STED | England | London Underground SkatePark / Club
VEJR | 25 gr, blid kølig vind, Næsten skyfrit
OMGIVELSER | Få folk hist og her, der skater / Danser/Fester
STEDET |
Indgangen
Fest Lokalet
Gangen
Bio Området
Planen over stedet
BEKLÆDNING | Outfittet


Vinden kunne mærkes, så evig blid mod det blodrøde hår, der gled igennem luften. Folk drejede hovedet efter hende, da hun trådte forbi, eftersom hun duftede speciel, noget hendes evne altid havde gjort, samt også noget der før i tiden havde gjort hende ret så udsat, overfor vampyr, eftersom de drak blod. I London´s stræder, virkede alt så fredfyldt, som om der intet var sket nær dem. Skønt Gaia var et godt stykke væk fra London, så kunne hun ikke forstå, hvordan der kunne være så stor forskel mellem de to byer, hvordan der kunne være sket så stor en forandring i Gaia´s stræder, under dette ' Zombie Apocalypse ' der var sket, men så småt lå glemt for de flestes mind.

Mange folk havde mistet deres kære i spetaklet, samt noget de holde af. Avalon gav et suk fra sig, omkring tanken om hendes dagbog, samt hendes sorte rygsæk, med hendes skitse bog i, samt ID og nogle penge. Hun håbede inderligt, at den ikke var endt i hænderne på en der ikke kendte til hekse, eftersom der stod rigtig meget om hendes barndom i den dagbog, som at vokse op i en all woman coven, samt da hun stak af og mødte en mand for første gang, der skræmte hende noget så grusomt, samt det evige pinsel, omkring at hun stadig var uerfaren overfor folk og berøring, taget i betragtning, af at være tvunget til at være jomfru, indtil hun mødte sin mage, som hun end ikke vidste hvem var endnu, andet end at han hed, antonius?, det var i hvert fald hvad der stod over hendes kraveben.

Et suk undslap læberne, før hun stoppede op foran Vans House, hvor hun åbnede den sorte dør og gik indenfor. Hun hilste på personalet, i det hun gik forbi dem og ud bagved, for at gør klar til endnu en arbejds dag. Hun lagde sin pung ind i skabet og smækkede det blid i, inden hun gik hen af mod baren, hvor folk allerede stod og drak, samt nogle dansede. Hun trådte dog hurtigt til side, i det hun havde hørt en på skateboard komme forbi. " Undskyld! ". Avalon glippede en smule med de lysegrønne dådyr øjne, før hun gav et lille smil fra sig og råbte " Det okay! ". Hun gik derefter forbi de mange folk og fik sig mast hen til baren, hvor hun spurgte om der var brug for hjælp. Hun blev sat til at mix drinks, samt satte det lange blodrøde hår op, i en løs hestehale, med pandehår læggende ned for hver side af sit smalle ansigt. Hun var iført en mørke grå croptop, samt nogle løse grå bukser, samt sorte allstars.

Hun blev prikket på skulderen, i det chefen sagde at der var brug for at blive gjort rent ved bio området. Hun nikkede og hoppede derefter over baren, før hun smuttede hen til gangen og neden under, hvor folk skatede løst. Da hun kom indenfor til bio området, så hun sig kort rundt, før hun begyndte at finde en pose frem og begyndte at samle popcorns kasser op og cola flasker. Hun satte - Cage The Elephant - Ain't No Rest For The Wicked - på over den store skærm og begyndte at synge med på det, mens hun ryddet op.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
Not Gonna Hold Me | Lazarus
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Andre lande :: Andre steder i England-
Gå til: