Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

B O L I G O M R Å D E R

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
» Spicy memes
Today at 3:20 pm by Vincent

» You seem different
Today at 1:12 pm by Tidus

» What a sad place for a happy soul - Samael
Today at 1:10 pm by Lynelle

» Everything hurts - Amery
Today at 12:58 pm by Kaiya

» Hvem er hvem listen!
Today at 11:15 am by Tait

» You just loooooove your job huh? (Adannaya)
Today at 10:46 am by Adannaya

» I love games, let's play a bit [xxx]
Today at 9:47 am by Tidus

» A little haunting at midnight - Marcel
Today at 8:25 am by Zitora

» Broken mirrors - Talion
Today at 8:13 am by Elena

Top posting users this month
Tidus
 
Dexter
 
Kaiya
 
Samael
 
Leviticus
 
Rayna
 
Lilith
 
Amery
 
Nadia
 
Damien
 
Statistics
Der er i alt 522 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Ietu

Vores brugere har i alt skrevet 29408 indlæg in 2198 subjects

Share | 
 

 Name one more ironic family dinner - Bryce & Jessalyn

Go down 
ForfatterBesked
Nathan

avatar

Humør : Magic makes life more easy
Fag : Do I have to take classes to???
Antal indlæg : 102

IndlægEmne: Name one more ironic family dinner - Bryce & Jessalyn   Ons maj 09, 2018 6:57 am

S: The Blake mansion; new york new york
T: Omkring eftermiddag - jetlag alert ( 5-6 timer bagud)
O: Det store hus og dens indretning
V: Omkring en 23 grader
P: Link
Emne til / rækkefølgen: @Bryce & @Jessalyn <3


De havde gjort det på den ikke magiske måde. At rejse var at leve, eller det sagde Bryce. God, hvor ville han ønske at han havde valgt bare at trylle sig frem. Men han havde lovet sin storebror. Trods alt var det en sorgens dag, det vidste både ham og Jessalyn. Selvom Nathan måske ikke havde været den mest opmærksomme bror, så havde han altid hørt efter. Nu havde Jess da en ting til fælles med Bryce, ikke at hun ligefrem var sikker på det var noget man ønskede at have tilfælles med nogle. Det lykkedes Nathan at sove på det meste af den lange flyve tur, ellers bare nyde den frie bar og mad. Han ville ønske at han havde taget Livia med, men hende og Ronnie havde ting at se til med the serpentes.
"I don't care about your stupid rule. I'm gonna get us to the house, no more public transport," pointerede Nathan og fandt sin tryllestav i kufferten. Og med et trylleslag inden nogle opdagede det, stod de udenfor entreen. "Did you think I would teleport us inside when I know how much he hates magic? No. I'm not that stupid," smilede Nathan kækt til sin tilføjelse. Han pakkede hurtigt tryllestaven væk, hvorefter de kunne banke på. En stuepige åbnede døren for dem og lod dem komme indenfor. Der var folk til at tage deres baggage og Nathan havde kort glemt hvor privileged de egentlig var.
"Home sweet home," hviskede han for sig selv, hvorefter deres forældre kom ned fra stuen ovenpå. Nathan var her udelukket for sine søskende skyld og måske lidt sin mors. Bare det ham og hans far fik øjenkontakt kort var nok til Nathan overvejede at smutte igen, men det var år siden han havde set ham i øjnene sidst. Mange ting havde ændret sig, og en masse havde ikke.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Bryce

avatar

Humør : I'm reminded of who I am, who I was, and who I'm supposed to be.
Fag : Er underviser i Musik, Løb og Sportgrene.. Hjælpeunderviser i Kampsport.
Antal indlæg : 16

IndlægEmne: Re: Name one more ironic family dinner - Bryce & Jessalyn   Ons maj 09, 2018 8:55 pm

Outfit og udseende

Bryce havde en underlig dag, hans sorg stadig stor, da det var fjerde årsdagen siden ulykken, men den føltes knap så tung, som normalt, ikke efter hans samtale dagen før med Zitora. Ja, det havde været både rart, men også svært at se hende igen.
Men han havde taget afsted for at mødes med sine søskende, så de kunne besøge deres forældre sammen og kort efter det var de da også godt afsted. Og som Bryce havde regnet ud, kunne Nathan ikke vente med at se det smertefulde i øjnene og havde teleporteret dem til hoveddøren af deres forældres hjem. Han så blot opgivende på Nathan og rodede kort i hans hår, hvor hans hue bor gled med og sagde "Yeah, I know, I know. I just wish we hadn't used the money for the flight right now.." Han smilede dog venligt, igen det var alt sammen ment i god ånd. Men ja, penge kom ikke nemt når man var lærer, men han ville ikke have det på nogen anden måde.
Han så på Jess og lagde en arm om hendes skulder, som de gik indenfor, han nikkede også og takkede stuepigen for at holde døren for dem og spurgte lavt, så deres forældre ikke kunne hører dem "You alright Jessa?". Han gav hendes skulder et klem og så kort rundt, inden han langsomt lod sin arm falde fra hendes skulde og hans blik mødte først deres far. Som sædvanligt havde et ligeglad og køligt blik, han nikkede blot, ikke et eneste ord blev udvækslet imellem dem, indtil han så deres mor og han tog et par skridt og omfavnede moren, med et "It's good to see you mom, how have you been?".
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Jessalyn

avatar

Humør : They shout, they whisper, they're constant. The voices are never quiet.
Fag : Drama, dans.
Antal indlæg : 131

IndlægEmne: Re: Name one more ironic family dinner - Bryce & Jessalyn   Tors maj 10, 2018 4:38 pm

Outfit

Det var ikke nyt for Jessalyn at rejse med både fly og magi. Efter hun opdagede Nathans evner, har hun ofte plaget ham om at transportere ham et sted hen. Indtil da, var det fly hun havde brugt. Hun havde siddet og set en film på flyet, tjekket op på de sociale medier og snakket med Ronnie. Hun hadede at det tog så lang tid. Især fordi hun havde svært ved at falde i søvn på et fly, så når det tog så længe at rejse fra England til USA, var det en lang rejse.
Hun var allerede klar til at gå ud på lufthavnens badeværelse for at friske sig op, men nåede det ikke før Nathan havde transporteret dem til huset hvor de var vokset op. Hun så på Nathan med et anstrengt smil. Hun vidste han ikke havde lyst til at være der. Hans forhold til deres far havde aldrig været særlig godt. Hun vidste ikke hvor slemt. Hverken deres far eller Nathan ville fortælle meget om det. Hun tog en dyb indånding og gik ind i huset uden ord. Hun var nervøs for hendes far ikke ville sætte pris på, at hun var stukket af fra alting og havde fulgt Nathan til England.
Hun så på Bryce da han lagde en arm om hendes skuldre. ”I’m okay. How about you?” Hun vidste hvilken dag det var for Bryce. Hun havde været igennem det samme nu, og det gjorde ondt at tænke på. I lang tid havde hun druknet sig selv i stedet for at håndtere sorgen over hendes tabte barn. Men det var nemmere nu. Ikke nemt, men nemmere. Hun kunne ikke holde tanken ud om årsdagen for tabet. Selvom hun på ingen måde er glad for Bryce mistede sit barn, er hun glad for hun ikke er alene i det. Han ved hvordan det føltes. Jess sendte sin forældre et smil da de trådte frem. Hun gik hen til sin far og omfavnede ham. ”Hello daddy,” sagde hun og trak sig væk for i stedet at gøre klar til at kramme sin mor efter Bryce.

Der havde været stille i huset. Uden børnene, var der ingen liv. Hun fik øjenkontakt med Nathan, men så hurtigt væk. Hun kunne ikke undgå at tænke over, hvordan Nicholas ville have set ud i dag, hvad han ville lave. Det var svært for hende at være tæt på en mand der mindede hende så meget om hvad hun havde mistet. Så hun tog afstand til ham, selvom det ikke var fair for ham. Hun lagde armene om Bryce. ”How I have missed you,” indrømmede hun og så på Jessalyn over Bryces skuldre. ”How are you doing?” Spørger hun rettet mod dem alle tre.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Nathan

avatar

Humør : Magic makes life more easy
Fag : Do I have to take classes to???
Antal indlæg : 102

IndlægEmne: Re: Name one more ironic family dinner - Bryce & Jessalyn   Fre maj 18, 2018 1:26 am

Et smøret grin gled hen over Nathans læber som Bryce indrømmede de ikke burde have taget et fly. En win for Nathan. Dog som de åbnede døren var der intet andet end et stenansigt der mødte hans forældre. Ikke fordi, at hans mor nogensinde havde gjort ham noget eller kendte til de spøgelser der var i skabene i deres hjem. Hvordan kunne hun? Hun var et simpelt menneske der ingenting vidste om det overnaturlige. Nathan så kort over på Jess ud af sin øjenkrog, selvfølgelig ville han være sikker på hun var okay - men de to var også tættere nu end nogensinde før. Noget man tydeligvis kunne mærke, normalt ville de bande og råbe af hinanden inden de fik sat en fod indenfor de samme rammer. Han stod frosset fast om Jess gik hen og omfavnede deres far. Hvor glad deres far var for at se Jess, men Nathan frygtede at han snart ville opdage at hun ikke blot var et menneske mere. Og kunne der ske hende noget efterfølgende? Bekymringerne druknede snart Nathan og han hadede det. Han hadede alting lige nu, og kunne slet ikke håndtere at være i sig selv.
"Come in. Tell us everything that is going on. We haven't been hearing from you in such long time, " sagde deres far så og så kort hen på Bryce med et lille nik. Der var tydeligvis en hvis anspændthed over hans forhold til sine sønner, og nok også derfor han i sidste ende endte med at se på Jessalyn. "We cannot wait to hear all the amazing things that most go on, all your adventures and so on," tilføjede han hvilket fik Nathan til at fnyse. Nok derved skabte mere opmærksomhed imod sig end han havde gavn af.
"Oh flattery. The first step in basic interrogation, why don't you try something else dad?" Kom det fra Nathan der havde svunget sine arme overkors. Var var ingen kærlighed i deres forbindelse.. Ingen form for venskab eller positiv tegn på en relation der kunne reddes. "Lets eat," mumlede han blot bagefter og gik ud i køkkenet. Han havde trods alt bare ladet sin baggage være hjemme. Han kunne altid trylle de nødvendige ting frem. Naturligvis var middagsbordet sat og Nathan satte sig egentlig bare ned. Han så ikke på Jess eller på Bryce - fordi lige nu havde han behov for at sætte sit overlevelses instinkt på. Han trådte hurtig i gammel karakter, og Jess var nok den der først ville bemærke ændringen. Hvordan han faldt totalt i sin gamle rolle, og bare opførte sig som han ellers altid havde gjort i huset. Den ligeglade. Derfor gik han allerede igang med at spise før de andre havde sat sig til. Fordi, et var at han var sulten, men hans forældre var ligeglade med hans behov - skulle han så ikke også bare være med deres?
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Bryce

avatar

Humør : I'm reminded of who I am, who I was, and who I'm supposed to be.
Fag : Er underviser i Musik, Løb og Sportgrene.. Hjælpeunderviser i Kampsport.
Antal indlæg : 16

IndlægEmne: Re: Name one more ironic family dinner - Bryce & Jessalyn   Fre maj 18, 2018 2:34 pm

Bryce så på Jessalyn og sagde med et smil "That's good to hear. And I'm doing okay, I actually met her yesterday, but I'll tell you more later, alright?" og han forsatte længere ind i huset, med de to andre.

Efter omfavnelsen af sin mor, så Bryce kort på sine søskende, Nathan der så ud til at være lukket af, som han havde været lige så længe Bryce kunne huske det, ihvertfald siden at deres far havde vidst hvad der var "galt" med Nathan, som faren havde givet udtryk for, dog aldrig i nærheden af deres mor eller Jess, faktisk heller ikke Bryce, det havde kun været fordi at Bryce havde overhørt det, da han havde hængt ud med Joseph.
Han så køligt på sin far, da han begyndte at snakke, og efter at have hørt Nathans retort, kunne han mærke hvordan hans mundviger trak sig en smule up ad, men tvang dem tilbage i deres kølige folder igen. Han svarede dog deres far, som han selv gik imod middagsbordet og satte sig ned, på pladsen ved siden af Nathan. "I've been doing fine.". Hans svar var kort og ikke særlig beskrivende, mest af alt fordi han vidste at deres far var ligeglad med detaljerne, ligeglad med hans sorg og alt andet der foregik. Velvidende at farens kommentar med slet ikke at kunne vente på at hører omkring deres eventyrer eller ligne.
Han ventede dog til at Jess og deres mor havde sat sig ned, før han begyndte at spise.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Jessalyn

avatar

Humør : They shout, they whisper, they're constant. The voices are never quiet.
Fag : Drama, dans.
Antal indlæg : 131

IndlægEmne: Re: Name one more ironic family dinner - Bryce & Jessalyn   Fre maj 18, 2018 3:36 pm

”That’s good. You should keep in touch. You know I never really liked yours and Nathan’s girlfriends. Tori is different. I like her.” Stemningen blev tyk da de trådte ind i huset. Hun vidste begge hendes brødre, havde et anstrengt forhold til deres far. Jessalyn vidste ikke alting, så hun følte ikke hun kunne vælge en side. I stedet legede hun fredsmægler. Hun så på Nathan, før hun gik hen og krammede sin far. Hun fulgte hendes fars blik over på Bryce. ”We have all been a little busy. A lot have happened since we last saw each other.” Hun smiled ved hendes fars ord, da hun gik over for at kramme sin mor. Hun så på Nathan ved hans ord. Før ville hun have sagt han overdrev, at han ikke skulle behandle hans forældre på den måde. Nu vidste hun bedre. Han havde været igennem mere end hun anede. Han havde aldrig fortalt om det, og det fik hende til at tænke, der måske var en grund til hans attitude mod deres far. Så hun sagde intet.
Hun så efter hendes brødre, da de begge gik ind til middagsbordet. ”We are a little jet-lagged,” undskyldte hun deres opførsel med. Hun gik ind til bordet og satte sig ved siden af Nathan. ”I know what you feel about him. I mean, I don’t really. But try not to make the situation worse, okay?” Hun forsøgte at blødgøre hendes ord med et varmt smil. Alt hun havde lært af hendes mor blev pludselig bragt op i hende. Selv oprejst, ingen albuer på bordet. Hun trak stolen tættere på bordet og så rundt på hendes familie. ”It’s great to have us all together again,” komplimenterede hun og ventede på de andre havde taget mad, før hun øsede op til sig selv. Hun havde ikke fortalt dem om Veronica endnu. Hun var bange for de ikke ville acceptere det. Ligesom hun var bange for, hendes far ikke ville acceptere hun ikke var et menneske.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Nathan

avatar

Humør : Magic makes life more easy
Fag : Do I have to take classes to???
Antal indlæg : 102

IndlægEmne: Re: Name one more ironic family dinner - Bryce & Jessalyn   Søn maj 20, 2018 12:59 am

Bryce kom først hen til middagsbordet, efterfulgt af Jess som satte sig ved siden af ham. Dog havde han svært ved at slippe synet af deres far som han trådte ind i lokalet. Det var ikke så meget det, at han ikke kunne håndtere ham normalt - det kunne han sagtens. Men den tid fanget inde i den fucking sten, havde det der føltes som år været tortur i form af ingen ringere end sin kære far. Ikke at det var ham, Nathan var ikke just dum - han vidste det var en illusion - men det havde stadigvæk føltes så ægte. Og ikke ligefrem fordi det ikke var noget, som ikke kunne have sket.
"You are right. You don't know," kom det så spydigt fra Nathan før han rystede på hovedet, "I'm sorry.. I can't explain it," tilføjede han så hviskende. For han ønskede egentlig ikke at alle skulle vide at han var ustabil. Det ville sikkert bare give hans far en mulighed for en personlig snak - og det var han ikke ligefrem i humør til.
"So nice," sagde han med munden halv fuld af mad. Selvom han prøvede at vise de manerer de egentlig havde lært - havde han ikke haft dem i langtid. Måske han alligevel opsøgte sine problemer mere end han burde. Måske han faktisk ikke ønskede at leve i skyggerne mere, men faktisk tage kontrol over de flammer der blussede op omkring ham.
"Seems like somethings never chance Nathaniel, I hoped this school would help you grow a little bit up," kom det så fra deres far. "But It seemed like you failed. Again," tilføjede deres far og tog noget mad på sin tallerken. Nathan fløj op fra sin stol og hamrede sine hænder ned i bordpladen så alting rystede og enkelte glas væltede.
"Shut the fuck up you stupid asshole. You have no idea who I am, and you should not have any words to say in the matter. I didn't want to come here, I didn't want to see your fucking stupid face. But here I am,"
sagde Nathan og gik deres far i møde. Som de begge rejste sig op.
"How about you just calm down, and we go upstairs and talk about it," forslog deres far overraskende roligt. Måske bekymret for at Nathan ville udvise magiske evner foran sin kone, som heldigvis stadigvæk intet kendte til omkring det. Han lagde sin arm imod Nathans skulder og gav den et lille advarende klem. Dog skubbede Nathan den dog bare væk.
"Don't you fucking dare telling me what to do anymore, I'm done being your little bitch," vrissede Nathan. Og det var i det sekund at han ikke bemærkede mere før slaget havde fået ham til at miste balancen. Nathan nåede dog at genvinde den før han faldt til jorden, og rejste sig blot op. Han spyttede kort blod ud på gulvet.

Deres far viste sine sande farver frem, som vreden styrede hans handlinger. Han lagde sin arm om Nathans hals og tvang sin søn op af muren, så Nathan kunne mærke luften forsvinde. Det var her Nathan forsvandt væk til rutinen, forsvandt væk til at være bange og det kunne ses i hans øjne kort at han alligevel på trods af frygten var så van til det.
"You stupid little boy. You had every chance, but like always you spill it. You lost your value a long time ago. You are foolish and impulsive, my boy. What? No more laughter?" Råbte deres far og gav Nathan et hurtigt slag. Han så hen på Bryce, fordi han vidste at han ville blive sur, "You encourage him, Bryce, but he grows more pathetic every day." Nathan følte sig såret og ikke mindst flov over det hele, han så slet ikke på Bryce eller på Jess.
"I'm not pathetic," hviskede Nathan derefter og gispede lidt efter vejret.
"Do not talk back to me. You're not man enough. You're nothing but a burden," pointerede deres far og gik tilbage mod sin plads.
"I'm sorry," kom det så endelig fra Nathan og han sank en klump.
"It's a shame we can't feed on sad-eyed apologies. It's your one and only skill," det var som om at deres far vidste han havde talt over sig. Det gik op for ham, at han ikke var alene med Nathan.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Name one more ironic family dinner - Bryce & Jessalyn   

Tilbage til toppen Go down
 
Name one more ironic family dinner - Bryce & Jessalyn
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Andre lande :: USA-
Gå til: