Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Morana
 
Haniel
 
Aviana
 
Damian
 
Yuri
 
Eric
 
Acacio
 
Calvin
 
Evanora
 
Damien
 
Statistics
Der er i alt 485 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Selene

Vores brugere har i alt skrevet 27003 indlæg in 2075 subjects

Share | 
 

 What in the world are you? - Aviana

Go down 
ForfatterBesked
Alex

avatar

Humør : Hmm...
Fag : historie, biologi, yoga og sprog
Antal indlæg : 20

IndlægEmne: What in the world are you? - Aviana   Tirs maj 08, 2018 9:59 pm

Tid
Ud på eftermiddagen
Sted
Skoven omkring Athena akademiet
Vejr
En smule vind og fint koldt.
Omgivelser
Ingen omkring, meget stille.
Påklædning
Outfit

@Aviana

__________________________________________________

Der var gået omkring en uge siden hun havde set hele hendes familie blive dræbt foran hende. Hun havde fået hjælp fra skolen, men hun følte at det ikke var professionel hjælp hun havde brug for, blot venner, men det var hun ikke særlig god til at få. Hun brugte det meste af sin tid alene, siden hele hendes familie blev dræbt. Hun havde det svært med at åbne op for nogen, efter hvad der var sket.
Skoven var et sted hvor hun følte sig hjemme, hun havde boet i skoven med sit pack hele sit liv, hvor hun ikke had nær så meget adgang til elektronik som hun havde her. Hun følte at hun var kommet fra en helt anden tidsalder, da hun pludselig begyndte på skolen.
Hun havde dog fået købt en mobil, hun brugte den dog ikke til meget, det var mere hvis hun nu skulle få nogle venner som hun ville kontakte. Den var bare fyldt med psykolog numre og hendes vejleder's nummer.
Hun stoppede op og lænede sig op af et træ og pustede lidt ud. Hun havde endeligt lidt frirum fra timer og elever. Hun var helt alene, det eneste hun kunne høre var lyden af fugle der sang og vinden som tog i træernes blade.
Hun tænkte tilbage til hvor hun var for blot en uge siden. Bare en hel normal dag, hun havde talt med hendes far, nogle af de andre pack medlemmer. Hun havde passet nogle af børnene, bare en helt almindelig dag, som ændrede sig til det værste.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Aviana

avatar

Humør : Pumped!
Fag : Ingen
Antal indlæg : 114

IndlægEmne: Re: What in the world are you? - Aviana   Ons maj 09, 2018 6:15 pm

Denne dag var præcis som så mange andre dage, folk var på arbejde og nogen i skole, vejrede havde set lovende ud. Skoven omkring Alex lignede næsten noget ud af en klassisk Disney film scene som fuglene sang og fløg rundt blandt træerne. Vinden tog pludselig om hendes hår som det kom fra siden af hende, hvilket sendte Alexs hår op i øjne på hende.
Lige så snart håret kom væk fra øjne, ville hun få øje på en stor flot hanhjort gå med sin flok ikke så langt væk fra hvor Alex stod. Flokken så ud til at ignorere hende, pånær hanhjorten som her og der sendte forsigtige blik i retningen af den unge varulv. Dog slappede den en smule af, da Alex ikke så ud til at gøre noget og spiste fra nogle af de mange buske omkring i skoven.
Noget bremsede dog hjorteflokken fra at fortsætte deres daglig dag og alle virkede utrolig spændte. Man kunne se de holdte øje og valgte så at småskynde væk fra området. Lige i det at hjorteflokken vendte rykken til Alex, kan hun høre en lav, lidt unaturlig knurren.
Pludselig, ud af buskasede bag træet Alex stod ved stormede der noget Alex enten ikke vidste hvad var, eller ikke kunne tro sine egne øjne. En levende dinosaur stormede efter hjorte flokken som hurtig satte i spring for at komme væk.
Dette var dog ikke hvilken som helst dinosaur, en raptor, fuldvoksen og den virkede sulten. Hjortenes fart hjalp dem ikke meget, da efter at hjortene havde forsvundede bag et stort og tæt buskads, sprang dinosauren over. Dette hop var ekstrem impornerende, for lige i det tidspunkt den var sprungede om bagved, kunne man høre en hjort hyle op, hvor efter den var stille med det samme.

Raptoren havde knækkede nakken på dyret og skulle til at trække hunhjorten væk, da hanhjorten stormede dinosauren. Raptoren sprang væk i sikkerhed, som hanhjorten prøvede at stange den. Den levende dinosaur gik ned i knæ, halv åben mund, som den hvæsede truende imod den store hjort. Hanhjort virkede til ikke at ville høre noget fra dette fremmede dyr og stormede den med gevirede.
Raptoren var utrolig smidig og undveg hver gang, til den fik en åbening og sprang på hjorten. Klørene blev borrede dybt ned i hyggen og siden på den store hjort som hylede op i smerte. Den prøvede desparat at ryste raptoren af sig, men de konstante flæsen fra klør og tænder, sendte den i jorden. Hanhjorten prøvede en sidste gang at kæmpe fra sig. Men raptoren var den hurtigere og med en fod på hjortens hoved, borrede raptorens sin 8 cm lange tårklog ned i hoved og slog den ihjel.

Raptoren kiggede fra hjort til hjort, hvilket virkede til at den tænkte over, hvilken en den skulle tage, da hanhjorten var stor og tung, men med mere mad. Hvorimod hunhjorten var mindre, lettere men med mindre mad på sig. Raptoren valgte hunhjorten igen og med sine klør og tænder borrede ned i hjorten, blev den trukkede væk fra stedet og dybere ind i skoven.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
What in the world are you? - Aviana
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Athena udendørs :: Skoven omkring-
Gå til: