Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

B O L I G O M R Å D E R

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Tidus
 
Dexter
 
Leviticus
 
Samael
 
Rayna
 
Kaiya
 
Nadia
 
Lilith
 
Damien
 
Izabelle
 
Statistics
Der er i alt 520 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Otis

Vores brugere har i alt skrevet 29244 indlæg in 2182 subjects

Share | 
 

 Blessed and cursed | Archie |

Go down 
ForfatterBesked
Maisie

avatar

Humør : Who ever said a scream meant weakness was deadly wrong.
Fag : Will be here
Antal indlæg : 1

IndlægEmne: Blessed and cursed | Archie |    Fre maj 04, 2018 7:52 pm

Sinclair mansion.
08.34
Solen er så småt begyndt at give varme fra sig.
Huset er mere tomt end sædvanligt, mere stille.
En hvid crop top med sex pistols logoet over brystet og et par grå shorts der når halvvejs ned af hendes lår.
@Archie


Maisie havde siddet på en café i London. Der var Sinclairs over hele verden, og det var fysisk umuligt for hende, at være tæt på dem alle hele tiden. Så hun holdt sig mest i England, da de fleste var der. Det gav hende også en undskyldning for at se Archie noget mere. Hun så ham slet ikke nok. Det var måske hendes egen skyld. Hun ville gerne opleve verden også. Hun sad med en kop i hånden og skulle til at tage en tår af hendes te, da hun mærkede det. En smerte i hendes bryst der blev strammere for hvert øjeblik indtil det endelig gav slip og skriget forlod hendes læber. Det var så højt, vinduerne omkring hende truede med at springe og glas sprang under den høje lyd. En Sinclair var død. Det var slemt nok, men det eneste hun kunne tænke på, var dem der var blevet efterladt. Hun vidste det ikke var Archie. Det ville have gjort mere ondt hvis det var hende. Men det betød han havde mistet et familiemedlem. Hun blev nød til at være der. Hun vidste Dove ikke ville. Som altid, ville hun forsøge at finde en måde at besejre døden på, og glemme at sørge og glemme hendes familie. Så Maisie måtte tilbage til Moonlight Falls med det samme. Hun fandt en gade der var tømt for mennesker og lod vingerne vokse fra hendes ryg og fløj op over bytagene for at finde den nærmeste tog eller bus station. Det var usandsynligt nogle ville fly ville lette så sent om aftenen, og hun havde ikke tænkt sig at vente til morgenen efter. Hun landede foran en bus station, betalte en billet og satte sig ind.

Hun var træt og uoplagt, men alt det blev sekundært da hun trådte op mod Sinclair Mansion. Et hus hun var ganske bekendt med efterhånden. Hun åbnede for døren og gik ind, selvom hun teknisk set ikke var inviteret ind. Fordi hun var knyttet til Sinclair familien, gav det mening hun havde adgang til huset. Især hvis der skete noget som det lige nu. Hun så sig omkring i de nærtliggende rum for at se om der var nogen. "Hello. Is anyone here?" Spurgte hun ud i rummet, velvidende hendes stemme ville nå igennem størstedelen af huset. Hvis ikke Archie var her, måtte hun lede andre steder.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
Blessed and cursed | Archie |
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Moonlight Falls :: Sinclair Mansion-
Gå til: