Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

B O L I G O M R Å D E R

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Tidus
 
Dexter
 
Leviticus
 
Samael
 
Rayna
 
Kaiya
 
Nadia
 
Lilith
 
Damien
 
Izabelle
 
Statistics
Der er i alt 520 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Otis

Vores brugere har i alt skrevet 29245 indlæg in 2182 subjects

Share | 
 

 Well there, and U R? ~ Milla

Go down 
Gå til side : 1, 2  Next
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: Well there, and U R? ~ Milla   Man nov 30, 2015 6:30 pm

S: Musiklokalet
T: 10:10
V: koldt
O: En masse elever, og en lære

Det var tid til en ny time snart. En af Marcelius' yndlingsfag som var musik. Han havde også selv valgt de andre fag, men der var noget over faget musik han elskede mere end de andre fag, som nok var det, at han fik lov til at spille på et instrument nok. Han var okay til det, men ikke den bedste. Man kan jo altid blive bedre til alt. Han kom lige som klokken ringede ind til time, og satte sig ned på en plads. Så sig rundt inden han lyttede til læren, og hvad de skulle lave i dag.
Tilbage til toppen Go down
Milla

avatar

Humør : for det meste glad
Fag : Musik, Kunst, Biologi, Drama og Historie
Antal indlæg : 122

IndlægEmne: Re: Well there, and U R? ~ Milla   Man nov 30, 2015 8:59 pm

Milla havde stadig ikke lært denne skole helt at kende. Og selvom hun elskede musik, så havde hun denne dag svært ved at finde lokalet. Hun for vild, Derfor var det også først da Læren VAR gået i gang at Milla kom styrtende og var ved næsten at vældet ind i lokalet. Hun så lidt flov rundt, og sank blikket da hun så den strenge føkkens blik. Hun skynde sig lydløst ned til sin plads. "Det var dejligt at de havde lyst til at deltage Frk. Rockluk!" sagde hun lidt skabt.
Milla satte sig ned, og kom med et undskyldende nik. "men så kan de jo passende starte med dagens opgave som var at finde en sang der betød noget for jer, og udføre den inden ved hjælp af sang eller instrumenter? Men de har måske heller ikke haft tid til at forberede dem?" Milla så op på hende "Jo det har jeg da.... jeg for bare vild" sagde hun undskyldende.
"Sin fremlæggelse frk. Rockluk" Milla rejste sig, og rømede sig lidt. "uhm det her er en af mine egne sangene" sagde hun og begynde at synge
https://www.youtube.com/watch?v=GBIkfxhH2TU&list=PLC_Y18QY2vMQS9dIIUYppLeMg8ZXXcN2m&index=15
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Well there, and U R? ~ Milla   Man nov 30, 2015 10:37 pm

Det var gået en del af timen, og Marcelius sad og lyttede til det læren sagde, da døren blev åbnet. Alles blikke blev rettet mod døren, og en pige kom ind i rummet. Der var dog noget over den her pige her, var der ikke? 'eller var det bare ham? Han bed sig let i læben da han ikke kunne forklare det her. Han havde det underligt på en eller anden måde. Han lyttede dog samtidig til det læren sagde til hende, og så fra hende af og op på læren. Han så dog hurtigt på pigen igen da hun gik op så alle nu kunne se hende, og lyttede til det hun fortalte. Så hun havde altså selv skrevet den sang hun nu ville spille for dem? Spændende.
Hendes sang var faktisk utrolig god, og han kunne meget godt lide den. Hun kunne da godt lave sange, og det så ud til de fleste andre i klassen også kunne lide den.
Tilbage til toppen Go down
Milla

avatar

Humør : for det meste glad
Fag : Musik, Kunst, Biologi, Drama og Historie
Antal indlæg : 122

IndlægEmne: Re: Well there, and U R? ~ Milla   Man nov 30, 2015 10:45 pm

Læreinden måtte nok erkende af hendes plan ikke rigtig virkede. Grunden til at hun havde kaldt Milla op var nok mest fordi hun ville give hende en lærestreg, men hun sang jo utrolig smukt. så der var ikke noget at sætte finger på.
Og da Milla var færdig klappede de fleste i kassen da også Milla bed sig en smule i læben mens hun smilte. Det var første gang hun ikke havde følt sig som en fiasko.
Læreinden kom op til Milla "Ja det var jo yderst smukt... tak skal de have frk. Rockluk" sagde hun og viftede Milla ned i sin plads igen.
Læreinden fortalte at hun gerne ville have at man i klassen gik sammen 2 og 2 og skulle analysere en sang tekst.
Alle for hen til dem de plejede at arbejde sammen med. Milla så sig rundt og fik øjne på en fyr der også sad alene. Hun tog sine ting, og gik over til hans bord "det ser vidst ud til at det blev dig og mig?" sagde hun med et smil. Hun lagde sine bøger på bordet, og tog en stol over og smilede bare til ham. Hun rakte hånden frem "mit navn er Milla" sagde hun med et smil
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Well there, and U R? ~ Milla   Tirs dec 01, 2015 3:23 pm

Det var åbenbart gruppearbejde nu, eller pararbejde eller hvad man nu skulle kalde det. Han havde ikke travlt med at komme over til nogle af de andre, da der ikke var nogle han plejede at arbejde sammen med. Han havde det okay sammen med de fleste når det kom til at arbejde sammen. Han så på tøsen so var kommet forsendt, og som der var et eller andet over han ikke rigtig var sikker på hvad endnu, hun kom over til ham. Han smilede venligt til hende. Han smilede til hende venligt. "Ja det er det nok." svarede han på det hun sagde, at det så ud til at det vist blev nødt til at være de to. Han havde intet imod at det var hende han var endt sammen med. Han tog imod hendes hånd da hun rakte den frem mod ham, og smilede. "Milla? Sikke et fint navn. Jeg er Marcelius." svarede han. Det var nok et lidt specielt navn.
Tilbage til toppen Go down
Milla

avatar

Humør : for det meste glad
Fag : Musik, Kunst, Biologi, Drama og Historie
Antal indlæg : 122

IndlægEmne: Re: Well there, and U R? ~ Milla   Tirs dec 01, 2015 3:52 pm

Milla var egentlig ikke særlig vild med gruppe arbejde men hun var jo heller ikke vild med andre mennesker, så det var jo ikke så underligt.
Hun så først lidt overrasket ud da han sagde at det var et fint navn. Men smilede så bare lidt til ham. "Tak.." Hans navn var nu heller ikke helt normalt.
Naya satte sig, og tog sine bøger frem, hun begynde at læse den tekst de havde fået. Det var faktisk en virkelig kedelig tekst og den var faktisk meget nem at analysere. Der var mange af de andre der havde valgt at gå ud på gangene og sidde. Milla havde det nu bedst med at sidde i klasse lokalt. Men hun vidste jo ikke med sin nye gruppemakker. "Vil du heller ud og side og lave det på gangen?" spurgte hun roligt inden hun bagynde at skrive ned.
"forrasten vil du helst at vi analyser det hele sammen, eller at vi gør det hver for sig og så snakker om det bag efter?" spurgte hun med en glad stemme
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Well there, and U R? ~ Milla   Tirs dec 01, 2015 4:22 pm

Var hun virkelig overrasket over det han sagde? Det var da et meget flot navn hun havde. Da hun satte sig og tog sine bøger frem, så han roligt på hende. Kunne stadig ikke sætte sin finger på hvad det helt var der var ved den her tøs. Han havde en underlig følelse lige nu. Noget i ham ville ikke have at hun skulle komme noget til på nogle måde, selvom han knap nok kendte hende, følte han alligevel han vil gøre alt for at beskytte hende. Han lagde hovedet let på skrå og betragtede hende grundigere. Kunne hun virkelig være den person? Han var ikke sikker, men noget i ham sagde, at det var hende.

Han hørte hun snakkede til ham, men havde ikke lige helt fået fat på det. "Øm" Han så på hende, men smilede så da han fattede hvad hun havde sagt. "Vi kan side hvor du vil, da jeg er ligeglad. Kan side hvor det skulle være" Svarede han. "Og tror du ikke det vil være hurtigere at analysere den sammen i stedet for hver for sig?" spurgte han, og læste hurtigt teksten igennem.
Tilbage til toppen Go down
Milla

avatar

Humør : for det meste glad
Fag : Musik, Kunst, Biologi, Drama og Historie
Antal indlæg : 122

IndlægEmne: Re: Well there, and U R? ~ Milla   Tirs dec 01, 2015 4:57 pm

Milla var ikke vant til at få kompilmagter så noget så uskyldigt som at sige at hun havde et fint navn, var noget stort for hende.
Hun sad og læste sin bog for lige at være sikker på de rette metoder for at analysere sangen.
Hun lagde mærke til hans blik, hvorfor kiggede han mon sådan på hende. Hun rystede bare tanken ud af hovedet. Nu skulle de lave lektier. Det var meget vigtigt for hende at hun fik gode karakter af hensyn til sine forældre! De var i forvejen ikke vilde med at hun havde valgt at have musik.
Hun så på ham da han sagde at hun måtte bestemme. "jeg vil helst sidde her..." hun smilede da han sagde om de ikke skulle lave det sammen. Hun nikkede til ham.

Mens de lavede opgave sagde Milla ikke ret meget andet end noget der handlede om opgaven. Hun var yderst seriøs.
De var faktisk hurtigt færdig med opgaven så der var stadig lang tid af timen tilbage. Milla så på læreinden "Hvad skal vi lave når vi er færdige?" læreinden så meget overrasket ud. "Ja... det havde jeg ikke regnet med at nogle ville være allerede så.... i kan bare tage den med ro mens de andre bliver færdige."
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Well there, and U R? ~ Milla   Tirs dec 01, 2015 5:08 pm

Han havde ikke lige tænkt over, hvad hun ville tænke hvis han så på hende så længe og på den måde han gjorde, men så ned i opgave da han tænkte på, at det kunne føles ubehageligt. Han nikkede da hun sagde, hun helst ville side her inde. "Okay så bliver vi her inde."

Han kunne let mærke på hende, at hun var meget seriøs, og vist gerne ville blive hurtigt færdig, hvilket passede ham helt fint. Han smilede stille og betragtede hende af og til i smug. Egentlig var hun ikke værst. Hun så meget sød og pæn ud. Han hørte at hun spurgte læren hvad de skulle nu, da de var færdige, og han var tilfreds med lærens svar. Han vente sin opmærksomhed mod Milla. "Når hvad skal vi så foretage os til de andre er færdige?" spurgte han, og så roligt på hende.
Tilbage til toppen Go down
Milla

avatar

Humør : for det meste glad
Fag : Musik, Kunst, Biologi, Drama og Historie
Antal indlæg : 122

IndlægEmne: Re: Well there, and U R? ~ Milla   Tirs dec 01, 2015 5:22 pm

Milla lagde egentlig ikke mere vægt i at han havde kigget på hende. Der var der jo mange der gjorde, bare af de forkerte årsager.
Milla ville gerne være hurtig færdig,. men egentlig ikke fordi hun gerne ville sidde og glo, men mere fordi hun så måske kunne få en opgave mere, og få en bedre karakter.
Men det mente læren ikke.
Hun vende opmærksomheden mod ham da han spurgte hvad de så skulle finde på? Så han ville lave noget sammen?
Hun bed sig lidt i læben, hun var jo ikke god til det med andre mennesker, Hun trak lidt på skuldrene."hmm. måske vi kunne gå op og få os en kop kaffe eller sådan i cafeteriet" Hun havde lyst til noget varmt, her var virkelig køligt. Hun var en frossenpind og havde altid været det.
Hun kunne egentlig ikke helt lade vær med at smile lidt.
Han virkede ret sød, og han virkede ikke som en af de der sædvanlige fyre der kun snakkede med hende fordi de ville gøre grin med hende, eller fordi de ville i bukserne på hende.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Well there, and U R? ~ Milla   Tirs dec 01, 2015 10:09 pm

Han ventede tålmodigt på hun vil svare. Han vil være okay hvis hun sagde nej til de lavede noget sammen, men hørte så det hun sagde. Gå i cafeteriet og få kaffe? "Jo kan vi da sagtens." Han smilede venligt til hende. Spekulerede en smule over hvordan han skulle fortælle hende det han havde fundet ud af før, men ville vente lidt, og så måske finde et bedre tidspunkt. Han rejste sig op og så ned på hende, og smilede til hende. "Skal vi gå der op så?" Han ventede til hun var klar til at gå nogle steder, og han vil følge med hende.
Tilbage til toppen Go down
Milla

avatar

Humør : for det meste glad
Fag : Musik, Kunst, Biologi, Drama og Historie
Antal indlæg : 122

IndlægEmne: Re: Well there, and U R? ~ Milla   Tirs dec 01, 2015 10:24 pm

Milla smilede til ham da han sagde ja. Hun rejste sig, og tog sit halstørklæde på. Hun havde det lidt koldt. Hun fulgte med ham. "Når.. uhm... hvilke andre fag har du ellers ud over musik?" spurgte hun tøvende.
Hun gik med hænderne nede i lommerne på den lange strikcardigan hun havde på. Hun havde et par sorte tætsidene jeans på og en hvis T-shirt der sad lidt løst på.
Hun var ikke den typiske rigmands tøs der havde mærke tøj eller sådan. Nej hun var meget afslappet i sit tøj.
Da de kom op i cafeteriet, bestilte hun 2 kaffe, og så på ham "er der andet du har lyst til? jeg giver!" sagde hun med en sød stemme
Han var den første på denne skole der havde behandler hende ordenligt. Og det var noget hun var virkelig taknemlig for.

Mens de ventede på kaffen, gik der en gruppe drenge forbi dem "Goddag frk. ROCKLUK" det var tydeligt at det var ment provokereden. Milla sank blikket lidt, og krøb en smule sammen. De fyre havde været på nakken af hende siden hun startede.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Well there, and U R? ~ Milla   Ons dec 02, 2015 12:30 am

Han ventede mens hun tog sit halstørklæde på. Frøs hun eller noget? Så koldt var det heller ikke, eller det syntes han ikke. Jo måske hvis man gik ud, men ikke her inde, men han sagde intet til det. Nogle folk havde jo lettere ved at fryse end andre, og det var vel helt normalt. Han begyndte at gå da hun var klar. Hørte hendes spørgsmål og smilede over det. "Jeg har drama, astrologi, kemi og kampsport. hvad med dig?" spurgte han og så på hende.

Hun virkede som en meget sød pige lige nu, og han kommenteret intet af det hun gjorde, da mange ikke ville kunne lide den slags. Så på hende da hun spurgte om han ville have andet en kaffe, og at hun ville give. "Nej tak det er helt fint kun med kaffe tak" sagde han og smilede venligt til hende. Det var sødt af hende at spørge ham, men han havde ikke lyst til noget lige nu andet end kaffe.

Han så godt gruppen af drenge, som valgte at råbe provokerende efter Milla. Det var tydeligt det gik Milla på. "Ikke tag dig af dem okay?" sagde han med en blid og venlig stemme. "Og prøver de på noget, så skal jeg nok stoppe dem." lovede han, og smilede venligt til hende.
Tilbage til toppen Go down
Milla

avatar

Humør : for det meste glad
Fag : Musik, Kunst, Biologi, Drama og Historie
Antal indlæg : 122

IndlægEmne: Re: Well there, and U R? ~ Milla   Ons dec 02, 2015 12:59 am

Milla havde altid været en frossenpind, og hun havde også altid kolde hænder. Hvorfor vidste hun ikke men sådan var det nu engang. Hun så på ham og lyttede til hvad han fortalte. Han havde da nogle temmelig spændende fag "det lyder spændende! Astrologi.. det har altid intrasseret mig.. men der var nogle fag der interesserede mig mere" Hun smilede sødt til ham. " jeg har Kunst, Biologi, Drama og Historie en masse ting der virkelig intrassere mig" sagde hun med et smil, og så lidt glad på ham da der var noget der gik op for hende "hey så har vi jo også drama sammen!" sagde hun med et bredt smil. Hun vidste egentlig ikke helt hvorfor hun blev glad over at finde ud af det.

Hun nikkede da han sagde at han ikke ville have andet end kaffe. Hun bestilte 2 kaffe til dem.
Hun hadet virkelig de drenge! Hun så på ham da han sagde at hun ikke skulle tage sig af dem. Det var nemmere sagt end gjord. Hun ville bare gerne væk der fra og tilbage på sin gamle skole. Hun så på ham da han sagde at han nok skulle stoppe dem. Hun bed sig lidt i læben. Han var virkelig sød!. Hun så lidt på ham med et studerende blik. Der var noget over ham, men hun kunne ikke forklare det.
Hun blev dog forstyret da deres kaffe var klar. Hun tog imod dem, og rakte ham den ene. "her!.... og tak.. det er første gang der er nogle der siger det" Hun så på ham. "skal vi sætte os ned?" spurgte hun med et smil.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Well there, and U R? ~ Milla   Ons dec 02, 2015 8:06 pm

Da han havde sagt hvilket fag han havde, lyttede han til det hun nu sagde. Nikkede til at der var nogle fag som interesserede hende mere. Da hun smilede sødt til ham, gengælde han hendes smil. De fag hun havde lød meget spændende. Nikkede da hun havde sagt hvad hun havde. "Lyder da som spændende fag" sagde han. Smilede da hun sagde, at de så havde drama samme og nikkede. "Ja det ser det vist sådan ud." svarede han.

Han smilede til hende da han lagde mærke til, at hun så på ham. Han vidste udmærket godt, at det var nemmere sagt end gjort.
Da Hun rakte ham koppen, tog han imod den og smilede til hende. "Tak" sagde han, og hørte på det hun sagde til ham. "Er det første gang nogle sir de vil hjælpe dig på en eller anden måde?" spurgte han undrende. Hvis det var rigtigt kunne han ikke helt forstå det, da hun ellers virkede som en så sød pige.
Da hun spurgte om de skulle sætte sig ned nikkede han til det. "Kan vi godt" sagde han, og satte sig ved et bord, og så på hende med et roligt og venligt blik.
Tilbage til toppen Go down
Milla

avatar

Humør : for det meste glad
Fag : Musik, Kunst, Biologi, Drama og Historie
Antal indlæg : 122

IndlægEmne: Re: Well there, and U R? ~ Milla   Ons dec 02, 2015 11:57 pm

Hun smilede da han sagde at hendes fag lød spændende. Det var de også, eller det syntes hun i hvert fald! Hun smilede da han sagde at det så sådan ud med at de skulle have drama sammen.

Hendes blik sank da han spurte om det var første gang nogle havde sagt at de gerne ville hjælpe hende. "De eneste der ellers har sagt det, er mine venner... og dem har jeg ingen af her" sagde hun blot. Hun gik mod et bord så de kunne sætte sig ned.
Det var rart at tale med en der ikke vidste alt om hendes familie.... eller.. det vidste hun jo ikke om han gjorde, men ha virkede ikke sådan, og han virkede ikke som typen der kunne finde på at gøre grin med hende.
Hun tog en tår af kaffen, og så på ham. Hun smilede lidt. "Det er rart at tale med nogle.... jeg taler desværre ikke med ret mange her...... for ikke at sige ingen" Hun tog en tår mere. Det var mærkelig for hun havde faktisk lyst til at åbne sig op for ham... også selvom hun slet ikke kende ham.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Well there, and U R? ~ Milla   Tors dec 03, 2015 12:11 am

Han lyttede til det hun fortalte. Hun havde ingen venner her? "Hm jeg fatter ikke at du ingen venner har her. Du virker ellers som en meget sød pige. Men jeg vil gerne være din ven hvis du vil lade mig?" spurgte han. Han fulgte med hende over til et bord, og satte sig ned. Tog en tår af sin kaffe, og så stille på hende med et venligt blik. "Men hvis jeg må spørge, hvorfor har du ingen venner her? Det forstår jeg nemlig ikke." Det var helt okay hvis hun ikke ville snakke om det.
Smilede af det hun sagde. "Ja det er det for det meste. Altså rart at tale med folk, og er da ked af, at du ikke taler med så mange her." sagde han, og mente det. Smilede et blidt, nærmest kærligt smil til hende.
Tilbage til toppen Go down
Milla

avatar

Humør : for det meste glad
Fag : Musik, Kunst, Biologi, Drama og Historie
Antal indlæg : 122

IndlægEmne: Re: Well there, and U R? ~ Milla   Tors dec 03, 2015 12:23 am

Hun smilede lidt da han sagde at hun virkede som en sød pige, men så dog overrasket på ham da han sagde at han da gerne ville være hendes ven. Hun stod først bare og så målløs på ham, men smilede så bare. Hun nikkede lidt "Det ville være rart" sagde hun med et smil.

Mens de sad ved bordet, lagde hun sine ben på en af de andre stole ved bordet, hun skuttede sig lidt da hun fik en kuldegysning. Hun så lidt overrasket på ham da han spurgte hvorfor hun ikke talte med nogle.
Han vidste det virkelig ikke? Han vidste virkelig ikke hvem hun var. Hun så lidt ned i koppen. "Mit Navn er Milla Rockluk.... jeg kommer fra en meget rig familie... men.... der køre desværre en masse rygter om os. Og derfor vil folk ikke have noget med mig at gøre" Hun lænede sig tilbage i stolen "Mine forældre tvang mig til at komme her hen, trods jeg allerede gik et anet sted hvor jeg havde massere af venner"
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Well there, and U R? ~ Milla   Tors dec 03, 2015 1:27 am

Han så godt hendes overraskede blik, og bed sig let i læben over det. Han var nervøs for, at hun ville syntes han var underlig nu, og så bare gå sin vej eller noget. Det håbede han ikke, og smilede da hun sagde ja til at de kunne være venner.

Han satte sig mere tilrette på stolen han sad på, og så sig kort rundt for at se om der var nogle mulig trussel eller noget, men så ikke nogle. Han så på hende igen og bemærkede hun så ned i sin kop. Lyttede til det hun sagde. Hun var altså fra en rig familie? Han sukkede da hun sagde der løb rygter om hendes familie. "Hvilke rygter? Og bare rolig, jeg dømmer ikke ud fra dem eller noget, er blot nysgerrig lige nu." sagde han. Hørte godt hendes forældre havde fået hende til at skifte skole selvom hun ikke ville. "Det må være hårdt at skulle forlade sine venner på den måde fordi ens forældre sys det" sagde han, og så på hende. Prøvede om han kunne finde ud af hendes humør lige nu.
Tilbage til toppen Go down
Milla

avatar

Humør : for det meste glad
Fag : Musik, Kunst, Biologi, Drama og Historie
Antal indlæg : 122

IndlægEmne: Re: Well there, and U R? ~ Milla   Tors dec 03, 2015 6:54 am

Milla havde aldrig talt med andre om sin familie, men for ar være ærlig, var det fakrisk dejligt at tale med en der intet vidste!. Hun bed sig en smule i læben da han spurgte hvilke rygter det var. "der køre rygter om at mine forældre har op til flere elskere og elsker inder, og....." hun så æidt ned igen. Det sidste var nok der sværeste. " der køre også rygtrt om at et ad mørnene ikke skulle have samme far aom de andre.." Milla fiskede et billede op fra sin pung og rakte det til ham.
På billedet vae hele hendes familie. Milla står ydersr på billedert. Der der er mesr iøjenfaldende pp billedet er, at alle de andre både forældrene og Millas søskende er lyshåret og blondinder. Mens Milla har narurligt sort hår ig mørke øjne.
Hun så på ham "det er den mest forfærkelige følelse at ens dae kigger på en som om man er en ting og ikke et barn... En ting... Der ikke ee lavet rigtigt" Milla anede ikke hvorfor hun fortalte ham alt det her. Hun ved aif lidr hårdt i læben, og kunne mærke nofle tåre presse sig på. Hun så lidt væk blot for at han ikke skulle se hendes tåre!
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Well there, and U R? ~ Milla   Tors dec 03, 2015 8:51 am

Da hun fortalte hvilke rygter der var, lyttede han til det. Så der var rygter om, at 1 af børnene havde en anden far end resten? Han så på det billede hun fiskede op, og så hurtigt at det var Milla som folk nok mente havde en anden far da hun ikke var lyshåret som de andre. "Der kan være andre forklaringer på, at du blev sorthåret. Nogle andre i din familie er det måske, og så har du arvet det fra dem?" prøvede han.
Han brød sig ikke meget om, at hendes far havde set på hende, som var hun en ting i stedet for et barn, og det gjorde ham sur på faren. Hvor kunne han? Men sådan var der vel nogle som var, desværre. Han kunne mærke det her gjorde hende trist at tænke på, og han bed sig i læben. Han lod en trøstende og beroligende aura komme fra ham, så hun forhåbentlig ville blive mere glad igen. "Er du okay? Det var ikke meningen at gøre dig trist over det her, undskyld" sagde han med en blid og varm stemme.
Tilbage til toppen Go down
Milla

avatar

Humør : for det meste glad
Fag : Musik, Kunst, Biologi, Drama og Historie
Antal indlæg : 122

IndlægEmne: Re: Well there, and U R? ~ Milla   Tors dec 03, 2015 12:52 pm

Hun så på ham da han talte om at der kunne være en anden forklaring på at Milla ikke lignede sine søskende. Hun kunne ikke lade vær med at smile selvom det stadig lidt søgmodigt. Det var virkelig rart at han ikke med det samme fastslog at rygterne var sande, selvom Milla jo inderst inde godt vidste at de sikkert var det! Hun lignede ikke sine søskende, hverken hendes hår, hendes hud eller hendes øjne. Hun var jo ikke dum, og vi vidste da også godt at rygterne om de mange elskere og elskerinder måtte være sande. Hun så på ham, med planke øjne "tak.... du er virkelig sød" sagde hun med et smil.
Hun så lidt ned i sin kop som han spurgte om hun var okay, hun tørrede sine øjne lidt, og nikkede. "det er okay... det er bare første gang jeg taler med nogle om det" sagde hun og tørrede øjnene en sidste gang.
Hun annede slet ikke hvorfor hun fortalte ham alt det her! Hun kende ham jo ikke! Men alligevel følte hun sig helt tryk ved at fortælle ham alt det her.
Hun tog en tår af sin kaffe, og vende blikket mod ham med et lille smil "det må du undskylde... så sidder jeg bare her og tuder og drager dig med ind i mine problemer, du kender mig jo ikke engang" undskylde hun
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Well there, and U R? ~ Milla   Tors dec 03, 2015 4:15 pm

Måske var rygterne sande, men han ville ikke bare sige de var, uden at vide noget. Ja hun lignede ikke de andre, men det kunne sagtens ske, at et barn endte med at ligne ingen af sine forældre, men derimod en anden i familien.
Han smilede forsigtigt og trøstende til hende, da han så hendes blanke øjne. Smilede over hendes tak. Hun behøvede ikke at sige tak for det, men det var okay hun gjorde det. Han så blidt på hende da hun valgte at se ned i sin kop, og hørte det hun sagde. "Okay. Det må være hård så at snakke om det, og så til en fremmed? Du kender mig jo ikke rigtig? Men jeg vil ikke gøre noget der såre dig på nogle måde eller noget, det lover jeg." sagde han. Han havde lyst til at give hende et kram lige nu, men anede ikke om hun ville have det eller ej.
Tilbage til toppen Go down
Milla

avatar

Humør : for det meste glad
Fag : Musik, Kunst, Biologi, Drama og Historie
Antal indlæg : 122

IndlægEmne: Re: Well there, and U R? ~ Milla   Tors dec 03, 2015 6:52 pm

Hun smilede lidt til ham da han sagde at det var okay. Hun trak lidt på skuldrene "det er underligt, men det er faktisk rart at tale med nogle om det" sagde hun roligt.
Hvordan kunne det være at hun var så afslappet omkring denne fyr. Hun lænede sig lidt tilbage i sædet, og så på ham.
"når... lad os tale om noget andet end min spulerede familie" sagde hun med et smil, men det var tydeligt at hun ikke havde det godt med sin familie.
Hun lagde hovedet lidt på skrå og så på ham "hvad med dig selv? hvor er du fra?" spurgte hun med et roligt smil
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Well there, and U R? ~ Milla   Tors dec 03, 2015 7:07 pm

Han smilede bare af det hun sagde, at det var underligt, men rart at snakke med nogle om det. "Det altid godt at få snakket om tingene med andre for det meste." sagde han. Så roligt på hende, da hun lænede sig tilbage i stole. Nikkede da hun forslog de skulle snakke om noget andet. "Selvfølelig." sagde han og hørte godt hendes spørgsmål. Smilede over det. "Mig? Tja sådan lidt rundt omkring. Det jo let nok at komme rundt i verdenen når man kan flyve ikke?" sagde han og smilede til hende. Han elskede faktisk at flyve rundt og sådan. Der var en yderst god udsigt oppe fra luften af og sådan.
Tilbage til toppen Go down
Milla

avatar

Humør : for det meste glad
Fag : Musik, Kunst, Biologi, Drama og Historie
Antal indlæg : 122

IndlægEmne: Re: Well there, and U R? ~ Milla   Tors dec 03, 2015 9:59 pm

Hun nikkede til det han sagde. Selvfølgelig var det bedst at tale med nogle om det. Men det krævede at der var nogle der ville lytte.
Og det ville Marcelius, hun kunne ikke helt lade vær med at smile over det.
Hun så lidt undrende på ham da han talte om at han kom lidt rundt omkring. Og at han kunne flyve. Kunne det mon være at han var ligsom hende?
Hun smilede lidt over det. "Ja at flyve er fantastisk" sagde hun roligt. Hun vidste jo hvordan det var. Og gjorde det ofte. Hun elskede at forvandle sig og bare flyve langt. Væk fra den her verden. Et sted hen hvor hun kunne være alene
Hun bed sig lidt i læben, og lænede sig hen mod ham " men hvis du kan flyve... hvad er du så?" spurgte hun roligt.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Well there, and U R? ~ Milla   Tors dec 03, 2015 10:22 pm

Da han så hendes undrende blik smilede han bare til hende. Var ikke helt sikker på hvorfor hun havde det. Var det fordi han havde sagt han kom lidt rundt omkring fra mon? Han smilede bredt til hende, da hun sagde at det var fantastisk at flyve. "Så du kan altså også flyve eller hvad?" Han så hun bed sig i læben, og at hun lænede sig hen mod ham, og han smilede af det. Hørte hendes spørgsmål og svarede på det. "Hvad jeg er? En engel eller rettere sagt en skytsengel, men stadig en engel" sagde han og lo kort af det.
Tilbage til toppen Go down
Milla

avatar

Humør : for det meste glad
Fag : Musik, Kunst, Biologi, Drama og Historie
Antal indlæg : 122

IndlægEmne: Re: Well there, and U R? ~ Milla   Tors dec 03, 2015 10:43 pm

Hun smilede da han spurgte om hun også kunne flyve, hun nikkede lidt "ja.. det kræver bare lid ekstra men eller ja" sagde hun med et smil.
Hun så meget overrasket ud da han sagde han var en engel. En engel? og oven i købet en skyts engel. "oh... det... det havde jeg nok ikke gættet..jeg mener... jeg har aldrig troet at de var meget mere... uhm.. hellige at se på" grinte hun lidt.
Hun tog en tår af sin kaffe. "men sig mig lige.. jeg troede at en skytsengel fandt en de skulle våge over og blev sammen med den person.. hvor er din?" spurgte hun lidt intrasseret.
Hun lænede sig atter tilbage. Hun smilede lidt "min bedstemor var katolik, hun plejede altid at fortælle mig at jeg havde en skytengel der passede på mig og vågede over mig... hmm.. jeg undre mig over over den har været de sidste mange år" sagde hun blot
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Well there, and U R? ~ Milla   Fre dec 04, 2015 12:07 am

Han smilede. "Lad mig gætte. Du er en formskifter eller noget som kan blive en fugl eller er det forkert?" spurgte han nysgerrigt.
Han så godt hun blev overrasket over at høre han var en engel. Han lo kort over det hun sagde. "Vi ligner mere eller mindre normale mennesker med vinger." sagde han og smilede blidt til hende. Han så på hende da hun drak, og hørte hendes spørgsmål. Havde faktisk lidt forventet det. "Man ved ikke hvem man skal beskytte før man selv finder vedkommende, og det kan tit tage flere 100 år." sagde han roligt. "Og ang. den person jeg skal beskytte, har jeg live fundet vedkommende i dag. Ser faktisk på personen lige nu" sagde han og smilede til hende. Vidste ikke hvad hun ville sige til det faktum at hun havde en skytsengel. Det var måske svært at fatte for nogle at det var sandt.

Han lyttede til det hun fortalte om hendes bedstemor. Sukkede stille. "Undskyld jeg ikke var hos dig da du nok havde mest brug for mig, men anede ikke hvor du var den gang. Især da vi ikke aner hvem vi skal beskytte eller hvornår personen bliver født og hvor, så sorry" undskyldte han og så stille på hende.
Tilbage til toppen Go down
Milla

avatar

Humør : for det meste glad
Fag : Musik, Kunst, Biologi, Drama og Historie
Antal indlæg : 122

IndlægEmne: Re: Well there, and U R? ~ Milla   Fre dec 04, 2015 12:19 am

Hun smilede lidt da han spurgte om hun var Formskifter "Godt gættet" grinte hun lidt med et glimt i øjet. Han var virkelig sød, og rar at snakke med.
Hun smilede lidt over det han sagde med at de bare lignede almindlige mennesker. Det gjorde de feste væsner men nogle havde tendens til at gå anderledes klædt end andre. Hun grinte lidt. Hun havde faktisk forstillet sig at engle kun gik i hvidt tøj.

Hun lyttede til det næste han fortalt, så det kunne tage flere 100 år? Det måtte da være kedeligt bare at flyve rundt og lede efter den person men skulle beskytte? Hun så på ham til det næste han sagde, men hendes smil blev dog mindre og mindre, og hun så meget spørgende på hende. Hun sad lidt, og grinte så bare over ham "haha den var god" Hun rystede bare på hovedet af ham. Hende.. have en skytsengel? Ha den var god.

Hun så dog undrende på ham da han begynd at undskylde over at han ikke havde været der. Hun tog fødderne ned fra den anden stol og rettede sig op og så på ham "Du mener det virkelig?" spurgte hun overrasket. En skytsengel? "men... hvorfor mig?"
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Well there, and U R? ~ Milla   Fre dec 04, 2015 1:08 am

Han smilede over det da han havde gættet rigtig på hendes race. Da han sagde han var hendes skytsengel kunne han tydeligt se hendes smil falme og at hun vist ikke troede på ham. "Jeg ved godt hvor svært det kan være at finde ud af, at man har en skytsengel, men jeg lyver ikke for dig på nogle måde." sagde han og så på hende. Da hun endelig så ud til at fatte det, nikkede han til hende med et smil. "Ja eg mener det, og jeg kan ikke svare på hvorfor det lige er dig. Det må du spørge gud om da han er den eneste som nok ved det." sagde han, og smilede til hende.
//Sorry kunne ikk finde på noget xD
Tilbage til toppen Go down
Milla

avatar

Humør : for det meste glad
Fag : Musik, Kunst, Biologi, Drama og Historie
Antal indlæg : 122

IndlægEmne: Re: Well there, and U R? ~ Milla   Fre dec 04, 2015 1:17 am

Okay det her var virkelig mærkeligt! En skytsengel? Hun sad lidt bare og gloede på ham. Han måtte altså lave sjov med hende. Men da han fortale at Han ikke kunne forklare hvorfor det var hende, og at det var gud der havde bestemt det, løftede hun et øjenbryn. "Når men så har han godt nok valgt forkert.. for jeg tror ikke på ham" sagde hun blot. Hun drak det sidste af sin kaffe og så på ham. "fint så fortæl mig... hvad er din opgave så? Ud over at sørge for at jeg ikke kommer i problmer hvilket jeg virkelig godt kunne ha brugt noget før"
Det her var en virkelig dårlig joke.
Hun rejste sig fra stolen "vi må hellere se at komme tilbage" Det her var virkelig underligt. En fyr hun aldrig havde mødt tale pludselig om at han var hendes skyts engel.
Hun sukkede lidt over sig selv. Hun var virkelig ubehøvlet.
Han havde jo lige forklaret at det ikke var dem selv der valgt en. Hun vende sig mod ham "undskyld det var tarveligt sagt.. det er bare.... jeg troede bare det var en gammel skrøne med skyts engle.. og jeg havde bare aldrig regnet med at have en" Hun smilede lidt til ham "men det er da dejligt at vide at der er en der vil passe på mig" grinte hun lidt.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Well there, and U R? ~ Milla   Fre dec 04, 2015 2:53 pm

Et suk undslap ham. Hun var stadig ikke helt med så det ud til. Eller rettere sagt troede på det, men han løj jo ikke om det her. Han så på hende da hun løftede et øjenbryn. Lyttede til det hun sagde angående at gud så havde valgt forkert da hun ikke troede på ham. "Tror han er ligeglad med om du tror på ham nok. Især da han syntes du skulle have en skytsengel." sagde han o trak på skulderne. Han anede ikke hvorfor gud valgte dem han valgte, men han stillede hellere ikke spørgsmålstegn ved det.
Da hun spurgte hvad hans opgave var så han lige på hende. "Min opgave er at holde dig i live for en hver pris og beskytte dig" sagde han alvorligt. Han ville ikke lade hende dø eller komme til skade hvis det kunne undgås.

Da hun rejste sig op fra stolen så han på hende ikke sikker på, hvad hun ville nu. Hørte dog det hun sagde og nikkede stille. "Må vi vel nok ja." sagde han, og rejste sig selv op. Da hun begyndte at undskylde over for ham, smilede han sødt til hende. "Det er helt okay. De fleste vel nok også nægte at tro på det i starten at de har en, men ja." sagde han, og silede tilbage til hende. Smilede bare mere over hendes kommentar. "Altid" sagde han.
Tilbage til toppen Go down
Milla

avatar

Humør : for det meste glad
Fag : Musik, Kunst, Biologi, Drama og Historie
Antal indlæg : 122

IndlægEmne: Re: Well there, and U R? ~ Milla   Fre dec 04, 2015 3:05 pm

Hun havde det stadig lidt svært ved at lade det trænge ind! En skytsengel? Men hvorfor lige hende? Hun troede ikke på gud, og hun havde ikke gjord noget for at fortjene det.
Det var en helt syg fornemmelse at vide at der gik en fyr rundt på skolen, som ville gøre hvad som helst for en. For det var jo det han havde sagt. Han ville passe på hende for en hver pris. En hver pris? Ville det sige at han ville gå så langt som at gå i døden for hende?
Hun måtte sluge en klub over det. Hun havde aldrig haft en der ville gøre sådan noget for hende..

Hun smilede til det han sagde. Ja det var vel de færreste der bare ville sige "okay det er bare i orden" De fleste ville vel undre sig, og måske ikke helt tro på det.
Hun stak hænderne i lommerne på den lange cardigan som de gik mod lokalet igen. Hun så lidt på ham mens de gik.
Hun ville ikke have troet at han var en engel! Men igen, der var vel heller ikke nogle der ville vide at hun var en Formskifter. Gad vide om hun også kunne kalde ham sin en nu? hun smilede lidt over tanken. Det ville virkelig være rart at have en her på skolen. "når timen og skole dagen er slut, skal jeg et smut ned til Moonlight falls.... vil du med?" spurgte hun roligt. Hun ville gerne lære ham bedre at kende, og hvilken måde ville være bedre end denne?
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Well there, and U R? ~ Milla   Lør dec 05, 2015 4:34 pm

Marcelius havde ment det da han sagde han ville beskytte hende for en hver pris. Han vil hellere selv dø end at hun døde, men så havde han jo også fejlet da hun så sikkert vil dø lige efter han selv var død, eller hun skulle leve uden en til at beskytte hende, og det vil han helst ikke udsætte hende for.

Han fornemmede tydeligt at hun så på ham mens de gik tilbage til musiktimen. De andre elever burde vel også være færdige nu med opgaven tænkte han lidt. Da hun snakkede til ham, vendte han hovedet mod hende, og så på hende, og lyttede til det hun spurgte ham om. Om han ville med ned til Moonlight falls? "Øm hvis jeg må komme med, så vil jeg da gerne." sagde han, og smilede varmt til hende. Han var allerede nu meget glad for, at det var hende han havde fået til opgave at beskytte. Hun virkede jo utrolig sød og sådan noget.
Tilbage til toppen Go down
Milla

avatar

Humør : for det meste glad
Fag : Musik, Kunst, Biologi, Drama og Historie
Antal indlæg : 122

IndlægEmne: Re: Well there, and U R? ~ Milla   Lør dec 05, 2015 4:57 pm

Det var jo ikke for at stirre eller noget, men når der var en person der lige havde hævded at han var hendes skytsengel, så måtte man vel godt stirre lidt?
Hun så på ham da han sagde at han gerne ville med hvis han måtte. Hun smilede lidt opgrivende til ham "ellers ville jeg jo ikke spørge dig vel?" grinte hun bare.
Okay hvis der absolut skulle komme en eller anden fremmed fyr hen til en og fortælle at han var ens skytsengel.. så var hun glad for at det var Marcelius. Selvom hun sikkert ville Fucke hans navn op flere gange. Hun grinte lidt. "det er et meget specielt navn du har.... gør det noget hvis jeg bare kalder dig Marc?" spurgte hun og smilede lidt undskyldende til ham, men det ville være langt nemmere at kalde ham det end hans fulde navn.

Da de kom tilbage til timen var de andre elever også blevet færdige, og alle blev bedst om at fortælle hvad de havde fået ud af teksten.
Da det var færdigt, passede det med at timen sluttede. Milla så på Marc "Jeg skal lige hente noget på mit værelse, skal vi bare mødes ude foran?" spurgte hun med et smil. Hun lagde godt mærke til at der var nogle af pigerne fra klassen der fniste lidt da hun spurgte, sikkert fordi de troede at hende og Marc skulle ud sammen.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Well there, and U R? ~ Milla   Lør dec 05, 2015 5:26 pm

Han havde intet imod hun stirrerede. Han vil nok ha gjort det samme hvis det var ham der var i hendes sted. Smilede blot over hende.
Så godt hendes opgivende smil, og han bed sig i læben over det. "Sorry, men vil hellere være sikker" sagde han, og smilede til hende.
Da hun valgte at spørge ham, om hun måtte kalde ham for Marc i stedet for, ssmilede han til hende. "Nej kald mig endelig bare for Marc, det gør intet" Egentlig måtte hun kalde ham hvad hun ville, det ville ikke genere ham det store. Marc var dog også godt nok og han vil stadig reagere på at blive kaldt det.

Da timen var færdig så han stille på hende. Lyttede til det hun sagde og nikkede stille. "Ja bare hent det du skal og skal nok vente på dig ude foran så." lovede han. Hørte godt tøsernes fnisen over det, men han tog sig ikke synderligt meget af dem lige nu.
Tilbage til toppen Go down
Milla

avatar

Humør : for det meste glad
Fag : Musik, Kunst, Biologi, Drama og Historie
Antal indlæg : 122

IndlægEmne: Re: Well there, and U R? ~ Milla   Lør dec 05, 2015 5:47 pm

Milla smilede da han sagde at hun godt måtte kalde ham Marc. Passede på en måde også bedre. Men han var jo en engel, de havde vel oftest den slags navne.

Hun nikkede til hans svare, og skynde sig lidt op på sit værelse, hun skulle hente en seddel med bog navne om hun skulle spørge boghandleden om han havde, eller kunne skaffe, nogle få bøger som biblioteket ikke havde.
Hun fik taget sin vinter frakke, et par hansker og en hue på inden hun skynde sig ned foran. Hun lev faktisk glad for at han var der, og at det virkelig ikke bare var for sjov det han havde sagt. Hun kom hen til ham "så.. skal vi gå?" sagde hun med et smil. Hun var pakket godt ind, men det var så hun var sikker på at hun ikke ville fryse da det jo var ret koldt uden for.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Well there, and U R? ~ Milla   Lør dec 05, 2015 6:00 pm

Han smilede for sdig selv da Milla smuttede ned på sit værelse. Han hentede selv lige hurtig en jakke, og gik så ellers bare ud og ventede på hun ville komme tilbage til ham igen. Der gik heldigvis ikke så længe før hun kom tilbage til ham, og han smilede venligt til hende. Han nikkede da hun spurgte om de skulle gå. "Jo lad os endelig det." sagde han, og smilede til hende, inden han begyndte at gå, og satte kurs mod baren Milla gerne ville over til.
Da de kom frem holdte han døren for hende, og smilede venligt da hun gik ind. Fulgte selv med ind. "Når, hvad vil du gerne have, skal nok købe nu da du jo gav kafen." smilede han til hende.
Tilbage til toppen Go down
Milla

avatar

Humør : for det meste glad
Fag : Musik, Kunst, Biologi, Drama og Historie
Antal indlæg : 122

IndlægEmne: Re: Well there, and U R? ~ Milla   Lør dec 05, 2015 6:09 pm

Milla kunne egentlig ikke lade vær med at smile lidt mens de gik. Hun plejede at gå selv når hun skulle til byen. Men i dag havde hun fåret selvskab, der var dog noget der slog hende, ville han komme til at følge hende hele tiden? Ikke fordi det ville da være rart med en ven, men... hvis han altid var i hælene på hende ville hun være bange for at hun blev træt af det.

Hun smilede til ham da han holde døren for hende, og gik ind. Hun så tænksom ud da han spurte hvad hun ville have. "Hmm en irish coffee tror jeg" sagde hun med et smil. Der var en lidt kras form for kaffe, men smagte fantastisk.
Hun satte sig ved et af bordene hvor man kunne se ud på gaden. Hun smilede lidt, hele byen var pyntet op til jul. Det var virkelig hyggeligt.
Hun smilede til ham da han kom tilbage, og tog imod sin kaffe. Hun pustede lidt på den.
"der er faktisk noget jeg har tænkt på?..." sagde hun og så lidt på ham "betyder det her med at du er min skytsengel så... at du ALTID er i nærheden af mig?" spurgte hun stille
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Well there, and U R? ~ Milla   Lør dec 05, 2015 7:21 pm

Han var glad for, at det virkede som om Milla var i godt humør lige nu, og hvorfor skulle hun heller ikke være det? Han var fin med at de gik der over uden at sige noget.

Da de var kommet ind på baren lyttede han til det hun sagde og nikkede. "En irish coffee er på vej" sagde han, inden han gik op og bestilte en til hende, og bare øl til sig selv. Han gik tilbage til hende og rakte den iriske kaffe til hende.Han satte sig ned over for hende, og tog en slurk øl. Han lyttede til det hun spurgte om. Han smilede roligt til hende. "Kun hvis du vil have jeg er det. Men behøver ikke altid at være i nærheden af dig for at finde ud af om du har brug for hjælp, da jeg vil kunne mærke det. Kan også altid finde frem til dig, så du behøver ikke være bange for jeg ikke ved hvor du er, hvis du har brug for hjælp." smilede han til hende.
Tilbage til toppen Go down
Milla

avatar

Humør : for det meste glad
Fag : Musik, Kunst, Biologi, Drama og Historie
Antal indlæg : 122

IndlægEmne: Re: Well there, and U R? ~ Milla   Lør dec 05, 2015 7:37 pm

Milla smilede bare da hun fik sin irish coffee! hun elskede dem!, dog var de aldrig lige så gode ude, som hvis hun var hun sin farmor. Når hun lavede dem, skulle man kun have en ellers kunne det mærkes!
Men hun var også en kvinde der var meget glad for Whisky.

Milla lyttede til det han fortalte. Det var nu meget rart at der var en der holde øje med at man havde det godt og ikke kom til skade. Hun så dog en smule overrakset på ham da han sagde at han altid ville vide hvor hun var. Hun grinte lidt. "så må man da ikke håbe at jeg laver noget du ikke bør vide" grinte hun lidt til ham.
Hun vidste ikke hvad det skulle være, men det kunne selvfølgelig ske. Hun tog en tår af sin coffe, og brande tungen "av for sa......." hun stoppede sig selv. Det kunne man da ikke sidde og sige overfor en engel, derfor blev det ikke til nogle skæls ord, men hun en brummen.
Hun pustede videre på sin coffe som om der intet var sket. Hun så på ham "jeg skal lige forbi boghandleren bag efter, du er velkommen til at gå med hvis du vil, ellers er det også helt okay hvis du hellere vil vente her" sagde hun med et sødt smil
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Well there, and U R? ~ Milla   Søn dec 06, 2015 7:32 pm

Da han havde givet hende kaffen smilede han igen. Han elskede faktisk når hun smilede, da hun så sød ud på den måde.
Han smilede bare bredt da hun sagde, at man måtte håbe hun så ikke lavede noget han ikke måtte vide. "Bare rolig, kommer kun hvis du er bange eller noget i den stil, så kommer ikke bare uventet. Så ikke vær bange for det." lo han og smilede til hende.

Han så på hende da hun brændte tungen, og smilede af hun standsede sig selv midt i et ord. "Selvom jeg er en engel, så har jeg intet imod du bruger de ord du end vil bruge." sagde han stille og så på hende. Der var nok nogle ord han ikke ville bryde sig så meget om nok, men hans opgave var jo ikke at lære hende at snakke pænt, men at være der for hende og beskytte hende.

Han så på hende da hun sagde hun lige skulle i boghandleren et smut, og overvejede om hun ville have ham med. Det lød sådan. Han nikkede stille. "Jeg følger bare med der over." sagde han og smilede til hende.
Tilbage til toppen Go down
Milla

avatar

Humør : for det meste glad
Fag : Musik, Kunst, Biologi, Drama og Historie
Antal indlæg : 122

IndlægEmne: Re: Well there, and U R? ~ Milla   Søn dec 06, 2015 7:46 pm

Hun grinte lidt da han sagde at han ikke bare ville komme uventet men kun hvis der var noget galt. Ja ellers ville hun jo ikke kunne lave ret eget uden at han måske stod der.
Det var underligt, for hun kunne slet ikke lade vær med at smile i hans selskab! Han havde en virkelig utrolig virkning på hende! Og på en måde var hun virkelig taknemlig for at han var dukket op netop nu.
Men måske var det bare en del af det hele. At han dukkede op, nu hvor hun behøvede ham allermest.

Hun så lidt på ham da han sagde at hun måtte sige hvad hun ville, men hun syntes alligevel at det var for meget at sige 'av for satan' foran en engel. Hun smilede bare lidt over det, og tog en tår af sin kaffe. Hun så på hans øl med et skævt smil. "Jeg troede at engle var sådan nogle hellige væsner der ikke drak og sådan?" spurgte hun lidt drillende.

Hun nikkede til at han gerne ville med i boghandleren. "læser du selv bøger?" spurgte hun med et smil. Og drak noget mere. Hun fiskede sedlen op af lommen og kiggede lidt på den. Hun håbede virkelig at boghandleren kunne skaffe disse bøger.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Well there, and U R? ~ Milla   Tirs dec 08, 2015 6:29 pm

Han bemærkede godt at hun smilede meget, og det var han da også kun glad for, da hun så meget sød ud på den måde. Meget cute faktisk. Han smilede tilbage til hende da hun så på ham efter han havde sagt til hende, at hun gerne måtte sige lige de ting hun ville sige. Han så godt at hun så på hans øl efter hun havde drukket noget af sin kaffe. Han smilede bare over det hun sagde. "Det er der nogle af os der er, men ikke alle. Så længe vi ikke lave alt for mange synder er nogle enkelte vel okay, for selv os engle kan langt fra huske alle de mange regler der er, så lige meget hvad vil vi træde forkert nogle steder. Så længe vi ikke gør det alt for meget og med vilje er det okay. Det vil vi ikke falde af." sagde han, og smilede blidt til hende. Han vil ikke blive falden, og ville gøre alt for det ikke skete. Vil beskytte denne pige her for en hver pris, selv hvis den gjorde så han vil falde. Han vil alligevel beskytte hende. Selvom han så ikke længere vil kunne mærke hvor hun var henne af, men skulle han nok finde ud af på en eller anden måde nok.

Han så på hende som hun spurgte ham om noget. "Ja nogle gange læser jeg." sagde han og smilede til hende. Han drak noget af sin øl. Denne ene her vil ikke skade, og vil ikke komme til at påvirke ham overhoved. Han så på hende mens hun fiskede en seddel frem, nok den hvor de bøger hun gerne ville have stod på.
Tilbage til toppen Go down
Milla

avatar

Humør : for det meste glad
Fag : Musik, Kunst, Biologi, Drama og Historie
Antal indlæg : 122

IndlægEmne: Re: Well there, and U R? ~ Milla   Tirs dec 08, 2015 10:58 pm

Milla lyttede bare lidt til han fortalte. Så engle måtte altså godt drikke og sådan? Hmm det var nok også den nemmeste for alle parter, ellers var der nok mange engle der ende med at gøre noget de ikke måtte.
Hun så dog lidt undrende på ham da han begynde at tale om at falde. Mente han en falden engel? Hmm hun var ret sikker på at hun aldrig havde mødt sådan en. Men måske havde hun, hun havde jo heller ikke vidst at Marc var en engel før han sagde det.

Hun smilede da han fortalte at han læste nogle gange "hvad kan du så bedste lide at læse?... jeg er selv mest til ældre værker, men det har nok også noget at gøre med at jeg elsker historie" grinte hun lidt. Hun tog en stor slurk af sin kaffe, og nød bare smagen af Whisky.
Da de var færdige så hun på ham med et smil "skal vi smutte?"
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Well there, and U R? ~ Milla   Tirs dec 22, 2015 11:56 pm

Han så godt hendes undrende blik da han begyndte at tale om en falden engel, og smilede bare varmt til hende.
Da hun så lidt efter spurgte ham hvad han bedst kunne lide at læse, så han tænkende ud lidt og der gik lidt før han svarede. "overnaturlige historier og sifi nok" Han nikkede da hun sagde hun selv var mest til de ældre værker. "Det lyder også meget spændende." sagde han. Han drak mere af sin øl og så på hende.
Da hun var færdig, og spurgte om de skulle smutte, nikkede han til det. "Ja lad os endelig det." Han rejste sig op, og så afventende på hende. Ville følge med hende når hun begyndte at gå mod hendes boghandel.
Tilbage til toppen Go down
Milla

avatar

Humør : for det meste glad
Fag : Musik, Kunst, Biologi, Drama og Historie
Antal indlæg : 122

IndlægEmne: Re: Well there, and U R? ~ Milla   Ons dec 23, 2015 3:10 am

Milla smilede lidt det var de fleste drenge der var til den slags, hvis de altså overhoved læste. Men det lød da stadig spændende. Da de begge var færdige, og fik sit overtøj på.
Hun begynde at gå mod boghandleren, mens hun nær studerede sin seddel. Hun håbede virkelig at han havde dem, eller at han kunne skaffe dem hjem.
De kom til voghandleren, det var en lille og sød butik, med en masse gamle bøger. Der var næsten flere gamle end der var nye. Da de kom hjem, blev de mødt af en ældre lille herre "åh goddag frk. Rockluk.. Hvad kan jeg så gøre for dem i dag?" spurgte han med den venligste stemme. Milla smilede stort " goddag!.. Jeg har en seddel med, med nogle bæger jeg håber at de har.. Eller måske kan finde" sagde hun med et smil og rakte ham sedlen. Manden kiggede på den og så lidt grublende ud. "hmm ja jeg må sige at de forstår at sætre mig på arbejde frk" grinte han lidt.

Milla smilede bare. Manden viftede lidt med hænderne "jeg ser lige hvad jeg har og kan finde ud af gå i bare ru dt og kig lidt imens" mumlede han men han havde hele næsen begeavet i sedlen.
Milla små grinte bare over ham, og så på Marc. "Har du lydt til at gå rundt og kigge lidt?.. Det er også helt okay hvis du hellere vil tilbage til skole, det forstår jeg fuldkommen" safde hun med et smil.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Well there, and U R? ~ Milla   Tors jan 28, 2016 12:57 pm

Da de var kommet ud, og hun begyndte at gå, fulgte han roligt med hende over til boghandlen. Han anede ikke hvad det var hun skulle have fat i, men det var vel også lige meget, ikke? Han så på butikken som de kom til. Den var virkelig lille, men de var da også hyggeligt nok. Han fulgte med inden for, og stod lidt, bare og ventede på hun var færdig. Han kiggede lidt rundt, men så på Milla da hun snakkede til ham. "Nah, jeg venter til du er klar" sagde han, og smilede venligt til hende. Set nu der skete hende et eller andet, hvis han nu gik? Det ville han helst ikke ha skete. Der måtte intet ske med hende.
Tilbage til toppen Go down
Milla

avatar

Humør : for det meste glad
Fag : Musik, Kunst, Biologi, Drama og Historie
Antal indlæg : 122

IndlægEmne: Re: Well there, and U R? ~ Milla   Tors jan 28, 2016 1:08 pm

Hun smilede over ham da han sagde at han ville vente på hende. Hun gik lidt rundt, kiggede på de mange bøger, lod sine finger glide ind over ryggen på nogle af de gamle bøger.
Hun kiggede tilbage på ham ind i mellem, og betragtede ham. Gad vide hvorfor han lige havde valgt hende. Hun vidste jo intet om engle, og slet ikke skytsengle. ”sig mig… hvad nu hvis der så sker mig noget.. jeg mener, hvor meget må der ske med mig før du ikke har opfyldt din opgave… og hvornår er din opgave fuldendt?” spurgte han.

”Og… hvad sker der så med dig når jeg dør? Jeg mener.. du er jo udødelig?” sagde hun stille og så på ham. Hun ville gerne vide hvad der skete den dag hun ikke var her mere. Ville det være det samme som at han ikke havde fuldført sin opgave? Eller hvordan fungerede det? Fik han en ny han skulle beskytte, eller hvad?
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Well there, and U R? ~ Milla   

Tilbage til toppen Go down
 
Well there, and U R? ~ Milla
Tilbage til toppen 
Side 1 af 2Gå til side : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Athena indendørs :: Storsalen :: Universal rum-
Gå til: