Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Morana
 
Aviana
 
Yuri
 
Acacio
 
Calvin
 
Eric
 
Evanora
 
Damien
 
Lili
 
Razor
 
Statistics
Der er i alt 483 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Haniel

Vores brugere har i alt skrevet 26865 indlæg in 2067 subjects

Share | 
 

 A new begining - Cain

Go down 
ForfatterBesked
Aya

avatar

Humør : You should fear me...
Fag : Nothing
Antal indlæg : 22

IndlægEmne: A new begining - Cain   Tors apr 12, 2018 9:18 pm

♥️

Sted: Stranden ved havet.
Tid: Middag-ish
Omgivelser: Ænder der bevæger sig i vandet, fugle der flyver ved de få træer der er ved stranden, samt massere af muslinger m.m
Påklædning/makeup og hår: Rodet langt hår, nøgen og intet make-up.
Emnepartner: @Cain

♥️

De lange ben bevægede sig op af strandens kant. Det var flere hundrede tusinde år siden, hun havde været oppe på jord-overfladen. Strandens våde sandkorn omfavnede hendes fødder, som var det vand hun atter gik på igen. Nøgenhed var intet problem for hende... Længere. Hun gav et pust imod luften. Det var en anelse køligt med vinden, men solen varmede stadig hendes halv-blege krop.
Som hun begav sig længere imod menneskebefolkningen, som havde omfavnet hendes ører, med deres stemmer, faldt hendes blik imod 3 unge fyre. De virkede hverken tilfredse eller utilfredse. Som hun bevægede sig længere imod lydende af andre mennesker, eller væsner... Begav de tre drenge sig imod hende. Deres blik havde ændret sig. Det hverken utilfredse eller tilfredseblik, var blevet et mere aggressivt blik og det var rettet imod Aya.
Inden hun havde set sig om, sad en af fyrenes hænder på hendes ene frie bryst. En af de andre fyre, havde allerede grebet fat om hendes arme og sat dem i en lås der gjorde hun intet kunne gøre mere. '' What is a pretty girl like you, doing out here? In the middle of nowhere? '' Efter flere år i havet, havde Aya mistet evnen til at forstå menneskets sprog. Istedet for ord, lod hun blot sine tænder blive vist frem, samt en hvæsen, hvilket fik fyrene til at give slip og løbe. '' What the fuck! '' Efterlod deres stemme hver i sær.  

Armene var slynget omkring hendes krop. Nok havde de tre fyre ikke gjort det store ved hende, fordi hun havde formådet at skræmme dem væk, men tankerne sad stadig fast i hende, flere hundrede tusind år, med Alexander. En fyr der skulle vise sig at knuse hendes hjerte.

// Jeg beklager det korte svar //
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Cain

avatar

Fag : Ingen
Antal indlæg : 294

IndlægEmne: Re: A new begining - Cain   Tors apr 12, 2018 9:39 pm

Påklædning
- Tøj + Sko Han har en sort skjorte på, et par sorte bukser (holdt op af et sort bælte) også en sort jakke på Link. Han har sorte sko pp
- Hår + Skæg Han har kort halvkrøllet hår. Han har skægstubbe
- Accent Han taler med en stærk britisk accent

Det var en stille nat, han havde netop forladt en af hans elskeres hjem, blot endnu en af de mange han havde. Forhold var ikke just noget han gjorde sig på, og hvis han gjorde var det meget sjældent. Han havde levet et alt for langt liv, og mange ville måske mene, at han var ved at blive træt af det, fanget i et liv han ikke ønskede og ude af stand, til at møde den død han så længe havde håbet på. Der var ganske få øjeblikke, hvor han virkelig ønskede at leve, men de var efterhånden så få, og skete så sjældent, at han efterhånden ikke vidste, hvad han skulle mene om det. Selvfølgelig havde han sine børn, men hans kære døtre Zitora og Kaiya kendte ham kun som en onkel, og selvom det i sig selv var godt, var det ikke det samme, som faktisk at have en rigtig forbindelse. Deres mor var også forsvundet, og han havde forsøgt så længe, at lede efter den arena, som havde været deres hjem i mange år, dog var den væk eller i hvert fald ikke til at finde, dækket af så meget magi selv ikke en vampyr, ville kunne få færten af alle de liv, der var spærret inde.
Et suk forlod hans læber, og han lod sine hænder glide ned i bukselommerne. Var livet virkelig værd at leve? Han havde set stort set alt, som var at se, spist alt hvad man kunne spist, besøgt alle steder man kunne besøge og han havde set menneskeligheden, ødelægge sig selv om og om igen. Selvfølgelig var der de små ting som var godt, men endeløse ansigtløse forhold, med folk han efterhånden ville glemme, sex der kun var baseret på det fysiske, fremfor det af det psykiske. Man kunne sige, at efter at havde levet i 200.000 år, var han træt af livet. Han lod tankerne glide ud, da han så en nøgen kvinde komme gående. Dog så det ud til, at han ikke var den eneste, som havde set hende, da 3 mænd besluttede sig for, at en kvinde ikke kunne sige nej, eller for den sags skyld have en mening om hvorvidt, hun skulle blive berørt blot fordi hun var nøgen. Lysten til at slå dem kom op, og dog så det ud til at hun havde mere kamp i sig, end hvad man oprindeligt ville tro, for der gik ikke lang tid, før mændende igen forsvandt, hvilket efterlod hende alene igen.
Han kom stille imod hende, tog samtidig sine vigtigste ting ud af jakkelommerne, og her ned i bukselommerne, som han tog sin jakke af. Nok var det lettere køligt, men han kunne trods alt, ikke dø af kulden, så i sidste ende gjorde det ham ikke så meget "I'm not going to hurt you" sagde han blidt, som han nåede hen til hende, og han lagde blidt sin jakke om hendes skuldre, blot for at give hende en eller anden form for varme "You're not entirely human I presume, but what are you doing out here, and not to mention also naked?" spurgte han nysgerrigt. Da han ikke besad overnaturlige sanser, kunne han ikke lugte sig frem, til hvad hun måtte være, og han havde heller ikke set hendes skarpe tænder. Dog var det ikke just normalt, at begive sig rundt i gaderne, og endda helt nøgen, specielt om natten hvor man kunne møde monstre, der både var hurtige og farlige, så det var måske ikke den bedste ide.


Sidst rettet af Cain Søn sep 09, 2018 9:35 pm, rettet 1 gang
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Aya

avatar

Humør : You should fear me...
Fag : Nothing
Antal indlæg : 22

IndlægEmne: Re: A new begining - Cain   Fre apr 13, 2018 4:33 pm

Aya åbnede munden, for at lade de ord hun ikke kunne tale flyde ud, men intet kom ud. Hun nikkede blot til hans korrekte udtales om hende, som hun knugede den varme jakke imod hendes krop, for den varme den besad. Hun kunne tydeligt mærke, at det var lang tid siden, hun havde bevæget sig rundt på sine menneskeben, måske alt for lang tid. Hun greb kort fat i manden, som hun var ved at falde imod jorden.
Hun havde ingen grund haft til at bevæge sig imod jordens overflade, før dagen i dag. Et par af de andre sirener havde meddelt hende, at Alexander befandt sig i byen Moonlight Falls... Det var en af de få ting hun ikke kunne lade passere forbi sig. Hun fået fortalt da hendes forældre døde, men intet hun ville bevæge sig op af landjorden for, men Alexander, var noget helt andet.
En mand der absolut skulle føle hendes vrede. En mand som skulle mærke smerte og lidelse resten af hans talte dage.
Hendes blik faldt tilbage imod ham, som hun rettede sig op igen på bene. Måske havde det ikke været det smarte blot at gribe fat i en fremmede for hjælp, men han havde i forvejen allerede tilbudt sin hjælp.

( Beklager det korte svar igen... Måske kan han være den der lærer hende at tale menneskeprog igen? )
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Cain

avatar

Fag : Ingen
Antal indlæg : 294

IndlægEmne: Re: A new begining - Cain   Fre apr 13, 2018 11:06 pm

Han gættede sig frem til, at hun nok ikke kunne tale, eller i hvert fald finde ud af det, siden hun ikke kom med nogle ord, da hun havde forsøgt åbne munden. Måske havde hun blot ikke snakket i så lang tid, at det simpelthen ikke var naturligt for hende? Det havde han set før, men det dog oftere hos Munke, fremfor en ung kvinde. Hendes nikken godkendte samtidig hans teori, om hun i den grad ikke var helt menneskelig. Som hun lukkede jakken om hendes nøgne krop, formede der sig et blidt smil på hans læber, hvilket i den grad ikke var ofte. Men måske var det mere på grund af situationen, det var trods alt ikke hver dag, at man oplevede ting som dette, hvor en ung kvinde rendte rundt nøgen, og at hun så samtidig heller ikke kunne snakke, eller rettere måske ikke ønskede "I take it you can't talk or simply has forgotten it?" spurgte han med et hævede øjenbryn, og et nysgerrigt udtrykke i hans mørke øjne.
Han nåede at gribe fat om hende, da hun syntes at være ved at falde, og samtidig også greb ud efter ham "don't worry, I got you" lød det forsikrende fra ham, han var måske ofte typen, der mere tænkte med hans nedre region, men han var ikke fuldkommen hjerteløs, og han kunne da sagtens hjælpe en anden, skulle der være behov for det, specielt når den anden så samtidig, var en attraktiv ung kvinde. Han var ikke fuldkommen blind, selvom han dog havde mere selvkontrol end idioterne, og ikke rørte på en person, som ikke havde givet ham tilladelse til det, det var trods alt forkert. Han holde nøje øje med hende, som hun fik rettet sig op, blot for at sikre skulle hun falde igen, så ville han skynde sig at gribe hende "Do you have somewere you need to be?" spurgte han nysgerrigt, skulle det være tilfældet, ville han med glæde forsøge at hjælpe hende, han havde trods alt heller ikke andet, som han faktisk skulle lave, så hvorfor ikke hjælpe en ung smuk kvinde?

//Det kunne han sagtens Very Happy

Fik forresten set på din profil, og medmindre Alexander er forvandlet til et andet væsen (engel), vil han ikke kunne leve i denne tid, da det der skete med hende, trods alt sket for mange tusinde år siden


Sidst rettet af Cain Søn sep 09, 2018 9:36 pm, rettet 1 gang
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Cain

avatar

Fag : Ingen
Antal indlæg : 294

IndlægEmne: Re: A new begining - Cain   Tirs jul 10, 2018 8:02 pm

//Er du stadigvæk frisk på dette emne? ^-^
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Aya

avatar

Humør : You should fear me...
Fag : Nothing
Antal indlæg : 22

IndlægEmne: Re: A new begining - Cain   Ons jul 25, 2018 9:49 am

// Yes, i had just had a hard time... Sorry! //
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Cain

avatar

Fag : Ingen
Antal indlæg : 294

IndlægEmne: Re: A new begining - Cain   Ons jul 25, 2018 12:12 pm

// Det er jeg glad for at høre Very Happy

Det er helt okay, du tager bare den tid du har brug for Smile
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Aya

avatar

Humør : You should fear me...
Fag : Nothing
Antal indlæg : 22

IndlægEmne: Re: A new begining - Cain   Man aug 06, 2018 7:09 pm

Hun så stille på Cain som han spurgte om hun ikke kunne tale, eller simpelthen havde glemt alt om det? Hun nikkede stille og fremviste to finger, som et tegn på nummer 2. At hun havde glemt hvordan man talte. Hun havde levet i vandet så længe, så hvordan skulle hun nogensinde have en ide om hvordan man talte? Hun smilede stille til ham.

Som han greb hende efter hendes fald, smilede hun blot endnu mere og gav ham et stille kys på kinden som et tak for hjælpen. Det ville blive en udfordring både at lærer at gå ordentligt men også at lærer at tale. Alting var nyt. Vandet havde været hendes hjem i flere tusind år, hvor hun blot havde svømmet rundt blandt andre sirener.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Cain

avatar

Fag : Ingen
Antal indlæg : 294

IndlægEmne: Re: A new begining - Cain   Tirs aug 07, 2018 9:33 pm

Han betragtede hende nøje, efter det mindste smule træk, som kunne tyde på noget hun mente, eller forsøgte at sige. Samtaler bestod trods alt også af kropssprog, foruden det af ord. Det virkede trods alt til, at hun enten ikke kunne tale eller havde glemt hvordan man gjorde, siden hun syntes at kunne forstå de ord han kom med, men var ude af stand til at give tilbage. Han ville derfor sikre, at skulle hun fremvise ubehag eller andet lig dette, at så ville han forsøgte at mindske det, eller i hvert fald gøre sit bedste for at hjælpe hende. Som hun holde to fingre oppe, gav han et nik fra sig "It's okay, if I can help you in any way, please let me know" for et sekund glemte han helt, at hun ikke ville kunne give ham et svar tilbage "you know what how about when you say yes, you hold one finger op" han holde sin pegefinger op, for at vise hvilken en "and when you want to say no, you hold up to fingers" han løftede en ekstra finger, for igen at vise hvad han mente. Denne måde kunne de i det mindste kommunikere en smule bedre.
Han sendte hende en mindre smil, som hendes syntes at blive større, eller hun i hvert fald syntes at smile mere. Han vidste dog ikke hvad han skulle gøre eller sige, som hun gav ham et kys på kinden, han gik dog ud fra at det var af ren taknemmelighed eller en form for venlighed, siden han trods alt sikrede, at hun ikke var faldet til jorden. Han rynkede brynet, mens han holde hende oppe, dog i den forstand, at han forsøgte at holde sine hænder væk, fra hendes mere private dele, da han trods alt ikke ville røre hende på måder, som kunne blive anset for ubehagelige "do you have any place you need to be? I mean I live close by, if you need some clothes and something to eat?" han hævede øjenbrynet spørgende, som han ventede på at hun ville give et tegn fra sig.

//BTW er ham Alexander, som voldtog hende endnu i live? For jeg kan se han er menneske, og medmindre han er blevet forvandlet til en vampyr, heks, været død også blevet en engel eller besidder evnen til udødelighed, så ville han for længst være død. Mennesker lever trods alt ikke uendeligt ^-^


Sidst rettet af Cain Søn sep 09, 2018 9:36 pm, rettet 1 gang
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Aya

avatar

Humør : You should fear me...
Fag : Nothing
Antal indlæg : 22

IndlægEmne: Re: A new begining - Cain   Tirs aug 07, 2018 10:01 pm

// Hele pointen med Alexander, er at han pt kun er kendt for hende som menneske. Hun ved ikke om han er lavet om til en anden race (Jeg prøver derfor at give andre en mulighed for at være ham) //
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Cain

avatar

Fag : Ingen
Antal indlæg : 294

IndlægEmne: Re: A new begining - Cain   Tirs aug 07, 2018 10:13 pm

//Super jeg skulle blot være helt sikker ^-^
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Aya

avatar

Humør : You should fear me...
Fag : Nothing
Antal indlæg : 22

IndlægEmne: Re: A new begining - Cain   Tirs aug 07, 2018 10:52 pm

Han var venlig, måske venligheden selv? Hun kunne selvfølgelig ikke dømme alle mennesker efter Alexander, men han havde sat et så stort præg på hende, at mange ting ikke længere betød noget for hende. Kærlighed var en skrøne for hende, nærmest ligegyldighed. Familie var intet hun havde længere og venskaber var kun havet. Hendes eneste ven, som havde passet på hende igennem alt sin tid i havet.
Hun nikkede stille, som han forklarede hende hvad hun skulle gøre for at vise tingene. Hun rakte en hånd frem for at vise hun havde forstået ham. Hun forstod trods alt godt menneskesprog, hun kunne blot bare ikke tale det.

Hun rystede på hovedet og rakte to finger op, som han spurgte om hun havde noget sted hun skulle være. Hun havde egentlig intet sted at være, det var første gang på jorden siden hendes ''død.'' Men stolede hun på ham? Stolede hun på at han ikke ville gøre hende ondt? Hun rakte derefter en finger op, som et svar på at hun gerne ville med ham og låne lidt tøj. Selvom det ikke betød meget for hende at have tøj på, havde hun allerede oplevet at folk mente hun var et obejekt så, hvilket hun bestemt ikke var.
Hun var en anelse skeptisk som hun fulgte med ham. Hun kunne udmærket forsvarer sig selv med sine tænder, men ville det være nok? Sikkert ikke. Hun lænede sig ind imod Cain, som hun stille greb fat i hans hånd for at føle sig mere sikker på bene. Det var trods alt også lang tid siden hun havde brugt sine ben til noget.

// Jeg beklager de små korte svar. //
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Cain

avatar

Fag : Ingen
Antal indlæg : 294

IndlægEmne: Re: A new begining - Cain   Tirs aug 07, 2018 11:17 pm

Han lagde hovedet på skrå, som han ventede på, at hun ville godkende det han forslog, det va vel en nemmere måde at kommunikere, specielt nu hvor det allerede i forvejen var svært. Dog ville han ikke have noget imod, hvis han kunne hjælpe hende til et par ord, således hun måske bare kunne komme rundt omkring. Han sendte hende et bredt smil, som hun nikkede og her holde den ene finger op, et tegn på hun forstod hvad han mente, men også at hun var med på ideen. Det var altid godt, at få fastlagt en eller anden form for kommunikation, for selvom denne unge kvinde, sagtens kunne forstå hvad han sagde, så kunne han jo ikke vide hvad hun mente eller følte, siden hun havde glemt hvordan man kunne snakke. Det var lidt som at hun stod med fuld udsigt, og han ramte ind i en mur, hver gang han forsøgte at få svar fra hende, som ikke inkluderede et ja eller et nej.
Som hun svarede på, at hun intet sted havde at gå, nikkede han og et tænkende udtrykke kom frem. Dette var meget interessant, og meget anderledes end hvad han var vant til. Nok nød han at betragte en kvindes nøgne krop, og dog var det altid under andre omstændigheder, hvor begge parter var nøgne, og klar på en nat af passioneret sex. I dette tilfælde havde han dog, en næsten nøgen kvinde, hvis eneste tøj var en jakke, som helt klart ikke var et menneske, hun så ud til at havde glemt, hvordan hun kunne snakke, hvilket kunne tyde på et slemt traumer, eller en lang periode væk fra civilisationen. Han gav endnu et nik fra sig, som hun holde en hånd op, et tegn på at hun ville med ham hjem. Han lod hende støtte sig så meget op af ham, da han syntes at bemærke, hun måtte havde svært ved at gå ordentligt. Han ville havde tilbudt at løfte hende op, og dog kunne det godt virke krænkende eller ubehageligt for hende. Han gav hendes hånd et blidt klem, som han fulgte hende hjem til sig selv, og ganske vist var der ikke langt derhen.
Han fulgte hende ind i foyeen, og hen til elevatoren, hvor de kom op til allerøverste ettage. Som han fulgte hende hen til sin hovedør, fik han sine nøgler op af lommen, og her åbnede han døren op. Selve hans lejlighed var meget stor, og der var meget meget højt til loftet, hvilket også gav en hel del rummelighed, da han hadet en hjem, som var alt for beklemt og hvor der nærmest ingen plads var. Der var også en smuk udsigt over byen, via et stort vindue. Han viste hende hen til den bløde sofa, hvor han lod hende sidde, mens han bevægede sig imod sit klædeskab, her fandt han en sort t-shirt frem, samt et par grå boxershorts, som han gav hende efter han var kommet hen til hende igen "Here you go" han satte sig på knæ foran hende, så de kunne se hinanden i øjnene "Are hungry?" spurgte han nysgerrigt, og der var et blidt udtrykke i hans mørke brune øjne And do you eat meat?" ved at finde ud af hvad hun spise normalt, ville han nemmere kunne sende bud efter noget at spise for hende.

//Det er helt okay Smile

Hans lejlighed - Link
Barområdet  - Link
Badeværelset - Link


Sidst rettet af Cain Søn sep 09, 2018 9:35 pm, rettet 1 gang
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Aya

avatar

Humør : You should fear me...
Fag : Nothing
Antal indlæg : 22

IndlægEmne: Re: A new begining - Cain   Lør aug 18, 2018 11:13 am

Aya havde virkeligt formået at finde sig en mand med hjertet på det rette sted. Ikke nok med at han havde redet hende fra to mænd, nu tilbød han også sin hjælp i fuldedrag.
Som de bevægede sig imod hans hjem, kunne hun ikke andet end at smile. Alexander havde sat et meget stort præg på hendes ide om menneskerne. Han var det eneste menneske hun endnu ikke havde glemt, ud af alle dem hun havde kendt fra tiden af.
Da de var nået op i lejligheden, lagde hun mærke til hvor stor den var og ikke mindst møblerne. Hun smilede stille. Det var alt andet end de de havde haft dengang hun var blevet født op opvokset. Der havde det været af sten det meste og få gange træ.. Sengene havde været af rent hø og sommetider fjer hvis man var meget heldig.
Hun tog imod tøjet, som hun havde sat sig ned i sofaen og Cain var kommet tilbage med det. Hun fik hurtigt trukket den sorte t-shirt over hovedet og de grå bokseshorts ind over bene. Hun gav ham et smil som tak for hjælpen og rakte en finger op, som tegn på et ja, til at hun var sulten. Da han endnu engang spurgte om hun spiste kød, rakte hun en finger mere op, som et ja. Kød fra fisk, sæler og meget mere... var det eneste hun havde spist i alt sin tid. De sømænd de havde kunne lokke i vandet, var også blevet spist. Hun pegede stille på Cain for at prøve at forklarer sig hun havde behov for menneskekød, samtidigt med hun rakte en hånd op.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Cain

avatar

Fag : Ingen
Antal indlæg : 294

IndlægEmne: Re: A new begining - Cain   Søn sep 09, 2018 9:34 pm

Han lagde mærke til, hvordan hun reagerede, som de nåede hans lejlighed. Selv var han vokset op, i noget som var langt mindre, end det af hans nuværende hjem. Han var vokset op på en paradis ø, som var lokaliseret ude fra Afrika, dog ikke en ø som nogensinde kom på noget eksisterende landkort. De var vokset op i en tid, hvor der ikke fandtes mange ting, selvfølgelig var det fordi, de var fra en tid, hvor der måske levede en håndfuld mennesker, kontra det af det 21. århundrede, hvor der levede mange mange flere. Der var enkelte han faktisk besøgte den kære ø, ikke fordi han havde et had imod den, der var bare sket så mange ting, i hans periode der. Han sendte hende et smil, som hun tog imod tøjet, og her fik det taget det på. Grunden for tøj, var ikke så meget fordi, at han havde noget imod, hun rendte rundt nøgen, og dog var det ofte fordi, at de som var nøgne hjemme hos ham, kom af en masse sex, og ikke fordi man var en nudist.
Han betragtede hende nøje, som han afventede et svar, både hvorvidt hun var sulten og hvad hun helt præcis spiste. Det når den ene part ikke kunne snakke, krævede det ganske stor opmærksomhed fra den anden part. De enkelte træk, kunne trods alt betyde hvad hun spiste, hvad hun hadet og andet lig dette. Som hun gav udtryk for både at være sulten, men også at hun spiste kød, begyndte han at tænke på, hvad hun helt præcis ville have af kød. Dog som hun pegede imod ham selv, måske i formen af at hun spiste menneskekød, rynkede han brynet "Human flesh?" spurgte han, og dog var det ikke med en foragt, mere for at være sikker. Det var dog også omkring her, at han tog sin mobil op, og han lavede en kort telefonsamtale, med en fremmede mand "I need som meat, the special kind, okay fine" han lagde den igen væk "He will be her in about 10 minuts" han sendte hende et blidt smil.
Der gik knap 8 minutter, før man kunne høre en banken på døren "And here he is" han begav sig imod døren, hvor han åbnede op og tog imod pakken. Som han lukkede den, begav han sig hen til kvinden "Here you go, I don't know if you want it cooked or just fresh" han trak på skulderne. Det var også omkring her, at han satte sig ved siden af hende "My name is Cain, can you say your name?" spurgte han nysgerrigt.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Aya

avatar

Humør : You should fear me...
Fag : Nothing
Antal indlæg : 22

IndlægEmne: Re: A new begining - Cain   Lør sep 15, 2018 9:35 am

Hun var stadig beæret over hans gavmildhed, trods hun blot var en fremmede kvinde. Som han havde forstået hun ønskede menneskekød, men stadig spurgte om det, havde hun blot nikket op og ned som et svar på det. Et ja. Han havde taget en ting op, hun ikke havde nogle anelse om var og hun havde også rynket et øjebryn da han pludseligt var begyndt at tale ud i luften, når ingen var der. Var han skitzofren? Hun smilede blot, som han nævnte en ville være her om noget stykke tid. Hun smilede stille til ham.
Som han gav hende kødet efter at have modtaget det, blev hendes smil langt større end noget andet. '' A..A..Y......A.. '' Stammede hun. Det var det eneste hun stadig kunne sige. Hendes eget navn. Hun satte tænderne i kødet foran hende og spiste det blot som det var.
Verden var stadig et nyt sted for hende. At leve under vandet, siden man havde fyldt 18 år og netop var blevet voksen, havde sat sig en del på hende. Hun havde dog allerede som lille skulle tage sig af landsbyens børn, men det havde været nemt nok og et mere afslappende job end de fleste. Men hendes tale evne og skrive evne var forsvundet. Hun havde ikke kommunikeret med sirener under vand på samme måde overhovedet. Hun havde desuden holdt sig meget for sig selv.


// Jeg beklager det korte svar. D: //
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: A new begining - Cain   

Tilbage til toppen Go down
 
A new begining - Cain
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Udenfor Gaia & Moonlight Falls :: Stranden-
Gå til: