Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Morana
 
Aviana
 
Yuri
 
Acacio
 
Calvin
 
Eric
 
Evanora
 
Damien
 
Lili
 
Razor
 
Statistics
Der er i alt 483 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Haniel

Vores brugere har i alt skrevet 26865 indlæg in 2067 subjects

Share | 
 

 Kindred Spirits? (Liliana)

Go down 
ForfatterBesked
Nicolae Ardelean

avatar

Humør : Som udgangspunkt rolig og høflig
Fag : Historie og Okkultisme
Antal indlæg : 77

IndlægEmne: Kindred Spirits? (Liliana)   Ons apr 11, 2018 8:32 am

Tid: 01:30
Omgivelser: En meget fyldt natklub og godt gang i den
Outfit

Wooooow... Livet kan godt nok blive trivielt når det meste af tiden går med at tage imod nye på Akademiet eller undervisning, så selvfølgelig kan man få behov for at komme ud lidt. Nicolae havde selvfølgelig sine ture ude og spise eller lignende men lige denne aften skulle det opgraderes til en tur på natklub. Han havde jo ikke været i området så længe så selvfølgelig skulle han da ud og 'sondere terrænet' hvilket selvfølgelig inkluderede natklubber. Nok var han lærer men at nyde sin vampyriske eksistens skulle der også til.
Af forskellige veje havde han hørt om Nightmare, et sted der lod til at være primært for dæmoner eller vampyrer. Lige noget for ham! Så det var også blevet mål for hans aften i byen. Som altid gjorde han ikke noget halvt så alt skulle være på plads med detaljerne. Efter et godt langt bad var det på med et godt dyrt jakkesæt der sad perfekt på ham, tydeligt en mand der tog sig af sit udseende.

Selve turen der over blev klaret i en lækker sort Aston Martin så langt den tillod ham hvorefter resten blev klaret til fods. Selv på god afstand kunne han høre at festen var godt i gang der inde så med et smil på læben og intense øjne gik han der over og kom hurtigt indenfor. Allerede ved et øjekast rundt kunne han sukke tilfreds over det og konkluderede at det nok ikke ville blive sidste gang han var der. Det lod til at man kunne tage sig en del friheder, selvfølgelig med måde. Han var alligevel en mand folk kunne vende hovedet efter men der var alligevel så mange at det ikke generede ham på nogen måde. Første skridt var at komme op til baren hvor en nydelig ung dame smilede til ham og spurgte: "Well hello there.... New around here?" Han smilede dragende inden han sagde: "Yes i am.... Can you get the new guy your best Scotch on the Rocks?....." "Sure thing sweety, coming right up...."
Imens hun gjorde hans drink klar, kiggede han ud over natklubben og nikkede lidt for sig selv. Nu havde han prøvet natklubber i det meste af verden og det her virkede rigtig lovende
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
Kindred Spirits? (Liliana)
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Moonlight Falls :: The King Quarter :: Natklubben; Nightmare-
Gå til: