Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

V Æ R E L S E R

F A G E N E

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Julian
 
Nicolae Ardelean
 
Zitora
 
Fie
 
Viktor
 
Cain
 
Avalon
 
Elian
 
Reign
 
Sam
 
Statistics
Der er i alt 425 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Tristan

Vores brugere har i alt skrevet 22328 indlæg in 1730 subjects

Share | 
 

 Here with you - Cain

Go down 
ForfatterBesked
Julian

avatar

Humør : Let's talk about sex, baby - let's talk about you and me!
Fag : Underviser i: matematik, astronomi og hjemmekunstskab. Hjælpeunderviser i: yoga og sportsgrene.
Antal indlæg : 149

IndlægEmne: Here with you - Cain   Tors apr 05, 2018 11:32 pm

Sted: Kressbronn, syd Tyskland.
Tidspunkt: 17/6-1911 - 05:39
Omgivelser: Udsigt til Bodensøen og alperne i horisonten. Solen er på vej op og maler himlen i orange toner. De eneste lyde er de fra bølgerne, der roligt og nærmest dovent slår mod kysten. Stranden er forladt, således er badebroen. En virkelig magisk morgen i det sydtyske.
Vejr: Stille vind, ikke en sky på himlen, solen er på vej op bag bjergene.
Påklædning: En åbenstående, løstsiddende baggy skjorte, i en sandfarvet hvid: billed + et par matchende sandfarvede løstsiddende bukser. Ingen sko eller anden beklædning. Hans lyst hår er pjusket som altid, og står lidt ud til alle sider.
Tilegnet: My savior @Cain
Han bevægede sig langsomt hen over stranden, som en skikkelse tog form i det sparsommelige morgenlys. På badebroen i det sydelige tyskland sad en ellers velkendt mand. Endelig.
Hvor længe havde han siddet der? Siddet der og ventet? Vidste han, at han ville komme? Hvorfor havde han så ikke fundet ham før?
Lyset i hans bryst, hev ham fremad, frem mod manden. Udseende tog langsomt form, som Julian formåede at bevæge sin følelsesløse men alligevel trætte krop nærmere ham.
Han trådte op på broen, halvt usikker, som en ny følelse skød op i hans bryst, jo tættere på han kom. En følelse der altid var der, mere ubevidst end bevidst - hver gang han var i nærheden af ham.
En følelse der af mange sikkert ville betegnes som god, men for ham, han var ikke sikker længere? så mange år var gået, så mange følelse var delt - havde de overhovedet mere tilbage? Mere tilbage at dele? At sige?

Det var med tungt hjerte, med tung krop, han nåede frem. Helt ud til enden hvor han sad, hans - alting? Såvel som han ingenting. Han Cain.
"You knew I was coming, didn't you?" sagde han i en blød rolig stemme, lige så snart han var inde for hørevide af den anden. Han bevægede sig stadig frem, i den spørgelses ligende form, hans krop havde antaget, netop nu. Ligesom alle de andre gange - ligesom en million gange før.
Det var hvad det at dø betød for ham, en sjælevandring, somme tider bare minutter, så var der uger og måneder - og sjældent år endda årtier. I sin søgen efter ham - ham hvis bånd han var bundet af, Cain. Hans manglen halvdel - hans frelser.

Han gled ned på broen ved siden af ham, satte sig lidt til rette op af ham, og lod sit hovede dumpe ned på hans skulder - ikke at han eller den anden kunne mærke bevægelserne - men bare det de var der, gjorde alligevel sin del for ham - det gjorde ham tryg.
"Did you do something to your hair?" spurgte han stille, for at feje alvoren af deres møde en smule til siden. Alt imens blomsterede de intense følelser, fra en efterladt fortid langsomt op i ham igen. Så snart han igen var hel, ville de uden tvivl overtage fuldkommen - men lige nu var han fri, fri til at joke, fri til at kommentere på Cains hår, fri til at hvile sit hoved på hans skuldre - fri til bare at side der, nyde stilheden, nyde ham, nyde hinanden. Det var intet mindre end vidunderligt.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Cain

avatar

Antal indlæg : 55

IndlægEmne: Re: Here with you - Cain   Fre apr 13, 2018 11:06 pm

Påklædning
- Tøj + Sko Han har en sort tanktop på, med en tynd åben skjorte over, han har et par sorte shorts på. Han har nogle sandaler på
- Hår + Skæg Han har kort og halvkrøllet hår. Han har skægstubbe
- Accent Han taler med en stærk britisk accent
- Andet Hans mærke (The Mark of Cain) er gemt væk

Det var en smuk morgen, og selvom han normalt ikke var så meget for Tyskland, så måtte han indrømme at det virkelig var et smukt land. Han havde efterhånden været der i et stykke tid, hvor han om morgnen ville vandre rundt på strandende, og om aften tager en svømmetur i det smukke vand. Han vidste ikke helt hvordan han kunne føle det, men han havde altid en stærk fornemmelse, når Julian mødte sin slut, og han kunne mærke en varm følelse i sig, blive større desto tættere som han kom. Dette forklarede også, hvorfor han så ofte var det samme sted i længere tid, når Julian endelig forsøgte lede efter ham, netop fordi det ikke ville være nemt for englen, hvis han blev ved med at vandre rundt, når han sikkert meget gerne ville genoplives. Han havde egentlig heller intet imod, at forblive det samme sted i længere tid, og det var endda på trods af, at han oftest havde et selvmordsønske. Det gav ham om ikke andet muligheden, for at se byer mere i dybden, mens han ventede på at Julian ville finde frem til ham, og her sørge for at hun kunne gå videre med sit liv.
Som han sad og betragtede den smukke udsigt, kunne han svagt fornemme at der var nogen, som kom tættere på ham og det var endda selvom Julian egentlig var et spøgelse. Det var en sideeffekt ved deres forbindelse, at han altid kunne fornemme Julian's spøgelse. Et smil formede sig på hans smil, som Julian spurgte indtil, om han havde vidst han ville komme, og han nikkede svagt, samtidig med at han klappede på sædet ved hans side. Blidt lagde han sin hånd imod hans lår, som han satte sig ved siden af ham, og her lagde sin kind imod hans skulder. Han klukkede over spørgsmålet "Yeah I cut it, but you know my hair, those curls makes everything harder" han klukkede for sig selv, og jeg tænkte tilbage til alle de typer hår han havde haft, og endda den periode hvor han havde det helt langt "Did it take you a long time finding me? I tried staying the same place, and I suppose i wanted you to see something beautiful" han smilede for sig selv, før han fjernede sin hånd og lagde hele armen omkring Julian, med hånden imod hans hår, hvor han blidt strøg sine fingre gennem det. Som en side effekt til hans evne, og deres bånd, kunne han se, høre og røre spøgelser. Han var tæt på at spøge, hvad der havde fået ham dræbt, men han ville ikke ødelægge den gode stemning.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Julian

avatar

Humør : Let's talk about sex, baby - let's talk about you and me!
Fag : Underviser i: matematik, astronomi og hjemmekunstskab. Hjælpeunderviser i: yoga og sportsgrene.
Antal indlæg : 149

IndlægEmne: Re: Here with you - Cain   Søn apr 15, 2018 4:54 pm

Mundgiverne formede sig lidt op ad i et blødt smil, i det Cain nikkede bekræftende til ham - Yes of cause he would know..
Han havde næsten glemt, at Cain faktisk kunne røre ved ham, så da manden lagde sin hånd mod hans lår fik han et mildt chok. Han var vant til at alle forsøg på berøring blot gled lige igennem ham, så det va noget helt andet faktisk at blive kærtegnet nu, det og så at han ikke var blevet rørt ved i flere måneder. Han sukkede mildt og lukkede sine øjne en smule nydende i - don't let go!
Cains ord bragte ham tilbage til virkeligheden, og han åbnede øjnene lidt tøvende igen, "don't cut it, I like it like this, all curly" hviskede han kærligt, som han drejede ansigtet lidt mod ham og sendte ham et blidt smil. Han løftede en hånd og rakte forsigtigt ud mod ham, før han strøg et par fingre igennem de bløde lokker, I can touch him - so soft - ohh..
Han trak lidt modstræbende sin hånd til sig igen og smilede så blot ud i luften, som han rettede sine øjne mod solopgangen - også selv om han havde set det ske flere tusinde gange, så var det altid lige smukt, lige fortryllende.
"Not that long, I'm just happy I'm here now - yes, it is very.. Magical - but seeing you, is the true beauty of it all" hviskede han kærligt, som han lænede sig lidt ind mod Cain. Øjnene lukkede sig nydende i, som Cain nænsomt kærtegnede ham, et stille støn trillede over hans læber - oh I've missed this, why did I ever leave him in the first place?
Han drejede hovedet lidt og trykkede et koldt kys mod den varme kæbelinje, som Cains skægstubbe kilede ham en anelse, men det var bare så rart - at blive rørt ved igen, at røre ved nogen igen. Det var så ensomt at være i den spøgsels-agtige tilstand han var i nu, han kunne ikke blive set eller hørt - i hvert fald ikke på den traditionelle måde. Han kunne altid kommunikere via tanker selvfølgelig, men det var for uhyggeligt næsten, og de fleste gange endte dem han talte med bare op på et sindssyge hospital, efter at have hævdet de hørte stemmer i hovedet? Whooopsi!
How I was killed? Oh, no, please let's not talk about that, I don't want the horror right now, just you and me, and the happiness..
"I don't wanna talk about it, not now - I just wanna sit here, with you, I've missed you.." svarede han til Cains tanker og tilføjede så en smule, Cain kendte ham godt nok til at vide alt om Julians evne, han kendte enda til hele udviklingen bag den, efter som Cain havde været der - ja - altid vel. Han blev ikke sur, det var bare sådan det var, desuden - de havde ingen hemmeligheder for hinanden - bare sandhed. I love you..
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Here with you - Cain   

Tilbage til toppen Go down
 
Here with you - Cain
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Andre lande-
Gå til: