Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Zerachiel
 
Chester
 
August
 
Q
 
Elian
 
Julian
 
Leviticus
 
Miles
 
Jaxton
 
Haniel
 
Statistics
Der er i alt 504 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Peyton

Vores brugere har i alt skrevet 28390 indlæg in 2116 subjects

Share | 
 

 Welcome to zombieland - what are you even doing here?! - Kaiya

Go down 
ForfatterBesked
Zitora

avatar

Humør : Oh, you made an impression. Like a stone caught in my boot.
Fag : Ingen
Antal indlæg : 178

IndlægEmne: Welcome to zombieland - what are you even doing here?! - Kaiya   Tors apr 05, 2018 7:41 am

S: Bolig området i Gaia
T: Eftermiddag
O: Zombier, væltede nedbrændte biler - folk i panik.
V: Overskyet - let sol
P: Et par sorte højtaljet cowboy shorts og en mørkeblå top + samt et par støvletter
emne til: @Kaiya <3


Hun havde brugt tid sammen med Marcel, og det var nu også ganske rart. Underligt men rart, og det havde nok også været bedst, hvis hun bare var blevet der - hvorfor var hun ikke blevet der? Hun havde overbevist ham om, at hun skulle hente nogle ting og en ven havde bedt hende om at komme hende i møde - tricket med hendes evne virkede dog ikke ligefrem på den måde - men det vidste Marcel jo ikke, vel ikke medmindre han prøvede at tale til hende men ikke kom igennem. Det var en envejskommunikations form, og kun hun kunne starte den samtale - desværre. Det var ikke så tit hun oplevede nogle med samme evne som hende, men hun vidste de måtte findes. Zitora var kommet på hesteryg efter at have mødt en vildfaren hest på sin vej, det havde taget få sekunder at lave båndet mellem dem, og derved havde hun dens tillid.
Lavender lady nice sagde hesten og nød det faktum at Zitora kunne forstå hvad der blev sagt. Bad smell tilføjede hesten og veg skarpt til venstre. Lugten af død måtte ikke ligefrem være rar for en hests skarpe næse.
Noget i det fjerne fangede Zitoras grønne øjne. Det kunne ikke være? Hun tog chancen og prøvede at få en forbindelse til sin søster Kaiya. I hvert fald blot for at vide hvor hun var henne af.
"If you hear me, give me a sign. And don''t tell me that you are in a real version of the walking dead or something," fortalte Zitora igennem tankerne - men forbindelsen var ikke noget der krævede meget, hvilket betød at hendes bange anelser nok var rigtige - og på samme tid var hun glad for at hendes søster var tæt på - de havde ikke set hinanden længe efterhånden. Hun fik grebet om manken en anelse hårdere så hesten Kita ville vende mod højre, og med et bar klap med hælene var hun på farten imod hvor blikket havde scannet Kaiya.  
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Kaiya

avatar

Antal indlæg : 15

IndlægEmne: Re: Welcome to zombieland - what are you even doing here?! - Kaiya   Tirs maj 08, 2018 1:02 pm

Påklædning <3


Hun løb gennem gaden med døden i hælene. I hendes bælte sad en ubrugt pistol som hendes sikkerhed, men at give en læge en pistol, var det samme som at give en baby en pensel og regne med et mesterværk. Hun anede ikke hvordan den fungerede, og nu hvor zombierne havde overrendt stedet der skulle undersøges, var det bedre at finde sikkerhed før hun prøvede på alt muligt. Hendes skjorte var helt dækket af blod fra den person hun havde prøvet at redde. En stakkels mand der sad klemt under en smadret mur. Kaiya var ved at finde ud af om han kunne reddes, da en fra lægeholdet pludselig råbte:" They're coming!!! Return to the drop-off!"
Men Kaiya rykkede sig ikke. Ikke når manden lå og kiggede op på hende med skræmte øjne. "This is gonna be a risk I'm willing to take," udbrød hun så som hun rejste sig og rakte sine hænder ud til manden. Efter manden havde låst sine hænder om hendes underarme begyndte hun at trække - Manden begyndte at skrige, men til begges held begyndte hans underkrop at glide ud fra ruinen. Kaiya kiggede tilbage og så på zombierne som havde hørt skriget og kom løbende i distancen. "Come onnnn," mumlede hun gennem sammenbidte tænder og gav sig til at trække hårdere end før. Mandens fødder havde sat sig fast mellem en træstolpe og jorden og det virkede ikke til at ville give sig.
Hun slap ham og trak sig tilbage. Han kiggede op på hende og begyndte at panikke og prøve at grave sig ud. Hendes ansigt var fuld af panik selv og hendes hastige vejrtrækning var begyndt at stige hende til hovedet. "I'm sorry... I wont let them hurt you..." sagde hun så og trak sin skalpel ud. Hun greb fat om mandens hoved og han rev i hendes arme for at komme fri. Men han var for svag og hun var stærk. Hun kørte skalpellen langs hans hals og blodet begyndte at flyde som et vandfald. Hendes hånd blev tildækket, hendes trøje gennemblødt af det som løb ned af hans skuldre. Hun slap ham og sank en klump før hun kiggede tilbage mod zombierne.
Et kort blik faldt på manden igen før hun så bare løb. Der var ingen anden vej, blev hun ved med at fortælle sig selv. Men det var der for hende. Hun løb og løb. Da en velkendt stemme talte til hende. Hun vendte sig kort om og kiggede forvirret rundt. "Zee?" tænkte hun for sig selv og kiggede sig om. "You can probably hear me..." tænkte hun så og lukkede kort sine øjne i. Det var længe siden at hun havde snakket med sin søster men hun bad til at det ville virke. Hun bed sig hårdt i læben og vendte sin fulde koncentration om hendes evne. "Close your eyes...." tænkte hun så og åndede så tungt ud som hun åbnede sine øjne. "See things through my perspective," sagde hun så højlydt og hvis evnen virkede ville Zitora få nogle glimt af hvad Kaiya kunne se. Kaiya sørgede for at kigge rundt så hvis Zitora kendte stedet, nemmere ville finde hende. Men pludselig begyndte hendes syn at flimre og hun vaklede bagud til hun ramte siden af en bil. Hun kiggede rundt men kunne ikke få sit syn til at fokusere, alt var fyldt med flimmer og intet så ud til at give mening mere synsmæssigt.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Zitora

avatar

Humør : Oh, you made an impression. Like a stone caught in my boot.
Fag : Ingen
Antal indlæg : 178

IndlægEmne: Re: Welcome to zombieland - what are you even doing here?! - Kaiya   Tirs maj 15, 2018 11:46 am

Da Kaiya endelig talte tilbage til hende, åndede Zitora lettet ud. De burde virkelig tale med hinanden noget oftere, og det var måske Zitoras egen skyld de ikke gjorde. Alt det arbejde de hver i sær fik smidt i hovedet. Der var intet at sige til de ingen tid havde. Zitora trak tøjlerne tilbage på sin hest og lukkede øjnene som Kaiya bad hende om. Hun åbnede sit sind til Kaiya og analyserede de omgivelser hun så. Zitora kendte efterhånden byen ret så godt, så det tog hende ikke længe før hun genkendte noget af stedet.
"I'm coming, just hold on tight," sagde hun før hun sparkede sine hæle ind mod hestens side så den satte i gallop. Det varede heller ej længe før hun fik øje på Kaiya. "Kaiya!" Råbte hun for at fortælle sin søster at hun var der nu. Alle de fucking zombier, over det hele. Det krævede sin tillid til hesten at få den til at løbe imod zombierne, og Zitora rakte sin hånd ud som de passerede hende for at få hende til at hoppe op. Derefter var det bare at få drejet skarpt til højre og så afsted.
"You didn't plan to tell me you were in town?" Spurgte Zitora så og prøvede at få guidet dem væk fra mængden af levende døde. "I know a safe place.. all we have to get there and hope he is not sleeping so he can open the damn door," fortalte hun. Zitoras første intuition var at søge imod Marcels hus, fordi hun vidste det var sikkert. Hun vidste ikke hvor deres onkel Cain var, så lige nu var det ikke der hun søgte imod. "I might just give him a shock with my talking in his mind power. That would give him a good scare, haunt him for the rest of his life," mumlede hun den sidste af sætningerne lidt for sig selv med et stille smil. Dog varede et ikke meget længe før noget skræmte hesten og fik den til at stejle og Zitora mistede grebet. Mere nåede hun ikke at registere før hende og Kaiya lå på jorden, og man kunne høre hesten skrige som de levende døde overfaldt den. Zitora så let op og omkring dem.
"Are you ready for running.. because I think its run or die," hviskede hun til Kaiya og greb sin søsters hånd.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Welcome to zombieland - what are you even doing here?! - Kaiya   

Tilbage til toppen Go down
 
Welcome to zombieland - what are you even doing here?! - Kaiya
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Gaia :: Bolig området-
Gå til: