Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Zerachiel
 
Chester
 
August
 
Q
 
Elian
 
Julian
 
Leviticus
 
Miles
 
Jaxton
 
Haniel
 
Statistics
Der er i alt 504 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Peyton

Vores brugere har i alt skrevet 28390 indlæg in 2116 subjects

Share | 
 

 Quite a start... (Avalon)

Go down 
Gå til side : Previous  1, 2, 3  Next
ForfatterBesked
Nicolae Ardelean

avatar

Humør : Som udgangspunkt rolig og høflig
Fag : Historie og Okkultisme
Antal indlæg : 77

IndlægEmne: Re: Quite a start... (Avalon)   Fre apr 13, 2018 10:49 pm

Han nikkede roligt til hende inden han så smilede. "Seems like it.... Many of the paintings are painted by former teachers or students.... Some of them bought from artists around the world...." Han var ikke selv specielt kreativ når det kom til at male men han havde da fået at vide han spillede rimelig godt violin. "I have only been to the music room when i practice the violin but we do have music lessons as far as i know"

Hans øjne trak nærmest i hende selvom hendes øjne også trak i ham. Om det var blodet eller uskyldigheden eller skønheden, var han ikke sikker på. Men han elskede helheden. "Vampires are very diverse.... I am what you see, hear and feel..... But i like to hear you find me that way...."
Så kiggede han forførende på hende og smilede som han stod med hendes arm ganske blidt. "Allow me....." Stille førte han tungen op i en nærmest elegant bevægelse og på trods af det mest var tungespidsen han brugte, tog han rigtig meget af det. Så kiggede han endnu en gang i hendes øjne med den lokkende røde glød der svagt rørte på sig. "I hope you will enjoy my blood equally pleasing...."
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Avalon

avatar

Humør : Party :3
Fag : Home Schooled
Antal indlæg : 76

IndlægEmne: Re: Quite a start... (Avalon)   Lør apr 14, 2018 7:29 pm

" Oh so you play the violin?.. maybe we could play together sometime, or well.. you could play, and i could sing ". Hun gav et blid smil fra sig og lyttede til hans ord, mens hun mærkede hvordan hans hånd skiftede til at tag ganske blidt om hendes arm, inden hans tunge fandt vej til hendes håndled og ned. Hun rødmede svagt og lukkede sine øjne, mens hun prøvede at undgå at give en lyd fra sig. Ikke fordi det var ubehageligt, men måske var det lige netop på det punkt, til at de begge var krydset over en grænse, hvor hun ikke mere anede hvad de var, eller hvor de stod?. Da han kiggede op mod hendes øjne, så hun flovt på ham. Hans ord fik nakke hårene til at rejse sig og hun kunne ikke andet end at nikke forsigtigt. Det føltes så mærkeligt, men så igen, så rigtigt.

Da hun trak sin arm til sig, kunne hun ikke helt lade vær med at se en smule på Nicolae, før hun vendte sit blik væk og kiggede en smule rundt. Hun nød hans selskab, men noget inde i hende, sagde at dette ville sikkert ende galt. En vampyr og dens afhængige middag?, eller.. var hendes blod overhovedet afhængigheds drivende?. Hun så en smule på sin egen hånd, før hun vendte sit blik mod Nicolae og gav et blid smil fra sig, inden hun tørrede sin arme en smule, så fugtigheden fra hans tunge ikke mere var der, inden hun gik videre med ham, så han kunne vise hende rundt.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Nicolae Ardelean

avatar

Humør : Som udgangspunkt rolig og høflig
Fag : Historie og Okkultisme
Antal indlæg : 77

IndlægEmne: Re: Quite a start... (Avalon)   Lør apr 14, 2018 7:42 pm

Som hun rødmede og kiggede væk fra ham, sagde han i første omgang ikke noget. Egentlig var han heller ikke sikker så hvor de stod henne efterhånden men de havde jo deres aftale indtil videre så var der i hvertfald noget konkret. Som han så på det, var der absolut intet forkert i hvad de gjorde, og hun havde jo heller ikke gjort noget for at stoppe ham. Og i hans øjne var det en invitation.
Så smilede han meget dragende til hende som hendes blik igen fandt hans hvorefter han sagde med en stemme så maskulin og dog så silkeblød: "Tonight you will taste my blood..... Only a small amount but it will be enough for you to feel a little of the vampires strength..... And yes.... I would love for playing the violin while you sing.... Maybe we should end the tour with the music room then?"

Så gik han videre sammen med hende og fastholdt et roligt og betagende smil. Hun havde en usikkerhed omkring hele situationen der egentlig ikke var så mærkelig så derfor gjorde han også hvad han kunne for at være så rolig og sikker i sine handlinger så hun kunne mærke det. Først viste han hende hen til en stor dør og skubbede den åben til et smukt rum fyldt med malerier af en hver art. Der var sågar små plateauer man kunne gå op på for at se endnu flere billeder. "Welcome to the exhibition gallery....."
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Avalon

avatar

Humør : Party :3
Fag : Home Schooled
Antal indlæg : 76

IndlægEmne: Re: Quite a start... (Avalon)   Lør apr 14, 2018 10:09 pm

Hun nikkede en smule begejstret, eftersom hun ikke rigtig kunne vente med at se musik rummet, dog inderst inde, vidste hun at hun ikke hørte til på Athena, men så igen.. ideen og tanken om at gå der, var tiltalende, men jo tættere hun kom med Nicolae, jo mere blev hun i strid med sig selv, fordi hvad nu vis.. de fortsatte sådan her?, hvad vis.. hun stoppede sine tanker, i det hun så ham åbne døren til et smukt rum, fyldt med malerier af hver en art, samt personlighed. Hun trådte blidt frem af og stoppede kort op, inden hun gik længere ind i rummet og begyndte så småt at udforske det med sine øjne. Det var utrolig smukt, hvordan de havde så mange forskellige hængt op, samt hun kunne virke mærke den kreative energi der flød i rummet, dog var hun ikke så meget kunstner selv, men hun nød skam at se på kunst i ny og næ.

Hun vendte sig en smule om mod Nicolae, i det hun tøvende spurgte " What about now.. actually ". Hun så en smule rundt. Der var ingen og de havde heller ikke rigtig stødt på så mange på vej her hen. " What if i tasted some of your blood now.. ". Hun vidste ikke helt om hun kunne vente med at smage det indtil aften, samt det ville vel også komme mere til hjælp, når de nu senere skulle ind til byen?, vis det var sådan at det gav hende bedre stamina og styrke?. " I want to taste it.. can i? ". Hun gik blidt hen mod Nicolae og så på ham med håbefulde grønne øjne, mens hun ventede på hans svar. Vis han sagde ja, ville hun blot smile og afvente hans næste instrukser.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Nicolae Ardelean

avatar

Humør : Som udgangspunkt rolig og høflig
Fag : Historie og Okkultisme
Antal indlæg : 77

IndlægEmne: Re: Quite a start... (Avalon)   Lør apr 14, 2018 10:59 pm

I første omgang blev han overrasket over hun ville smage det så hurtigt men samtidig kunne han ikke undgå at blive smigret over det. Så fik han en lidt pludselig indskydelse, noget der ville demonstrere styrken i hans blod yderligere. "Yes you can..... But first..... Follow me....."
Så ledte han hende op af en trappe til et plateau i rummet hvor der var indrettet i lidt mere varme farver. Billederne her var også noget mere udfordrende end de andre. Med et dragende smil kiggede han først på hende og sagde: "Look at this one here....." Som hun stillede sig hen og kiggede på billedet, stillede han sig bag hende og sagde med en nærmest varm hvisken: "It is said that the painter felt this womans desire when he painted her and wanted to capture it......."
Billedet var en smuk kvinde med fyldige former der lå henslængt på en mørkerød chaiselon med den ene arm lige under hendes bryster og den anden langs hendes hofte. Hun var helt nøgen udover noget sort silke der hvilede kun lige over hendes underliv. Der var et tydeligt glimt i øjet af hende og hun bed sig nærmest frækt i læben.

Så sagde han stille: "I want you to look at it and see within yourself what you feel..... And then i want you to do the same when you have tasted my blood..... A picture like this is excellent to show what vampiric blood can do....." Roligt lagde han armen om hendes mave imens han forklarede: "I will hold you like this in case you should feel light-headed..... I will hold my wrist in front of you.... Only drink one gulp.... Just to feel it...." Så holdt han ganske roligt håndledet frem foran hende og med tommelfingerneglen lavede han et fint snit når hun meldte hun var klar
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Avalon

avatar

Humør : Party :3
Fag : Home Schooled
Antal indlæg : 76

IndlægEmne: Re: Quite a start... (Avalon)   Lør apr 14, 2018 11:16 pm

Hun så tøvende på ham, da det var han ikke lige svarede hurtigt nok, spurgte hun " Too much maybe?. We can wait.. ". Dog da det var han sagde, at hun godt kunne, smilede hun og fulgte ivrigt efter ham oven på. Da de kom op, stoppede hun brat op og så chokeret rundt og havde nær tabt kæben. Billederne var VIRKELIG sensuelle samt udfordrende. Hun så en smule overrasket hen mod Nicolae og det var først her, det egentlig gik rigtig op for hende, at han var en mand og ikke blot en eller anden dreng, som hun hang ud med og havde det sjovt med. Hun så flovt mod ham og trådte forsigtigt frem, i det han sagde at hun skulle komme hen og se på et billede. Hun kunne se hvordan han nød synet af billederne, samt stemning. " You vampires really ooze of sensual energi ha? ". Hun grinte kort og gik hen til billedet og stillede sig foran det, før hun så op mod det. Det var ret så stort og ikke et der ligefrem var svært at lade sit blik fange af.

Hun kunne mærke sit hjerte slå en smule hurtigere og hun kunne ligeså mærke hvordan det hele syntes at være en smule overvældende, men hendes blik var fast rettet mod kvinden, med en rødmen hen over hendes kinder. Da en hvisken ramte hendes øre, så hun flovt bagud mod Nicolae, i det hun vendte blikket mod billedet igen, mens hun lyttede til hams ord. Hun følte sig en smule flov, samt måske lidt utilpas med alt nøgenheden. Hun mærkede hvordan hans armen gled om hendes mave, før han forklarede hende, at han ville holde om hende, i tilfælde af vis hun nu skulle blive en smule let til hovedet. Da han forklarede at hun kun skulle drikke et gulp, bed hun sig en smule i underlæben. Det var så fristende, at tag mere end hun måtte?. Hvad kunne der ske. Hun så hvordan hans håndled gled frem foran hendes syn og hvordan han lavede et fint snit, så hun kunne smage på blodet, der så småt var begyndt at pible frem, ved håndledet af ham.

Hendes hjere bankede afsted og hun kunne mærke hvordan hendes krop begyndte at blive varmere og med takt af varmen og blodet der flød hurtigere, blev hendes blods duft kraftigere, før hun lænede sig frem, blidt tog om hans håndled og førte det op til sin mund. Hun lod blodet falde ned på sin tunge og samlede de fyldige læber om hans håndled. Smagen var forfærdelig til at starte ud med. Nærmest.. mudret.. men så igen.. rigtig kraftig jern smag. Hun lukkede sine øjne en smule i og lod det glide ned af sin tunge, sank ikke.. ikke før hun var sikker på, at hun havde fået en god del ind i sin mund. Hun tog et blid sug, før hun sank blodet, der havde fyldt hele hendes mund op. Hun mærkede det glide ned i halsen, hvordan hendes mund var fyldt af jernsmagen.. til det punkt, hvor hun fik det helt dårligt.. men det var som om noget.. skyllede over hende. Hun kunne ikke lade vær.. hun stramte en smule om Nicolae´s håndled og vis han ikke vristede det væk, ville hun tag endnu et gulp i sig.. det var som om.. at hver enkel dråbe.. smagte bedre for hver gang, eller måske var det blot fordi hun allerede smagte jernen i hele munden allerede. Hun slap ham blidt efter at ha ladet sig selv gå en smule overbord, før hun så rundt. Da hun så rundt, var det som om alle farver i rummet, gled sammen i et, inden hendes verden blev sløret og hun endte med at besvime.

Da der var gået 1 minut eller 2, kom hun endelig til sig selv og vågnede svagt op. Først var lyset utrolig skarpt, efterfulgt af ufattelige høje lyde, samt lyden af hendes eget hjerteslag. Hun tog svagt sin hånd op foran sig, før hun blinkede en smule med sine øjne og så sløret op foran sig. Hun følte at hun lå ned, men hun var ikke helt sikker?. Hun huskede smagen.. samt smagen hang stadig ved i hendes mund, men den var ikke så kvalme fremkaldende som i starten. Hun kunne mærke sin krop, hvordan den nærmest sitrede, samt hvert åndedræt føltes som det første i meget lang tid. Hendes stemme, da den endelig trådte frem, bar et præg af feminin klang, samt næsten melodisk og med et strejf af sensuel undertone, da hun langsomt spurgte " W-What happened?.. ". Før hun fik øje på Nicolae og så ham direkte ind i øjnene, med sine mørke grønne emerald farvede øjne, der næsten glinsede af liv. Hun bar en svag rødmen over sine kinder og hun trak vejret langsomt og næsten stønnende.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Nicolae Ardelean

avatar

Humør : Som udgangspunkt rolig og høflig
Fag : Historie og Okkultisme
Antal indlæg : 77

IndlægEmne: Re: Quite a start... (Avalon)   Lør apr 14, 2018 11:40 pm

Han grinede ganske kort inden han så nikkede. "Some of us do......."
Ganske rigtigt så var det nogle meget intense billeder og nøgenheden kunne være overvældende. Men heldigvis lod det også til at virke og hun fik fornemmelsen af han ikke bare var hvem som helst. Han var en der bar sig selv utrolig flot.

Selvfølgelig kunne han ikke vide på forhånd om hvor vidt hun ville tage mere end han havde sagt, og til at starte på viste hun heller ikke tegn på det. Tværtimod viste hun sig som alle der drak blod og ikke var vant til det. For andre end nogle dæmoner og så vampyrer så kunne det til at starte med være en rigtig ubehagelig oplevelse at drikke blod, men når det var fra en som ham, gik det som regel over rimelig hurtigt. Da hun så tog mere end hvad han havde sagt, rystede han lidt på hovedet af hende men lod hende gøre det. Så kunne hun også lige så godt mærke konsekvenserne af det, men han kunne rigtig godt lide når hun drak på den måde. Det viste hvordan hun nød det. Da hun så drejede rundt og besvimede, holdt han hende stadig så hun ikke faldt hvorefter han satte hende blidt i en stol.

Han havde taget en anden stol og stillet foran hende, hvilket var der han sad da hun så småt begyndte at vågne igen. Hans øjne havde i forhold til før den smukkeste og lokkende røde glød og hans smil var nærmest mere intenst end før. "You drank my blood..... And more than i told you..... You may feel more..... Attached to me for at least a couple of days......"
Så satte han sig frem på stolen og støttede sig på sine knæ imens hans fingre strejfede hendes knæ. "So tell me....... How do you feel now?...."
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Avalon

avatar

Humør : Party :3
Fag : Home Schooled
Antal indlæg : 76

IndlægEmne: Re: Quite a start... (Avalon)   Søn apr 15, 2018 12:02 am

Hans ord gav nærmest ekko og hun kunne se Nicolae, men det var nærmest som om han svajede fra den ene til den anden side, samt som om der var flere af ham. Hun så undrende på ham og prøvede at tyde hans ord, før hun endelig fik nogenlunde styr på sig selv og hendes syn gik tilbage til normalt, i form af at de mange Nicolae.. blev til en, der endte med at sidde foran hende med et lettere intenst smil over sine læber. Hun hørte det han sagde, med at hun ville føle sig en smule bundet til ham for nogle dage, men det var som om ordene ikke gav mening, samt hans røde glød i øjnene, havde de altid været så forfærdelig smukke?. Hun gav et lille jag fra sig, ikke af smerte, men nærmest af nydelse, da han berørte hendes knæ, i det hun mærkede en form for elektriske impulser, startende fra knæet og mærkede hvordan det nærmest blev ført rundt i kroppen. Hendes pupiller udvidede sig og blev store og runde, samt hun så nærmest fortryllet på Nicolae, for et kort stund, før hun syntes at komme tilbage, men havde dog stadig de ret store pupiller.

Hun rejste sig langsomt op og så nysgerrigt rundt. Det var som om alle billederne var nærmest i live. De bevægede sig ikke, men det kunne de ligeså godt ha gjort. Alle detaljer stod så klart for hendes øjne, hvordan hvert strøg havde formet det, samt følelsen der var i blikket på kvinden. Hun mærkede sin krop blive varmere og hun trådte tættere på billedet og lod blidt sine fingre spidser berør det, blot for en kort stund, før hun trak sin hånd til sig og gik nogle skridt bagud. Hun kunne mærke sit hjerte galloperer og ligefrem høre det, tydeligere end normalt. Hun kunne mærke alt, føle alt om sig. Det var sådan en underlig følelse. Hun havde dog en smule kvalme oven i det hele, samt hendes hoved føltes.. let.. selv den måde vinden strejfede hende, når hun gled sine arme igennem luften. Hun smilede og lod sin højre arm, glide igennem luften, fra den ene side til den anden side. Det var sådan en magisk følelse. " This is so awesome!. This.. is this what you feel all the time? ". Hun følte sig helt høj, skønt hun aldrig havde prøvet det, så følte hun sig helt malplaceret i forhold til verden omkring sig, som fløj hun næsten. " Wauw ". Hun drejede elegant rundt om sig selv og lukkede sine øjne, lod følelsen tage over, lod sig selv leve i nuet. Dette var vidunderligt.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Nicolae Ardelean

avatar

Humør : Som udgangspunkt rolig og høflig
Fag : Historie og Okkultisme
Antal indlæg : 77

IndlægEmne: Re: Quite a start... (Avalon)   Søn apr 15, 2018 1:21 am

Først sad han helt stille og lod hendes øjne finde fokus igen, men smilede dog meget intenst til hende. Han vidste hvad effekt vampyrblod kunne have og specielt når man havde fået så meget til at starte på. Den sitren hun oplevede da hun gav et lille jag fra sig var også noget han vidste kunne ske, hvilket også var grunden til at han ikke bekymrede sig. Hendes pupillers størrelse afslørede så tydeligt hvordan hendes sanser kørte højere end de nogensinde havde gjort før. Nu vidste han selvfølgelig ikke noget om hvad erfaring hun havde med vampyrblod men hans var også utrolig stærkt. Og når hun nu havde prøvet hvor intenst det kunne være, ville hun nok have nemmere ved at give hende sit blod til ham. Og hvilken oplevede det havde været! Noget han absolut skulle prøve igen.

Hans glødende øjne hvilede varmt på hende med et blændende smil imens han lige lod hende vænne sig til det og finde sig selv igen. Det var også en overvældende fornemmelse at indtage så stærkt vampyrblod så det var ikke mærkeligt at hendes system reagerede som det gjorde. Så rejste han sig foran hende og rakte hende hånden så han kunne hjælpe hende på benene imens han sagde: "Yes it is..... It is magical is it not?.... The world coming to life in a much more...... Intense way......." Så sprang han lige pludselig et stykke tilbage så han stod nogle meter fra hende hvor han så holdte sine arme ud nærmest som om til et kram. "Now..... Try and move to me..... Allow your body to embrace it....."
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Avalon

avatar

Humør : Party :3
Fag : Home Schooled
Antal indlæg : 76

IndlægEmne: Re: Quite a start... (Avalon)   Søn apr 15, 2018 6:22 pm

// Der aftalt, at det tilladt at gå en smule frem i emnet //


Det var som om hun kunne mærke hans blik, hvordan det fulgte hende. Måske var det blot noget hun forstillede sig, men så igen.. hun havde det som om, at hun kunne mærke hvor Nicolae hele tiden befandt sig. Hun gøs let ved tanken, før hun vendte sig om mod ham og smilede blidt. Hun havde ikke taget imod hans hånd, eftersom hun ikke ville ende med samme følelse igen indeni, dengang han rørte hendes knæ. Hun nikkede og sagde " Its very magical indeed ". Hun så undrende mod ham, da det var han sprang et stykke væk, eller nærmere forsvandt og dukkede op lidt væk fra hende.

De grønne øjne, betragtede ham med en svag undren, før hun forsigtigt trådte et skridt bagud. Da han sagde at hun skulle prøve at gå hen mod ham, så hun tøvende på ham, før hun nikkede og trådte tættere på. Hun kunne mærke hvordan hendes krop føltes lettere og det var mindre ubesværet at gå, som fløj hun næsten, skønt hun ikke gjorde. " My body feels lighter ". Hun gik i hvad hun ville mene var et roligt tempo, men hun kom dog hurtigere hen til Nicolae, end hun havde regnet med. " Wauw, thats amazing, i didnt even feel like i was walking so fast!? ". Hun havde dog ikke spurtet hen til ham, men hendes skridt havde alligevel på en eller anden måde været hurtigere, helt ubesværet.. som vis man havde gået på et løbebånd i en time og med fuld spurt.. for derefter at træde ned på gulvet der ikke rørte sig.. den følelse af at hvert skridt, var som at blive båret afsted.. som gik man med løbebåndets vej, end imod det. " Its fantastic! ". Hun grinte og så blidt op mod Nicolae. Hun kunne dufte den stærke, men behagelige duft fra ham, samt det var som om hun for første gang, sådan rigtig så på ham. Hun rødmede svagt og trak sig væk, i det hun sagde " Well!.. we better get going ". Hun gik derefter hurtigt ned af trapperne og hen til døren, før hun så mod Nicolae og sagde " Are you coming! ". Hun grinte og trådte derefter ud af døren. Hun ville gerne se lidt mere til skolen, både af musik lokalet, men også de andre faciliteter det havde.

Hun nød rundvisningen, samt de forskellige ting, som Nicolae fik præsenteret for hende. Hun havde aldrig nogensinde set så mange forskellige rum, med så forskellige ting, men så igen.. det var en skole jo, eller nærmere et opholds sted i hendes øjne. Hun så dog en smule bekymret ud, som hun så folk sove uden for gangene hist og her, samt nogle så ikke ud til at ha det alt for godt. Hun sukkede svagt og stoppede op, da de endelig nåede til musik lokalet, samt solen så småt var ved at gå ned, eftersom de havde brugt ret lang tid i hvert lokale. Hun så tøvende på Nicolae, inden hun spurgte " Some people that have come here... i get the feeling, that its not everybody that are with them.. like.. some have lost someone or family.. ". Hun så en smule trist rundt. Nogle lokalet havde også været fyldt op med folk og haft lagt madrasser inde i dem, til folk. " So.. when do you think all of this will end? ".
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Nicolae Ardelean

avatar

Humør : Som udgangspunkt rolig og høflig
Fag : Historie og Okkultisme
Antal indlæg : 77

IndlægEmne: Re: Quite a start... (Avalon)   Søn apr 15, 2018 6:55 pm

Da hun valgte ikke at tage hans hånd, nikkede han med et roligt smil da han jo havde en idé om hvorfor. Igen det kunne være meget overvældende pludselig at opfange mange flere sanseindtryk end man nok normalt gjorde. "Indeed.... Like the world is viewed in a much more clear sight...."
Så smilede han endnu mere intenst til hende som han stod et stykke væk og afventede hvad hun ville gøre.

Da hun så begejstret kommenterede på hvordan hendes krop føltes ved den korte tur, grinede han kort til hende og sagde: "It is a special feeling yes.... One gets used to the movement rather fast though. The body is amazing when it comes to adapting... But yes.... It is amazing even though i have had it for so many years"
Han tog ikke blikket fra hende på noget tidspunkt som hun bevægede sig hen til ham og da hun så var tæt på ham, ville han kunne genkende sin egen glød i hendes øjne. Et tegn på hun havde indtaget en del af hendes blod. Selvom båndet ikke var så stærkt som det kunne være så var det stadig en stærk fornemmelse og han kunne ligeledes mærke hende tættere end før. Det var selvfølgelig også fordi han stadig havde lidt af hendes blod i kroppen. Da hun så stod nede ved døren og spurgte om han kom, nikkede han og sprang der ned fra hvor han så landede overraskende elegant og var hurtigt henne ved hende. "Of course..... Let's go, there is a lot to see"

Selve rundvisningen lod til at falde i god jord og hun virkede til at sluge alle detaljer omkring dem. Han var jo ikke så kendt endnu som han gerne ville være men han havde dog studeret stedet godt nok til at kunne forklare hende langt det meste. Det var dog tydeligt i løbet af turen at hun bemærkede og blev påvirket af de mange folk omkring dem der var tydeligt påvirket af den frygtelige epidemi. Da hun så kiggede lidt trist op på dem, kiggede han nærmest beroligende på hende og sagde: "It's because many of them have lost loved ones.... One asked me to kill her to escape her pain..... I convinced her to honor the memories by keeping them alive, remembering the good times... I have a feeling it won't last for long.... But it has taken a great toll on many"
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Avalon

avatar

Humør : Party :3
Fag : Home Schooled
Antal indlæg : 76

IndlægEmne: Re: Quite a start... (Avalon)   Man apr 16, 2018 12:44 am

Hun lod de grønne øjne, beholde et blidt blik rettet mod ham, mens hun så afventende på ham. Da han fortalte omkring en pige, der havde bedt ham om at slå hende ihjel, spærrede hun sine øjne en smule op, eftersom hun ikke ligefrem havde regnet med at høre disse ord, eller bare generelt, en der ville dø, men da han fortalte at han havde fået pigebarnet til at skifte mening, placerede hun sin hånd mod sit bryst og åndede lettet ud. " Wauw.. et was good that you were there, or else.. i cant think about if somebody were to do what she asked of them, but then again.. i kinda think its unfair to put that burden on other peoples shoulder.. so she was properly desperate for an escape.. ". Hun så en smule bedrøvet ned, før hendes øjne faldt på Nicolae igen, inden hun så mod døren.

Hun tog blidt fat i døren og åbnede den, inden hun trådte indenfor og lod blikket glide rundt. " So this is? a music room ". Hun gik forsigtigt hen til de forskellige instrumenter. Hun havde skam set instrumenter før, men alligevel var det vel lidt noget andet, at stå i et rum, dedikeret til musik og musik alene. Et lille smil gled over hendes læber, før hun vendte sig mod Nicolae, inden hun spurgte " Does your school have a violin?, and if so.. would you play a little for me? ". Hun ville utrolig gerne høre lidt, så hun satte sig hen på den nærmeste stol og så afventende på ham.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Nicolae Ardelean

avatar

Humør : Som udgangspunkt rolig og høflig
Fag : Historie og Okkultisme
Antal indlæg : 77

IndlægEmne: Re: Quite a start... (Avalon)   Man apr 16, 2018 12:56 am

Da hun virkede helt overrasket over hvad der var sket, og derefter åndede lettet ud, nikkede han en gang og sagde: "I did not ask who she had lost but my guess was a husband or a fiancé..... She had a ring on her finger that looked like a wedding or engagement ring.... Some may see it as unfair to put such pressure on another but i saw the sorrow and desperation in her eyes..... I hope the young lady find it in her heart to keep memories alive.... It helps to mend broken hearts...."
Han var jo ikke bare koldblodig og slet ikke hvis det betød han skulle udnytte sådan en situation. Men han kunne tydeligt forstå Avalons reaktion, selvom han ikke lige vidste hvor meget hun vidste om epidemien der fandt sted.

Så gik han ind i musiklokalet sammen med hende og nikkede med et varmt og dragende smil. "Indeed it is......" Han kunne ganske vist ikke spille så mange forskellige ting men han elskede musik, det var kunst der nåede personers indre. Da hun så spurgte om han ville spille lidt for hende, nikkede han og så intenst på hende inden han gik hen til et skab og sagde: "I would love to.... But beware..... With my blood still in your system it will feel far more intense..... " Så tog han en smuk violin ud og gjorde klar til at spille imens han sagde: "I will play a tune iv'e learned from a theatre show i attended back in 1918....."
Langsomt begyndte han at spille den smukkeste musik:

Music of The Night
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Avalon

avatar

Humør : Party :3
Fag : Home Schooled
Antal indlæg : 76

IndlægEmne: Re: Quite a start... (Avalon)   Man apr 16, 2018 1:05 am

Hun nikkede bekræftende " I understand.. but i still want to hear it ". Hun havde ikke tænkt sig at forlade dette rum, uden muligheden for at høre ham spille. Hun satte sig klar og betragtede den smukke violin han tog frem. Den måde han stillede sig klar, samt positionen. Hun kunne mærke sit hjerte begynde ligeså småt at galloperer, dog det der ramte hende, var noget hun aldrig havde troet. Da tonerne så småt begyndte, var det som om rummet kom til live, som om følelserne af musikken, af stemningen fra teatret nærmest gled igennem lokalet, igennem hende. Hun kunne mærke energien og for et kort sekund, måtte hun blike nogle gange, eftersom det næsten lignede, at der var farver der gled igennem lokalet, farver af musik...

Hun lukkede sine øjne og mærkede musikken for første gang i sit liv, hvordan det ligefrem talte til hende. Hun kunne mærke en tåre glide ned af sin kind. Det var så ufattelig smukt og hun kunne mærke sit hjerte stramme, mens en følelse, ikke direkte af sorg, men mere sjælefred, serenity... klarhed og sindsro. Hun følte sig med et af musikken og hun kunne næsten se skuespillet langsomt spille sig ud foran hende. Hun åbnede sine øjne, da det var ved at komme til sin ende og hun kunne ikke andet end at sidde med let adskilte læber, fuldstændig tabt for ord, stadig med en streg af fugt, fra tåren på sin kind, der havde fundet vej ned til hendes kæbe og derefter ned på jorden. Hun vidste ikke helt hvad hun skulle gør af sig selv i dette moment. Hun ville normalt ha klappet og smilede, men hun var helt lamslået.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Nicolae Ardelean

avatar

Humør : Som udgangspunkt rolig og høflig
Fag : Historie og Okkultisme
Antal indlæg : 77

IndlægEmne: Re: Quite a start... (Avalon)   Man apr 16, 2018 2:49 am

Som han begyndte at spille, registrerede han ikke hendes reaktion til at starte med. Det var tydeligt hvordan han levede sig helt ind i musikken, og hvis ikke det var fordi han havde lukkede øjne ville man også kunne ane hvordan hans øjne var blevet blanke. Når han spillede den melodi var det som om han sad i teatret endnu en gang. Den gang var han også blevet helt overvældet af de vidunderlige toner, stemningen og atmosfæren som helhed. Det var for ham det tætteste han havde oplevet på den perfekte sjælefred. Hver eneste tone blev fyldt med den følelse han havde som hans sind vandrede tilbage til så mange år siden.

Som nummeret nåede sin ende, åbnede han langsomt sine øjne igen og de var så smukke, så klare nærmest som om han også var blevet overvældet. "Forgive me..... This music makes me rather.... Sentimental......." Blidt lagde han violinen fra sig og gik hen til hende hvor han strøg resten af tåren fra sin kind imens han så intenst på hende. "I hope you enjoyed hearing me play it as much as i enjoyed playing it for you......." Så satte han sig overfor hende imens hans øjne opfangede alle signaler hun gav fra sig. "Would you care to hear another?..... Or would you bless me with a song?........"
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Avalon

avatar

Humør : Party :3
Fag : Home Schooled
Antal indlæg : 76

IndlægEmne: Re: Quite a start... (Avalon)   Man apr 16, 2018 3:21 am

SkyDiving(Sangen)


Da han åbnede sine øjne, kunne hun ikke fjerne sit blik fra ham. Hun så ham i et helt nyt lys. Det var som om hendes sjæl nærmest havde fundet hjem. For hende, havde musik altid været en form for escape, fra den forfærdelige sandhed, at hun normal var så inderligt alene, men når musik fyldte hendes øre, samt hun mærkede sit indre nærmest være i takt og et med de melodiske toner, så følte hun sig hjemme og fyldt med glæde, som havde hun aldrig kendt til ensomhed eller sorg. Da han gik hen til hende, fjernede hun ikke blikket, men blev blot ved med at sidde og stirre på ham, indtil det gik op for hende, at han var færdig og hun mærkede den blide bevægelse hen over hendes kind, der sendte små nydende elektriske impulser igennem, som hendes krop registerede med det samme og fik hårene til at rejse sig. " W-Wauw Nico.. t-that was beautiful, i dont even have words to describe it.. well, maybe close.. a form for serenity.. like i cold feel it in my soul. I have never felt music like that before! ".

Da det var han spurgte hende, om han skulle spille en til, skulle hun lige til at sige ja, indtil hun mærkede noget skylle over sig. " No, actually, i.. i feel like singing ". Hun vidste ikke hvorfor, men det var som om hun følte sig nærmest fyldt op, med sang indeni. Hun havde denne følelse som bare måtte komme ud, i form af ord. Hun havde aldrig rigtig sunget alene foran en, men foran forskellige havde hun, blot ikke et alt for stort crowd.. men det føltes meget mere intimt. " Give me 10 minutes ". Hun gik kort rundt, før hun fandt papir og en blyant, før hun begyndte at skrive noget ned på papiret, inden hun gik hen og fandt en acoustic guitar og tog så fat i stolen hun havde sat i. Hun satte den midt i rummet og prøvede den lidt af, før hun stemte den til, så den passede til hende, før hun rømmede sin hals en lille smule. Hun så flovt mod Nicolae, i det hun tøvende spurgte " Could you maybe.. close your eyes.. ". Hun følte sig lidt flov og det kunne ses på hendes kinder.

Hun havde aldrig nogensinde prøvet noget ligne dette, samt det hun skulle til at synge, var en følelse hun havde lige nu.. en sang hun lige nu havde skrevet. Hun kunne mærke sit hjerte galoperer, før hun rystede sine hænder en smule og sagde" Okay... ". Hun begyndte ligeså stille at spille, mens hun så forsigtigt hen mod Nicolae, for at sikre sig han havde lukket øjne, inden hun lukkede sine og langsomt lod sin stemme glide frem. Hun havde papiret foran sig, som hun havde lagt på en stol, dog var det ligesom om at sangen var indeni hovedet allerede.. der behøves ikke papir, fordi det var ren følelse hun sang ud.. at leve i nuet.. det var som om blodet fra ham, havde gjort alt klart.. som om det eneste der eksisterede lige nu, var ren følelse.


Sang teksten-KLIK-HER:
 
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Nicolae Ardelean

avatar

Humør : Som udgangspunkt rolig og høflig
Fag : Historie og Okkultisme
Antal indlæg : 77

IndlægEmne: Re: Quite a start... (Avalon)   Man apr 16, 2018 11:20 am

Han smilede blændende intenst til hende og lod blikket hvile på hende med en varm glød. Måske var det fordi de havde drukket hinandens blod, måske var det noget andet. Men det gav en god følelse, ja nærmest varm da hun sagde hvad musikken havde gjort ved hende. "Then my music did what i wanted..... I have always felt that music should speak to the soul and mind more than words ever could... So i am greatly pleased that you enjoyed it..... I would be more than happy to play for you another time, should you wish it...."

Da hun så nævnte hun følte for at synge, smilede han og så meget nysgerrigt på hende. Han havde set folk ville synge før, men hun havde en helt anden glød over sig. Som om sang var den helt rigtige måde at udtrykke sine følelser på. "Take your time......" Som hun gik i gang med sine ti minutter, gik han tilbage til skabet og hængte violinen på plads igen inden han så fandt sin stol endnu en gang. Der var noget fascinerende over at se hende arbejde og udtrykke sig på den måde, det var et helt utroligt fokus. Da hun så spurgte om han ikke ville lukke øjnene, nikkede han en gang og lukkede dem roligt så han var helt klar til det der skulle ske.

Først nød han det blide guitarspil, hvilket i sig selv lød rigtig godt. Men da hun så begyndte at synge, blev han som fortryllet. Hendes stemme så smuk, så silkeblød. På intet tidspunkt åbnede han øjnene, i stedet for sad han bare og nød musikken til fulde. Ordene var som skrevet til hans indre og han følte sig for en stund varm og i live som aldrig før. For ham var hendes sang fuldstændig perfekt. Som sangen stoppede, rejste han sig og åbnede øjnene langsomt hvorefter han gik hen til hende. Med øjne der låste sig fast i hendes og et bevæget smil, sagde han: "That was pure..... Nothing less than perfect....."
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Avalon

avatar

Humør : Party :3
Fag : Home Schooled
Antal indlæg : 76

IndlægEmne: Re: Quite a start... (Avalon)   Man apr 16, 2018 12:26 pm

Blidt åbnede hun sine øjne og mødte Nicolae´s blik med sit. Et smil gled frem hen over hendes fyldige læber, før hun så afventende på ham, i det han gik hen mod hende, før hun hørte ordene som hun havde sådan ventet på at høre. " I´m really glad that you liked it. It was about you, and this experience you know ". Hun gav et blidt grin fra sig, før hun satte guitaren fra sig igen, før hun smilede en smule flovt. Hun kunne mærke sit hjerte, hvordan det bankede mod hendes bryst og hun følte en svag følelse indeni. Hun følte lidt at hun svævede på en sky lige i øjeblikket. " But i would really like to hear you play the violin again, someday.. but right now, i think we should get going ".

Hun betragtede Nicolae, med de grønne øjne, før hun forsigtigt trådte mod ham, i det hun blidt tog om hans håndled og adskilte sine læber, som ville hun til at sige noget, men ordene ville ikke komme ud. Hun så flovt på ham og slap blidt hans arm, i det hun sagde " Well.. lets get going ". Hun gik derefter ud af musik rummet, vis han da ikke stoppede hende inden. Hun forstod ikke helt om det var på grund af blodet eller musikken eller stemningen, men hun følte sig forfærdelig tiltrukket af ham, til det punkt, at hun ikke mere anede om det var blodet, eller hendes blod i ham eller hvad pokker der skete mellem dem. Hun fangede sig selv i at stirre på hans læber engang imellem, men så dog hurtigt væk, hver gang det gik op for hende.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Nicolae Ardelean

avatar

Humør : Som udgangspunkt rolig og høflig
Fag : Historie og Okkultisme
Antal indlæg : 77

IndlægEmne: Re: Quite a start... (Avalon)   Man apr 16, 2018 1:12 pm

Han smilede meget intenst til hende og hviskede nærmest lokkende: "I loved it..... I know it was about me and all this.... In that sense, it was equally about you..... That is why i said it was pure and perfect....."
Som hun satte guitaren fra sig, kunne han nærmest høre hendes hjerte hamre afsted. Og grundet hans blod i hende og samtidig hendes i ham, kunne han fornemme lidt af hvorfor det var sådan.
"Just say the word and i will play...."

Han så forventningsfuldt på hende som hun tog om hans håndled og var ligeledes nysgerrig efter hvad hun ville sige. Men hendes flove ansigtsudtryk viste så klart at ordene manglede. "Yes.... Let's get going......" Så lod han hende gå lidt hen mod døren inden han ikke kunne lade være med at spørge: "Avalon...... What were you going to say?...... Do not feel embarrassed...... I would very much love to hear it......" Igen var det ikke klart om det var blodet i dem eller om det var noget mere, men han ville finde ud af hvorfor det føltes som det gjorde
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Avalon

avatar

Humør : Party :3
Fag : Home Schooled
Antal indlæg : 76

IndlægEmne: Re: Quite a start... (Avalon)   Man apr 16, 2018 1:39 pm

Da han spurgte hende omkring det hun ville sige, stoppede hun brat op, før hun vendte sig om og betragtede Nicolae med sine emerald grønne øjne. Hun kunne ikke helt lade vær med svagt at se mod hans læber, før hun så op mod ham. Hun trådte en lille smule bagud, mens hun gav et nervøst smil fra sig, i det hun sagde " It dosent matter.. it wasnt important anyways.. just wanted to know... w-where you learned to play like that?.. who taught you? ". Hun gav et blid smil fra sig og håbede inderligt at han ville lade emnet lægge, vis ikke... så anede hun virkelig ikke hvad hun skulle gør af sig selv eller hele denne situation. Det var så mærkeligt, men hun kunne næsten ikke styre sit begær. " I-I gotta go to the bathroom! ". Hun satte derefter i løb mod døren og skubbede den op, i det hun løb ned af gangen mod hans værelse. Hun var helt rød i hovedet og kunne slet ikke holde tanken ud mere.

Da hun endelig kom ud på badeværelset, stod hun og så sig i spejlet. Hun kunne mærke varmen stige og hun tog noget vand i sine hænder og plaskede i ansigtet, før hun så op igen. Det skete bare ikke... * Why does he.. maybe its his blood.. that is making me crazy like this? *. Hun rystede en smule på sit hoved, før hun tørte sit ansigt og slog blidt mod sine kinder, for at komme til sig selv. Hun kunne simpelthen ikke helt forstå det.. men så igen.. hun havde vel fundet Nicolae tiltrækkende fra starten af.. samt den måde de havde blandet blod. Hun sukkede kort, før hun gik ud fra badeværelset og hen mod døren, for at komme ud til Nicolae igen. Hun ville lade som ingenting når hun så ham igen.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Nicolae Ardelean

avatar

Humør : Som udgangspunkt rolig og høflig
Fag : Historie og Okkultisme
Antal indlæg : 77

IndlægEmne: Re: Quite a start... (Avalon)   Man apr 16, 2018 3:37 pm

Han smilede stadig overraskende roligt men stadig dragende til hende imens han lyttede til hende. Der var ingen tegn på at han fandt det komisk eller negativt på nogen måde.
"It is perfectly fine if you don't want to say it..... It can be overwhelming to acknowledge such things...." Da hun så helt ildrød i hovedet sagde hun skulle bruge et toilet, nikkede han roligt til hende hvorefter han fik pakket tingene sammen imens hun gik. Hvorfor kunne han ikke få det ud af hovedet?! Var hendes blod virkelig så stærkt? Så havde det i hvertfald været langt stærkere end han hidtil havde troet.

Så gik han roligt ud der fra og ventede på hun blev færdig. Da hun kom tilbage til ham, smilede han beroligende og sagde: "I am sorry if i make you uncomfortable..... It can be very intense to take in so much of my blood as you did.... Should you want to taste it another time, we better be more careful...... But i will not take back my words about you...." Han syntes hun var meget tiltalende og smuk, og det stod han ved. "But..... We both need some air it seems..... Should we head into town and get you some more clothes? Motorcycle right?" Selvfølgelig ville han ikke bare lade det ligge men det skulle heller ikke overvælde hende for meget. Hvis hun blev skræmt helt væk og så ville han ikke kunne bruge tid med hende igen eller smage det himmelske blod
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Avalon

avatar

Humør : Party :3
Fag : Home Schooled
Antal indlæg : 76

IndlægEmne: Re: Quite a start... (Avalon)   Tirs apr 17, 2018 12:12 pm

Hun så undrende på Nicolae, da han sagde at han ikke ville tage sine ord tilbage. Hun vidste ikke helt hvad det var han hentydet til, eftersom hun ikke direkte huskede, at han havde sagt noget til hende eller om hende?, andet end da hun sang. Hun gav et lille grin fra sig og sagde " No its okay.. i just think that the blood ended up rushing to my head a little, but its okay now ". Hun kunne ikke lade vær med at se en smule på ham, da det var han sagde at de begge havde brug for luft, så måske hun ikke var så alene angående følelsen af at der var et eller andet, måske blot en rigtig kraftig form for kemi der havde skabt sig mellem dem?.

Hun nikkede ivrigt, da det var han spurgte hende, før hun svarede" Yes, lets do that ". Hun fulgte derefter med ham, eftersom hun ikke anede hvor hans motorcykel stod. Hun kunne ikke lade vær med at holde en lille form for afstand mellem dem, eftersom hun ikke ville ha at Nicolae fik det ubehageligt, eller på andre måder blev en smule utilpas. Hun rettede en smule på den grå tshirt, samt de stramme jeans, inden hun fulgte Nicolae og da de endelig nåede frem, stod hun blot og ventede på instrukser, så de kunne komme afsted så hurtigt som muligt.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Nicolae Ardelean

avatar

Humør : Som udgangspunkt rolig og høflig
Fag : Historie og Okkultisme
Antal indlæg : 77

IndlægEmne: Re: Quite a start... (Avalon)   Tirs apr 17, 2018 2:10 pm

Så smilede han intenst til hende inden han nikkede og svarede: "It can do that yes..... It will wear off in time... At that time, i will leave it up to you if you want more... Or we should stick to me tasting yours...." Han var stadig noget overrasket over hun selv havde foreslået han kunne få af hendes blod en gang imellem men det var på ingen måde noget der generede ham.
Han havde stadig ikke styr på om der var deres udveksling af blod der gjorde det eller om der var en stærk kemi mellem dem der var ved at opstå. Men han havde da sine tanker om det.

Da hun så ivrigt bekendtgjorde at hun gerne ville afsted, smilede han til hende og sagde: "Great let's go then...." Han lagde godt mærke til at hun holdt lidt afstand på vej ned til garagen så han kiggede lidt drilsk på hende og sagde: "I am not poisonous you know?..... I don't mind you being near..... It will be hard to ride a motorcycle then" Som de kom ned i garagen, gik han først hen til et skab hvor der var jakker og hjelme. Først tog han nogen i sin egen størrelse og tog jakken på. Den sad helt perfekt og understregede næsten hans muskuløse krop. Så kiggede han på hende inden han sagde: "There should be something in your size in here" Så gik han hen til en lækker sort og utrolig velholdt Harley Davidson. "This it our ride..."
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Avalon

avatar

Humør : Party :3
Fag : Home Schooled
Antal indlæg : 76

IndlægEmne: Re: Quite a start... (Avalon)   Tirs apr 17, 2018 2:31 pm

Outfit

Hun kunne ikke lade vær med at grine en lille smule ved Nicolae´s ord. Han havde altid et eller andet klogt at sige, eller kom altid med de helt rette ord, som respons til hende, hvilket var behageligt, fordi der syntes aldrig at komme en akavat stemning mellem dem. " You know.. if you want some blood or you should be hungry or something like that, then.. you can have mine you know. I dont see it like something intimate.. its just blood and if blood is your food, then i think its better you get something from me, than use the little supplies that the school has ". Hun huskede svagt, at ha set en seddel hænge på en væg, blandt andre, dengang hun blev vist rundt, en seddel hvor der havde stået noget med at blod supplies, var lavt, så folk skulle enten prøve at finde en der var villig til at donerer lidt til dem, så dem der ikke rigtig kunne styre det, kunne få af blod supplisene de havde.

Da han drilsk sagde til hende, at han ikke var giftig, kunne hun ikke andet end at grine og træde tættere på ham, så de gik side om side. " Okay, now you have said it, so i wont hold myself back anymore. I will always be right next to you then ". Hun puffede blidt til hans skulder, før hun fulgte med ham og betragtede hvordan han tog jakken ud af skabet. Da han sagde der ville være noget i hendes størrelse, gik hun hen og kiggede, dog lod hun sit blik glide en smule op og ned af ham, inden hun svarede " It suits you ". Hun fandt derefter en jakke, men den virkede alt for stor til den slanke krop, så det eneste hun kunne finde, var en lettere stram gråhvid biker suit. * Damn.. *.

Hun tog den blidt ud og så kort over mod Nicolae, inden hun fandt en hjelm der passede og sagde " give me two seconds.. ". Hun gik derefter ind i et rum ved siden af og tog sine bukser og derefter sko af. Hun iførte sig suiten og lynede den helt op til halsen, samt sørgede for at den grå tshirt indenunder, ikke kom i klemme i låsen, før hun strøg de røde lokker bag ørene af sig så det ikke lå ned af skulderne og lå mere bagud og skubbede det op, inden hun lynede, så håret lå ned af ryggen, ude på læder suitet. Hun tog sine sko på, eftersom hun ikke havde kunnet finde støvler inde i skabet, der ville passe hende. Hun samlede tøjet sammen og tog det op, før hun trådte ud til Nicolae og svarede " I´m ready ". Hun så kort ovr mod Harley´en, før hun så smilende mod Nicolae og trådte hen til ham, inden hun spurgte " Where do you want me to sit? ". Hun havde lagt tøjet inde i rummet, på en stol. Da han instruerede hende hvor hun skulle sidde, gjorde hun som han ville ha. Så vis det var bagved, så satte hun sig der, med armene om ham, men vis det var foran, så ville hun sætte sig der, men det var lige hvad han syntes der passede bedst, samt var sikrest. Hun var jo ikke ligefrem så stærk igen, skønt.. blodet vel havde gjort en forskel i det også.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Nicolae Ardelean

avatar

Humør : Som udgangspunkt rolig og høflig
Fag : Historie og Okkultisme
Antal indlæg : 77

IndlægEmne: Re: Quite a start... (Avalon)   Tirs apr 17, 2018 3:57 pm

Han tænkte lidt over det inden han svarede: "Perhaps when we get back from the city.... But i would love it..... But i have to warn you, with my blood in your system you may feel it as more intimate than before... It depends on ones person..." Ganske rigtigt så var der ikke så store forsyninger af blod at det gjorde noget så selvfølgelig skulle der spares hvis man kunne.

Så grinede han lidt som hun puffede til ham hvorefter han kort lagde hånden på hendes ryg og sagde: "Of course i said it.... I don't mind at all..... Besides i always know where to look for you then"
Hendes kompliment gik da heller ikke uhørt og han smilede til hende med et drilsk blik. "Thank you very much.... I do my best" Så nikkede han til hende og ventede på hun fik gjort sig klar til deres køretur. Da hun så kom ud til ham igen, smilede han dragende til hende og satte sig til rette på motorcyklen. "That suits you very well...... Come on hop up" Så viste han hvordan hun skulle sidde bagved ham og hvordan hun skulle holde om ham. Hun fik også et par fif om hvordan hun skulle følge hans krop hvis der skulle drejes skarpt eller lignende. Da der så var styr på alle tingene, startede han motorcyklen der begyndte at brumme så lækkert hvorefter han spurgte: "Ready?"
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Avalon

avatar

Humør : Party :3
Fag : Home Schooled
Antal indlæg : 76

IndlægEmne: Re: Quite a start... (Avalon)   Tirs apr 17, 2018 4:24 pm

Hun tog notice af hans ord, angående om at det kunne føles meget mere intimt, når det nu var hun bar noget af hans blod indeni, men hvor intimt vidste hun dog ikke, men det var skam heller ikke fordi hun egentlig som sådan var nervøs for det, eftersom det jo var Nicolae. Hun regnede ikke med at han var typen der kastede sig ud i ting eller blev fejet væk af øjeblikket, nok havde han komplimenteret hende, men han virkede meget som en gentleman. Hun smilede kort til ham, da han sagde det klædte hende, før hun nikkede og svarede " Thanks ". Hun gik derefter hen til harleyen og satte sig op, som han instruerede hende i, før hun så afventende på ham, inden han satte sig ned. Hun tog blidt om ham og lænede sig en smule tættere på ham.

Normalt ville folk vel syntes dette var ret.. intimt, men hun havde ligefrem sovet ved siden af ham, så det gjorde hende ikke så meget igen dette her. Hun lukkede sine øjne for en stund, i det hun hørte lyden af da han startede Harley´en, før hun åbnede dem og blidt så frem for sig. Hun havde taget hjelmen på og gjort sig klar. Da han spurgte om hun var klar, smilede hun og svarede lettere højt over lyden. " Yes! ". Før hun strammede sit greb blidt og trak benene op til hvor de skulle være.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Nicolae Ardelean

avatar

Humør : Som udgangspunkt rolig og høflig
Fag : Historie og Okkultisme
Antal indlæg : 77

IndlægEmne: Re: Quite a start... (Avalon)   Tirs apr 17, 2018 6:29 pm

Han ville ikke forklare dybere hvor intimt det kunne blive ved sådan et bid når de nu havde delt blod, det skulle nærmest være en overraskelse. Selvfølgelig vidste han ikke hvor følsom hun var men det skulle de nok finde ud af når det kom der til. Ganske rigtigt så var han en gentleman men han havde heller ikke sagt yderligere til hende hvor svært det kunne være at holde sig tilbage når det var. For ja hendes blod var så absolut noget der gjorde noget ved ham samtidig med hendes selskab.
Da hun så højt sagde at hun var klar, tog han selv sin sorte hjelm på og gestikulerede med hånden at han begyndte at køre.

I første omgang trillede han nærmest da portene ud af Akademiet lige skulle have muligheden for at glide helt op. Men han var alligevel lidt fartglad når det kom til stykket så den fik også noget mere gas da de kom ud på vejene. Og det at hun holdt endnu mere om ham, var jo heller ikke nogen dårlig ting. Men hellere bare nyde det i stedet for at sige det til hende. De skulle selvfølgelig ikke køre ret langt inden byen viste sig, så han holdte kort ind inden de nåede ind til byen hvor han så tog hjelmen af. Roligt drejede han blikket mod hende og sagde: "We'll change positions from here on out so you can give directions.... I'm not that familiar with the area yet..... I will still steer so don't worry...." Så steg han ned fra motorcyklen så han kunne sætte sig bagved hende
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Avalon

avatar

Humør : Party :3
Fag : Home Schooled
Antal indlæg : 76

IndlægEmne: Re: Quite a start... (Avalon)   Tirs apr 17, 2018 7:53 pm

Hun strammede blidt grebet om ham, mens hun lænede sig ind til ham, før han satte igang og hun kunne se bagud, at Athena langsomt forsvandt blandt de mange træer. Det føltes så varmt at være nær Nicolae, skønt han var kold, så nød hun følelsen af ham nær sig, den form for tryghed han bragte med sig.. dog huskede hun tydeligt også, at hun ikke altid skulle finde sig alt for tryg blandt en fremmede. Hun følte sig rigtig alene i verrden, når hun faktisk tænkte over det. Hun sukkede en smule og lukkede sine øjne, i det hun lod en tåre glide ned, mens hun klemte sig blidt ind til Nicolae, dog på en anden måde end før, som havde hun blot brug for en at kramme lige nu.

Hun var stadig ret så ung af hjerte og også sind, så det var ikke så sært, at hun blev så let rørt, af alle sanse indtrykkene, men ligeså folkene i denne verden. Hun åbnede dog sine øjne, da det var hun mærkede dem sænke farten, inden hun skiftede sit greb igen og så forsigtigt frem for sig. " Why are we slowing down? ". Da han holde ind og tog sin hjelm af, tog hun ligeså sin af og strøg hurtigt sin tåre væk, der næsten var helt væk. " Oh.. øhm.. okay ". Hun nikkede bekræftende og trådte af, inden hun gik hen foran ham og så flovt på ham, inden hun svang sit ben op, dog fik overbalance og tog blidt fat i Nicolae, inden hun brød ud i et grin. Hun havde sine moment, af klodsethed. Hun grinte og satte sig foran ham, før hun lænede sig lidt bagud, så hun sad bedre, men også mere sikkert. Hun tog benene op, eftersom hun vidste at Nicolae, sagtens kunne holde Harley´en, uden at hun hjalp, eftersom han var en vampyr og dermed stærkere end et menneske. " Okay, so i just say right or left og straight.. and then you will follow ". Hun tog blidt fat foran i sædets lille forhøjning, så hun havde noget at holde ved foran sig. Hun tog hjelmen på og tog fat igen, foran sig, før hun sagde " Ready ". Da han begyndte at sætte igang igen, smilede hun og mærkede hvordan energien fylde hende op med glæde igen. Lige nu var hun ikke alene og lige nu, var der kun hende og Nicolae i tankerne. Hun begyndte så småt at synge under hjelmen, eftersom de jo var ude.

Da de kom til et sted hvor de skulle dreje, stoppede hun dog med at synge for sig selv, før hun pegede kort med den ene hånd, den vej de skulle, fordi hun tænkte det måske kunne være lidt svært for ham at høre præcist. " Right ". Hun så kort rundt da de kom ind til byen, før hun pegede hen af mod en bygning. " I think its better, if we stop here and maybe find a place to hide the bike.. just in case.. and walk? ". Det var ret udenbys men stadig, det var farligt, at køre for langt ind i byen, eftersom lyden ville tiltrække opmærksomhed ret hurtigt.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Nicolae Ardelean

avatar

Humør : Som udgangspunkt rolig og høflig
Fag : Historie og Okkultisme
Antal indlæg : 77

IndlægEmne: Re: Quite a start... (Avalon)   Tirs apr 17, 2018 9:34 pm

Han kunne godt mærke når hun sad sådan at det egentlig ikke var for at holde fast. Men hun virkede også til at have brug for det så han sagde ikke noget til det. Et eller andet sted kunne han jo også godt lide det, det måtte jo betyde hun var tryg ved ham og det i sig selv var en dejlig tanke.
Som hun trådte ned og fik hjelmen af kunne han godt se hun havde fældet en tåre så han smilede varmt til hende og gav hende et roligt blik der var fyldt af varme. Da hun så var ved at få overbalance og greb ud efter ham, sørgede han også for at støtte hende imens han grinede varmt og sagde: "Be careful... Okay there you go...." Som hun så var oppe og sidde foran ham, nikkede han til hende og viste han forstod hendes instruktioner. Derefter tog han selv sin hjelm på igen og rakte ind over hende så han kunne tage styret. Det gjorde ganske vist at de sad rimelig tæt men det lod ikke til at genere nogen af dem.

Så begyndte han igen at køre og fulgte hendes instruktioner. Han kunne heller ikke lade være med at trække lidt på smilebåndet over hun sang, med hans skarpe ører så kunne han jo godt høre hende. Han gav hende ret i at det sidste nok var sikrest til fods så han kørte hen til den bygning hun havde peget på og parkerede under et træ så den var i skjul af en stor busk. Så hoppede han elegant af og sørgede for at hjælpe hende ned imens han lige lod blikket vandre over omgivelserne. "There is pretty quiet now so we better make use of the time....." Hans øjne havde en svag rød glød men det var fordi hans sanser arbejdede på højtryk. "Let's start by finding your bag...."
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Avalon

avatar

Humør : Party :3
Fag : Home Schooled
Antal indlæg : 76

IndlægEmne: Re: Quite a start... (Avalon)   Tirs apr 17, 2018 10:25 pm

Hårets Opsætning


Den måde hans krop blev presset blidt mod hendes ryg. Hun kunne mærke varmen stige indeni, hvordan hun fik det lidt svære ved at holde sin hjerte rytme under kontrol, som hjertet begyndte at pumpe hurtigere. Hun strammede svagt grebet om sædets kant foran sig, mens hun mærkede hvor ucomfortable dragen hun var i, pludselig blev, med alt den varme, som hendes krop syntes at pakke på sig. Da han holde ind og hoppede elegant af, så hun kort mod ham, inden hun tog hjelmen af og lod det røde hår komme til syne igen og blidt puffede lidt op i det, inden hun fandt en elastik frem, som hun havde gået med, om sit håndled, så meget at det var blevet løst. Hun tog det om, så håret var i en hestehale, med en lok nede ved hver side af ansigtet.

Da det var han rakte ud efter hendes hånd, tog hun blidt imod hans, før hun svang benet smidig hen over Harley´en, inden hun lagde hjelmen oppe på sædet og smilede blidt til ham. Hun kunne se hvordan hans øjne bar en svag rød glød. " That red glow, is really a turn on.. ". Hun fangede sig selv i at stå og se lettere fortryllet på ham, før det gik op for hende hvad hun havde sagt. . " Oh!.. i-i mean, its really pretty, like.. it really suits you.. "Hun smilede en smule flovt og gav et grin fra sig, i det hun gik hen til ham og nikkede, før hun fulgte an. Dragten var ikke ligefrem den mest stille, eftersom den havde været en smule stiv af at lægge i et stykke tid. Hun sukkede en smule og følte sig flov over de små lyde den engang imellem gav fra sig. Hun kiggede en smule frem og da hun havde gået et godt stykke kom hun endelig til kiosken, hvor Christian havde reddet hende. " it was here Christian found me.. and then.. ". Hun så en smule rundt, før hun pegede mod en vej. Hun begyndte at gå hurtigere, indtil hun kom til en lettere høj bygning, af lejligheder, dog ikke forfærdelig høj. Hun gik indenfor af døren der var væk og oven på, før hun forsigtigt kiggede frem for sig.

Hun stoppede kort op, i det hun huskede Christian.. duften af ham.. samt den måde han havde talt med hende, stillet sig ved siden af hende og kigget ud af vinduet, der nærmest 2 vægge der mødte hinanden af glas. Hun gik derefter ud til badeværelset og så det tomme kar, før hun forsigtigt kiggede der ude. Hun kunne ikke se sin taske, så hun gik tilbage til stuen og kiggede rundt. " I cant find it.. ". Hun sukkede tungt og sagde " Oh well.. it wasnt that important, but my sketch and diary was in it.. and also some money and some adresses.. and stuff.. but then again.. maybe its for the better ". Hun sukkede en smule og satte sig ned, mens hun så rundt med et bedrøvet blik. Hun tog sig en smule til sit bryst, som gjorde hendes hjerte ondt.

Hun rejste sig op og så mod Nicolae, i det hun gav et smil fra sig. " The past is in the past.. so lets just leave and create me a new one?, shall we ". Hun grinte og gik derefter ned af trapperne, før hun gik ud på gaden igen og begyndte at gå videre, mod en butik, før hun kom til et sted, lidt i stil med noget H&M. Hun gik forsigtigt indenfor og sagde " So i need to find a bag, and also some new clothes, and maybe sunglasses, and.. maybe if we could, then maybe some cash?.. ". Hun så tøvende mod Nicolae og sagde " Now that we are here.. ".
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Nicolae Ardelean

avatar

Humør : Som udgangspunkt rolig og høflig
Fag : Historie og Okkultisme
Antal indlæg : 77

IndlægEmne: Re: Quite a start... (Avalon)   Ons apr 18, 2018 12:30 am

Han kunne høre hvordan hendes hjerte slog hurtigere og hårdere i hende ved at sidde så tæt på ham men det tog han nu kun som en god ting. Han fik lagt hjelmen på motorcyklen da hun vist kom til at tale over sig. Dog virkede han ikke generet af det men stod og kiggede på hende med de klare røde øjne. "A turn on you say?.... Nothing wrong in that..... It must mean i am doing something right.... But still.... Thank you for the compliment.... I like it....." Så gik han efter hende som hun ledte an og kunne dog godt tyde at dragtens små lyde men han sagde ikke noget til det. Det var jo ikke noget hun var herre over.
Da de kom til kiosken, kiggede han lidt rundt for at være klar over sine omgivelser. "I see...." Så gik han videre sammen med hende til en beskeden lejlighedsbygning og fortsatte med hende op til en lejlighed.

Da hun så kom tilbage til stuen efter at have kigget rundt, kunne han godt se at det gik hende på at tasken var væk selvom hun ikke sagde det så tydeligt. "I am sorry to hear...." Så sendte han et smil hvorefter hans røde øjne scannede rummet. "Maybe yes...." Så fulgte han med hende udenfor, stadig med sanserne i fuldt beredskab. Lydløst gik han med hende ind i tøjbutikken og lod endnu en gang blikket vandre rundt for at sikre det var sikkert. Da hun nævnte hvad hun skulle bruge og lidt forsigtigt spurgte om kontanter, så han hende intenst i øjnene og sagde: "No one seems to need it anyway..... And it's hard to know when this affliction will end anyway....." Så tænkte han lidt over det inden han sagde: "Avalon...... I may be able to find your bag still.... If we go back there afterwards"
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Avalon

avatar

Humør : Party :3
Fag : Home Schooled
Antal indlæg : 76

IndlægEmne: Re: Quite a start... (Avalon)   Ons apr 18, 2018 1:26 am

The bag

1 outfit

2 Outfit


Hun så undrende mod Nicolae, i det hun lagde hovedet på skrå, da det var at han sagde, at han måske ville kunne finde hendes taske. " Really? ". Hun så tøvende på ham og sagde " But what if someone took it?.. i dont really wanna run around the whole town after it.. ". Hun bed sig en smule i underlæben. Kunne Christian ha fundet på at tage den med sig, eller?.. hun rystede en smule på hovedet og svarede " No its okay really.. i.. i dont need it ". Hun så kort ned og skubbede blidt til noget debris, før hun så rundt og gik hen til de andre tasker, der hang så smukt på række. Hun kunne ane blod i nærheden, så hun gik forsigtigt hen til taskerne. " Can you hear anything? ". Hun så en smule rundt. Hun fik en underlig følelse indeni, men ikke sådan en fare følelse.. blot en underlig.. var der måske noget i nærheden. Hun så kort over mod Nicolae, i det hun sagde " But dont be sorry, its just a bag.. it only has my diary and some cash and my sketches.. i dont paint, cause me and paint isnt friends, but i can sketch a litte bit, but not on a professionel plan ". Hun grinte kort og fandt en sort taske, der så rigtig dejlig ud, stor men ikke alt for stor til ryggen. " Would this be okay? ". Hun tog den sorte taske ned og så kort mod nogle der var grå, samt mørkeblå, før hun så på den sorte taske og åbnede den, for at se om der var godt med plads. " it looks spacious enough ". Hun så tøvende mod Nicolae, mens hun overvejede hans tilbud om at gå tilbage efter hendes rygsæk, men vis den var taget, så orkede hun ikke at gå på en helt opdagelse... især fordi det ikke var virkelig specielt det der var i den.

" I rather wanna pick new stuff to my next bag, and find some clothing. Besides, i dont know how long its gonna be save here.. the city is a very dangerous place ". Hun halv hviskede når hun snakkede denne gang, eftersom hun stadig havde denne forfærdelig følelse i sin mave. Hun gik hen til kvinde afdelingen bagefter, før hun kiggede en smule omkring og fandt nogle bukser og alt muligt andet forskellige former for tøj, før hun fandt et prøverum og gik hen til det. " Are you coming Nico? ". Hun gav et blid smil fra sig og sagde " Could you stand outside.. and look out, for troubles?.. but just watch out if there is coming anyone.. dont want you to turn into a zombievampire ". Hun grinte kort og smilede, før hun gik ind og lynede ned for sin biker suit og iførte sig det første outfit. Hun trak forhænget fra og drejede kort rundt, før hun sagde " What do you think? ". Da hun havde hørt hans mening, tog hun næste outfit på. Hun havde stadig 3 andre outfits der inde tilbage. " I know it dosent scream.. post apocalypse, but i kinda like it ".
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Nicolae Ardelean

avatar

Humør : Som udgangspunkt rolig og høflig
Fag : Historie og Okkultisme
Antal indlæg : 77

IndlægEmne: Re: Quite a start... (Avalon)   Ons apr 18, 2018 2:11 am

Han nikkede af hendes spørgsmål og svarede: "Yes.... My senses are stronger than most predators so it should be possible to find it....." Som hun så konkluderede at det ikke var nødvendigt, nikkede han en gang inden han sagde: "As you wish...." Da hun kom hen til taskerne og kiggede lidt på dem, lod han blikket vandre yderligere over omgivelserne og noget var ikke som det burde være.
"Something.... Not sure what it is yet....."
Så kiggede han tilbage på hende med et varmt smil og øjnene der stadig var røde. "I suppose a new diary could be started.... And should you feel like it, you could draw me sometime..." Han kiggede på tasken hun havde fundet og svarede: "It seems just fine...." Den virkede praktisk med god plads og den var egentlig også rimelig pæn.

"Sounds like a good idea.... We should be safe for now but you are right.... Safety won't last too long these days..." Hans egen stemme var ligeledes sænket bare for at være sikker på at de ikke tiltrak sig unødvendig opmærksomhed. Da hun så havde fundet sig noget tøj og hun spurgte efter ham, smilede han og gik med. Ved hendes spørgsmål, nikkede han men kunne ikke lade være med at grine over hendes kommentar. "I will stand guard.... And do not worry, they will need to be faster to catch me....." Som hun kom ud i det første outfit, kiggede han op og ned af hende hvorefter han sagde: "It suits you very well actually....." Så holdt han et årvågent øje rundt omkring imens hun skiftede til det næste outfit. Da hun så kom ud til ham i det, smilede han dragende og hans røde øjne var fastlåst på hende. "Maybe not post apocalypse.... But if you ask me?.... It looks sexy and suits you very well..... You look amazing...."
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Avalon

avatar

Humør : Party :3
Fag : Home Schooled
Antal indlæg : 76

IndlægEmne: Re: Quite a start... (Avalon)   Ons apr 18, 2018 2:18 am

Outfit 3

Hun iførte sig det næste outfit, hvorefter hun stod og betragtede sig selv i spejlet og så hvordan det lange bølgende røde hår lå ned af ryggen, fra hestehalen, mens hun blidt rettede lidt på sine lokker foran ved ansigtet, inden hun sagde " A Diary sounds like a good idea, and a little book, i can sketch in.. but im not very good at it, you know.. so dont get your hopes up ". Hun grinte en lille smule og smilede til sig selv, før hun trak stoffet til siden og drejede rundt om sig selv. " What about this? ". Hun rettede en smule på den forneden, før hun kiggede på Nicolae, inden hun nærmest gik i stå indeni. Hun så et eller andet ud af øjenkrogen og det var som om hendes blod frøs til is. Hun tog blidt fat i Nicolae, i det hun hviskede " I saw something.. but.. p-please dont go.. ". Hun turde ikke være alene. Tænk vis det nu var noget?!.

Hun så tøvende på Nicolae og det var normalt her hvor man ville skifte tøj, men hun var alt for lamslået til at tænke over det lige nu, i stedet for, tog hun tøjet indtil videre, som hun havde prøvet og stoppede ned i tasken, inden hun så mod Nicolae, med et nervøst blik. Skulle de gemme sig eller skulle de prøve at gå i krig, men vis man blev bidt eller kradset.. hun havde set alt for mange film, til at vide, at det umuligt kunne ende godt, selvom de begge ikke helt var mennesker, så havde de stadig menneskelige elementer i dem.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Nicolae Ardelean

avatar

Humør : Som udgangspunkt rolig og høflig
Fag : Historie og Okkultisme
Antal indlæg : 77

IndlægEmne: Re: Quite a start... (Avalon)   Ons apr 18, 2018 2:57 am

Imens hun skiftede til det næste outfit, registrerede Nicolae at de ikke var helt alene. Det var stadig et stykke fra dem men det var stadig tæt nok på til det hurtigt kunne blive et problem. "Never had a Diary myself.... I am sure you will do a wonderful job sketching me.. Besides it could still be fun to try... I have been a model for a painter but that is 300 years ago....."
Da hun så kom ud med det søde grund og drejede rundt om sig selv, smilede han intenst og kiggede grundigt på hende. "You look absolutely amazing.... I am very lucky to see you in it....."
Han kunne mærke hendes frygt og kiggede rundt. Snart fik han også øje på et eller andet og en dyb ildevarslende knurren kom fra ham.

Så vendte han blikket mod hende og hans øjne var nu noget mørkere og det var som om hans stemme var blevet dybere: "Listen very carefully..... You need to try the other clothings away from here.... Pack your bag..... Let me know when you are ready to go..... We need to leave fast..... But you need to trust me....."
Så vendte han blikket ud mod omgivelserne igen og knurrede lavt. Han var på vagt så hun var sikker imens hun pakkede
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Avalon

avatar

Humør : Party :3
Fag : Home Schooled
Antal indlæg : 76

IndlægEmne: Re: Quite a start... (Avalon)   Ons apr 18, 2018 3:02 am

Hun så lettere chokeret på Nicolae, da han vendte sig om med dette nærmest ildevarslende blik. Hun forstod at det var alvor, dog et eller andet sted, følte hun, at det måske var hendes skyld, grundet hendes blod, kunne de måske dufte det så kraftigt?. Hun skyndte sig at pakke sin nye taske, før hun sikrede den og nikkede til ham, før hun hviskede " its packed now.. ". Hun lyttede til det han sagde, med at hun skulle stole på ham.

Hun tog forsigtigt fat i hans trøje og så tøvende på ham, mens hun tog rygsækken på sine skulder, så den sad godt fast, så hun kunne løbe vis det blev en mulighed, eftersom hun stadig var iført kondi sko og ikke stiletter.. dog kjolen sad stramt, men var heldigvis så høj, at hun godt ville kunne løbe, vis det blev nødvendigt. " What is it.. ". Hun holde stadig sin stemme lav, dog holde hun sig ligeså også tæt på Nicolae. " Just say the word and i will do as you say.. ".
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Nicolae Ardelean

avatar

Humør : Som udgangspunkt rolig og høflig
Fag : Historie og Okkultisme
Antal indlæg : 77

IndlægEmne: Re: Quite a start... (Avalon)   Ons apr 18, 2018 10:10 am

Da hun så bekendtgjorde at hun nok skulle gøre som han ville have, tyssede han på hende og kiggede rundt. Ganske kort efter hørtes et højt nærmest dyrisk skrig og en af de døde skabninger kom springende imod dem. Nicolae brølede nærmest som et rovdyr og trak et tøjstativ voldsomt ind foran dem så skabningen væltede i det i stedet for.
"Hold on!" Så tog han hende hurtigt op i sin favn og tænkte slet ikke på at han havde ved hende højt på hendes baglår. Det kunne de altid tage når de var kommet i sikkerhed.

Uden at give skabningen nogen chance for at reagere, satte han i løb men en hastighed en vampyr kunne være stolt af. Bag dem kunne man høre at flere af de skabninger var på vej der til, højst sandsynligt kaldet til af den enes skrig. Som de kom ud på gaden havde han overvejet at finde et sted at søge tilflugt først men det ville være for risikabelt. Det var ikke til at sige hvor mange der havde hørt det høje skrig. Så i stedet for holdt han den høje fart og løb direkte mod hvor de havde gemt motorcyklen
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Avalon

avatar

Humør : Party :3
Fag : Home Schooled
Antal indlæg : 76

IndlægEmne: Re: Quite a start... (Avalon)   Ons apr 18, 2018 11:50 pm

Avalon betragtede nervøst sine omgivelser, mens hun holde sig tæt op af Nicolae, mens hendes fingre gled ind i stoffet på hans trøje, før hun forsigtigt holde sig en smule bagud, så han var foran hende. Da han tyssede på hende, så hun bekymret på ham, før noget sprang ud mod dem. " Arhh! ". Hun gav et højlydt skrig fra sig, i det hun slap Nicolae ved et uheld og trådte bagud, så hun nær var faldet over sine egne ben, inden han råbte til hende, at hun skulle holde fast. Hun rakte hurtigt ud efter ham og klemte sine hænder mod stoffet af hans trøje, før hun mærkede hans arm glide under hendes baglår og ryg, inden de suste så hurtigt ud, at hun følte helt hun fik en mavepuster, så da de endelig kom frem til hvor de skulle være og hun blev sat ned... gik hun ned på alle fire og gispede desperat efter vejret, mens hun prøvede at få vejret.

Hun havde aldrig nogensinde prøvet noget ligene. Det ville måske også ha endt bedre, vis hun vidste, at hun burde holde vejret, men det havde hun ikke vidst, så dette var nok den største fejl. Da hun endelig fik sig selv op på sine ben, så hun panisk mod ham, inden hun løb hen til motorcyklen og tog hjelmen og satte sig bagpå. Hun hverken havde dragten på eller andet, men hun havde ikke tid til at tænke på det, heller ikke på det faktum at det kunne være dødens farligt for hende, vis de endte med at skride eller andet, dog håbede hun inderligt det ikke skete, ellers måtte Nicolae hjælpe en smule til med hans blod, vis der skulle ske noget. " I´m ready! ".
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Nicolae Ardelean

avatar

Humør : Som udgangspunkt rolig og høflig
Fag : Historie og Okkultisme
Antal indlæg : 77

IndlægEmne: Re: Quite a start... (Avalon)   Tors apr 19, 2018 1:53 am

Han vidste godt hun måske burde holde vejret eller vende hovedet når han løb så hurtigt men det var der ganske enkelt ikke tid til at forklare hende da flere af de væsner kom meget hurtigt. Så da de nåede frem og han fik hende sat ned, lod han hende lige sunde sig ovenpå den løbetur. Der var jo noget hjerterytme og vejrtrækning at få styr på.
Da hun så fik sin hjelm på og sagde hun var klar, kiggede han på hende med øjne der var forførende røde men også med et ildevarslende mørke på. Hans stemme var ligeledes lidt dybere end normalt. "Give me a moment.... They are far away for now....."

Så lukkede han øjnene og tog et par dybe indåndinger inden han åbnede dem langsomt hvor man nu kunne se at øjnene var på vej til at blive normale igen. Derefter tog han sin hjelm på og sikrede sig at hun sad godt og havde sin taske med sig. Roligt satte han sig op på motorcyklen og startede den. "Ready...." Da hun jo kun havde den korte kjole på ville de føles tættere men det ville også være koldere for hende at køre så han korte heller ikke så hurtigt tilbage til Akademiet for at skærme hende lidt fra kulden. Hun havde fået nogle af de ting hun manglede men det havde været tæt på. Det gav også et indblik over hvor hærget byen rent faktisk var
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Avalon

avatar

Humør : Party :3
Fag : Home Schooled
Antal indlæg : 76

IndlægEmne: Re: Quite a start... (Avalon)   Tors apr 19, 2018 2:08 am

Da de kørte hjem af, sagde hun ikke så meget. Hun holde blot tæt om Nicolae, mens hun sukkede tungt. Hun kunne mærke hvordan hendes hjerte bankede der ud af, mens hun prøvede at ignorer kulden der ramte mod hendes ben og lår. Det var ikke forfærdelig koldt, men efter nogle få minutter, var det alligevel på et stadie hvor det generede hende en del. Hun gav et blid lille nys fra sig, mens hun sukkede endnu engang, før hun krammede sig tættere ind til Nicolae, mens hun lod sit blik flakke rundt, mod de forskellige træer der stod side om side langs vejen, mens de kørte forsigtigt hist og her, imellem de mange væltede biler på vejen, indtil de kom et godt stykke, hvor bilerne ikke var der mere, andet end en hen af vejen, der var løbet tør.

Hun tænkte på det blik Nicolae havde haft tidligere, de rødglødende øjne, samt den måde han havde beskyttet hende på. Hun kunne ikke undgå at smile en lille smule, før hun rettede sig op og kiggede rundt. Hun så en smule til højre side, før hun fik øje på et dådyr ud af øjenkrogen, der hoppede så småt i skoven indtil. " NICO WATCH OUT! ". Hun så den hoppe ud fra skovets bryn, direkte ud på vejen foran dem, dog mere så hun ikke, før hun lukkede sine øjne og klamrede sig tæt ind til Nico, i håb om at de ikke påkørte dyret, men ligeså heller ikke væltede, eftersom det kunne betøde en del skræmmer for hende, men dog forhåbentligt ville intet brække, eftersom de ikke kørte så hurtigt igen.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Nicolae Ardelean

avatar

Humør : Som udgangspunkt rolig og høflig
Fag : Historie og Okkultisme
Antal indlæg : 77

IndlægEmne: Re: Quite a start... (Avalon)   Tors apr 19, 2018 3:10 am

Det havde selvfølgelig været noget af en tur så der blev tænkt mere end der blev talt. Nicolae havde set rigtig meget i sit lange liv men hun lod til at have været noget mere isoleret end ham så hun var naturligt noget mere påvirket end ham. I kraft af han var fuldblods ville han alligevel mærkedes varmere end en bidt vampyr men det ville være svært at skærme hende helt for kulden hvilket han godt kunne mærke på hende. Men det ville dog alligevel give lidt at holde om ham så tæt.

Da hun så lidt pludseligt råbte om dyret der hoppede ud på vejen, skyndte han sig at slippe gassen og trykkede på bremsen i en blød bevægelse. Det ville presse hende meget op af ham men de væltede ikke og ramte heller ikke dyret. For at være sikker, brugte han også sin styrke til at holde tilbage så motorcyklen stoppede hurtigere. Dådyret sprang skræmt videre imens Nicolae lagde sin hånd på hendes og sagde roligt: "It's okay..... We are safe Avalon....." Kort nussede han hendes hånd for at vise hende tryghed og kørte så videre da hun var faldet lidt ned. Resten af den korte tur der var tilbage gik uden problemer og han kunne køre ind i garagen hvor han stoppede og hjalp hende ned af motorcyklen. Hendes korte stramme kjole var jo ikke ligefrem ideel at stige ned fra en motorcykel i.
Dog kiggede han ikke væk eller noget. Hun havde jo ikke været generet af hans blikke før
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Avalon

avatar

Humør : Party :3
Fag : Home Schooled
Antal indlæg : 76

IndlægEmne: Re: Quite a start... (Avalon)   Tors apr 19, 2018 12:18 pm

* Please dont crash, please dont crash *. Hun klemte ekstra til, mens hun beholde sine øjne lukket, mens hun prøvede at tænke sig hen til et andet sted. Da han lagde sin hånd på hende og sagde sine ord, åbnede hun langsomt sine øjne, før hun så en smule rundt og nåede også at få et glimt af dådyret der hoppede hurtigt videre, i skoven på den anden side. Hun åndede lettet op og løsnede sit greb en lille smule, dog ikke for meget. Da de endelig nåede tilbage, kunne hun føle sig sikker igen, men ligeså følte hun sig vel også lidt skyldig, i form af hvad der var sket med dem. Hun følte det var hendes skyld, de var endt i sådan en farlig situation til at begynde med. Da det var han rakte sin hånd frem mod hende, for at hjælpe hende, tog hun blidt imod den og trådte af motorcyklen, så elegant hun nu kunne.

Hun tog blidt rygsækken af og tjekkede den igenne, dog var det her det slog hende, at selveste biker suitet var ikke pakket ned, dog havde det også været alt for stort til at tage med. Hun sukkede en smule og så forsigtigt mod Nicolae, i det hun sagde " Well that went well.. ". Hun kiggede en smule ned af sig selv og rettede blidt på kjolen, så den ikke trak sig alt for meget op af, end den allerede havde gjort i forvejen." I´m sorry for suggesting something so dangerously and stupid... ". Hun så en smule skamfuldt ned, før hun tog tasken på skulderne igen og så forsigtigt mod Nicolae og afventende vel på hvad hans mening var, inden hun sagde " Well.. i´m hungry, so.. should we go get something to eat and maybe.. just eat it in your room and just.. talk? ". Hun havde brug for at være lidt alene, dog ikke alene som i uden Nicolae. Hun var sulten og udmattet og havde også brug for et nyt bad.. til at få sine nerver til at slappe af.

Da de kom til kantinen stoppede Avalon dog op, eftersom folk sad rundt omkring og spiste på livet løs, med et smil på deres læber, hist og her. " Hm?.. thats strange ". hun gik hen til en af folkene, der spiste noget brød og spurgte ind til hvorfor folk virkede så glade, dog det hun fik afvide, fik hende til at spærre sine øjne en smule op, før hun gik hen til Nicolae og sagde " There has been made a cure!.. for the virus, so now people can be cured.. and the families.. well some familys can be reunited.. but the downside is, that it cost alot of money.. thats at least what the lady said ". Hun så kort over mod kvinden, før hun vendte sit blik mod Nicolae, inden hun sagde med et smil på sine læber, før hun gik hen og fandt noget brød og frugt, samt lidt sovs i en skål til brøddet. " Soon you would be able to go home! ". Hun huskede dog derefter det med barrieren.. " And my family... can get to me again ". Hun havde haft et frisk pust.. væk fra sin familie, blot for en kort stund, mens barrieren havde været oppe.. men nu.. Hun så bekymret ud, før hun tog tingene på en bakke, inden hun gik hen til Nicolae.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Nicolae Ardelean

avatar

Humør : Som udgangspunkt rolig og høflig
Fag : Historie og Okkultisme
Antal indlæg : 77

IndlægEmne: Re: Quite a start... (Avalon)   Tors apr 19, 2018 3:13 pm

Han kunne godt mærke på den sidste del af turen at hun havde fundet lidt mere ro efter at de trods alt ikke var styrtet. Selvfølgelig havde de også nerverne uden på tøjet efter sådan en tur i byen. Så smilede han til hende som hun kom ned fra motorcyklen og lagde hjelmen på plads inden han sagde: "In it's own way yes.... " Som hun undskyldte for turen, gik han hen til hende og gav hendes skulder et lille klem imens han så dybt i hendes øjne hvorefter han sagde: "It is perfectly fine.... You needed things and maybe it was dangerous but we both made it out unscathed.... No need to apologize...."
Da hun så foreslog de kunne få noget mad og snakke inde ved ham, smilede han dragende og nikkede en gang.
"Sounds like a really good idea.... Some food and maybe a bath.... It always helps.... Besides you have more clothes to try on right?" Selvfølgelig kunne han ikke lade være med at komme med en drilsk tone i sine ord men det var skam ganske positivt ment.

Så gik han ind i kantinen med hende og kunne grundet sine sanser høre lidt om hvad folk snakkede om. Da hun så kom hen til ham og sagde det, nikkede han smilende og sagde: "Rebuilding is always expensive..... But to my knowledge there are quite a few wealthy benefactors to aid"
Selv fik han også taget noget mad, blandt andet en meget rød bøf men ellers lidt brød og lidt frugt. Hendes kortvarige begejstring var tydelig så han svarede: "I guess i am.... I would love for you to visit me" Så gik han ind til sig selv sammen med hende og svarede beroligende: "Why not stay a while at the Academy then? It is safe here and the cure have to be administered first anyway"
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Avalon

avatar

Humør : Party :3
Fag : Home Schooled
Antal indlæg : 76

IndlægEmne: Re: Quite a start... (Avalon)   Tors apr 19, 2018 3:34 pm

Da de kom ind på værelset, lukkede hun blidt døren efter dem og satte bakken med mad fra sig, på skrivebordet der var til rådighed, inden hun tog den sorte taske af og satte for fodenden af sengen på gulvet. De mørke grønne øjne, betragtede Nicolae med et blidt blik, før et smil gled hen over hendes læber. " I would like that, but.. i dont know.. if its a good idea. My mother could come anytime now.. ". Hun sukkede en smule tungt og bed sig en smule i underlæben, før hun så med en svag rødmen hen mod Nicolae, inden hun kiggede med undren ned mod hans mad. " Wait?.. can you actually eat that?.. ". Hun troede udelukkende at vampyr levede af blod, men ligeså at de heller ikke kunne tåle lyset, så for hende, var det stadig meget nyt. " You purebloods really.. are a mystery sometimes ". Hun grinte en smule og smilede kækt til Nicolae, inden hun tog bakken og satte sig hen i sengen og trak benene til sig, i en for for skrædderstilling.

Hun begyndte så småt at spise af maden, mens hun sad og lod tankerne glide en smule ud i intet. Hun så blidt mod Nicolae og gav et lille smil fra sig, før hun spiste op og satte bakken fra sig henne ved skrivebordet. Hun havde sørget for at være ekstra påpasselig med ikke at spilde noget som helst i sengen. " Did i even tell you.. about how i grew up actually? ". Hun huskede ikke, at havde fortalt Nicolae om sin familie, ikke i detaljer. " My mother kept me locked up inside, for almost my entire life until now... because of my blood. I used to live with her and my family, but men werent allowed.. so a female coven, if you will ". Hun grinte og smilede blidt, i det hun sagde " My mother wants me to be the next coven leader.. the person that keeps track of everything, but i dont want too.. so i ran away ".
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Nicolae Ardelean

avatar

Humør : Som udgangspunkt rolig og høflig
Fag : Historie og Okkultisme
Antal indlæg : 77

IndlægEmne: Re: Quite a start... (Avalon)   Tors apr 19, 2018 4:35 pm

Selv satte han bakken på bordet ved siden af hendes og fandt så kort en dåsecola til hende så der også var væske til maden. "It is your own choice if you want to stay.... You can stay here with me or i can set you up in your own room? At least until you have no other option, should that happen"
Da hun så kiggede undrende på hans mad og spurgte om hvor vidt han kunne spise det, smilede han og grinede ganske kort inden han forklarede: "Yes i can.... I do it for the taste though.... I still have to get nutrition from blood.... I just like a good meal every now and then.... But yes we are mysterious sometimes....."

Så trak han en stol ud og satte sig overfor hende som hun sad på sengen hvorefter han tog sin bakke over og begyndte at spise lidt. "Not in detail no?" Så lyttede han til hendes forklaring om hvor hun kom fra og der var da også mange detaljer der faldt på plads. Hvor isoleret hun rent faktisk havde været blev noget mere tydeligt lige pludselig. "I visited an all female witch coven back in Romania once... They were.... Special.... I only stayed for a few hours though"
Så tænkte han lidt over det hun sagde med hun skulle være den næste leder, hvilket pres det egentlig måtte være. "Quite a destiny i feel..... I my mind your destiny is something you choose for yourself.... Not something other people decide for you..... " Så kiggede han intenst på hende imens han nød en bid af den røde bøf
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Avalon

avatar

Humør : Party :3
Fag : Home Schooled
Antal indlæg : 76

IndlægEmne: Re: Quite a start... (Avalon)   Tors apr 19, 2018 7:26 pm

Hun tog imod dåsecolaen og åbnede den blidt, før hun suttede kort på sin finger, fra det cola der var kommet op på den, da hun åbnede for dåsen. Hun tog derefter en lang og forfriskende tår. Det var en EVIGHED siden hun sidst havde fået en cola og hvor havde hun dog bare savnet det!. Hun så en smule undrende hen mod Nicolae, da det var han begyndte at snakke om at hun kunne blive eller få sit eget rum. " Hey.. you promised to protect me remember.. so i´m staying right here, beside you ". Hun smilede blidt og gav et lille grin fra sig, før hun satte dåsen fra sig. " Can you taste the tastes then?.. and stuff like that ". Hun lagde hovedet en smule på skrå og betragtede ham med undren.

Hun sukkede en smule og sagde " Yeah try telling that to my mother. She pratically teached me to be the sucessor.. and also she pressed me so much to learn magi, that i just flopped in it, on purpose.. and now, i dont even know if i can do it, cause i have used the most of my teen years, to not master it.. so ". Hun grinte kort og lyttede til det han sagde, med at han havde besøgt en all female coven engang. " Hahaha, thats beautiful!. So our coven has a rule, if you get a son, then the father will take him, or they take him to an orphanage.. men are not welcome.. as well as boys.. only your mage is welcome, to see you, when having... you know.. and when you are to birth the child.. and all the other girls, must NOT be near og in the same room as the man.. ". Hun sukkede dybt. " I really hate that place, its horrible! ". Hun Så kort mod Nicolae, da det var han snakkede om at man valgte sin egen skæbne. " Thats why i ran away.. i wanna be my own person.. ".
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Nicolae Ardelean

avatar

Humør : Som udgangspunkt rolig og høflig
Fag : Historie og Okkultisme
Antal indlæg : 77

IndlægEmne: Re: Quite a start... (Avalon)   Tors apr 19, 2018 10:55 pm

Det virkede da til at colaen faldt i rigtig god jord hos hende, som om hun nærmest aldrig havde fået en. Selv havde han taget en mineralvand til maden. Han kunne ikke lade være med at grine lidt da hun bestemt fik sagt at hun blev inde ved ham. Så smilede han lokkende og intenst inden han sagde: "Yes that is true.... And i will..... Unless sharing a bed with a pureblood have scared you?" Det vidste han udemærket godt det ikke gjorde, ellers var hun der slet ikke. Men det var nu sjovt at drille lidt alligevel.
"Yes i can.... All my senses are very strong including taste..... I used it when i was a part of different courts during my years.... I could taste whether wine for instance was poisoned or not... So my palate have saved alot of people....."

Så lyttede han til hendes ord omkring hendes mor, og hendes mor lød til at være en dame der på ingen måde forstod et nej hvis ikke det matchede hendes tanker. "There are people here at the Academy that can help teach you spells.... If you wish of course" Han kunne da heller ikke lade være med at trække på smilebåndet da hun kommenterede hans besøg hos den kvindelige coven for så mange år siden. Som hun foralte mere, kunne han så udemærket forstå hun var stukket af. Der var jo drifter og lyster og tanker i alle, inklusiv unge kvinder der automatisk ville vise sig. Og Avalon virkede til at have et meget frit sind. "I am glad to hear you ran away then.... You are a wonderful woman and it would be a shame if you never got to experience the world..."
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Avalon

avatar

Humør : Party :3
Fag : Home Schooled
Antal indlæg : 76

IndlægEmne: Re: Quite a start... (Avalon)   Fre apr 20, 2018 10:23 pm

Da han lavede lidt sjov, angående med at dele seng med ham, kunne hun ikke lade vær med at grine en lille smule, i det hun svarede " Oh so its like that ha? ". Hun grinte og smilede blidt til ham, inden hun sagde " why should i be afraid of that? ". Hun nikkede forsigtigt, da hun hørte omkring det med at akademiet kunne hjælpe hende med at lære spells, vis hun gerne ville. " So are you not even a bit worried that i would actually start here and then you couldent be flirty with me and stuff like that ". Hun kunne ikke lade vær med at drille Nicolae, men hun mente skam også lidt hendes ord. Hun var tiltrukket af ham, med sikkerhed, så det var skam ikke så svært for hende at sige disse ord, eftersom hun ikke ville være så tilbageholdende mere, som hun havde været før hen i tiden.

De grønne øjne så blidt på Nicolae, i det han sagde, at han var glad for at hun stak af og at det ville ha været en skam vis hun aldrig havde oplevet verden. " I would think so too.. and i´m glad that i have met you Nicolae ". Hun smilede blidt til ham og tog lidt af colaen igen, før hun lagde sig tilbage i sengen, efter at ha sat den fra sig. Hun betragtede ham en lille smule, i det hun satte sig op og spurgte " So.. i was actually thinking, where would you rather drink blood from?, i mean placement, cause the neck, i think the reasons vampires always choices that, is because of the big artery that is there... so there is more blood and you havent to suck that hard, like at the wrist, there the artery is small?, or am i wrong? ".
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Nicolae Ardelean

avatar

Humør : Som udgangspunkt rolig og høflig
Fag : Historie og Okkultisme
Antal indlæg : 77

IndlægEmne: Re: Quite a start... (Avalon)   Fre apr 20, 2018 10:52 pm

Han grinede tilbage til hende og sagde: "You never know.... Maybe i am dangerous....." Det kunne han selvfølgelig også være hvis man gav ham en grund til det men det var nu ikke tilfældet her. Nu var det mere et tilsvarende drilleri. Da hun så spurgte om han ikke var bekymret, tænkte han da også kort over det og sagde: "Maybe i should be..... But i like taking chances..... And i am not sure i can help myself anyway...." Det var måske også på grund af blodet men det var lige så meget fordi han fandt hende meget tiltalende. Og han havde aldrig været bleg for at sige sin mening eller for den sags skyld at gøre som han ville.

Så kiggede han meget intenst på hende og nikkede med et dragende smil. "I am also glad i met you Avalon.... So i am thrilled you have such a free spirit....." Selv tog han en tår af sin vand inden han så satte det hen på bordet igen og satte sig på sengen. Så lyttede han efter hendes spørgsmål og tænkte grundigt over hvordan han skulle svare på det. Han havde selv steder han helst ville bide men det var ikke kun på grund af mængden.
"It is true that most vampires drink from the neck because it gives more.... I myself prefer the neck, or just by the heart.... Emotions can often be tasted in blood.... But the most powerful place to be bitten is by the heart or the inner thigh..."
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Avalon

avatar

Humør : Party :3
Fag : Home Schooled
Antal indlæg : 76

IndlægEmne: Re: Quite a start... (Avalon)   Lør apr 21, 2018 2:40 am

Hun så undrende på ham, da han fortalte hende at de steder der var mest magtfulde at bide, ville være nær hjertet eller for den sags skyld, ens inderlår. " Really? ". Hun så undrende på ham og tænkte på det med at man kunne smage ens følelser i blodet nærmest. " what if the person didnt wanna be bitten.. then he or she would give off emotions that arnt good? but then again.. i think almost every vampire have had a state.. maybe? where the got to bite someone that would not have wanted it, because you are always surronded by food, as we could call it ".

De grønne øjne fulgte blidt Nicolae, i det han sad overfor hende, før hun smilede blidt og sagde " But you talked about being dangerous, so in what way would you be that? ". Hun så nysgerrigt og afventende på ham, eftersom hun gerne ville vide mere om denne måske farlige side han havde inde i sig. Hun gav et blid smil fra sig, mens hun afventede det lidt, før hun forsigtigt lagde sig ned i sengen en smule og betragtede ham. Solen var gået ned og mørket havde taget over og hun ville da også lyve, vis ikke hun indrømmede, at hun kunne mærke hvordan trætheden havde taget en smule over på hende.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Quite a start... (Avalon)   

Tilbage til toppen Go down
 
Quite a start... (Avalon)
Tilbage til toppen 
Side 2 af 3Gå til side : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Athena udendørs :: Stalden-
Gå til: