Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

V Æ R E L S E R

F A G E N E

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
» Fravær for altid
Today at 2:35 pm by Lilith

» Searching for some partners (emne, relation og plotsøgning)
Today at 1:44 pm by Sam

» I love You brother - Viktor XXX
Today at 12:32 pm by Fie

» Home for the holyday - Charlie.
Today at 12:23 pm by Charlie

» Travl weekend
Today at 11:53 am by Chloe

» Tilbage, men mindre aktivitet!
Today at 11:52 am by Chloe

» ❄Emne søgning❄
Today at 11:33 am by Killua

» Over a 100.000 years.... and here you are again - Julian
Today at 9:41 am by Filip

» Dynasty - Simon
Today at 7:40 am by Tatyah

Top posting users this month
Fie
 
Viktor
 
Elian
 
Stephen
 
Luca
 
Chloe
 
Dove
 
Amena
 
Rebekah
 
Hale
 
Statistics
Der er i alt 419 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Satina

Vores brugere har i alt skrevet 21680 indlæg in 1717 subjects

Share | 
 

 so, you freak, want some problems? ( Joy )

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: so, you freak, want some problems? ( Joy )   Tirs nov 24, 2015 5:09 pm

omgivelser: frokost pause, en masse elever da spiser sammen og tager den stille og roligt.

vejre: mildt, men koldt, let sne udenfor, overskyet, små sner let.

tøj: sikkerhedsko, med sorte arbejde's bukser som en håndværker, en tank top med ordet No Pain No Gain på bryst og ryg, med en arbejde's vest udover i grå..

Bjorn var stået op ,og havde iført sig sit arbejde's tøj, da det var håndværker dag for dem da havde valgt det, og han ville gerne lære sig bedre evner, han var taget afsted, for at spise morgenmad, og passe sine timer, for at arbejde på et bord i undervisningen, som han ville bruge til sin fremtidige bolig, han var en solid tømmer og snedker, og han fik ros af tømmer læren, han fortsatte dog til frokost pause da timen var gået, og gik ned, han fik købt sig en stor portion mad og en dåse øl, som han bevægede sig afsted med, og satte sig for sig selv, hvor han gik igang med og spise, og knappe sin øl op, imens han sad med headsæt i og lyttede til Svartsot, dansk folke metal, god musik i han's øre, og så derfor ikke den fremmede snothvalp som væltede han's bajer i farten, før det var for sent, men han lagde hurtigt 2 og 2 sammen, da han så den fremmede kvinde storme afsted, som fik ham til og bande højt, og tage propperne ud af ørene, rejse sig og løbe efter hende.

Han råbte for og stoppe hende, og hvis hun stoppede ville, han gå over til hende, og bande og svovle på irsk, men så slå over i engelsk med britisk accent ''du væltede ved Thor's hammer, min fucking bajer!'' han så rasende ud, og så ud til og forvente at få en ny til gengæld, men hvis hun ikke stoppede, ville han storm løbe efter hende, og han ville bestemt ikke blive mere mildt stemt, da han i forvejen var vred, men kunne mobbe ham, svine ham til, kalde ham grimme ting, men væltede man han's fucking frokost øl, så vankede da flade, eller man betalte for en ny bajer, sådan var det, og genkendte hun ham, ville hun vide at han var Bjorn, en voldelig eks kriminel, som de fleste elever havde fundet ud af, da han simpelt kun var på Athena grundet han's forældre store summe donationer, for og holde ham ude af fængsel.
Tilbage til toppen Go down
Joy
Admin
avatar

Humør : When you threw me to the wolves at night. Did you think they would find me easy to swallow? I suggest next time, you try feed me to dragons. I wore wolf skins as easily as my own.
Fag : Idræt. Astrologi. Musik. Kunst. Naturvidenskab & Psykologi.
Antal indlæg : 476

IndlægEmne: Re: so, you freak, want some problems? ( Joy )   Tirs nov 24, 2015 5:46 pm

Form + Påklædning


Hun havde en aftale med Freya, og hun var ved at være sent på den. Hendes sidste timer var aflyst på grund af lærerne var syge, eller det sagde de i hvert fald de var. Så hun stormede afsted. Som altid var Alissa pænt ligeglad med folk omkring hende, medmindre de havde en hvis betydning for hende. Så at hun kom til at vælte en af 'bøllerne's øl, gjorde hende ikke en skid. Overhovedet. Hun kiggede ikke tilbage. De blå øjne var fremad, og hendes skridt blev blot hurtigere og hurtigere. Selvfølgelig hørte hun ham råbe efter hende, nogle folk var virkelig så små de råbe op om så små ting i livet. Kom nu videre i livet tænkte hun imens hun rullede øjne. Men han havde åbenbart ikke tænkt sig at give op. Selvfølgelig kendte hun til Bjorns baggrund omkring han var kriminel, men når man tænkte over det - var de fleste på skolen det. Hende selv oven i købet. Desuden var hun stærkere end hun så ud. Det ville man vide når man så hendes ansigt. Ikke kun fordi hun havde et meget stærkt blik, men også fordi, at det var Alissa - eller Joy som hun kaldte sig selv i dette årti. Hun stoppede op og fnøs kort inden hun så vendte sig om med armene overkors. Hun flyttede vægten over på det ene ben, og hævede let på et bryn.

Der tog ikke mange sekunder før hun slog ud med armene og så spørgende på ham.
"Hvad?" Spurgte hun og lagde armene overkors igen - som nok var hendes mest normale stilling at stå i. Hun virkede som en bitch, og det var hun måske - men hun så intet problem i det.
"Hvis du har så mange penge, hvorfor køber du dig så ikke bare en ny? Altså helt ærligt kom over det." Tilføjede hun og vippede hovedet let på skrå. Mange syntes hun var sær, mest på grund af alle vidste for det meste, at hun var den første blandingsrace nogensinde. Men både fuldblodsvarulv og Pureblood vampyr - det var to racer som ikke kunne fordrage hinanden, og hun bar på begge sider af både det gode og det dårlige ved dem.

_________________
She’s complicated, but she doesn’t want to be understood, 
She’s lost, but she doesn’t want to be found, 
She’s a beautiful mess made of the stars; she only wants to shine.

Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: so, you freak, want some problems? ( Joy )   Ons dec 02, 2015 3:55 pm

// sorry kort svar Surprised
Bjorn så på tøsen, så på de udslåede arme, og han's lå bare let ned lang's siden, i en slags jab stilling for en MMA'er, klar til problemer og slagsmål.
Han stirrede på hende, og sagde ''min fucking bajer, du væltede den!'' han stirrede rasende på hende, hun var så arrogant, for en freak.
Han så på hende, og sagde køligt ''jeg har ikke ret mange penge, det ikke os alle da født med en sølv ske i en stram røv, jeg arbejder en del, for og have råd til mine små fornøjelser, så du kan enten betale, eller få rappet dig nogle'' han stod og nedstirredet hende, virkede til og være ligeglad med hvad hun var, han's focus lå på han's væltedet øl, så hvordan hun takledet den gale Bjorn, var op til hende selv.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: so, you freak, want some problems? ( Joy )   

Tilbage til toppen Go down
 
so, you freak, want some problems? ( Joy )
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Athena indendørs :: Spisesalen-
Gå til: