Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Zerachiel
 
Chester
 
August
 
Q
 
Elian
 
Julian
 
Leviticus
 
Miles
 
Jaxton
 
Haniel
 
Statistics
Der er i alt 504 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Peyton

Vores brugere har i alt skrevet 28390 indlæg in 2116 subjects

Share | 
 

 Wauw, is that you?! ~ Caroline

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: Wauw, is that you?! ~ Caroline   Tirs nov 24, 2015 2:21 pm

Sted: Raven's, Moonlight Falls.
Tid: Sent om aftenen.
Omgivelser: En masse folk, der fester og er glade.
Vejr: Det stormer og regner udenfor.
Dag: Tirsdag aften.
Påklædning: This.


Raven's var fyldt op denne stormende og regnende aften. Trods det var en tirsdag aften, så var der fyldt. Folk var alle steder. Snart alle borde var optaget og der sad ligeledes en del oppe ved baren. Trods stedet var lille, så var der alligevel ret så mange mennesker. Proppet, nærmest. Mange mennesker ét sted, det var ikke noget for den lille og uskyldige, forvirret Isaac. Han brød sig bare ikke om det. Specielt ikke, hvis alt opmærksomheden var direkte på ham. Hvilket det heldigvis ikke var på denne aften. Alle passede sig selv og var ligeglade med ham. Sådan som han var vant til. Han var en af dem, der levede i skyggerne. I hvert fald i starten. Når først man lærte drengen at kende, så var han mere åben, mere glad, end når man først lige stødte på ham.

Isaac maste sig igennem menneskeflokken og op til baren. Der var lige en lille plads oppe ved disken, hvor han kunne læne sine arme på og derefter lægge vægten i armene. Så kunne han bedre se. Hvad lavede han overhovedet i denne bar? I stedet for at være på slottet, hvor han nærmest hørte til nu. Det vidste han faktisk ikke. En af tjenerne på slottet havde foreslået ham dette sted, så han ville gerne tjekke det ud. Desuden, så lavede Sebastian et eller andet denne tirsdag aften, så Isaac kunne lige så godt selv smutte ud og lave et eller andet andet, end bare at gå rundt på slottet og kede sig ihjel. Så han havde bestemt sig for at tage til Moonlight Falls, i stedet for Gaia, og besøge stedet her. Raven's. Trods der var så mange samlet ét sted, så var det da et okay sted. Virkede det i hvert fald til, set udefra. Musikken spillede højt og bartenderne var i gang med at lave drinks og servere derefter. Isaac var nu ikke ude efter at købe sig en drink, han ville bare lige tjekke stedet ud. Desuden havde han heller ingen penge til det, hvis han skulle hjem igen. Og det skulle han jo. Tilbage til slottet, engang, når han fik lyst til at vende snuden hjemad igen.
Tilbage til toppen Go down
Alyssa

avatar

Humør : They say kill or be killed - the thing is don't ask me cause you are already dead.
Fag : Ingen
Antal indlæg : 52

IndlægEmne: Re: Wauw, is that you?! ~ Caroline   Man nov 30, 2015 10:46 am

Påklædning


Det var en af de sene aftener på den lille bar. Den var rigtig hyggelig, pyntet op til jul. På hylden bagved bardisken, hang der en smuk lyskæde med hvide lys formet som snefnug. Det så noget så yndig ud. Ved de mange borde, hvor barens gæster sad stod der et lille juletræ - pyntet med fine julelys. Fine julekugler i rød og guld hang rundt på træet også. Det gav en dejlig julestemning at slutte dagen af på. Det var Carolines yndlings tid på året, alle var glæde - det var den perfekte tid. Hun arbejdede lige nu. Ikke at hun havde noget imod det - de fleste her var så venlige. Et par enkle idioter, men dem tog det mandlige personale sig af. Caroline havde ikke overskud til at høre på dem så, hun ville ende med at brænde dem - og det var nok ikke den bedste service hun kunne give.

Som hun stod der med mange kunder, så fik hun øje på en fyr der skilte sig ud blandt mængden - for hende altså. Det var ikke fordi det var et klassisk øjeblik som i film, hvor man så sit livs kærlighed. Fordi modsat mange så kendte hun godt denne fyr, eller det gjorde hun. Caroline blandede en drink til ham, de havde ikke festet sammen før i tiden, andet måske en enkelt gang. Da hun havde været 17 og ham 16. Det var alligevel længe siden. Caroline gik imod ham med drinken og serverde den for ham.
"Den er på husets regning, det ikke så tit jeg møder gamle venner her." Sagde hun med et skævt smil og lagde armene henover bardisken for at støtte på albuerne, imens hun kiggede på Isaac. "Det et par år siden sidst."
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Wauw, is that you?! ~ Caroline   Tirs dec 01, 2015 5:20 pm

Isaac ventede, alt imens han tyggede lidt i sin underlæbe. Han kiggede lidt rundt i baren og kneb øjnene lidt i. Folk virkede besynderligt glade. Og fulde, ret så mange af dem. Og hvad var det? En tirsdag aften. Godt gået. Men måske foregik det bare sådan i Moonlight Falls - hvad vidste han om det? Måske skulle Isaac bare lære at slappe mere af og tage den med ro. Men sådan noget var den lille ulv ikke til. Ikke lige nu, i hvert fald. Meget af tiden gik med at tænke. Tænke det hele igennem, alt, hvad der for nyligt var sket for ham. At hans far havde fundet ham, at han var blevet fundet og derefter bidt, af en varulv. Simpelthen noget af det mærkeligste. Og hvis han skulle forklare det til nogen, så ville de sikkert ikke tro på hans ord.

En kvindestemme fik Isaac ud af hans tankegang og han vendte sig endnu en gang imod baren. Et velkendt ansigt betragtede ham. "Caroline?" Spurgte han og gjorde store øjne, før et smil dukkede op på hans læber. Et varmt og ærligt smil, "Arbejder du her?". Hvad søren skulle hun ellers lave bag disken, smarte? Smilet forblev på Isaacs læber, imens han betragtede hende, "Jeg mener; det gør du jo så! Hvor er det rart at møde et velkendt ansigt her!"
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Wauw, is that you?! ~ Caroline   

Tilbage til toppen Go down
 
Wauw, is that you?! ~ Caroline
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Moonlight Falls :: The King Quarter :: Raven's-
Gå til: