Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Zerachiel
 
Chester
 
August
 
Q
 
Elian
 
Julian
 
Leviticus
 
Miles
 
Jaxton
 
Haniel
 
Statistics
Der er i alt 504 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Peyton

Vores brugere har i alt skrevet 28390 indlæg in 2116 subjects

Share | 
 

 When Blood Turn To Alcohol | Magni

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: When Blood Turn To Alcohol | Magni   Man mar 19, 2018 7:17 pmTID
23:54
STED
London | St. George's Tavern
LAND
England
VEJR
Koldt, 1- Gr. Svag vind, skyfri himmel
OMGIVELSER
Ingen andre end Averett og bartenderen
OUTFIT
Outfit


Det var søndag aften og de fleste folk var allerede gået i seng eller gået hjem for natten, men ikke Averett. Han var på vej hen til den lokale Pub, efter lidt at fugte hans tørstige hals med, eftersom han lige havde fået fri fra arbejde, for ikke så lang tid siden. Han var iført sine hvide adidas sko, samt grå jeans og grå hoodie, der matchede de hullede bukser. Hans hår var usat og fluffet en smule op oven på, samt gled til den ene side, samt han bar ingen af sine velkendte ørepiercinger denne gang. Han havde det altid med at ende i problemer, samt slåskampe, så han havde valgt for en sikkerheds skyld, ikke at tag dem i denne nat. Da han endelig kom hen til St George´s Tavern, så han en smule ind af vinduet, før han åbnede døren.

" Is it still open? ". Bartenderen bagved, var en der kendte til Averett og han gav et smil fra sig og nikkede, i det han sagde" Yeah, its still open, but just for you ". Averett gav et grin fra sig, i det han lukkede døren efter sig, men glemte at trække skiltet for, hvor der stod closed, så der stadig stod open, inden han trådte indenfor og satte sig. " Highland Park, viking honour edition ". Manden bag bardisken, fandt whiskeyen frem, med 40% i styrke, før han skænkede Averett et glas af den. Averett tog en god slurk, efter kort at ha duftet til den, inden han sagde " Just let the bottle be ". Bartenderen rystede på hovedet, i det han gav et grin fra sig og sagde" Okay, but just dont drink too much.. like last time ". Averett grinte og sagde" Cant promise you that ". Før han tog endnu en tår og hælde op i glasset igen.
Tilbage til toppen Go down
Magni

avatar

Humør : Intense, relaxed, temperamental
Antal indlæg : 3

IndlægEmne: Re: When Blood Turn To Alcohol | Magni   Man mar 19, 2018 7:50 pm

Endnu en hel dags arbejde. Olie, mekanik, sved på panden, andre folk der kom med latterlige, men stadig glorværdige far-jokes, samt kunder, der var så stressede over at deres biler var i stykker, at de næsten var ved at bryde grædende sammen foran ham. Det var hverdag, men i dette tilfælde på en søndag. En fucking søndag. Men hvad gjorde man ikke for ekstra penge og for at være guttermand for sine kollegaer? Magni havde i hvert fald intet problem med, at hjælpe til når han havde muligheden for det, men det var sgu stadig trættende at bruge en hel søndag på at arbejde.
Så da klokken slog 22 stod den på aftensmad og et bad der kunne vaske arbejdet væk. Og da det først var taget hånd om, havde Magni virkelig bare lyst til at tage ud i verden, drikke sig en kæp i øret og hygge sig gevaldigt. Men igen, det var en søndag aften. Der var ikke mange steder der havde åbent på sådan en dag.

Men på køreturen ned til midtbyen bød på et nydeligt syn: St. George's Tavern så ud til at have åbent, hvilket var lidt af et lykketræf. Han var nyflyttet til byen, så han vidste ikke hvad de normale regler var i forhold til åbningstider. Uden at tænke nærmere over det, fik han holdt ind til siden, slukket for det brummende bæst, der var en Harley Davidson chopper , hvorefter han uden videre kvaler trådte ind på en noget menneskeforladt pub. Her var kun to, en ung knægt og en gammel bartender.
Selv var han midt imellem aldersmæssigt, i hvert fald når det kom til udseende og hans påklædning. Han havde hullede jeans på, en skjorte der sad halvt åben og en lædervest uden over, i aftenens anledning blot med lidt pynt, men ingen patch der viste hans medlemskab af en bikerbande. I stedet var det mest bare de mange ringe på hans fingre og hans generelle intense attitude, der fik bartenderen til at kigge op. Uden at lade sig mærke med det, trådte han frem til baren, satte sig ned og fik øjenkontakt. "I'll have a beer. Guiness," hans mørke tone bød næsten ikke op til diskussion, men samtidig var der en flink, imødekommende tone i hans stemmeleje.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: When Blood Turn To Alcohol | Magni   Man mar 19, 2018 9:50 pm

Lyden af noget der brummede kunne høres i det fjerne og rigtigt nok, så holde der kort efter en Harley Davidson Chopper ind ved siden af Tavern. Averett tog om sit glas og så sig kort over skulderen, i det Jack spurgte ham " Did you remember to turn the sign, to closed? ". Da manden dog trådte indenfor af døren, vendte Averett sig om, tog en tår og satte glasset fra sig med ordene " Of course i did! ". Han brummede en smule utilfredst, skønt han vidste at han ikke havde, hvilket Jack også gjorde, eftersom han rystede på hovedet af Averett. " Well, he is your problem now ". Averett gned kort sin pande, med tommeltotten og sin pegefinger, før han så en smule igennem sine finger, mod den fremmede, der satte sig ved side af ham. Jack så på Magni med et velkommende blik, i det han hørte om hans request, før han så mod Averett og sagde " That´s on you darling ". Averett så kort mod Magni, før han tog sit glas op og ikke stirrede mod Magni en eneste gang, inden han sagde " Sorry.. but we are closed for peasant for the evening. So please leave, or i shall make you leave ". Averett tog en tår af sin drink, før han så mod Jack, der gik om bagved, så baren nu stod tom.

Det var ikke fordi at Averett stræbede efter at være et røvhul, det var han blot. Han var et enebarn og var derefter blevet forkælet, som var han det bedste der nogensinde var sket for hele verden. Han var hverken bange af sig, for at sige til folk hvad han syntes om dem eller deres beklædning. Han kastede et kort stink øje mod Magni, i det han betragtede hans beklædning, før han gav et lille grin fra sig, i det han sagde " Besides, the Tavern dont serve homeless people ".

Tilbage til toppen Go down
Magni

avatar

Humør : Intense, relaxed, temperamental
Antal indlæg : 3

IndlægEmne: Re: When Blood Turn To Alcohol | Magni   Tirs mar 20, 2018 6:53 pm

Det var næsten en fryd for øjet: At se den unge lille knægt ligne én der havde en virkelig irriterende aften nu hvor han var trådt herind, og at han tilmed havde nosserne til at provokere, ja endda true! Selvfølgelig irriterede det også Magni. Men han havde oplevet langt værre, og kunne egentlig ikke være mere ligeglad, her var åbent og nu sad han her. Og han havde ingen intentioner om at gå før han havde fået mindst en drink.
Det lille grin fra knøsen fik kort Magni til at hæve et øjenbryn, før han kiggede direkte på drengen. "That's fine. I don't need little altar boys with screaky voices to serve me anyway," hans ord var efterfulgt af et skuldertræk og han rakte ud og tog fat i den flaske, som drengen sad med. Uden et ord mere, tog han et langt drag af flasken og stillede den tilbage foran ham med et ligegyldigt blik rettet mod ham.

"You said something about making me leave. You're awfully slow on the trigger boy. I haven't left and you haven't made me leave. What's it gonna be? Boy?" Magni elskede at sætte fut i røven på folk, få deres pis i kog og starte en slåskamp som han selvfølgelig vidste, han ville vinde. Og ham her havde allerede givet ham en god undskyldning for at gøre netop det! Det var virkelig længe siden, han sidst havde haft blod på knoerne.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: When Blood Turn To Alcohol | Magni   Ons mar 21, 2018 8:51 pm

Det krusede en smule op i mundvigen på Averett, da manden sagde, at han ikke havde brug for at blive served af små alter drenge. " Well, then you have come to the right place ". Averett tog fat om sit whiskey glass og tog endnu en nydende tår, før han så mandens arm række ind og tag hans lettere dyre flaske, dog ikke en der var forfærdelig dyr, men nok til at det gik ham på. Da manden dog valgte at tag en tår af flasken, i stedet for at være civiliseret, kunne Averett mærke hvordan det begyndte at boble indeni, samt hvordan hans knoer pludselig kløede en lille smule, en smule efter at smække sig ind i en hvis mands ansigt.

Men han blev blot siddende, med dette veltilfredse smil over sine læber, mens han drak sin whiskey, før manden sagde boy til ham, igen og igen... dog den sidste gang, var den sidste for lidt. " Jack, close the shop and turn op the music ". Averett vendte sig derefter om, i det musikken blev skruet højere op og Jack lukkede ind til baglokalet, så han ikke stod i vejen for dem, før glasset Averett havde haft fat i, blev svunget direkte i mod mandens position, før Averett gled hurtigt ned af stolen og løftede sit højre ben og sparkede hårdt til, mod den stol som manden sad på, hvorefter han rakte ud efter flasken svang ned mod den fremmede. " Well, now you are never going to leave, not unless its in an ambulance! ". De før sølvgrå øjne, glødet en smule lysere, som var de næsten hvide i det, mens Averett´s tænder var blevet en smule spidser, kunne man ane, fra det maniske smil han havde over sine læber.
Tilbage til toppen Go down
Magni

avatar

Humør : Intense, relaxed, temperamental
Antal indlæg : 3

IndlægEmne: Re: When Blood Turn To Alcohol | Magni   Tors apr 05, 2018 5:09 am

Magni håbede næsten inderligt, at drengen ville bide på krogen. Blive sur og sætte en strid op, som Magni næsten allerede nu vidste, han ville vinde. Han tunede ind på knægtens følelser, lod sig mærke dem som var de hans egne. Jep, irritationen var der helt klart og idet drengen bad Jack om at skrue op for musikken, var han allerede advaret mod glasset der ellers ret pludseligt kom flyvende mod ham. Han dukkede sig, men mistede balancen idet hans stol blev sparket til. Samtidig blev en flaske smadret direkte mod ham. Han nåede at vende siden af hovedet til, så flasken undgik hans ansigt, før han ramlede mod gulvet med et højt rabalder. Overraskende var der ingen lyde af smerte fra ham. I stedet slap et grin ud fra hans læber mens han kom på benene i en fart. Han hoppede let på stedet og knækkede nakken, før han tog et glasskår ud fra sit eget hoved uden det mindste tegn på smerte.

"Ambulances are boring. I think I'll leave when I want to instead," kommenterede han med et næsten manisk blik. "And don't worry kiddo. You won't be leaving in an ambulance either," med de ord greb han ud efter kraven på drengens trøje og gjorde klar til at nikke ham en solid skalle.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: When Blood Turn To Alcohol | Magni   Ons apr 18, 2018 12:13 am

Et djævelsk smil gled hen over Averett´s læber, da manden mistede balancen over hans stol blev sparket væk under ham og han ramlede ned på gulvet. " Ahah! ". Han kunne ikke holde et grin tilbage, i det han pegede mod manden, mens han så hen mod Jack, der så på afstand fra døren ud til. Han rystede blot på hovedet af Averett, før han så mod manden der kom på benene igen og tog glasskår ud fra sit hoved af.

Averett var dog ikke hurtig nok og heller ikke opmærksom nok, da manden snakkede til ham, før han mærkede ham tage fat i kraven af hans lysegrå hoodie. Han nåede lige at vende blikket mod manden, inden han mærkede skallen mod sit hoved og øjnene rullede næsten, eftersom slaget ikke var helt så mildt, som man kunne forvente. Hans blik blev mere koldt og hans ansigt udtryk ændrede sig fra det grinende og varme, til et nu rasende udtryk, inden han svang ud efter manden med sin venstre, hvor man kunne ane 2 ringe på, før han tog hårdt ud efter mandens halv åbnede skjorte. Vis han fik fat, ville han bare begynde at slå om sig, så meget han nu kunne i sin fuldskab, ellers ville han prøve at skubbe sig på afstand fra manden og derefter tag en flaske fra hylden og holde den ud mod manden. Der var skam ikke brug for ord mellem dem, dette var ren og skær morskab men ligeså også alvor for Averett, dog noget indeni ham, hyggede sig skam glædeligt. " Show me what you got old man! ".
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: When Blood Turn To Alcohol | Magni   

Tilbage til toppen Go down
 
When Blood Turn To Alcohol | Magni
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Andre lande-
Gå til: