Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

B O L I G O M R Å D E R

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Tidus
 
Dexter
 
Leviticus
 
Samael
 
Rayna
 
Kaiya
 
Nadia
 
Lilith
 
Damien
 
Izabelle
 
Statistics
Der er i alt 520 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Otis

Vores brugere har i alt skrevet 29244 indlæg in 2182 subjects

Share | 
 

 The Choices We Make | Yelena

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: The Choices We Make | Yelena   Søn mar 18, 2018 8:20 pm

@Yelena


TID
16:02
STED
Gågaden | Lokal Kiosk
OMGIVELSERNE
Folk der gemmer sig skræmt hist og her | Zombier | Væltede biler | Ødelagte ruder
VEJRET
2 gr, mild vind, blå himmel
PÅKLÆDNING
Outfit


De isblå øjne så desperat på kvinden hun holde om, i det hun holde for hendes hals, hvor der var et stort gabende hul. " Please just hold on! ". Hun tog sin brune falsk læder jakke af, før hun holde den mod blodet, i det kvinden så på hende og langsomt forsvandt livet i dem. " No!, please... please! ". Hun mærkede tårerne glide ned, i det hun lagde kvinden blidt ned, før hun begyndte at give hende hjerte massage, samt mund til mund, men kvinden bevægede sig ikke. Mercy strøg sine øjne en smule, i det hun prøvede at fjerne tårerne. Blodet fra kvinden, blev tværet en smule ud over den mælke hvide hud, samt blod var dryppet ned af hendes hvide croptop tshirt. Hun snøftede, i det hun sad der tilbage, inde i den lokale kiosk, hvor vinduerne var gået en smule i stykker, samt døren var revet af. Hun snøftede og trak sine ben til sig, i det hun begyndte ligeså småt at hulke. Hun havde fundet kvinden inde i en bil, tilskade kommet. Der havde ikke været nogle zombier at kunne se omkring en. Hun havde taget til Gaia, selvom hun egentlig havde hørt rygter om hvad der var sket, men hun havde ikke troet det, før hendes øjne selv havde set kaoset, der havde udfoldet sig i den ellers rolige by.

Hun sad der lidt for sig selv og betragtede kvinden. Det havde ikke set ud til at hun var blevet bidt eller andet. Hun måtte ha været ramt af bilen, der lå en smule længere nede af gaden og havde sat og forblødt ligeså stille. Forsigtigt rakte hun hen og tjekkede kvindens lommer, efter en pung eller mobil der kunne afsløre hvem hun var. Hun fandt mobilen og pungen, før hun tjekkede pungen og fandt et billede af en lille pige. Hun snøftede og kiggede på mobilen. Mobilen var ikke låst, så det var let at komme til hendes beskeder. Hun så under beskeder og så en besked fra den lille pige af, hendes datter, ved navn Lauren. Hun så forsigtigt på kvinden og strøg blidt hendes øjenlåg ned, for at hun ikke stirrede op mod loftet. Hun foldede sine hænder og gav sig til at små be for hende. " Please god, take care of this brave soul, and also let her find peace in heaven.. ". Hun så mod kvinden og rejste sig forsigtigt op, i det hun tog sin jakke og skulle til at gå ud af butikken, da hun hørte en lyd fra baglokalet. Hun så forsigtigt mod døren, før hun spurgte lavt " Is somebody here??... ".

Tilbage til toppen Go down
 
The Choices We Make | Yelena
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Gaia :: Gågaden-
Gå til: