Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Morana
 
Aviana
 
Yuri
 
Acacio
 
Calvin
 
Eric
 
Evanora
 
Damien
 
Lili
 
Razor
 
Statistics
Der er i alt 483 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Haniel

Vores brugere har i alt skrevet 26865 indlæg in 2067 subjects

Share | 
 

 Remember Paris? - Chester

Go down 
ForfatterBesked
Jrue

avatar

Humør : My mistake was making you a priority, when I was your second choice.
Fag : -
Antal indlæg : 17

IndlægEmne: Remember Paris? - Chester   Lør mar 17, 2018 8:25 pm

Tid: 23:12
Sted: Natklubben, Nightmare, i Moonlight Falls.
Omgivelser: stuvende fyldt med stort set alle former for væsener i kostumer.
Vejr: køligt men vindstille.
Påklædning:
 
@Chester
________________________________________________________________________________

Jrue var faktisk slet ikke til kostumefester, men hvis der var en god måde at komme i kontakt med andre væsener på var det sådan en. Kostumerne gjorde ofte folk mere frie fra deres vante grupper og fjernede den generthed, der trods alt var lidt af i alle. Han kunne godt snakke med folk, han ikke kendte, især hvis de var fulde, men britere var nogle optagede sataner og gjorde det slet ikke nemt for en nyankommen som ham at føle sig velkommen og få nye bekendtskaber. Han kunne selvfølgelig bare lokke dem til sig med stemmen men kunne ikke synge uafbrudt - så med tiden ville de forsvinde.
Jrue følte sig ikke så akavet og ukomfortabel i det pirattøj, han havde fundet i en tilfældig kostumeforretning, som han havde regnet med. Det var løst og uden alt for mange himstregimser hængende, og så kunne han bruge sine egne læderstøvler med det, uden det så alt for forkert ud. Der havde fulgt en klap for øjet med, men den var blevet smidt i skraldespanden med det samme - at rende rundt med halvt syn en hel aften var ikke en særlig tiltrækkende tanke. Slet ikke når sprutten først begyndte at virke.

Festen havde allerede stået på i et par timer, da Jrue ankom. Drak det sidste af den dåse øl, han havde købt på vejen, betalte et beløb i døren og trådte indenfor. Det var endnu en grund til, han netop havde valgt at komme denne aften; beløbet for indgangen var ikke særlig stort og inkluderede fri bar. Og hvis der var noget, han var glad for, var det fri bar. Det eneste krav fra gæsterne for, at de måtte komme ind, var et hvilket som helst kostume.
Han skævede rundt på gæsterne, som han bevægede sig ind i mængden. Nogle af kostumerne var virkelig gennemførte, mens andre blot bestod af en farverig bh og en sjov hat. Kvinder havde det for let. Musikken var som forventet - de nyeste popnumre fra hitlisterne. Noget de fleste kunne synge med på. Jrue overvejede dog allerede, om det var muligt at flirte lidt med DJ'en for at få sat noget rock på senere ud på natten. Pop blev så hurtigt trættende.
Den mørkhårede sirene nåede snart sit mål ved baren og nåede lige at bestille en drink - dagens special. Hvad det så end var - inden han faldt i snak med en fyr, der fandt det helt enormt morsomt, at de havde ens kostumer på.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Chester

avatar

Humør : And when his eyes go dead, the hell I sent him to must seem like heaven after what I’ve done to him.
Antal indlæg : 126

IndlægEmne: Re: Remember Paris? - Chester   Lør mar 17, 2018 11:48 pm

En hel tæt siddende dragt, med en maske der kan vippes up foran ansigtet = Outfit

Chester var ankommet lidt før elleve, han havde flirtet sig til en gratis adgang, havde pløjet sin vej gennem mængden, for til sidst at ende oppe i baren. Det sædvanelige fortryllende udseende var lige nu gemt bag masken, hvilket egentlig var okay, så fik han vel bare chancen for, at teste hvordan charmen virkede uden de dybe brune øjne og det sexede skæve smil! Jaja - det ville da kræve lige den del mere, Oh well, challenge excepted!

Han havde kun stået i baren et par minutter før han alligevel faldt i snak med en yndig prinsesse, måske var det bare det helt skintight kostume han havde på, i alt fald blev man da ikke snydt! Kostumet viste præcis hvad han havde og ikke havde at byde på, så kunne det jo være op til folk hvorvidt det så vejede op for det maskerede ansigt eller ej. Samtalen havde ind til videre været både om løst og fast, og ærligtalt så var han bare ikke typen der fortalte søde små fulde prinsesser om præcis hvorfor han var her i aften og hvad det end var han nu lavede til hverdag? Eller skulle han?
I'm just here to kill you, nothing else? Oh what I do with my spare time? Mhmm.. Killing pretty girls like yourself! Now come with me, and lets have a hoot!

Mhmm.. Men en ny duft bød ind. Hans opmærksom svignede lidt, det var lige pludselig mere end bare svært at fokusere på prinsessen længere. Hans blik gled til den anden side, et stift elevatorblik vandrede op og ned over de to piraters kroppe, før han bestemt sig for den mørkhåret af dem, tydeligvis mere indbydende - Siren? But I don't like sirens? They are boring? So why him? - Duften var alligevel utrolig indbydende, trak lidt i hans smilebånd, der bag masken. Helt sikkert velkendt? Men hvorfor? Han havde aldrig set den dreng før i sit liv! Og alligevel kunne han ikke lade være med at føle sig tiltrukket af ham, mere end bare normalt. It must be somekind of ability, nothing more! - Could be?
Han trak øjnene til sig igen og vendte sig mod prinsessen, han bøjede sig ind mod hendes øre og hviskede sukkersødt et par ord. Hvilket heldigvis fik hende til at trisse sin vej. Godt. Han vendte sig om igen, tog sin drink i hånden og kantede sig ind mellem de to pirater, vendte ryggen til den lyshåret og gav den mørkhåret af dem al sin opmærksomhed.
"I feel like we've met before? Who are you?"
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Jrue

avatar

Humør : My mistake was making you a priority, when I was your second choice.
Fag : -
Antal indlæg : 17

IndlægEmne: Re: Remember Paris? - Chester   Man mar 19, 2018 8:58 pm

Den limegrønne drink smagte ganske udmærket og forsvandt da også hurtigt ned forbi bunden af den lille, farverige paraply, der pyntede på glassets kant. Piraten hvis ene øje lå på Jrue - personen havde ulig ham ikke smidt øjeklappen ud - spurgte ind til, om han kom her tit. Det ældste scoretrick i bogen, måden at starte en samtale på, legenden. Do you come here often? Og alligevel tvivlede sirenen på, det skulle opfattes på den måde - fyren foran ham virkede så hetero, som man kunne være. Men han kunne vel tage fejl.
Han så sig tilbage mod personen på den anden side - en blond tøs, hvis arme spjættede vildt og ikke bekymrede sig om at ramme ind i Jrue, der stod i skudzonen og måtte anstrenge sig for ikke at skubbe hende væk. "No, it's actually my first time," da blikket vendte tilbage til, hvor det var før, var piraten som ved magi blevet erstattet af en gut i tætsiddende dragt og maske, "... here."

Sirenen så et øjeblik skuffet, faktisk lidt irriteret, ud over afbrydelsen, men den følelse forsvandt straks, da fyren spurgte om noget uventet og fik alle de små hjul oppe i hjernen til at køre rundt. "No?" lød det spørgende fra Jrue, trods han stadig overvejede det. Der var selvfølgelig ikke meget at gå ud fra, når fyren havde maske på, og den samtidig dæmpede hans stemme en anelse, men umiddelbart sagde han ham ikke noget.
"I'm Jrue. J, for short," fortsatte han efter at have husket på, at den maskerede fyr trods alt havde spurgt. Rettede sig så lidt op og tog en tår til af sin drink, hvorefter blikket gled ned på fyrens drink - den så ærlig talt mere tiltalende ud end det giftgrønne stads, han havde fået serveret. "Who are you?" spurgte Jrue ligeså direkte, som han selv havde fået stillet spørgsmålet, og vuggede uden at tænke på det lidt fra side til side i takt til musikken. Smilede skævt op mod masken, "and if your say Iron Man, I'mma smack that helmet off you."
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Chester

avatar

Humør : And when his eyes go dead, the hell I sent him to must seem like heaven after what I’ve done to him.
Antal indlæg : 126

IndlægEmne: Re: Remember Paris? - Chester   Tors apr 05, 2018 9:42 pm

Mindre diskret end han nok havde håbet på, lænede han sig lidt frem og snuste igen til sirenen - det virkede bare så velkendt, han kunne ikke helt lade være. Men stadig umuligt at sætte en finger på hvad det var? Udseendet fik virkelig ingen klokker til at ringe, det var mere - det usete? Stemmen, duften, attituden - der var bare et eller andet? Mystisk. Who is he? Why am I so attracted to him?
Et smil formede sig et sted bag masken, som fyren udbrød et nej, lettere spørgende, men i det mindste erstattede det i det mindste det lidt irriteret blik? Hvad havde han at være irriteret over overhovedet? Chester så da hundrede gange bedre ud, end den pirat han netop havde snuppet Jrue fra.
Selv navnet gav ham en irriterende fornemmelse, af allerede at have hørt det før, at være blevet præsenteret for det før? Hvad var det? Magi?

"Jrue - what more?" spurgte han så bare, og mumlede navnet en gang mere, lidt usikker - måske ville et efternavn hjælpe? Måske kendte han nogen der lignede ham? Måske havde han en tvilling eller noget? Men det gav stadig ikke helt mening, vel?
Han lod blikket danse lidt ned over udklædningen og op igen, som hans blik hvilede på ham igen, "Who? Me?" sagde han så, nu med en drillende tone til stemme - det var næsten som om Jrue havde læst hans tanker! Det var netop det han skulle til at svare, Iron man selvfølgelig, hvem ellers? Nå men det var så åbenbart forbudt - "Tony Stark? Or?" grinede han så bare og lænede sig lidt frem igen, "Relax it's all fun and games, but for you hon' I can be whoever, whenever, just say the words?" hviskede han i en tydeligvis dybere forførende stemme.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Remember Paris? - Chester   

Tilbage til toppen Go down
 
Remember Paris? - Chester
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Moonlight Falls :: The King Quarter :: Natklubben; Nightmare-
Gå til: