Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Zerachiel
 
Chester
 
August
 
Q
 
Elian
 
Julian
 
Leviticus
 
Miles
 
Jaxton
 
Haniel
 
Statistics
Der er i alt 504 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Peyton

Vores brugere har i alt skrevet 28390 indlæg in 2116 subjects

Share | 
 

 Let me show you have to have some REAL fun - Julian

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: Let me show you have to have some REAL fun - Julian    Lør mar 17, 2018 7:29 pm

Sted: Hotel Sinclair, Penthouse suiten som er pyntet op til lejligheden.
Omgivelser: Suiten er fyldt med andre som er klædt på til lejligheden. Der bliver holdt et nærmest cocktail party, for de bedre stillede i byen. Der er mange der er fornemt klædt, og der er en bar hvor der bliver serveret drinks fra i dagens anledning.
Tidspunkt: ca kl 23
Vejr: Frostgrader, stjerneklart og blæsende
Påklædning: Tøj + hår og smykker Makeup
Tag: @Julian
Elevator dørene lukker og Nymeth står roligt i elevatoren med den dreng som styrer den. Han trykker på knappen hvorpå der står ’PH’ og den bevæger sig roligt til toppen af hotellet. Inden har hun i receptionen afleveret sin invitation til dette anderledes cocktail party. Åbenbart var nogle af de rige begyndt og kede sig som lockdown fortsatte, og det her var deres måde og koble fra på. Drikke sig fulde og omgås andres som dem selv. Og så var der Nymeth som havde fået en invitation fordi en af hendes kunder ikke selv kunne komme, og han ønskede og glæde hende. Hun klagede ikke, hun trængte til at komme ud, lave noget andet end bare og sidde derhjemme. De kunne godt tage og fixe hele det her zombie problem snart. Hun når og kigge engang i spejlet i elevatoren inden den når penthousen, og retter lidt på smukke hovedbeklædning som sidder ved hendes smukt opsatte hår.

Der lyder et pling og dørene går op og den unge mand kigger på hende med let røde kinder Frøken.. Hun sender ham blot et smil og bevæger sig ind i penthousen som elevatoren åbnede direkte til. Hun bevæger sig roligt igennem rummet, og tager ikke rigtig notits af de øjne som følger hende som hun bevæger sig elegant i den flotte lange sorte kjole som sidder perfekt på hendes krop, og viser de store flotte tatoveringer på hendes ryg frem. Selvom man ikke kan se hendes sko, så kan man hører hælene der klikker som hun går, og hun finder hurtigt vej til baren. Hun smiler en gang til manden der står der, og han kommer hen for at betjene hende. ”Champagne seem fitting for the occasion” siger hun så og får kort efter stillet et champagne glas foran sig som bliver fyldt med den klare boblende væske. Hun tager glasset og går over til et vindue der er i nærheden hvor hun betragter de andre i rummet. Nogle snakker lystigt, imens det er tydeligt at nogle af kvinderne desperat forsøger og få mændenes opmærksomhed. Golddiggers. Storbarmede blondinder med så meget silikone i deres krop at de snart er mere plastik end noget andet. Hun smiler lidt fornøjeligt for sig selv og tager så en tår af sin champange.
Tilbage til toppen Go down
Julian

avatar

Humør : Let's talk about sex, baby - let's talk about you and me!
Fag : Underviser i: matematik, astronomi og hjemmekunstskab. Hjælpeunderviser i: yoga og sportsgrene.
Antal indlæg : 550

IndlægEmne: Re: Let me show you have to have some REAL fun - Julian    Man mar 19, 2018 1:10 am

Outfit + matchende bukser og blanke sko.

Placeret i baren med ryggen til de store panorama vinduere stod Julian. Lige nu i gang med at charmere sig ind på en mand og hans kone, hvis sociale status var så høj, at et venskab med dem på ingen måde kunne skade. Det var næsten for let, han behøvede kun sin charme, men alligevel sneg et par tanker sig hans vej, selv om mest af det endte ud i en mumlen. Sådan var det når han var omgivet af så mange, tankerne var få mange til han kunne skille dem fra hinanden.
Alligevel endte han op med at sno dem om sin lille fingere, og efter en virkelig dårlig joke, bevægede parret sig vider rundt. Han selv vendte sig væk og gav et træt suk fra sig. Der var mange andre steder han hellere ville være end her lige nu, f.eks. der hjemme, i sin seng, med en fræk tøs, eller en lækker fyr! Måske kunne han finde en eller anden at rive med hjem herfra, hvis da bare det snart ville ende!
None the less.. Han kunne vel altid udnytte den åbne bar lidt indtil da. Han skulle lige til at bede bartenderen om en øl, slet ikke så fancy nej, men han var virkelig heller ikke den der snobbet, reserveret type.. Much more down to earth.

Alligevel gik han lidt i stå da han fik øje på hende, hvem ville ærlig talt ikke? Det var nærmest intimiderende så godt hun så ud, så fint hun var klædt. Men så alligevel ikke på den irriterende måde? På den vilde og for ham - forførende måde. Han kunne ikke lade være med at lade blikket glide et par gange op og ned af hende. Han rykkede diskret lidt tættere på hende før han rettede blikket mod bartenderen, "I'll have the same.." sagde han roligt, og vendte så sin opmærksomhed og dermed krop og øjne, mod hende. Ekstremt alternativt, han elskede det, virkelig. Hvis han alligevel skulle bringe en med sig hjem fra denne fest, så ville han mere end bare håbe, at det blev hende. "I don't think we've met? Julian Wilde, and you miss?" sagde han, ikke at han normalt introducerede sig så formelt, men der var vel bare noget ved hele det her arrangement.. Eller så var det hende? Det gjorde ham lidt.. Hmm.. Rundtosset.. Hun gjorde ham lidt rundtosset.. Hvilken skønhed.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Let me show you have to have some REAL fun - Julian    Tirs mar 20, 2018 11:59 pm

Hun havde da lagt mærke til ham som hun kom ind, men helt ærligt kunne man bebrejde hende? Han så jo fantastisk ud som han stod der i sit jakkesæt, håret sad præcist som det skulle, og så oste han langt væk af sex, også selvom han ikke var en Incubus. Hun kunne ikke sætte en finger på hvad han var, men hun vidste at det var han ikke, og heller ikke menneske. Hun smilte lidt for sig selv som han bestilte det samme som hende, men sagde egentlig ikke rigtig noget ellers. Hun stillede sig blot roligt forenden ved siden af de store vinduer.

Hendes fokus skiftede fra folkene til manden fra før som hun hørte hans stemme over den lave musik og stemmerne i rummet. De gråblå øjne vandrede over hans krop som hendes blik blev vendt imod ham og hun skubbede sig selv væk fra væggen, for at gå det ene skridt det krævede at de stod overfor hinanden. Det ville gøre det nemmere og snakke sammen. "Wilde you say? Hmm.. I'm Nymeth, Nymeth De Cloet Sinclair." svarede hun ham så med en lettere dyb men stadig feminin stemme. Hun sippede let til den boblende væske i hendes glas før hun stillede den på barens overflade imellem dem. "So what brings you here this cold evening?" De gråblå øjne mødtes med hans, og hun ænsede ikke rigtig hvad der skete rundt omkring dem. Hun havde fundet noget der var langt mere interessant end de der golddiggers og deres ynkelige forsøg på at score de rige gamle mænd.
Tilbage til toppen Go down
Julian

avatar

Humør : Let's talk about sex, baby - let's talk about you and me!
Fag : Underviser i: matematik, astronomi og hjemmekunstskab. Hjælpeunderviser i: yoga og sportsgrene.
Antal indlæg : 550

IndlægEmne: Re: Let me show you have to have some REAL fun - Julian    Tors mar 22, 2018 12:19 am

Han modtog et kompliment eller to fra hendes tanker, hvilket bare gjorde smilet om hans læber større, og mere charmerende. Nu han vidste hun ikke ville af med ham, var det nemmere at tage kontakt, og holde den. Han lod hende komme nærmere ham, som han let hævede sit glas og sendte hende en skål, før han selv tog en tår af sit glas med champagne. Han havde næsten spyttet det ud i glasset igen da hun fortalte ham sit navn, han hostede kort lidt med hånden foran munden, før han blinkede det væk igen. Wow - embarrassing much?!

"Sinclair? You don't say.." sagde han kort, før han igen samlede det charmerende smile op, håbede ikke han havde dummet sig alt for meget. Det var svært at få øjnene fra hende i hvert fald, han håbede hun ville blive. "Mhmm, me?" sagde han og lod blikket glide rundt i lokalet før det mødte hendes øjne igen. "The open bar, I guess?" grinede hans fløjlsbløde stemme, som han forsigtigt tog et skridt nærmere hende. Og med hendes tanker i sit hovede, kunne han ikke hel lade være, "I'll have to be complete honest with you Miss.. Mamma told me never to lie to pretty girls, you know - So I'm not - Truth be told, I hate these kind of things, always getting dragged along, forced to talk to all those barbie girls and golddiggers, oh and the boring old cuples - who just don't have anything better to do with their time - and that is very much why, when you walking into the room - it made me very very happy - see now, you're not like them, am I right? You're speciel, and beautiful, very much so" afsluttede han sin forførende tale, håbede på det var nok til at vinde hende over.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Let me show you have to have some REAL fun - Julian    Tors mar 29, 2018 9:36 pm

Et øjenbryn blev løftet som han næsten leverede sin champagne ned i glasset, og udover hende. Hvorfor havde han reageret så voldsomt på hendes navn, det var hun ikke vandt til. Hun betragtede ham roligt som han gentog hendes navn. "That was a ... different reaction than what I am used to. Tell me, why do my name cause such a reaction from you?" Den slags reaktioner fik hun normalt af helt andre grunde, og hun havde intet gjort som var tilnærmelsesvis i nærheden af det.

Hendes blik fulgte hans rundt i lokalet, og hun så derfor ikke da han rykkede sig tættere på, mærkede det faktisk først. Hendes blik drejede sig langsomt så deres øjne mødtes, alt imens hun lyttede til den fløjlsbløde stemme som tilhørte ham. Hendes ene mundvig trak sig op i et skævt smil som han snakkede, og hun kunne ikke lade være og smile over de komplimenter han gav hende. Hendes blik bevægede sig ned til hans jakke, som hun rettede med den ene hånd lige ved halsen. Hendes hånd blev liggende fladt der, som hendes blik igen fandt hans. "Something tells me its the same with you. Since you managed to just say just what I was thinking not so long ago. Not that I mind, but..." Hun rykkede sig så de stod helt tæt, og havde nu begge hænder hvilende imod hans bryst. Hun bed let i sin egen læbe før hendes tunge let gled henover underlæben. "I don't know how you did it, but I will warn you. If you are somehow able to read my mind, I wont take responsibility for my thoughts." Et halvt fnis/grin forlod hende som hun stod der og kiggede dybt ind i hans øjne, et drilsk glimt i hendes øjne. *Such a charmer, but are you just words and no fun? I hope not*
Tilbage til toppen Go down
Julian

avatar

Humør : Let's talk about sex, baby - let's talk about you and me!
Fag : Underviser i: matematik, astronomi og hjemmekunstskab. Hjælpeunderviser i: yoga og sportsgrene.
Antal indlæg : 550

IndlægEmne: Re: Let me show you have to have some REAL fun - Julian    Tirs apr 03, 2018 12:42 pm

Should I tell her? Umm - better not! I alt fald ikke den rigtige grund, ikke uden at være sikker i så fald. "Just head that name before somewhere, aren't they like royale or something? Don't tell me, are you a princess?" sagde han tøvende, hun kunne meget vel ligne en da! Efter hans mening var hun den bedst klæde kvinde tilstede her til aften, hun var smuk og frygtløs og han beundrede hende for det.
Han tog et sip af sin champagne og bemærkede så hendes fingre der vandrede, var det en invitation?
Han ture ikke tale, ikke endnu, lod hen komme nærmere, gengældte hendes blik - uden selv at afsløre noget i egne øjne. Han stod fuldkommen udtryksløs, holdte næsten vejret - Yes, continue?
"Well, that was.." begyndte han, før hans absigt blødte lidt op - alvoren var igen forsvundet, hun drillede ham jo! Such a tease! Show her how it's done - mesmerize her!
"I wouldn't dare Miss - But how intriguing it would be, that we just, like it just occurs sometimes, that we happen to have exactly the same opinion on this.. Whole thing? Like minded ha'?" sagde han stille, som hans fingre langsomt gled op og tog et blidt greb om hendes håndled, trak hendes hænder blot en centimeter væk fra sin brystkasse, som han intenst nedstirrede hende.

"Yes thank you, let's go have that fun you're pining after, shall we?" sagde han så, nu som han faktisk gengældte hendes drillende blik, og selvfølgelig afslørede overfor hende, at ja - han læste hendes tanker.
Han slap det ene håndled, men den anden hånd slap ikke helt, i stedet tog han hendes hånd i sin, før de gik bestemte han sig dog lige for at bunde sin champagne, og så begyndte han ellers at føre hende gennem menneske mængden, håbede blot ingen ville stoppe deres flugtplan. "Where to Miss? You know any fun places in this boring old building?" sagde han til hende over skulderen, et næsten barnligt legesygt smil om læberne - This will be fun - so exciting, wonder if she's just as hot without the dress, as she is in it?
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Let me show you have to have some REAL fun - Julian    Søn apr 08, 2018 6:03 pm

Hun havde bare sendt ham et lettere opgivende blik som han havde spurgt om hun var en prinsesse, jo hun havde da hørt om at nogle var nærmest kongelige, men det var ikke hende. Hun havde levet sit liv med sin mor, og ikke været en del af den del af familien som bar navnet Sinclair. Hun rullede bare opgivende med øjnene. "Figured it was Sinclair that made you react like that. I lived most of my life far away from here, I am not part of this royality as you call them."

Hendes blik rykkede sig ikke det mindste, hendes smukke gråblålige øjne forblev låst med hans, som han svarede hende, charmerede hende. Well well, han vidste hvad han lavede når det kom til kvinder, det var faktisk rart det ikke var en eller anden lille genert skoledreng som stammede nervøst. Hun skulle til at sige noget da han rykkede hendes hænder en smule, men i stedet krøb hendes læber op i et skævt smil som han direkte svarede på det hun havde tænkt. Hun havde haft ret, men det gjorde hende nu ikke noget. Andre ville måske være blevet fornærmet over det, fornærmet over at vide en anden læste deres tanker, men Nymeth. Nymeth var ikke som alle andre.

Hun lukkede sine fingre om hans hånd, som han begyndte og føre dem igennem rummet. No hesitation, what a rare trait in a man. Hun var ikke klar over om han kunne læse hendes tanker når hun gik halvt bagved, halvt ved siden af ham, men det kunne også være ligemeget. Deres øjne mødtes som han kiggede over skulderen "It all depends on what you find 'fun'." Startede hun som hun spidsede læberne blot en smule. "There is the roof, if your into that kind of thing. But there is also the pool, I dont think there is anyone around there at this time. Actually I think this is the only place where people are 'active' so to speak." Hun tog et par hurtige skridt så hun kom op på siden af ham og lod endnu engang sine øjne vandre ned over den velklædte mand. "Now tell me.. what do you find 'fun'?" Der var noget halvt udfordrende over hendes stemme, men mest af alt var det den flirtende klang som var dominerende i hendes feminine stemme.
Tilbage til toppen Go down
Julian

avatar

Humør : Let's talk about sex, baby - let's talk about you and me!
Fag : Underviser i: matematik, astronomi og hjemmekunstskab. Hjælpeunderviser i: yoga og sportsgrene.
Antal indlæg : 550

IndlægEmne: Re: Let me show you have to have some REAL fun - Julian    Fre apr 13, 2018 9:28 am

"But you are related after all? You know how?" svarede han blot, ikke fordi han egentlig prøvede at blande sig, han var blot nysgerrig. Okay en smule mere end bare nysgerrig vel, men hvem var hun i familie med af dem, hvem var hende far, hvem var hendes mor? Det intresserede ham. Tænk at kunne have knaldet enten Stephen eller Rebekahs, datter eller barnebarn? Ville ville ikke gerne kunne prale lidt med det, helt ærligt?

han grinede lidt drengerøvs agtigt tilbage til hende, som de nåede hen til elevatoren, helt uforstyrret heldigvis, han trykkede på knappen og håbede ikke nogen nåede at fange dem før de var væk. "Yes of cause!" udbrød han bare, som dørene gled fra hinanden og han trak hende ind med sig, selvfølgelig i en blid elegant bevægelse, hun skulle ikke snuble, ikke med de høje hæle jo. "I wanna go swimming, but I must apologize, I don't believe I've brought my swimsuit" grinede han bare, med den drengede charme. Han ventede til hun havde trykket knappen ind og dørene lukkede sig, før han tog et skridt nærmere hende og vendte sig mod hende. "I'll just have to do it in the nudes, I hope you don't mind?" sagde han stille, som han rakte frem og snoede en hånd omkring hendes yndefulde talje, som den placerede sig på det øverste stykke at hendes lænd. "Well, you? Or I hope so, you seem like quite the fun?" hviskede han stille, lidt dybere i tonen, ikke så ungdommelig og legende som før - mere mandigt og dominerende. Han lænede sig helt frem mod hende, til han kunne mærke hendes åndedræt mod sit ansigt, øjnene vigede ikke fra hendes. Game, set, match - what's your move miss?
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Let me show you have to have some REAL fun - Julian    

Tilbage til toppen Go down
 
Let me show you have to have some REAL fun - Julian
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Moonlight Falls :: The King Quarter :: Sinclair hotel-
Gå til: