Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

B O L I G O M R Å D E R

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Tidus
 
Dexter
 
Leviticus
 
Samael
 
Rayna
 
Kaiya
 
Nadia
 
Lilith
 
Damien
 
Izabelle
 
Statistics
Der er i alt 520 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Otis

Vores brugere har i alt skrevet 29245 indlæg in 2182 subjects

Share | 
 

 You're sure you want my help? - Mercy

Go down 
ForfatterBesked
Alias

avatar

Humør : I take no pleasure in taking life if it's from a person who doesn't care about it.
Antal indlæg : 41

IndlægEmne: You're sure you want my help? - Mercy   Ons mar 14, 2018 8:36 pm

Sted: Gaia; Hospitalet; skadestuen
Omgivelser: ;;Hospitalet er stort hospital med mange store bygninger og små bygninger. Selve hospitalet består af mange afdelinger, da der er en afdeling til stort set alting. Både afdelinger for psykisk syge, bloddonorere , børneafdelinger, osv. Et stort og meget renligt hospital med et fantastisk personale, der elsker deres arbejde.;;
Skadestuen er, som altid, et rent kaos! Tilskadekommende over alt, læger sygeplejsker, øredøvende larm fra skrig, gråd og bippende maskiner.
Tidspunkt: 21:22
Vejrforhold: Rengfuld, letter blæsende, lige ved frysepunktet.
Påklædning: Link + hospitalkittel uden på.
Tilegnet: @Mercy
NB: Efter zombie apokalypsen

På et kontrol langt væk fra alt larmen, havde han lige nu buret sig inde. En kort pause, det var alt hvad han forlangte.
Han havde kun været ansat på hospitalet en uge eller mindre - kun nattevagter, det var hvad han havde bedt om. Det var lidt svært til at starte med, at starte et nyt sted. Mest fordi de kørte tingende anderledes end han havde været vant til i Frankrig. Det var et helt nyt system man skulle ind i. De andre havde dog taget godt imod ham, selvfølgelig havde de det, de kunne ikke stå for hans charme, det kunne ingen.

Han sad lidt ved skrivebordet og tænkte på sit hjemland, hvad han savnede mest ved det og hvad han slet ikke savnede overhovedet.
Han blev nød til stadig at besøge selvfølgelig, ejede stadig en stripklub, og den havde han ikke lige med det samme tænkt sig at sælge. Desuden var indtægten god, og så længe han kunne få en anden til at passe den for ham, så gjorde det vel ikke så meget han kun så til den en gang om måneden, eller sådan? Når han altså lige kunne fri til det.

Han rejste sig efter et par minutter fra sin stol, greb sin kittel og fik den trukket på igen, som han forlod kontoret og gik hen af gangen. Han tog elevatoren ned til skadestuen, hvor han havde hjulpet til den sidste uges tid. De havde spurgt om han havde haft nogen præference, men han havde bare rystet på hovedet, han var uddannet til det hele, han havde mange uddannelser faktisk, men de kunne de jo heller ikke vide. Nå men de havde sat ham til at arbejde her, og det var fint med ham. Det eneste han nogen sinde havde taget seriøst var hans arbejde,  alt andet gik som regel op i sex, alkohol og blod.

Han nåede frem til skadestuen og fik at vide hvor han kunne hjælpe hende, som han fik skubbet et clipboard i hånden med et patient nummer på, han gennem gik det hurtigt, men der stod ikke noget endnu, så det var selvfølgelig hans job at finde pigen og undersøge hendes skader. Han rynkede kort på næsen som de forskellige dufte kort drillede ham lidt, han havde ikke været helt så vant til så mange overnaturlige samlet på et sted, men det måtte han vel bare se at vænne sig til! Han så op og gik så hen til der hvor han han fik at vide hun ventede på ham, et imødekommende, professionelt smil om læberne og et venligt, bekymret blik i øjnene.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: You're sure you want my help? - Mercy   Ons mar 14, 2018 10:27 pm

Outfittet-Link

Hænderne gled op, mens musikken hypnotisk spillede videre. Den slank krop, iført en kort rose gold dress, dansede tæt op af nogle andre piger, ude på dansegulvet. Selvom andre svedet, så var dette ikke tilfældet for den unge pige, der stod blandt dem. Hun smilede over de fyldige rosa læber, før hun stoppede, da hendes veninder gjorde, eftersom det var tid til shots. Mercy fulgte med sin veninde Clarice, som boede i Gaia og som hun også skulle overnatte ved, eller nærmere havde fået nøglen til hendes lejlighed, eftersom Clarice altid endte med at score og tag med en fyr hjem. Mercy maste sig gennem den store mængde, hen af mod baren. Hun stillede sig ved siden af Clarice, så de kunne få nogle shots med de andre piger der var der. En fyr kom gående forbi og slog Clarice i røven, før hun vendte sig om og tog fat i fyren. " What the fuck do you think, you are doing?! ". Fyren stoppede op og betragtede Clarice med et lettere fuldt blik, før han grinte og sagde " Typical sluts, always unhappy, but always want attention. Make up your damn minds ". Clarice knugede sine hænder og gik direkte hen mod fyren, før Mercy kunne nå at vende sig om og tag fat i hende. Clarice gav fyren et ordentligt slag direkte i ansigtet og før hun vidste af det, var hun endt i en slåskamp. Clarice´s hår blev taget hårdt fat i, af en pige der fulgtes med fyren, hvorefter Mercy prøvede at splitte dem ad, mens Clarice prøvede at hive og slå i fyren.

" Stop it! ". Mercy prøvede at rive dem fra hinanden og i processen, endte hun med at blive ramt af en albue, dog hvor fra anede hun ikke. Hun mærkede slaget mod sin fyldige underlæbe, der gav sig en smule, før den fik en lille flænge, hvor blodet begyndte at glide ned af. Mercy tog sig en smule til sin læbe og så blodet i sin hånd, før hun rystede på hovedet og lænede sig hen over baren, tog en af is spandene, før hun hælde det ud over begge tøser, der med det samme stoppede og kiggede chokeret på Mercy. " THATS FUCKING ENOUGH ALREADY! ". Derefter så hun mod fyren, der stod og grinte af det hele, før hun kastede spanden efter ham. " Do you think this is funny? ". Fyren blev ramt og det sendte en vrede igennem ham, i det han udså Mercy som sit target. All hell var løs og da dørmændene kom, havde Mercy reddet sig en flækket læbe, i venstre side.. samt fået en rift over sin kind, lige under højre øje, samt det smukke lange hår, sad en smule uglet og Clarice havde fået noget hår hevet ud forneden, samt fået hendes trøje til at gå i stykker. Mercy havde også fået lidt blå mærker på sine arme, der så småt var ved at vise sig, samt på venstre side lige ved kæben til øret. Hun sukkede tungt, i det hun kiggede mod Clarice, før de snakkede med dørmændene og fik karantæne i en måned, men dog slap for politiet. Mercy tog sig en smule til sit højre håndled da det gav et stød fra sig, der var smertefuldt og fik hende til ikke at ville bevæge den yderligere, i det hun sagde " Fuck.. i think i busted my wrist.. on his face ". Hun sukkede, før hun så mod Clarice, der prøvede at holde en latter inde, inden Mercy, smilede en smule provokeret, inden hun sagde " Oh, so you think its funny?.. well, guess how gets to go home alone now, and without a guy ". Clarice så lettere overrasket på Mercy, før hun grinte og sagde " I think you need to get that looked on, you look worse than me girl, and i took all the punches ". Mercy rakte tunge af hende, i det hun sagde " It´s okay, i will get myself a cap to the hospital, just get home safe okay.. when its looked on, i will come home to you ". Clarice så kort på hende og ventede lidt, før hun trak på skulderne og sagde" Fine girl, your loss.. but be careful, there are all kinds of freaks in this city ". Med disse ord krammede hun Mercy, før hun gik den anden vej end Mercy.

Mercy ankom til hospitalet, efter at ha ringet efter en taxi og blev kørt direkte til hoved indgangen. Hun rettede på sit hår med sin friske hånd, før hun forsigtigt så rundt, inden hun gik hen til receptionen og sagde " Hey.. so.. some guy broke my hand, i think?. Is it something that can be looked at? ". Hun blev kort undersøgt af en kvindelig sygeplejerske, før hun sagde " I think your hand is sprained instead, but if you will follow me, then i will bring a doctor to look at you. You are in luck, If you had come just an hour before, then we might not have had the time to look at you ". Da hun havde fulgt hende hen til et af rummene, hvor man kunne blive undersøgt, samt hvor der var en hospitals briks inde i rummet, i hvid. Kvinden gjorde et kort kast med sin hånd mod rummet og sagde " There will come a doctor shortly and look at your hand, and that lip ". Mercy nikkede forsigtigt, før hun så en smule rundt i rummet, da døren blev lukket ind til det ikke alt for store rum. Hun gik hen til spejlet og rettede en smule på sit makeup, eftersom hendes mascara var blevet en smule smudged, men ikke nok til hun ikke kunne rette det. Hun satte sig derefter hen på hospitals briksen efter at ha rettet sit hår, samt makeup, før hun gik tilbage og satte sig på briksen og ventede og ventede. Da der var gået næsten en halv time, rejste hun sig op, i det hun besluttede sig for, at hun ikke ville vente længere, dog i det hun rejste sig op, hørte hun døren gå op. Hun så mod manden der kom ind, i det hun sagde " Are you a doctor, or else im just gonna go. I have waited like an eternity ". De uskyldige isblå øjne, betragtede manden, med sine store dådyr øjne, med en smal flænge under højre øje, samt en flække i venstre side, ude i siden af sin underlæbe, samt blå mærker hist og her, samt ved kæben. Hun var iført en tæt siddende rose gold dress, der dog var blevet lidt plettet af hendes eget blod, samt hendes rose gold stiletter, med smukke silkebånd drejende op af benet, til under knæet af hende og bundet i en sløjfe bagpå. Hendes fingernegle var en smule spidset og blanke, samt fingrene slanke. Hun havde en smal talje, med brede hofter, så hun fik timeglas form, samt håret var næsten helt sne hvidt og gik hende til under brystet.
Tilbage til toppen Go down
Alias

avatar

Humør : I take no pleasure in taking life if it's from a person who doesn't care about it.
Antal indlæg : 41

IndlægEmne: Re: You're sure you want my help? - Mercy   Tors mar 15, 2018 12:24 am

Han lukkede roligt døren i bag sig, lukkede lidt af alt larmen ude, selv om det nok mere var for hendes skyld end hans. Han kunne stadig nemt høre hvad der skete omkring dem, men hvis han koncentrerede sig kunne han godt skrue lidt ned for det alligevel. Han fik øje på kvinden med det samme, et let blik gled ned over hendes påklædning, selv om der ikke var meget at se. Han rynkede lidt på næsen over synet. Alias var gammel, og derfor også gammeldags. Han forstod ikke helt nutidens mode, med det tøj kvinderne bar, det var alt for afslørende! Lagde aldrig noget være tilbage til fantasien. Jaja man kunne se hvad man tog med hjem, men det var sgu næsten sjovere havde det været en overraskelse! Han kunne godt lide lidt spænding, lidt mystik. Hende her var der intet mystisk over, hun var den type, og han kendte hende alt for godt.

Han nikkede med et klart roligt blik i øjnene, før hans blik igen gled over hende, dog denne gang udelukkende professionelt, som han tilså hendes skader på afstand. "Dr. Yahweh, miss" svarede han hende køligt, som han snuste langsomt ind: engel. Han ignorerede hendes flabede kommentar og nikkede bare roligt mod sengen, som han lydløst spurgte om hun ville sætte sig ned. Hans øjne gled ned over det clipboard han havde i hånden og han fandt så en kuglepen frem, klar til at notere hvad hun om lidt ville fortælle ham. "And how are we tonight miss?" spurgte han hende, det virkede ikke til, at hvad end hun nu havde af skader var særlig livstruende, så hun havde vel ikke noget imod han stillede et par spørgsmål først, det var også bare for at få at vide hvilket mental stadie hun lige nu var på.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: You're sure you want my help? - Mercy   Tors mar 15, 2018 12:39 am

De isblå øjne, gled kort over doktoren, da han trådte indenfor og lukkede døren. Hun så flovt på ham, da hans øjne kort vandrede ned over hende. Hun foldede sine arme en smule, dog gav hun en kort grimasse af smerte fra sig, da hun kom til ved et uheld, at støde sin hånd ind mod sin arm. Hun lod armene blidt falde ned ved siden igen, før hun gik hen til briksen igen, da det var han nikkede mod sengen. Hun havde respekt for, at han både ikke sagde særlig meget, eftersom hun ikke rigtig ville ud i en hel samtale, omkring hvad der var sket med sig. " Miss Lennox.. ". Hun mumlede dette for sig selv, før hun så mod ham, da hun havde sat sig på briksen.

Da han spurgte hvordan hun havde det, så hun undrende på ham og sagde " I´m fine?.. i guess ". Den franske accent kunne høres. Det var noget hun havde haft lige siden hun var barn. Hun tænkte en smule på de skader hun havde fået forvoldt sig selv. Hun var i sidste ende selv skyld i det. Hun vippede en lille smule med sine ben, mens hun så mod ham. Man kunne se på hendes øjne, at hun var påvirket af alkohol, men dog ikke andet. Hun var ikke en der fandt glæde i stoffer, selvom hun aldrig havde prøvet det, så var det ikke ligefrem noget, hun havde i tankerne om at prøve. " I was in a fight.. but you should see the guy, hes got it much worse than me ". Hun smilede drilsk og prøvede at holde humøret en smule oppe, skønt hendes håndled bankede af smerte.
Tilbage til toppen Go down
Alias

avatar

Humør : I take no pleasure in taking life if it's from a person who doesn't care about it.
Antal indlæg : 41

IndlægEmne: Re: You're sure you want my help? - Mercy   Fre mar 16, 2018 8:16 pm

"Miss Lennox" gentog han roligt, hans øjnede skiftede fra clipboardet og op til hendes ansigt igen. Han målte hende lidt med øjnene, før han bare nikkede og så ned igen med en tænksom mine. Hun lod heldigvis til at være faldet lidt ned nu, hvilket passede ham fint, han havde ikke tålmodighed til en eller anden møgforkælet møgunge, der skulle brokke sig og prøve at fortælle ham hvordan han skulle gøre sit arbejde. Han lagde godt nok mærke til den franske accent i hendes stemme, den matchede hans egen og fik ham til kort at smile, det var altid rart med noget bekendt.
"I'm glad" bemærkede han kort, som han så hende i øjnene igen, denne gang med et smule mere varme i de døde øjne.
Han behøvede dog ikke se hendes i øjnene for at vide at hun tydeligvis var påvirket, han kunne dufte det i hendes blod. En lækker lille cocktail faktisk.
"Oh really? Sounds intriguing.." sagde han køligt, før han hævede det ene øjenbryn til hendes drilske smilen. I don't play by those rules hon'
"So please tell me, what can I do for you miss?" spurgte han roligt, øjnene gled hen over de allerede påbegyndende blå mærker, før hans blik standsede ved hendes håndled. Det var måden hun bevægede det på, holdte det på, han så det med det samme. Han bøjede sig let ind over hende, en smule intimiderende, som han så hende undersøgende ind i øjnene, dog en dyb indånding, før han lænede sig tilbage, et mere brændende blik i hans øjne, men ellers helt udtryksløs, meget elegant og diskret selvfølgelig. Duften af det søde engle blod mixet op med en god sjat alkohol - Yes most definitely a delicious little cocktail..
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: You're sure you want my help? - Mercy   Fre mar 16, 2018 9:27 pm

De isblå øjne, lyste svagt op i belysning fra loftet´s rør lys. De bar en kort lighed med blå krystal over sig, samt bar et uskyldigt næsten bambi ligene udtryk over sig, grundet de ravne sorte øjenvipper, der strak sig et godt stykke ud fra hendes øjenlåg af. Hun kunne ikke lade vær med at lade sine øjne vandre over Alias krop, samt ansigt. Hans blege men nærmest marmor ligene hud. Den måde ansigtet var indrammet af kulsorte hårtotter, hist og her, men dog alligevel på sådan en effortless måde. Hans læber, forfærdelig tiltrækkende, næsten sensuelle.. hans krop, lang og rank, velformede hænder, med lange fingre.. næsten som en. Det slog hende pludseligt. Var han mon en vampyr?. Han kunne næsten ikke være andet, med sådan et tiltrækkende udseende, sådan en alpha udstråling, så selvsikker, samt hans franske accent, så sensuel.. så rolig, men bar dog alligevel en kølig tone over sig.

Da han gentog hendes efternavn, så hun kort ned, ikke fordi hun ikke turde kigge på ham, men hun følte sig lidt utilpas. Ikke fordi han var vampyr, men bare hans tilstedeværelse, den virkede så påtrængende og så krævende, som krævede den opmærksomhed fra en. Det var først nu, at hun så småt var ved at komme sig en lille smule over sin berusende tilstand, ikke nok til hun ikke var påvirket, men nok til at se hvilken skønhed der stod foran hende. Da han så hende i øjnene, så hun flovt væk fra hans blik, ikke ved at vende hovedet, men blot sit blik væk fra ham, som fangede noget andet hendes opmærksomhed, skønt det ikke gjorde.

Da han bøjede sig let ind over hende, trak hun sig en smule bagud, før hun så ham direkte i øjnene, med de glansfulde øjne, der genspejlede ham i sig. En svag rødmen steg til hendes kinder og gav hende en blid kulør over næseryg og kindben, før hun mærkede ham trække sig væk og vendte flovt ansigtet væk, inden hun svarede tøvende, med en blid melodisk tone, der bar en feminin lys klang over sig, med den sensuelle franske accent. " M-My hand.. can you look at that ". Hun holde forsigtigt sin hånd frem mod ham. Den var lidt blålig, men hun kunne dog bøje den, så den burde kun være kraftig forstuvet, hvilket også burde kunne tydes, på at den hele tiden gjorde afsindig ondt og ikke blot når hun bevægede den kun. " And also, my bottom lip.. it dosent need stitches?.. does it ". Hun var en smule bange for nåle, samt hun håbede inderligt, at den ikke havde brug for at blive syet. Den havde en flænge i sig, dog ikke alt for stor, ikke nok til at det ikke ville kunne heale pænt naturligt, ved mindre det selvfølgelig blev provokeret og sprang op igen. Hun prøvede at undgå at smile, eftersom det gjorde ondt, over hendes kindben, samt læbe.
Tilbage til toppen Go down
Alias

avatar

Humør : I take no pleasure in taking life if it's from a person who doesn't care about it.
Antal indlæg : 41

IndlægEmne: Re: You're sure you want my help? - Mercy   Søn mar 18, 2018 1:35 am

Han opfangede kort hendes rødmen og det flygte blik, men gav det ikke videre tanker. Han udførte blot sit arbejde, så da hun nævnte hans hånd, gled hans kølige fingre ned omkring hendes albue og tog et blidt tag som han løftede hånden frem mod sig, han havde lagt clipboardet fra sig på sengen imens han bare undersøgte hendes hånd i tavshed. Lidt efter slap han hende igen og samlede clipboard op igen, som han skriblede det ned. "Let's go get it scanned" sagde han bare før han vendte ryggen til hende, gik hen til døren og holdte den åben for hende så hun kunne gå ud på gangen. Han fulgte hende ned af gangen og ind i et nyt rum hvor han fik placeret hende på en skammel. "Stay still" sagde han bare og lagde hendes hånd hånd på den kolde plade, før han kørte røntgenmaskinen ind foran hende, så den var klar til at tage et billed af hende. Han nikkede. "Just a few seconds" sagde han, før han forlod rummet, billederne blev taget og han førte hende tilbage til værelset før. "You''ll have to wait for a bit.. But no, you don't need stitches.." sagde han bare, virkede mere kølig end før. Måske fordi hendes duft alligevel havde sneget sig ind under huden på ham, og gjort ham en smule lækker sulten? Og for at abstrahere fra det, behandlede han hende på grænsen til fjendtligt.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: You're sure you want my help? - Mercy   Søn mar 18, 2018 3:41 pm

Da han blidt tog om hendes hånd og studerede den, kunne hun ikke undgå at skære en grimasse af smerte. Det dunkede forfærdeligt i hendes hånd, som havde hun fået revet noget i stykker indeni, dog ville hun lade de professionelle om at vurderer hvad der var sket, eller hvad der skulle ske fremover, med hendes stakkels hånd. Da han slap hendes hånd og sagde at de skulle ha den skannet, lod hun sig forsigtigt glide ned fra sengen af og så på ham med et anerkendende nik. Hun fulgte med ham og så forsigtigt mod ham, da han holde døren åben for hende, før de gik ud på gangen. Hun kunne ikke lade vær med at føle sig alt for overdressed, til at være på hospitalet og pludselig fortrød hun næsten sit valg af kjole. Hun gik ind i rummet og satte sig på skamlen, før hun holde sin hånd stille på den kolde plade, inden hun så mod ham.

Da de endelig kom tilbage til det andet rum, satte hun sig henne ved bordet, i stedet for henne ved sengen. Hun så ingen grund til det, eftersom de allerede havde undersøgt hende. " Okay, thats good to know ". Hun sad en smule i ubehag og følte lidt, at alt venlighed der før havde været der, var forsvundet. Hun så forsigtigt mod ham, før hun tog sin mobil frem med den gode hånd, i det hun sagde " I´m just gonna go outside for a bit.. until the results are in ". Hun rejste sig forsigtigt og gik hen til døren og åbnede den, før hun trådte ud, dog i det hun kom ud, blev hun stoppet af den kvindelige sygeplejerske fra tidligere, der havde sat ved receptionen. Hun gav hende en pose, som hendes veninde havde været forbi med, med noget nyt tøj. I posen lå der en oversize trøje, samt nogle nye støvler. Mercy skrev en kort besked over mobilen til hende, hvorefter hun fik svar tilbage, angående at hun tænkte det ikke havde været godt med bukser, med den hånd hun havde.

Outfittet

Da hun kom ind igen, havde hun været ude og klæde om. Hun var iført en mørkegrå oversize trøje, samt sin kjole indenunder, der ikke kunne ses. Samt nogle lange grå støvler, der gjorde, at man kun kunne se hud, et lille bitte stykke mellem lår og trøje, det var det eneste. Hun følte at det holde bedre på varmen, samt følte sig mindre udsat både for blikke men også vejret. Hun sad i det stykke tid hun ventede og kiggede en smule på sin mobil, før hun så mod Alias og spurgte " rough night? ". Hun tænkte på da han havde virket køligere tidligere... det måtte være på grund af stress.. hun kendte det fra sine adoptiv forældre.
Tilbage til toppen Go down
Alias

avatar

Humør : I take no pleasure in taking life if it's from a person who doesn't care about it.
Antal indlæg : 41

IndlægEmne: Re: You're sure you want my help? - Mercy   Man mar 19, 2018 12:31 am

Han nikkede i det hun fortalte ham hun ville gå ud, sikker for at få noget luft eller ringe til en mor, far? Hun så ikke gammel ud, hun duftede ikke gammel, sidst i teenager årene? Han trak blot på skulderne, som om han ikke var ligeglad egentlig. Han forlod selv værelset for at tjekke op på resultaterne, dog alligevel med en stærk formodning om hvad der var galt, så han fandt det frem han skulle bruge til at forbinde hendes hånd og gjorde det klar.
Han gik forbi sit kontor, hvor han smed sig på en stol en 10 minutter mere eller mindre, han havde en vandflaske til at stå på bordet, dog ikke fyldt med vand. Han tog et par tåre af den brændende væske, og da han igen forlod kontoret for at finde tilbage til kvinden, følte han sig allerede en smule mere tilpas.

Han åbnede døren ind til hende og hun var tilbage, dog klædt i et nyt outfit? Hvorfor? Kvinder og deres tøj altså. Det kunne da være ligegyldigt nu, han havde jo set hende, faktisk, så kunne han lige så godt bare have set hende nøgen, så meget af hende havde han set!
Men hvorfor også blive vred over den slags? Hvorfor gjorde hun ham så irriteret? Hvad var der ved hende? Et eller andet vel..
I det mindste var duften af blod ikke så stærk som før, og det hjalp på koncentrationen, han havde dog alligevel stadig lyst til at rive hovedet af hende, eller flå struben op.. Drikke hver eneste dråbe blod i hendes ynkelige lille krop.. Så svag.. Svage lille engel!
Han nikkede en smule venligere til hende nu som han kom hen til hende hvor hun sad. "You can say that.." mumlede han bare bare, og lagde papirerne fra sig på bordet. "It's not broken, but you've got a pretty bad sprain.. So I'm gonna put a bandage on it, and you should wear it for a couple of weeks, okay?" sagde han så, før han fandt bandagen frem, og trak en stol hen foran hendes, som han satte sig på. "Hand please" sagde han og rakte ud efter hendes hånd. Da hun havde rakt ham den, forbandt han den så forsigtigt og blidt som han nu kunne. Derefter stillede han et et plastik glas med piller på bordet, "For the pain.. You can take two a day.." sagde han og nikkede så til hende..
Så var det overstået.. Han kunne slippe af med hende nu.. But.. He could also follow her home, make her his dinner? Intriguing.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: You're sure you want my help? - Mercy   Man mar 19, 2018 1:31 am

Hun hævede det ene bryn en lille smule, da han mumlede tilbage til hende, dog tog hun det blot, som at han ikke var den snak saglig type, samt han var jo også en doktor og ikke en eller anden af hendes venner, hun havde været forbi, så hans stilhed var forståelig. Da han fortalte at hun havde en rigtig slem forstuvning, nikkede hun bekræftende, før hun fulgte ham med sine øjne og rakte forsigtigt sin hånd frem mod ham. Hun skar kort en grimasse af smerte, da han begyndte at forbinde den, dog forsvandt det så småt igen, eftersom hun gjorde sit alt for at undgå at lægge for meget i smerterne, skønt de var store. " So a couple of weeks.. got it ". Hun nikkede kort og så mod plastik glasset, han havde sat frem med piller i. Hun tog forsigtigt om det, med den gode hånd, før hun læste på dets markat, inden hun nikkede.

Da det var overstået og han slap hende, gav hun et lille smil fra sig og betragtede sin hånd foran sig, inden hun så mod Alias og holde sin gode hånd mod ham, for at trykke hans hånd. Vis han tog den, ville hun blidt trykke hans hånd, ellers ville hun blot tag hånden til sig og sige " Thanks.. ". Inden hun ville tag sin pose og forsigtigt lade sit blik hvile på ham, inden hun ville smutte ud af døren og lukke blidt efter sig. Hun gik med langsomme skridt hen af mod døren til hospitalet, før hun gik hen og blev skrevet ud. Hun betalte for pillerne ved receptionen, inden hun gik ud fra hospitalet og så forsigtigt rundt. Hun ringede til et taxi nummer, men blev dog enig med sig selv om, at efter hele 10 minutters venten, at hun blot ville gå hjem til sin veninde, selvom der var en god gå tur, på næsten 20-25 minutter.
Tilbage til toppen Go down
Alias

avatar

Humør : I take no pleasure in taking life if it's from a person who doesn't care about it.
Antal indlæg : 41

IndlægEmne: Re: You're sure you want my help? - Mercy   Tors mar 22, 2018 12:36 am

Alias nikkede bekræftende, som hun blot gentog hans ord. Han var ved at være træt nu, det var tid til en pause. Hun lignede også en der kunne bruge en pause gjorde hun ikke? A break form life - that is! tænkte han ondskabsfuldt om hende, som overvejelserne om, at netop hun skulle blive hans aftensnack denne dag - blev mere og mere indbydende.
Han greb hendes varme hånd som hun havde rakt ham, og trykkede den hårdt, måske endda lidt for hårdt, med vilje. "You're quite welcome miss, have a nice evening" tillod han sig at svare, som han var blødet lidt mere op igen, nu med et drillesygt lys i øjnene. Han slap hendes hånd efter lidt for lang tid, og betragtede hende forlade værelset. Han forsvandt selv ud samme vej som hende, informerede sin overordnet om, at han ville tage en halvtimes pause, hvilket der blot blev nikket godkende til.

Så smed han den hvide hospitals kittel inde på sit kontor, trak den blå striktrøje overhovedet, ja, trak faktisk alt tøjet af til han stod i underbukser, i stedet klædte ham om til et par løse jogging bukser, en t-shirt, en hættetrøje og nogen sneakers - alt sammen i sorte eller mørke farver. Hans samlede kniven op han altid havde bag på i bæltet, også på sin vagt - den var en del af ham, ligesom korshalskæden, noget han aldrig tog af, lige meget hvor mange pinsler den gav ham - han havde lært at leve med det.
Det hele havde taget meget kort tid for ham, og så var han ude i natten igen, brugte sin næse til at finde hende, det var ikke engang svært, duften af hendes søde blod havde sat sig fast i hans næse.
I de mørke gydere lidt fra hospitalet fandt han hende, dumme tøs havde valgt at gå hjem alene, og så i de sko der? Måske skulle han starte med bare at brække hendes ben?!
Han piftede drillende af hende, da han var kommet tæt nok på, drillede bare, lod hende ikke se ham, forsvandt hele tiden ud af hendes synvinkel, men blev ved med at pifte, bare for at forvirre hende, og skabe lidt panik også. Ind til han gled frem for skyggerne lige foran hendes ansigtet, lyden af hendes hjerte der bankede stærkt i hendes brystkasse gjorde ham glad. "RUN!" råbte han hende ind i ansigtet! Intet var så sjovt som en lille jagt! Man var vel et lille legebarn, eller en djævel sendt fra helved, med dyriske og sadistiske tendenser..
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: You're sure you want my help? - Mercy   Tors mar 22, 2018 12:57 am

De isblå øjne, gled langsomt ned og betragtede sin hånd for en kort stund, men ikke den dårlige, nej nærmere den gode. Den måde han havde holdt hendes hånd, lidt for lang tid.. og den tone han havde holdt?. Lagde hun for meget i det. Hun sukkede svagt og fortsatte med at gå videre, mens hun prøvede at få ringet sin veninde op igen, men der var ingen der tog den, så hun besluttede sig blot for at give op og putte den tilbage i tasken, inden hun fortsatte. Hun gik og fik en svag fornemmelse, som om nogen holde øje med hende, men det kunne vel ikke passe?. Hun kunne ikke rigtig se nogen i nærheden, så hendes blik begyndte at søge op mod husmurene, men der var intet lys at se, andet i nogle enkle, længere væk fra hende, dog så svagt, at hun ikke kunne forstille sig, at det var der, hendes indre uro skulle være kommet fra. Da hun så hørte piftet.. vendte hun sig hurtigt om hvor lyden kom fra, men. " What..? ". Hun så undrende mod retningen, før hun hørte piftet igen. Hun så forvirret rundt om sig selv.

" COME OUT COWARD! ". Hun stoppede brat op, i det hun pludselig vendte sig om og fandt sig selv, stående ansigt til ansigt med personen der havde piftet af hende, leget med hende. Hun mærkede sit hjerte der sad oppe i halsen og hvordan adrenalinen skød rundt i hendes krop, før hun blev råbt ind i hovedet, inden hun trådte forskrækket bagud, hvilket fik hende til at vride rundt på anklen. " Ah!.. ". Hun bed tænderne sammen hårdt, før hun hurtigt vendte sig om og begyndte at sætte i løb. Hun kunne mærke sit hjerte banke mod sit bryst, samt hvordan alle sanser syntes at være i alarm beredskab. Hendes ankel gjorde ondt, hvilket fik hende til hurtigt at runde et hjørne og trække skoene af. Hun havde tabt sin mobil samt taske længere ned af vejen, men var ligeglad for nu. Hun bed tænderne sammen, før hun brugte sin gode hånd til at fremmane en is tap, der var spids, inden hun holde den som et våben og ventede. Hun prøvede at lytte, om han var nær eller ikke. Hun kunne ha svoret.. at det var Dr. Yahweh, hun havde set foran sig, for blot nogle få sekunder siden.
Tilbage til toppen Go down
Alias

avatar

Humør : I take no pleasure in taking life if it's from a person who doesn't care about it.
Antal indlæg : 41

IndlægEmne: Re: You're sure you want my help? - Mercy   Ons apr 04, 2018 1:00 am

At jagte hende var sjovt, faktisk var det højdepunktet på hans dag, han elskede at se hende forsøge at løbe fra ham. Bestemt med de højst støvler, og det lange hår der fejede hen over ryggen, røven der hoppede op og ned! Han fulgte nemt med.
Han skævede kort til det hun havde tabt, men gjorde intet for faktisk at samle det op, han var ligeglade. I stedet indhentede han hende blot og grinede højt og hånligt som hun stod der, med hvad var det, en istap? Virkelig? Og hvordan skulle det hjælpe. Han trådte ud af skyggerne tog stramt fat om hendeshånd, som han stod bag hende med en arm rakt rundt om hende. Han klemte så hårdt hun blev nød til at slippe, og istappen faldt til jorden og splintres. "You know - the best part about my job, is I get to save lifes - quite remarkable right?" hviskede han ind mod hendes øre, som han tog fat om hendes spinkle kort med den anden arm og hev hende ind til sig, til deres kroppe mødtes. "But then I go home at night - feeling cheated? Like cheating death you know? And well yes, I decided if I get to play God, I can also play Death? right? So here we are - you wanna make a last wish?" hviskede han stille, som han lænede sig ind mod hende, strøg hendes hår tilbage for at blotte hendes hals, "ups - too late!" erklærede han og sank sine skarpe hugtænder ind i hendes nakke, som han lukkede øjnene i nydelse - engel - og så med et ekstra pift af alkohol - fantastisk! Han sugede hårdt til, holdte hende stramt fast, mhmmm - best night snack in a really long time - thank you darling!
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: You're sure you want my help? - Mercy   Ons apr 04, 2018 1:11 am

Hun kunne høre det høje hånlige grin, hvordan det næsten skar i hendes øre og gav genlyd mellem husene, der stod næsten klods op af hinanden. Hun så desperat rundt, efter det mindste lys, i de næsten tomme og mørklagte vinduer, der omgivede hende. Hun mærkede hvordan der blev taget stramt fat rundt om hendes hånd, samt en arm der sneg sig om hende, inden hun mærkede hvordan hånden om hendes slanke håndled, stramte så hårdt, at hun tabte istappen. " Arhh! ". Hun bed tænderne hårdt sammen og klemte sine øjne en smule. På den ene side, havde hun lyst til at råbe efter hjælp, men på den anden side, frygtede hun lidt, om hvad han ville gør, vis der kom en.. der ikke var magtfuld nok til at hjælpe, så ville hun blot bringe en anden i fare, så hellere selv stå alene med faren. " Release me you monster! ". Hun stivnede næsten af skræk, da hun mærkede hans ånde, hvordan luften gled ud med kun hans ord, mod hendes sensitive øre.

Hun gav et lille spjæt fra sig, mens hun prøvede at vriste sig fri. Hun mærkede sin ryg støde mod hans faste bryst og stod som lammet. Hun kunne ikke rør sig, men ikke af frygt, nærmere chok. Hun kunne mærke hele sin krop spænde og hvordan hendes hjerte bankede hurtigere, med hvert åndedræt. Hun nåede slet ikke at ytre et eneste ord, før hun hørte ' ups.. too late. " NO! ". Hun gav et øredøvende skrig fra sig, da hun mærkede tænderne sætte sig fast i den næsten porcelæns hvide hud, der blødt gav sig under de skarpe tænder, før blodet piplede til overfladen og gled ned af hendes ryg. " Arrrrhhh! ". Hun bed tænderne hårdt sammen og mærkede en tåre glide ned af sin kind, før den blev til is.. " I SAID RELEASE ME! ". Hende isblå øjne blev en smule mere kolde i det, før hendes hænder syntes at få en iskold følelse over sig, inden hun aktiverede sin evne. Hun gjorde så frost kom ud af sine hænder og direkte mod den fremmede og hende selv, der hvor hænderne rørte. Vis det fik ham til at slippe, ville hun vende sig om, så hurtigt hun kunne og slå ud efter hans ansigt samt øjne, med hendes skarpe negle, der var filet spidse. Hun ville aldrig nogensinde være et offer igen!. Vis det virkede, vis han slap.. ville hun prøve at stikke af så hurtigt hun kunne, prøve at bruge kaoset, der havde udfoldet sig, som en escape.
Tilbage til toppen Go down
Alias

avatar

Humør : I take no pleasure in taking life if it's from a person who doesn't care about it.
Antal indlæg : 41

IndlægEmne: Re: You're sure you want my help? - Mercy   Tors apr 05, 2018 8:14 pm

Han sugede bare hårdere til, ikke at han overhovedet gad tage notits af hendes piveri! Shut up, stupid whore! Han strammede sit greb om hende, trak sine hugtænder ud og skulle til at sætte dem i igen, et nyt sted, lidt hen mod hendes skuldre, som han havde flyttet lidt på hendes trøje. Til hun så åbenbart igen prøvede at lege med is, som om det kunne hjælpe hende? Var hun virkelig så dum?!
"I'm dead you stupid whore, it dosen't work on me, I don't freeze!! I'm already ice-cold!" råbte han bare vredt af hende, som han slap hende rimelig hårdt, og alligevel gned sig lidt hvor hun havde rørt ham, men ikke så det gjorde ondt, det var bare irriterende.
Hun nåede dog ikke længere med sin plan før han i sin ultra hurtige fart havde taget fat om hendes håndled og brugt den anden hånd til at give hende en hård lussing på højre kind. Før han slap hende og skubbede hende i brystet, så hun blev slynget ind i nærmeste mur.
Som hun faldt ned af den, tydeligvis med alt luften ude af sine lunger, var han over hende igen, på hug foran hende. "I'm sorry, did that hurt?!" udbrød han bare i et væmmelig ondt tonefald. Som han tog fat omkring hendes ben, vred det roligt rundt, pinefuldt langsomt, til et par høje knæk lyde lød - "And that? Oh don't worry, just broken, come by the ER tomorrow, I'll put a cast on that too" grinede han bare, før han tog fat om det andet ben, klar til også at brække det faktisk, så hun umuligt kunne løbe fra ham igen. Men så ombestemte han sig alligevel, lænede sig frem, tog lidt fat i hendes trøje, som han flænsede den lidt fra hinanden øverst oppe. Lænede sig frem og sank sine hugtænder i hende igen, lige over hendes barm. Han brugte sine hænder til at holde hende fast, tog fat om hendes håndled og holdte dem fast mod jorden, ikke noget med at stikke af! Næh nej!
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: You're sure you want my help? - Mercy   Tors apr 05, 2018 8:43 pm

Hun kunne mærke vreden boble indeni, da han kaldte hende en luder. Men hans ord var dog sande. Hendes is ville kun virke, vis hun virkelig fik fat i ham og frossede en arm eller måske hans ansigt, så han ikke mere kunne løbe den flabede beskidte mund af hans!. Hun vred sig og endte med at slippe fri, i det hun satte farten op. * if i just!.. my wings! *. Hun skulle til at få sine vinger ud, da hun pludselig mærkede et hårdt greb om sit håndled, der fik hende til at stoppe ret brat, inden hun mærkede den hårde lussing over sin kind. " Arh! ". Hun lukkede sine øjne kort af smerte og så vredt på Alias, i det hun prøvede at slå ham med den frie hånd, men i det hun svang, slap han hende og skubbede hende direkte i brystet, så hun blev slynget ind i muren nær sig. " Uff! ". Hun gav et gisp fra sig, før hun så skrækslagen på Alias, mens hun gispede desperat efter luften. Hun følte sig ør i sit hoved, fra det blod han allerede havde taget og kunne mærke hvor meget hendes krop var blevet revet og slået i, samt hendes hånd bankede på livet løs, men adrenalinen holde dog smerten fra det, nede på et minumum.

Hun gled en smule ned af muren, mens hun prøvede at få vejret, før hun så ham træde hen mod sig, inden han gik ned på hug foran hende.. da han udbrød om det gjorde ondt, blottede hun tænder i vrede og spyttede efter ham, før hun mærkede hvordan han tog fat om hendes ben. Hun mærkede hvordan det blev vredet mere og mere rundt. " No please stop! ". Hun lukkede sine øjne, i det hun jamrede og prøvede at få hevet hans hænder væk, inden hun mærkede sit ben brække. " Arggghh!! ". Hun mærkede tårerne strømme af ren reaktion fra den voldsomme smerte, der skød igennem den slanke krop, inden hun så på Alias med vrede men ligeså frygt. Da han tog fat i det andet ben, blev hun nærmest panisk og prøvede at rive hans hænder væk. " Stop it! ". Hun borede sine negle ind mod huden af hans hænder, før han slap og lænede sig frem mod hende, før han tog fat i hendes trøje og flænsede den. " P-please s-stop ". Hendes stemme knækkede flere steder og den franske accent, var blid men ligeså rystende. " P-p-please... ". Hun hulkede svagt, i det hun mærkede ham sænke sine hugtænder ned, lige over hendes barm. Hun gav et svagt klagende piv fra sig, i det hun mærkede hans hænder finde frem til hendes håndled og holde nu begge hænder fast til jorden, så hun var magtesløs, men ikke fordi hun ikke allerede vidste, at hun var magtesløs, mod denne mand.

Hun kunne ikke klare at føle sig hjælpeløs og hun kunne mærke hvordan en stor bølge af drænet energi gled over hende, samt hendes øjne blev tunge og hendes hoved tungt. Hun så mod manden foran sig, inden hun sagde " Please.. d-dont kill me ". Hun kunne ikke dø, ikke når hun ikke havde hævnet sine forældre. Hun mærkede hvordan hele verden om hende, syntes så småt at forsvinde, før hun lukkede sine øjne og besvimede foran ham, grundet blodmanglen. Det platin blonde hår, lagde sig smukt ned af skulderne og ansigtet syntes så fredfyldt, som hun lå op af væggen. Musklerne i kroppen begyndte at stoppe med at spænde og blev afslappet, så han ville kunne mærke at modstanden forsvandt. Smerten og blodmanglen, havde gjort at hendes krop ikke havde kunnet tag mere, dog bankede hendes hjerte stadig.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: You're sure you want my help? - Mercy   

Tilbage til toppen Go down
 
You're sure you want my help? - Mercy
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Gaia :: Hospitalet-
Gå til: