Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Morana
 
Aviana
 
Yuri
 
Acacio
 
Calvin
 
Eric
 
Evanora
 
Damien
 
Lili
 
Razor
 
Statistics
Der er i alt 483 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Haniel

Vores brugere har i alt skrevet 26865 indlæg in 2067 subjects

Share | 
 

 New roomie... let's get along shall we? - Tate

Go down 
ForfatterBesked
Kain

avatar

Humør : Born tiger ain't gonna live like a Dog
Fag : Kampsport, løb, bueskydning og idræt.
Antal indlæg : 13

IndlægEmne: New roomie... let's get along shall we? - Tate   Tirs mar 06, 2018 5:38 pm

Tid
Ud på eftermiddagen
Sted
Drenge kollegiet
Vejr
Regnvejr og blæsende
Omgivelser
Nogle få på gangene
Påklædning
Outfit

@Tate

__________________________________________________

Tsk, så mange uger alene og nu skulle han pludselig have en roomie! Det var ikke fair, han gad ikke have en roomie, han ville egentlig bare gerne bo alene, det havde han det bedst med, især hvis han havde en hård periode. Han gad sgu ikke at en så på ham, mens han ikke kunne stoppe med at græde, hvem gad det! Men selvfølgelig, skolen bestemte og han skulle dele væresle med en der hed Tate. Han havde ikke mødt denne elev før, eller hvis han havde, så havde han i hvert fald glemt ham. Han var ret god til at glemme folk, især hvis han var ligeglad med dem.
Han havde fået nogle til at flytte hans seng ind på drengens værelse, siden han havde andre ting, som han gerne ville have pakket ned.
Det var måske lidt mærkeligt for fyren også, at få en roomie eller en ny roomie.
Han have pakket en masse ting, sine bøger, sine dvd'er, computer og det som betød mest, hans dyne og pude, så han kunne sove! Han havde lært, efter at havde levet i så mange år og blive ved med at flytte, at han ikke skulle have meget at flytte med.
Han prøvede at få alt med på en gang, det gik egentlig fint nok, kasserne var ikke så tunge for ham.
Da han kom hen til værelset, som han skulle dele med Tate, lagde han kasserne fra sig og bankede så på døren.
Han rettede lidt på sit tøj, inden døren blev åbnet. Han havde bare en brun sweater på, et par jeans, sko og så havde han sine høretelefoner omkring hans hals. Hans hår var bare ulet, han havde ikke haft lysten til at gøre noget ved det. Han havde heller ikke i tankerne at han skulle se godt ud for denne Tate, så han gik ikke meget op i hvordan han så ud, første gang han så ham.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Tate

avatar

Humør : Cause darling I'm a Nightmare. Dressed like a Daydream.
Fag : Still deciding.
Antal indlæg : 63

IndlægEmne: Re: New roomie... let's get along shall we? - Tate   Tirs mar 06, 2018 6:28 pm

Outfit (Sorte læderbukser, rød og sort striktrøje m. hvid t-shirt under, strømpesokker i sort, sorte tætsiddende læder handsker)

Uh uh!!! New roomie! Endeligt! Så hyggeligt, så spændende, så vildt! Han kunne ikke vente! Jovjov, han ville savne Alec, de var stadig venner, men drengen var der aldrig, og det var røv kedeligt for at sige det mildt! Han boede jo nærmest allerede hos Oliver, hvorfor ikke bare flytte ind hos ham? Tate havde endda forslået at flytte med, men det havde ingen andre end ham desværre set som en god ide! Kedeligt. Så nu var han her, havde bedt om at få en ny roomie, en af hygge sig med, have sjov med, gøre ting med! What ever! Han var med på alt og ingenting!
Han sad i sin seng med computeren på skødet som døren gik op, han klappede computeren lidt i, men lod den stadig stå halv tændt, så musikken fra højtalerne blev ved med at spille. Blid jazz musik, hans ynglings! Så var der alligevel noget menneskerne kunne finde ud af! Ellers måske havde det være en vampyr? Der havde opfundet jazz musikken? Hvem ved!
Han tiltede hovedet lidt til siden som en sød lille mørkhåret dreng trådte inden for, slæbende på alle sine ting. Tate nikkede over mod den anden seng, som i at den nu tilhørte den nye dreng, hversagod!
Han rejste sig ikke, blev bare siddende på sengen og betragtede ham, tjekkede ham ud, overvejede hvilken stilling han helst ville kneppe ham i senere? Hmm.. Så mange muligheder!
"Welcome, I'm Tate, and you must beee.... ??" sagde han så endelig og brød tavsheden mellem dem.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Kain

avatar

Humør : Born tiger ain't gonna live like a Dog
Fag : Kampsport, løb, bueskydning og idræt.
Antal indlæg : 13

IndlægEmne: Re: New roomie... let's get along shall we? - Tate   Tirs mar 06, 2018 7:25 pm

Som han trak sine ting ind på værelset, fik han øje på fyren, eller Tate, som sad i sengen. Han så ikke gammel ud, hvor gammel var han lige? Skulle han bo sammen med en teenager? De var aldrig rare altså! Men det kunne være ham her var anderledes. Det håbede Kain da lidt på, ellers havde han ham at kæmpe med, hver evig eneste dag. Han kiggede hen på sin seng og tog alle sine ting hen til den, men det første der blev smidt på sengen, var hans dyne og pude, som han så kiggede længselsfuldt på.
Det var indtil at Tate begyndte at tale til ham, præsentere sig selv. Det var der ikke rigtig behov for, Kain vidste hvad han hed, men ja, det gjorde Tate selvfølgelig ikke.
Han rettede sig og vendte sin krop i retning mod ham og gav ham et smil. Kain svarede han kort.
Han gik tilbage til at pakke nogle af sine ting ud, startede med sine bøger. Han fandt det... svært at tale med Tate. Han var ellers ret udadvendt normalt, han plejede ikke at være... hvad kaldte man det, genert?
Han kom til at tænke på at Tate før ham, havde haft en roomie, han vidste det fordi han havde rodet rundt i nogle papir, som han ikke rigtig burde havde rodet rundt i, men Kain var en smule nysgerrig på den måde, især når en person gjorde at han ikke længere boede alene. Men hvorfor mon han ikke havde denne roomie længere?
Han vendte sig lidt om og kiggede i retningen af Tate. So what happened to your other roomie? Did he get enough of you and moved out? spurgte han. Det sidste ment i lidt af en joke, så han gav et lille grin fra sig. Han var stadig igang med at pakke sine ting ud imens.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Tate

avatar

Humør : Cause darling I'm a Nightmare. Dressed like a Daydream.
Fag : Still deciding.
Antal indlæg : 63

IndlægEmne: Re: New roomie... let's get along shall we? - Tate   Tirs mar 06, 2018 8:02 pm

Han nikkede roligt, Kain, ja det var rigtigt, eller hvad? Havde nogen fortalt ham det? Måske, han havde nok ikke hørt efter, han var rigtig god til ikke at høre efter faktisk! Det måtte være den der utålmodighed der hele tiden rystede gennem hans system, ja hvad kaldte man det? ADHD? Sikkert. Tate anede ikke noget om den slags! Blot at han havde rigtig, rigtig meget energi, og at han hadet, hadet, hadet at sidde stille alt for længe af gangen! Der skulle ske noget, helst hele tiden! Ellers ville han kede sig ihjel jo!
"Kain, cool, you need help?!" spurgte han højt, ikke på den der normale venlige måde, mere på den lidt aggressive måde faktisk. Men sådan var han jo bare.
"Alec? I don't think so.. He was to busy fucking his mate so I got bored.. Being alone all the time is boring.. I'm kinda an attention whore.. Good luck" grinede han bare og skubbede computeren lidt til siden, selv om den stadig spillede Jazz musikken for dem. Han kom på benene og forsatte over til Kain, som han lagde sine handskebeklædte hænder omkring hans hofter bag fra og lænede sig ind og snuste dybt ind ved hans nakke. "Nice.." knurrede han drillende i hans øre, før han slap ham og gik rundt om ham, før han dumpede ned i Kains seng i stedet.
"We should make rules, right? Room rules? Like.. You'll have to be naked 90 procent of the time?! And if you're gonna bring some fuckboy home, I want in.. Sharing is good right?!" forsatte han bare, som var det det mest normale nogen siden, at tale sex med sin nye roommate som man ikke kendte overhovedet, men sådan var Tate.. Ikke spor indadvendt.. Nope! Everything out in the open! "Oh.. You should probably get naked now, so I can see what I'm dealing with, right?" sagde han så, og lagde sig selv til rette i Kains seng som han kiggede op på ham.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Kain

avatar

Humør : Born tiger ain't gonna live like a Dog
Fag : Kampsport, løb, bueskydning og idræt.
Antal indlæg : 13

IndlægEmne: Re: New roomie... let's get along shall we? - Tate   Tirs mar 06, 2018 8:35 pm

Kain kiggede undrende hen på Tate, da han talte ret højt. Han vidste ikke lige hvorfor, han var lige overfor ham, der var ingen grund til at hæve stemmen. Han hævede et bryn, men endte så med bare at ryste på hovedet. No thanks, I'm good, I can handle myself sagde han så høfligt som han nu kunne, og begyndte at sætte sine bøger på en hylde ved hans seng.
Åh nej, en der ville have meget opmærksomhed. Det kunne Kain ikke på nogen måde give, men måske var det en god ting, så ville han måske blive træt af ham og Kain kunne igen bo for sig selv? Right, det ville da være en god ide. Lucky me mumlede ham mere til sig selv end Tate. Nok var han god til at snakke med folk, men han havde brug for sit personlige rum. Han havde brug for pauser af og til, og det var ikke hans indtryk at Tate ville give ham nogen pauser overhovedet.
Han havde vendt sig væk fra Tate, men det fandt han hurtigt ud af at han ikke skulle, da han pludselig mærkede Tates hænder om hans hofter og følte hans overkrop mod sin ryg. Der kom et gisp fra ham, han kunne mærke hans ånde ved sin nakke. Get off me! skældte han ud. Hvad fuck havde han lige gang i?! Det løb ham koldt ned af ryggen, da han bare sagde 'nice' ved hans øre.
Han kiggede forundret på Tate, da han bare smed sig i hans seng. Tate var fuldstændig sindssyg! Hvad pokker havde han gang i. Nu ville han tale om regler, ja lad os endelig. Første regl, aldrig nogensinde røre ham igen!
Han kom dog med nogle lidt andre regler end han havde forstillet sig. Han kiggede måbende på ham, han forstod ikke rigtig hvad han havde havnet i, men han var ikke rigtig med på disse regler.
Han rystede arrigt på hovedet og kiggede på ham med vrede øjne.
I will not accept those rules, the only rule here, is that you don't touch me! svarede han igen og så på Tate med et strengt blik.
Hvor gammel var denne fyr overhovedet, han så ikke særlig gammel ud, han skulle ikke have sex med en mindreårig! Han havde altså grænser! Han kunne ikke lade være med at grine, da han pludselig bad Kain om at tage sit tøj af, så han kunne se ham. Fuck nej, det ville han sgu da ikke gøre! Han var altså ikke så nem, han gjorde ikke bare sådan nogle ting... eller han kunne godt finde på det med nogen, men så var det på hans betingelser! Ikke på andres betingelser, slet ikke en der bare rørte ham sådan, uden at få lov, ikke nogen som kom så tæt på, uden at få lov.
How old are you even? 15, 16 years old? I'm not just gonna drop my clothes in front of you like that, you must be crazy. Now get out of my beloved bed sagde han, det sidste i en mere streng tone. Han skulle ikke have lov til at ligge i den, det var Kain der skulle ligge i den!
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Tate

avatar

Humør : Cause darling I'm a Nightmare. Dressed like a Daydream.
Fag : Still deciding.
Antal indlæg : 63

IndlægEmne: Re: New roomie... let's get along shall we? - Tate   Tirs mar 06, 2018 9:34 pm

"Why?" spurgte han så bare, hvilket nok godt kunne lyde flabet eller drillende, men for Tate var det faktisk oprigtig undren, hvorfor måtte han ikke røre ved ham? Hvad var der galt med det? Han havde jo sine handsker på, så han kunne ikke rigtig se problemet, han blev bare nød til at have det forklaret jo. Afhængig af forklaringen ville han måske stadig ikke forstå det. Hmm.
"Thats a really boring rule you know.. Why can't I touch you? I really want to you know.. You look like a snack to me, and you smell good, so why not?" sagde han så og så op på Kain med nysgerrige øjne, måske en lille smule legesyge også, eftersom han var lidt liderlig, men han var jo altid liderlige så det var der ikke rigtig noget nyt i. Hvis han havde fået en roomie der ikke gad knalde, så måtte han altså bare flytte ud igen, for det kunne han simpelhen bare ikke overskue lige nu, nok med at Alec ikke gad knalde mere fordi han havde fået en eller anden dum mage som ikke gav ham lov eller noget! Men nu? En til Roomie der ikke gad, eller ikke kunne, eller what ever? Måske kunne han ikke få den op og stå? Måske var det det der var problemet? "Do you have.. You know.. Problems? Getting it hard, or what?" spurgte han så bare, nok ikke et spørgsmål mange ville bryde sig om, ikke engang fra en ven.. Men så var der Tate.. Total ærlig og total grænseoverskridende, og han anede det ikke engang selv.
"Mhmm.. 16.. I guess.. But I'm older.. Or younger, depending on the question" brummede han lidt, før han rakte ud og tog fat i Kains hovedepude og krammede den lidt ind mellem sine arme, som han gled om på maven og lagde hovedet ned mod puden, "Take it ooooooff.. Please?" knurrede han i et drillende tonefald, som han smilede legesygt til Kain.. Kaldte han ham crazy?! But oh dear boy.. You haven't seen nothing yet.. Just.. Come a little closer.. Mhmm! - "Come make me?" hviskede han bare udfordrende.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Kain

avatar

Humør : Born tiger ain't gonna live like a Dog
Fag : Kampsport, løb, bueskydning og idræt.
Antal indlæg : 13

IndlægEmne: Re: New roomie... let's get along shall we? - Tate   Tirs mar 06, 2018 10:10 pm

Hvorfor? Hvad pokker var det for et spørgsmål? Der var ikke mange som brød sig om at blive rørt af en komplet fremmede, havde han aldrig kommet ud for det? Han himlede med sine øjne og rystede på hovedet af ham. Han var en sær snegl. Han lignede en snack? Well det var da en speciel kompliment. Some people doesn't like to be touched like that, by strangers. I'm one of those people. sagde han bare og kiggede lige så undrende på fyren foran sig, som han så på Kain.
Han sukkede tungt, hvorfor var han havnet med denne roomie? Det var ikke fair, først fik han taget sit privatliv fra sig og nu skulle han leve med en sindssyge roomie der ikke kunne holde nallerne for sig selv?!
Hans blik skreg WHAT! af det Tate så spurgte ham om. Hvor var han dog flabet, bare at spørge om sådan noget, havde han intet filter, tænkte han ikke før han talte? Hvordan pokker skulle Kain leve med ham her, det ville jo være umuligt.
Selvom han ikke havde lyst til at svare, havde han heller ikke lyst til at lade spørgsmålet hænge i luften! Kain var helt fin, der var intet problem med hans fucking penis! Du kunne han godt fortælle ham!
I don't have any problems getting hard! Why would you even ask that, just because I don't want to have sex with you, right away? Are you bloody mad? han rystede på hovedet af ham og lagde sine arme over kors.
16? Han var virkelig kun 16? Og så var han sådan her? Hvor pokker var hans forældre?! De burde tage sig en snak med deres barn. You are very cocky for a 16 year old mumlede han lidt halv irriteret.
Han kiggede på sin pude, som lige pludselig var imellem drengens arme. Han prøvede virkelig grænser af, gjorde han ikke? Sådan at tage hans pude og så bede ham endnu engang om at tage tøjet af. Kain rystede på hovedet. I'm not gonna take my clothes off for you sagde han bare som om at han blev spurgt om det hver dag, men det kunne han alligevel godt vende sig til, fordi det var nok hvad der ville ske med ham her.
En klagende brummen kom fra Kain, da Tate ikke ville rejse sig fra sengen og endda ville have Kain skulle prøve at få ham væk. Han gad virkelig ikke det her, han ville hellere bare sove lige nu! Han var stadig træt og han havde sovet til 10.
Han traskede hen til sengen og tog fat i Tates arm, hvor han så prøvede at få ham ned fra sengen, samtidig med at han prøvede at få sin pude af hans greb. Get off and let go of my pillow! sagde han irriteret.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Tate

avatar

Humør : Cause darling I'm a Nightmare. Dressed like a Daydream.
Fag : Still deciding.
Antal indlæg : 63

IndlægEmne: Re: New roomie... let's get along shall we? - Tate   Tirs mar 06, 2018 10:36 pm

"Oh.. You mean boring people, right?" sagde han bare og himlede let med øjnene, kedeligt, kedeligt, kedeligt! Men! Måske kunne han ændre det synspunkt for ham, bare en lille smule da! Han tog i hvert fald ikke hans tonefald eller ord som nogen form for advarsel, han havde helt sikkert tænkt sig at røre ved ham igen! De skulle bo sammen jo! Alt andet var fuldkommen umuligt!
Desuden havde han ikke sagt direkte nej vel, bare at han ikke kunne lide det, ikke? Men Tate skulle nok få ham til at kunne lide det! Ingen kunne modstå ham! Så høj på selvtillid og arrogance var den unge sirene desværre. You want me, sweetie! If not now, then later!
Han rykkede lidt på sig og sendte så bare fyren et drillende blik, som læberne gled lidt fra hinanden og afslørede det hvide tandpasta smil, så charmerende! "Well.. Yes, and ehm.. Yes also?" grinede han så bare og himlede lidt med øjnene af ham, som han lagde sine arme over kors, helt fornærmet åbenbart? Men det var jo ikke en fornærmelse, bare et spørgsmål? Men så igen.. "Prove it then? I can blow you if you want, I'm excellent at that.." Svarede han bare, helt ærligt, nysgerrig efter at finde ud af mere om fyren, såsom.. Om hans pik ville blive hård mellem Tates læber. Mhmm.. Ville være dejligt.
"I am? Why?" spurgte han igen, noget Kain blev nød til at vende sig til, alle Tates små 'why' - det havde næsten drevet Alec til vanvid, at blive spurgt hele tiden, men sådan var det bare med Tate, han var som en 5 årig vel! Han havde i hvert fald kun været her i frem år, før havde han levet hele sit liv under vandet, så selvfølgelig spurgte han, der var stadig så meget han ikke forstod jo.
"Why not?" spurgte han så igen, som hans øjne gled hen over Kain igen, virkede han ikke en anelse bekendt egentlig? Han følte pludselig at han havde set ham før.. Vent.. Hvor?
Tate smilede op til ham som han tog fat i hans arm, sådan et udfordrende smil der sagde - So, what are you gonna do next? Drag me out? Haha, I dare you to try! - "No.." svarede han bare, og trak lidt i sin arm så Kain måtte følge med og bukke sig ned til ham, hvis han ikke ville vælte ned i sengen altså. "If you want it back, You'll have to take your clothes off.." hviskede han stille, som det pludeslig gik op for ham hvor han kendte Kain fra, bare.. Under et andet navn, "And why so shy all of a sudden? Fairy.." hviskede han stille, som han slog endnu et grin op.
Han kendte ham godt, havde aldrig rigtig talt med ham, måske kort? I omklædningen? Eftersom Tate jo arbejde præcis samme sted som Kain, nede på klubben.. I meget lidt tøj! Så det burde da virkelig ikke være noget problem - Just take it off.. Off, off, off.. I know you want tooooooo - tænkte han drillende for sig selv.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Kain

avatar

Humør : Born tiger ain't gonna live like a Dog
Fag : Kampsport, løb, bueskydning og idræt.
Antal indlæg : 13

IndlægEmne: Re: New roomie... let's get along shall we? - Tate   Tirs mar 06, 2018 11:16 pm

Kede folk? Det kunne han vel se det som han ville. Kain ville kalde det normalt eller civiliseret. Der var ikke mange der virkelig kunne lide at blive omfavnet bagfra af en totalt fremmed. Han hævede bare sine skuldre kort af Tate og kiggede lidt væk fra ham. Han gad ikke at se på det fjæs, det irriterede ham lidt nu faktisk, hvilket ikke var et godt tegn, hvis han skulle leve med denne fyr i noget tid. Måske skulle han gå ned og spørge om han ikke kan blive flyttet til et andet rum, få en anden roomie? Tsk, nej han var ikke svag, han kunne godt klare en teenager! Han var ikke bange for ham.
Han kiggede tilbage mod fyren som havde et dum drillende smil på læben. Han vrængede på næsen af ham og lavede en irriteret lyd. Havde denne fyr overhovedet nogle venner? Ville nogen kunne klare at være i samme rum som ham, at faktisk høre på ham så tit, uden selv at blive sindssyge. Det kunne ikke være muligt.
Hans svar var ikke videre tilfredsstillende. Selvom han kun havde kendt denne dreng i få minutter, havde han dog ikke regnet med andet fra ham. Han ville næsten være skuffet, hvis han ikke havde fået sådan et svar fra ham. Do people ever tell you, that you are annoying? spurgte han bare ligeud. Kain kunne ikke være den første der syntes at han var irriterende. Umuligt.
Han sukkede tungt igen. Skulle han virkelig forklare eller skulle han måske bare holde sin mund og lade barnet finde ud af det selv? Han kunne ikke rigtig blive enig med sig selv om det. Hvordan pokker skulle han også forklare det, til en som ikke selv forstod at han drev folk til vanvid.
Endnu en gang et ‘hvorfor’ hvorfor ikke denne gang dog. Han satte sine hænder på hofterne og rystede på hovedet af Tate. Because I don’t just drop my clothes for anyone sagde han og lavede nogle forskellige fægter med sine arme. Hvordan skulle han ellers forklare det? Han viste ikke bare sin krop for hvem som helst!
Hvorfor kæmpede han overhovedet med ham her? Han opførte sig jo som et stort barn! Det havde Kain ingen erfaring med at håndtere på nogen måde. I alle de år, havde han ikke fået noget barn og han gjorde alt for at undgå de små djævle!
stop being such a child and give me my pillow! sagde han arrigt, men måtte alligevel følge med, da Tate hev sin arm til sig. Det blev lidt akavet, at være så tæt på den man helst ville være langt væk fra og råbe ting efter. Endnu engang skulle han tage sit tøj af for ham. Han vidste snart ikke hvad han kunne sige til Tate, der fik ham til at forstå at han ikke bare gjorde sådan noget.
Han holdt dog lidt om med at kæmpe mod ham, da han pludselig blev forvekslet med denne Fairy igen! Hvordan pokker kendte han til denne fairy? Var de venner, var Tate en af hans kunder, måske en kollega? Tsk! Han hev hurtigt sin arm til sig, og uden en advarsel, knyttede han sin næve og slog Tate lige i ansigtet med et ret hårdt slag. Han rynkede lidt på næsen og trådte væk fra Tate.
I’m not fairy, so don’t ever call me that again! sagde han med en anelse hævet stemme. Han havde fået nok nu. Han ville ikke forveksles med ham mere, især ikke af dette barn.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Tate

avatar

Humør : Cause darling I'm a Nightmare. Dressed like a Daydream.
Fag : Still deciding.
Antal indlæg : 63

IndlægEmne: Re: New roomie... let's get along shall we? - Tate   Tirs mar 06, 2018 11:38 pm

Tate hævede et øjenbryn af ham og nikkede så bare, før han grinede kort, en smule manisk vel. "Yes they do, all the time actually.. And so?" sagde han bare i en faktisk flabet tone, ikke helt sikker på om Kain prøvede at pisse ham af nu, måske begyndte det alligevel at virke? Han kunne mærke hvordan han blev lettere irriteret i hvert fald. Måske mere for hvad der ikke blev sagt, end hvad der rent faktisk blev sagt! Kunne han ikke bare smide det dumme tøj og lige tage sig lidt sammen altså? Han ville jo gerne, hvem ville ikke? Alle sagde ja, alle sagde ja til Tate, han var sirenen over alle sirener, gudesmuk jo! Og han vidste det tydeligvis godt selv. Ligesom alle de andre han havde forført, nogen lidt mere irriterende end andre, men han fik dem alligevel altid til sidst! Selv de der troede de skulle spille smarte og sige de ikke var til lige præcis hans køn? Næh nej! Den gik heller ikke! Var de straight, så skulle Tate nok gøre dem gay! Intet problem, alle var gay for ham. ha'!
Shut up, you know you want it, take your pants off, or I'll do it for you! - "So you say, but I don't believe you.. All the same, if you don't do it for anyone, can I just be the one - that you'll do it for? Come on now, just take them off, I'll promise I'll be good.. I'm always good!" hviskede han i en mere forførende tone.
Et let grin forlod hans læber, "Stop being such a prude, and no.. It's my pillow now, you can get it back, when you drop your pants!" grinede han, nu var han blevet rigtig flabet, men det var så sjovt, sjovt at drille Kain! Og også lidt irriterende han ikke gjorde som Tate ville have, men det skulle han nok, før eller senere!
Det næsten der skete kom alligevel lidt bag på ham, pludselig valgte Kain at tyde til vold, og det knytnæven ramte Tate lige i ansigtet, ret hårdt alligevel, så de små fulgte fløj omkring hans hovede i lidt tid og sang ham små pip-sange..
Det blev nok til et blåt øje senere hen! How rude! - "What the fucking hell!" råbte han op, og efter at have fået synet igen, blinkede han let med øjenvipperne for så at komme på benene, han havde stadig puden i sine arme og kastede den bare i maven på Kain, ikke at det ville slå ham særlig hårdt, men stadig. "I've seen you dancing, idiot! Don't deny it!" råbte han efter ham, imens Tate famlede tilbage til sin egen seng hvor han satte sig tungt ned, klappede computeren i og åbnede så den øverste skuffe i sit nat bord. Hans øjne fløj et par gange over de forskellige tortur instrumenter, før han bare samlede sin elskede pistol op, lille sølv pistol! Elskede den!
Han tjekkede hvor mange kugler der var i den, og så slog han sikringen fra og rettede den mod Kain.
"Take.. It.. Off..." knurrede han så - No more fun and games.. Do as your told, stupid idiot, or I'll fucking put a bullet between your stupid eyes!
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Kain

avatar

Humør : Born tiger ain't gonna live like a Dog
Fag : Kampsport, løb, bueskydning og idræt.
Antal indlæg : 13

IndlægEmne: Re: New roomie... let's get along shall we? - Tate   Ons mar 07, 2018 9:17 am

Han grinte bare lidt af Tate, som Kain fik af vide at hans venner faktisk sagde at han var irriterende. Det havde han gættet sig frem til. Hvem ville ikke finde ham irriterende. Well en der var lige så irriterende som ham selvfølgelig. Maybe you should try to be less annoying then? forslog han bare, næsten lige så flabet som Tate havde været. Kain kunne godt give igen, han var ikke nogen tavs fyr som bare fandt sig i det hele.
Hvordan pokker kunne han få det ind i hovedet på Tate, at han ikke ville vise sin krop til ham. Og så ville han pludselig være den ene person som han gjorde det til? Hvem troede han egentlig han var? Han kendte slet ikke Tate, udover at han var en irriterende teenager. Han rystede på hovedet og kløede sig lidt i sit ulede hår. I don't even know you, so no you can't be that one person svarede han. Han havde det som om han var i en diskussion med et barn, han ville slet ikke høre efter eller bakke ud, han blev bare ved.
Prude? Ja, det kunne man godt kalde ham, når man var som Tate, der bare kom direkte til sagen. Som var Kain nok en smule mere... tilbagetrukken.
Det så ud til at han måtte opgive sin pude, fordi han tog ingen bukser af for Tate, næh nej!

Et tilfredst smil kom på Kains læber, da Tate virkede ret overrasket da han blev slået og da han råbte op efter. Det var.. mærkeligt nok meget tilfredsstillende. Det måtte han gøre noget oftere, måske ikke lige slå Tate, men stadig. Han følte sig lige pludselig lettere.
Han greb bare puden, der blev kastet på ham. Endelig fik han sin pude tilbage, skulle der virkelig vold til, før der blev gjordt hvad der blev sagt?
Han kastede sin pude hen på sengen og tænkte lidt over hvordan han skulle svare til at Tate havde set ham danse. Det var jo ikke rigtigt ham, bare hans dobbelgænger.
That's not me, that's my dobbelganger... And he doesn't work there anymore. svarede han. Han havde gået hen til klubben for at finde den lille mide, så han kunne banke ham på plads! Han skulle ikke arbejde på sådan et sjofelt sted med det samme ansigt som Kain!
Han vendte sig om, for at se hvordan Tate så ud, efter han havde slået ham. Han havde det måske lidt dårligt over det. Men hans skyldfølelse forsvandt hurtigt, da Tate rettede en pistol imod ham. Han så skræmt på Tate og bakkede lidt bagud. Havde han virkelig tænkt sig at skyde, hvis han ikke gjorde hvad der blev sagt? De var jo på skolen, alle ville kunne høre det! Han ville dog ikke ende med at blive skudt, han havde allerede oplevet hvor sindssyge ham her var.
O... Okay sagde han halv nervøst. Han begyndte at trække sin sweater af, som så også hev hans høretelefoner af. Han smed det på sin seng. En slank overkrop kom til syne, som hævede sig ret hurtigt, skyldet at Kain var blevet ret nervøs. Hans blik var rettet stift mod pistolen og Tate's hånd. Han begyndte at tage sine bukser, sko og strømper af, indtil at han havde intet mindre end sine underbukser på, som bare var normale hvide boxers. Han havde ikke rigtig lyst til at tage dem af, men Tate ville nok have det alligevel. Han kunne dog ikke få sig selv til det. I took it off, happy? sagde han irriteret. Det var en smule pinligt, bare at stå halv nøgen foran en fremmed.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Tate

avatar

Humør : Cause darling I'm a Nightmare. Dressed like a Daydream.
Fag : Still deciding.
Antal indlæg : 63

IndlægEmne: Re: New roomie... let's get along shall we? - Tate   Ons mar 07, 2018 11:57 am

"But how?" spurgte han så, ja endnu et spørgsmål, selvfølgelig, hvad ellers. Hvis ikke hans arrogante attitude og mangel på situationsfornemmelse ville få enhver ny roomie til at løbe skrigende væk, så ville alle hans små irriterende spørgsmål nok! At Alec havde holdt ham ud var jo nærmere et vidunder! Det havde nok været på grund af alt den fantastiske sex de havde haft, det var rart, altid at kunne komme hjem til en, der var klar til at smide bukserne med det samme!
Nå ja men, Alec havde heller ikke være lige så villig i starten jo, men når det kom til Tate, hvem kunne så sige nej i sidste ende, ik?! Så ham her, Kain, han skulle nok få ham forført også, før eller senere.
"You wanna know me then?" spurgte han så lidt nysgerrigt, og overvejede hvor meget om ham selv han egentlig havde lyst til at dele? Der var detaljer der gjorde ondt at tale om, dem ville han helst undlade egentlig. Men ellers så han faktisk sig selv som en ret åben person, ikke så meget at skjule egentlig, hmm.
"Really? You look exactly like him.." mumlede han bare som han sad og tænkte lidt på Kowo, kendte ham jo egentlig ikke, men han havde set ham danse ja, og han havde gjort det godt! Det var svært ikke at forstille sig den her dreng, Kain, hver gang han tænkte på Kowo der dansede rundt oppe i hans hoved.. Frækt.

Så skete der endelig noget, og drengen begyndte at tage sit tøj af! Juhuu! Der skulle bare lidt magt og tvang til åbenbart, egentlig ville han helst uden, men det så jo ud til at virke, så hvorfor ikke?
Han betragtede ham blot som mere skin kom til syne. Ind til der ikke var andet tilbage end et par hvide underbukser. Smilet om Tates læber blev hurtigt forstørret og han nikkede hurigt "thrilled" grinede han som han rettede lidt på sig selv i sengen, vippede pistolen lidt frem og tilbage, som i at Kain gerne måtte komme videre, han havde jo stadig noget på. "You're missing something.. Off.. And mhmm.. Turn around.." knurrede han drillende som han betragtede den lille lækkermås.. Han var ret attraktiv ja, en rigtig snack! Det kunne han godt bruge, jaja! Perfekt næsten! Skulle bare lige have ham til at droppe den der snerpet attitude og tage sig lidt sammen, yup!
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Kain

avatar

Humør : Born tiger ain't gonna live like a Dog
Fag : Kampsport, løb, bueskydning og idræt.
Antal indlæg : 13

IndlægEmne: Re: New roomie... let's get along shall we? - Tate   Ons mar 07, 2018 8:27 pm

Han himlede med sine øjne og kom med et irriteret suk. Well, let's start off with you not asking so many questions svarede han. Alt for mange spørsgsmål, han ville have forklaret så meget, det ville da drive enhver person til vanvid!
Kain kunne ikke rigtig lade være med at grine af ham. Om han ville kende ham? Så han kunne få lov til at se hans krop, til at bruge ham? Han rystede bare på hovedet og sukkede tungt. Han fattede det ikke helt gjorde han vel? You don't really understand, do you? It's not just something that happens over night, it's not just a 5 minute talk... gosh sagde han og gned sig lidt i nakken.
Et 'pff' kom fra ham, da Tate sagde at Kain og Fairy lignede hinanden. Well, det var meningen, siden at de var dobbelgængere, right? He is my dobbelganger, we are supposed to look like eachother svarede han bare tilbage, lidt flabet, talte til ham, som han var et barn, siden han opførte sig som et.
Han kunne ikke lide Tate's blik der hvilede på ham, som han stod halvnøgen foran ham. Han kunne se at han nød det alt for meget. Det var så pinligt for Kain. En helt fremmed, truede ham, så han kunne se hans krop? Han var ingen prostitueret eller en stripper, det var fairy's arbejde, han lignte ham bare.
No sagde han bare kort. Han ville ikke tage mere af! Han troede alligevel ikke på at Tate ville skyde ham, hvis han sagde nej til ham. Det kunne han vel ikke? Det ville være skide dumt af ham, især på skolen. Han tog fat om sin dyne, der lå på sengen og lagde den om sig, så han ikke følte sig så nøgen mere. Det var hurtigere end at tage sit tøj på igen.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Tate

avatar

Humør : Cause darling I'm a Nightmare. Dressed like a Daydream.
Fag : Still deciding.
Antal indlæg : 63

IndlægEmne: Re: New roomie... let's get along shall we? - Tate   Lør mar 10, 2018 3:25 pm

"Why can't I ask questions?" spurgte han så, egentlig var det bare endnu et spørgsmål, men hvis Kain virkelig ikke gad have flere af den slags, så måtte han lige tage sig sammen og finde på en rigtig god undskyldning. Og stadig hvis den var virkelig god, var sandsynligheden for at Tate ville godtage den, meget meget små! Han lavede sine egen regler, fulgte ikke bare andres, ikke når han lige så godt kunne lade være jo.
"Very well.. I can do more than 5 minutes then, anyways we're roommates now, so we're kinda destined to get to know each other.." sagde han bare med et skuldertræk som han betrayed drengen foran sig, lod igen sine øjne løbe op og ned over hans krop, sad lidt og ventede på han ville vende sig om, så han også kunne få den helt sikkert lækkre lille mås fyren ejede!
"Yeah yeah.. Turn around.." knurrede han bare, ligeglad med dobbeltgængeren.. Men vent.. Hvor sygt kunne det ikke lige være at have dem begge i samme værelse på en gang.. Tænk.. Man kunne have en trekant med to personer der lignede hinanden på en prik.. Weird.. But fun.. But weird.. Hmm.
Tate rystede kort på hovedet som Kain nægtede at vende sig om og tage resten af, typisk. "What are you anyway.. I wanna know how fast you'll heal.." hviskede han så i en drillende tone, som han rejste sig op fra sengen, åbnede den øverste skuffe igen og denne gang trak han en skruetrækker op, indtværet i gammelt blod.
Han bevægede sig frem mod Kain til han hurtigt kunne placere pistolen mod hans tænding. Han holdte skuretrækkeren ud foran hans læber og trykkede det blodige kolde metal mod hans læberne.. "Yes.. Very well.. Not a fairy I see.." hviskede han stille, som han skubbede Kain tilbage mod sengen ved at skubbe ham med brystkassen, stadig pistolen mod hans tænding. "Sit.." kommanderede han, som han bevægede skruetrækkerne ned over hans hals og sendte ham et helt igennem manisk smil. "And don't try anything funny.. I will hurt you then.. Trust me.. But if.. You behave and be good, no one will get hurt, sound good right?" sagde han roligt stadig med det maniske smil om sine læber og et sindsygt blik i øjnene.. Hmm!
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Kain

avatar

Humør : Born tiger ain't gonna live like a Dog
Fag : Kampsport, løb, bueskydning og idræt.
Antal indlæg : 13

IndlægEmne: Re: New roomie... let's get along shall we? - Tate   Man mar 12, 2018 9:49 pm

Et suk kom fra Kain. Han stilte et spørgsmål om hvorfor han ikke måtte stille for mange? Fattede han ikke hvad Kain sagde til ham? It drives people crazy, it drives me crazy prøvede han at forklare. Han havde ingen forventninger til Tate. Han lod ikke til at forstå meget af hvad Kain sagde, eller så var han egentlig bare ligeglad?
Åh ja, de var roomies. Han skulle leve med denne nutcase indtil videre. Ville han overleve? Han havde på fornemmelsen at han ikke ville få meget alene tid. Hvorfor skulle han lige have en roomie, og hvorfor skulle det lige være Tate? I guess so mumlede han, som om han allerede havde boet med Tate i flere hundrede år og var godt træt af ham. Det føltes også lidt sådan, han var allerede træt af ham, han havde brug for at sove lige nu.
Han gad ikke engang at lytte til hvad han fortalte?! Han ville bare se på hans røv eller hvad? Han ville da ikke vende sig rundt så han kunne se nærmere, han måtte være skør.
Hvad han var? Han skulle ikke vide hvor hurtig han healede! Han ville ikke skydes! Han ville ikke komme tilskade! What I am, doesn't concern you... svarede han bare. Han kom dog lidt på andre tanker, da Tate pludselig stod med en skruetrækker og en pistol i sine hænder. Han spærede øjne op som han kom tættere og før han kunne løbe skrigende ud af dette helvede, som var hans nye værelse, var pistolen placeret mod hans tænding. Hans læber begyndte at skælve, som Tate placerede sin skuetrækker på hans læber. Nej, han var ved gud ikke en fe! Og den skruetrækker var ulækker, der var blod på!
En protesterende lyd kom fra ham, da Tate begyndte at skubbe ham bagud, tilbage mod hans seng. Til han blev bedt om at sætte sig ned. Uden så meget at tænke over det, satte han sig ned. Han lukkede sine øjne hårdt i, da han kunne mærke kulden fra skruetrækkeren bevægede sig ned af hans hals. Han sank en klump og kiggede op på Tate med frygt malet i hans ansigt. You... You are freaking crazy sagde han skælvende. Han sagde dog ikke mere, han ville ikke have at Tate gjorde noget imod ham. Han ville ikke stikkes af en skruetrækker, eller skydes! Han ville gerne komme levende ud af dette værelse.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Tate

avatar

Humør : Cause darling I'm a Nightmare. Dressed like a Daydream.
Fag : Still deciding.
Antal indlæg : 63

IndlægEmne: Re: New roomie... let's get along shall we? - Tate   Man mar 26, 2018 5:43 pm

"All the best people are crazy.." hviskede han stille, samme grumme attitude. "But it really does, I don't want you to bleed to death, then we can't play anymore!" sukkede han en smule opgivende, som han hev skruetrækkeren til sig, førte den op til sine egne læber og slikkede bare lidt fraværrende på det, tænkte sig om - hvilket var noget han sjælden gjorde.
"Just wait here" mumlede han så stille, før han bøjede sig ned over Kain og sengen, og trykkede et let kys mod hans læber, så drejede han rundt og forsvandt ud af døren.

~~ TIMEJUMP ~ NIGHTTIME ~~

Gennemblødt, ikke af regn, men af blod vaklede han tilbage til soveværelset, fandt det rigtige og skubbede døren op. Der var stille, lyset var slukket, Kain sov.
Han gik hen mod sengen, smed den blodige pistol fra sig på gulvet, før han stille trak hans dyne til siden og kravlede ned i sengen til ham. Han møvede sig ind til ham og lagde sig hovede mod hans hals, som han begyndte og kysse, det var dejligt varmt jo.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Kain

avatar

Humør : Born tiger ain't gonna live like a Dog
Fag : Kampsport, løb, bueskydning og idræt.
Antal indlæg : 13

IndlægEmne: Re: New roomie... let's get along shall we? - Tate   Søn apr 15, 2018 10:28 pm

Really? Han ville ikke have ham til at bløde ud? Well, måske hvis han holdt sin race hemmeligt, så ville han ikke gøre ham noget, indtil han selvfølgelig fandt ud af det... på en eller anden måde. Tate var sindssyg, så Kain kunne ikke rigtig regne med noget dog.
I don't wanna play at all sagde han bare lettere irriteret. Hvad var det med denne dreng. Hvor gammel var han, for at kunne opføre sig så barnligt? Og så alligevel være så psykopatisk.
Kain blev lidt roligere da Tate tog skruetrækkeren væk fra ham. Han skar en grimasse da Tate dog slikkede på den. Den så ikke videre ren ud, da han havde fået et godt kig på den. AD!
Han rynkede på brynet, da han blev bedt om at vente på værelset. Hvor pokker skulle han ellers tage hen? Nu fik han da i hvert fald lyst til at tage et andet sted hen, bare for at gå imod Tate!
Et gisp kom fra ham, da Tates læber mødte hans kort. Han vidste ikke hvor de læber havde været, det var ulækkert!
Han sad bare på sin seng og kiggede hen mod døren, som Tate var gået ud af. Han var blevet træt efter det her, han ville bare sove nu.

∆ Jumpy jump ∆

Han vågnede så snart at hans dyne blev trukket til siden. Kain var en som sov let, så han vågnede hurtigt. Og da han pludselig følte en anden lå i hans seng og begyndte at kysse hans hals, sprang han op og så Tate ligge der... Helt blodig.
TATE?! What the hell, get off my bed you lunatic! råbte han og skubbede fyren af ud af hans seng, som nu var helt blodig. What the hell, nu kunne han ikke sove i sin seng.
Hvor havde Tate overhovedet været, hvorfor var han indsmurt i blod, hvem havde han dog dræbt?
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Tate

avatar

Humør : Cause darling I'm a Nightmare. Dressed like a Daydream.
Fag : Still deciding.
Antal indlæg : 63

IndlægEmne: Re: New roomie... let's get along shall we? - Tate   Ons maj 09, 2018 10:55 pm

Tate blev nærmest helt forvirret, som Kain vågnede op og begyndte at reagere ret voldsomt? What now? I just wanna cuddle? Han blev skubbet ud af sengen og landede ret utilfreds på sit haleben, som han så forvirret op på Kain, en smule såret også - hvorfor skubbede han ham ud? "What's wrong?" spurgte han forsigtigt, og kom langsomt på benene igen. Han så lidt ned over sig selv, og så over på sengen og det mess han havde lavet. Han smilede kort og rystede så bare på hovedet, "I'm sorry, you can sleep in my bed - I'm gonna go take a shower?" sagde han så - det mest normale han nok havde sagt siden han havde mødt Kain. Selv om han selv var ret ligeglad med at dryppe af blod, så havde Kain nok ret - det svinede bare sådan, og det var så svært at få af igen - han blev nok nød til at smide det meste af sit tøj ud? Han rystede bare lidt på hovedet før hans øjne mødte badeværelses døren - men inden han gik derud, tilføjede han dog en hurtig kommentar "I missed you.."
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Kain

avatar

Humør : Born tiger ain't gonna live like a Dog
Fag : Kampsport, løb, bueskydning og idræt.
Antal indlæg : 13

IndlægEmne: Re: New roomie... let's get along shall we? - Tate   Lør jun 02, 2018 3:23 am

Kain rejste sig fra sengen og kiggede ned på det rod der før havde været hans himmel. Ih, og så spurgte han bare hvad der var galt? Kunne han ikke selv se hvad der var galt, han havde smurt en seng ind i blod altså! Hvad var der galt med denne knægt. Han sukkede tungt, han havde ikke kræfter til dette lige nu, han ville bare sove, han var træt.
Han burde egentlig også tage et bad, som Tate sagde at han ville. Han var også smurt ind i blod, han kunne mærke den tykke væske på hans bare hud, det var ulækkert. Men han havde virkelig ikke lyst til at gøre det, han kunne gøre det efter han havde sovet, det var ikke ligefrem første gang han var smurt ind i blod, sørgeligt nok.
Han kiggede over mod Tate's seng, da han sagde at han bare kunne sove der. Okay, just this time. Han var egentlig ligeglad med hvor han sov, så han valgte at droppe sin attitude og bare tage imod tilbudet, så kunne han diskutere med ham senere.
Kain's øjne vendte sig hurtigt mod Tate, da han sagde at han havde savnet Kain. Han vidste ikke rigtig hvad han skulle sige, han stod der en smule mundlam og gik så bare hen til Tate's seng, da han havde lukket døren til badeværelset.
Han krøb under dynen og lagde sig godt til rette, som han prøvede at falde i søvn igen, han kunne dog ikke lade være med at lytte efter hvad der skete ude på badeværelset, hvilket holdt ham vågen uheldigvis.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Tate

avatar

Humør : Cause darling I'm a Nightmare. Dressed like a Daydream.
Fag : Still deciding.
Antal indlæg : 63

IndlægEmne: Re: New roomie... let's get along shall we? - Tate   Man sep 10, 2018 3:12 pm

Overraskende hurtigt fik Tate smidt tøjet og tændt for det varme vand, han vaskede sig i sæbe fra top til tå præcis tre gange, før han mente han var ren igen - så kunne han forlade brugseren iført et håndklæde. Han kom hurtigt ind i værelset igen og skævede let over mod drengen i sin seng, et let smil formede sig om hans læber. Han gik hen til sengen, bukkede sig ned til sengeskuffen og trak et par sorte læderhandsker ud, som han let fik på. Inden han så smilede til Kain, selv om drengen sov - eller lod som om? Han valgt at krave op i forenden, smide håndklædet og krave op under dynen, mellem Kains ben, til han lå ret komfortabelt lige der. Så hev han ned i drengens underbukser og hurtigere end Kain nok kunne nå at reagere tog han hans lem mellem læberne og begyndte at sutte hårdt på ham, lod smagen eksploderede i sin mund, som han ivrigt forsatte i et meget højt tempo, lod de handske beklædte fingre søge op over drengens overkrop som han fangede hans brystvorter mellem sine fingre og begyndte at pirre dem langsomt og sensuelt, stønnede let selv, som han i sin hormonfyldte drenge krop allerede var ved at gå til af liderlighed, og helt sikkert selv var fuldkommen hård mellem benene.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Kain

avatar

Humør : Born tiger ain't gonna live like a Dog
Fag : Kampsport, løb, bueskydning og idræt.
Antal indlæg : 13

IndlægEmne: Re: New roomie... let's get along shall we? - Tate   Lør sep 15, 2018 12:21 am

Der kom et mere eller mindre piget skrig fra Kain, da Tate lige pludselig valgte at kravle op i sengen, under dynen og hev ned i hans underbukser. Og inden han kunne nå at skubbe den irriterende møgunge væk, slap et støn fra ham da han pludselig følte Tate's læber om sig. What the hell!
What are you doing!? STOP IT! råbte han fortvivlet og prøvede at skubbe drengen væk. Hvad havde han egentlig gang i?! Det var slet ikke hvad han havde forstillet sig, da han blev inviteret til at kunne sove i fyrens seng, bare for en nat, indtil han kunne sove i sin egen seng igen.
Han gisp kom fra ham da han følte noget mod sin krop, som han ikke lige havde regnet med? Havde fyren seriøst handsker på?! Hvad havde han tænkt sig at gøre mod ham, siden han skulle have dem på?
Han blev pludselig nervøs og slog Tate's hænder væk, da de kom længere op og begyndte at tage på hans brystvorter. Hvad pokker havde denne fyr gang i?!
Han prøvede at vride sig under han, han måtte lade hans hænder være, for at kunne skubbe hans hoved væk fra sit underliv. Det her var ikke hvad han havde lyst til!
I don't want this, Tate! Stop! sagde han desperat. Han ville hellere sove i sin seng der var sølet til i blod!
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Tate

avatar

Humør : Cause darling I'm a Nightmare. Dressed like a Daydream.
Fag : Still deciding.
Antal indlæg : 63

IndlægEmne: Re: New roomie... let's get along shall we? - Tate   Ons okt 03, 2018 2:54 pm

Tate lod sig ikke sådan skræmme væk, han havde jo hørt det lille støn Kain var kommet med - og tog det mere eller mindre som et 'you can do whatever you want with me' - støn. Så Kains ord hjalp ikke helt særlig meget, og lige meget hvor meget han nu kæmpede imod, så forsatte Tate bare, som før - lagde sine hænder om Kains hofter da hans hænder blev skubbet til, og holdte ham på den måde bare nede. Hans læber strammede hårdere om Kains lem og han suttede mere til, som han satte intensiteten op på blowjobbet, havde i sinde at gøre ham hård og lige så liderlig som sig selv - hvem kunne også sige nej til Tate? Og hvis drengen blev ved med at brokke sig så meget, så kunne han jo altid synge en lille snag for ham, og så havde han jo ikke så meget et valg mere havde han.

Han slap ham kort og hev dynene lidt til siden så Kain kunne se ham der mellem hans ben, som han smilede op til ham, "yes you do - you're already getting hard! Look!" grinede han bare og nikkede mod Kains lem, som efter Tates kyndige behandling var blevet ret hård. "Sshhh just.. enjoy - I know you like it, I can see that you do!" sagde han så bare og før Kain kunne nå at svare havde han sænket hovedet over ham igen, og var igen begyndt at sutte den af på ham, hårdere og hurtigere end før - tvang Kains krop til at reagere - også selv om drengens hoved nok ikke var enig i det her.. but who gave a fuck about that?
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Kain

avatar

Humør : Born tiger ain't gonna live like a Dog
Fag : Kampsport, løb, bueskydning og idræt.
Antal indlæg : 13

IndlægEmne: Re: New roomie... let's get along shall we? - Tate   Tirs okt 30, 2018 4:00 pm

Et klynk kom fra ham, da Tate holdt fast om hans hofter, så han ikke kunne komme væk fra under ham. Det tog meget i Kain, ikke at bukke under for den form for nydelse han fik lige nu. Hvad var der galt med den her knægt! Han havde ikke sagt ja til noget af det. Han plejede at være den som havde styrken, men her var han bare helt svag... mest fordi det kom meget bag på ham, at Tate ville gøre sådan noget, og så alligevel så burde det ikke komme som en overraskelse, at sådan en sindssyg person ville gøre sådan.
Tate, stop... bad han gispende efter luft, som han holdt støn tilbage. Han kunne ikke kigge ned af sig selv, som Tate nikkede mod hans stive lem, som om han ikke kunne føle at han var helt tændt efter hvad drengen gjorde.
Åh, han kunne ikke holde sin nydelse tilbage, det føltes alt for godt. Han tog fat om Tates hård, som han begyndte at sutte igen, og tvang ham helt ned hver gang. Små støn af nydelse kom fra ham.
Stupid... Boy stønnede han, nærmest halv forpustet. Han var for pokker ikke særlig gammel, det føltes forkert men alligevel så godt.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Tate

avatar

Humør : Cause darling I'm a Nightmare. Dressed like a Daydream.
Fag : Still deciding.
Antal indlæg : 63

IndlægEmne: Re: New roomie... let's get along shall we? - Tate   Tors nov 15, 2018 8:52 pm

Tate gav et grin fra sig, der selvfølgelig blev afbrudt lidt, som det jo var lidt svært at grine med Kains lem i munden. Han kunne dog stadig sende frække blikke, som han nød lyden af Kain der langsomt blev overtalt - so easy! No one says no to me, ha'!
Tate sendte også bare Kain et imponeret blik, som Kain endelig gav sig og begravede sine fingre i Tates flammende lokker - mærkede hvordan drengen forsøgte at tage kontrollen tilbage ved at presse Tate helt i bund hver gang - han lukkede blot øjnene og suttede til - han havde intet problem med det, faktisk - så var Tate masochist heltigennem - han nød at blive brugt - men på samme tid så nød han også at fortælle folk præcis hvordan de skulle bruge ham, og endte derfor altid ud i at blive kaldt lidt for en bussy bottom.
Han fik sluppet Kain et par sekunder nok til at svare ham: "Fuck yes, like that you whore! You know you fucking want it! Show me how much you want it - move those hips, use me! Show me how fucking mad you are at me, fuck me in the mouth!" lød det provokerende fra Tate, som han omfavnede Kains lem igen og suttede videre.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: New roomie... let's get along shall we? - Tate   

Tilbage til toppen Go down
 
New roomie... let's get along shall we? - Tate
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Athena indendørs :: Kollegieværelser :: Drenge-
Gå til: