Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Morana
 
Haniel
 
Aviana
 
Damian
 
Yuri
 
Eric
 
Acacio
 
Calvin
 
Evanora
 
Damien
 
Statistics
Der er i alt 485 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Selene

Vores brugere har i alt skrevet 27003 indlæg in 2075 subjects

Share | 
 

 Don't even try - Zerachiel

Go down 
ForfatterBesked
Blaine

avatar

Humør : Skifter...
Fag : Kemi, biologi, matematik og fysik.
Antal indlæg : 6

IndlægEmne: Don't even try - Zerachiel    Man mar 05, 2018 6:48 pm

Tid
Ud på aften.
Sted
Skoven omkring skolen.
Vejr
Koldt og blæsende.
Omgivelser
Skovomgivelser. Der er meget stille, det eneste der kan høres er blæsten der tager i bladende.
Påklædning
Outfit

@Zerachiel <3

__________________________________________________

Sachin turde ikke at bevæge sig ind mod byen, efter alle de advarsler om udbrudet og de syge som angreb. Hvad var det nu de kaldte dem? Muertos? Hmpf, de ødelagde hans chance for at få penge og sælge de stoffer han havde. Han var så bange for at blive busted. Især når han var så tæt på skolen. Han ville dog hellere blive busted end at få den sygdom.
Han havde aftalt med sin kunde, at de kunne mødes i skoven, et sted uden mange folk omkring ham. Det kunne han ikke klare.
Han havde taget varmt tøj på, gjort sig klar til at komme afsted. Det var koldt udenfor, han kunne høre hvordan det blæste udenfor. Det var et vejr han hellere ville være indenfor under, men han blev nød til at gå, for han havde desperat brug for pengene.
Han gik lydløst ud af sit værelse, heldigvis var Kowo ikke hjemme, det var han aldrig, så han havde ikke ham at bekymre sig om.
Han ville helst ikke blive set af nogen, han ville ikke at nogen vidner eller nogen som gik efter ham, så han var ret nøje med at kigge efter om nogen var omkring ham.
Da han endelig kom ud, var han en smule mere rolig, han var ikke lige så anspændt som før, da der ikke var mange som ville bevæge sig udenfor af eleverne, udover ham selvfølgelig.
Da han bevægede sig ind i skoven, tog han sin mobil op af lommen, for at kunne skrive til kunden, om hvor præcist de skulle mødes. De skulle egentlig bare gå hinanden i møde, da man vel ikke rigtig kunne vælge et bestemt sted i en kæmpe skov.

Da han mødte sin kunde gav de bare hurtigt hinanden hånden. Der var ingen af dem, der ville blive der længere end hvad der var behov for. Sachin tog en lille pose frem fra sin lomme, som indholdte ecstasy piller. 140 gram sagde Sachin og rakte dem til manden, samtidig med at han kiggede lidt nervøst omkring sig, i håb om at der ikke kom en random elev forbi.
Manden hev pengene frem fra sin lomme og rakte dem til Sachin. Han tog hurtigt imod dem og kiggede dem igennem. 47 pund, præcist. Sachin nikkede og det samme gjorde manden, inden de gik fra hinanden og Sachin vendte snuden hjem af, i et ret godt humør, siden han nu havde penge på hånden og ingen så ham.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Zerachiel

avatar

Humør : “There is no place dark enough for evil people to hide from God.” Job‬ ‭34:22‬ ‭(ERV‬‬)
Fag : Hjemmekunstskab og Kampsport - og er ligeværdig dårlig til begge.
Antal indlæg : 43

IndlægEmne: Re: Don't even try - Zerachiel    Tirs mar 06, 2018 11:37 pm

Zera var en regelrytter, det var han, en stor en af slagsen. Regler var til for sikkerheden. Alligevel var han ikke vant til det her med at gå i skole, til det her med at blive dikteret hvor han måtte gå hen og hvor han ikke måtte gå hen. En lille gåtur kunne ikke skade - desuden vidste Zera godt hvordan man forsvarede sig, han havde trods alt overlevet mange mange tusinde år. Så kunne det godt være at han ikke vidste hvad et hashtag var eller præcis hvad der gjorde en latte speciel i forhold til kaffe med mælk. Men han var ikke født i går, han havde bare ikke været blandt denne slags kultur det seneste århundrede. Det var også derfor at istedet for en iPhone eller ligenden, så rendte han rundt med en diskmand til at høre sin musik på. Det mindede ham lidt om en transportabel pladeafspiller. Han havde en halvlang vinterjakke på en varm brun farve og et gråt halstørklæde svøbt godt indtil halsen. Under det bar han en lysseblå sweater og et par sorte jeans. 
Han havde ikke tænkt sig at forlade skolens område som han gik lidt rundt og prøvede at høre noget af det musik han var gået glip af de seneste år - lige nu var det To the moon and back med Savage Garden. Hvilket kinda fik ham til at blive en smule trist - men så alligevel ikke. De blå øjne fangede dog pludselig en bevægelse og hurtigt vendte han blikket hen hvor det det kom fra, som start stroede han var var en af de døde. Men han kunne tydeligt se at det blot var en normal fyr. Han stod kort og betragtede ham, før det gik op for Zera at han var på vej hen imod skoven. Hvilket Zera alligevel syntes var lige risky nok. Derfor valgte han uden tøven at han måtte hjælpe ham ved at guide ham tilbage ind på skolen. 
Han trak høretelefonerne ud og stak discmanden ned i lommen, før han trods sin beslutsomhed, alligevel sneg sig efter fyren. Han var ikke sikker på hvad han havde forventet. Men det han så var i hvert fald alt andet end okay. Fyren med det krøllede hår var i gang med at sælge stoffer. I sidsteende kunne Zera være ligeglad, men han vidste at det var en skidt ting, ét var at fyren gav andre muligheden for at tage stoffer, to var at han brød reglerne og tre var at fyren sikkert ikke havde det så godt hvis han var nødt til det. 
Inden at fyren nåede alt for langt ud fra skoven, så måske lidt dumt, sprang han nærmest ud foran ham "Sorry but that was not very clever" kom det så fra ham som han gav fyren et bestemt nik. Det var lidt første gang at Zera havde fundet sig i en sag hvor han skulle hjælpe nogen ud af den her slags problemer, men han var opsat på at han nok skulle få fyren på bedre tanker at bruge sin tid på.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Blaine

avatar

Humør : Skifter...
Fag : Kemi, biologi, matematik og fysik.
Antal indlæg : 6

IndlægEmne: Re: Don't even try - Zerachiel    Ons mar 07, 2018 2:09 pm

Han fik sig noget af et chok, da der sprang en ud foran ham. Gosh, så det var ikke helt en succes. Men han havde kigget så godt efter? Tsk, det her var typisk, første gang han handlede med en så tæt på skolen og så bliver det opdaget med det samme.
Han tjekkede fyren ud som stod foran ham, han havde set ham før, han kendte ham. Han gik i samme klasse med ham, han kunne dog ikke huske hans navn, selvom det sikkert var blevet råbt op en masse gange under timerne. Men han var ikke særlig god når det gjaldt at lytte efter.
Han rynkede sine bryn af fyren, var han fulgt efter ham? Hvad pokker ville han ellers lave i en skov? Solgte han måske også stoffer... Hmm, nej han lignte ikke en der gjorde sådan noget, han så alt for... uskyldig ud.
Sachin lavede en lyd med tungen, som response til hvad fyren havde sagt. Ikke særlig klogt? Hvad vidste han om det.
Sachin kunne ikke risikere at denne fyr løb tilbage til skolen og fortaldte hvad han havde set, til alle sammen, da slet ikke lærene! Han måtte gøre noget, for at få fyren til at holde bøtte. Måske tilbyde ham noget? Han vidste ikke lige hvad det skulle være og han døjede allerede selv med penge problemer, så han kunne ikke rigtig give meget, siden det meste i verden kostede penge.
Måske skulle han bare true ham, til at holde sin kæft? True ham med alverdens tæsk og ved ikke hvad. Bare et eller andet, for at han ikke blev busted.
Han tog en dyb indånding og gik helt tæt på fyren med et seriøst blik og tog i hans halstørklæde, så han kunne hive ham endnu tættere på.
Don't you dare tell anyone about this, if you do I will beat you up, do you understand?! sagde han med en hævet stemme, inden han bare skubbede til ham og gav slip på halstørklædet. Han gik dog ikke endnu, han ville høre om fyren var indforstået og at han ikke ville sige det til nogen.
Sachin viste det ikke, men han var nervøs og panikkede fuldstændig indeni. Hvis fyren fortalte hvad han lavede, ville det få alvorlige konsekvenser for Sachin, som han ikke havde lyst til at tage sig af.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Zerachiel

avatar

Humør : “There is no place dark enough for evil people to hide from God.” Job‬ ‭34:22‬ ‭(ERV‬‬)
Fag : Hjemmekunstskab og Kampsport - og er ligeværdig dårlig til begge.
Antal indlæg : 43

IndlægEmne: Re: Don't even try - Zerachiel    Tors mar 08, 2018 8:42 pm

Zera kunne mærke at der for et par sekunder opstod en akavet stemningen i mellem ham selv og fyren. Det var tydeligt at fyren var overrasket, overvejede hvad hans næste træk skulle være. Det kunne gå alle veje - men selvfølgelig gik det ikke helt som Zera havde håbet på. Han glippede let med øjnene i det fyren greb fat i ham, de blå øjne vendt imod fyren - han pludselig genkendte, det var Sachin fra hans kampsports klasse. Zera trådte et let skridt tilbage da han slap ham "Im not gonna say anything .. " sagde han så lidt prepleks og rettede på sit tørklæde, før han trådte et let skridt bagud, bare for at være i lidt længere afstand fra Sachins mulige tæsk ".. Yet" kom det så lidt efter, før han gav et let nik med hovedet og kom tilbage til sin fattede attitude efter den lille forskrækkelse over Sachins udbrud. Han gled øjnene kort lidt mere betragteligt over Sachin, han var en pæn fyr, sund og rask, han burde ikke spilde sit liv med sådanne ting her. Han burde finde sig en kone og få et godt og langt liv, måske nogle børn, et job der var lovligt og sikkert gav en bedre løn. Det kunne Sachin sagtens. 
"You should'nt do stuff like that" sagde han så roligt og blev stående og så på Sachin med det der vise lidt bedrevidende blik som kun Zera kunne give. Det kunne godt være at Zera mest af alt mindede om en uskyldig irriterende stræber, men han var ikke typen der gav op når han først havde sat sig et mål for at hjælpe andre - han kunne skam også sagtens stå op for sig selv, så hvis nu at Sachin ville banke ham, kunne han altså godt forsvarer sig selv - til en hvis grad i hvert fald, ellers havde han jo også et hemmeligt våben hvis man kunne kalde det det "If we confess our sins, he is faithful and just to forgive us our sins and to cleanse us from all unrighteousness." citerede han med et lille smil "You can still end this bad business" forklarede han og trådte så prøvende et skridt imod Sachin. De burde virkelig ikke stå her og diskutere det, de var lige præcis så langt fra selve skolen til at det begyndte at være usikkert "Come, we should maybe talk about indoors" prøvede han så lidt og rakte sin hånd frem imod Sachin. Desuden var det både mørkt og rimelig koldt, Sachin skulle heller ikke ende med at blive syg fordi Zera havde valgt at antaste ham herude.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Blaine

avatar

Humør : Skifter...
Fag : Kemi, biologi, matematik og fysik.
Antal indlæg : 6

IndlægEmne: Re: Don't even try - Zerachiel    Lør mar 10, 2018 8:14 pm

Selvom fyren sagde at han ikke ville sige noget, gjorde det ikke at Sachin's frygt forsvandt, for at blive opdaget. Folk kunne jo love alt muligt i situationen, og så når Sachin ikke var der, kunne han bare løbe hen til en lære og sige det! Det kunne han ikke have jo. Hvordan pokker skulle han holde øje med ham? Han kunne ikke rigtig gøre noget. Good... sagde han bare, med en smule nervøsitet i stemmen.
Han hævede et bryn, da han trådte tilbage. Det var da altid noget at han måske blev lidt bange, så kunne det være han faktisk havde fået lidt respekt for Sachin og ville ende med at holde sin mund.
Sachin var ikke lige frem den mest frygtindgydende psykopat man kunne finde. Det var han nok langt fra, men han kunne ikke tage at der var en mulighed for at han blev busted.
SAchin sukkede tungt, da fyren begyndte at belærer ham. Sachin var altså gammel nok til at tage sine egne beslutninger, han behøvede ikke nogen der holdt øje med ham, eller sagde at det han havde gang i var forkert! Gosh, shut up! mumlede han og lod sine hænder glide igennem sit krøllede hår.
Kunne fyren ikke bare være ligeglad med Sachin, de kendte jo ikke hinanden? De var slet ikke venner, Sachin kunne for gudsskyld ikke engang huske fyrens navn!
No... noo! Begyndte han nu at citere noget fra biblen eller hvad pokker fablede han om? Sachin var ikke ligefrem den mest religiøse person i hele verden. Han vidste at gud fandtes, for ellers ville der nok ikke være engle, men han havde ikke tænkt sig at rette sig ind efter guds ønsker.
Et bryn skød i vejret, da fyren trådte tættere på. Blev han ved? Han kunne stadig nå at stoppe? Kunne han sikkert, men hvorfor skulle han? Han klarede det fint, han fik penge! Han havde brug for penge.
I'm gonna stop you right there. You don't know anything about me, so please don't talk about something you don't know about sagde Sachin med den mest neutrale stemme han kunne finde, for han var ærligtalt ved at blive lidt irriteret.
Han kiggede på hånden som var rakt mod ham. Skulle han tage imod den, eller skulle han lade være? Hvad betød det egentlig, hvis han tog imod fyrens hjælp? Han bed sig i læben og rystede så på hovedet, inden han gik uden om ham og på vej hen til skolen igen. I'm not gonna talk with you sagde han bare. Han kendte slet ikke fyr, helt ærligt, hvorfor pokker skulle han lytte til ham og tage imod råd fra ham?
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Zerachiel

avatar

Humør : “There is no place dark enough for evil people to hide from God.” Job‬ ‭34:22‬ ‭(ERV‬‬)
Fag : Hjemmekunstskab og Kampsport - og er ligeværdig dårlig til begge.
Antal indlæg : 43

IndlægEmne: Re: Don't even try - Zerachiel    Søn mar 11, 2018 3:49 am

Zeras øjenbryn trak sig lidt sammen da Sachin bad ham om at holde kæft. That was not very nice. Han pressede læberne let sammen, Zera kunne allerede nu forudse at Sachin ikke var specielt samarbejdsvillig. Han vidste godt at han ikke vidste så meget om Sachin, udover at han gik til kampsport og at ja, at han solgt stoffer. Hvilket var nok til at Zera måtte hjælpe Sachin, til at han ikke bare kunne lade ham være. 
Han tog en let indånding og trak hånden roligt til sig da Sachin gik forbi ham. Det var ikke første gang at nogen, som start i hvert fald, havde afvist Zeras hjælp, det skete faktisk oftere end man skulle tro. Derfor gav han også bot et let målsat nik og vendte sig om, så han kunne følge efter Sachin. For så hurtigt gav Zera heller ikke op, hvis han var overbevist om at skulle hjælpe, så skulle der meget til at få ham af vejen.
"Maybe I dont know you, but I dont have to, to help you" sagde han så og fik sat farten lidt op så han kom op ved siden af Sachin "But I know that happy people dont usually get into bad business" lød det fra Zera med et roligt blik på Sachin "You could inform me about the stuff you say I dont know about, and then I could help you?" prøvede han så at lokke lidt. Måske Sachin bare havde brug for lidt omsorg, han lignede i hvert fald en der sagtens kunne bruge et kram. Men Zera gjorde dog ikke noget, han ville heller ikke gå for hurtigt fremad. 
Zera var dog glad for at de begyndte at gå imod skolen igen, for jo tættere mod byen Zera var, jo tættere på folk der havde brug for hjælp med zombierne var han - og Zera havde meget svært ved at kapere at kæmpe imod zombier når han generelt ikke var den mest up to date hvad angik at slås. Op til flere gange i den her uge havde hans evne ført ham til folk der skulle redes fra zombierne - indtil videre var det dog gået fint nok - og selvom Zera vidste det ikke var helt ok at tænke, så var det rart at hjælpe nogen hvor det ikke krævede at han ofrede sig selv halvt. Men hvor han bare skulle lytte og forhåbentligt bare bruge sine talegaver til at få ordnet tingene. Måske han ville få brug for sin evne, men det var mest hvis Sachin pludselig blev voldsom igen at han ville overveje det.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Blaine

avatar

Humør : Skifter...
Fag : Kemi, biologi, matematik og fysik.
Antal indlæg : 6

IndlægEmne: Re: Don't even try - Zerachiel    Fre mar 16, 2018 9:30 pm

Hvorfor blev fyren dog ved? Sachin ville ikke gøre ham ondt, men han kunne ikke lide når folk blev ved med at komme imod ham, når han havde afvist dem! Han sukkede tungt, da fyren nåede op til ham, han fulgte efter ham. Hvor lang tid havde han egentlig lyst til det? Sachin havde lige truet ham og havde været ret ubehøvlet? Hvorfor blev han ved? Var han virkelig så opsat på at hjælpe en han ikke kendte. Sachin var en lost cause, han kunne ikke blive redet. Dette var det eneste han var virkelig god til, det var det eneste han kunne lige nu.
Han kiggede hen på fyren, selvom han ikke rigtig havde lyst, han havde lyst til at virke kold overfor ham, så han måske gik. Men alligevel kunne han ikke lade være med at kigge lidt på ham. of course you need to know someone to help them... svarede han bare tilbage. Han vidste ikke helt hvad han skulle stille op mod fyren. Sachin havde ikke lyst til at gøre noget voldeligt, han ville bare selv få det ubehageligt, og sikkert få flere mareridt den aften.
Fyren havde ret, glade mennesker gjorde ikke dårlige ting. Sachin var på ingen måde glad, det kunne vel være en af de ting som gjorde at han stadig solgte stoffer og nogen gange tog dem, men det sagde han ikke til nogen.
Sachin fnøs af fyren. Han ville lærer ham at kende, var det det han mente? Han var ikke helt sikker på at han ville gå med til det. Hvorfor skulle han lærer ham at kende? Hvad hvis han ikke ville ændres, ikke ville hjælpes? Men hvem narede han... han ville gerne hjælpes, det var dog så svært for ham at tage imod hjælp. Han var ikke svag! Det var han altså ikke!
Han sank en klump og bed sig i læben. Hvad pokker skulle han sige? Måske... et navn ville være en start?
Whats your name... I don't even remember. sagde han bare og rystede på hovedet, inden de kom til døren til skolen. Han åbnede den og lod fyren komme først ind, han kunne vel lige så godt vise at han også kunne bare være lidt venlig, det var der ikke noget galt i vel?
Han gik derefter selv ind og lukkede døren. Han stod så bare og kiggede på fyren. Hvor pokker skulle de nu gå hen? Sachin ville helst bare gerne tilbage til sit værelse, sin seng, så han kunne slappe af. Ikke sove, han ville ikke have mareridt, bare slappe af.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Zerachiel

avatar

Humør : “There is no place dark enough for evil people to hide from God.” Job‬ ‭34:22‬ ‭(ERV‬‬)
Fag : Hjemmekunstskab og Kampsport - og er ligeværdig dårlig til begge.
Antal indlæg : 43

IndlægEmne: Re: Don't even try - Zerachiel    Man mar 26, 2018 6:35 pm

Zera vidste godt at det for det normale individ virkede underligt, måske endda naivt at ville hjælpe sådan som Zera følte han skulle. Det var nu altså lettere før i tiden da folk anså ham som et mirakel når han kom og ville hjælpe - nu ønskede folk det nærmest ikke, men folks problemmer var også blevet irriterende komplicerede. Individet var blevet kompliceret, alle de følelser. Værst var at han selv var begyndt at mærke dem mere og mere.
Zera nikkede blot anerkendende da Sachin sagde at man selvfølgelig belv nødt til at kende folk for at hjælpe dem - også alligevel havde Zera dog hjulpet mange han ikke havde kendt. Men det havde også været lidt andre problemer end det Yakov virkede til at have.
Han kunne ikke lade være med at smile lidt da Sachin alligevel virkede til at bløde lidt op ved at åbne døren for ham og samtidigt spørge indtil hans navn "Zerachiel, but you can call me Zera" sagde han så med et smil - et smil der dog på ganske få sekunder blev tørret væk igen. Fra højre siden af dem kom en fyr nærmest løbende "Sachin you little shit! What is this shit you sold me?! I want my fucking money back!" hvæsede den fremmede høje og brunhårede fyr som han greb fat i kraven på Sachin. Som start trådte Zera et skridt tilbage, måtte finde et overblik over hvad der skete, før han dog fik et alvorligt blik i de blå øjne. Zera var ikke den voldlige type, så at træde ind i mellem dem var ikke hans første instinkt, istedet gik han til verbale metoder "Let go of him! Im sure its a misunderstanding!" kom det så nærmest som en belærende voksen fra Zera der lignede en dværg ved siden af fyren der havde fat i Sachin "Shut up Nerd!" hvæsede fyren kort imod Zera før han pressede Sachin op imod nærmeste væg "You better fucking pay up Sachin, Or i'll tell people about this little buisness of yours!" hvæste han ind i fjæset på Sachin med nærmest glødende øjne af vrede.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Don't even try - Zerachiel    

Tilbage til toppen Go down
 
Don't even try - Zerachiel
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Athena udendørs :: Skoven omkring-
Gå til: