Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

V Æ R E L S E R

F A G E N E

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
» Give a warrior someone to fight pls? [Emnesøgning]
Today at 1:56 am by Aviana

» Gif leg - Blind date!
Today at 12:01 am by Carmilla

» It's time, make your choice - Talion
Yesterday at 11:21 pm by Talion

» Your eyes - Vito
Yesterday at 11:09 pm by Hale

» Are you okay? (part 2) - Elian
Yesterday at 10:36 pm by Dorian

» It isn't a dare unless you're afraid to do it ♥ Elian vs. Eugene
Yesterday at 10:07 pm by Eugene

» Hvem er hvem listen!
Yesterday at 10:00 pm by Lucida

» I don't really know what I'm doing in here... - Damian
Yesterday at 8:13 pm by Damian

» I can see I did not know where she was
Yesterday at 5:56 pm by Aaron

Top posting users this month
Elian
 
Julian
 
Zitora
 
Reign
 
Razor
 
Jaxton
 
Miles
 
Killian
 
Aviana
 
Jeffrey
 
Statistics
Der er i alt 431 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Lucida

Vores brugere har i alt skrevet 22860 indlæg in 1758 subjects

Share | 
 

 Wicked Game - Niylah

Go down 
ForfatterBesked
Tatyah

avatar

Humør : I told myself each bruise is a lesson, and each lessons makes me better
Fag : none
Antal indlæg : 69

IndlægEmne: Wicked Game - Niylah   Søn feb 25, 2018 8:35 am

S: Skoven
T: Aften
O: Hvad der end måtte være
V: Stille regn
P: ulveform
Emne til: @Niylah - im crying writing all this!


Det føltes skønt at løbe frit i sin form. Bare at løbe. Løbe væk fra alle de problemer der dog ville indhente hende i det sekund hun stoppede. I håb om hun kunne sove i nat, ønskede hun at udmatte sig selv, ikke noget der var fysisk muligt. Tatia havde løbet hele dagen og natten slog ind. Måske hun skulle finde et sted, hvor hun kunne sove i sikkerhed for de levende døde der truede. Dog fangede hendes sanser noget genkendeligt. Måske var det indbildning og folk der legede med hendes hoved - men Tatias mentale forsvar var klar over ingen magiske indflydelser prøvede at nå ind til hende. Stille luntede ulven nærmere varme lys fra bål. Latter ramte hendes gode sanser. Og der så hun nogle andre ulve der snart begyndte at knurre af hendes ankomst. Peter.. Så slog det for hende.. måske Wade var her. Hun var ligeglad med de ulve der ikke ville lade hende komme forbi - hun undveg deres advarsler. Hurtigt skiftede hun form igen. Løb rundt og søgte. Det var tydeligt på hende at hun ledte efter Wade - det ville alle vide som kendte hende. Hendes første instinkt ville altid være at finde sin mage. Dog var hans fært ikke i nærheden. Hun samlede sine læber og sank en klump. Tydelige nye ar fyldte hendes nøgne krop, fra tegn på hendes tilfangetagelse. Endelig slog alting klik for hende, og hun mærkede byrden ved friheden. Læberne begyndte at skælve og hun kunne mærke tårerne pressede sig på. Folk stod på afstand af hende, nogle af vagterne var løbet efter Niylah.
Tatia mærkede hjertets smerte, hvordan det omsider fortalte hende at det var okay at give slip. Hun mistede forbindelsen til sine ben og de svigtede hende. Tatia faldt grædende til jorden - håbløs. Hun havde mistet ham. Denne gang havde hun virkelig mistet ham. Efter hun havde grædt lidt rejste hun sig op igen for at møde en velkendt skikkelse. Med et par hurtige skridt gik hun hen og smed sine arme omkring Niylah.
"Just tell me.." startede hun ud og så Niylah i øjnene. "Where is he?"
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Niylah

avatar

Humør : Ai laik Heda non na throu daun gon ai (I’m commander, no one fights for me)
Antal indlæg : 32

IndlægEmne: Re: Wicked Game - Niylah   Fre apr 13, 2018 11:03 pm

Påklædning
- Tøj + Sko Hun har sort tøj på Link. Hun har sorte sko på (Se første link)
- Hår + Makeup + Smykker Hendes hår er flettet sammen  Link. Hun har sit velkendte ansigtsmake-up på ud Link. Hun har også smykket mellem sine øjenbryn (et symbol på hendes magt) Link
- Accent Hun taler med en ukendt accent

Hun havde brugt det meste af dagen, på at have møder med sine flokmedlemmer, der skulle snakkes igennem, hvad de ville gøre i denne verden, hvordan de ville få kontrollen tilbage og ikke mindst det at skulle finde nye medlemmer. Ganske vist kom en stor del af hendes flok med, om ikke andet hele flokken, med undtagelsen af enkelte folk, her og der. Dog var alligevel et tab, og hun var i en verden, som hun hverken kendte til, eller for den sags skyld, følte sig bekendt ved. Når man kom fra en verden, der var meget lig det af renæssancen, så var det ikke nemt med et, at blive smidt ind i verden, som havde elektricitet og teknologi. Men så igen, at befinde sig i en verden, man aldrig havde været før, ville være skræmmende for stort set alle. Hun havde heldigvis sine rådgivere, der var der for hende, og hjalp hende gennem den svære tid, og de var der til at rådgive hende, såvel som give hende gode ideer, for hvad hun burde gøre fremadrettet. At få nye medlemmer, var i den grad en af dem, ligesom det at undersøge deres nye verden, alt dette var en af de ting, som de ofte ville diskutere til en af deres mange møder.
Mødet blev dog afbrudt, da en vagt kom løbende ind "Em ste tatia, she has kom op bakon" (It is Tatia, she has come back) lød det fra vagten, og uden den mindste smule tøven, skyndte hun sig ud af rummet hun var, og her ud imod det sted, som vagten viste hende hen imod. Det var her hun fandt Tatia, der var faldet om, højst tænkelig grundet den smerte, der løb gennem hende. Niylah havde kendt Tatia i så mange år, at hun efterhånden kendte til alle de små træk, som den unge formskifter viste. Dog som Tatia fik rejst sig op, og her løbet i hendes retning, skyndte hun sig at løbe hende i møde, således da den unge formskifter, smed sine arme omkring hende, var hun hurtig om at gribe hende, såvel som lukke sine arme omkring hendes nøgne krop. Hun vidste spørgsmålet om Wade kom op, hvor han var henne og hvad der var sket, spørgsmål hun havde stillet sig selv, hver evig eneste dag, hvad var der gået galt? Hvorfor var han der ikke? Var han død? Havde hun mistet dem hun elskede? Hvert spørgsmål rungede altid gennem hende, såvel som en skyld følelse og manglende forståelse. Hun trykkede Tatia's krop imod sin og sukkede "He never made it through, when we all got through he wasn't there...I couldn't find him. I search everywhere, but I never found him" lød det sørgmodigt fra hende. Wade havde været som hendes søn, og nu var han væk, og det så ud til at han aldrig ville komme tilbage igen.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Tatyah

avatar

Humør : I told myself each bruise is a lesson, and each lessons makes me better
Fag : none
Antal indlæg : 69

IndlægEmne: Re: Wicked Game - Niylah   Fre apr 13, 2018 11:37 pm

Det værste ved at spørge, var hun kendte svaret allerede før hun spurgte. Tatia havde forlængest i fangeskabet accepteret det, og på sin vis fundet freden i tanken om han havde det bedre et andet sted. Dog var der det korte håb, og det korte instinkt at hun altid ledte efter ham når hun var kommet fri. Tatia var dog nød til at vide, hvad der var sket. Så snart, at Niylah talte, trådte Tatia et skridt tilbage hendes læber skælvede en anelse. Hun slog blikket væk og tog en dyb indånding. Kørte frustreret hånden igennem sit næsten sorte hår.
"It's weird.. I knew. I always knew. But hearing it.. it doesn't make it easier at all," sagde hun så og holdt let om sig selv. Hun kunne finde Selene, og Selene kunne måske hjælpe hende med at se hvor han var henne af. Om han overhovedet var der. Det var selvfølgelig et større spørgsmål, men hun måtte vide det. På trods af den sorg der havde lagt sig og den tid hun havde brugt på at affinde sig i det - så slog det meget hårdere da hun pludselig ikke havde alt det andet at forholde sig til.
Tatia vidste der var mange ting hun skulle forholde sig til. Hun skulle finde sin søster, hun skulle få sin flok ud - men det var svært uden et område til dem Også skulle hun finde Cain, hvor end han måtte være i denne her verden, og deres døtre.
"I just hope he isn't looking for me, the girls need him, but I know if he is alive - he is taking good care of them.. and he is strong," tilføjede hun den sidste sætning for at dumle lidt på Niylahs nerver.

"I never thought I would see you again, but I'm glad you are alive," kom det så fra Tatia. Hun fik stille tørret sine irriterende tårer væk. Stille sank hun en klump. "Who else didn't make it?" Spurgte hun - Tatia havde stadigvæk venner i flokken, Christopher.. Raksha, Caleb.. men der manglede mere end blot Wade i Niylahs blik. Det skreg for at forlade hendes øjne.
"Wanna go to some place more.. quiet. I know all about the duty mask," forslog hun så. Tatia havde lært meget af Niylah, og nok også den eneste grund til hun faktisk kunne danne en flok på egen vis. Fra askerne af hvem de troede de var tvunget til at blive, var de blevet genfødt til krigere der nok skulle klare sig til, at hun kom tilbage til dem.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Wicked Game - Niylah   

Tilbage til toppen Go down
 
Wicked Game - Niylah
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Udenfor Gaia & Moonlight Falls :: Skoven-
Gå til: