Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Zerachiel
 
Chester
 
August
 
Q
 
Elian
 
Julian
 
Leviticus
 
Miles
 
Jaxton
 
Haniel
 
Statistics
Der er i alt 504 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Peyton

Vores brugere har i alt skrevet 28390 indlæg in 2116 subjects

Share | 
 

 Gonna fight them off - Åbent emne

Go down 
ForfatterBesked
Tatyah

avatar

Humør : I told myself each bruise is a lesson, and each lessons makes me better
Fag : none
Antal indlæg : 86

IndlægEmne: Gonna fight them off - Åbent emne   Søn feb 18, 2018 5:06 pm

S: Bolig området i Gaia
T: Eftermiddag
O: Beskrives
V: Stille, køligt
P: Tøj + Hår
Emnet er åben for folk der ønsker at smadre lidt zombier ~


Disse væsner havde overtaget dette land. De gik rundt. De åd. De skabte frygt. Men ikke i Tatia. Tatia så på dem, men frygt var ikke en ting hun besad - ikke overfor sådanne skabninger. De blågrønne øjne stirrede fremad, imens hun bevægede sig rundt i det ukendte. Hun havde aldrig set en bil før, eller så morderne huse. Eller set havde hun, men aldrig været så tæt på at hun kunne se eller hører det. Hvad Tatia ønskede var at komme tilbage til Wade. Det var det eneste hun ønskede, men disse begivenheder holdt hendes hjerte fra at bestemme bare lidt i hvert fald. Hun var nød til at overleve forhindringen først - sådan var det i hendes liv, der var altid en ting som prøvede at udrydde hende men hun kæmpede altid til det sidste. Der kom to løbende imod hende. Levende døde. Hun trak to daggerter frem og kastede dem igennem luften uden at tøve - og de faldt sammen da det skarpe blad destruerede deres hjerner. Tatia gik hen forbi dem og rev sine våben til sig. Skrig. Folk skreg. Råbte om hjælp. De røde øjne fra hendes indre ulv reagerede på uroen omkring sig. Men hvad skulle hun ellers gøre. Hun havde ingen her. Hvor var Razor henne? I sikkerhed forhåbentlig. Eller i gang med at redde den forvirrede and til Regin. Hvis hun kendte Razor ret var det sikkert det han havde gang i. Et suk forlod hendes læber, som hun bevægede sig ud i slagsmarken af væltede biler, røg og de døde der havde sig noget af et festmåltid.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Seth

avatar

Fag : -
Antal indlæg : 32

IndlægEmne: Re: Gonna fight them off - Åbent emne   Søn feb 18, 2018 5:35 pm

Påklædning + Ansigt og hår og deres bat

Jay som værende en person der ellers aldrig ville tro at zombierne kom, havde aldrig forberedt sig på det værste indenfor det overnaturlige, stod nu i denne situation hvor levende døde var kommet til live. Hvordan skulle man håndtere og acceptere det? Den lille sikre bobbel der havde holdt alt overnaturligt og nyt ude, var nu sprunget. Først var der nye væsener som man skulle vænne sig til at se som menneske og nu zombier? Jay spurgte tit sig selv om det bare var et stort mareridt man ikke kunne vågne fra. Det tog dem ikke lang tid at tilpasse sig. De havde ikke lært andet hele livet, tilpasse sig normen som barn i at være noget de ikke var - En pige, eller en dreng. Måske var køn ikke den bedste sammenligning med døden selv, men altså, det var en overvældende situation.
Som de fleste menneskelige dødelige væsener, havde Jay holdt sig inde så længe det var muligt. Men mad slap op, og på et tidspunkt måtte man ud efter mere. Jay havde pakket en taske med hvad end de havde fundet nødvendigt til den givende situation. Reb, hvis der skulle klatres, eller en nem udvej til vejrs fra de levende døde. En flaske vand, for som menneske skulle man ikke blive dehydreret. Og så sit lille tøjdyr, Teddy. Han var med Jay overalt, så hvorfor skulle han ikke med nu?
Og så havde Jay ellers begivet sig ud på eventyret om overlevelse og føde. Sikke et eventyr. Gaderne havde været stille i Jays område. Næsten for stille. Jay sank en klump som de fortsatte deres gang. Det var første gang at de ville komme til at se en af disse zombier og de var ikke sikker på om de overhovedet var klar på det. Et bat som Jay havde med sig, var presset helt ind til kroppen, og et pludseligt skrig fra et nærliggende hus fik Jay til at hoppe og slå ud efter luften med det slidte træbat. Synet Jay så i vinduet var lige til at få det dårligt over. En kvinde der kæmpede en tabt kamp med en af disse væsener, blot for at blive flået fra hinanden, med Jay som publikum. "Tough shit..." mumlede Jay lettere panisk før de modvilligt fortsatte deres gang fremad, de var nød til at nå længere ind i byen for at finde et sted der havde mad.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Tatyah

avatar

Humør : I told myself each bruise is a lesson, and each lessons makes me better
Fag : none
Antal indlæg : 86

IndlægEmne: Re: Gonna fight them off - Åbent emne   Søn feb 25, 2018 8:22 am

Tatias hjerte bankede hårdt, som om det ikke kunne beslutte sig for sin næste beslutning. Skulle hun kæmpe i dette slag eller skulle hun lade sig selv blive flået fra hinanden? Lige meget hvad syntes hun at begge dele ville få en smertefuld ende på hvad hun kaldte sit liv. Tatia sank en klump og pustede ud. Der var intet at kæmpe sig tilbage til, men som Razor havde sagt; hun kunne ikke bare give op. Selene var her. Hvis hun havde bare en ud af dem hun elskede - måske kunne hun så holde ud lidt endnu? Tatia blinkede da væsnerne kom alt for tæt på hende. De røde øjne overskyggede atter de blågrønne, med vrede og dominans. Hun trak sit sværd, og med et perfekt sving havde hun halshugget to af disse levende døde. Tatia bed sammen og forsatte med at slagte dem, en for en - som om at når hun nåede igennem mængden ville hun få det hendes hjerte ønskede - men da hun kom frem var der blot flere. Hun så sig omkring, og fik øje på en skikkelse længere henne. Måske kunne hun aldrig komme til at se Wade igen, men han ville ikke ønske hun skulle lade sig selv slagte af sådanne væsner eller af nogen anden. Måske kunne hun hjælpe denne person, som var alene? Tatia fokuserede sin nye evne på at skabe et vindslag så hårdt at zombierne omkring hende blev kastet til side, og Tatia kunne løbe hen og gribe fast i armen på vedkommende.
"Get some speed on those feet, we need to get away from here," sagde hun med sin velkendte hæse stemme.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Cherry

avatar

Fag : -
Antal indlæg : 11

IndlægEmne: Re: Gonna fight them off - Åbent emne   Tirs mar 13, 2018 3:11 am

Hvor hun dog elskede disse døde levende væsener som var ude for at flå menneskerne fra hinanden. Hun havde siden starten af det hele, brugt dage på bare at sidde på sit tag og nyde udsigten - Fra folk der løb fra deres liv til at de blev trængt op i en krog og flået fra hinanden i tusind stykker. Hendes evige had til mennesker kom særligt til udtryk i den glæde hun havde i bare at sidde dag ud og dag ind og betragte disse morbide og yderst blodige masse-angreb på de dødelige. Men i dag var hendes gade stille, det var kun de døde som vandrede gennem gaden. Så denne dag havde hun fundet en andens tag at sidde på, en brændende bygning med ligeledes brændende mennesker indeni. "See if you like how that feels. I know your pain all too well mortals. So just rejoice and accept your fate - Just like I had to," råbte hun ned til dem, som kunne de høre hende.
Så bemærkede hun et menneske i mængden, et som havde for travlt med at betragte et hus overfor. Hun kastede et blik på shapeshifteren som kom løbende mod mennesket og greb fat om dens arm. Liz lagde hovedet på skrå før hun så hoppede ned fra taget let og elegant, som en kat der altid lander på benene. Hun gik roligt over mod de to som et smil faldt over hendes læber. "No need for hurrying. The zombies are in the houses, busy.... Eating others," sagde hun roligt som hun kastede et blik mod huset som mennesket havde kigget på. "Sooooooo. Name round?" spurgte kolde blå øjne plantet på mennesket. på mennesket.

// Svarer med Liz og Jay i samme indlæg <3
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Gonna fight them off - Åbent emne   

Tilbage til toppen Go down
 
Gonna fight them off - Åbent emne
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Gaia :: Bolig området-
Gå til: