Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

B O L I G O M R Å D E R

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Tidus
 
Dexter
 
Leviticus
 
Samael
 
Rayna
 
Kaiya
 
Nadia
 
Lilith
 
Damien
 
Izabelle
 
Statistics
Der er i alt 520 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Otis

Vores brugere har i alt skrevet 29244 indlæg in 2182 subjects

Share | 
 

 How do you protect a heart from darkness? Bellamy

Go down 
ForfatterBesked
Audrey

avatar

Humør : We hardly recognize ourselves in the dark.
Fag : Musik. Dans. Kunst. Yoga. Biologi.
Antal indlæg : 58

IndlægEmne: How do you protect a heart from darkness? Bellamy   Søn feb 11, 2018 5:43 pm

S: Lufthavnen
T: Aften
O: Beskrives
V: Blæst, køligt
P: Klik + jakke
Emne til: Ma babest babe of all babes aka @Bellamy <3


Det havde været en fornøjelse. Sådan en fantastisk tur havde hun altid ønsket sig, men det var på tide at komme hjem. Aaron var taget hjem efter nytårs aften, men Audrey og Bellamy var blevet tilbage for at nyde den 'normale' verden. De havde hængt i luften længe, og takket være lidt magi hun havde lært - var de ikke så trætte efter forskellige tidszoner og mangel på søvn. Audrey havde sovet på det meste af vejen i flyet, med sit hoved mod Bellamys arm. Hun elskede ham. Det gjorde hun, aldrig havde hun elsket nogle så meget som hun elskede Bellamy. Audrey levede i nuet og hun reagerede altid på de ting som de mødte hende. Hvilket gjorde hende forholdsvis impulsiv, nok også derfor de var taget på rejsen til at starte med. Hvad havde hun fået ud af det? En karrierer og styrket sit forhold med Bellamy. Nok til at hun turde gå ud af akademiet og ansøge om en stilling som hjælpeunderviser. Lige da flyvet var tæt på sin destination kunne hun mærke et ryk i flyveren, et unaturligt ryk. Hun greb automatisk fast i Bellamys hånd og så rundt. Personalet fløj hen for at holde fast i noget, men efter lidt virkede det dog til at piloten fik styr på maskinen og landingen gik godt. Så snart hun kunne tændte Audrey for sin mobil, med utallige beskeder fra Aaron om de ikke skulle rejse tilbage - om de var rejst.. om hun var okay. Derefter gik der ikke længe før hun åbnede beskeder fra Dove omkring en barrierer der snart ville blive lagt over byen. Måske var det den de havde mærket. Levende døde.. hvad var hende og Bellamy kommet hjem til? Audrey viste Bellamy beskederne.
"You better get a hold on your children," sagde hun til Bellamy. Audrey vidste hun skulle møde hans tre børn for første gang snart, og hvad ville være bedre end et overlevelses event for det? Audrey burde selv skrive tilbage til Aaron og nok udspørge Dove om hvad fanden der forgik - også Amena.

De skulle stadigvæk hen til Gaia, og det var en halv time i bil - og sammen var det intet problem. Men selvom Audrey var vokset op med kendskab til det overnaturlige, så havde hun været menneske - og ikke en som ligefrem havde kæmpet for andet end sin egen overlevelse - men ikke på en måde som denne her.
"My car is still here.. do you wanna drive or shall I?" Spurgte hun og brugte magi for at få kufferterne over i bagagerummet. Det var måske magi for en minimal ting men lige nu var det faktisk den snak om zombie-lignende væsner som forskrækkede hende og det kunne tydeligt ses på hendes blik. Og ganske rigtig, snart hørte hun nogle skrig fra andre på parkerings pladsen. Et par et par biler væk blev pludselig overfaldet af en lille flok Muertos. Skrigene overdøvede alt på parkerings pladsen og Audrey frøs fast, hun stirrede blot på situationen. Panik.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
How do you protect a heart from darkness? Bellamy
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Udenfor Gaia & Moonlight Falls :: Lufthavnen-
Gå til: