Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

V Æ R E L S E R

F A G E N E

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Elian
 
Julian
 
Zitora
 
Reign
 
Razor
 
Damian
 
Miles
 
Jaxton
 
Jeffrey
 
Rosanna
 
Statistics
Der er i alt 434 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Tyler

Vores brugere har i alt skrevet 23050 indlæg in 1777 subjects

Share | 
 

 We finally meet each other ~ Felucca ~ Connor

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: We finally meet each other ~ Felucca ~ Connor   Man nov 16, 2015 4:10 pm

Sted: Kælderen.
Tid: 19:00.
Vejr: Let overskyet.
Omgivelser: En smule støvet og lidt mørkt.
Påklædning: Crop-top, kort nederdel og en beanieHope havde skam ikke glemt den aftale Connor og hende havde haft dagen før. Ikke at hun var så vild med den plan, han sikkert havde i hovedet. Hun var lige kommet ud af biologiklassen som den første, da hun derefter blev mast og puffet af de andre elever, som skulle hurtigt ud. "Se jer dog for!" skældte hun, men ingen hørte tilsyneladende efter hende. Efter nogle sekunder stod hun alene på gangen. Lige nu, havde hun ikke flere timer, så hun gik tilbage på sit værelse for at ligge sine tunge, støvede biologibøger og smed sig dovent på sengen. Nu havde hun jo masser tid til at lave sin opgave, inden hun skulle mødes med ham.
Hun sad og lavede sin opgave på 3 timer, og det var dog godt nok røvsygt, men hellere være grundig med en opgave. Da klokken var omkring 18:50 tænkte hun, at det nok var på tide og smutte ned i kælderen og møde den mand. Hun gik modvilligt ned mod kælderen, selvom hun ikke brød sig om for lidt belysning. Det var et svagt lys, der lyste den del af kælderen, hvor hun befandt sig. Nu skulle hun bare vente på ham. Imens, fandt hun et bolsje frem og gumlede på det.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: We finally meet each other ~ Felucca ~ Connor   Man nov 16, 2015 8:52 pm

Det var aften, og hun havde fået af vide af sin Herre, at hun hver dag efter skole skulle møde ham i kælderen hver dag. Hun vil ikke gå imod det han bad hende om, og gik derfor ned i kælderen stille. Hun tænkte lidt på, hvad han mon ville i dag, og bed sig i læben. Da hun var kommet næsten der hen hun skulle, så hun en anden tøs so stod lidt længere henne. Hvad lavede hun mon her nede? Hun bed sig i læben, men gik så over til hende. Hun var nervøs for det her, at der var en anden her nede, en som hun ikke regnede med. Hun havde kun regnet med, at se Connor her nede. Hun standsede op lidt fra pigen, og så ned i gulvet, og bed sig i læben. Hvad skulle hun gøre? Gå over og sige hej? Næppe. Hun valgte bare at blive stående her og vente.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: We finally meet each other ~ Felucca ~ Connor   Tirs nov 17, 2015 11:44 pm

Connor var meget glad i dag, hele dagen havde han brugt på at fløjte og glæde sig til klokken endelig blev 6. Han slukkede computeren han havde på sit værelse og tog en nøgle fra krogen ved hans dør før han gik ud af den og låste efter sig, i dag var trænings dag. Han begyndte at fløjte Kill Bill melodien mens han gik ned af trapperne til han så de to æres gæster "felucca, gå ind og gør dig klar mens jeg orrientere din nye med arbejder" han smilede og gik hen til Hope "og hvad angår dig skal jeg nok give dig masser af træning til du bliver en god slave" han smilede til hende og lod sin finger glide rundt om hendes hage som han lænede sig ned til hendes øre og hviskede "med mindre du vil have jeg sender den lille optagelse jeg tog af dig rundt til hele skolen" han smilede før han gik ind "følg med ind. Slave" han smilede som han gik ind i rummet der var udstyret med alle former for sex legetøj, piske og diverse maskiner og bumme.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: We finally meet each other ~ Felucca ~ Connor   Ons nov 18, 2015 5:49 pm

Mens hun stod og gumlede på sit bolsje, som snart var forsvundet inde i hendes mund, hørte hun nogen gå ned af trapperne. Til hendes store forbløffelse, var det en ung kvinde, som kom herned. Var hun en rengøringsdame? Nej, sikkert ikke som hun stod der og så tøvende ud. Måske havde han flere slaver, end hun troede. "Davs du." sagde hun bare, og slugte det lille, indskrumpet bolsje. Tiden gik temmelig langsomt, mens hun stod og betragtede den unge kvinde lidt på afstand. Hun overvejede og spørge, om hun også var en af Connors slaver, men valgte at lade være. Det var simpelthen for pinligt. Endelig kunne hun høre nogen komme gående ned af trapperne, og det var Connor der kom frem. Hun hørte, hvad han sagde til den unge kvinde og blev stående. Han kom over til hende og forklarede hende nogle ting, som gjorde hende en anelse utilpas. Især den del med at han havde optaget hende. "Hvornår fanden har du optaget mig, hva?!" råbte hun og blev rasende, mens hun fulgte ham ind i rummet.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: We finally meet each other ~ Felucca ~ Connor   Søn nov 22, 2015 9:49 pm

Hun så over mod den anden pige, da hun sagde davs. "Øm, hej" sagde hun tøvende, og smilede lige så tøvende til hende. Havde Connor fået flere slaver? Det vil egentlig ikke undre hende. Hun sagde ikke så meget mere til den anden pige, og ventede blot på Connor kom.
Hun havde haft ret, og hun hørte det Connor sagde. Ville han virkelig have, at hun gik ind og tog sit tøj af da der var en anden her også? Godt nok havde en hel bunke mænd set hendes krop, men det føltes alligevel mærkeligt at skulle gå ind, og tage tøjet af, når hun vidste at der var en anden tøs her nede også. Hun nikkede dog alligevel. "Ja" Sagde hun inden hun gik ind, og tøvende tog sit tøj af, og satte sig ned på gulvet derefter. Så bare ned i det.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: We finally meet each other ~ Felucca ~ Connor   Søn nov 22, 2015 11:19 pm

Connor smilede bare til Hope og vente sig rundt i døren hvor han lukkede og låste efter sig "det skal du ikke bekymre dig om, så længe du gør som jeg siger ligger det et meget sikkert på et flash drive" han smilede til hende "men glem nu alt om det" han så ind i hendes øjne "seriøst, glem det" hans evne aktiverede og hans syn gik ind i hendes minder for at ændre på dem for at få dem til at ligne dette var en meget god ide. hans evne tog meget af hans energi så han satte sig ned i sin lænestol han havde i det ene hjørne," du kan starte med at smide tøjet for mig" han smilede med øjnene låst fast på hendes krop.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: We finally meet each other ~ Felucca ~ Connor   Man nov 23, 2015 11:29 pm

Pigen lod til at virke en smule...nervøs eller var det bare hende selv, som måske var lidt for overstadig og spændt? Ellers virkede hun skam flink nok. Det vidste hun ikke, og hun ikke svar på det, da Connor kom ned i kælderen til dem begge. Hun overhørte ham sige til den anden kvinde, at hun skulle gå ind i et af rummene og klæde sig af. Det gav jo ingen mening, tænkte hun undrende, mens hun studerede kvinden der gik ind i et af rummene og lukkede døren efter sig. Hun var blevet rasende over, at han havde gemt en optagelse af hende helt nøgen, og hun skulle nok finde det og destruere det. "Hm fint." mumlede hun vredt. Da han kiggede ind i hendes øjne, syntes hun at begynde at glemme noget meget vigtigt, men nu kunne hun altså ikke huske det. Han satte sig over i en lænestol og bad hende om at smide tøjet. Hun begyndte at røre sig selv, stripdanse lidt omkring ham, mens tøjet langsomt gled af hende. Det var lidt som om, hun ikke havde styringen over sig selv, men det føltes vel okay indtil videre.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: We finally meet each other ~ Felucca ~ Connor   Lør nov 28, 2015 12:42 am

Felucca blev stille siddende på gulvet da de kom ind til hende, men hun så op på dem. Hun betragtede Connor da han satte sig ned i sin lænestol, og bedte den anden tøs om at smide tøjet. Felucca blev blot stille siddende, og så på det Hope gjorde. Dansede rundt om Connor og smed tøjet og rørte ved sig selv imens? Hun så ned i gulvet, ventede bare på Connor ville bede hende om noget, men end til da, vil hun bare blive siddende her, og vente på hans ordre.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: We finally meet each other ~ Felucca ~ Connor   Søn nov 29, 2015 2:22 am

Connor smilede af måden som Hope havde begyndt sin dans "oh nej, du får ikke lov til at smage på mig før du er færdig med dine prøver, dem har den søde Felucca allerede gennemført" han smilede til Felucca "kom her Hope, Felucca, dig skal jeg selv bruge" han smilede til hende roligt med et sukker sødt smil " sæt dig ved stolen og gør dig klar, forstået" han gav Hope sit halsbånd på og tog en snor som han satte fast i den. han ledte hende hen i enden af lokalet og tvang hende op på en bum hvor han spandt hende fast "du kan blive liggende her og blive underholdt af en vibrator mens felucca viser hvordan man underholder sin herre" han tog en vibrator, den samme han havde brugt på hende natten før, han tændte den på fuld styrke og satte den ind i hende før han gik tilbage til sin stol og satte sig "kom Felucca, tilfredsstil din herre" han smilede til hende og aede hende på kinden.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: We finally meet each other ~ Felucca ~ Connor   Man nov 30, 2015 8:38 pm

Hun følte sig ret sikker i det hun gjorde, men på trods af alle de anstrengelser hun gjorde sig, var det ikke godt nok for den lille Connor. Det fornærmede hende, og bragte hendes pis i kog. Hun stoppede sin ellers sexede dans, som hun påskønnede, og lagde armene over kors og løftede sit ene øjenbryn. Hun lod ham føre hende med sig til enden af lokalet og lod ham binde hende. "Dit svin." mumlede hun og surmulede et stykke tid. Det irriterede hende dog, at han lagde en vibrator op i hende, så hun kunne ligge og lide der. Nu skulle hende Felucca vise hende, hvordan man gjorde, spændende, tænkte hun og var på en måde taknemlig over at hun ikke skulle tilfredsstille det dumme svin. Hun kom til at smile ved tanken.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: We finally meet each other ~ Felucca ~ Connor   

Tilbage til toppen Go down
 
We finally meet each other ~ Felucca ~ Connor
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Athena indendørs :: Kælderen-
Gå til: