Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

V Æ R E L S E R

F A G E N E

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Julian
 
Elian
 
Zitora
 
Reign
 
Razor
 
Jaxton
 
Miles
 
Killian
 
Aviana
 
Jeffrey
 
Statistics
Der er i alt 432 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Carmilla

Vores brugere har i alt skrevet 22839 indlæg in 1756 subjects

Share | 
 

 A beautiful winter day ~ Joy

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: A beautiful winter day ~ Joy   Man nov 16, 2015 10:46 am

Sted: Gaias park.
Tid: 09:35.
Omgivelser: Forskellige væsner, mennesker, bænke og borde, skøjtebanen.
Vejr: Køligt, vindstille. Sneen daler ganske svagt ned.
Dag: Mandag.
Årstid: Vinter.
Påklædning: Thé outfita.


Dagen var næsten kun lige begyndt. Det havde været en stressende morgen, eftersom Freya gerne ville bære sit yndlingsoutfit. Og dele af det outfit var altså røget til vask. Typisk. Hun måtte blive bedre til at vaske. Men hun fik det ordnet. Så derfor; en stresset morgen. En hurtig morgenmad og ellers flere timer ude på badeværelset. Sådan havde denne sirenes morgen været. Men alligevel havde der været tid til julemusik og hyggestemning. Der var alligevel mange i parken den dag. Mange havde besluttet sig for at tage ud og skøjte, men også bare gå eller løbe sig en tur, enten alene eller i flok. Mange forældre benyttede sig ligeledes af legepladserne rundt omkring i parken. Og der var endda live band ovre ved den lille café, der solgte kaffe, kakao og kage. Det var da hyggeligt!

Så nu stod hun her og ventede på sin aftale. De havde aftalt at mødes kvart i ti, men Freya var der allerede. Trods hendes stresset morgen, så var hun alligevel kommet hurtigt af sted. Det var måske alligevel lidt koldt at have en lettere crop top indenunder læderjakken, men det var lige meget. Hun fik alligevel hurtigt varmen. Så det skulle nok gå. Med vægten ovre i det ene ben og armene over kors, ventede Freya nu på sin date. Den smukke Joy. De havde planlagt en dag sammen, der stod med at skøjte, varm kakao og til sidst lidt juleshopping. Shopping-delen glædede Freya sig rigtig meget til. Hvis der var noget hun elskede, så var det at shoppe. Dog var pengepungen ikke altid med på den idé, men sådan var det jo.
Tilbage til toppen Go down
Joy
Admin
avatar

Humør : When you threw me to the wolves at night. Did you think they would find me easy to swallow? I suggest next time, you try feed me to dragons. I wore wolf skins as easily as my own.
Fag : Idræt. Astrologi. Musik. Kunst. Naturvidenskab & Psykologi.
Antal indlæg : 527

IndlægEmne: Re: A beautiful winter day ~ Joy   Man nov 16, 2015 11:06 am

Påklædning
Form


Alissa, eller Joy som hun gik under nu - havde haft en mere eller mindre travl morgen. Hun var stået tidligt op, eller prøvet på det. Da Chris havde ringet til hende for mere eller mindre to timer siden havde hun snorkboblet. Derefter var Alissa sprunget op af sengen, og hurtig ud i et dejlig varmt brusebad. Derefter ordnede hun håret, lod de lange dejlige brune krøller falde perfekt nedover hendes skuldre, hvor efter hun fandt tøjet frem. Heldigt for hende, mærkede hun ikke den bidende vinter kulde så godt som alle andre gjorde. Alligevel elskede hun det hyggelige vintertøj. Der var næsten intet bedre. Hun glædede sig til at møde Freya, og derfor fik hun også ekstra meget fart på. Hun åbnede det lille køleskab og tog en flaske ud, hvorpå hun drak indholdet. Blod. Praktisk med et lille lager ikke?

Derpå brugte hun sin fart til komme ned til parkeringspladsen, og sætte sig ind i sin bil. Hurtigt sat hun den i første gear, også kørte det ellers som smurt. Da hun kom ind til Gaia parkerede hun, og steg ud af sin bil. Hun snuppede sin taske på passagersædet, og låste bilen - derpå gik hun imod parken, hvor hende og smukke Freya skulle mødes. De lyselokker der kærtegnede Freya lyste op, selv under den søde beanie hun havde på hovedet. Altid i den nyeste møde og perfekt satsammen - yep det var hendes Freya. Alissa luntede op til Freya med et stort smil. Så tog hun sin mobil op for at se på klokken.
"undskyld hvis jeg er sen på den... ellers er du bare tidlig på den?" Spurgte hun lidt drillende, men sendte Freya et varmt smil.

_________________
She walks on memories of dead bodies
And feeds her soul with screams of the dead
It doesn’t matter how old she is
Or how much she is suffering
Because in everyone’s eyes
She’s immortal

Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: A beautiful winter day ~ Joy   Man nov 16, 2015 11:43 am

Freya kiggede sig omkring. Endnu en gang. Den sorte tilhørende taske til hendes outfit hang på underarmen, på de arme, der stadig lå korslagte over brystet. Med vægten i det ene ben, det var en behagelig måde at stå på for Freya. Selvom det så en anelse bitchet ud, specielt også med de korslagte arme, så var det, det. Udadtil kunne denne sirene nemt ligne en, der mente at være højt hævet over alle andre. Og det var hun til tider også, ifølge hende. Det var i hvert fald ikke alle, som hun var lige sød overfor.

Men det var nu noget andet med Joy. Det havde det altid været og ville nok højst sandsynligt være. For Joy var en skat. Freyas skat. Hendes romantiske skat, der endda også havde foreslået denne dags forløb. Skøjtning og varm kakao? Det var da så romantisk, som det kunne være! Og trods Freyas attitude, så var hun noget af en håbløs romantiker. Hun elskede alt, der havde med romantik at gøre. Hun kunne bare ikke få nok. Med et lille ryk i sig, vendte Freya sig og stod ansigt til ansigt med Joy. Den smukkeste kvinde af alle. "Hey," Smilede hun og lod straks sine arme falde ned af siderne. SÅ rystede hun på hovedet, så de gyldne lokker bevægede sig under den grå hue, "Jeg må være tidligt på den. Selvom jeg havde noget af en stressende morgen." Freya lo; en latter, der lød som smukke, små klokker. "Klar på i dag?".
Tilbage til toppen Go down
Joy
Admin
avatar

Humør : When you threw me to the wolves at night. Did you think they would find me easy to swallow? I suggest next time, you try feed me to dragons. I wore wolf skins as easily as my own.
Fag : Idræt. Astrologi. Musik. Kunst. Naturvidenskab & Psykologi.
Antal indlæg : 527

IndlægEmne: Re: A beautiful winter day ~ Joy   Man nov 16, 2015 5:02 pm

Freya og Alissa havde et unikt forhold. De havde den samme bedste veninde, og i sidste ende måtte det vel også være takket være Rowan - at Alissa og Freya mødtes. Det var nu en skøn ting. I denne form var Joy højere end den anden, og håret var langt. Så på den måde kunne hun skifte til hvad hun følte for - praktisk. Hun nikkede let til Freya.
"Jeg er altid klar på at møde dig. Der intet jeg hellere vil." Svarede hun på Freyas spørgsmål, og gav hende et kys på kinden, uskyldigt - dog ganske intens. Så greb hun Freyas hånd og flettede sine ind i hendes. "Kom smukke." Sagde hun og lagde hovedet let på skrå.

Alissa gik hen til den lille shop, og bestilte to kopper varm kakao - hendes bestilling gik hurtigt igennem så vente tiden var knap. Snart fik de serveret den, og Alissa betalte beløbet. Derpå pegede hun hen imod et lille to mandsbord - og satte sig derhen. Hun varmede fingrene på det varme krus og sippede let af det.
"Du er smuk.. som altid." Komplimentede Alissa Freya.

_________________
She walks on memories of dead bodies
And feeds her soul with screams of the dead
It doesn’t matter how old she is
Or how much she is suffering
Because in everyone’s eyes
She’s immortal

Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: A beautiful winter day ~ Joy   Man nov 16, 2015 5:26 pm

Freya kunne ikke holde op med at smile sin elskede. Det var, hvad hun var for denne sirene. Det var ikke blot venskab, der var noget helt unikt og romantisk i det. Et rigtigt lækkert forhold med varme. Noget, som Freya ikke altid brød sig om, men hvis det gjaldt hende og en anden. En, som hun stolede på og en, som hun kunne få lov til at være 100% sig selv med, så kom det hele af sig selv. Ikke alle accepterede hende. Ikke alle forstod hende. Men det gjorde Joy. De forstod hinanden.

Nikkende fulgte Freya smilende med. Hun var spændt. Virkelig spændt på denne dag, der snart skulle forløbe sig. "Jeg har længe glædet mig," Sagde hun med sit bedårende smil, der snart fyldte hele ansigtet, "Jeg kunne næsten ikke sove i nat!" Det var godt nok heller ikke alle og enhver, der fik lov til at møde den nuttede og bedårende Freya. Dette var kun de nærmeste, blandt andet Joy og deres fælles veninde, Rowan. Hun så til, da de varme kopper med kakao og flødeskum blev serveret og lige så elegant tog hun sin egen kop og fulgte med sin elskede hen til et tomandsbord, hvor hun satte sig ned overfor den anden. Koppen blev placeret på bordet og Freya lænede sig en anelse forover, så hun kunne dufte til den søde duft af kakaoen. Så kiggede hun op og på Joy med et varmt smil. "Du er så sød." Bedårende, nuttede og den generte Freya var nu til stede.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: A beautiful winter day ~ Joy   

Tilbage til toppen Go down
 
A beautiful winter day ~ Joy
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Gaia :: Gågaden :: Parken-
Gå til: