Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Morana
 
Aviana
 
Yuri
 
Acacio
 
Calvin
 
Eric
 
Evanora
 
Damien
 
Lili
 
Razor
 
Statistics
Der er i alt 483 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Haniel

Vores brugere har i alt skrevet 26865 indlæg in 2067 subjects

Share | 
 

 Is This deal really okay? - Christopher

Go down 
ForfatterBesked
Andrew

avatar

Humør : For det meste glad, til tider nok lidt for fjollet.
Fag : Historie, Biologi, Kemi, Geografi,
Antal indlæg : 410

IndlægEmne: Is This deal really okay? - Christopher    Tors feb 01, 2018 11:56 am

Tid: 21:30 
Sted: værelse 15 Christophers værelse 
Omkring: drengenes gang. 
Vejr: koldt, frostvejr, men tørt. 
Påklædning: Her.
Partner: @Christopher

Han havde gjort det igen.. han havde skrevet til Christopher! Og endda kun få timer efter han havde set Charlie. Ærlig talt var han snart i tvivl om hvem han havde dårlig samvittighed overfor? Han havde det overfor Charlie, og det var til trods for at Charlie for det første slet ikke hvad interesse i Andrew, og til trods for han heldigvis intet vidste om Andrews følelser! Såh.. hvorfor havde han delig samvittighed over at søge trøst hos en anden? For at blive en smule bekræftet? Christopher var en sød fyr! Og han behandlede Andrew godt! Plus, han var behagelig at være sammen med, på alle måder,! Og havde Charlie ikke været dukket op i Andrews liv, så havde Andrew sikkert godt kunne falde for Christopher! Eller.. han var nok falde for ham hvis ikke Charlie var kommet ind i billedet. Men hvorfor kunne han så ikke bare gøre det nu? Falde for Christopher altså? Lige meget hvad han gjorde så kunne han bare ikke lade vær med at tænke på den engel. 

Så nu stod han så her igen, foran Chris værelse, og skulle til at banke på. Som han efterhånden havde gjort nogle gange den sidste tid. Han regnede egnelig godt med at Christopher vidste hvad der foregik. Hvorfor Andrew kom til ham så tit. Chris var ikke dum, og Andrew havde jo fortalt ham om Charlie. Selvfølgelig ikke hvem fyren var, men blot at der var en fyr. Og Christopher virkede faktisk til at tage det ganske stille og roligt, at han blev udnyttet lidt. For det var det Andrew følte han gjorde. Udnyttede ham... 
Endelig bankede han op døren, og ventede til det blev åbnet. Da det skete bredte der sig et roligt og varmt smil på sine læber. "Hey Chris" sagde han med et smil. 

//Sorry for længden er stadig en smule syg Smile
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Christopher

avatar

Humør : "It's darkest before the dawn and you can make it through. No one should ever suffer in silence. Bullies thrive in silence… [but] there's always someone you can talk to."
Antal indlæg : 33

IndlægEmne: Re: Is This deal really okay? - Christopher    Ons feb 07, 2018 2:27 am

Påklædning
- Påklædning + Sko Han har et håndklæde omkring sit liv, efter at havde været i bad. Han har ingen sko på
- Hår + Skæg Han har en mohawk og en smule skæg Link
- Andet Han har tatoveringer på sin overkrop Link + Link

Han vidste hvad de lavede, måske ikke var det bedste og at han i bund og grund, var med til at lade Andrew udnytte ham, dog på samme tid havde han behovet for nærværet af andre, at han faktisk intet havde imod det. Han kunne godt lide Andrew som en ven, og han var fantastisk at snakke med, også havde de gode stunder, når først de begyndte i sengen. Han vidste de nok ikke burde gøre det, og på samme tid havde han intet imod det. Han sukkede og hev sin trøje af, han havde brugt de sidste par timer, på at løbe og trænne i de trænningsrum, som akademiet havde at tilbyde. Da han var kommet tilbage, havde han været klar til at gå i bad, dog opdagede han hurtigt at Andrew havde sendt ham en besked, hvilket kun betød én ting, han ville ikke tilbringe natten alene, eller i hvert fald de næste mange timer. Dog vidste han, at han lige kunne snuppe et bad, før Andrew ville nå hen til ham. Et lille smil formede sig på hans læber, som det varme vand ramte imod hans svedige krop, normalt ville han havde taget et meget længere bad, dog vidste han også at Andrew snart ville være der, og han ville helst ikke lade denne skønne fyr står alene udenfor alt for længe.
Så hurtigt fik han vasket sig, og derpå tørt sig af. Han viklede håndklædet omkring sig liv, og kom ud fra badeværelset, præcis som det bankede på døren. Hurtigt fik han åbnet den, hvor han fandt den overskønne Andrew udenfor "Hey handsome" han trak ham indenfor, og lukkede døren bag sig "So what shall we do? Talk or go straight to the bussiness?" spurgte han nysgerrigt, let lagde han hovedet på skrå, samtidig med at han lænede sig imod døren. Han lod sit blik glide ned over Andrew, som han kun gjorde når de skulle til at have sex, efterhånden var han blevet god til, at kunne adskillige når de var venner og når det gik imod den mere seksuelle del. Oftest når de mødtes udenfor værelserne, så var det for at være venner, hvorimod når Andrew dukkede op foran hans dør, så var det kun med et i tankerne. Han fjernede sig fra døren, og gik stille imod Andrew, hvor han let lagde sin hånd imod hans kind, blot for at give ham et kys "you know what let's just do it" der var et mindre smil på hans læber, før han endnu engang gav ham et kys.

//Jeg håber det er okay, at jeg skriver engelsk tale? <3
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Andrew

avatar

Humør : For det meste glad, til tider nok lidt for fjollet.
Fag : Historie, Biologi, Kemi, Geografi,
Antal indlæg : 410

IndlægEmne: Re: Is This deal really okay? - Christopher    Ons feb 07, 2018 9:16 am

Det var med blandede følelser at han stod her! Med blandede følelser at han overhovedet havde valgt at gøre det her overfor Christopher.. han vidste jo godt at han ikke tvang manden til det. Det ville han nok ikke kunne selv hvis han ville.. men princippet i at han udnyttede ham som nu.. det var så langt fra hvem Andrew ellers var!.. så langt fra hvad han troede på var rigtigt og forkert.. men så igen, til hans forsvar, så gjorde Christopher heller ikke meget for at stoppe det, eller for at sige at han ikke var med på det. Og manden var jo ikke dum! Han vidste da udemærket godt hvad der foregik! De talte aldrig om følelser, så der kunne vel ikke være nogle tvivl om at det ikke var kærlighed det der var mellem dem? Selvom Christopher sagtens kunne være en som Andrew kunne være faldet for.. hvis altså ikke der lige var kommet en engel i forvejen... En engel der ikke ville have ham.. han var faktisk klar til at vende rundt og gå, fortryde at han overhovedet havde skrevet, han kunne stadig nå og sende en besked om at han ikke havde det godt og havde måtte blive hjemme! Han nåede dog ikke længere end til den tanke før døren åbnede sig, og christopher kom til syne i døren. Oh shit... Hvorfor skulle han også se så forbandet godt ud? Han knøede sig lidt i nakken. "Hej.." han nåede faktisk ikke at sige mere før han blev trukket ind på værelset. Puha! Han burde virkelig tage sig sammen og få sagt til christopher hvordan tingene hang sammen. For det havde de faktisk aldrig talt om! Andrew måtte indrømme at han var imponeret over at Christopher kunne hitte ud af hvornår de var det ene og hvornår de var det andet! Det kunne han næsten ikke engang selv nogle gange.. så hvordan skulle Christopher kunne? Måske skulle se gøre det i dag? Tale om tingene. Så da han rent faktisk hørte Christopher spørge om de skulle tale først, var Andrew klar til at tage chancen. "Måske... Måske det ville være en god ide" mumlede han lidt. Dog blev den ellers så sikre snakke afstand hurtigt fjernet da Chrisopher kom hen til ham, og han mærkede den varme hånd mod sin kind, og derefter de bløde læber. Okay ham var seriøst nød til snart at få sig noget rygrad! Han smeltede nærmest som smør mod de læber, og før han selv vidste af det, var alle tanker om snak forsvundet, og i stedet var hans arme viklet om nakken på den allerede halvnøgene mand foran ham, med sine læber presset mod hans. Og Christophers konstatering var kun noget Andrew kunne være enig i "ja...ja lad os det" indvilgede han uden indvendigedinger 

De kunne jo altid snakke ikke? Han kunne da fortælle Chrisopher det hele til hver en tid! De var jo venner! Ikke?.. det føltes så let når det ikke var noget der var inden for rækkevidde, men når han stod der og skulle tage sig sammen til at forklare hvordan tingene hang sammen, så klappede han i som en østers! Han anede slet ikke hvad han skulle sige eller gøre når først det kommtil snakken om hvorfor han opsøge Chrisopher på dette tidspunkt, og hvorfor deres venskab havde ændret sig. De havde jo hele tiden kunne nyde godt af hinandens nærvær. Om ikke altid i sex, men så måske bare som putte foran en film eller sådan noget. Noget de som sådan heller ikke gjorde mere.. når de søs, var det enden på gangen ved et tilfælde.. eller ved Andrew aften/nat besøg. Det kunne da ikke kun være Andrew der kunne mærke forskel.. kunne det? Hans hænder havde fundet vej op i Chrisophers nakke, hvor de nussede lidt. Duften af shampoo og sæbe hang stadig på Chrisophers krop, en dejlig ren duft. 

//Ja da, så længe det er okay jeg skriver dansk :p
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Christopher

avatar

Humør : "It's darkest before the dawn and you can make it through. No one should ever suffer in silence. Bullies thrive in silence… [but] there's always someone you can talk to."
Antal indlæg : 33

IndlægEmne: Re: Is This deal really okay? - Christopher    Lør apr 28, 2018 7:18 pm

De kunne altid snakke bagefter, plus efter sex var snak oftest nemmest, man var blottet og der var ikke rigtig noget at skjule. Derudover så var alle de ophidsende tanker væk, og man kunne oftest tænke mere klart, når først man havde haft sex, noget med nogle endofiner, som vist fik en til at tæne mere klart. Han kunne hurtigt fornemme, hvordan Andrew reagerede, som han kyssede ham, hvilket blot gav ham lysten, til at fortsætte. Hvilken mand ville ikke vide, når hvad de gjorde var godt? Selv hvis det ikke kom i det mundtlige, kropsproget kunne trods alt nogle gange, være endnu mere højlydt end det af det taltesprog. Det var trods alt kropsproget, der fortalte hvilken situation man var i, og om man skulle føle sig heldig eller forsøge komme væk. Som Andrew lagde sine arme omkring hans nakke, fandt han sig selv, ligge sine omkring den unge mands krop, om ikke andet for at trykke ham tættere imod sig "I thought so too" lød det drillende fra ham.
Han nød deres intime tider, ligesom han på en måde også værdsatte deres venskab, der på mange måder var meget unikt, hvis om ikke andet anderledes end så mange andre venskaber, netop fordi de kunne snakke som venner, men ofte også havde sex sammen. Langsomt bevægede han dem hen imod sengen "It appears you're more clothed than I am, which I think is very unfair" han hævede øjenbrynet, som han så ned af ham, før hans blik til sidst havnede imod Andrew's skønne øjne. Hans fingre fandt sin vej ind under hans t-shirt. Hans blik blev mørkere, og det var tydeligt på hans krop, men også måden han betragtede denne skønne mand, helt præcis hvilket humør han var i, og hvad han havde lyst til. Det ville efterhånden være et under, hvis Andrew ikke kunne genkende, hvad det betød når han fik det udtrykke frem i hans øjne, plus Andrew måtte være ret så følelsesløs, hvis han ikke opdagede et punkt på hans krop, der var meget glad lige nu.

//Det er helt okay Very Happy

Sorry for det sene svar <3
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Andrew

avatar

Humør : For det meste glad, til tider nok lidt for fjollet.
Fag : Historie, Biologi, Kemi, Geografi,
Antal indlæg : 410

IndlægEmne: Re: Is This deal really okay? - Christopher    Søn apr 29, 2018 3:41 pm

Det var det her han havde brug for! At smide hovedet og alle sine tanker, de tanker der i lang tid havde hevet ham mere og mere ned! På kun et par måneder var det som om han havde mistet alt! Lucian var død.. hans bedste ven og Alpha! Hans eneste ricrigt forbillede! Den mand der havde lært ham alt! Og som om det ikke var nok, så var Charlie også forsvundet! Det var som om ALT han elskede og holde af forsvandt mellem fingrene på ham... Han havde næsten lyst til at tude bare af at tænke på det.. men han var ærlig talt i tvivl om han havde flere tårer tilbage...  

Og midt i alt det her, var den eneste han kunne tænke på Christopher! Den eneste han kunne forestille sig kunne få hans tanker væk fra alt det her! Og han havde heldigvis haft ret! For som de stærke og beskyttende arme gled om livet på Andrew, som han blev trykket mod den store, og stærke fyr samt deres læber der lige nu var uadskillelige, så forsvandt det hele! Alle tankerne og tristheden gled ud af ham. Og det eneste der var tilbage, var følelsen af tryghed! Selvfølgelig var det også bestemt en oohidselse! Noget der fik blodet til at spise rundt i kroppen op ham. 
Han fulgte blot med hen mod sengen. Hans øjne åbnede sig en smule som Christopher sagde at Andrew havde alt for meget tøj på. Der var det! Det blik der altid kunne få ulven i ham til at gemme sig væk .han var i forvejen ikke den store farlige ulv, men med en ulv som Christopher var den nærmest helt gemt væk. 
Han følte sig næsten som et bytte, det der blik der så ud som om at Christopher var klar til at æde ham når som helst. Men det var det han havde brug for nu! At blive ædt rødt af dette rovdyr foran ham! Fingerne mod hans hud fik det til at sitre, og en let sukken undslap ham!. 
Han kunne tydeligt mærke at Christopher var mere end klar! Og det var han jo også selv! Mere end klar. Hans arme gled en smule ned, men blot for at lægge hænderne mod Christophers nakke, han trak ham mere mod sig, og kyssede ham igen, pressede sin krop mere mod ham. Hans vejrtrækning var allerede blevet tungere, skønt de ikke engang havde lavet noget endnu. 
Han trak sig dog pludselig lidt fra Christopher, ikke meget, men lige nok til at han kunne gribe fat i sin T-shirt, og selv få hevet den af, som efterlod ham tilbage med bar mave.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Is This deal really okay? - Christopher    

Tilbage til toppen Go down
 
Is This deal really okay? - Christopher
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Athena indendørs :: Kollegieværelser :: Drenge-
Gå til: