Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Zerachiel
 
Chester
 
August
 
Q
 
Elian
 
Julian
 
Leviticus
 
Miles
 
Jaxton
 
Haniel
 
Statistics
Der er i alt 504 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Peyton

Vores brugere har i alt skrevet 28390 indlæg in 2116 subjects

Share | 
 

 ❂ Never spicy enough! (Azrael)

Go down 
ForfatterBesked
Eugene

avatar

Humør : Oh wauw.. Is that really your face?
Fag : Historie, Astrologi, Dans
Antal indlæg : 199

IndlægEmne: ❂ Never spicy enough! (Azrael)   Ons jan 31, 2018 5:59 pm
Sted: Mindre opholdsområde på skolen
Tid: Omkring kl. 19
Omgivelser: Møbler og sådan.. skole inventar.
Vejr: Blæst og regn.
Påklædning: Her
Tag: @AzraelDet var ikke ligefrem fordi dagen havde bragt mange interessante ting med sig. Han havde sovet det meste af sin formiddag væk efter en tur i byen aftenen før - ikke dermed sagt at han havde tømmermænd. Overraskende nok var det ikke tilfældet. Bare lidt mindre energisk måske. Dog kunne han godt mærke at sulten havde sneget sig ind på ham sådan i løbet af dagen. Især efter at have brugt et par timer i danse studiet.

Så turen var gået til kantinen hvor der dog intet fristende havde været. Alligevel havde han snuppet noget. Havregryn, kogende vand og chilisovs. Bedste kombination, som overraskende få kendte til. Han havde plantet sig på et af skolens fællesarealer i en stil, med blikket rettet ud af vinduet. Tanken havde været at placere sig udenfor - men vejret havde de sidste par dage været mere eller mindre ulideligt, blæst og en masse regn. Men så kendte man vel landet. Det var ikke noget man ikke kunne forvente - hvad man håbede på var noget helt andet. Han vippede kort lidt med sin ene fod før han spiste en af de sidste par bidder der efterhånden var tilbage i glasset. Det var kedeligt - men dagens planer var ikke eksisterende så det faktum at han ikke stadig bare sov var ret imponerende. Førhen havde han nok dykket ned i en stak bøger på en dag som i dag. Men måske han faktisk var blevet trukket lidt i retning af et normalt ungt væsen og valgte i stedet bare at være halv doven. Det betød jo ikke noget for hans evne til at lære på ingen tid.

Han fulgte en tilfældig forbipasserende lidt med blikket som personen smuttede forbi på den anden side af glasset. Heller ikke spændende. Måske han skulle tage indtil byen og se om der ikke skete et eller andet. Eller måske overveje at deltage i sin undervisning. Begge dele noget der faktisk ikke lød super underholdende. Nej måske den bedste løsning ville være at opsøge en eller anden som han vidste ville have en eller anden form for evne til at gøre hans dag lidt mere doable. Det krævede ikke så meget. Men han vidste da også at selv hvis det krævede en del, så kendte han op til flere der ville være perfekte kandidater til sådan et job.
Det måtte han gøre.. Om lidt, når han engang lige fik sig selv til at rejse sig. Det krævede mere end bare lige at rette sig op. Når man først sad yderst behageligt. Desuden havde han jo ikke travlt. Det var eftermiddag - han havde da en hel aften endnu, havde han ikke? Samme sekund som tanken strejfede ham forsvandt hans blik lidt mod et ur i lokalet og han måtte kort rynke næsen en smule. Klokken var vidst slået langt mere end han havde forventet.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Azrael

avatar

Humør : You will find i am a quite a likeable man
Fag : Droppede ud
Antal indlæg : 397

IndlægEmne: Re: ❂ Never spicy enough! (Azrael)   Man feb 19, 2018 8:34 pm

outfit <3

Azrael sad for sig selv inde på værelset og kiggede op i luften....3 måneder...3 måneder uden Gabriel....3 måneder uden noget som helst liv...han kunne ikke huske sidste gang han følte noget end denne her tomhed.

Han rejste sig op og åbnede sit køleskab *at least i have wine...and Eugene....who i still need to have a word with..after what he did to my best girl....*, han tog en tår af flasken og gemte den i sin trøje inden han gik ud af døren. Han bevægede sig langsomt gennem skolen og kunne ikke stoppe med at kigge væk hver gang han så et par...der var noget ved at se folk glæde som fik ham til at kaste op..hvorfor måtte de være glade når Azrael skulle være helt alene til den dag en af dem døde....det var ikke fucking fair!

Han blev ved med at gå indtil han kom hen til en af de mindre opholdsområde på skolen, han gik ind og pustede ud, Eugene sagde han ville være her...så måske kunne Azrael lokke ham i byen med god vin og mere alkohol, eller de kunne gå på opdagelse i London...bare uden politi og skøre fodbold fyre....der måtte være noget de kunne gøre... han gik ind og kiggede sig omkring indtil hans øjne lande på den lille fe *this night may not suck completly....* "well hello darling, whats a fun guy like you doing in a boring place like this...wanna have some fun?"

//sorry vente tiden <3
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Eugene

avatar

Humør : Oh wauw.. Is that really your face?
Fag : Historie, Astrologi, Dans
Antal indlæg : 199

IndlægEmne: Re: ❂ Never spicy enough! (Azrael)   Søn feb 25, 2018 1:27 pm

Han opfangede godt aktivitet ud af øjenkrogen. Først gjorde han ikke rigtig noget i det - det kunne jo lige så godt være en eller anden tilfældig han i sidste ende ikke havde lyst til at komme til at få kontakt til - så hellere bare virke mere eller mindre totalt uinteresseret i selskab fra starten. Og dog - stemmen der brød stilheden vandt hans opmærksomhed tilbage. Han var ikke et sekund i tvivl om hvem det var. Det ville i sidste ende være ret kikset ikke at kunne kende sin egen roomie.
" Boredom flourishes too, when you feel safe. It's a symptom of security. " Sagde han så bare i det han rettede sig op i en meget poetisk stilling. " Now please - make me feel unsafe and sorry. " Sagde han så bare i takt med at stemmen blev en tand mere dramatisk. - Aka. Faktisk var der ikke noget Eugene hellere ville lige nu end at hænge ud med Azrael og lave hvad end 'fun' bestod af denne dag. Han lod blikket hvile mod Azrael mens et halv skævt smil fandt vejen frem over hans læber. På trods af at dele værelse så var det jo ikke fordi man hang ud hele tiden - det behøvede man hvert fald ikke. Men mere end de burde burde måske komme på tale. Eugene kunne trods alt faktisk godt lide sin roomie. Også selvom det slet ikke havde været han intension. Men heldigvis var han hurtigt blevet bevidst om noget andet.

" So tell me, what sort of 'Fun' are you looking for? " Han hævede lidt et bryn før han så bare skubbede sin skål ind på nærmeste bord. Gjorde nærmest an til at rejse sig et øjeblik. For egentlig var han rimelig klar på at smutte med det samme. Men selvfølgelig krævede det lidt at han selv vidste hvor de skulle føres til. Eventyr med Azrael kunne gå meget godt, eller meget galt - eller begge dele på en og samme tid. Det var nok også en af de ting der gjorde at sådan et tilbud ikke var noget man kunne afslå.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Azrael

avatar

Humør : You will find i am a quite a likeable man
Fag : Droppede ud
Antal indlæg : 397

IndlægEmne: Re: ❂ Never spicy enough! (Azrael)   Man mar 19, 2018 7:21 pm

Azrael rystede på hoved af Eugenes ord "yet the brightest ideas come from bordome...and a clever person is never bord..." sagde han med et halv flabede smil. Han gav sin roomie et lumsk blik "always darling"sagde han inden han tog fat i Eugene og førte ham væk "how do you feel about going all walking dead on those zombies out there...i need to get out...and i need target practice....my powers have been dormant for some time"

Han gav Eugene et spørgene blik *please say yes! i really need this....and im bord and you are my only friend who is single....and im no fan of being third wheel....so dear Anubis...make him say yes...*, han stod nu ved døren klar til at gå ud af den, han skulle bare vide om det var alene eller ej og det ville være mere sjovt hvis Eugene tog med...så kunne han også få svar på hvorfor ham og den satans lille elver Ozzie havde gjort Chloe fortræd "soooo?"

//sorry det pisse kort <3
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Eugene

avatar

Humør : Oh wauw.. Is that really your face?
Fag : Historie, Astrologi, Dans
Antal indlæg : 199

IndlægEmne: Re: ❂ Never spicy enough! (Azrael)   Lør apr 07, 2018 11:05 am

" But at the same time they do say that being bored is healthy for the mind.. " Sagde han så bare med et skævt smil før han kort overvejede det en smule. Ikke at det just føltes sådan. Det drev langsomt en mere og mere til vandvid - desuden var det hårdt sådan at være fanget med sine egne tanker hele tiden, ude af stand til at abstrahere fra dem med et eller andet. Måske var det derfor han i mange tilfælde altid endte med at lave et eller andet super dumt. Hans blik gled over Azrael før han kort spidsede læberne en smule overvejende, men endte til sidst bare med at trække lidt på den ene skulder.
" Sure.. Why not - Quality time with me dear roomies. How could I ever let that pass by.. " Sagde han så bare drillende - også selvom han mente det. De brugte overraskende lidt tid sammen taget i betragtning af at de faktisk delte værelse.

" But if I die - I'll totally blame you and make sure someone sent you the same way as I go. Not feeling guilty for killing a legend. " Sagde han så bare og skubbede sig op at stå og trissede af sted med fyren. Det var i sidste ende hvad han havde brug for. Aktion i den kedelige tilstedeværelse. Så hvorfor ikke udnytte det kaos der foregik udenfor til at få sådan en trang ryddet af vejen.
" Why dormant tho'? You should take every opportunity to use them. I mean - when you're one of those lucky enough to choose when you wanna use them and not just go all crazy out - out of nowhere. " Sagde han så og lod blikket flakke mod Azrael et øjeblik før han smilede lidt skævt. " I mean - Using them would prevent not ending up in a tower somewhere you're not surpose to be.. " endnu et drillende udtryk røg over ham før han så bare hævede lidt et bryn. " Right? "


<3
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Azrael

avatar

Humør : You will find i am a quite a likeable man
Fag : Droppede ud
Antal indlæg : 397

IndlægEmne: Re: ❂ Never spicy enough! (Azrael)   Tirs apr 10, 2018 11:22 am

Yes…that might be true…but all genius are insane…so maybe being bored is healthy for the mind " Sagde han så bare med et skævt smil før han kort overvejede om hle hans zombie plan ikke var lidt skør…Hvis han kedet sig så meget at tanken om at næsten blive dræbt af en zombie, var noget som fik ham oppe og øre så var han nok vanvidi….men hey de sjoveste mennesker var alle sammen vanvidie…i en vis forstand.

”Oh you faltter me”sagde han med et drillende smil, det var ret sjovt….Eugene var nok den eneste roomie som han havde haft som han godt kunne holde ud og faktisk så som en ven, men de så ikke hinanden så tit, men det var en af de ting han godt kunne lid ved feen. Han behøvede ikke at være sammen med ham for at være hans ’ven’.

" But if I die - I'll totally blame you and make sure someone sent you the same way as I go. Not feeling guilty for killing a legend. "  Azrael begyndt at grine og ryste på hoved ”don’t worry i will protect you Bambie” sagde han om stak tungen ud og skar ansigter. Før han så væk og fik et fjernt seriøst blik i øjnene ”because….magic has a price…and i have paid…..a very big one to posses the power i have….espespially….with my necromancy….that….trust me…no one should pay what I did…” sagde han og kiggede væk, men et lille smil kom tilbage af Eugene næste ord ”that was one time…you can’t hold that aginst me….but yes it would….ready to leave?”
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: ❂ Never spicy enough! (Azrael)   

Tilbage til toppen Go down
 
❂ Never spicy enough! (Azrael)
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Athena indendørs :: Gangene-
Gå til: