Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Zerachiel
 
Chester
 
August
 
Q
 
Elian
 
Julian
 
Leviticus
 
Miles
 
Jaxton
 
Haniel
 
Statistics
Der er i alt 504 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Peyton

Vores brugere har i alt skrevet 28390 indlæg in 2116 subjects

Share | 
 

 Game time - Damien

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: Game time - Damien    Man jan 29, 2018 2:40 am

Sted/omgivelser: London, til en Overwatch convention: hvad der nu befinder sig sådan et sted.
Tidspunkt: Lørdag omkring klokken 15
Vejr: Det regner vidst uden for?
Outfit: Link
Tilegnet: Lækkermussen @Damien

"And do you want anything to drink with that?" sagde han i en høj tone, i et forsøg på at overdøve larmen der kom inde fra det andet lokale, hvor spillet stadig var i gang. Et lidt smil var plantet om hans læber, og hans øjne strejfede uret på væggen, kun 5 minutter mere! Han betjente er par kunder mere, i den bod han lige nu stod i, som solgte en del forskellige forfriskninger. Han havde være der de sidste par timer og snart havde han endelig fri. Han skulle selvfølgelig bare med bussen hjem, han havde en del lektier for han skulle nå inden mandag, han havde lovet også at arbejde imorgen, så der fik han ikke så meget tid alligevel.
Han så på uret igen og klokken slog tre, han sendte sin medarbejder et kæmpe smil og udvekslede et par farvel ord inden han smuttede.
Han fik hurtigt skiftet tilbage til sit eget tøj ude i omklædningsrummet, de delte der med spillerne, og de kom en gang imellem forbi for at få lidt ro i hovedet, eller skifte tøj og nogen tog enda et bad! Han sad bare på bænken og fik langsomt bundet sine sko, imens hans finger gled over skærmen på telefonen som han tjekkede de forskellige sociale medier for nyheder, som han muligvis kunne have misset imens han havde været på arbejde.
Døren gled op og en fyr kom ind, han så langsomt op og fik øje på Damien. En mild rødmen kom til syne på hans kinder i det han genkendte drengen. Ikke særlig meget altså, men han havde set ham spille i sine pauser og han var god! Og så var han like.. Den eneste pæne nørd nogen sinde?! Så hvordan kunne man ikke lægge mærke til ham! "Hey.. Are you done for the day?" sagde han forsigtigt og sendte ham et genert smil.
Tilbage til toppen Go down
Damien

avatar

Humør : Why can't we all just get along?
Fag : Biologi, Kemi, Musik, Sportsgrene.
Antal indlæg : 175

IndlægEmne: Re: Game time - Damien    Man jan 29, 2018 4:07 pm

Aaah. Hans favorit sted! Eller, i alt fald favorit type afalle steder han havde været. Alle de her gaming conventions, af alle afarter, han elskede det virkelig. At han så som regel tjente penge på det samtidig når de vandt kampe, var bare endnu en bonus. Men at være omgivet af så mange andre ligesindede, så mange nørder, det var noget af det Damien elskede allermest. At han ikke følte sig som the odd one out her, selvom han nok lige var den tak mere speciel end de fleste her, værende en del af den overnaturlige verden. Han havde indtil videre formået at lyve sig fra at gløden ihans hud bare var en shimmer body lotion, og det havde de fleste da også troet på. De få der ikke havde troet på det havd ehan også kunne lugte ikke helt var menneske, så det var nok fordi de godt havde på fornemmelsen hvad den ene del af ham var, i al fald.

Men uanset hvad havde hans hold lige vundet en mega intens kamp, hvorfor han grundet stressen under spillet havde svedt lidt mere end hvad han syntes var rart, så det var tid til at få taget sig et hurtigt skyl og få skiftet tøj. Så han gik mod det omklædningsrum de delte med dem der var på arbejde under connen. Han fik bakset sig ind, med sin skuldertaske, som han satte på den nærmeste bænk før han smed sin hoodie, og strøg en hånd gennem sit hår som han hørte der blev talt til ham. Han kiggede op og hen på Tim, og sendte ham et venligt smil. Næste indånding fortalte ham meget nemt at det her var et helt almindeligt menneske der stod foran ham, hvilket jo også gjorde at han så vidste hvilke ting han skulle holde kæft omkring. Nogen gange var de der skærpede sanser meget gode. "Ah, yeah, I am. Won the last match, too." sagde han med det blide smil stadig på læberne. "You done, too?" spurgte han så mens han helt stille og roligt fik smidt kasketten og t-shirten. Det var jo trods alt et omklædningsrum, og han skulle ud i bad, så han tænkte ikke videre over det, som han også fik smidt skoene.

// Outfit (hoodien har blot også lynlås, og er åben)
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Game time - Damien    Tors feb 01, 2018 6:58 am

Smilet voksede lidt større da det blev gengældt af ham fyren, der var trådt ind i omklædningen. "Cool, yes I saw that, it was pretty cool, you've got some pretty good game in you" grinede han lidt nervøst og pillede igen ved sine snørrebånd, blikket bevægede sig lidt usikkert rundt i omklædningsrummet. "Yes, I just got off, I'm working here, but I mandage to sneak a peak at the big screens in my breaks!" side han glad til ham, i det han kiggede på ham igen som han talte, lidt akavet måske da fyren begyndte at smide tøjet? Men han ville nok bare gerne have skiftet tøj eller noget, det var der mange der gjorde, selv Tim havde lige gjort det, nu sad han bare og trak tiden ud imens han ventede på sin bus! Heldigt for ham havde han fået lidt selskab, og den her fyr var altså lige det mere spændende end de sociale medier.
Høfligt vendte Tim blikket den anden vej, der var jo ikke nogen grund til at side der og over beglo ham imens han skiftede tøj! Selv om han inden fik et hurtigt glimt af fyrens veltrænede overkrop, hvilket nok bare fik ham til at rødme en smule. Hvordan kunne han lade være? Det var ikke hver dag man så en computernørd med en så veltrænet overkrop, han vidste slet ikke de fandtes jo? Han lignede en eller anden Abercrombie & Fitch model jo..
"So are you from here, or?" spurgte han en smule nysgerrigt som han tjekkede uret på sin mobil, men han havde stadig lidt tid til bussen kom, så han kunne sagtens sidde her og hyggesnakke lidt endnu.
Tilbage til toppen Go down
Damien

avatar

Humør : Why can't we all just get along?
Fag : Biologi, Kemi, Musik, Sportsgrene.
Antal indlæg : 175

IndlægEmne: Re: Game time - Damien    Tors feb 01, 2018 3:43 pm

Det der smil der, det var nu rimelig sødt! Og komplimentet der, aaah! Det var en af grundene til han elskede at det lod til han rent faktisk snart kunne blive full-time gamer. Det var også grunden til han havde elsket at spille kompetitivt i håndbold, men hans gamer hold havde en del mere success end hans håndbold hold, så det var nok gamingen han begyndte at satse mere og mere på, så det va rjo kun en god ting når folk kunne lide at se ham spille.

"Why thank you," sagde han med et bredt smil, der fint viste de kridhvide tænder. "Well, sounds just perfect. So you can work but still enjoy yourself a bit at the con?" sagde han så bare stille og roligt som han begyndte at klæde om, i sit stille sind glad for at se Tim var en af dem med almindelig høflighed, modsat - for eksempel - en bestemt dæmon han havde mødt for nylig. Han fik smidt t-shirten og tog så fat i sin deo og fik tilføjet lid tmere af det før han hev fat i sin anden Overwatch t-shirt, den der havde alle figurerne på i en større bunke foran.

"Ah. Well, no, I'm not British. I think my accent's making that pretty clear." grinede han let. "I'm from the French-speaking part of Canada, like a couple of the other guys in my team. But I go to a school here in the country, so that's why I'm already over here." forklarede han og trak let på skuldrene. "What about you?"
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Game time - Damien    Man feb 12, 2018 5:32 pm

Han forsatte egentlig bare med at kigge ned i sin telefon, der var ikke rigtig mere snørebånd at binde, han var færdig, ready to go, men han blev alligevel. Han ville dog ikke distrahere sig selv ved at åben facebook eller sådan noget op, han ville gerne høre hvad fyren sagde til ham. Men på samme tid ville han heller ikke komme til at kigge på ham, selv om det var svært ikke lige, bare kort at kigge jo? Han var en pæn fyr, og Tim var nysgerrig. "Yeah I do! It's a really great job that way" sagde han glad og smilede bare for sig selv, som han pakkede telefonen væk alligevel, fordi, det jo også var en smule uhøfligt ikke? Han sad bare og kiggede lidt ud i luften, måske han kunne se lidt af Damiens bevægelser ud af øjenkrogen, så da han ligesom var færdig drejede han forsigtigt sit ansigt mod ham igen. Han nikkede hurtigt og grinede lidt "Yeah, I just meant London anyway, but yeah cool.. I was born here, never been to Cananda og.. Anywhere else actually.." sagde han stille og smilede bare lidt. "So first time in London? You need a tourguide?" sagde han og hans smil blev lidt større. Okay måske var det lidt underligt at spørge en fremmed om den slags? Men han føltes bare ikke som en fremmed, han kendte ham jo, eller, han havde set ham spille, hørt om ham, faktisk.. Faktisk fulgte han ham også lidt på de sociale medier, altså.. Så ja.. Selvfølgelig ville han gerne lære ham at kende rigtig også, måske var han en smule starstrucked?
Tilbage til toppen Go down
Damien

avatar

Humør : Why can't we all just get along?
Fag : Biologi, Kemi, Musik, Sportsgrene.
Antal indlæg : 175

IndlægEmne: Re: Game time - Damien    Tors feb 15, 2018 2:33 am

"Nice," Damien grinede, og smilede glad til fyren før han sådan begyndte at få klædt ordenligt om. De var jo trods alt i et omklædningsrum så han tænkte ikke videre over det, han skulle jo barehave en ren t-shirt på før han skulle ud og igang igen. "To be able to see some of the convention, and still get money for doing some work, that really must be nice," sagde han så med et venligt smil som han fik kørt en hånd gennem sit korte hår, før han svarede på det spørgsmål han havde fået.

"Ah. That's cool enough, too, though. Britain's really the only place I've been besides Canada, so it's not like I've been around all that much, either. But I like it here, so far. Not nearly as cold. A lot wetter, though," grinede han let. Og det var nu rigtigt nok, meget mere sne i Canada, og mere regn her. Men sol mængden var cirka det samme. "Oh. Yeah, sure, that'd be neat! i was planning to go around the city today anyway. It'd be nice with someone local to show me aorund, yea," sagd ehanmed et smil og fik pakket sine ting sammen i sin taske. "Anything in particular you think I should go see?"
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Game time - Damien    Lør feb 24, 2018 3:37 pm

"Yeah?" sagde han og sendte Damien et venligt smil, som han bare kiggede lidt halv genert på ham, det var ikke sådan lige til, at møde en som Damien jo, han var nok lidt bange for at han opførte sig mere eller mindre som en eller anden dum fangirl? Og det var ærlig talt ret pinligt! Så han prøvede i stedet at slå blikket ned og bare tage sig sammen altså, kom nu!
"Well it's great here, I like it too.. But, well, I haven't really been anywhere else, so I don't have that much to compare it to.. I would like to travel though.. Mhmm.. So why did you move here, or, I mean, where do you live, or I mean.. Why did you move to Britain?" sagde han lettere kikset og rystede bare lidt på hovedet over sig selv, stupid!
"Really?!" sagde han lidt for entusiastisk, før han nærmest hoppede op fra bænken, med et kæmpe smil om læberne.
"Ehm.. Do you have time now, or? Because it's getting kinda late, and.. It will be dark soon, so? Mhmm I don't know, I could always take you to a bar.. But eh, If you're staying here for a while, I could show you around maybe tomorrow, when the sun is up? You would wanna see the attractions right? Like The London Eye, and Big Ben and such?" sagde han langsomt og sendte bare Damien et endnu større, lidt genert smil.
Tilbage til toppen Go down
Damien

avatar

Humør : Why can't we all just get along?
Fag : Biologi, Kemi, Musik, Sportsgrene.
Antal indlæg : 175

IndlægEmne: Re: Game time - Damien    Søn feb 25, 2018 8:51 pm

Damien's smil gik ikke nogen vegne, tværtimod blev det lidt større, og han trak let på skuldrene. "Well.. I moved to Britain because of the school I'm attending here. It's a boarding school, so yea, I live in their dorms right now. Just like, y'know, getting a proper education before I do put all my money on gaming and all. Just to have a plan B if things should turn out for the worse in the end. But hey, as much as we're winning, I know I have a chance of getting to be part of Canada's team for the World Cup this year. I really do hope it turns out like that... Would be so friggin' amazing to go to BlizzCon and compete," okay, lige nu var det nok meget godt at de stod under fluorescerende lys, for han vidste bare at hans hud glødede lige nu, det gjorde den jo hver gang han blev lidt mere opstemt over noget, hvilket også var grunden til at han mens han var til turneringer ofte havde en hættetrøje på udover sin team t-shirt, da de lange ærmer så skjulte en del af den unaturlige glød i hans hud.

Han tjekkede igen at han havde alt hvad han havde brug for i sin taske, før han så så over på Tim, da han blev spurgt om han måske hellere ville vises rundt næste dag. "Well... To be completely honest, I never really go for the tourist-y attractions anywhere. I just like to chill. So, well, maybe you could just show me the coziest cafés and stuff like that?" foreslog han med et bredt smil. "Or a bar, as you just offered," grinede han så.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Game time - Damien    Tors mar 01, 2018 2:52 pm

Time lyttede opmærksomt til Damiens bløde stemme, han kunne godt lide den stemme, selv hans stemme var jo charmerende, han kunne falde i staver imens han lyttede til den stemme.. Wow.. Vent.. Hvad? "Oh that's so cool! Is it far from here? Hows your roommate, is he nice? Hows the schedule, is it strict? Hows the teachers, are they good? I would love to go to a boarding school like that someday.. I always wanted to.. Maybe just.. A place far away.. Travel the world, like my sister does? But.. I live with my brother, and I don't think he would manages without me.. So.. Yeah.. But maybe someday..!" forklarede han, inden han tog en dyb indånding og bare forsatte sine endless sprøgsmål og evige plapren! "That would be the most amazing thing ever! Yeah! I'm sure you will Damien, you're a real talent.. If you get a good team, you could win the whole thing!" fortalte han begejstret, go rødmede en smule da han kaldte Damien et 'ægte talent' - mhmm.. Komplimenter.. Not his strong suit! Men han kunne ikke helt lade være, ikke når det var Damien.
Han nikkede så igen og smilte, "I know the perfect place.. They make the most amazing food also, if you're hungry?" sagde han glad, og fik også samlet sine ting sammen før han tog et par skridt hen til døren, åbnede den og holdte den så åben for Damien, total oppe og køre over at Damien lige om lidt ville tage et par skridt mod døren, og så.. Ud af den.. sammen med Tim! Og så ville de gå.. SAMMEN!!!! Ham.. Og Damien.. Shit.
Tilbage til toppen Go down
Damien

avatar

Humør : Why can't we all just get along?
Fag : Biologi, Kemi, Musik, Sportsgrene.
Antal indlæg : 175

IndlægEmne: Re: Game time - Damien    Tors mar 01, 2018 10:39 pm

"Well, it is about... What... Two hours' train ride from here, or something? And then a bus from there for like fifteen minutes or so, really not too bad. And I have three roomies, not just one," grinede han, som han hankede ordenligt op i sin taske. "Two of them are rather new, I haven't really talked much to them yet since I'm so much on the computer for all my training. But the last one, he's really nice. And doesn't mind me gaming all night, so that's awesome." han smilede stadig som han hørte Tim rante lidt derudaf. han havde absolut intet imod det, det betød jo for fanden bare at man hyggede sig, når man rantede på den her helt ekstatiske måde, så det var jo kun godt! Derudover kunne han jo også tydeligt lugte at Tim bare var ovenud glad hele tiden lige nu, så det var jo ligesom det.

Damien rødmede dog af komplimentet, og trak let på skuldrene. "Well, there's still better players out there than me, but... All I can do is hope and train my butt off, right? But thanks..." grinede han som han kløede sig i nakken, lettere forlegen, før han så nikkede til Tim's spørgsmål - værende halv varulv var han nærmest altid sulten, men det kunne Tim jo ikke vide, og det var heller ikke noget man bare lige fortalte andre steder end Gaia og Moonlight Falls. Han smilede skævt til ham da han holdte døren åben, og gik så bare ud af den med Tim, og hen mod udgangen af con området. Da de kom udenfor, ventede han jo så på at Tim skulle vise vej hen til stedet.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Game time - Damien    Søn mar 11, 2018 4:53 pm

Tim lyttede meget intresseret i hvad Damien havde at fortælle, han syntes det var virkelig sejt alt det med skolen og hans roommates og den slags! Han ville lidt ønske det var ham egentlig. Ikke at han ikke havde det godt hvor han var, men han følte bare han sad lidt fast, og han ville gerne.. Videre nu! Ud og opleve noget jo, se verden, eller i hvert fald andre dele af verden end lige London. Han havde aldrig været uden for Englands rammer, han havde næsten aldrig været uden for Londons rammer, kun sådan skoleudflugter til Landbrug og den slags kedelige ting?

Måske hvis han blev venner med Damien, kunne han spørge om han måtte komme og besøge ham på hans skole? det ville være så sejt! "Oh that sounds amazing, really cool.. I only have one roommate and it's my brother.. Oh wait.. Actually I have two I guess, Buttercup too.. It's his dog" mumlede han bare før han gav et lidt genert grin fra sig.

Han viste Damien uden for og fik lynet sin jakke lidt mere der i kulden. "We need to take the buss, it's this way!" sagde han hurtigt, Tim havde hverken kørekort eller bil, han havde ikke råd til nogen af delene desværre. "You're really great Damien.. I'm sure you'll make it!" sagde han glad til ham, som han stoppede op ved busstoppestedet og tjekkede sit ur. Han kunne ikke lade være med selv at rødme lidt, bare fordi Damien rødmede også, og så gengældte han hurtigt hans smil. "2 minuts" sagde han hurtigt, bussen kom lige om lidt.
Tilbage til toppen Go down
Damien

avatar

Humør : Why can't we all just get along?
Fag : Biologi, Kemi, Musik, Sportsgrene.
Antal indlæg : 175

IndlægEmne: Re: Game time - Damien    Man mar 12, 2018 5:10 pm

Damien havde godt lagt mærke til hvordan han havde Tim's fulde opmærksomhed - det var jo ikke fordi han ikke var vandt til det, det var jo rimelig tit at han havde mødt fans til connerne, der, ligesom Tim, bare hang på hvert evigt eneste ord han sagde, hvilket også var grunden til han var en del selektiv med hvad han sagde om forskellige ting- man vidste aldrig hvadfolk hægtede sig mest fast i, det ville jo ikke gå hvis han endte med at komme med clues om hvor fucking meget overnaturligt der eksisterede i verden!

"Cool,I only have half-siblings, and they lived quite far from me so I've like...Only just seen them this year. Must be nice having grown up with somebody, though?" det havde han i alt fald altid selv ment, at det måtte være mere spændende end at være eneste barn mens man voksede op! "And a dog? Aww, man, wish I lived a place I could have dogs. But yea, school, no dogs allowed. Really love the little buggers," grinede han. Han nikkede derefter bare og fulgte med Tim hen til busstoppet.

Komplimentet fik ham jo selvfølgelig til at rødme, men sådan var det altid - han var nok isidste ende en del ydmyg, i alt fald in person. Online var det nok noget andet, altså, især når man bare så på hans instagram navn, for fanden! Men i virkeligheden blev han altid lidt forlegen. Han nikkede dog stadig smilende da Tim nævnte der var kort tid til bussen var der - det var nu meget rart.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Game time - Damien    Fre apr 13, 2018 9:52 am

Han smilede let og nikkede så forsigtigt, ja han var glad, glad for han havde Kevin og Valerie! Han vidste ikke hvad han skulle have gjort uden, bestemt Kevin, deres forhold var virkelig tæt, han var den bedste storebror man kunne ønske sig. "Yes" sagde han stille, han ville ikke stå der og gå i dybden med hvor splittet hans familie faktisk var, hvor svær hans barndom faktisk havde været. Han rystede det let af sig, i det mindste havde han Kevin jo.
"Oh? Yea sure, but I would really want Guinea pig tho', they're really cute! With the voices they make, and how they move, haha!" grinede han bare og smilte blidt til Damien. Da han rødmede begyndte Tim selvfølgelig også bare at rødmen, dammit!
Heldigvis kom bussen da, inden de nåede at blive alt for pinligt! Han og Damien kom med den, og han fandt en plads til dem nederest bag i bussen, satte sig ved siden af ham og vendte sig lidt mod ham, kunne ikke helt lade være med at kigge - Damien så virkelig sød ud, han havde sådan et rart ansigt - og virkelig flotte øjne.
"When are you going back? To school I mean?" spurgte han stille, allerede i gang med at planlægge hvor mange dage han havde med Damien inden han forsvandt igen, også selv om han måske kun fik idag. Han kunne ikke bare ikke lade være, der var noget ved Damien, han crushede altså bare lidt, og nu han faktisk havde mødt ham, så var hans crush bare blevet større - Damien var virkelig sød.
Tilbage til toppen Go down
Damien

avatar

Humør : Why can't we all just get along?
Fag : Biologi, Kemi, Musik, Sportsgrene.
Antal indlæg : 175

IndlægEmne: Re: Game time - Damien    Lør apr 14, 2018 12:33 am

"Guinea pigs? I don't even know what sounds they make," he chuckled. "I've just... Never really had a pet, in general. Not when I grew up, either... But I've always wanted a dog." sagde han og trak let på skuldrene. Men selvfølgelig følte han jo også en vis tilknytning til hundene... Når han nu selv sådan blev til en større ulv en gang om måneden, så var det vel logisk nok? Og hunde lod da også til generelt at lystre ham. De kunne vel nok lugte ulve delen i ham og sanse at han var sådan 'alfaen' når det stod mellem ham og en hund.

Okay, heldigvis var han da ikke den eneste der rødmede! Det gjorde det lidt mindre akavet, og gjorde da også at der heller ingen kommentarer var omkring det. Gjorde det nemmere at ignorere detsom de kom ind i bussen, og ned at sidde i enden af den.

Det var nok sådan meget automatisk,men hans blik flakkede lidt mellem vinduet og Tim, som bussen kørte afsted. Et, han ville jo godt se lidt ud på byen da han kun havde fået setkort på byen da han ankom med fly til Heathrow for lidt over et halvt år siden, og to, så ville han jo godt se på sin nye ven, her! Men han holdt da lidt merefokus på Tim da han talte til ham igen. "Oh. Uhm, well, I don't have classes until Tuesday, so I'll be in town until Monday night. Why?"
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Game time - Damien    

Tilbage til toppen Go down
 
Game time - Damien
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Andre lande-
Gå til: