Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Morana
 
Evanora
 
Aviana
 
Acacio
 
Calvin
 
Yuri
 
Eric
 
Adam
 
Razor
 
Reign
 
Statistics
Der er i alt 480 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Lucrezia

Vores brugere har i alt skrevet 26764 indlæg in 2062 subjects

Share | 
 

 Worst Christmas ever - Razor

Go down 
Gå til side : Previous  1, 2
ForfatterBesked
Reign

avatar

Humør : Maybe I'm right and the world is wrong.
Fag : -
Antal indlæg : 389

IndlægEmne: Re: Worst Christmas ever - Razor    Søn feb 11, 2018 9:59 pm

Reign forstod slet ikke, hvordan Razor kunne have stået derude så kort tid, når det var flere minutter siden, han selv var trådt ind af døren. Enten havde han listet sig helt lydløst indenfor og var gået ud på altanen eller også - af hvad der virkede mere sandsynligt - havde han bare ingen tidsfornemmelse. Eventuelt fordi han var påvirket. Razor lugtede langt væk af alkohol uden egentlig reelt at lugte af det. Lugten af blod var af en eller anden grund langt stærkere.
Men et nyt problem opstod, og det fik snart Reign til at glemme det. Hans nøgle. Han havde ikke haft den i mere end en halv dags tid og havde allerede mistet den. Måske var Razor ikke til at stole på alligevel. "You-" begyndte han, tydeligvis vred, da han fik øje på nøglen hænge dinglende ved siden af ringen fra knægtens halskæde. Rullede med øjnene og pegede irriteret, "it's right there, stupid." Det var officielt, at Razor var lidt af et røvhul, når han havde drukket. Glemte vigtige ting, låste sig ude og grinte hånende i en situation, hvor der slet ikke skulle grines. Og her havde Reign været så bekymret.
"Hm..." fnøs Reign lavmældt efter at have sluppet og lagt armene over kors. Der var rigtignok ikke noget at se på Razor udover en masse ar, der så rimelig gamle ud, så mennesket gik ud fra, han fortalte sandheden. Desuden var det ikke så underligt, at folk røg i slagsmål i byen på denne tid af døgnet - måske nærmere lidt senere på aftenen, når folk rigtig var blevet fulde, men nogle begyndte vel bare tidligt.

Han havde ikke rigtig lyst til at fortælle Razor om sin samtale med sine forældre. Havde glædet sig til det for en halv time siden, men nu var øjeblikket ødelagt. "You shouldn't go look for witches by yourself," bed han i stedet belærende og vendte sig for at gå ind på værelset. Trak en tilfældig hvid t-shirt ud af skabet - det blev den dumme med et glas appelsinjuice samt ordene 'Got juice?' printet på - og smed den hen til Razor, "I got work tomorrow. Took an extra shift. Besides, I'm tired."
Drejede sig atter fornærmet og lagde sig i seng. Det var muligt, han overdrev - det gjorde han sommetider - men Razor værdsatte slet ikke hans anstrengelser, og det var irriterende. "Turn off the light before you head to bed, will you?"
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 405

IndlægEmne: Re: Worst Christmas ever - Razor    Søn feb 11, 2018 10:29 pm

Halvdæmones blik gled ned mod nøglen som hang i hans halskæde. " Oh.. " Sagde han så bare og kneb kort øjnene lidt sammen. Han mærkede tydeligt Reigns irritation - men ærlig talt! Så tog han sig ikke rigtig af det. Hvert fald ikke til at begynde med. Hans blik lå fæsnet lidt mod fyrens ansigt før han bed sig en smule i læben. Et øjeblik forsøgte han faktisk at holde et lille grin tilbage. Det var også bare fordi han ikke kunne få det billede ud af hovedet. Han pillede så bare kort lidt ved sin trøje før han rynkede panden lidt. På den anden side - det føltes jo et øjeblik næsten som om den gamle Reign faktisk var det - for han var helt sikkert også blevet en sur skid. Eller irriteret.. Eller fornærmet.. Eller alle andre halv negative følelser der kunne komme ud af det. Måske havde hukommelsestabet ikke udryddet ham helt alligevel.

" And why not? I'm not totally useless you know.. I didn't know my dinner was filled with.. " Han stoppede sig selv før han så bare rystede lidt på hovedet. " I could've found one if I just - was a bit more focused.. " mumlede han så bare halv hviskende som han et øjeblik foldede trøjen ud og kiggede lidt på den. Han lod hovedet glide på skrå, før et lille smil fandt vejen frem over hans læber.
" Work.. " Han rettede blikket lidt mod Reign. " Ofcourse you do.. " han nikkede så bare kort lidt før han trak sin egen trøje af og fandt hurtigt vej i den Reign havde kastet til ham. Han skævede så bare kort lidt rundt i rummet. Egentlig mest i retningen af en lampe fordi det var lys der blev snakket om. Sure - han kunne vel godt slukke det når han engang besluttede sig for at sove. Dog forsvandt hans blik ret hurtigt fra lampen og hen mod soveværelset som mennesket var forsvundet ind i. Han stod nok mest bare lidt limet til gulvet de næste par sekunder - lidt i tvivl om hvad i alverden han lige skulle gøre af sig selv. Hans hoved havde en masse at sige. Men hans krop gad ikke rigtig noget. Eller jo, men det den ville var nok en umulighed på nuværende tidspunkt. Så han måtte finde en mellem vej.

" Reign I don't want you to go to bed when you're mad me.. Or annoyed.. Or whatever you are. " Sagde han så bare som han havde placeret sig i døren indtil soveværelset. Han bed sig kort lidt i læben men pillede så bare lidt ved dørkammen. Forsøgte at være bare en smule mere seriøs end han egentlig overhovedet havde lyst til. Måske var det bedst bare at gå i seng - men det havde han jo heller ikke lyst til. Ugh! " .. And umm - could you maybe just give a hint? Like.. The dinner - did it go well? or.. is everything total out of control? " Han havde ikke tænkt sig at forsvinde fra døren før han fik bare et eller andet svar.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil Online
Reign

avatar

Humør : Maybe I'm right and the world is wrong.
Fag : -
Antal indlæg : 389

IndlægEmne: Re: Worst Christmas ever - Razor    Man feb 12, 2018 4:49 pm

Reign lå på siden med blikket stift placeret ind i væggen og håbede, drengen ville lytte til, hvad der blev sagt, og lade ham være. Og så alligevel ikke overhovedet ikke. Selvom en del af hans personlighed var dannet ud fra falske minder, kendte Reign sig selv godt nok til at vide, at han ofte kun teede sig, når en del af ham ønskede opmærksomhed. Som et forkælet barn. Men hvem kunne bebrejde ham for at bruge en metode, der altid havde fungeret? Fra barndommen og til nu.
Og denne gang var ikke en afvigelse fra normen - snart lød Razors stemme et stykke bag ham. Han nåede kun lige at åbne munden for at pointere, at han ikke var vred men irriteret, da drengen kom ham i forekøbet, og munden atter blev lukket i en stram mine.
"It's fine. I forgave 'em," sagde han blot og tilføjede en anelse mumlende med kinden trykket ned mod pudens bløde flade, "they told me a lot about Underworld and my life and- us." Razor-delen havde ikke varet særlig længe, selvom mennesket havde udvist en enorm nysgerrighed. Det var utroligt hvor lidt, hans forældre egentlig virkede til at vide om ham. De havde knapt nok været sammen med ham. Alligevel havde de klart udtrykt hvor glade, de var for Razor og for den påvirkning, han havde haft på Reign. Det virkede næsten som en overdrivelse.
Han bed sig lidt i indersiden af kinden, da et spørgsmål pressede for at komme ud. Et han også havde stillet over middagen - eller havde det været over drinksene? - og som var begyndt at bore meget kort tid efter, nyheden først var kommet frem. Den prikkende følelse af jalousi overfor sig selv.
"Razor, do you even like me?" overvejede et sekund at blive liggende men blev enig med sig selv om, at han først ville ligne et lille barn, hvis han ikke engang kunne kigge en person i øjnene, mens de talte, og vendte sig om på ryggen for at kunne se hen på Razors mørke skikkelse i døråbningen. Satte sig halvvejs op med puden placeret i ryggen og trak venstre ben en anelse op mod sig selv, "like, me-me. New-memory-me. 'Cause it kinda seems like you don't."
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 405

IndlægEmne: Re: Worst Christmas ever - Razor    Man feb 12, 2018 5:27 pm

Razor forventede egentlig at blive sendt væk. Reign var træt og skulle op på arbejde - måske han bare skulle lade fyren sove også snakke med ham på et andet tidspunkt. Men så på den anden side vidste han at han alligevel ikke fik sovet. Og han mistænkte at Reign i sidste ende ikke ville have kastet sig i seng så hurtigt hvis det ikke havde været fordi Razor som sædvandligt havde formået at ødelægge stemningen. Han rynkede kort næsen lidt før han så bare nikkede en smule. " Good.. " Sagde han så lidt. Det var vel godt nyt? Intet dårligt kunne komme ud af tilgivelse right? - Okay det var en total fejlbedømmelse, men i de fleste tilfælde var det jo altså en rimelig god ting når folk kunne tilgive hinanden. Både mennesket og halvdæmonen var vel egentlig eksperter i ubevidst at tilgive hinanden for ting man på mange måder nok ikke burde tilgive for. Det var bare sjældent tingene blev sagt højt. Men mon ikke de bedste vidste det i sidste ende?

Han rettede sig kort lidt op og lod blikket hvile mod Reign længe - måske endda alt for længe. Mest fordi han slet ikke forstod hvorfor i alverden Reign ville spørge om sådan noget. Men da forklaringen på spørgsmålet kom kunne Razor nok egentlig sagtens se hvorfor. Han bed sig kort lidt i læben, dog uden at fjerne blikket fra mennesket. " No.. " Sagde han så bare kort og rystede en smule på hovedet. Han slog kort blikket ned og pillede lidt ved ringen der hang i halskæden. Han sank så bare kort lidt en klump og var udmærket klar over at det slet ikke var det rigtige at sige. Hvert fald ikke uden en forklaring, eller.. flere ord.
" I don't like you - I um.. I'm crazy about you. I just don't know how to be. 'Cause I'm scared that the fact that you don't remember anything about me will scare you off and umm.. " han rettede sig kort lidt op før han kort rodede sig lidt i håret. " I don't know. You're you, you know? - Just without me. " fik han tilføjet og nåede lige præcis ikke at redde det knæk hans stemme formåede at lave. Hans lod hånden glide om i sin nakke og endelig lod han blikket finde Reign igen. Han kunne sige mange flere ting. Men var det ikke svar nok - eller behøvede han virkelig kaste alle sine bekymringer ud over sine læber. Det var hårdt nok at acceptere at der faktisk var sådanne ting i hans krop. Han hadede det som pesten. Men selvfølgelig - det var bare endnu en ting mennesket gjorde ved ham. Helt.. følsom og efter Razors eget hoved, forfærdelig.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil Online
Reign

avatar

Humør : Maybe I'm right and the world is wrong.
Fag : -
Antal indlæg : 389

IndlægEmne: Re: Worst Christmas ever - Razor    Man feb 12, 2018 6:39 pm

Det bagerste af Reigns tunge blev trykket op mod ganen i anstrengelse over Razors korte og ufuldendte 'nej'. Ikke lige det han havde hverken regnet med eller håbet på efter at have fået en lang smøre af sine forældre om, at han ikke havde ændret sig spor, og at selvom minderne var ændret, var han det ikke, og blah-blah-blah. Den anspændte tunge løsnede dog sit barske greb, der virkede kvælende i munden, da Razor fortsatte og gav overraskende god mening med sine ord, der på en og samme tid virkede kastet tilfældigt ud og alligevel utrolig velovervejede.
"I guess I- I get it," sagde Reign sandfærdigt, som blikket faldt ned i det blåstribede dynebetræk. Han var forvirret, bange og ked af det i forvejen - at Razor holdt lidt afstand for ikke at gøre det værre gav god mening. Det havde han slet ikke overvejet før nu. "I really do." Så hen mod drengen, og selvom han tvivlede på, Razor kunne se det i værelsets mørke, dannede et lille smil sig henover hans læber.

Det var tid til at sove, denne gang med fred i krop og sjæl efter at have fået smidt mistanken om, at Razor slet ikke brød sig om ham, ud af hovedet. Men fik så pludselig lyst til at prøve noget.
"Let me just try something," beordrede Reign uden at spørge først for at mindske sandsynligheden for, at drengen ville gøre noget stort ud af det, og kom på benene igen. Kroppen havde allerede vænnet sig til dynen, og det fik værelset til at føles helt koldt. Kuldegysningerne dansede henover hans arme.
Han fandt hen og stillede sig foran Razor og var pludselig slet ikke sikker på, hvordan det skulle gribes an. Det var jo ikke, fordi han ikke havde kysset nogen før - og hvis ret skulle være ret, havde de to også udvekslet mundvand en enkelt gang allerede - men at kysse en person, man i en anden dimension åbenbart var helt forgabt i, var nu alligevel noget lidt andet.
Men i stedet for at stå og være akavet og dum omkring det, gjorde Reign det bare uden at tænke for meget. Placerede instinktivt hånden under den ene del af drengens kæbeparti og tiltede hovedet en anelse på skrå, som han rykkede sig ind og fangede hans læber med sine.
Måske ville det virke og måske ikke - højest sandsynligt ikke. Men ville han godt ofre sine læber i et øjeblik, hvis det nu viste sig at kunne skubbe et minde eller to frem i lyset? Til hver en tid.
Men intet skete. Ingen minder der som magi poppede op i hans hoved og gjorde alting godt igen. Kun følelsen af Razors helt utrolige bløde læber mod sine, den milde vejrtrækning fra begge parters næse og smagen af... - jern. Godt nok kun en mild undertone men ikke en rar en, og den fik Reign til at stoppe det tyveri, han havde begået, af Razors læber.
Han fortrak minen i en let grimasse og smaskede lavmældt for at få smagen ud af munden. "Well, that didn't work," pointerede han og tørrede noget væk, han ikke vidste om var spyt eller tandpasta. Så kort på Razor og greb ham let ved skuldrene, "maybe you should, uh," vendte ham en halv omgang og puffede ham et lille stykke ud af værelset, "the red one, red toothbrush." Hvor uhøfligt det så end var, kunne han ikke kysse med en, der smagte af jern. Det var en grum smag, mindede alt for meget om blod.
Reign hoppede derefter i seng igen, ærgerlig over det ikke havde virket men ikke så ærgerlig igen - havde trods alt ikke regnet med, det ville være så nemt.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 405

IndlægEmne: Re: Worst Christmas ever - Razor    Man feb 12, 2018 7:11 pm

Han overvejede virkelig at komme med endnu en lang sætning. Bare for at være sikker på at Reign forstod det. For han ønskede jo sådan set slet ikke at mennesket tvivlede på sådan noget. Ikke når det slet ikke var tilfældet. Problemet var jo bare at Razor havde lidt svært ved at han egentlig slet ikke var for Reign hvad han før havde været og det gjorde ondt. Desuden kunne han ikke helt være sig selv og det gjorde det kun endnu værre. Som at skulle liste rundt i sit eget hjem. Selvom det ikke var hans hjem men Reigns. På den anden side havde han lidt accepteret at Reign for ham nok var hans hjem. Så lige meget hvor de var så længe de var sammen var det okay.
Heldigvis virkede det til at mennesket forstod Razors svar på spørgsmålet, og faktisk accepterede og ikke var specielt skuffet over det. Det var en god ting. Smilet der fandt vej over Reigns læber smittede og kort efter var det et lille et at finde omkring halvdæmonens læber også.

" Try something? " Han rynkede kort panden lidt og fulgte Reign med blikket før han lod hovedet glide en smule på skrå. Der gik dog ikke mange øjeblikke før det gik op for Razor hvad det var og det hele startede en kriblende fornemmelse i hele hans krop, og han fik sig da også rettet op et øjeblik efter. Hvor antiklimatisk det så end kunne ende med at være uden nogle former for magi der fik det hele til at vende tilbage, så var Razor tilfreds. Reigns læber mod sine fik det til at løbe varmt rundt i hele hans krop. En følelse han savnede og længdes efter så utrolig meget at bare det at tænke på det gjorde helt ondt. Han havde helt sikkert haft mod på mere kys - eksperimentere mere om smutveje til magi kropslig kontakt kunne gøre. Men den døde ud da Reign brød kysset igen og efterlod Razor med en knap så begejsret grimasse. " Hm? No.. Obviously not.. What a shame " Fik han kort sagt, dog kun for kort efter at komme med et lille grin. Han bed sig kort lidt i læben og lod sig blive ført ud på badeværelset. " Sorryyy.. " Sagde han så bare og skævede kort lidt mod Reign før et lille skævt smil bredte sig over hans læber. Han burde vel have set den komme - det var trods alt ikke første gang at smagen af blod var blevet bemærket i sådan en situation. Hovsa. Han snuppede tandbørsten og gloede et øjeblik lidt på sig selv i spejlet. Men kun få sekunder efter Reign havde forladt badeværelset fortrød Razor noget og var hurtigt efter ham med tandbørsten i hånden.
" Can I sleep with you? I mean.. Next to you? "Spurgte han hurtigt. Hellere gøre det inden mennesket faldt i søvn ikke? Han stod i døren med blikket rettet mod Reign, nærmest som var der lava på gulvet i soveværelset.
Men tænderne skulle børstes lige meget hvad - så få sekunder efter var han alligevel på badeværelset igen og fik børstet tænder. Og smagen i munden var nu en langt mere frisk og mint agtig smag frem for. Blod - selvom det nu ellers var noget Razor ikke havde noget imod.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil Online
Reign

avatar

Humør : Maybe I'm right and the world is wrong.
Fag : -
Antal indlæg : 389

IndlægEmne: Re: Worst Christmas ever - Razor    Man feb 12, 2018 7:46 pm

"Yeah, sure," svarede Reign en smule henkastet til spørgsmålet men kunne nu godt forstå, Razor spurgte - for bare fem minutter siden ville han have smidt ham tilbage i sofaen.
Reign havde kun lige fået lagt sig til rette, da lyset fra stuen begyndte at irritere ham, og trods han ikke kendte Razor så godt endnu, havde han på fornemmelsen, han var typen, der ikke huskede sådan noget som at slukke lyset efter sig. Ikke at man kunne bebrejde en, der var vokset op i en verden uden lamper. Så mennesket rejste sig igen og skævede ud mod lyset fra badeværelset, der dannede par med lyden af tænder, der blev børstet, inden han smuttede i seng igen. Og nu gad han altså ikke rejse sig mere. Hvis Razor glemte badeværelseslyset, måtte han selv rejse sig og slukke det igen.
Trætheden var begyndt, det havde den gjort for noget tid siden efterhånden, og alligevel rykkede mennesket sig rundt i sengen, som han plejede at gøre, når han ikke kunne sove. Drejede sig. Ændrede stilling. Åbnede og lukkede skiftevis øjnene. Han forsøgte at bebrejde det på drengen for at være der, overnatte der. Reign havde trods alt aldrig boet sammen med nogen og havde kun folk overnattende, hvis han hev en med hjem fra byen - og det var som regel med en tilhørende omgang sengegymnastik, så det var ikke et problem at sove. Men Razor, han var der ligesom bare. Overnattede der flere nætter uden at bo der. Det føltes sært.

Reign var endt på maven med begge arme placeret under puden, der føltes dejlig kølig under, da Razor vendte tilbage. Øjnene blev for 117. gang åbnet på klem, som han overværede sin gæst, og sagde først ikke noget. Indtil han alligevel gjorde.
"Did we ever have sex? We did, right?" lød det dæmpet ned fra puden. Det virkede på én og samme tid naturligt og unaturligt at ligge og tænke på sex, nu de lå sammen i sengen. Forkert men rigtigt. Men det var vel en naturlig ting at spørge om, ikke? Og det havde trods alt været et emne, han ikke kunne tage op med sine forældre under middagen.
"What did we do?" tilføjede Reign nysgerrigt og rykkede hovedet lidt, så Razor bedre kunne høre ham. Måske var han en super kinky fætter i den anden dimension. Det var vel muligt.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 405

IndlægEmne: Re: Worst Christmas ever - Razor    Man feb 12, 2018 8:11 pm

Han brugte mere end en evighed på badeværelset - ej det passede nok ikke helt - men længere end det normalt tog at børste tænder. Sikkert fordi han fangede sig selv i grimasse i spejlet, et forsøg på at placere en krølle rigtigt så den ikke hang og dinglede ned i ansigtet på ham hele tiden. Måske var hans hår bare ved at nå den længde hvor det ingenting kunne uden hjælp. Men han gad ikke hjælpe det. Så derfor måtte det blive som det var. Han tog sig endelig sammen og smuttede ud og tilbage til soveværelset - efter selvfølgelig lige at have snuppet dynen fra sofaen først. Han lod sig så bare dumpe ned i sengen. Uden helt at tage hensyn til om Reign sov eller ej - måske fordi han i sidste ende godt vidste at det ikke var tilfældet? Vejrtrækninger afslørede utrolige ting hvis man vidste hvad det betød når den gik i en bestemt rytme. Ligesom hjertet. Det bedste var et frygtsomt et af slagsen. Et lille smil bredte sig om hans læber før han så bare lagde sig til rette. Kun for at fange Reign med blikket rettet mod sig som han fik sig vendt om.

Han smilede bare kort lidt skævt før han kort bed sig lidt i læben. Reign nåede få sekunder før Razor at bryde stilheden - med et lidt uventet spørgsmål. " Uuuh - yea, we did.. " Han nikkkede kort lidt før han rynkede panden en smule. " After faaaar to long and faaar to many rejections " tilføjede han så med et lille smil før han trak lidt på den ene skulder.
" We... " Han overvejede det lidt. " Umm... Just kinda had sex? Nothing out freaky, don't worry. I didn't ruin you on that one. " Sagde han så bare og sendte fyren et lille halv drillende smil. Han huskede ellers at have spurgt. Men nej - sikkert fordi Razor i sidste ende var langt ud over det sædvanlige når det kom til det. Ikke at det ikke havde været god sex - det havde det skam. Men den 'freaky' side halvdæmonen også havde i sig - var ikke noget der var prøvet kræfter med mellem dem.

" Unless ofcourse you actually do have a somewhat freaky side in bed? I would like to know.. Actually.. I need to know. In case of emergincy you know.. " Sagde han så bare med et lille grin før han kort puffede lidt til Reign.
" Why do you ask? I have no complains if that is your concern. " Han rystede kort lidt på hovedet men puttede sig så en smule mere med dynen. Dog uden at slippe Reign med blikket. Han kunne kigge på ham for evigt. Selvom hans øjne nok ville tørre ud og det ville være ubehageligt, så han blinkede lige et par gange. Han kneb så øjnene lidt sammen. " And why exactly are you thinking about sex now? Is my presence really that - whats the word.. sensual? Seductive maybe? " Spurgte han så bare, tydeligt drillende men også ret flirtende og charmerende.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil Online
Reign

avatar

Humør : Maybe I'm right and the world is wrong.
Fag : -
Antal indlæg : 389

IndlægEmne: Re: Worst Christmas ever - Razor    Man feb 12, 2018 8:58 pm

"Oh, okay," sagde Reign så bare som om, det var det mest naturlige. Måske en lille smule skuffet. Han havde aldrig været, som Razor så fint beskrev det, 'freaky', så det kunne da havde været lidt sjovt, hvis det var noget, der havde ændret sig fuldstændig, efter han var kommet til denne her verden.
Han deltog lidt i grinet og trak den ene arm ud af pudeomfavnelsen for at kradse sig på kravebenet, "sorry, gonna have to disappoint you. Me, some guy, a bed - that's all I need." Han ville lyve, hvis han sagde, han ikke havde været fristet et par gange, men i bund og grund var han slet ikke til noget af det mærkelige. Det kunne selvfølgelig også bare være, hans kink var super sjældent, og han bare ikke havde fundet det endnu, men det var nu tvivlsomt.

Han lukkede øjnene i igen men kun et øjeblik, da Razor virkede til gerne at ville fortsætte samtalen. Eller måske blot afslutte den rigtigt. "I'd be offended if you had. I'm a beast in bed," drillede Reign sarkastisk og kunne da heller ikke holde en mild latter tilbage. Det ville ærlig talt nok havde rørt ham en smule at få at vide, han havde været elendig men ikke til et punkt, hvor han ville være grædefærdig. Han var den anden Reign, de var én. Men det betød ikke, de var lige gode seksuelt, og hvis Underworld-Reign var en slap sut i sengen, havde han vel lært at vænne sig til det. Og ligeså havde Razor. Han kunne ikke huske det, så det betød ikke noget. Var selv rimelig godt tilfreds med sine præstationer nu.
Endnu et grin forlod menneskets mund, som han igen fik stukket armen på plads under puden. "Well, you're not unattractive," indrømmede han og kunne heller ikke holde en snert af flirteri tilbage. Var først ikke sikker på, om det var samvittighedsflirten for at gøre Razor glad, eller om det var reelt. Men, ærlig talt, så var det vist kun på grund af al stressen og sorgen, at Reign ikke havde flirtet med Razor noget før. Han var attraktiv, han var til mænd, og han viste interesse i Reign - hvordan kunne man overhovedet modstå sådan en mulighed?
"If I had a few more drinks and a condom I wouldn't mind pretending to be your Underworld-Reign for the night," blev der tilføjet, mindst lige så flirtende som før hvis ikke mere. Smilede varmt hen til drengen og nød den afslappende samtale overraskende meget. Var stille i et par sekunder, inden han spurte, "we did use condoms, right?"
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 405

IndlægEmne: Re: Worst Christmas ever - Razor    Man feb 12, 2018 9:18 pm

Dang it! Ingen nye freaky fantasier i denne Reign - men selvfølgelig kunne han jo heller ikke forvente at det var ændret når så mange andre ting var det samme. På den ene side havde han jo ret - hvad mere havde man i virkeligheden brug for? Intet.. Og dog, liiidt.. Nej. Razor rystede det ud af sit hoved før et skævt smil alligevel fandt vejen over hans læber som - egne fantasier et øjeblik alligevel møvede sig ind i hovedet på ham.
" A beast huh.. " Han nikkede kort lidt før han så bare smilede skævt, det endte nok mest med at han rystede lidt på hovedet. Det ville krævede at han definerede det en smule. Okay - emnet var et problem, mest for Razor. På trods af skift af dimensioner var han stadig en halv liderlig teenager der knap skulle tænke tanken før han var helt på. Især når det var Reign. Han skulle knap nok kigge på ham med det rigtige blik og halvdæmonen var helt solgt.
" Well thank you - thats a start. " Sagde han så bare med et lille grin og rykkede kort lidt på sig før han pillede lidt ved puden som han stadig havde hovedet godt placeret på. Han lå godt. Følte ikke for at lade samtalen slutte - emneskift ville ikke være dårligt, men samtalen skulle gøre. Han var ikke nær så træt som han burde være. Men til hans forsvar havde han også alkohol i kroppen og det gjorde altså lidt ekstra.

Han skulle lige til at tilbyde at hente drinks - men der var brug for mere end drinks. Kondom - hvad i alverden? Han rynkede i stedet bare panden lidt før han kort overvejede det lidt. " Is that some modern thing? Am I surpose to know what a condom is? " Spurgte han så - et øjeblik lidt tøvende fordi det netop et sekund havde virket som noget fyren fandt ret vigtigt. Razor var i tvivl om han vidste hvad det var. Men nej - ærlig talt var der ikke mange klokker der ringede omkring den information. Men spørgsmålet måtte vel være nok et svar på spørgsmålet.
" I can drinks tho? I'm already a little tipsy so I guess thats a start right? " Han smilede bare lidt skævt, det var dog en smule ironisk. Han vidste godt at det på ingen måde ville ske. Selv hvis Razor prøvede sit yderste - så var det vel nærmest umuligt. Selv hvis Reign havde været Reign med hukommelsen i behold kunne det stadig være en ting der ikke ville ske. Det var som om fyren havde et inbygget cock-block ur som altid slog til lige når stemningen blev ramt. Også selvom Razor ingen anelse havde om den stemning der egentlig var lige nu.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil Online
Reign

avatar

Humør : Maybe I'm right and the world is wrong.
Fag : -
Antal indlæg : 389

IndlægEmne: Re: Worst Christmas ever - Razor    Man feb 12, 2018 9:54 pm

Reign blinkede, "wait, so we never-?" og afsluttede ikke sætningen, da Razor slet ikke så ud til at ane, hvad et kondom var. Det hjalp ikke at spørge igen. Han fattede det ikke - det kunne godt være, Underworld-Reign var en eller anden form for superhelt, men derfor var han snotdum alligevel. Havde ikke brugt beskyttelse. Havde han aldrig gjort det? Havde de slet ikke noget i den anden verden?
Heldigvis var Reign rimelig god til at blive tjekket og holde sig sund på det punkt. Det var ikke mere end to års tid siden.
Ikke mere end to...
Års tid...
Bomben sprang, da det gik op for mennesket, at hvis det var mere end halvandet år siden, kunne det kun være et falskt minde. Han var ikke blevet tjekket for to år siden. Han... var aldrig blevet tjekket overhovedet?
Reign vendte sig om på ryggen og greb instinktivt fat ved sit skridt, mens øjnene stirrede op i mørket. Var for langt væk i sine egne tanker til at høre det sidste, Razor sagde. Han slugte en klump i halsen og forestillede sig alle de sygdomme, der kunne krible rundt i ham lige nu, mens de lå stille og roligt og snakkede. Måske også i Razor. De kunne være fyldt med alt muligt.

"We're going to the doctor tomorrow to get checked. Both of us," sagde han, fast besluttet i stemmen, og uden at rykke blikket væk fra det hvide loft, "it's nothing bad, you just pee in a cup and you're done." Razor havde ikke et valg her. Det måtte være skræmmende at tage til lægen i en helt ny verden - det ville Reign i hvert fald syntes - men det var vigtigt. Ikke kun for drengens ve og vel, men hvis Reign på et tidspunkt fik hukommelsen tilbage igen og blev snotforelsket, skulle Razor ikke smitte ham med alt muligt.
Han blev liggende sådan lidt, inden hovedet endelig vendte sig, og blikket atter landede på drengen. Noget overvældede ham - frustration. Fascination. Begær. Det var typisk, at når der pludselig var noget, man ikke måtte røre ved, gav det kun en endnu mere lyst. Dumme før-hukommelsestab-Reign! Kæmpe idiot!
"God..." Reign sukkede langt og opgivende ud og vendte sig om på siden med ryggen til Razor for ikke at lade sig friste og for ikke at ende med at blive sur. Ikke at det var hans skyld. Det var ikke rigtig nogens skyld. Men han havde trang til at lade det gå ud over en eller anden. "Night, Razor," lød det som det sidste, inden mennesket tvang sig selv ind i søvnens bløde omfavnelse.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 405

IndlægEmne: Re: Worst Christmas ever - Razor    Man feb 12, 2018 10:21 pm

Razor blev kun mere forvirret over menneskets reaktion. En ting var at han slet ikke fandt ud af hvad det var. Han kom kort med et lille grin før han skar lidt en grimasse. " I guess thats a bad thing huh? " Han kneb kort øjnene lidt sammen før han smilede lidt skævt. Razor kunne ikke helt set problemet i det. Eller hvad det skulle gøre godt for. Men på den anden side vidste han jo heller ikke så meget. Så hvem var i sidste ende den der havde de kloge ord her.
" Um.. " han holdt blikket rettet mod Reign, men skævede så kort lidt op mod loftet før han så bare trak lidt på den ene skulder. Uden egentlig at vide hvad han skulle sige - han havde ikke rigtig noget at tilføje til reaktionen fra mennesket. Kun forvirring og en smule morskab. Det var lidt underligt, men også underholdende. Han lod mennesket reagere - mens han selv bare udnyttede øjeblikket og lyttede lidt til hans hjerteslag imens. Creepy - måske. Men det gjorde ham godt tilpas.

" This place is so weird.. " Sagde han så bare lidt og hævede kort lidt et bryn. Det var ikke et problem at tage til lægen. Razor kunne vel sagtens pisse i en kop. Ingen problem, så længe der ikke skulle stikkes nåle i ham. Det var han efterhånden en smule træt af. Sikkert fordi det alle gange havde været med dårlige hensigter så det kunne man ikke rigtig bruge til så meget. " If that is so important I guess getting checked is a part of my day tomorrow.. " Sagde han så bare lidt skeptisk før et lille grin forlod ham. Han vippede kort lidt med sin ene fod før han ellers bare lod blikket finde Reign igen. Betragtede ham stille - lige indtil der ikke var andet end en ulden tot hår og ryg at se af mennesket. Yep, det var et tegn på at det var på tide at sove. " .. Goood-night " Han bed sig kort lidt i læben før han rynkede næsen en smule. Lysten til at begrave sine fingre i fyrens hår bevægede sig længere og længere op i Razor. Men han stod imod og skubbede i stedet sine hænder under sin pude. Så måtte blikket nusse fyren lidt i håret. Det kunne det også sagtens. Stadig ikke træt - men mon ikke det ville komme snigende hvis han virkelig prøvede? Nu hvor der ikke var mere snak var der ikke rigtig så meget andet end tankerne der distraherede.
Alligevel lå han vågen længe - ventede på at Reign sov, før han så bare rykkede sig tættere mod mennesket og derved fik meget lettere ved at falde i søvn. Utroligt. Der var stadig en masse nat tilbage og søvnen fik lov at have ham hele vejen igennem. Skulle man tro.

Morgen - right? Det måtte være morgen right? Nope - eller måske. Men det var så tidligt at det med lethed kunne forveksles med nat. Razor var dog lys vågen. Det måtte være en birvirkning på at have sovet to nætter i træk og ikke brugt sine dage på noget produktivt. Han havde næsten formået at stjæle en plads under dynen ved siden af Reign - men alligevel ikke helt. De kunne vel også dele to dyner? Varmen gjorde det svært at tage sig sammen - også selvom han vidste han blev nødt til det. Hans blære skreg efter det. Ondt alligevel - at sådan en dum ting skulle være skyld i at man blev nødt til at forlade en varm dyne og træde ud i et rum som virkede alt for koldt. Han gjorde det dog alligevel. Skubbede sig nærmest i slowmotion ud fra under dynen og ned på gulvet hvor han et øjeblik bare sad og gloede lidt på kanten af sengen. Et suk forlod ham før han så endelig fik sig rejst og trissede hen til døren. Han gjorde et forsøg på at være bare lidt stille, men han var busted af Django med det samme og det faktum at han et sekund måtte hoppe i cirkler med en halv irriteret lyd på grund af at have smadret sin lilletå ind i dørkammen - gjorde nok også at han slet ikke var så lydløs som han havde prøvet på.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil Online
Reign

avatar

Humør : Maybe I'm right and the world is wrong.
Fag : -
Antal indlæg : 389

IndlægEmne: Re: Worst Christmas ever - Razor    Tors feb 15, 2018 7:55 pm

Reign, der var vant til at blive vækket af en ringende alarmtone, vågnede i en mild forvirring af de nye, uvante lyde, og det to ham lige et par sekunder samt lidt blinken med de trætte øjne, før han fik skubbet sig op at sidde. "Razor...?" mumlede han grødet med blikket hen imod den mørke skikkelse, der dansede rundt lige ude for værelset og vist kun kunne være Razor - eller en meget lille, klodset indbrudstyv. "What are you doing, it's..." fik kort efter grebet fat i mobilen, hvis skarpe lys irriterede hans øjne, og fortsatte med et støn, "it's 5 in the morning."
Django viste slet ikke samme attitude som sin ejer over at være blevet vækket tidligt. Luntede bare nysgerrigt rundt om Razor og slikkede ham på hånden som en godmorgenhilsen.
"So noisy..." Reign smed sig tilbage på ryggen igen med et tilhørende dybt suk. Ville egentlig helst sove men var som enhver anden mildt afhængig af sin mobiltelefon og tjekkede derfor hurtigt facebook for et par nye notifikationer, han havde fået natten over. Et like og en spilinvitation - ikke særlig spændende.
"Come back and sleep," beordrede han i en mumlen efter at have lagt mobilen fra sig på natbordet og vendte sig tilbage om på siden for at sove videre, mens lyden af hundepoter på gulvet stadig lød i baggrunden.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 405

IndlægEmne: Re: Worst Christmas ever - Razor    Tors feb 15, 2018 8:31 pm

Razor lukkede kort øjnene et øjeblik som Reigns stemme lød bag ham. Han rystede dog bare kort lidt på hovedet. Og her prøvede man at være venlig og ikke vække folk også kaster det hele om sig og gir en alt hvad man ikke ville have. Han skævede til sidst lidt mod Reign og bed sig lidt i læben.
“ I just reeeeally need to pee “ sagde han så bare og inden man havde set sig om var han forsvundet ud af soveværelset og ud på badeværelset. Selvfølgelig havde Django også lige fået et lille klap på hovedet. Nogle gange ville man ønske man kunne tisse med tankerne - så havde man ikke behøvet krybe ud fra den varme dyne eller vække Reign på et tidspunkt som på mennesket lød til at være alt for tidligt. Men det betød jo bare - at så snart han havde fået tisset, kunne han springe tilbage til soveværelset og putte sig godt ind under dynen igen - den dyne som umuligt kunne nå at blive kold på det korte øjeblik han var væk.
Så det var hvad han gjorde. Han lod blikket falde mod Reign et øjeblik før han så bare lod sig kravle ind under dynen igen.
“ one thing tho’ that Im actually pretty jaloux of - you know how everything Works - like all the Electronics and stuff. Did you have to learn that or does your New memories just kinda know? “ spurgte han så bare. Med en tydeligt alt for frisk tone i stemmen. Det var måske et dumt spørgsmål. Men et eller andet sted gav det vel mening. Razor fattede selv slet ingenting af denne verden så det faktum at Reign kunne hvad der lignende alting var ret imponerende. Snyd hvis han var sluppet udenom at lære det.

Han rykkede sig nærmest pr automatik tættere på Reign, faktisk nok nærmere bare helt tæt på ham. Lidt diskret gjorde sig til en del af både hans og sin egen dyne. Han synes ikke lige der var nogen grund til at Reign kunne være utilfreds med det, så derfor var det sådan det var. Han kunne dog ikke helt lade være med at smile lidt. Lukkede sine øjne og nød den varme som rummet omkring dem slet ikke kunne måle sig med. Men på den anden side var der ikke rigtig noget som kunne måle sig med dette. Han havde været alt for længe uden Reign og nu var han lige her. Det var ufatteligt. “ I dont Think I Can sleep anymore.. “ sagde han så bare lidt mumlende med et smil om læberne. Energien var set i værk og den var nærmest umulig at pille af ham bare sådan lige her og nu. Hvor meget man så end prøvede at gøre sig selv træt ved at tænke på hvor hårdt det var at løbe rundt eller kæmpe eller.. nej vent. Det var i sidste ende også ting som fik pulsen op og i sidste ende kun avlede mere energi. Dårligt eksempel. Han måtte finde på noget nyt. Men de havde sovet hele natten - var det virkeligt nødvendigt at sove mere?
“ we could go for a Walk!? “ fik han så hurtigt sagt og rettede blikket mod Reign. Meget optimistisk om sin egen briliante ide.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil Online
Reign

avatar

Humør : Maybe I'm right and the world is wrong.
Fag : -
Antal indlæg : 389

IndlægEmne: Re: Worst Christmas ever - Razor    Tors feb 15, 2018 8:55 pm

Et lille, tilfredst suk forlod menneskets næse, da Razor gjorde, som der blev sagt og lagde sig tilbage i sengen. Tæt på. Og så lige endnu tættere. Reign burde måske sige noget men var ærlig talt for træt til det. Desuden kunne han ikke bebrejde Razor - havde det været den anden vej, havde han nok været på samme måde. Og så var kropsvarme jo heller ikke noget, man lige sagde nej til. Reign elskede at dele seng med andre, på det punkt var han social.
"I dunno, I've always known," svarede han ud af den smalle sprække, hans læber lykkedes at skabe. Havde selv overvejet præcist det samme og ville egentlig gerne diskutere det med en anden person også i stedet for kun i hovedet - men ikke nu.
Reign var sikker på, drengen var færdig med at snakke, men ordene bag ham fortsatte snart igen, og denne gang måtte han koncentrere sig for ikke atter at sukke ud. "Mhmm," blev der blot mumlet, uden han helt hørte efter, hvad Razor faktisk sagde.

Men det næste hørte han, det kunne næsten ikke undgås. Mennesket var næsten faldet tilbage i søvnen, da drengens optimisme fik det stoppet. Han forstod ikke, det var muligt at være så frisk om morgenen. Og han forstod da overhovedet ikke, hvordan han førhen havde kunnet holde det ud. Hans forældre havde godt nok informeret ham om, at de ikke havde boet sammen, af hvad de viste af, men det betød vel ikke, de ikke havde overnattet hos hinanden en del. Razor var muligvis hans store kærlighed, men han var godt nok også en pinsel. En helt ny kaliber af irriterende.
"Go watch some tv or something," mumlede Reign efterfulgt af et gab og trak dynen lidt tættere omkring sig. Indtil han fik en idé om i stedet at vende sig om på den anden side og lægge armen om drengen. Måske det kunne få ham til at falde en smule til ro. Og hvis ikke var det bare surt show, og så måtte han gå sig en tur alene.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 405

IndlægEmne: Re: Worst Christmas ever - Razor    Tors feb 15, 2018 10:26 pm

Razor ville gerne alt andet end at sove. Han ville gerne - ja hvad ville han egentlig? Putte? Jage? Nah - så var der andre ting der var prioriteret højere. Meget højere. Men det var nok på den anden side ikke noget der kunne komme på tale bare sådan lige. “ Maybe you could teach me.. juuust a little bit “ sagde han så bare lidt med et lille smil om læberne. Uden at rykke sig væk - nærmeste bare, lige den ene centimeter nærmere. Forfærdelig type - men han kunne godt lide at vågne op ved siden af Reign og sidste gang var fyren jo smuttet tidligt for at hente mad.
Razor kom bare kort med en utilfreds brummende lyd da forslaget om at se tv kom på banen. Fanme nej - slet ikke aktivt nok. Måske han skulle stjæle Django med ud på en tur? Det var dog en tanke som forsvandt lige så hurtigt som den var dukket op. Han mærkede nemlig Reigns arm omkring sig og fandt sig hurigt til rette sådan. Han bed sig kort lidt i læben med et lille smil før han lukkede øjnene igen. “ Maybe I’ll stay and try for a little while “ mumlede han så bare lidt. Kæmpede en brag kamp for ikke at overfalde Reign under dynen med alverdens indviklinger af arme og ben. I stedet smøg han den ene arm hen over hoften på fyren. Så havde han vel ikke stjålet hele godteposen?

Om det var varmen under dynen, følelsen af nærhed eller hans evne som i sidste ende nærmest fik ham til at overophede vidste han ikke helt. Men det var nok i sidste ende det der holdt ham vågen - for han faldt ikke i søvn igen. Døsede måske hen i en ultimativ afslapning men det var også det. Han mistænkte i sidste ende at det var det faktum at der var en masse indebrændt energi der forsøgte at komme ud på andre måder. Til sidst måtte han bukke under.
En halv ynkelig lyd forlod ham som han endelig fik åbnet øjnene igen og modvilligt trak sig fra hvad der ellers var helt ekstremt rart.
“ Im gonna take Django out. “ sagde han så lidt med et lille smil og fik sig skubbet ud fra under dynen og helt væk fra sengen. Det krævede åbenbart alligevel en indsats. Men så snart han stod på gulvet igen var friskheden vendt tilbage. Mon ikke hunden også ville sætte pris på en gå tur. Selvom det ville være bedst at have Reign med. Razor ville nok modvilligt lade ham sove hvis det absolut var hvad han ville - men altså. Ugh!
Han smuttede ud fra soveværelset for at finde sit tøj- det var måske lidt en halv vigtig ting at have på.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil Online
Reign

avatar

Humør : Maybe I'm right and the world is wrong.
Fag : -
Antal indlæg : 389

IndlægEmne: Re: Worst Christmas ever - Razor    Fre feb 16, 2018 5:59 pm

Reign var allerede faldet tilbage i en dyb søvn, da Razor sagde noget, og reagerede ikke hverken på stemmen eller det faktum, at han forlod sengen. Armen, der førhen havde hvilet ovenpå drengen, lå nu på madrassen, en anelse tittende ud fra dynen.
Godt fire timer efter den første vækning, kimede menneskets telefon løs på sengebordet. Blev dog slukket hurtigt af den rutinefulgte Reign, der trods alt gjorde det næsten hver morgen. Minus de sidste par dage, hvor juleferien havde været over dem.
Han smed med et beklagende suk fødderne ned på gulvet og rejste sig. Strak armene ud til hver sin side og kørte skuldrene et par gange rundt, inden han satte mod stuen. Skævede en enkelt gang mod Razor i sengen men lod ham ellers være - han havde trods alt ikke noget at nå. Men mindre han havde et skjult job eller andet, Reign ikke kendte til.
Django satte langsomt efter sin ejer og fik som sædvanlig sin madskål fyldt op, mens Reign selv satte en omgang havregrød over. Sørgede for at lave en lidt større portion end normalt, hvis Razor nu også ville have noget.
Efter at have skåret lidt banan og æble i stykker til at komme i grøden, havde menneskets egne tanker formået at gøre ham nysgerrig nok til at smutte tilbage til soveværelsets indgang og spørge, "don't you have a job or somethin'?" Øjenbrynet hævede sig spørgende, mens skulderen lå lænet op af dørkarmen. Egentlig ragede det vel ikke ham, men så igen - Razor boede her midlertidigt gratis med tilhørende gratis mad. Hvis han tjente nogle penge, syntes Reign, han fortjente at vide det.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 405

IndlægEmne: Re: Worst Christmas ever - Razor    Fre feb 16, 2018 6:22 pm

Turen havde taget toppen af den energi han havde i sin krop - og måske lidt mere, for han havde absolut ingen problemer med at forsvinde ind i en varm boble af søvn og hygge så snart han nåede tilbage igen. Det var rart - man satte lidt mere pris på det når man havde været ude i kulden i - hvor længe havde han været væk? Overraskende længe, det var hvert fald Django der til sidst havde besluttet at gå tilbage. Om det var fordi kvarteret det var endt i var en smule for snusket og creepy for hundens likings - eller om den var træt. Han kunne ikke læse tanker så han ville nok aldrig vide det. Men han fik sovet mere da de først var hjemme. Det var først da en farlig frustrerende lyd havde slået hvad der kunne virke som hele bygningen ud af deres søvn. Vækkeure.. Forfærdelig opfindelse.
Han begravede hovedet i sin pude og forsøgte et øjeblik at sove videre, før han så bare besluttede sig for at det var mere spændende at bare stirre ud i luften et øjeblik. Han skævede en smule mod Reign som han troppede op i døren.
" a job? " han rynkede kort lidt på næsen før han så bare rystede lidt på hovedet. " No.. not really. " Sagde han så bare lidt før han sendte mennesket et halv skævt smil.
" Why? - do you know someone who's looking for someone? " Spurgte han så og lod hovedet glide lidt på skrå. Han lod sig trille om på siden at ligge før han så bare krøllede sig lidt sammen i stedet, trak dynen godt op omkring sig så kun ansigtet var synligt. Han ville helst ikke stå op - desuden var udsigten herfra helt fin, så hvorfor ødelægge det ved at stå op midt i det hele?

" I don't really know alot about working in this world - I had a job back in the underworld - but to be honest. It dosent seem like that job is something people do around here.. " han rystede kort lidt på hovedet og endte sådan set alligevel med at sætte sig op. Dog uden at fjerne blikket fra Reign, hvert fald ikke før han kort pillede ved det ene hjørne på hovedpuden. Han kom dog på benene kort efter og smuttede hen til døren, kun for at lure lidt hvad det var der egentlig var ved at blive lavet - han kunne lugte det men havde ikke helt en fornemmelse om hvad det var. Arbejde var et kedeligt emne anyway. Desuden havde han ikke rigtig lyst til at arbejde - hvert fald ikke medmindre det var noget spændende noget. Og det virkede det ikke til at der var mange af.
Men selvfølgelig kunne han jo undersøge det. - Reign vidste sikkert en del om sådan noget allerede. Så meget som det menneske gik op i arbejde og penge - det kunne umuligt være noget han havde efterladt i underworld. Det kunne halvdæmonen ikke tro.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil Online
Reign

avatar

Humør : Maybe I'm right and the world is wrong.
Fag : -
Antal indlæg : 389

IndlægEmne: Re: Worst Christmas ever - Razor    Fre feb 16, 2018 6:50 pm

"I might," svarede Reign efter en kort tøven. Var slet ikke sikker på, det ville være smart at hjælpe Razor med at få et job sådan, som det så ud nu. Han kunne ikke rigtig finde ud af noget i denne her verden og virkede til at have svært ved at tilpasse sig den. Hvilket var helt okay - hvem kunne bebrejde ham? Det var bare ærgerligt, at det lige var Reign, der skulle finansiere den nytilkomne.
"Well, what was it? Maybe we have something similar to it," forsøgte han sig og fulgte Razor, der var kommet op at stå, med blikket. Fik meget hurtigt vendt øjnene ned på blodpletterne, der var vendt tilbage til hans trøje. Eller rettere; trøjen var vendt tilbage til Razor. Hvorfor ville man hellere have en blodplettet trøje på end en ren én? Okay, så det havde ikke været den pæneste, Reign havde hevet frem, men alting var bedre end plettet. Den rene t-shirt var endt på gulvet i stuen, nu mennesket lagde mærke til det. Lå bare der. Og rodede.
"Put on another shirt. Throw that one in the laundry basket," sagde han med et nik ned mod trøjen efter kort at have overvejet det og nået frem til den konklusion, at det var hans hjem, og derfor måtte han også godt bestemme, at folk ikke måtte rende rundt i blodigt tøj, hvis det kunne undgås - hvilket det sagtens kunne her.
Han vendte tilbage til køkkenet og rørte rundt i havregrøden, inden den brændte på. Fyldte to små skåle og dryssede en smule æble, banan og kanel ovenpå dem begge. Django havde allerede ædt sin morgenmad og sad nu ved siden af i håb om, der ville falde noget ned på gulvet.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 405

IndlægEmne: Re: Worst Christmas ever - Razor    Fre feb 16, 2018 7:21 pm

" Uuuum... " lød det fra ham - i en måske halv lang lidt for tænkende tone. Mest fordi Razor ikke lige vidste hvordan han skulle fortælle om det uden at få det mest dømmende blik tilbage i verden. Var det værd at udfordre. Han skævede kort lidt mod mennesket før han så bare trak lidt på den ene skulder. " Well.. I made sure bad guys didn't do bad stuff anymore. And made sure people with important information didn't use that information for anything - ever. " Sagde han så bare lidt med et kort lille halv uskyldigt smil om læberne. Et kort øjeblik var der måske også noget af det lidt dæmoniske at tyde i hans udtryk - men han vendte hurtigt opmærksomheden mod sin trøje før han rynkede panden lidt. Hvad var der nu galt med trøjen? Han trak den så bare af - kun for et øjeblik at kigge lidt på den, men så spadserede så bare afsted med den og smed den til vask. Han forstod ikke hvad der var i vejen med lidt blod. Det var kedeligt at vaske tøj hele tiden, man nåede lige at føle sig super godt tilpas i det også skulle det af igen for at blive vasket. Strange. Men sådan var det vel altid.

Han smuttede tilbage til Reign - dog uden lige at snuppe en ny trøje. Det måtte blive på et andet tidspunkt. " What is that.. " Spurgte han så bare og skævede lidt mod skålene med mad. Han kunne ikke finde ud af om det duftede godt eller ej - mest nej. Det havde en sær duft. Han lod blikket flakke et øjeblik mod Django før det røg tilbage på Reign igen.
" You had work today right? " Spurgte han så bare og lod hovedet glide en smule på skrå. Men fik så pludselig en idé, som med det samme fik ham til at rette sig op og smilet om hans læber voksede et øjeblik. " I could be your personal bodyguard! I mean - now with the zombies on the rice and such - wouldn't that be great? " Spurgte han så bare. Også selvom - han udadtil måske slet ikke lignede en man ville have som bodyguard - men hvis Reign vidste hvad halvdæmonen var i stand til, så var det måske ikke så svært at se. Han vippede kort lidt frem og tilbage på sine fødder. Smilet om hans læber forsvandt ikke et øjeblik. Sikkert fordi hans humør faktisk slet ikke var så dårligt - frustrationerne var der stadig. Men ikke i nær så høj en grad som de havde været siden... Reign pludselig var forsvundet. Faktisk var det lidt en lettelse at vide at han i det mindste var her - hukommelsen var ikke umulig at finde tilbage så alt var jo godt!
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil Online
Reign

avatar

Humør : Maybe I'm right and the world is wrong.
Fag : -
Antal indlæg : 389

IndlægEmne: Re: Worst Christmas ever - Razor    Fre feb 16, 2018 7:51 pm

"Hm, sounds a bit like a cop," sagde Reign med et sagte smil siddende i mundvigen, da han trods alt godt kunne regne ud, Razor ikke kunne blive politimand. For det første krævede det en lang, krævende prøve at blive valgt ud, og for det andet var han ret sikker på, at de havde en vis højde, man skulle være for at kunne komme ind - noget som Razor ikke besad. Så var det ligegyldigt hvor dygtig, han havde været i sin egen verden.
Blikket faldt et øjeblik ned på de to skåle, inden det ramte Razor igen, "...it's oatmeal. Come on, you never had oatmeal before?" han stillede dem begge pænt på bordet og pointerede, "it's really healthy," inden han gav sig til at spise.
"Mhm," lød det mellem tygningen af æblestykker. Han skulle til at spørge om noget mere, da drengen i stedet valgte at komme med et foreslag, Reign først ikke var helt sikker på om var for sjov eller ej. I hvert fald svarede han selv seriøst, "I steered clear of monsters my whole life. I think I can manage to avoid a couple of infected people."

Reign blev atter afbrudt i en bid, da han modtog en sms fra sin mor, der spurgte, om han havde sovet godt, og hvad han skulle. Skrev svaret som han tilføjede, "besides, what are you gonna do with those skinny arms? Talk 'em to dead?"
Han lagde telefonen fra sig på bordet igen og fortsatte spisningen af den næringsrige, omend en smule kedelige, grød. Så hen på Razor med tænksomme, sammenknebene øjne, "we need to get you a phone. You really don't have any money at all?"
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 405

IndlægEmne: Re: Worst Christmas ever - Razor    Fre feb 16, 2018 8:09 pm

" A cop? Thats like a guard right? What is it called again - police-something? Yes - we can call it that - except nooot at all, but yes.. " Sagde han så bare med et lille grin før han trak lidt på den ene skulder. Der var måske små sammenligninger mellem de to ting - hvis man så bort fra at den ene gruppe var regelret og den anden var det modsatte. - også selvfølgelig hele den der 'slå folk ihjel' del.
Han trak kort lidt på skuldrende før han så bare rystede lidt på hovedet. " I dont remember if I ever had.. " Sagde han så bare lidt med et lille halv skævt smil om læberne. Men han havde nu tænkt sig at holde stilen og smage hvad det så end var Reign havde fået lavet her til morgen. Razor forstod slet ikke at han havde lyst til at lave mad om morgenen, det var da nemmere at finde noget ude i verden hvor man alligevel skulle hen.

" You mean the past one and a half year. " Sagde han så bare lidt og lod blikket hvile mod Reign et øjeblik. " Underworld tells a different story.. " Han sendte Reign et halv drillende smil før han så bare kort overvejede det lidt. Han snuppede sin ske og skævede lidt mod grøden i skolen. Det var ikke en suppe med brød til, det var en grød - med frugt. Det gjorde jo nærmest ondt i smagsløgende bare at kigge på det.
Fokus røg dog fra grøden igen og hen på mennesket. " Hey! My arms are alot stronger than they look! " Sagde han så bare med et lille grin. " I'm pretty strong - but yes.. Talking also is one thing I'm pretty good at. " Sagde han så bare lidt med et lille grin før han så bare rystede lidt på hovedet. I sidste ende var nok det nok ikke fordi Reign havde brug for en til at passe på ham nej, men Razor ville gerne sørge for at holde idioten i live. Hvert fald bare et århundrede eller noget - det var vel ikke for meget at forlange. Måske lidt - mennesker blev sjældent så gamle.

" I had a phone - but I lost it.. Umm.. And it didn't work - or maybe I just didn't really know how to use it. But no - I dont really have any money. " Han rystede kort lidt på hovedet før han bed sig lidt i læben. " At least not any money from this world. You can't pay for anything with different money right? " Spurgte han så lidt og lod hovedet glide en smule på skrå. Sikkert ikke, men det ville være smart. Han skævede igen mod skålen og tog sig endelig sammen til at smage på det. En lille smule grød med et lille stykke banen. Slet ikke noget han kunne li' det var nok også alt hvad hans ansigt afslørede i sekundet og efter det. En langt fra diskret grimasse. Han stirrede lidt på skeen mens han gjorde et forsøg på at tygge - men endte nok mest bare med at synke det. Så skulle det ikke for mange gange rundt i munden først nemlig.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil Online
Reign

avatar

Humør : Maybe I'm right and the world is wrong.
Fag : -
Antal indlæg : 389

IndlægEmne: Re: Worst Christmas ever - Razor    Fre feb 16, 2018 8:51 pm

"Oh, right, almost forgot I'm a monster-slaying hero in your world," sagde han sarkastisk men en tilhørende mild hovedrysten. Reign nægtede at tro på det, ligegyldigt hvor mange gange det blev nævnt. Han var ikke den heroiske type, blev det aldrig, og ville nok nærmere tisse i bukserne end at forsvare sig selv, hvis han kom op imod et farligt væsen.
"Whatever you say, chopstick," han smilede drilsk og spiste det sidste stykke banan. Nu kom den kedelige del så, hvor man skulle have grøden ned uden noget sødt overhovedet. Den var sværere.

"Nah," mumlede Reign tænksomt og overvejede på ny, om han blev nødt til at skaffe Razor jobbet alligevel. Han brød sig ikke om, han rendte rundt uden penge. Eller at smide ham ud uden penge, hvilket trods alt blev nødt til at ske før eller senere. Men hvis han fuckede det hele op, ville det ende med at gå ud over Reign for at få ham ansat, og det ville også være skidt.
Tankerne blev i en øjeblik afbrudt af grimasserne henne fra Razor af, og selvom Reign af princip blev irriteret af overkræsenhed, kunne han ikke lade være med at le. "Don't be a baby about it," sagde han, stadig smilende, og greb begge skåle. Havde formået at tømme sin egen, mens drengens knapt nok var blevet prikket til. Han bragte det forhenværende emne tilbage på banen, mens skålene blev vasket op, "it complicates things a bit. The phone thing. Or the lack of it," vandet blev slukket, og tingene pænt stillet på tørrestativet, "what do you say I make an appointment at the doctor at 7 o'clock and we meet up just outside the mall 6:30? Would that be okay with you?" Reign vendte til sig om og hvilede hoften ind mod køkkendisken, som hans ansigt blev seriøst, "I really need you to do this and I'm gonna be seriously pissed if you don't show up."
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 405

IndlægEmne: Re: Worst Christmas ever - Razor    Fre feb 16, 2018 9:11 pm

Han havde næsten lyst til at bide ind med endnu en kommentar omkring det. Men lige meget hvor meget han snakkede om det jo mere skuffet ville han sidste ende blive over at Reign slet intet minde havde om det. Det hjalp tydeligvis ikke at snakke om det - det fik intet til at vende tilbage for mennesket. Bare endnu et øjeblik hvor motivationen til at finde en heks voksede i hans krop. Han blev nødt til at finde en heks. Lige nu, eller om lidt. Men snart!
" I'm not being a baby about - it just... no. " Han rystede så bare lidt på hovedet og smilede kort efter lidt skævt. Det smagte altså bare ikke godt. Helt mærkeligt og glistret - men også underligt støvet og nej. Slet ikke noget halvdæmonen synes om. Så hellere sætte tænderne i en saftig lumb kød. Bare tanken kunne få tænderne til at løbe i vand. Det var det han havde en morgen sult efter. Blod - typisk. Men det var så lækkert.
" Have you ever tas.. " han gik lidt i stå i sin sætning og endte nok mest bare med at droppe det helt. Fulgte i stedet Reign lidt med blikket som han altså for produktivt knap nåede at sluge sin mad før han var henne og vaske op. Det ville være praktisk med magi der kunne gøre sådanne ting. Han vippede kort lidt med sin ene fod før han så bare overvejede det lidt.

" I guess I can.. 6:30 - sure.. I guess I can do that - be there.. Mhmm.. " Sagde han så bare lidt med et kort lille trak på den ene skulder. " Pee in a cup and stuff - seriously odd tho.. " Sagde han så bare med et lille grin og kløede sig kort lidt på brystet. Han lod hovedet glide lidt på skrå mens hans blik var rettet mod Reign - et blik der ikke helt kunne lade være med at betragte ham lidt. " And if we're all clear? Does that mean your bed can be of use of something else than sleeping? " Spurgte han så bare og hævede kort lidt et bryn, dog med et drillende udtryk. Også selvom han nu egentlig mente spørgsmålet. Det var vel meget relavant. Bare fordi Reign ikke huskede betød det vel ikke at sådanne ting skulle gemmes også.
" Can I decide whats for dinner? "
Spurgte han så bare lidt før han hoppede ned fra stolen. Han lod kort armene glide lidt over kors, men gled kort efter igen ned langs hans sider. " You don't have to pay for anything - I'll get what's needed.. " tilføjede han så lidt. Indre frygt for at ende med suppe igen. Ikke at det var dårligt, men ellers måtte Razor finde et sted ude at spise. Det var ikke så svært - rundt om nærmeste gadehjørne og aftenesmaden kunne komme gående. Men hvis det nu skulle være faktisk tilberedt mad - og det skulle være med en smule hygge og godt selskab ud over sig selv. Så var det jo en mulighed.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil Online
Reign

avatar

Humør : Maybe I'm right and the world is wrong.
Fag : -
Antal indlæg : 389

IndlægEmne: Re: Worst Christmas ever - Razor    Fre feb 16, 2018 9:46 pm

"Right. Pee in a cup. 6:30," sagde Reign lavmældt men alligevel tydeligt udtalt, som ville det gøre alvoren klarere for drengen, der vist ikke helt havde forstået det. Eller måske havde han, og mennesket havde bare stadig ikke lært at læse ham endnu. Nogle mennesker smilede, når de var alvorlige, og det skulle der vel også være plads til. I hvert fald lod han det ligge for nu, og hvis Razor så alligevel valgte ikke at dukke op, ville det i sidste ende blive værst for ham selv.
Desuden lød en ny ting fra drengen, endnu engang noget Reign ikke helt kunne sætte fingeren på om var alvor eller ej. Og igen svarede han selv med ærlighed - lige her var det bedre end at grine af noget, der ikke skulle grines af. "Sure. If we both want to, I don't see why not." Det var muligt, det slet ikke blev til noget, og måske havde ingen af dem, når det kom til stykket, lyst til hinanden, som landet lå nu. Men sengeflirteriet aftenen inden havde virket oprigtigt, og det ville næsten være ærgerligt bare at lade det ligge ved det.

Reign kneb øjnene mistænksomt sammen af drengens ord. Om hans smag for mad var elendig kunne ikke bedømmes, før det blev testet, men han ville nu gerne vide, hvor Razor havde tænkt sig at få pengene til at købe maden fra. Tigge? Mennesket havde trods alt selv prøvet at give ham penge, da de først havde mødt hinanden. "Yeah, sure. Knock yourself out," sagde Reign dog blot og besluttede sig for ikke at tænke mere over det. Sendte Razor et hurtigt smil, inden han forsvandt ud af køkkenet og gjorde sig klar til sin dag med en grundig tandbørstning og et skift fra nattøj til en simpel skovmandsskjorte og jeans.
"What are you gonna do today? Until 6:30, I mean," spurte Reign ude fra badeværelset af, igang med at forsøge at få sit hår lidt under kontrol, og sørgede for igen at udtale tidspunktet tydeligt for at være sikker på, knægten ville huske det.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 405

IndlægEmne: Re: Worst Christmas ever - Razor    Fre feb 16, 2018 10:07 pm

Razor trak kort lidt på den ene skulder før han så bare smilede lidt skævt. Han havde ikke selv nogen indvendinger hvis det endelig skulle blive en ting. Faktisk så han det gerne ske. Meget gerne. Især fordi - well.. hvorfor var det sidst? Efter alt det kaos der havde været med Razors berørings angst og Reigns forsvindet. Well! Han savnede nok mest bare den krop der - så tæt på og med en mur der gerne snart måtte vælte.
" Great! I'll get my hands on something good! " Sagde han så bare med et smil. Selvfølgelig uden at stjæle - det gjorde han sig ikke i. Der var mange andre måder man kunne skaffe mad på. Mange måder faktisk. Og Reign kunne vel ikke være utilfreds så længe Razor ikke bragte en menneske arm med hjem eller noget lignende. Han smuttede hen og snuppede trøjen fra gulvet som han vidst havde efterladt der. Det var vane at tage sit eget tøj og ikke det man lånte. Han rettede så blikket mod Reign igen og hævede kort et bryn.

" Jeez Reign, don't worry - I'll be there. After slaying zombies and saving this dying city from smelly corpses.. " Sagde han så bare med et lille smil om læben før han fik trukket trøjen over hovedet. " You don't have to worry about me sticking around here all day. And you know you just have to tell me to leave if you dont want me here. Ofcourse that would be pretty sad, but I'm not forcing you to spend time with me or the night or anything. 'Cause I know That might just be just a little to much sometimes. I'm - a mouthfull. I know - and you're a snack, which is a pretty dangerous mix. " Han bed sig kort i læben og rettede sig op - lod endelig blikket falde på mennesket igen. " I talk to much too - god dammit.. " Han rynkede kort næsen en smule før han så bare rystede lidt på hovedet. " Anyway! What about you? You said something about work? What kind of work are you umm.. No lighthouse or bakery? Bartender? " Han lod hovedet glide lidt på skrå men pillede så bare kort lidt ved bunden af trøjen. " So what do you do? Something you like doing or are you killing yourself slowly with a job no one actually wants? " Spurgte han så bare lidt og bed sig kort lidt i læben. Razor kendte vel Reign nok til at tage hvilket som helst job bare for at tjene nogle penge. Men om det også var sådan her? Han burde vel egentlig også afsted - dagen havde en masse underholdning at byde på - og han så jo Reign igen senere - så mon ikke det egentlig bare var at komme afsted.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil Online
Reign

avatar

Humør : Maybe I'm right and the world is wrong.
Fag : -
Antal indlæg : 389

IndlægEmne: Re: Worst Christmas ever - Razor    Fre feb 16, 2018 10:41 pm

"You sound like a cop again," sagde Reign med et lille smil og lod hånden glide henover kæben i en overvejelse om at barbere de stubbe, der under besøget hos forældrene havde fået lov til at vokse sig frem, af. Men der var ikke tid, konkluderede han efter et hurtigt kig på telefonen, og stillede sig i indgangen til stuen. "A mouthful. That's a good description," sagde han og holdte endnu engang ikke tilbage med at sende et smil til drengen, der havde fået påklædt sig en smule. Forsøgte med vilje at snige sig udenom den egentlige problemstilling, Razor stillede op, da han slet ikke havde tid til at tale om det nu. Desuden kunne det bringe dårlig stemning imellem dem, og det var aldrig smart lige inden, man sagde farvel til hinanden.

Heldigvis var emnet blevet skiftet, før man vidste af det. "Bartender? Really?" Reign hævede skeptisk et øjenbryn og vendte om på hælen for at tage sko på. Han kunne godt lide sit job, det kunne han virkelig. Det var fysisk hårdt, men til gengæld var det muligt at slå hjernen fra i de timer, hvilket var meget rart til tider. Desuden var stedet behageligt at være, og chefen var super. Alligevel skammede mennesket sig en smule over det og var altid blevet fyldt med en rungende flovhed, når folk havde spurgt ind til, hvad han lavede. Det var et taberjob. På samme niveau som at arbejde ved et kasseapperat et sted. Det betalte regningerne, men var stadig ikke noget man med stolthed råbte ud i verden.
"I wash cars. It's not great but it's a job," fortalte Reign og rettede sig op efter at have bundet snørrebåndene. Det var lidt nemmere at sige til en, der ikke selv havde et job, men så igen; han ville gerne imponere Razor, bare en lillebitte smule. Ikke for sin egen skyld men for "gamle" Reigns. Det var vel kun naturligt at ville se så godt ud som muligt for personen, man elskede.

Han snuppede hurtigt en strikhue med sig i hænderne, inden han smuttede med ordene, "I'll see you later. 6:30."
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 405

IndlægEmne: Re: Worst Christmas ever - Razor    Fre feb 16, 2018 11:05 pm

Han rynkede bare kort næsen lidt. Nah - det var ikke hvad han ville sammenlignes med. Det var slet ikke særlig cool - de var irriterende og forhindrede en i at gøre hvad man havde lyst til i byens gader. Præcis ligesom vagterer. Okay måske en smule anderledes - men princippet var det samme og de lyttede aldrig når man talte sin sag.
" Mhmm - The finest of 'em all.. It was kinda cool - 'Cause I knew you were mine, someone everybody else could only dream of. " Sagde han med et glad smil før han trak lidt på den ene skulder. Det havde alligevel været en god men kort periode med hurlumhej på the crypt. Oh well - ting ændrede sig jo altid lidt, meget.
Razor blik hvilede et øjeblik mod Reign før han så bare nikkede en smule. " You always say that.. " Sagde han så lidt med et lille grin. " 'not great but..' " han nikkede kort lidt men svingede så kort lidt med sine arme. " Is it really that hard to get a job that is atually fun? or.. worth the time? " Han kneb kort øjnene lidt sammen - og var et øjeblik lidt i tvivl om han egentlig spurgte Reign eller bare lukkede spørgsmål ud til spøgelserne at svare på. I sidste ende vidste man vel kun selv hvad man kunne lide at bruge sin tid på.
" Have fun! " Sagde han hurtigt som Reign havde fået listet sig klar og smuttede ud af døren. Razor bemærkede det knap ikke og var vel egentlig bare lidt limet til gulvet. Han gloede et øjeblik mod sine fødder før han lod hovedet glide på skrå. " Washing cars.. " han kneb øjnene lidt sammen. Det lød ærlig talt som et lidt koldt job - medmindre man gjorde det indenfor? Det kunne han gøre Reign ad om senere, medmindre han havde glemt det til den tid. Det havde han sikkert. Han rystede det ud af sit hoved og fik sig selv gjort klart til at forsvinde ud i verden. Det var alligevel mere fristende at rende rundt derude end at sidde herinde.

Hekse jagt eller zombie jagt - han anede ærlig talt ikke hvad han var endt med at bruge hele sin dag på. Han havde totalt glemt alt om den mad han skulle skaffe til aftensmad og glemt det faktum at han havde Reigns trøje på som nu var fin og dekoreret med røde pletter over det hele. Ikke så smart. Men han var jo nødt til at drikke noget for at kunne tisse right? Og vand var ærlig talt ikke fristende når gaden var fyld med varme dunke af blod. Og han var mødt op ude foran - yea det sted Reign nu havde nævnt de skulle mødes. Hvad klokken præcis var anede han ikke - men nok ikke møde tidspunktet for Reign var her ikke. Razor brugte tiden på at lade spor i de små frosne bunker af sne der lå nogle steder på gaden. Det var kun sjovt fordi alle andre efterlod sålemærker men han havde bare tær så det så helt anderledes ud. Desuden var det sjovt at lege med skæbnen sådan som dørene åbnede og lukkede af sig selv. Hvis man blev stående midt i ville den pludselig lukke. En blind vinkel måske?
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil Online
Reign

avatar

Humør : Maybe I'm right and the world is wrong.
Fag : -
Antal indlæg : 389

IndlægEmne: Re: Worst Christmas ever - Razor    Lør feb 17, 2018 12:09 pm

Selvfølgelig var dette dagen, alle åbenbart syntes, de skulle tjekkes hos lægen. I hvert fald var tiden klokken 7 optaget, og Reign måtte vælge en tidligere tid. Han hadede at komme for sent, det var det værste. Uansvarligt og irriterende for dem, der blot prøvede at gøre deres job og holde styr på sine kunder.
Han kørte bilen afsted gennem byen, og trafikken var selvfølgelig hæslig på denne tid af døgnet. Bad til de højere magter om at have ladet Razor have fundet den rigtige indgang at stille sig ude foran, mens minutterne fløj afsted, helt uden man lagde til det.
Heldigvis var han der og var oveni købet nem at spotte mellem virvaret af mennesker, der hele tiden gik ind og ud af centerets automatiske skydedøre, der aldrig helt fik lov til at lukke sig. Det krøllede hår, halsbåndet og skoløse fødder - der var intet at tage fejl af.
Reign stoppede bilen så tæt på indgangen som muligt og dyttede en enkelt gang. "Get in, Razor, we're late," sagde han ud af den nu åbne sidedør og ventede på, drengen fik taget plads ved siden af sig, inden han kørte.

I stedet for de travle hovedveje, brugte mennesket de efterhånden velkendte sidegader. Havde kørt rundt så mange gange, at han godt kunne huske i hovedet hvilke veje, der var smarte at tage, og hvilke veje der var ensrettede.
I sin skæven ned mod klokkeslettet vist på bilens kontrolpanel lagde Reign mærke til at pletter lignende dem fra igår, var vendt tilbage på Razors trøje. Eller rettere sagt; på hans trøje. "You gotta be kidding me. Again?" Reign trak en anelse ud i et stykke af trøjen, og blikket blev kort fjernet fra vejen foran sig, "what are you even doing when I'm not around?"
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 405

IndlægEmne: Re: Worst Christmas ever - Razor    Lør feb 17, 2018 1:29 pm

Han måtte nok indrømme det at opholde sig samme sted og ikke bevæge sig hele tiden begyndte at blive lidt koldt efterhånden som han ventede. Men han nåede da heldigvis ikke at fryse fast til jorden eller lignende. For Reign var der overraskende hurtigt efter at Razor selv var ankommet - for halvdæmonen føltes minutter bare ofte som dage. Det der chokerede ham mest var at Reign kom kørende i en bil. Altså - så det havde mennesket også lært? Bare sådan lige. Måske Razor skulle overveje at blive hjernevasket lidt bare så de basale ting i denne verden kom til ham naturligt.
Han skynde sig hen til bilen og satte sig ind på sædet ved siden af Reign. " You are indeed.. Full of surprices human boy.. " Sagde han så bare med et grin og vippede kort lidt med sine fødder som han lod blikket glide ud af forruden. Alligevel gik der ikke længe før han hurtigt tjekkede hele bilen ud med sit blik. Det var alligevel en ret cool ting - han forstod det ikke helt, men det gjorde tydeligvis mange ting meget nemmere. Og man kom hurtigt fra et sted til et andet. Når man altså ikke skulle tage hensyn til lamper på gaderne. Igen - mærkelige verden.
" How can we be late? I came early and I haven't even been here that long.. " Sagde han så bare lidt og lod blikket ramme Reign igen - også selvom han lignede en der var ret koncentreret om ikke at drøne ind i nogle af de andre der kørte rundt i metal kasser på vejene. De værste var egentlig fodgængerne. De var over det hele. Det gav dog ikke Razor dårlig samvittighed over at være en af de der irriterende typer der legede med bilerne.

Razor skævede kort lidt ned over trøjen før han så bare lod armene glide over kors. " I told you - I wanted to slay zombies.. " Sagde han så bare med et kort træk på den ene skulder. Der gik dog ikke længe før han lod blikket glide hen på Reign.
" If you really want to know - I'll tell you. But you have to promise not to freak out or get mad. 'Cause thats you know.. Not really that cool.. " Sagde han så bare lidt med hovedet en smule på skrå. Han rettede sig kort lidt op, men kun for at lade sig glide tilbage på sædet igen og skæve ud som tingene fløj forbi. Reign ville blive sur - han ville gerne slippe for at forklare sig og bare vente til mennesket vidste præcis hvad Razor kunne finde på. Det ville hukommelsen give ham tilbage. Så jo hurtigere de fandt en heks der kunne hjælpe jo bedre.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil Online
Reign

avatar

Humør : Maybe I'm right and the world is wrong.
Fag : -
Antal indlæg : 389

IndlægEmne: Re: Worst Christmas ever - Razor    Lør feb 17, 2018 1:46 pm

"I couldn't get an appointment for 7 PM. Apparently, everyone felt like they needed to pee in a cup today," svarede Reign og overvejede et sekund, om det ville have været smartere at have parkeret bilen og gået. Lægen lå trods alt ikke mange gader fra centeret. Men det var for sent nu, han var der næsten.
Reign havde igen sluppet trøjestoffet og fokuserede i stedet på ikke at køre nogen ned, da han drejede ind på parkeringspladsen. "I want to know. Someone being covered in blood is usually not a very good sign," sagde han og kørte hen mod en af de frie pladser - der var heldigvis en del af dem. Troede ikke på, det kunne være så slemt, som Razor fik det til at virke. Jo, det var da helt utrolig dumt at rende ud og, enemand, forsøge at dræbe zombier, men Reign kunne trods alt ikke bestemme over, hvad knægten gjorde og ikke gjorde - kunne kun pointere, når han mente, at noget var dumt.
Efter et hurtigt kig ned på kontrolpanelet, inden bilen blev slukket helt, vendte mennesket sig mod Razor, "you have one minute. Be quick," og så afventende, omend en smule stresset, på ham, stadig med hånden hvilende på toppen af rattet. Det, der skulle siges, kunne godt nåes på et minut eller mindre. Desuden, hvis Razor ikke ville have, der blev gjort noget stort ud af det, var det faktisk bedst, at der ikke var tid til at tale om det.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 405

IndlægEmne: Re: Worst Christmas ever - Razor    Lør feb 17, 2018 2:11 pm

Razor rynkede panden lidt. Det var da en mærkelig hobby at have sådan en eftermiddag. Lægen - tisse i kopper. Nah - kedeligt. Han trak dog bare lidt på den ene skulder. Det var vel i sidste ende lige meget. Hvis du havde fået en tid alligevel og stadig kunne nå det så var det jo sådan det var. Han rynkede næsen en smule og skævede lidt mod folk de kørte forbi. Ordene poppede nærmest op i talebobler omkring folk som han spottede hvad de var. Et indre syn der så verden som en stor buffet - var det bare sådan han skulle forklare det til Reign.

Bilen holdt stille og han skulle lige til at stige ud før han så bare rettede blikket lidt mod Reign. " Fine! " Sagde han så bare - kort en smule, ja hvad skulle man kalde det. Han vidste det ikke selv. " Even tho' you haven't promised yet.." Sagde han så bare mumlende. Han vippede kort lidt med sin ene fod før han rynkede panden lidt. Det var jo ikke vigtigt!
" I just kinda got hungry you know? " Sagde han så bare lidt og skævede lidt mod Reign. " And I drink blood - no, I'm not a vampire. I know you hate those. If that was the case you probably wouldn't ever had considered spending time with me in the first place. " Han rodede sig kort lidt i håret før han skævede lidt ud af vinduet. " In my defense! It could've easily been zombie gue on this shirt. And that would make it more acceptable right? I mean - what if I saved someone from a zombie, then I would be a hero for a second.. and then.. well - we just leave out the last part of my heroic moment. " Han nikkede så bare lidt før han kort rynkede næsen lidt. Der gik dog lige et øjeblik før han rettede sig en smule op.
" Shouldn't we be going now? " Spurgte han så lidt og lod hovedet glide en smule på skrå. Han bed sig kort lidt i læben. Egentlig var det mest fordi alt var bedre end at blive siddende her med et samtale emne han vidste Reign hadede. Underworld Reign ville hade det - så det kunne umuligt være anderledes nu. Det var svært - pludselig var tanken om at tisse i en kop meget mere hvad han havde lyst til.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil Online
Reign

avatar

Humør : Maybe I'm right and the world is wrong.
Fag : -
Antal indlæg : 389

IndlægEmne: Re: Worst Christmas ever - Razor    Lør feb 17, 2018 2:48 pm

Det blev meget hurtigt til mere end et minut, og hvis Razor ikke havde sagt noget, var Reign sikkert blevet siddende i evigheder. Hans blod var frosset til is - eller sådan føltes det i hvert fald - og den tillid, han havde haft til de to som et par, selvom følelserne pt. ikke var der, svandt ind til næsten ingenting og blev erstattet af følelsen af at være blevet snydt. Hele vejen igennem. Han ville aldrig, aldrig, aldrig blive venner med et mørkt væsen - hvilket væsen det så end var - og da slet ikke starte et forhold med en. Ikke villigt i hvert fald. Razor måtte have snydt ham. Og forældrene med. Reign kunne ikke se, hvordan de ellers nogensinde havde endt med at have relationer til hinanden. Og drengens forklaringer på det havde indtil videre heller ikke været gode overhovedet - noget med en hare...
Den klassiske følelse af ikke at kunne trække vejret gennem klumpen i halsen fyldte Reign op, som han et øjeblik så ned i sit skød og med en lavmældt mumlen, "mhm," trådte ud af bilen og gik ind mod lægens kontor. Sørgede hele tiden for at holde en afstand fra Razor og hans blodige trøje og forsøgte at ignorere de billeder i hovedet, den forårsagede.

Indenfor sad en enkelt kvinde og ventede med hovedet stirrende ned i sin mobil samt en receptionist, der rejste sig en smule fra den stol, hun ellers så ud til at være godt placeret i, da de trådte ind. "I-It's paint. Just paint," skyndte Reign sig at sige, da det gik op for ham, det var Razors trøje, hun havde fået øje på. Og selvom han selv var klar over, at den stammende stemme ikke ligefrem virkede troværdig, plantede receptionisten sig tilbage i stolen igen uden flere spørgsmål.
"Do you have an appointment?" spurgte hun i stedet med en næsten robotisk  klang i stemmen uden at tage blikket fra sin computerskærm. Reign gav hende deres navne og sit telefonnummer, før to små kopper samt et par spørgeark blev stillet frem, og hun meget kort og præcist forklarede, hvad der skulle gøres.
Reign ville på ethvert andet tidspunkt havde været sikker på, Razor forstod det. Måske hjulpet ham til at føle sig mere tilpas i denne småakavede situation. Men rystelsen fra før stod stadig ud af ham som en usynlig aura, og i stedet gav han bare drengen sin kop og gik ud på badeværelset.

Det tog noget tid, før han kunne få noget ud overhovedet. Udnyttede også at kunne være lidt alene, inden han skulle genforenes med Razor igen, og tog et par dybe indåndinger, selvom halsklumpen stadig trykkede som en ondsidet kraft indeni ham. Hvad skulle han gøre nu? Han vidste det ikke. Det eneste, han var sikker på nu, var, at de skulle gøre dette færdigt. First thing's first. Så kunne han bekymre sig om resten bagefter.
Det lykkedes at fylde koppen samt besvare de tre simple spørgsmål på papirarket, inden han forlod rummet og afleverede begge ting hos receptionisten. En lille del af ham var på nippet til bare at storme ud uden at se sig tilbage men, nej, nu skulle det gøres færdigt. For dem begge. Og nu han tænkte over det, var der noget med, Razor ikke kunne læse.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 405

IndlægEmne: Re: Worst Christmas ever - Razor    Lør feb 17, 2018 3:10 pm

Hvorfor vidste han bare det ville ende sådan? Det var typisk - der var jo en grund til at han ikke havde sagt noget. Han bed sig kort lidt i læben men pillede så bare lidt ved sit knæ før han smuttede med ud af bilen da det endelig virkede til at være det de skulle. Han lod kort blikket glide lidt rundt på parkerings pladsen men smuttede så bare med ind. Igen tog blikket en runde. Han ville gerne sige en masse - men valgte at holde kæft og lade den smule underholdning Reigns udtryk havde give ham hvad han havde brug for. Han hadede det - men på den anden side synes han også det var komisk og dumt.
Han kunne samtidig ikke lade være med kort at vende blikket mod kvinden og mimede nærmest 'It's blood' kun for at være på tværs. Og gøre hende en smule mere forvirret. Razor kunne ikke helt lade være med at smile - men måtte hurtigt trække sig selv ned i et mere seriøst hjørne og faktisk koncentrere sig lidt om hvad det var der blev sagt. Nu hvor Reign ikke gav ham nogle former for opmærksomhed så var han lidt på egen hånd i det her. Han snuppede koppen og gloede på den et øjeblik før han så bare nikkede lidt. Han forstod hvad man skulle - det eneste problem var de spørgsmål man skulle svare på, det kunne han ikke - læsningen var ikke på magisk vis kommet til ham på vejen herhen.

Han var ret hurtigt færdig - men brugte tid på at sidde og stirre på papiret. Ærgede sig lidt over at verden ikke var smart nok til at det kunne læse sig selv op. Han burde anskaffe sig sin egen personlige fe eller heks - de kendte magi og kunne sikkert gøre et eller andet der gjorde det muligt. Til sidst smuttede han bare ud igen og trådte ud hvor de før havde været.
" Reign you gotta help me with this.. " Sagde han så bare og viftede kort lidt med papirerne. " I tried - nothing makes sense.. " Sagde han så bare før han kort rynkede næsen en smule. Man kunne ikke tvinge sig selv til pludselig at kunne.
" If you dont mind helping that is? " Spurgte han så bare et øjeblik efter. Men det burde han - det var trods alt ham der havde slæbt halvdæmonen med herhen i første omgang. Og hvad nyttede det hvis det så ikke blev gjort som det skulle. Det var for Razor ikke en nødvendighed - og hvor vigtigt det i sidste ende var for Reign efter den nylige information kunne han ikke helt tyde. Der var sikkert ikke engang chancer for at han skulle køre med hjem igen. Det fik egentlig bare lidt et skævt smil frem over halvdæmonens læber.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil Online
Reign

avatar

Humør : Maybe I'm right and the world is wrong.
Fag : -
Antal indlæg : 389

IndlægEmne: Re: Worst Christmas ever - Razor    Lør feb 17, 2018 3:34 pm

Reign drejede blikket hen mod Razor, da han kom gående mod sig og rigtignok havde brug for hjælp til skemaet. Tog papiret og satte sig i stilhed på en af stolene i venterummet, inden en hæs rømmen lød fra den øverste del af hans hals. En del af ham havde lyst til at bande og svovle og beskylde Razor for ditten og datten, men det lykkedes at bevare roen i krisesituationen - noget Reign ellers ikke plejede at have et specielt talent for. Var bedre til at panikke. En smule af grunden lå nok også i frygten for, hvad drengen kunne finde på. Hvis deres forhold var løgn og latin, hvad meget kunne tyde på, kunne han sagtens ende op som endnu et offer og snart være smurt ud på resten af trøjen som anonyme blodklatter.
"When was the last time you had sex?" spurgte han efter endnu et fejlagtigt forsøg på at sluge klumpen i halsen og svarede imens på spørgsmålet under, der handlede om, hvorvidt Razor før havde haft ubeskyttet sex før. Der var ingen grund til at spørge om noget, han allerede godt vidste. Et stort fedt 'ja' uden forklaring blev fiflet ned under spørgsmålet. "And the next one; do you have any symptoms?" tilføjede han mumlende, selvom han regnede med et nej fra drengens side af. Hvis han ikke vidste, hverken hvad beskyttelse eller sexsygdomme var, regnede han heller ikke med, han anede noget som helst om symptomerne.
Reign så ned i papiret og kunne mærke sit hjerte pumpe hurtigere. Det havde været skræmmende nok før men at sidde så tæt på noget, man vidste var et mørkt, blodsugende væsen, fik lige en til at hoppe to trin op på frygttrappen.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 405

IndlægEmne: Re: Worst Christmas ever - Razor    Lør feb 17, 2018 3:49 pm

Razor smuttede med og slog sig ned. Han lod blikket flakke over ordene på papiret mens Reign læste op - dog uden at kunne finde nogle former for sammenhæng. Han kneb kort øjnene lidt sammen før han kløede sig lidt i sin ene hånd. " Umm.. A couple of weeks ago I think.." Sagde han så lidt før han nikkede en smule. Det passede vidst meget rigtigt - hvor længe siden præcis det var vidste han ikke - for længe, det var helt sikkert. Han skævede lidt mod Reign før hans blik lidt efter stille gled ned mod fyrens bryst. Han bed sig lidt i inderlæben, som han lyttede lidt til menneskets hjerte slag - helt hen i vejret lige nu. Han så tilbage mod pappiret før han så bare trak lidt på den ene skulder. " Uuuh, I don't know - no? I don't feel sick if thats what the question is. " Sagde han så bare med et lille smil før han kort overvejede det lidt.

Så snart spørgsmålene var skrevet ned blev papiret afleveret. Der var vel ikke mere til det end det? Det var hvert fald hvad Razor huskede fra kvindens ord tidligere.
" Sooo what now? Are we just surpose to wait? Or what? " Han lod hovedet glide lidt på skrå. Det var egentlig ikke det han havde haft planer om at spørge fyren om - men andre spørgsmål kunne komme på tale så snart de var udenfor. Rummet her havde en mærkelig efterklang når man talte og ærlig talt var det lidt freaky. Han lod blikket hvile mod Reign et øjeblik og fulgte med hvor end han bevægede sig hen. Mest fordi Razor egentlig gerne lige ville vide hvad i alverden fyren tænkte. Eller vide grunden bag det hurtige hjerteslag og det forfærdelige stemningsskift der var kommet.
" Reign.. Are you scared of me? " Spurgte han så bare og rettede sig kort lidt op. Altså, han kunne godt forstå det - men han skulle helst ikke. Så hvis det ikke var tilfældet var det jo godt. Men det virkede sådan - eller måske ikke bange men utryg. " Not that.. It is any of my buisness but your heart is beating really fast and it kinda freaks me out a bit.. " Sagde han så bare lidt og rynkede kort næsen en smule.
" And just so you know - I'm not gonna do anything.. " Han rystede lidt på hovedet. Han fugtede kort sine læber men rodede sig så bare lidt i håret med den ene hånd. Kompliceret - ikke mindre. Alt var tilbage til det gamle.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil Online
Reign

avatar

Humør : Maybe I'm right and the world is wrong.
Fag : -
Antal indlæg : 389

IndlægEmne: Re: Worst Christmas ever - Razor    Lør feb 17, 2018 4:22 pm

Reign rynkede brynene af svaret uden at se op fra papiret men skrev det blot op, som Razor fortalte det - og så en smule forenklet. Det lød mærkeligt, at han var kommet hertil for at finde Reign og så lå og bollede med alle mulige i mellemtiden. Men det ragede vel ikke ham.
Han rejste sig og afleverede papiret til receptionisten, der snart var smuttet et andet sted hen for at arkivere det. "No, they'll contact us - my phone - in about a week with the test results," mumlede han som svar med blikket søgende efter receptionisten, der snart var forsvundet ind bag en dør, og lod endelig blikket finde Razor, mest fordi han følte, han var nødt til det før eller siden.
Og noget, der fik en helt ny følelse af irritation frem i Reign, forlod drengens mund, og fik menneskets bryn sendt højt op i panden. "You're freaked out?" gentog han sarkastisk og fornemmede hjertet banke hurtigere og hurtigere, selvom det sikkert kun var fantasien, der spillede ham et puds.

Reign skulle til at sige noget mere, da han efterhånden godt kunne mærke, at det rev og jog i ham for at komme ud, men stoppede da endnu en kunde trådte ind i ventelokalet, og lukkede anspændt læberne sammen igen. Det skulle i hvert fald ikke gå ud over uskyldige mennesker, der ventede på at komme til lægen.
Han lavede tegn til Razor om at komme med, da han satte mod udgangen og stoppede kun lige ude foran ved siden af det overfyldte askebæger for atter at vende sig mod den dreng, der havde sat så mange følelser igang hos ham. "What are you even?" spurgte han uden at skjule afskyen i sit ansigt, han ellers havde holdt hen indtil nu. "Why didn't you tell me before? Did I even know back in that stupid world of yours? And why haven't my parents told me, do they know?" Spørgsmålene spruttede ud som fyrværkeri af et nyantændt batteri nytårsaften med kun få mellemrum, der knapt nok var lange nok til, man kunne skille dem ad.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 405

IndlægEmne: Re: Worst Christmas ever - Razor    Lør feb 17, 2018 4:40 pm

Det gav mening - så var det vel bare at vente på det. En uge - det var alligevel ret lang tid dog. Han trak kort på den ene skulder før han så bare nikkede lidt. Selvfølgelig var han det! Reign satte ikke ord på noget af det han følte og ærlig talt var han heller ikke den bedste i verden til at vise det. Det var en farlig leg at kaste ord efter ham for man vidste aldrig helt hvordan bomben ville springe og han ville komme med det hele på en gang. Indtil da kunne man bare iagttage de evige udtryk fyren havde i baggagen og forsøge at lure hvad de egentlig betød.
Han smuttede med udenfor og trådte kort et skridt til siden for ikke at gå ind i Reign da han stoppede op og vendte rundt. Razor lod kort hovedet glide en smule på skrå før han kort skævede lidt til den ene side men lod så blikket falde tilbage mod mennesket igen.

" Half blooddemon and half shapeshifter. " Sagde han så bare kort, smilet var efterhånden forsvundet lidt. Han kunne godt lidt fornemme at Reign mente tilstedeværelsen med alvor og det var måske ikke lige nu han skulle have et smøret grin om læberne. Selvom det i sidste ende var mest hvad han havde lyst til. Han synes det var lidt dumt - men det var jo også kun fordi han ikke huskede noget! Hvis han bare gjorde det ville det jo ikke være et problem! " I don't know if your parents know - You didn't want me to meet then, both times I actually did meet them - you didn't really have a choice. And yes, you knew. From the first time we met 'cause normally I cant shut up about anything. I'm getting way better at that since I actually started to care about what you were thinking or how you saw me. " Sagde han så bare måske i en kort bidende tone før han rynkede næsen en smule. Men det var jo sandt.
" I would've told you, but I was hoping that your memories about me would save me from going through all of your dark creature hate once again. " Han skævede kort lidt ned mod jorden før han så bare lod blikket flakke lidt ud mod vejen - også alligevel lidt tilbage på Reign.
" I know it sucks to be you right now - but trust me, it sucks to be me too.. " Sagde han så bare kort før han rystede lidt på hovedet. Han pillede kort lidt ved halsbåndet om sin hals før han så bare rystede lidt på hovedet. Han gad ikke diskutere - så hvis det var den retning det gik i kunne han lige så godt smutte og vende tilbage når der var fundet en måde at rette bare lidt op på tingene. Når en eller anden kunne skubbe bare lidt minder fra underworld ind i hovedet på mennesket. Razor vidste godt at få Reign til at falde for ham helt på ny var dødt løb.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil Online
Reign

avatar

Humør : Maybe I'm right and the world is wrong.
Fag : -
Antal indlæg : 389

IndlægEmne: Re: Worst Christmas ever - Razor    Lør feb 17, 2018 5:10 pm

Reigns ene øjenlåg dirrede en anelse af drengens svar på, hvad han var. En blanding. Hamskiftere kunne være farlige, men dæmoner - de var farlige. Ligegyldigt hvilket forhold man havde til en, så kunne det vende 180 grader på et enkelt sekund, og før man vidste af det, var livet forbi.
Svarene, der snart fulgte, lagde en dæmper på Reigns forvirring men desværre ikke på frustrationerne. "You should've just shut up, then..." stønnede han ud og gemte pande samt et øje under hånden, der snart gled tilbage gennem håret. Var godt klar over, han selv havde presset Razor til at fortælle det, men knægten kunne med lethed havde fundet på en eller anden løgn. Det ville have været en stor løgn, uden tvivl, men i dette tilfælde var det den bedste løsning. For alle parter.

Menneskets blik faldt ned på blodet, og selvom det ikke så videre dramatisk ud som en plet her og dér på et stykke tøj, skræmte det ham helt enormt, at det ligeså godt kunne være ham på der. Eller en af hans venner.
Kvalmen pressede på og fik Reign til at kigge væk igen. Kunne ikke se hvordan det nogensinde skulle fungere for dem at bo sammen, midlertidigt eller ej, og var sikker på, Razor havde regnet konsekvenserne af sin indrømmelse ud også. Hvis gamle Reign havde været så racefjendsk, hvorfor skulle nye Reign så være anderledes overhovedet?
"I'm going home," sagde han så og gned den anspændte nakke lidt, inden blikket atter fandt drengen, "I'm gonna need my spare key back." Syntes egentlig Razor fortjente et ordentligt dask over nallerne men havde pludselig mistet al energien til at skælde ham ud.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 405

IndlægEmne: Re: Worst Christmas ever - Razor    Lør feb 17, 2018 5:24 pm

Han forventede absolut ingenting fra mennesker - forudså måske en hel sitation hvor han blev meget vred og hysterisk ville forlade stedet. Men der var også en del af ham der kunne se det for sig at Reign lige trak vejret et øjeblik og fik det skubbet på afstand. Gav det en chance? Wauw - bare at tænke det, Razor måtte da være helt hjernevasket. For selvfølgelig var det intet af det der var tilfældet. Han bed sig kort lidt i inderlæben før han rynkede næsen en smule. " I guess I should've.. " mumlede han så bare lidt. Man fik prygl hvis man ikke var ærlig, men når man så pludselig var det så var det for meget. No wonder han evigt og alting følte sig som en lus mellem to negle. Han vippede kort lidt frem og tilbage på sine fødder før han så bare rystede lidt på hovedet. Der gik dog ikke mange sekunder før han så bare pillede nøglen fra sin halskæde som den stadig hang i og rakte den mod Reign. Uden at tøve specielt meget. Han kendte vel efterhånden mennesket godt nok til at det ikke var til at diskutere. Det overraskede ikke Razor at det var det Reign sagde. I sidste ende gav det mening. Selvfølgelig ville han ikke have ham boede der mere. Det var stort nok at han havde fået lov i forvejen. Nu var han jo pludselig farlig og helt forkert - slet ikke noget der hørte hjemme i menneskets lejlighed.

Men det ændrede alligevel ikke på hvor meget det stak i Razor - det var billetten til afstand fra Reign, en afstand han slet ikke lige orkede at have. Han kunne stadig forsøge at fixe det - men helt præcis hvordan vidste han ikke. Han skævede kort lidt mod hans ansigt før han så bare så lidt ned af vejen.
" So what do you want me to do? Leave you alone? Stay away forever and forget about you, or is the whole thing about getting your memories back still a thing? " Spurgte han så lidt før han rettede blikket mod Reign igen. Det var ikke fordi det var let at lade ham være - men han gad heller ikke smides væk hvis han trådte op ved hans dør før mennesket kunne overskue at kigge på ham. " I still wanna help.. " Han nikkede kort lidt men kløede sig så lidt på armen.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil Online
Reign

avatar

Humør : Maybe I'm right and the world is wrong.
Fag : -
Antal indlæg : 389

IndlægEmne: Re: Worst Christmas ever - Razor    Lør feb 17, 2018 5:52 pm

Reign forventede ikke modstand og fik det gudskelov heller ikke, da nøglen skulle afleveres tilbage. Tog den blot, og lod den gnidningsfrit passere fra Razors hånd til hans og til sidst ned i lommen på den tykke vinterjakke.
Han forstod godt drengens spørgsmål og ville nok selv have været lige så forvirret, hvis situationen havde været vendt om. Men som det var nu, vidste Reign slet ingenting om, hvad han ville. Faktum var, at han var begyndt at blive glad for Razor. Ikke ligefrem forelsket men han kunne godt lide at være i selskab med ham, spise med ham og sove i samme seng som ham. Havde knyttet et bånd, tyndt og spinkelt, men det var stadig et bånd. Og selvom det var let at knække, gjorde det stadig ondt. Oveni det følte han sig smidt rundt i manegen med af sine forældre og havde ligesom regnet med Razor som en støttepæl, men nu var han slet ikke så sikker mere. Hvordan kunne nogen støtte sig op af en halvdæmon?

"I don't know, just- leave me alone," sagde han og lignede et øjeblik sin far med måden, han ikke kunne se på Razor på. Anstrengte sig samtidig for ikke at tilføje noget bagefter. En idé om hvor længe, det ville vare - et par dage. Uger. For altid? - da det var uretfærdigt at lade hybriden hænge i uvidenhed. Men det ville være dumt at sige noget, der ikke kunne vides med sikkerhed. Lige nu havde Reign mest lyst til at blive fri for Razor for evigt, glemme alt hvad der var sket, og bare leve sit liv som om intet var hændt. Men om det ville fortsætte sådan, anede han ikke. Måske var han god igen i morgen. Måske ville han få ondt af Razor og sørge for at finde ham et sted at bo. Måske var fristelsen om at få sin gamle hukommelse igen alligevel for stor i sidste ende. Men som det så ud nu, vidste han slet ikke, hvem han ville have den tilbage for - Razor, sine elskede eller sig selv.
Det lykkedes mennesket at se på drengen en enkelt gang, inden han gik hen til bilen, satte sig ind og kørte hjem alene.

// Ude
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Worst Christmas ever - Razor    

Tilbage til toppen Go down
 
Worst Christmas ever - Razor
Tilbage til toppen 
Side 2 af 2Gå til side : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Gaia :: Bolig området-
Gå til: