Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Morana
 
Evanora
 
Aviana
 
Acacio
 
Calvin
 
Yuri
 
Eric
 
Adam
 
Razor
 
Reign
 
Statistics
Der er i alt 480 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Lucrezia

Vores brugere har i alt skrevet 26764 indlæg in 2062 subjects

Share | 
 

 Worst Christmas ever - Razor

Go down 
Gå til side : 1, 2  Next
ForfatterBesked
Reign

avatar

Humør : Maybe I'm right and the world is wrong.
Fag : -
Antal indlæg : 389

IndlægEmne: Worst Christmas ever - Razor    Lør jan 27, 2018 11:41 pm

Tid: 23:40
Sted: Reigns bil.
Omgivelser: stort set tomme gader.
Vejr: voldsom regn.
Påklædning: her
Tag: @Razor

Reign var ovre hele den barnlige glæde ved julen, hvor man vågnede tidligt om morgenen for at løbe ind til juletræet og ryste pakkerne under træet i håbet om, at det ville afsløre noget om indholdet. Men derfor kom han aldrig over glæden over at se sine forældre - især når det ikke var ekstremt tit, de så hinanden efterhånden. Men her var den altså, en hel dag dedikeret til familiehygge til kun de tre. Og Django ikke at forglemme. Reign havde pakket til, ligesom sidste år, at kunne overnatte der til næste dag, morgenhygge og så køre hjem igen.
Det havde i hvert fald været planen, indtil det skete.
Menneskets forældre gav ham en grum nyhed, en tilståelse om et bedrag, der havde stået på alt for længe. Der aldrig skulle have været fundet sted. I starten nægtede han at tro på det. Var sikker på de lavede sjov. Men med den information, han havde fået for ikke mere end en uges tid siden, da en ukendt dreng var dukket op og begyndt at snakke om mærkelige ting, gav alting pludselig mere mening. Og så alligevel ikke. Det hele havde føltes så forkert og uoverskueligt, at han havde taget benene på nakken og var kørt væk trods et par meget ulykkelige forældre, der tiggede om tilgivelse.
Og trods det var en to en halv times køretur, blev han ikke klogere. Faktisk fik hans egne tanker en masse følelser op i ham, der ikke var særlig kloge at have på en lang køretur så sent om aftenen. Tårer, frustrationer og en lyst til at slippe rattet og bare ende det liv, der alligevel var en stor omgang løgn. Heldigvis for ham var gaderne næsten tomme, hvilket reddede ham for et potentielt bilstyrt.

Lidt i midnat sluttede køreturen endelig, og den oprevede og udmattede Reign trodsede regnen på sin lille tur fra bilen og hen til indgangen til lejligheden. Nåede at blive godt våd på vejen, men det gjorde ikke noget - der var vigtigere ting at være ked af lige i dette øjeblik.
Jakken kom af, og Django rystede vandet af sig, inden de begge gik ind ind i stuen. Hunden greb et bidelegetøj, frisk efter den lange, stille køretur, og så håbefuldt op på sin ejer, der i mellemtiden havde smidt sig i sofaen, trukket det pænt foldede tæppe henover sig og nu blot gloede hen på den slukkede tv-skærm.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 405

IndlægEmne: Re: Worst Christmas ever - Razor    Søn jan 28, 2018 12:17 am

Påklædning; Her - Selvfølgelig uden sko og med sit halsbånd om halsen. + halskæden med ringen i.

Hvordan var det overhovedet muligt med så stille en aften? Razor havde ikke styr på datoer - hvilket sikkert var derfor det kom bag på ham at der nærmest ingen folk havde været hele aftenen. Selvfølgelig var der altid nogen der var ude på trods af traditoner og sådan. Men slet ikke nok. Så underholdningen havde været begrænset. Meget begrænset. Han havde drukket kakao på en cafe som havde været åben indtil rimelig sent. Men så var der en flok irriterende kvinder der var dukket op og nærmest ødelagt hans hørelse. Så der var han smuttet fra igen.
" I would've enjoyed this night a tiny bit more.. If this had been snow. " Sagde han så bare lavt for sig selv, som han sad på gelænderet ude foran en tilfældig bygning med en pose chips i den ene hånd og en juleøl i den anden. En super klam øl - men af en eller anden grund smagte den mere end perfekt i en blanding med disse - han anede ikke hvilken smag det var. Men det smagte godt. Han havde ikke voldsomt mange andre ting at bruge sin tid på. Drukne langsomt i regnen og spise chips. Hyggeligt - det var også kun fordi han havde planer om at lade en eller anden få ondt af ham så han kunne blive lukket ind og låne en seng. Medmindre han besluttede at gøre jobbet selv.

Dog var der noget andet der pludselig blev relevant - da på den anden side af vejen dukkede en op som han kendte - eller, mente han kendte. Med sin hund. Det var først nu det gik op for Razor hvor han egentlig var henne - selvom han måske egentlig godt havde vidst det. Han fulgte mennesket med blikket som han trådte gennem regnen og ind i opgangen til sin lejlighed. Han så ikke glad ud - så meget nåede halvdæmonen da at bemærke. På trods af hvor svært det var at se noget som helst andet end regn.
Han skulle lige til at kalde efter ham. Men stoppede sig selv inden og valgte at holde kæft. Blive siddende. I de meget få øjeblikke han kunne få sig selv til det. Men så hoppede han også ned og var hurtigt på den anden side af vejen og henne ved døren. Han burde ikke - alligevel ringede han på, det var først da en kvinde svarede at det gik op for ham at han havde trukket forkert. Alligevel blev han lukket ind - utroligt hvad folk gjorde hvis man undskyldte og sagde.. Sandheden? Han trak kort på den ene skulder og smuttede ind i opgangen og videre op af trapperne.
" Hallo you.. Stupid door.. " mumlede han lavt som han nåede døren indtil Reigns lejlighed. Han bankede dog bare på få sekunder efter. Hellere bare gøre det med det samme så han ikke nåede at skifte mening. Så kunne han vel ikke andet end at vente. Han skulle ha taget vinduet - han kunne have banket på et vindue - det havde i sidste ende sikkert gået hurtigere. Mens han stod der og dryppede sin kropvægt af regn af sig - gumlede han bare lidt flere chips i sig. Så charmerende.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Reign

avatar

Humør : Maybe I'm right and the world is wrong.
Fag : -
Antal indlæg : 389

IndlægEmne: Re: Worst Christmas ever - Razor    Søn jan 28, 2018 7:08 pm

Reign snøftede og tørrede en regndråbe, der havde fundet vej fra pandehåret og ned i øjenbrynet, væk. Overvejede stærkt at hente den flaske vin, han vidste, han havde liggende et sted i køkkenet. Han var egentlig ikke stor fan af vin, men det og hulkeri havde altid gået hånd i hånd sammen, så det virkede næsten uundgåeligt. Desuden ville det at drikke sig fuld måske hjælpe på nogle af de dumme tanker. Eller også ville det gøre det omvendte. Han var villig til at tage chancen.
I kampen om at rejse sig, stirrede han om kap med Django, der havde taget plads under bordet og nok stadig håbede på at blive leget lidt med. Normalt var de svære at stå for, de hundeøjne, men Reign var ikke i humør til at lege overhovedet.
Dog var han nødt til at rejse sig, da nogen bankede på døren. Og hvad der først var af forvirring i Reign over, hvem det dog kunne være på den tid, forvandlede sig hurtigt til et langt, opgivende suk, da han indså, det kun kunne være hans sure underbo, der kom for at klage. En dør smækket lidt for hårdt, en højlydt latter, og så vidste man, hun kom op for at råbe og skrige.

Reign lod tæppet hænge om skuldrene, da han rejste sig og tog turen ud i køkkenet med Django rendende efter sig. Åbnede døren op, klar til en sviner, men blev overrasket over synet, der mødte ham.
Der stod han. Personen, Reigns forældre havde påstået, var grunden til alt dette. Personen han havde nægtet at forlade, selvom det ville have betydet aldrig at se sin familie igen. Personen der åbenbart betød alt i verden for ham og som lige nu stod som en gris i sine bare tæer og fyldte sig med chips. Og personen som han slet ikke huskede.
Django var allerede gået i krig med at hilse på Razor med diverse måder i forsøg på at få kontakt, mens Reign ikke kunne gøre andet end at stirre hjælpeløst og ignorere den knude i maven, der havde samlet sig.
Da det var for svært at sige noget, lavede mennesket blot et håndbevægelse og rykkede sig til side som en indikation på, drengen kunne træde indenfor.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 405

IndlægEmne: Re: Worst Christmas ever - Razor    Søn jan 28, 2018 7:35 pm

Døren gik endelig op. Ikke fordi det havde taget lang tid - og han havde haft muligheden for at spise chips imens, så han kunne vel ikke klage helt. Desuden havde det givet mindre tid til at tænke over hvorfor i alverden han overhovedet var gået henhen. Sidste møde mennesket var ikke endt godt - og nu, så sent om aftenen - hvad var chancerne for at tingene havde ændret sig eller - at der kunne gøres noget lige nu. Måske var det kun fordi det havde været som om der var et eller andet i vejen. En fornemmelse - udtrykket han havde opsnappet mennesket havde over sig da han var passeret ude på gaden. Trist - nede - hvad end der var skyld i den skygge der lå over hans ansigt.
Så det faktum at der ikke blev sagt noget da døren blev åbnet og Reign stadig ikke ligefrem sprudlede af lys. Det kom ikke bag på ham. Så Django fik et øjebliks opmærksomhed til at begynde med. Han kunne ikke andet - så glad og sød som den kom rendende. Han gav den en chips. Delte ud af de lækre glæder. Han rettede så endelig blikket mod Reigns ansigt og sendte ham et lille smil før han trådte ind af døren.
" This is not weird at all.. " Sagde han mumlende til sig selv med et lille kort grin. Han skævede kort lidt rundt før han kneb øjnene lidt sammen. " I don't even know why I'm here.. " tilføjede han, dog en smule mere mumlende end sætningen før havde været. Endelig fandt hans blik dog Reign.
" Even the sky cries with you - thats something to celebrate. What a chip? or.. " han skævede kort mod den halvtomme øl i sin anden hånd. " Some holiday snow beer. Or whatever the hype is about. " Sagde han så bare med et lille smil om læberne. Også selvom han som sædvanligt vidste at hvad han fik sagt ikke var det rigtige. Det skete meget sjældent at brugbare ting flød ud over hans læber.

" Unless ofcourse this is a really bad time? " Han skar kort lidt en grimasse før han kort bed tænderne lidt sammen. ugh! Han kunne ikke lide at se mennesket nede. Hvad end oversagen så var til det. Især ikke når han nok var den sidste han magtede at have besøg af.
" You look a little like a dying mouse - not just because of the wet hair and moaning face. Just, maybe.. over all - something you wanna talk about? " Spurgte han så lidt og lod hovedet glide en smule på skrå. Han trak kort lidt på den ene skulder før han bed sig en smule i læben. " Or I could just jump to plan B and ask if I can crash here for the night? Everything else is closed down.. " sagde han så - dårlig undskyldning. Han kunne med lethed finde et sted. Men hey - selskab var altid lidt bedre.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Reign

avatar

Humør : Maybe I'm right and the world is wrong.
Fag : -
Antal indlæg : 389

IndlægEmne: Re: Worst Christmas ever - Razor    Søn jan 28, 2018 8:28 pm

Razor var ligeså energisk som sidst, noget Reign kunne mærke, han ikke rigtig orkede nu. Men så igen; han orkede slet ikke noget. At skulle til at have en lang snak om sine forældres tilståelse og udstå Razors 'hvad sagde jeg'-tale. Noget der næsten var uundgåeligt med måden, han havde behandlet ham på.
Men i sidste ende blev han nødt til det. Ellers skulle han til at finde på forklaringer på, hvorfor han pludselig behandlede drengen anderledes og høre på mere af hans snak om, hvor han egentlig var fra. En meningsløs samtale, nu han kendte sandheden. Desuden var han oprigtigt også nysgerrig efter at høre, hvad knægten havde at sige til det. I følge ham selv var han kommet til Gaia for at se Reign igen, men hvis Reign ikke var den Reign, han kendte - hvordan skulle det så ende?

Mennesket lukkede døren i igen og tog en dyb, lydløs indånding, inden han vendte sig om for at se på Razor, der stadig snakkede løs. Lod kort blikket finde ned på øllen, der havde en hyggelig glød over sig, der ikke rigtig passede ind i den nuværende stemning, "no... thanks."
Reign skjulte ikke sit dårlige humør men havde nu alligevel ikke regnet med, drengen ville fange det. Nogle sociale evner havde han altså udover bare det at snakke og være påtrængende.
Han valgte at ignorere spørgsmålene og gå direkte til sagen. Om Razor gjorde det med vilje eller ej, måtte en lille del af ham også være træt af hele tiden at spille skuespil overfor Reign. For selvom han virkede som en meget ærlig type, regnede mennesket ikke med, det var sådan her, de snakkede til hinanden tilbage i... det andet sted dér. "You were right," sagde han med blikket skråt frem i frygt for at se Razor i øjnene. Fik dog hurtigt samlet modet og så ordentligt, efter at have taget chipsene og øllen og stillet dem bag sig på køkkenbordet, på Razor. "You were right and I were wrong. About everything. My parents told me the truth about the- the portal. And about my memories, about the underworld, about you." Selvom klumpen i maven ikke blev mindre, var det faktisk lettere at sige end forventet. Som om en stor byrde på hans skuldre blev fjernet - eller i hvert fald delt mellem dem. Så han følte sig ikke så alene.
"I'm sorry I didn't believe you, I..." Reign placerede hånden i nakken og greb fat i tæppet med den anden for, at det ikke faldt ned. "I didn't think... I never... You just seemed so..." fortsatte han og kæmpede tydeligvis for at afslutte sætningerne. Det var bare så svært at vide, hvad det rigtige var at sige.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 405

IndlægEmne: Re: Worst Christmas ever - Razor    Søn jan 28, 2018 8:48 pm

Razors blik var rettet mod Reign. Der skete ingenting i fyrens ansigt som Razor fik noget ud af lige nu. Kun - lidt mere ondt i maven. Hans snakkende selv hjalp vidst heller ikke på det. Men det gjorde det vel egentlig aldrig. Reign havde evnen til at ignorere plapren og kun tage fokus i de ting som faktisk gav mening eller var værd at tage hånd om. For det meste. Han rettede sig kort lidt op før han lod hovedet glide lidt på skrå. " Huh? " Han rynkede panden en smule og overvejede det et øjeblik - skulle han gå til plan b? var det det han havde ret i. Halvdæmonen fulgte fyrens bevægelser som han snuppede chipsne og øllen. Han prikkede sig kort lidt ved mundvigen og skulle lige til at sige noget. Men det virkede som om Reign var den der faktisk havde noget at sige. Det var dog slet ikke det han forventede der kom ud af menneskets mund - tværtimod havde han lidt regnet med en meget pædagoisk monolog omkring hvorvidt man ikke bare kunne troppe op ved folks hjem på den måde. Men nej.

" Wait what.. " Spurgte han så lidt før han kort bed tænderne lidt sammen og rettede sig op igen. Han lod kort sine fingre dalre op gennem det mørke hår. " You believe me? " Et øjeblik stod han egentlig bare med blikket rettet mod Reign før han rynkede panden en smule. " So.. does that mean.. You remember? " Kunne man håbe? Man kunne, men turde man? Nej - han turde næsten ikke håbe. Og alligevel var der et håb i ham der voksede hurtigere end tidevandet. Lidt en varme der stille bredte sig i hele hans krop.
" I just seemed so what? Tell me - what happened, how did.. Everything? " Han var selv lysnet mere oprigtigt op over Reigns ord - også selvom han ikke med garanti vidste hvad det betød at fyren nu troede på ham. Men det var da hvert fald et skridt i den rigtige retning.

Han fik dog endelig samlet sine egne tanker et øjeblik før han så bare rodede sig lidt i håret. " But why do you seem so sad then? Is it bad - do you not want to believe what I'm saying? Is there an awful reason to why you walked through that portal? " Spurgte han så bare og sank kort lidt en klump. Han var en smule forvirret. Hvis Reign huskede - hvorfor var han så ikke glad? Bare lidt. Familie delen var noget Razor fuldstændig havde svedt ud.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Reign

avatar

Humør : Maybe I'm right and the world is wrong.
Fag : -
Antal indlæg : 389

IndlægEmne: Re: Worst Christmas ever - Razor    Man jan 29, 2018 9:05 pm

"Not a thing," indrømmede Reign og rystede lidt på hovedet, inden hans blik søgte ned på den åbne chipspose, og snacktrangen ligeså stille steg. Nok fordi han havde sat sig for at æde sig fed i julemad den aften men ikke havde nået desserten, før hans forældre havde valgt at ødelægge aftenen. Og han, der ellers havde en helt speciel forkærlighed for sin mors hjemmelavede konfekt.
"I don't even know, I... my parents told me today and..." fortalte han og havde tydeligvis stadig problemer med at afslutte sætningerne. Tog derfor alligevel en tår af Razors efterhånden flade juleøl for at fugte ganen og forsøge at færdiggøre en sætning og faktisk give mening, så drengen ikke behøvede at stå der i sin egen forvirring.
Han så ud til at samle nogenlunde samtidig med Reign, hvis lænd var røget tilbage lænet ind mod køkkendisken. "I'd..." mennesket gnubbede sig lidt i øjenkrogen og forsøgte oprigtigt nu at tage sig sammen for at kunne svare på de mange spørgsmål, der naturligt blev lukket ud, "it just sucks to know that your whole life is nothing but a big, fat lie. Apparently I don't know anything about myself, in the slightest. I mean, I love you," Reign viftede hånden lidt hen mod Razor, tydeligvis i tvivl om hvor han egentlig skulle kigge hen, "at least that's what my parents told me. That's why I didn't wanna go and..."

Menneskets blev næsten irriteret over, hvor svært det pludselig blev at tale om det, når det først havde været så rart og lettende. Måske var han bare for træt til det nu. Måske var det bedst at sove på det, falde ned og lade op.
"You know what, yes, you can stay here for the night," skiftede Reign emne, idet blikket endelig stoppede sin flakken og faldt på Razor. Han stillede øllen fra sig igen, "actually, I really want you to. I could use the company and- to be honest, I have a bunch of questions for you tomorrow." Og trods drengen selv havde spurgt, var det nu menneskets tur til at tigge ham om at overnatte. Han var ikke god til at være alene, når han var trist - kørte bare følelserne op i en spids og tænkte alle mulige latterlige ting, der som regel slet ikke gav mening. "Please?"
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 405

IndlægEmne: Re: Worst Christmas ever - Razor    Man jan 29, 2018 9:42 pm

Razor forsøgte virkelig at følge med i hvad der foregik inde i hovedet på Reign - samle hans sætninger til noget der gav bare den mindste smule mening. Men lige meget hvad - så var der ikke rigtig noget som ville falde på række og give mening. Så han huskede ikke noget? På trods af at hans forældre havde fortalt ham.. alting? Han bed kort tænderne lidt sammen før han kort kløede sig lidt på den ene arm.
Det stak nærmest i kroppen da Reign sagde at han elskede ham - mest fordi det blev sagt på sådan en måde som det gjorde. Reign var slet ikke overbevist. Ingenting ved det virkede stadig ikke til at være noget han kunne tro på. Ikke andet end det faktum at hans forældre havde løget - en del.. Ikke bare sådan en lille smule. Han rettede sig lidt op og forsøgte lidt at ryste det af sig. Også selvom det var meget svært. Det måtte på den anden side også være svært at tro på noget man ikke kunne huske. Lidt sent at det gik op for Razor - men det faktum at mennesket viste andet end sarkasme over hvad halvdæmonen sagde gjorde ham lidt glad.

" I'll stay.. Ofcourse I'll stay.. " Sagde han så hurtigt før han nikkede nogle gange. Han skævede kort lidt mod øllen før han overvejede det en smule. " I promise to behave.. I'm actually not the worst guest. " Sagde han så lidt med et lille smil før han kort rettede sig lidt op.
" So - do you wanna - talk? Watch a movie? Lay in silence? Eat chips? " Spurgte han så lidt og lod hovedet glide en smule på skrå. Der var faktisk overraskende mange ting man kunne lave. Men så alligevel ikke - for han vidste ikke helt hvad Reign egentlig overhovedet orkede. " Oh and um... Maybe " han skævede kort lidt ned over sig selv før han rynkede næsen en smule og lod blikket finde Reign igen. " Do you think maybe you have a towel? Or a dry shirt I can borrow? " Spurgte han så lidt med et lille halv skævt smil om læberne. " 'Cause I'm soakin'.. " han nikkede kort et par gange. Måske var det meget at forlange - men det virkede ikke som så meget. Det ville trods alt ikke være første gang han lånte af Reign. Han var lidt i tvivl om han burde sådan - spørge indtil eller snakke om noget andet. Tydeligvis påvirkede det mennesket en del - og hvor meget han havde lyst til at kaste sig ud i emnet med det samme, så.. overraskende nok. Holdt han ud og tiede stille.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Reign

avatar

Humør : Maybe I'm right and the world is wrong.
Fag : -
Antal indlæg : 389

IndlægEmne: Re: Worst Christmas ever - Razor    Man jan 29, 2018 10:33 pm

Reign nikkede og pustede lettet ud, da Razor sagde ja til at blive. Ikke at det ville have givet mening at takke nej til det efter hans desperate forsøg på at komme i kontakt med Reign tidligere. Nu han tænkte over det, var det faktisk utroligt sødt. Irriterende for gamle Reign, men Reign med de nye informationer blev alligevel rørt over hvor hårdt, han havde prøvet på at få ham til at forstå og nægtede at give op. Nogle følelser måtte de altså have for hinanden, ellers ville enhver havde givet op.
"Huh?" Lød det fra mennesket, der var faldet hen i sine egne tanker og havde ladet drengen stå og hænge i stilhed. Kiggede lidt rundt som for at få hjælp til et svar på et ellers forholdsvist simpelt spørgsmål, "actually, I'm kind of tired. But I'mma get the couch ready for you." Razors forslag ville på ethvert andet tidspunkt havde lydt fristende, men han var træt. Træt af at tude, træt af at tænke og træt af overraskelserne.

Reign blinkede et par gange af det næste og lod blikket vandre ned af Razors våde tøj, inden flovheden meldte sig, og han pludselig fik fart på, "of course, I'm sorry! God, here I am, babbling on about myself like a complete tool while you're in the midst of catching a cold," snakkede han løs inde fra værelset af, igang med at trække ting ud fra skabet og uden at vide, om sin gæst overhovedet kunne høre det.
En god håndfuld ting blev trukket ud. Razor fik et håndklæde, en t-shirt samt et par ternede boxershorts stukket i armene, mens Reign gjorde sofaen klar til at kunne sove på med lagen, dyne og pude. "It's not the world's softest couch to sleep on but it should be doable," sagde han og stak hænderne i siden, mens han i et øjeblik overvejede at tilbyde Razor at bytte, så han kunne få sengen. Men ærlig talt havde knægten en fordel med sin højde, hvor Reign ville skulle ligge krummet sammen i fosterstilling, hvis han ikke ville rage udover kanten.
Han så hen på ham og mærkede roen falde nedover sig igen efter at have løbet rundt og gjort klar. Desværre førte det også tankerne om situationens dårlige side tilbage som en mørk sky, der ødelagde glæden ved at forsøge at være en god vært. "Is it okay? Do you need anything else?" Spurgte mennesket og fortsatte hurtigt, "I'll be right in there if you need me. Don't be afraid to speak up."
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 405

IndlægEmne: Re: Worst Christmas ever - Razor    Man jan 29, 2018 10:57 pm

" Um.. Okay. " Sagde han så bare lidt med et lille smil før han kort rodede sig lidt i håret. Han bed sig kort lidt i læben. Det gav mening - fordi.. Det var sent vel? " But if you change your mind - I'll be there to talk your ears of. " tilføjede han så bare lidt med et lille grin. Et grin der dog falmede en smule og endte med en rynken på næsen. Hvorfor var det helt præcis så svært at være som man plejede i selskab med hukommelse-manglende Reign. Det var lidt underligt.
" Don't apologize.. My clothes are the least of your concern.. " Sagde han så bare lidt halv mumlende før han snuppede chips posen mens Reign forsvandt for at finde noget tørt tøj eller håndklæde - eller hvad end han nu fandt frem. Dog nåede halvdæmonen ikke at spise specielt mange før mennesket vendte tilbage og det hele blev plantet i armene på ham.
" Thanks.. " Sagde han hurtigt og fik tygget af munden. Et halv skævt smil bredte sig over hans læber før han så bare trak sin trøje af - kort efter også bukserne. Ikke specielt blufærdig. Han snuppede først håndklædet, sørgede for at han i det mindste under tøjet var helt tør.

Han smuttede så bare hen til Reign efter at have lagt sit tøj i en nogenlunde grim lille bunke og fået trukket hvert fald boxer shortsene på. " Doable? This is better than most places. " Sagde han så bare med et lille grin før han rettede sig lidt op. Han fumlede et øjeblik med t-shirten mellem sine hænder - bare lige for at få den vendt rigtigt. Dog nikkede han kort efter.
" Its cool - The question is.. Are you okay? " Spurgte han så lidt og fik trukket tshirten over hovedet. Han lod så blikket finde Reigns ansigt og lod hovedet glide hovedet lidt på skrå. " I mean.. Or - will you be? I can give you a hug? " han nikkede kort lidt før han skævede mod sofaen et øjeblik, men rettede så blikket mod Reign igen.
" To be honest I really wanna give you one - but I don't know what you're cool with. " Han rodede sig kort lidt i håret men smilede så bare kort lidt skævt. " We could also.. Just hold hands for second.. " sagde han så et øjeblik efter og foldede kort lidt sine hænder foran sig - kun et øjeblik dog før han lod dem dalre ud langs siderne igen. Der var mange ting han gerne ville. Det sidste var dog at sove. Han kunne ikke sove nu - energien var helt i top og Reign var begyndt at tro på ting. Den tanke kunne man ikke sove med.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Reign

avatar

Humør : Maybe I'm right and the world is wrong.
Fag : -
Antal indlæg : 389

IndlægEmne: Re: Worst Christmas ever - Razor    Ons jan 31, 2018 8:43 pm

"Really? It's just a," Reign smed pyntepuderne ned i en lille tæppekurv, inden blikket landede på Razor, der pludselig ikke havde særlig meget tøj på, "... couch." Noget lå i overraskelsen, men en del af hans pludselige pinlighed stammede fra det faktum, at han havde fået at vide, han var interesseret i Razor. Der havde ikke været noget førhen, men det var som om, noget i ham gerne ville have, der var det. Fordi det var sandheden. Det var lidt ligesom, da man første gang fik at vide, at jorden var rund. Noget der kunne være løgn, men fordi man fik det at vide, indstillede man sig på, at sådan var det, og at det var sandheden. Også selvom man ikke bare kunne tage en flyvetur om jorden for at se det med sine egne øjne. Ligesom han ikke kunne gå tilbage og bare føle sine gamle følelser igen.
"Mhm," Reign trak blikket væk fra sin letpåklædte gæst, da han fik t-shirten på, og kunne ikke lade være med at være en smule stolt af sig selv over trods alt ikke at fortsætte sin stirren ud i al evighed. Om Razor så var den mest forfærdelige, ondskabsfulde og grusomme person, havde han stadig ikke særlig meget tøj på, og Reign var stadig meget homoseksuel.

Menneskets blik, der lå henne på Django, der efterhånden var faldet ned igen efter den nye gæsts ankomst, gled tilbage på drengen, da han begyndte at snakke om at kramme. Og interessen for ham dalede hurtigere end Reigns juleglæde, da nyheden var blevet lukket ud.
"Uhh," forslaget var jo egentlig sødt nok men fyldte også Reigns hoved med billeder af dem, der stod i et akavet, stille kram. Noget sagde ham, de to ville gå flere akavede øjeblikke i møde, så der var ingen grund til ligefrem at tvinge dem frem. "Tomorrow, maybe. But for now," han trådte forbi Razor, hen mod sofaen, og trak dynen halvvejs ned, så den var lige til at hoppe ned i, mens han fortsatte, "let's get some sleep."
Reign så tilbage på drengen og sendte ham et smil, inden han satte mod sit eget værelse. Slukkede på vejen lyset, så stuen kun blev svagt oplyst af bylysene udenfor, og skævede tilbage, "'night, Razor." Julesweateren røg af og blev erstattet af et par ternede natbukser og en T-shirt, inden mennesket plantede sig i sin egen halvandenmandsseng.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 405

IndlægEmne: Re: Worst Christmas ever - Razor    Ons jan 31, 2018 9:03 pm

Han lod blikket hvile mod mennesket et øjeblik før han skævede mod sofaen, også tilbage igen. Han håbede en smule - men vidste måske godt at et ja ville være for godt til at være sandt. Der var alligevel grænser for hvad man kunne forvente. Ikke nok med at fyren havde fået en masse af vide denne aften som han slet i forvejen ikke ville tro på. Måske Razor bare burde lade ham være med sine tanker et øjeblik. Han var trods alt trasket ind i hans lejlighed kun få øjeblikke senere end at mennesket selv var kommet hjem. Han foldede kort sine hænder lidt bag sin ryg før han så bare nikkede en smule. " It's cool. " Sagde han så lidt og bed sig kort en smule i læben. Han skævede lidt mod Reign. Tydeligt påvirket af alting. Det var lidt sjovt - men også frustrerende. Mest frustrerende - men alligevel faktisk ret sjovt.

" Sleep.. Yes. " Han nikkede lidt men rettede så blikket mod sofaen. Der gik ikke mere end to sekunder før han hurtigt havde skubbet sig ned under tæppet på sofaen. Hans blik fulgte dog Reign lidt som han gik væk. " Night night." Fik han hurtigt sagt inden mennesket forsvandt helt ud af rummet. Det var trist - men godt. Begge dele - der var mange blandede følelser i alt dette. Han kunne ikke engang forestille sig hvordan Reign måtte have det. Men for at være ærlig, så prøvede han egentlig heller ikke. Han var bare glad for at noget i ham troede på hvad halvdæmonen havde plapret op omkring. Desuden var han også lidt glad for at have en sofa at sove på i et hjem med en person han elskede. Som måske ikke helt elskede ham endnu, men stadig.

Han vidste ikke hvor mange får han efterhånden havde forsøgt at tælle til. Nok til at stilheden drev ham til vanvid. Lyden af biler og folk på gaden var minimal og selv hvis der havde været flere ville det stadig ikke være nok til underholdning. Det mest underholdende var nok kampen mellem to katte han havde fået sporet sig ind på i det ene øjeblik han virkelig satte koncentrationen ind på andet end det hjerteslag han kunne høre fra rummet ved siden af. Han tog hele tiden sig selv i at skæve gennem mørket mod døren. Ugh fristelsen til at ligge sig derind var ulidelig. Putte sig ind til Reign. Tæt indtil Reign. Nyde hans duft, varme - hele hans eksistens. Bare lige et øjeblik.
Tanken var ikke engang tænkt færdig før han igen var på dupperne. Han havde listet sig hen til døren og meget diskret- eller måske knap så diskret fik åbnet døren. Han bed sig kort lidt i læben før han så bare smuttede ind og hen til sengen, det tog ham dog lige et par sekunder at overtale sig selv til faktisk at snige sig hen ved siden ham på sengen. Hvor creepy det så end kunne virke. Men han savnede ham mere end han troede.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Reign

avatar

Humør : Maybe I'm right and the world is wrong.
Fag : -
Antal indlæg : 389

IndlægEmne: Re: Worst Christmas ever - Razor    Tors feb 01, 2018 7:22 pm

Reigns øjne forblev kun lukkede i få sekunder, før de åbnede sig igen, og tankerne overvandt trætheden. Det bedste lige nu ville være at give sin hjerne en pause og blot sove, men det var svært, når der lå en inde i rummet ved siden af med alle - eller i hvert fald en del - svarene. Spørgsmålene virkede endeløse, og hver gang det lykkedes mennesket at lade ét gå, blev det erstattet af et nyt.
Han vendte og drejede sig rundt i sengen, frustreret over sin egen søvnløshed, indtil han endelig fik nok og tvang sig selv til at tænke på noget kedeligt. Noget banalt. Havde han overhovedet mad til i morgen? Hvis ikke, var det så nogle steder, der havde åbent 1. juledag? Og hvad skulle han købe? Ville chokolade mon gøre ham i bedre humør?
Og med det lykkedes det mennesket at falde i søvn. Ikke en særlig dyb en, men det lykkedes da.

Indtil månen stod højest på himlen, og han igen vågnede af sin søvn. Normalt var han god til at sove og skulle bruge et vækkeur for at vågne i god tid, men denne gang var det anderledes. Noget nagede ham, og han vidste godt, hvad det var; spørgsmålene. De kørte stadig rundt i hovedet på ham, bankede gentagne gange mod hans kranie og gav ham underlige drømme, der sikkert ville være meget interessante for en drømmetyder. Ikke at han kunne fortælle nogen om nyheden. Eller kunne han? Det var vel ikke som sådan en hemmelighed, men han havde heller ikke lyst til at introducere sig som 'Reign Simmons, fra en anden dimension'.
Endnu et spørgsmål til samlingen, der fik ham til gnubbe sig stresset i øjenkrogen og glo opgivende ind i væggen foran sig. Blev liggende lidt sådan i stilhed og overvejede igen at prøve tricket med at tænke på noget uinteressant.
Men det var før et nyt spørgsmål dukkede op. Et der skilte sig ud fra de andre, og fik ham til at åbne øjnene helt - bogstaveligt talt var der ikke mere træthed at finde i hans blik, der nu lå fokuseret på væggen, vågen og klar til at få svar. Og med det kunne han ikke klare spændingen mere. Skubbede dynen af sig og rettede lidt på T-shirten, mens han forlod værelset. Ét lillebitte spørgsmål, og så ville han gå i seng. Det var vel fair nok.

Men der var ingen at se i sofaen, og rummet var tomt og stille som graven - biler var heller ikke til at høre udenfor på denne her tid, julenat. "Razor...?" forsøgte Reign sig hviskende og tog et par skridt frem for at kunne se ud til døren til badeværelset - men den stod åben, og lyset var slukket, så der kunne han heller ikke være. Altanen var også tom, fandt han snart ud af også. Ingen Razor.
Reign så ned på sofaen igen, på dynen der lå rodet ovenpå og på den efterhånden tomme pose chips med et par enkelte krummer liggende foran sig. Hvordan kunne han være gået? Havde Reign gjort et eller andet forkert? Kunne det være, fordi han ikke ville give ham et kram?
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 405

IndlægEmne: Re: Worst Christmas ever - Razor    Tors feb 01, 2018 7:46 pm

Tiden gik for hurtigt - enten fordi man sov, eller bare fordi natten faktisk slet ikke var helt slut endnu. Men altså - stadig for hurtigt. Det var som om hans under bevidsthed spillede ham et pus. Gjorde ham opmærksom på at han sov ved siden af Reign - en Reign der nok ikke havde brug for at blive vækket af en sprælsk halvdæmon der sov som en mand der løb et maraton. Alligevel - på trods af Razors rolige søvn. Vågnede mennesket alligevel. Razor bemærkede det dog først da Reigns stemme sagde hans navn inde fra stuen. Det var også først der at den varme der før havde ligget ved siden af gik op for ham var væk. Trist men sandt. Han lod øjnene glide op og gloede et øjeblik på mørket under dynen han havde fået skubbet over sig skubbede den væk før han rullede om på ryggen. Gloede mod loftet et par sekunder før han så bare smilede lidt skævt og skubbede sig op at stå.
Et lille bump lød som han hoppede ned fra sengen og trissede hen til døren for at lade blikket falde ud på mennesket der stod - ikke overbevist om at halvdæmonen stadig var her.

" Mh?.. " Sagde han lidt og rodede sig kort lidt i håret før han skævede en smule mod sofaen. Som han jo egentlig burde have ligget på. Men det gjorde han ikke - han ville jo bare gerne være i nærheden af det dumme menneske som stadig ikke huskede, men nu troede. Ugh! Han vidste ikke hvad der var værst. Hvordan skulle han få banket det ind i skalden på ham.
Han lænede sig en smule mod dørkammen før han så skævede lidt mod Django - men rettede blikket tilbage på Reign få øjeblikke senere. Halv i et kropssprog som en hundehvalp der var klar over at den havde gjort en masse forkert, men også med et underspil af en selvsikkerhed der nærmest slog det ydmyg i ham lidt ihjel.
Han fik sig dog endelig rettet op og talt inden mennesket fik muligheden for at sige noget.
" You just seem so sad.. And your heart is beating oddly and your breathing is weird. And makes me.. " han gik i stå et øjeblik mens han ledte efter ordet. Endte dog med at rynke panden en smule før han så bare rystede lidt på hovedet.
" I'm sorry.. " Sagde han så bare og kløede sig kort lidt i nakken før han kort skar lidt en grimasse. Han smuttede så bare hen og satte sig på sofaen.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Reign

avatar

Humør : Maybe I'm right and the world is wrong.
Fag : -
Antal indlæg : 389

IndlægEmne: Re: Worst Christmas ever - Razor    Tors feb 01, 2018 8:42 pm

Ærgerligheden over at have mistet personen med svarene begyndte at brede sig i Reign men nåede ikke særlig langt, før en stemme lød bag ham, og han forskrækket vendte sig med armene fægtede foran sig, "Jesus!" Hans hjerte måtte have sprunget mindst fem slag over i det millisekund, det tog ham at se, at det blot var Razor, der havde sagt noget.
Han stirrede kort på ham, hurtigt blinkende, inden freden igen begyndte at brede sig i hans krop, ligeså stille, og armene fandt på plads nede langs siden. Sikke et chok. Dumme unge med sine dumme, lette fødder.
Reign åbnede munden en anelse for at skælde drengen lidt ud, men han var hurtigere og sagde nogle ting, der snart fik ham på andre tanker. "No, I was just- I'm just a bit uneasy, that's all," sagde han og efterlignede Razors bevægelse ved selv at klø sig i nakken.
"Wait, were you in my room?" spurgte han pludselig med rynkede bryn og blikket nede på drengen men rystede lidt på hovedet og skyndte sig at fortsætte, "no, don't answer that. It doesn't matter."

Reign rømmede sig og glemte i et kort øjeblik, hvad han egentlig var stået op for, samtidig med trætheden atter begyndte at melde sig. Men dér var det igen - spørgsmålet. "I was just wondering about something," han skævede kort ned mod gulvet, inden han lettere forlegent satte sig ved siden af drengen i sofaen. Det var ikke, fordi det var et decideret flovt spørgsmål, men måske en smule underligt. Af alle spørgsmål, han kunne stille, var dette det første, og det kunne sikkert virke dumt for mange.
"I, uh... the Reign you know, is he..." inde i hovedet havde mennesket formået at beskrive det så fint, let og ligetil, men det var sværere end som så at føre de ord fra hjernen og ned til munden. "Was he good?" endte det med at blive til, som blikket vendte tilbage til Razor, spørgende med en snert af nervøsitet gemt i sig. Tilføjede forklarende inden drengen fik lov til at svare, "I mean, I know you can't just place people into tiny boxes of being good or being bad but, you know- was I fundamentally good?"
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 405

IndlægEmne: Re: Worst Christmas ever - Razor    Tors feb 01, 2018 9:06 pm

Han vippede kort lidt med sine fødder som han sad med blikket rettet mod mennesket og ventede på at der nogle mere interessante ord ud af munden på ham. Også selvom han i sidste ende kunne holde sig kørende på Reigns reaktion over at halvdæmonen ikke var så forsvundet som rummet ellers havde vist. Han rettede sig kort lidt op men rynkede så kort panden lidt. " Huh? " Lød det fra ham før han rodede sig en smule i håret, hånden lod han dog bare glide ned i sin nakke før han så lod hovedet glide en smule på skrå.
" Good? " Han overvejede det lidt men nikkede så nogle gange. " Yea.. " Sagde han så og smilet voksede et øjeblik. " Very good - You are a very good person - in any kind of way. Maybe even to good actually. " Sagde han så bare lidt og lod blikket hvile mod Reign et øjeblik.
" Kind, friendly, honest, caring, maybe a little bitter but mostly just really nice.. And handsome.. " Sagde han så lidt med et kort lille trak på den ene skulder, dog også med et lille grin. Han sank kort lidt en klump før han så bare rystede lidt på hovedet. Der var mange ting der pludselig røg rundt i hovedet på halvdæmonen som han sad der med blikket mod Reign - som stillede spørgsmål om sig selv i tredje person.
" You're the same person right? I mean.. Just in a different world? With... a somewhat non existing past. That sucks. " Han rynkede panden en smule før han kort pillede lidt ved sine fingre.

Der var ikke mange andre ting man kunne sige. Razor havde ikke kuren mod hukommelsestab og det nagede ham utrolig meget. Men der var vel ikke så meget andet at gøre end at prøve. Presse Reign lidt - måske meget. Men uden at skubbe ham væk fra sig.
" Is that what woke you up? Wondering if you were good? " Spurgte han så lidt med et kort lille grin. " Just because I'm a psycho dosent mean you had to be.. I still dont get how we managed but we did - and hopefully you'll remember everything and things could be.. somewhat like it were. Maybe not the exact same but... I feel like a stranger right now. " mumlede han så bare lidt mens hans fingre pillede ved halsbåndet om sin hals. Han hadede lidt at han tænkte så meget over det. Men det viste vel egentlig også bare hvor fandens meget Reign betød. Førhen havde han nok bare smuttet videre til det næste underholdende individ i hans tilstedeværelse. Men ikke når tingene kom til Reign. Han var kommet under huden på ham.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Reign

avatar

Humør : Maybe I'm right and the world is wrong.
Fag : -
Antal indlæg : 389

IndlægEmne: Re: Worst Christmas ever - Razor    Lør feb 03, 2018 6:34 pm

Reigns skuldre sænkede sig i en lettet udånding så snart ja'et lød. Selvfølgelig var det et svært spørgsmål, og Razor var trods alt ikke en særlig objektiv kilde. Men han kendte hans gamle jeg, og nu var det det eneste, Reign kunne læne sig op ad, så det var godt nok for nu.
Drengens beskrivelse fik et lille grin frem mellem menneskets læber, og blikket endte kort nede på sofabordets flade. Nu var det svært at bedømme sig selv, men det lød ikke helt forkert i forhold til, hvordan han var nu. Måske var han ikke så langt fra sit gamle før-hukommelsestab jeg alligevel. Hvilket var noget af det, han var mest nervøs for. Måske kom hukommelsen aldrig tilbage, men hvis den gjorde, havde han ikke lyst til at miste den person, han var. Han kunne godt lide sig selv trods sine fejl og mangler.
"I think so. I mean, I hope so," blikket vendte tilbage på drengen, og et lille smil fandt vej til mundvigen, da Razor trods alt virkede til at forstå at sætte sig ind i den dårlige situation bare en smule, "but, yes, it does suck. Big time." Natten havde gjort ham roligere, end han havde været på bilturen, men derfor gjorde det stadig ondt. På et tidspunkt ville det nok blive bedre, men det var svært at regne ud hvornår - det var trods alt ikke et hverdagsproblem.

Reign havde fået sit svar og overvejede at hoppe i seng igen. Men noget trak også i ham for at blive. Det var egentlig meget rart bare at sidde med en anden person, der vidste, man skulle igennem noget svært, og snakke. Eller lade være. Bare sidde. Det betød ikke det store.
Han nåede ikke at finde frem til et konkret svar, før Razor tog beslutningen, da han atter begyndte at tale. "Don't laugh," sagde Reign, trods han ikke selv kunne lade være med at smile af spørgsmålet, der fik det til at lyde endnu dummere, end det i forvejen var.
"Come on, you're not a psyco," stadig smilende så han på drengen, der dog pludselig virkede mere seriøs, og fik fejet smilet væk og sat en masse følelser gang i Reign, der ikke kunne lade være med at få ondt af sin sofapartner. "Well, you kinda are," indrømmede han med et træk på skuldrene og kiggede lidt ned på den gabende chipspose, der stadig afgav en behagelig duft fra sig. Førte blikket over på Razor igen og smilede, "so tell me about yourself. Or- no, wait, let me ask you some questions." Han overvejede det kort og kørte fingrene tilbage gennem det rodede morgenhår - nathår? - inden et ikke særlig gennemtænkt spørgsmål poppede op og blev stilt. Reign ville ikke have, det blev en gennemtrængende intervention men nærmere en måde for ham at finde ud af hvilken slags person, han havde med at gøre og åbenbart havde formået at forelske sig i. "If you won a million pounds what would you buy?"
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 405

IndlægEmne: Re: Worst Christmas ever - Razor    Lør feb 03, 2018 7:05 pm

Han trak bare kort lidt på den ene skulder før et lille smil bredte sig over hans læber. Ikke en psykopat - tja. Det kunne de sikkert diskutere indtil Reign fik sin hukommelse tilbage og det op for ham at Razor måske faktisk også talte sandt på det punkt. Han vippede kort lidt med sin ene fod før han rettede blikket lidt mod Reign og lod hovedet glide lidt på skrå.
" Ask away. " Sagde han så lidt før han så kort overvejede det lidt, han skævede mod chips posen før et lille skævt smil bredte sig over hans læber. " You can have 'em if you want. I've eaten a shit ton already. " Sagde han så bare før han nikkede en smule. Reigns blik havde trods alt søgt mod den pose mere end en gang.
Razors reaktion på Reigns spørgsmål kom med det samme - et halv kejtet fnis og en rysten på hovedet. " Mmm - ofcourse, a money question. " Sagde han så bare lidt før han sendte fyren et skævt smil. Han rettede sig bare lidt op før han trak lidt på den ene skulder. " First of all - a million pounds is like alot right? " Han lod hovedet glide lidt på skrå - før han så et øjeblik efter faktisk oprigtigt overvejede spørgsmålet.

" I would - well hopefully your memory would return by then so you could appreciate this awesome boyfriend, who would give you enough so that you could spend more time me and less time working a job. " Sagde han så lidt mens han nikkede før han så snuppede puden fra sofaen og pillede lidt ved den. " And I would by sled, 'cause that looks hella fun and kids here don't wanna share - and their parents gets mad if you borrow one anyway. " Sagde han så bare lidt og rynkede kort næsen en smule. Han trak så bare lidt på den ene skulder og rettede blikket tilbage mod Reign. " Let me guess - you would save them? And maybe just treat yourself to a nice dinner once or twice? Maybe even let Django have a nice slice of meat from the butcher? " Han kunne ikke helt lade være med kort at puffe lidt drillende til Reign med sin fod.
" Being here kinda makes the whole Humvita dream of yours unrealistic.. " Sagde han så lidt - hvilket var en sætning der gik lidt op for Razor faktisk var en god ting. Ingen chance for at Reign ville stikke af til en menneske by. Smilet om hans læber voksede et øjeblik - kun lige indtil det gik op for ham igen at fyren jo sådan set stadig ikke huskede ham. Så hvad betød det egentlig om der var sådan en drøm i fremtiden?
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Reign

avatar

Humør : Maybe I'm right and the world is wrong.
Fag : -
Antal indlæg : 389

IndlægEmne: Re: Worst Christmas ever - Razor    Søn feb 04, 2018 12:09 am

Reign rystede blot på hovedet af det venlige tilbud. Trods den milde julesult - og en eventuel begyndende morgenmadssult - var begyndt at melde sig, var der ingen grund til at spise sig tyk midt om natten, når man alligevel havde tænkt sig at hoppe i seng igen. Hvornår det så lige end ville være. Lige nu nød han egentlig bare at snakke med nogen i stedet for at ligge i sin egen stilhed.
Han sukkede lavmældt ud af den dømmende kommentar til sit spørgsmål. Som om der ikke fandtes penge det sted, de kom fra, og som om Razor ikke var lige så glad for dem, som alle andre var - det var svært at tro på. "Heck of a lot. You could buy a million packs of gum with it," svarede han med et lille smil ved tanken om at have en million pakker tyggegummier liggende i skabet. Så ville der i hvert fald være nok til en livstid eller to.
Men det var ikke ligefrem snak om tyggegummi, der forlod drengens mund. Faktisk var det langt mere uventet og fik Reigns blik til at hænge på ham, imponeret og overrasket.

I tvivl om hvad Razor snakkede om i forhold til en drøm, svarede mennesket ikke men spurgte i stedet, "are you serious? You would give me most of the money?" Det var svært at sige, om Razor bare spillede dum, eller om han oprigtigt var så investeret i Reign, at han faktisk ville give ham penge nok til at kunne have et godt og ubekymret liv økonomimæssigt. Hvis han for alvor talte sandt, var der noget helt utroligt smukt over det. Reign havde da personer i sit liv udover sine forældre, som han holdte utroligt meget af, men i sådan en grad? Næppe. Og det gjorde ham ærlig talt lidt varm indeni over, at der var en mulighed for, at hans gamle jeg havde det. Han ville elske at være så tæt knyttet med en person.
"Anyway," mennesket rømmede sig og forsøgte at fortsætte, inden det blev for rørstrømsk. Tænkte over det næste spørgsmål og sørgede selvfølgelig for, at det denne gang ikke handlede om penge. "Okay, I got one," rettede sig lidt op og var måske en anelse mere investeret i sin lille leg, end han havde regnet med, "what are you scared of?" Razor virkede ikke som en person med mange frygter af, hvad Reign indtil videre havde oplevet, så dette spørgsmål gjorde ham ekstra nysgerrig efter svaret.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 405

IndlægEmne: Re: Worst Christmas ever - Razor    Søn feb 04, 2018 12:43 am

" Gum? Thats sounds disgusting.. " Sagde han så bare med et lille halv skævt smil før han rystede lidt på hovedet. Om det var meningen det skulle sætte mængden af penge i perspektiv for halvdæmonen vidste han ikke - for han viden omkring en simpelt ting som tyggegummi var så minimal at han ærligt ikke rigtig vidste hvad der var.
Hans blik hvilede mod Reign før han så bare nikkede lidt. " Sure - it's like I'm living a life of someone who actually needs money. Food is free and I dont pay rent anywhere, sooo.. " Han smilede så bare kort lidt skævt. Fordi de to ting var de eneste ting der egentlig blev brugt penge på i andres verden. Sikkert ikke - penge virkede til at være noget folk gik meget op, kastede med til højre og ventre. Razor havde selv brugt penge ja - også mens han havde været her. Men det var mest hvad han havde fundet eller hvad sjæle der mente han havde brug for dem havde stukket efter ham. Det var alligevel unødvendige ting han havde brugt dem på så hvorfor ikke?

Han satte sig i skrædderstilling og ventede på menneskets næste spørgsmål. Et spørgsmål Razor troede han kendte svaret på og skulle uden tøven til at svare. Men gik lidt i stå, som hans blik flakkede lidt rundt på mennesket foran sig. Han bed sig kort lidt i læben og langsomt trak tiden ud, som spørgsmålet faktisk blev mere og mere kompliceret i hovedet på ham. Sværere og sværere at finde hoved og hale i. Han endte til sidst bare med at trække lidt på den ene skulder. " This.. " Sagde han så lidt og pillede igen lidt ved puden før han lagde den fra sig og rykkede sig hen så han kunne læne sig lidt mere mod ryglænet af sofaen.
" Loosing you.. " Han nikkede kort en smule før han så bare skævede lidt rundt i rummet. " I guess - you're kinda the only weak point in my life. Before you there was more or less no meaning to anything. But then feelings started to happen and I became moosh. I'm not surpriced. Considering everything - I mean.. Maybe not, you're not dead, I guess thats better than.. whatever. " Han rynkede næsen en smule før han så bare rettede sig lidt op. Hans blik var rettet mod Reign et øjeblik før han så kort overvejede det lidt.
" Can I ask you a question too? " Spurgte han så bare lidt og lod hovedet glide på skrå. Uden egentlig at give mennesket længe til at svare kom spørgsmålet lige meget hvad. Det var vel kun fair. " Are you happy? I mean - Yesterday, before everything - did you have a happy life? " Spurgte han så.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Reign

avatar

Humør : Maybe I'm right and the world is wrong.
Fag : -
Antal indlæg : 389

IndlægEmne: Re: Worst Christmas ever - Razor    Søn feb 04, 2018 1:21 am

Reign mærkede sit hjerte krumme sig sammen af svaret og skulle anstrenge sig for ikke at lægge hånden op til brystet for at sikre sig, at det stadig slog rigtigt. Razor sagde alle de rigtige - og alligevel meget forkerte - ting, og det var svært ikke længere at tro på deres følelser for hinanden, trods Reigns var forsvundet. Slettet.
Kunne ikke engang kommentere på det, sige noget, men var blot stille, efter knægten havde lukket sine følelser ud.
Reign nåede ikke at acceptere det næste spørgsmål, før det blev stillet og ligesom Razor var Reign klar med et flygtigt svar men tøvede alligevel. Han ville ikke såre drengen men heller ikke lyve. Det bedste ville nok være at kunne sige sandheden på en pæn måde, der ikke ville gøre alt for ondt. "Yeah, I was," svarede han til sidst, selvom han havde på fornemmelsen, Razor fiskede efter det modsatte svar, "or, I mean... I was content with being who I was. 'Til I realised It's not who I am at all."
Nu var det menneskets tur til at pille, dog ikke ved en pude men ved sine egne løse natbukser. Sad lidt i stilhed, overvejede om han nu havde sagt noget helt forkert men nåede frem til, at det i sidste ende nok havde været bedst sådan.
Da blikket vendte tilbage på Razor, var det med en dyb beklagelighed i sig "I'm sorry I don't remember you. I can't even imagine what it feels like to have someone you care about just forget about you. I..." Reign endte med at se ned i bukserne igen og atter lade fingrene glide igennem håret. Han vidste, der ikke var noget at undskylde for fra hans side men følte alligevel, det var en nødvendighed. Stakkels Razor. Godt nok stod han selv i en forfærdelig situation, men Razor måtte have det omtrent lige så dårligt med det hele.
"Is there anything I can do for you?" lød det som blikket vendte tilbage på sin sidemand. En tydelig medlidenhed strømmede ud af mennesket, selv i mørket, "honestly, I'd do almost anything to make you feel better. I'll give you that hug? Or I'll say something the old Reign would? Really, if you want anything, don't hold back - just tell me." Det virkede måske mærkeligt, han var villig til at gøre så meget for en fremmed, men Razors tone og blik ramte oprigtigt alle Reigns ømme punkter og fik beskyttelsesinstinktet op i ham.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 405

IndlægEmne: Re: Worst Christmas ever - Razor    Søn feb 04, 2018 11:15 am

Han havde ikke dårlig samvittighed. Burde han? Sådan som han var kommet rendende og kastet ting i hovedet på Reign der havde slået ham ud af en dagligdag fyren tydeligvis havde været glad for. Selv hvis man burde være glad på menneskets vegne så var Razor altså egoistisk nok til at mene at det var helt forkert. Man kunne ikke være glad på en løgn.
Razor rystede lidt på hovedet. Uden egentlig at vide hvorfor - måske en form for måde at sige at Reign ikke skulle undskylde. Hukommelsestab var vel ikke noget man bad om selv. Razor havde ikke selv bedt om det dengang han havde det. Heldigvis var hans hukommelse kommet tilbage ret hurtigt. Men selvfølgelig - det at spise svampe var måske heller ikke noget alle uden tøven bare lige stoppede i hovedet.
Han sendte bare Reign et lille smil før han trak lidt på den ene skulder. " It's not like someone you did to yourself right? Which make it - not your fault. " Sagde han så lidt før han kort bed sig en smule i læben. Lige meget hvor grumt det føles - så kunne han vel ikke kaste skylden på Reign. Han rykkede kort lidt på sig, kun for at sætte sig på en anden måde.
" To be honest - I don't know what the old Reign would do. We would probably hug. " Sagde han så lidt før han nikkede en smule. Det var lidt en hips om haps. Enten det eller ende i en diskussion. Det sidste ville han gerne undgå. " But.. If you'll let me sleep next to you that would be awesome. " Han nikkede lidt og lod blikket flakke hen på Reign igen. " I promise to stay on one side of the bed. Its just.. " han fugtede kort sine læber før han rettede sig lidt op.
" Well.. Your scent calms me down when I sleep. " Et kort lille halv kejtet smil fandt sin vej til hans læber før han rodede sig lidt i håret.

" And we need to find a way for you to get your memories back. There must be something you can do to make it come back. I mean, you cant just delete something like that forever right? How did you lose them in the first place? Maybe we could like.. do that, but the opposite? " han kneb kort øjnene lidt sammen. Det lød ikke helt dumt. Men selvfølgelig krævede det at han vidste hvordan det var sket i første omgang. Måske hans forældre vidste det, siden de nu tydeligvis kendte til sandheden.
Razor forsøgte måske i sidste ende også bare at holde håbet oppe - og bruge det som et emne der trak hans fokus væk fra den tunge følelse han havde hængende i brystet. Noget der med for meget opmærksomhed meget hurtigt kunne blive en klump i halsen og vand i øjnene. Det skulle ikke ske.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Reign

avatar

Humør : Maybe I'm right and the world is wrong.
Fag : -
Antal indlæg : 389

IndlægEmne: Re: Worst Christmas ever - Razor    Søn feb 04, 2018 8:20 pm

"I'll look into it," lovede Reign og havde også i sinde at holde det, da det trods alt ikke kun var Razor, der var interesseret i disse gamle minder. Om han i sidste ende ville følge det hele vejen igennem, gøre alt for at få hukommelsen tilbage - det kunne han ikke sige endnu. Var ærlig talt stadig i tvivl om hvor præcis, han stod.
"But for now, let's get some sleep, okay?" Reign droppede sin lille spørgeleg for nu. Hvis det at kunne sove ved siden af ham kunne hjælpe Razor med at få det bedre, var det sådan, det skulle blive - uanset hvor sært det end lød, at det var på grund af hans duft. Måske var det en ting, de havde sammen, hvad vidste han? Han sendte drengen et forsøg på et opmuntrende smil, "you can sleep next to me, it's fine. Come on."

Mennesket klappede Razor en enkelt gang på skulderen, inden han rejste sig og greb dynen i sine arme. "Don't hestitate to wake me up if I start snoring. It happens," blev der drilsk tilføjet på vej ind på værelset. Dynen blev lagt på madrassen, og Reign fulgte snart med. Og selvom det føltes en anelse mærkeligt at dele sin seng med Razor, gjorde den begyndende træthed det let at falde i søvn i en fart alligevel. Så mange ting var sket på én dag - sådan noget drænede både krop og sind og kunne kun kureres med en god, lang omgang søvn.
"Goodnight, Razor. Try to get some sleep," nåede Reign at få ud i et gab efter at have puttet sig godt ned under sin egen dynes varme. Afbrød sin rejse ind i drømmelandet ved kort at vende sig om mod Razor, trods det var svært at se ham i værelsets mørke, "and don't worry, okay? We'll fix this." Nikkede en smule, mest for at overbevise sig selv om sandheden ved sine egne ord, og drejede sig på plads igen for så at falde i en søvn - denne gang langt dybere og bedre end den førhenværende.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 405

IndlægEmne: Re: Worst Christmas ever - Razor    Søn feb 04, 2018 8:43 pm

Han nikkede et par gange. Det var et svar der var til at arbejde med. Han ønskede selvfølgelig at tingene gik ekstremt meget hurtigere. Men det kunne de selvfølgelig ikke. At Reign troede på det og faktisk var interesseret i det - var nok i sidste ende mere end han kunne have ønsket. Han kunne stadig have ment at Razor var en stalker der talte i tåger. Men nej.
Han vippede kort lidt med sin ene fod før et lille smil bredte sig over hans læber. " Yup.. Sleeps sounds great. " Sagde han hurtigt med et lille nik. Faktisk lød det pludselig som en ting han faktisk gerne ville - på trods af den evige rastløshed - så var retten til at sove ved siden af Reign mere fristende end at tælle får og i sidste ende vidste han at det ville betyde en god nats søvn. Det plejede det hvert fald når han lå ved siden af ham. Bedre end ellers.

Han kom på benene og smuttede med ind i soveværelset. Det tog ham ikke mange øjeblikke før han var kravlet ind under dynen og havde puttet sig godt og grundigt. Også selvom det blev under en anden dyne, så var det stadig tæt på hans menneske - og det var jo det vigtigste.
" Night night.. " Sagde han lidt med et lille smil - dog med blikket rettet lidt mod Reign, før han så endelig lukkede øjnene. Han nikkede kun en enkelt gang til det sidste Reign sagde og var stille et stykke tid. Nok langt længere end normalt var når man havde et svar der skulle ud.
" ..Thanks " Fik han endelig sagt. Sikkert fordi det var noget han sjældent sagde og det faktum at det var et oprigtigt tak. Well - det tog bare tid. Han bed sig kort lidt i læben før han kort lidt tog en halv dyb indånding. Et lille smil fandt vejen frem over hans læber - før han så forsøgte at falde i søvn. En ting der ikke krævede alverdens metoder længere. Faktisk gik der ikke længe før han blev trukket ind i søvnen og fik lov at sove. Der var ikke en masse tanker der forstyrrede og hev ham tilbage - nope. Han fik lov at sove. Det var rart.
Også selvom det nok i sidste ende ville være Reign der skulle skubbe til Razor hvis han blev ulidelig at sove sammen med. For der var heller ikke længere en lille stemme i hans hoved der sagde han skulle ligge stille. Eller tie stille - en snorken fra Reign ville være et minimalt problem hvis man vidste hvad man gik indtil ved at sove ved siden af halvdæmonen. - Også selvom det nok for det meste bare var en lidt klæbrig og krævende putte session han ubevidst i sin søvn forsøgte at snøvle sig indtil. Bare lidt - det at holde sig på en side af sengen var umuligt, medmindre det galt hvis man snakkede om Reigns side af sengen.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Reign

avatar

Humør : Maybe I'm right and the world is wrong.
Fag : -
Antal indlæg : 389

IndlægEmne: Re: Worst Christmas ever - Razor    Søn feb 04, 2018 9:22 pm

Reign drømte ikke mere den nat, hvilket resulterede i en rar, rolig og ikke mindst nyttig søvn. Oveni var det jo en af de få dage, han havde, hvor han ikke behøvede at blive vækket af et larmende vækkeur men i stedet vågne helt af sig selv. Og det gjorde han så. Åbnede langsomt øjnene på klem og skævede op mod de tynde, hvide gardiner, der lod solskinnet skinne en anelse igennem, og overvejede hvad klokken mon var. Hans mobil var blevet slukket igår pga. de konstante indkomne opkald og sms'er fra sine forældre, så den var ikke til megen hjælp nu. Gad ikke at tænde den med det samme, fordi han vidste, den ville brumme fra nu af og til påske.
Han huskede pludselig sin gæst og vendte blikket langt nok rundt til at tjekke op på, om Razor stadig lå der. Det gjorde han - stille og fredfyldt med kun den blide lyd af vejrtrækningen. En af de typer, der så søde ud, når de sov. Der var mange, der bare lignede idioter med vidt åben mund og savl hængende ned af mundvigen. Det var næsten, så man mistede appetitten.

Nu Reign tænkte over det, beklagede hans mave sig en smule. En del, faktisk. Han kunne æde et helt franskbrød, føltes det som om. Desværre var der stort set intet mad i huset - han plejede at blive så propfyldt hos sine forældre i julen, at det virkede unødvendigt. Men nu var det et problem. Mon der var noget, der havde åbent nu? Måske et lillebitte supermarked?
Han rejste sig så stille som muligt fra den knirkende seng for ikke at vække sin sengepartner og skiftede til et par lysegrå joggingbukser samt smed en sort sweatshirt henover t-shirten. Skævede flere gange hen mod Razor og bed sig i læben, når han alligevel kom til at lave en forstyrrende lyd.
Reign skrev en hurtig seddel, der blev lagt på sengebordet, 'Went to buy breakfast', inden han smed jakke, halstørklæde og sko på og begav sig ud i verdenen for at finde morgenmad.

Heldigvis var der steder, der var åbne. De var godt nok proppede med mennesker, der allesammen skulle have det samme som Reign, men de var åbne. Han tog den første og bedste butik og overvejede kort blot at tage et brød og lidt marmelade, inden han besluttede, at det var okay at forkæle sig selv lidt. Det var første juledag, og han havde haft en værre lortejuleaften - lidt forkælelse var fortjent. Så han fyldte et par poser med alskens ting fra bageren - croissanter, snegle, wienerbrød, scones og endda et par muffins med chokoladestykker i. Forlod butikken med et smil på læben og en lettere pengepung.
Der var ikke gået mere end en god halv time fra, da Reign havde forladt lejligheden, og til han stod i køkkenentréen igen, igang med at få overtøjet hængt tilbage i skabet, hvor det hørte til.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 405

IndlægEmne: Re: Worst Christmas ever - Razor    Søn feb 04, 2018 9:50 pm

Razor havde sovet fantastisk - og ærlig talt var det muligt at han ville kunne blive ved med at sove sådan hvis ingen vækkede ham. Som en sten, forevigt. Under en varm dyne i en ufattelig blød seng. Nogle goder var der vel ved at komme til en anden verden. Sengene var bedre og for at være ærlig - så havde han indtil nu smagt mad som nærmest gjorde en helt afhængig. Det var farligt men så forfærdeligt lækkert. Desuden var der altid varmt når man var indenfor - selv gulve gav varme i visse boligere. Utroligt. Og alligevel var sengene de bedste. Ingen mærkelige buler så man vågnede op med unødvendige blå mærker. Nej bare rart.
Han bemærkede ikke at mennesket smuttede - først efter en god sjat tid opfangede hans sanser at der ikke længere var en varme ved siden af i sengen og duften af menneske var forsvundet. Sikkert fordi han nok i længden havde sovet mere end rigeligt, men også fordi han vel per instinkt aldrig var så langt væk fra omverdenen at sådanne ting ikke ville vække ham. Og alligevel havde han ikke hørt da han var gået? Nogle gange stillede han også selv spørgsmålstegn ved sin eksistens.

Han lå et øjeblik og stirrede på den tomme plads i sengen ved siden af sig før han skævede lidt rundt i rummet. Kort efter blev det til et alt for langt gab og en sammen krølning af sin krop under dynen, kun for at strække sig helt ud og fylde lidt for meget. Det var først derefter han satte sig op og lod blikket tage hele turen rundt i soveværelset - lyttede om han kunne høre Reign andre steder i lejligheden. Men nope - der var enormt stille. Underligt. Han ville vel ikke smutte på arbejde med en 'fremmed' i sin lejlighed? Eller ville han. Razor blev pludselig i tvivl. Han rettede sig kort lidt op og rodede sig lidt i håret, dog voksede smilet om hans læber et øjeblik før han så bare rejste sig og greb fat om dynerne - hoppede ned fra sengen og luntede ind i stuen.
" Prepare for the most cozy moment in all of time! " Sagde han hurtigt og kastede dynerne på sofaen, kun for kort efter at ligge dem rigtigt. Han satte sig og trak derefter begge dyner op omkring sig - super rart. Han skævede så bare lidt mod fjernsynet, men endte med at snuppe chips posen. Smed den dog på bordet et par sekunder efter og kom på benene og smuttede tilbage til soveværelset - kun for at snuppe den seddel han før havde set ud af øjenkrogen. Han gloede et øjeblik på den men tog den så bare med ind i stuen igen og placerede den på bordet foran sig. Så kunne han studere den - kun fordi han stadig var i tvivl om hvordan fjernsyn fungere og det at læse teksten på den lille lap papir i sidste ende ville give mere nyttig viden end fjernsynet. Han vippede kort lidt med sin ene fod men rettede så blikket ud mod Reign da døren til lejligheden gik op.
" Hey!.. Or... Good morning-ish " Sagde han hurtigt med et lille smil og vendte sig lidt i sofaen så han kunne sidde med blikket bare lidt mere rettet mod Reign. Han lod kort blikket glide over mennesket - overvejende.
" Where did you go? " Spurgte han så bare og lod hovedet glide på skrå.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Reign

avatar

Humør : Maybe I'm right and the world is wrong.
Fag : -
Antal indlæg : 389

IndlægEmne: Re: Worst Christmas ever - Razor    Man feb 05, 2018 10:05 pm

"Hey," sagde Reign, i færd med at stille skoene tilbage på den lille bakke ved indgangen, og så ind mod Razor i stuen, der tydeligvis havde fået trukket sig op af sengen, mens han havde været ude.
"I bought breakfast. You didn't see my note?" spurgte han på vej inde i stuen, hvor han hævede øjenbrynet af det lidt for hyggelige syn, der ramte hans blik. Razor sad godt pakket ind i begge dyner, og Django havde selvfølgelig møvet sig op på sofaen med ham. Nå, men man ønskede vel altid, ens gæster havde det behageligt, og det kunne man uden tvivl beskylde Razor for lige nu.
"Looks cozy," pointerede mennesket med en mild rysten på hovedet, som han lagde poserne på sofabordet og snuppede et par tallerkener til dem også, "did you sleep well? Some complain my bed's too soft." Han satte sig på den anden side af Django og begyndte at pakke tingene ud, så det var nemmere at tage for sig at retterne, hvilket i den grad også blev gjort. Fortrød måske sit valg en smule, men hvis det nu var en blandet morgenmadsfrokost, så var det vel okay - ikke?

"By the way, I was wondering about something," Reign tyggede af munden og tørrede lidt chokolade af mundvigen, inden han med blikket hvilende på Razor fortsatte, "where do you live? I mean, you're from another dimension - it couldn't exactly have been easy for you, finding a place here."
Han havde stadig læssevis af spørgsmål til Razor - personlige som dumme, han kun ville have svar på pga. sin egen nysgerrighed. Men de måtte vente, de praktiske spørgsmål blev nødt til at komme i første række.
Hunden var for doven til at sætte sig op fra sin behagelige plads, lænende op af Razor, men det stoppede den ikke fra de konstante tiggende øjne, hver gang nogen tog en bid.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 405

IndlægEmne: Re: Worst Christmas ever - Razor    Man feb 05, 2018 10:36 pm

" The note.. " Han skævede kort mod den lille note han havde snuppet fra bordet inde i soveværelset. " Oh - well yes, but I can't read sooo.. " Sagde han så bare med et kort lille træk på den ene skulder. Han rettede kort efter bare opmærksomheden mod Reign igen da han kom i tanke om hvad det vigtige var et øjeblik - han havde jo taget mad med. Smilet om halvdæmonens læber voksede yderligere før han nikkede - og nikkede lidt igen.
" Really cozy.. mmhmm.. " Han bed sig kort i læben men rettede så blikket mod hvad Reign fik pakket ud. Det både duftede og så faktisk også overraskende lækkert ud. Noget af det lignede noget han havde smagt ved bageren før. Men for at være ærlig så havde han lidt glemt det. Måske med vilje? Så man kunne få første smagning igen og igen.
" Uh uh! Your bed is amazing.. Incredible soft, yes! But - those who says it to soft? They probably didn't live nine hundred years ago where beds weren't that comfy.. " Sagde han så bare med et lille grin før han snuppede hvad han synes så mest lækkert ud og tog en bid. Hans blik drejede sig kort mod Django før han med tungen fjernede en krumme i sin mundvig. " Sooo is he allowed a little taste? " Spurgte han så lidt og skævede lidt efter mod Reign. Det ville næsten være synd ikke at lade Django smage - det smagte jo fantastisk.

Razor gav sig god tid til at tygge af munden - selvom Reign nok ventede på et svar på det han spurgte om. " Well... " starede han før han kort overvejede det lidt. Han trak så bare kort lidt på den ene skulder. " There's alot of empty houses around the city you know.. I don't really have - one specifik place, I just kinda - find whatever when I need to sleep. " Sagde han så bare med et lille smil før han tog endnu en bid - kun for at tilføje mere. " Or! crash on people couch! " ucharmerende med munden fyldt af bageriet goder. Han smilede bare lidt skævt før han lænede sig en smule tilbage. Snuppede dog tallerknen kort efter og holdt under så han ikke endte med at krumme ud i hele sofaen. Nogle manere havde han da.
" Dont worry tho' that is kinda what I prefer - I'm not good at staying one place to long. " Sagde han så lidt og rystede en smule på hovedet. Selvom en fast base var rar. Det vidste han jo egentlig godt. Men livet i det uvisse kunne han jo også godt lide. Det var spændende. Det skete sjældent at der ikke var tag over hovedet når han endelig besluttede sig for at sove.
" How was your night sleep? I didn't wake you did I? " Han kneb kort øjnene lidt sammen og lod blikket hvile mod Reign.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Reign

avatar

Humør : Maybe I'm right and the world is wrong.
Fag : -
Antal indlæg : 389

IndlægEmne: Re: Worst Christmas ever - Razor    Fre feb 09, 2018 11:17 pm

Reign glippede lidt med øjnene, da Razor pointerede, han ikke kunne læse, og fik en brændende lyst til at spørge, om han selv havde kunnet læse tilbage i den anden dimension. Det gjorde lidt ondt at tænke på en Reign, der ikke kunne læse - han elskede at læse, nød det mere end både videospil og madlavning. At læse var en helt speciel ting for ham. Men han ville ikke spørge nu. Praktisk først, praktisk først, måtte han huske sig selv på.
En ny information dukkede op. Ikke at senge var det, mennesket var mest nysgerrig efter, men det gav vel et lille indblik i verdenen på den anden side. Dårlige senge. Folk kunne ikke læse. Det virkede ikke som et særlig godt sted, og trods han stadig var rasende på sine forældre, kunne han ikke bebrejde dem at ville væk.

Reign skævede kort ned mod hunden, da Razor ikke virkede til at kunne modstå de store, brune øjne. Det var heller ikke let, det måtte han indrømme. "Just a small bite," mumlede han og klappede hunden lidt på hovedet, "no chocolate, though, that stuff kill dogs."
Han færdiggjorde sin chokoladefyldte croissant og gned fingrene over tallerkenen for at fjerne de sidste krummer, mens drengen svarede. "Hmm, m'kay," stillede tallerkenen fra sig et øjeblik for at slå mave, inden han gik i krig med det næste lækre stykke bagværk, og vendte blikket tilbage på Razor, "you're welcome to crash on my couch for a couple of days if you need it. Anytime." Smilede mildt og nævnte ikke, at den tid, han havde tilbage i sin lejlighed, var ved at svinde ud. Han havde regnet på det, og der var ikke penge nok til mere end et par måneder, og det var kun, hvis han virkelig sparede - hvilket indtil videre ikke gik særlig godt. Stadigvæk, Razor skulle ikke sove et eller andet mærkeligt sted, hvor folk kunne gøre ham fortræd. Han var Reigns billet til så mange ting - ting han ikke var klar over præcis, hvad var, men som han vidste var vigtige for fremtiden.

"Not at all," smilet bredte sig en anelse, og Reign tog en af de to muffins op til sig, "you're either a really quiet sleeper or I was just dead tired. A bit of both, maybe."
Uden at lade smilet forsvinde helt, så mennesket hen mod reolen ved siden af fladskærmsfjernsynet, hen på den bog, han var så godt igang med. Tæt på at være færdig faktisk. Tankerne om ikke at kunne læse havde gjort ham i læsehumør - desuden var det den perfekte måde at slappe lidt af på, nu når det ikke var muligt at sove mere. Men han kunne ikke læse, ikke nu. Ikke med en gæst i huset, det ville være uforskammet. Desuden var der stadig ubesvarede spørgsmål, og de kunne ikke blive ved med at trækkes ud.
"Why did it took you so long to get here?" spurgte han pludselig, som blikket fandt tilbage på Razor, og trak en anelse på skulderen, "I know I asked you that already but that was before I believed in what you said and... well, you didn't really give me an answer." Måske ikke et helt praktisk spørgsmål men en måde for Reign at dykke ned i deres forhenværende forhold en smule, hvilket vel også var en slags research, der skulle laves, hvis puslespilsbrikkerne for alvor skulle falde på plads.
"My parents told me we left for this world a year and a half ago and yet you just got here," forklarede han og kunne ikke skjule en snert af bebrejdelse i stemmen. Egentlig var han ligeglad, men nu havde han trods alt fået at vide, at han havde været villig til at lade sine forældre forlade sig for denne dreng, som ikke virkede halvt så interesseret i Reign, som han var i ham. Eller havde været. Måske. Med mindre han havde misforstået det hele.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 405

IndlægEmne: Re: Worst Christmas ever - Razor    Lør feb 10, 2018 12:20 am

Django fik en lille bid - heldigvis var der ikke rigtig chokolade i det Razor mæskede sig i på nuværende tidspunkt, så det ville ikke blive Djangos død at halvdæmonen lod ham smage. Han vippede kort lidt med sin ene fod før han så bare rettede sit fokus en smule tilbage mod Reign et øjeblik efter.
" Really? " Spurgte han så bare lidt og lod hovedet glide en smule på skrå. Et eller andet sted virkede det underligt at det var noget mennesket tilbød - på den anden side rimelig forudsigeligt, men så alligevel slet ikke. Reign var en mærkelig en så i sidste ende var han alt for svær at tyde til at kunne forestille sig sådan et tilbud dukke op. Men han havde ikke noget imod at crashe her et lille stykke tid - om det så bare var et par dage. Det ville også give ham muligheden for at prøve mere at få mennesket til at kunne huske. Om ikke andet så bare have tag over hovedet og være i selskab med en han vidste ville fodre ham fordi han nok ville glemme det selv.
Han snuppede endnu et stykke af det bagværk Reign havde bragt med tilbage. Han rettede sig så bare kort lidt op efter at 'sove emnet' hurtigt blev skiftet ud af noget andet. Noget Razor mindes at have hørt fra mennesket før. Og sandt nok, som Reign sagde var det et spørgsmål han allerede havde spurgt om før.

" Um.. " Sagde han så bare lidt og gumlede lidt på den scone han havde fået fingrene i. Det var egentlig ikke fordi der var meget at tænke over ved svaret. Det var rimelig lige til - eller var det? Det var altid kompliceret når det kom til at eksistere og være hvor man burde være på de rette tidspunkter. " To make a short story long - and maybe a bit confussing. " Sagde han så bare lidt før han tyggede af munden.

" I seached for you for quite some time untill I finally figured out that you weren't anywhere to be found back in the underworld. Then I had this short - maybe long period of time trapped in panic. And I wanted to find Selene, 'cause at that time she had just what I needed to cope..I guess.. She was gone too - and the same with Tatia - so I guess I just kinda.. " han holdt en pause og lod blikket hvile mod Reign et øjeblik. " I guess I just went back to.. Working and... Umm, without any details - being everything I know you kinda hate, for a while. And then I figured out a way to get here, when I finally snapped out of that little bubble. " Han nikkede så bare lidt før et lille skævt smil fandt vejen frem over hans læber. " Times fly when you try not to exist.. " Han nikkede kort lidt igen før han lod blikket falde på Django. " And now I'm here.. Where Selene was the one who found me, and then I found you - and I know Tatia is here too - so I guess.. Everything is actually not that bad. Except you dont know me at all - and that kinda drags everything back to zero. " Han rodede sig kort lidt i håret før han tog endnu en bid men lod så kort blikket flakke lidt rundt i rummet. Og for at være ærlig var han ikke helt sikker på det var sådan det hele var foregået. Tingene havde været kaos i hans hoved og det at trække sig selv tilbage til virkeligheden havde været svært. Dæmonen havde længe fået lov at tære på blodlysten i ham.
" This is good - what is it? " Spurgte han så bare og balancerede sin scone på en enkelt finger et øjeblik. Selvfølgelig med et lille smil om læberne.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Reign

avatar

Humør : Maybe I'm right and the world is wrong.
Fag : -
Antal indlæg : 389

IndlægEmne: Re: Worst Christmas ever - Razor    Lør feb 10, 2018 1:14 am

Reign lyttede uden at afbryde og fjernede ikke på noget tidspunkt blikket fra Razor. Det var egentlig ligegyldigt, om begrundelsen var god eller ej - skepsissen omkring de to forsvandt ikke uanset hvad - men bare det, at knægten havde et svar, der rundede i andet end blot et skuldertræk, var tilfredsstillende.
Til gengæld fik noget andet Reigns opmærksomhed revet til sig. Selene. Tatia. Han kendte ikke de mennesker, men derfor var det stadig interessant, at der var kommet flere hertil fra den anden dimension. Flere der kunne hjælpe ham til at forstå måske. Eller blot forvirre endnu mere.
"Hey, at least I believe you now," lød det opmuntrende fra Reign, da han var sikker på, Razor havde talt færdig, "so that's cool." Egentlig var 'cool' ikke det rigtige ord. Han kunne bedre lide det, da knægten blot virkede som en særling, og hans liv ikke var blevet afsløret som en løgn. Selvfølgelig var sandheden det rigtige, i terorien, men behøvede den virkelig at være så brutal?

Reigns tænksomme blik forsvandt og blev erstattet af et lille smil af spørgsmålet, "it's a scone." Droppede meget hurtig nogen former for overraskelse over, at Razor ikke kendte til et af Englands mest velkendte madvarer overhovedet - selvfølgelig gjorde han ikke det. Og der var endnu en dårlig ting at skrive på listen over underworld; ingen scones.
"Taste this," han rykkede sig lidt frem i sofaen for at tage den anden croissant og plante den på drengens tallerken, "if you haven't had a croissant before you really gotta try it. It's like heaven in your mouth." Smilet blev lidt bredere, og Reign trak fødderne op foran sig på sofaen.
Han gav Razor tid til at smage - sådan noget måtte ikke afbrydes - inden en lavmælt tømmen lød, og han fortsatte sin spørgen, "could you tell me a bit about that place? The underworld. What's it like?" Hans forældre havde ikke fået det til at lyde som et dårligt sted men havde blot sagt, de nærede et ønske om, at denne nye verden var endnu mere fantastisk. Men ærlig talt var Reign ikke begejstret - måske Razor ville kunne ændre dette.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 405

IndlægEmne: Re: Worst Christmas ever - Razor    Lør feb 10, 2018 9:21 am

Razor kunne ikke helt lade være med at grine lidt. Det var jo sandt - det var ret cool, at Reign i det mindste troede på alt det Razor lukkede ud af sin mund. Når man satte ting i perspektiv virkede det hele også meget mærkeligt og det ville vel egentlig ikke undre nogle at man ikke troede på ting som det.
" A scone.. Odd word. " Sagde han så lidt og kneb kort øjnene lidt sammen. Men det smagte jo godt - så om det hed noget mærkeligt var egentligt lidt lige gyldigt. Skævede så lidt mod den coissant Reign plantede på hans tallerken, og et øjeblik efter snuppede han den. Han rynkede dog kort panden en smule og skævede lidt mod Reign, så tilbage på bagværket også mod Reign igen. " Heaven in your mouth? You're setting the expectations pretty high you know.. " Sagde han så bare med et lille grin før han trak lidt på den ene skulder og tog en bid. Og dog - det var en bid der nærmest forsvandt i hans mund. Men på en god måde selvfølgelig. Han tog bare kort efter endnu en bid. Man måtte vel være en god dommer og være sikker på at det var så fantastisk. Også selvom han lige skulle til at tage en tredje bid. Det måtte være tegn nok til at han synes det smagte godt. Han skævede så lidt mod Reign.
" Okay I'll give you that - it's pretty amazing. " Sagde han så bare med et lille grin. Han burde efterhånden være mædt. Men når det kom til lækkert mad som dette var han jo nærmest ustoppelig.

Han vippede kort hovedet en smule til den ene side før han rynkede næsen en smule. Hvordan kunne man fortælle om underworld? Han lod blikket hvile lidt mod mennesket et øjeblik før han så bare kort trak lidt på den ene skulder. " It's.. I don't know. Umm - nothing like this place. I thought baked goods were good there, but this is incredible. You have televisions with pictures moving around just like real life, with actual people.. If you were in the underworld you would have to be like pretty darn rich to get a picture painted of you. Or just be a wanted criminal - then you might get your face out there too. " Sagde han så bare lidt med et lille grin.
" The money is odd - I mean, you pay for stuff with paper? " Et lille grin forlod hans læber før han snuppede endnu en bid af den croissant der var somewhat afhængighed krævende. Han vippede kort lidt med sin ene fod mens han tyggede af munden. " But overall.. Underworld is a place ruled by dark creatures. We lived in the place called Doomsville, or.. sort of - I did, when I met you you lived in Firewood Village. Han nikkede kort lidt nogle gange før han overvejede det en smule." The roads are probably one of the things I miss.. Asfalt is a pain to walk on for to long. " Sagde han så lidt og rynkede kort næsen en smule. " I don't know what you wanna know. It's a different world - it's difficult to describe. " Sagde han så lidt og snuppede endnu en bid før han stillede tallerknen hen på bordet. Ikke fordi han var færdig, nej han ville bare lige sætte sig på en lidt anden måde. " This world is a bit more like Humvita - the place you had a dream about moving to.. More.. technologi? aaand.. Alot of humans. " Han nikkede kort et par gange før han pillede sig lidt ved hagen. Ikke den bedste sammenligning, men hvis der var et sted der skulle kunne sammenligne det lidt - så var det nok det. Udfra hvad Razor kunne huske at have set da de var i Humvita.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Reign

avatar

Humør : Maybe I'm right and the world is wrong.
Fag : -
Antal indlæg : 389

IndlægEmne: Re: Worst Christmas ever - Razor    Lør feb 10, 2018 10:30 pm

"'Doomsville'. Sounds pleasant," brød Reign ind med som det eneste under beskrivelsen og pakkede langsomt papiret af sin muffin. Nåede ikke at tage så meget som en bid, inden Razor havde fortæret croissanten.
"So, to summarize what you're saying," begyndte han og forsøgte så godt, han kunne, at forestille sig verdenen i billeder, mens han opsumerede, "no asphalt, not a lot of technology, not a lot of humans and no televisions." Blikket, der førhen havde hvilet nede på muffinen, fandt atter Razor, "I gotta say, I'm starting to understand why my parents wanted to leave so bad." Forsøgte at lyde afslappet, en smule drillende, omkring det, selvom det var ment i fulde alvor. Men det var ikke særlig pænt at fornærme en anden persons hjem, ligegyldigt hvor meget man havde lyst.
"Did I really seem happy there?" blev der spørgende tilføjet, som Reigns hoved blev lagt på skrå. Men Razor fik ikke lov at svare, før de blev afbrudt af dørtelefonen, der kimede løs ude fra køkkenet af.

Mennesket så op og blev i et kort øjeblik siddende i sine egne overvejelser over, om han overhovedet burde lukke op eller ej, inden han rejste sig op fra sofaens varme og gik ud for at lægge røret ind til øret, "hello?" Og hans bange anelser viste sig at være korrekte, da morens stemme lød, svag og lille - noget der ikke lignede hende normalt, "honey? It's me. A-And your dad. Can we talk to you, please?"
Reigns ansigt kunne ikke skjule den sorg, der skyllede ind over ham. Bed sig i et forsøg på at svare i læben og prøve at sluge den klump i halsen, der nægtede at rykke sig så meget som en centimeter. Farens stemme brød kort efter stilheden, "Reign, please. We need to talk to you," og selvom det ikke var meget anderledes, end det moren havde sagt, fik det Reign skubbet ud af sin egen øredøvende stilhed, og han trykkede på knappen, der låste opgangens hoveddør op, inden røret blev lagt på.
"It's my parents," sagde han ind hen mod den dørløse indgang ind til stuen og rømmede sig, efter stemmen knækkede midt over. Razor kunne i teorien være ligeglad, men nu var det trods alt ham, der havde blandet sig og startet det hele, så helt ude kunne han ikke holde sig, når den uundgåelige snak skulle tages.
Det var vist også lidt hans egen skyld, at de sådan dukkede op på hans dørtrin uden videre, nu man ikke kunne nå ham på telefonen.

Reign forsøgte igen at sluge klumpen, denne gang en smule mere succesfuldt, da der lød trin ude fra opgangen af, og han åbnede døren for sine forældre.
Han vidste ikke helt, hvad han havde regnet med. Måske at de ville omfavne ham, græde og bede om tilgivelse, ligesom de havde gjort hos dem selv, men lige nu stod de blot foran ham og sagde ikke en lyd. Deres ansigter var fyldt med en masse følelser; moren så sorgfuld ud, mens faren nærmere lignede en, der skammede sig, og ikke kunne holde blikket på sin søn i mere end to sekunder af gangen. De regnede måske med, det var ham, der skulle tage initiativet og fortælle dem, hvad de skulle gøre, men det ville Reign ikke. Det var dem selv, der havde rodet sig ud i det skidt, så de måtte selv fixe det.
"You have a spare key. You could've just let yourself in," begyndte han alligevel samtalen, køligt og monotont. Hellere give sig end at stå og stirre på hinanden hele første juledag.
Amelia gned fingrene mod hinanden, flettede dem, ind og ud og ind og ud igen, og sænkede de lyse øjenbryns ydre kant endnu mere, end de allerede var, "we- we didn't want to invade your privacy," sagde hun, stadig sagte ligesom i telefonen, og skammen viste sig nu også i hendes ansigt.
"Funny, you didn't seem to care about that when you decided to delete my memories," bed han hurtigt tilbage og forlod endelig sin plads foran døren for i stedet at gå ind i stuen. Der var ikke meget ved at stå og have en samtale i dørindgangen - føltes mere som en besøg fra Jehovas Vidner eller nogle af de andre skøre typer, der forsøgte at rekruttere en.
"Reign, please. We're so sorry, we can't even describe to you how sorry we are," sagde hun tiggende og skyndte sig efter Reign med Cornelius i hælene, der fik lukket døren efter dem og lod sin kone føre ordet, "and we know that 'sorry' won't cut it but we don't know what else-" Amelia stoppede sig selv, da hun opdagede, der var en gæst mere i lejligheden end forventet. Så lidt hen på Razor med munden stående på klem, inden et varmt smil, der ikke matchede det rørstrømske blik i hendes øjne, bredte sig henover ansigtet. "Oh, Razor. It's been so long." Hun gik hen og indhyllede drengen i et moderligt kram og kunne nu ikke holde en mild hulken tilbage, "you sweet, sweet boy. I'm sorry you had to get dragged into all of this."
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 405

IndlægEmne: Re: Worst Christmas ever - Razor    Lør feb 10, 2018 11:11 pm

" Mhmm.. Thats pretty much it. " Sagde han så bare og nikkede lidt. Det var det vel? Var det ikke.. Jo. Han vippede kort lidt med sin ene fod før han så kort rynkede panden lidt. Han overvejede det et øjeblik før han så bare lod blikket hvile lidt mod Reign et øjeblik. " I mean - you seemed pr.. " Det gav kort lidt et sæt i Razor da en lyd pludselig cuttede hans sætning af. Han bed sig kort lidt i læben før han rodede sig lidt i håret. Som sagt - denne verden var meget anderledes og der var pludselige lyde man ikke var vandt til.
Hvor uhøfligt det så end var så lyttede Razor med hvad der foregik i røret Reign havde snuppet for at snakke med hvem end der ringende på døren. Han skævede kort lidt mod den scone han ikke havde fået spist færdig før han brækkede et lille stykke af den og stoppede det i munden. Han valgte ikke at sige noget til Reign, mest fordi han fulgte med - men også fordi det var tydeligt at det satte gang i noget i mennesket som ellers et øjeblik havde virket til at være dykket et lille stykke under overfladen.
" I know.." Sagde han så bare lidt og skævede lidt mod mennesket igen før han gumlede endnu et stykke scone i sig. Den evige appetit forsvandt ikke når der var mad foran ham. Heller ikke selvom stemningen havde taget en drejning. Det tog ham ikke mange sekunder før tankerne om om han måske burde fordufte et øjeblik slog ham. Hvis de gerne ville snakke med Reign - var Razor så det rette publikum at have med på sidelinjen? - Heck yea! Halvdæmonen havde ikke planer om at smutte fra dette. Han var selv en smule vred - uden egentlig at vide det. Kun over at Reign ikke huskede ham, men hvis det i sidste ende var noget hans forældre var skyld i - så kunne de lige tro at Razor ville høre forklaringen.

Han skævede lidt ud mod døren, men kunne ikke rigtig se fordi Reign stod i vejen. Derfor endte han med at rejse sig fra sofaen og skubbe den ene dyne som var på vej ned - lidt på plads igen før hans blik igen fandt ud mod den lille gruppe af mennesker. Stadig helt uden at sige noget - kun fordi han alligevel havde viljestyrke nok til at holde det vandfald af ord tilbage der ventede lige bag hans læber. Han lod hovedet glide en smule på skrå og skævede lidt fra Reign til hans mor - også tilbage igen. Sikken en stemning der var blevet trukket ind i lejligheden.
Pludselig var det dog Razor der fik opmærksomheden fra Reigns mor og et kort sekund gik han lidt i stå. " Mhmm.. Pretty long indeed.. " Sagde han lidt før et lille grin forlod hans læber. Han havde ikke helt forventet det kram han blev trukket ind i - hvilket på sin vis var en god ting. Og alligevel ikke, duften af menneske ramte hans næse lige så hurtigt som alle andre sanser reagerede. Han fik sig dog trukket ud af den igen, og da også gengældt krammet bare en smule. Som et smil efterfuldt af et grin forlod ham, dog med en kort klikkende lyd. " Sweet - She just called me sweet. " Sagde han så bare før han kort rystede lidt på hovedet.
" Being sorry is a waste of precious time. I kinda dragged myself into this anyway sooo.. " Sagde han så bare lidt før han kort trak lidt på den ene skulder.
" Now that you're here, could you maybe like fix it? " Spurgte han så bare lidt og skævede kort lidt mod Reign før han rettede blikket mod Amelia igen. Han skævede et øjeblik kort mod Cornelius - som han sidst havde set i et halv akavet men alt for underholdende øjeblik. Kun fordi Razor havde været fuld og Reign alt for forlegen. Han rystede kort på hovedet - det var ikke det han skulle tænke på nu. Slet ikke. Han rettede sig i stedet lidt op.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Reign

avatar

Humør : Maybe I'm right and the world is wrong.
Fag : -
Antal indlæg : 389

IndlægEmne: Re: Worst Christmas ever - Razor    Søn feb 11, 2018 2:07 am

Reign var stoppet et tilfældigt sted og vendt sig en halv omgang. Armene lå afvisende over kors, og ansigtet fortsat fortrukket i en kølig mine, der kun i et øjeblik blev lagt på hylden, da al fokusset røg hen på interaktionen mellem sin mor og Razor. Det var slet ikke så meget varme, han havde troet ville svæve ud fra hende. En stor del af Reign havde regnet med, at de ikke kunne særlig godt havde kunnet lide Razor, nu når de var villig til at rive deres søn væk fra ham. At det bare var endnu en grund til at have slettet hans hukommelse. Men der var intet, der antydede det. Selv hans far, der ofte virkede meget tilbageholdende ved siden af Amelia, så på Razor med et blik, der ikke udtrykte andet end respekt og omsorg.
"Only because we started it," tog hun skylden over på sig selv igen, som omfavnelsen sluttede. Lod hænderne blive lidt på Razors overarme, trøstende, indtil de til sidst også faldt på plads nede langs siden, og kontakten blev brudt. "We..." tøvende så hun tilbage på sin mand, hvis blik et øjeblik faldt ned i gulvet, inden det bevægede sig hen på Reign.
"We don't know if we're able to fix it. It was done by magic - a spell, actually - by a very powerful witch," forklarede Cornelius og havde stadig problemer med at se på sin søn, "this world contains witches, too, but we can't be sure about their spells. It might not work."

Reign var tavs. En smule skuffet over at ingen spurgte ham om, hvad han ville. Ét var at få slettet sin hukommelse, noget andet var at få den tilbage igen. Hvad kunne der ske med hans hoved? Ville det i værste fald eksplodere af overanstrengelse? Måske gik det galt, og han ville ende med ikke at have nogle minder tilbage overhovedet. Bare sidde som en grøntsag, der knapt nok kunne gå eller tale.
Amelia trak underlæben ind i munden af sin søns stilhed og tog det som, at han stadig var vred. Ikke at andet var forventet, tilgivelse ville ikke komme let, det havde hun skam sat sig op på.
Hun vendte sig mod Reign og gik hen mod ham med små skridt, "we'll figure it out, I promise. But for now I really need your forgiveness." Endte foran ham med vemodigt blik og holdte tårerne tilbage, trods de pressede på og gjorde hendes stemme grødet, "not even that. I just need to make sure you don't hate me. Reign, you don't hate me, right?"
Han så rundt uden at rykke sig - først på sin far og så på Razor - inden blikket til sidst fandt moren igen. Selvfølgelig hadede han dem ikke, han kunne ikke hade sine forældre, om de så dolkede ham i ryggen. Men de havde gjort noget forfærdeligt, og det virkede som en passende straf at vente med at sige dette lidt endnu. "Just tell me something," han strammede grebet om sin egen arm en smule. Den morgenkølige lejlighed virkede pludselig så varm under sweatshirten, "why didn't you just leave by yourself? If I wanted to stay there so bad you could've left. It would've been sad to see you go, sure, but it's not like it would've killed any of us. It was my own choice, why couldn't you just accept it?"
Amelias ansigt løsnede sig op, og tårerne pressede ikke længere på for at komme ud. Hun så op på Reign, tog en dyb indånding, der endte ud i et suk, og lagde hånden på en af de krydsede arme, "we tried. We both knew letting you go would be the right thing to do but we couldn't. You father tried to convince me but..." hun skævede lidt tilbage til Cornelius, smilede sørgmodigt ved tanken, "you can't drag a mother away from her child. Someday I won't be here anymore but it's gonna be okay 'cause I taught you to be independant and smart and caring and- brave. You're gonna be fine. But me, I wouldn't be able to live without you. I love you too much."
Selvom mennesket forsøgte ikke at blive henført af ordene, gjorde hans mave knuder. Det var slet ikke nemt at straffe dem, når de sagde sådan noget. Han skævede forbi sin mor, hen mod sin far, der nikkede enstemmigt, og nu var det hans tur til at holde tårerne tilbage. "That's really selfish..." mumlede han og så ned i et forsøg på ikke at tude. Amelia nikkede med et smil, "it is."
Der var kort stille. Cornelius trådte så et enkelt skridt frem, hvilket var en del i den lille stue, og begyndte atter at lege kludremor med fingrene, "we'll do everything we can to break the spell. But for now, you gotta be patient."
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 405

IndlægEmne: Re: Worst Christmas ever - Razor    Søn feb 11, 2018 10:53 am

Razor var ærlig talt en smule i tvivl om hvad han skulle gøre eller sige. Havde det ikke været for det udtryk Reign sted med i baggrunden havde han nok bare kastet om sig med ord. Men det var alligevel lidt en magt mennesket altid ville have over ham - hukommelsestab eller ej. Den lille stemme i hans hoved der sagde at der var gode chancer for at han ville blive sur hvis han spyttede ud præcis hvad han tænkte - så var det nok bedst bare at tie et øjeblik længere og vente på en anden brød stilheden.
" I guess leaving a note to tell where you're of to - is a thing only in this world? " Han lod kort blikket glide over - selskabet. Før han kort bed sig lidt i læben. Han ville da gerne have haft en eller anden form for tegn. Så han til at begynde med vidste hvor han skulle lede. Men nej.. Ingenting. Han skævede så bare kort lidt mod Django før han igen rettede blikket mod Reigns far som han begyndte at tale. Hekse - yeap, de var en ting. Ikke svære at opsnuse men om de kunne. Halvdæmonens blik fandt Reign et øjeblik efter mens tankerne med det samme strømmende rundt i hans hoved omkring hvordan det kunne lade sig gøre. Razor tænkte ikke over konsekvenserne sådan noget kunne have med sig - slet ikke. Han ville bare gerne have Reign tilbage - koste hvad det ville. Det var jo ikke fordi han var døende så hvor besværligt kunne det i sidste ende være?

Tingene herefter begyndte for dæmonen i Razor næsten at blive for meget. Lige så meget som han ønskede at have en eller anden form for medfølelse for Reign, så slog hans mave knuder på sig selv over hvor sukkersødt det hele pludselig blev. Ikke at det undrede ham - det var Reigns forældre og han virkede ikke yderlig glad for dem lige nu. Razor lod sig dumpe ned i sofaen igen og snuppede sin scone, men kun for at brække et stykke af og give det til Django. Appetitten var væk. Han var måske i sidste ende selv en alt for fintfølelende dæmon.
Han skævede kort lidt op mod Reign før Django fik endnu et lille stykke scone, en mindre nusse session på hovedet også endnu et stykke scone.
Han lyttede stadig til samtalen, men rynkede nok i sidste ende bare lidt næsen over det. Han havde ikke mange input til sådan en samtale. Razor kendte ikke helt til det forhold der lå mellem forældre og barn - og han kunne ikke helt sætte sig ind i det svigt Reign måtte føle. Så han kunne kun forholde sig til hvad der foregik i hans egen krop og vælge om han ville reagere på det eller lade det summe over overfladen. For ærlig talt var han en smule vred. Fornærmet måske? Selvom de var hans forældre følte Razor stadig de havde trukket Razors menneske ud af hans liv. Den der ejerfornemmelse - den forsvandt ikke selvom personen forsvandt til en anden dimension.
" Patient? " Razor rettede blikket mod Cornelius før han kort bed tænderne lidt sammen. Han rettede sig et øjeblik efter en smule op - lidt diskret for at skjule den dybe indånding han et øjeblik blev nødt til at tage. " He's living a lie - you cant be patient about that. This is super urgent - what if he'll never remember because the wait was to long. Witches are super easy to find, they're everywhere. If such one is what is needed then why not just go find one? " Spurgte han så bare før han skævede lidt mod Reign. " Not that I'm surpose to be the one who decides anything. But it kinda sucks being forgotten. " Sagde han så bare lidt. Han overvejede det et øjeblik før hans blik så til sidst mest bare var rettet mod Reign. Det var i sidste ende Reign der havde magten med mere eller mindre alting. Om han ville have sin hukommelse tilbage. Og hvordan det skulle ske. Hvis det skulle ske. Om hans forældre skulle tilgives for hvad de havde gjort. Om Razor fortsat skulle være en del af hans liv. En ting der var svær at skille sig af med. Men det kunne jo lige så godt være at fyren var gladest med hvad han havde og ikke ville rode med det.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Reign

avatar

Humør : Maybe I'm right and the world is wrong.
Fag : -
Antal indlæg : 389

IndlægEmne: Re: Worst Christmas ever - Razor    Søn feb 11, 2018 11:50 am

Reign åbnede munden for at svare sin far, da Razor kom ham i forekøbet ved en gentagelse af det sidste ord. Nåede heller ikke at sige noget til ham - ikke fordi han vidste, hvad han skulle sige - før Amelia kom på banen igen med blikket vendt mod drengen. Der var stadig en vis vemodighed at se i hendes ansigt, men øjnene havde fået mere liv i sig efter at have fået en anden reaktion end blot vrede af sin søn, "witches are a bit harder to find here. Especially the powerful ones. But we'll do everything we can," blikket vendte tilbage til Reign, "we'll handle it. Please, don't go out looking for witches yourself. A lot of them uses blood magic and it's not wise to meddle with those kind of dark powers."
Et rungende "mh" lød blot fra mennesket, der ikke havde lyst til at love noget som helst, som svar. Han var ikke dum og vidste, at man skulle holde sig væk fra mørke væsener, men hvis muligheden lå lige foran ham, og han brændende ønskede sig sine minder tilbage, vidste han ikke, om han kunne stoppe sig selv.

"We'll stay in town for a few days, rent a hotel room and search for a witch," lød det fra Cornelius kort efter, for første gang med en beslutningsfuld tone i stemmen. Hans blik fandt hen på Razor, "if you need a place to stay we'd be happy to pay for a room for you, too."
"Oh, yes," lød det straks fra Amelia, der forlod sin søns side for at sætte sig hen i sofaen ved siden af Razor, "it's our fault you're even here. If you need anything we'll be happy to supply you." Hun tog blidt fat under hans hænder, scone eller ej, og kiggede intenst på ham, "I hope you know we never meant to hurt you. We wanted to tell but were afraid the truth would be worse than... than just leaving."
Reigns arme havde ikke rykket sig fra sin position, viklet ind i hinanden, men grebet havde løsnet sig. Han overværede sin mor sammen med Razor og havde utrolig svært ved at få ind i hovedet, at drengen på sin vis havde været deres svigersøn. Havde været i den situation før med ekskærester men- eller nej, det var måske slet ikke rigtigt. Hvis hans minder var falske, måtte hans gamle forhold også havde været det. Hans svigerfamilier. Hans seksuelle omgang. Hans følelser.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 405

IndlægEmne: Re: Worst Christmas ever - Razor    Søn feb 11, 2018 12:10 pm

Razor havde utrolig meget lyst til at afbryde - hvilket han sikkert også ville gøre. Bare ikke her og nu. Men det faktum at en heks måske kunne fikse problemet? Det gjorde at det da helt sikkert ville være det første han gjorde så snart han trådte ud af lejligheden. Han ville finde en heks - mørke væsner skræmte ham ikke. Hvad skræmte ham egentlig? Ikke at få Reign tilbage - det var mere eller mindre det eneste. Desuden var han selv et mørkt væsen. Det slog ham et øjeblik at det faktisk ikke engang var sikkert at Reign forældre vidste det - for når alt kom til alt var det ikke meget han havde set til dem, og han vidste ikke hvad Reign før hen havde fortalt om ham.
" So you're expecting me to not seach for one myself? 'Cause thats impossible. I cant just sit around.. " Sagde han så bare og rystede lidt på hovedet før han rettede sig lidt op. Hans blik fangede et øjeblik Reign før han skævede lidt mod sine hænder. " Besides - it's not like some dark magical creature scares me.. " Sagde han så bare med et kort lille grin. Det var nok nærmere spændende og noget han faktisk gerne ville udfordre skæbnen med. Tumpede halvdæmoen, men der var ikke noget der kunne fjerne den del af ham. Heller ikke vise ord fra Reigns forældre.

" Huh? " Han hævede kort lidt et bryn og lod blikket hvile mod Amelia som hun fik sig sat i sofaen. " No no.. You don't have to.. At all. I'm good. " Sagde han så bare lidt med et skævt smil om læberne. Han rystede dog hurtigt lidt på hovedet. Det var slet ikke nødvendigt med sådan noget. Reign havde jo tilbudt ham at være her lidt - og Razor havde alligevel ikke tålmodighed til at vente længere end de dage tilbuddet galt på at mennesket fik sin hukommelse tilbage. Og forhåbentlig når det skete så kunne han blive bare en smule længere. Om ikke andet så havde han måske et par andre steder han ville kunne crashe. Så det var slet ikke nødvendigt at de betalte for unødvendigheder.
" I Just want Reign back - or.. I mean, his memories. Thats all. Nothing more, nothing less. Only that. And I'll be good. " Han nikkede kort nogle gange og skævede kort mod Reign før han rettede blikket mod kvinden foran sig.
" Just so you know - I know how to handle all the 'dark and dangerous' stuff.. More of an expert actually. Sooo if it speeds up the progress - could you like, please let me help? I rarely say please. But please.. " Han rynkede kort næsen lidt - mest af sig selv. Forfærdelige ord der sådan kunne komme ud over hans læber. Han spurgte da aldrig om lov til noget. Heller ikke fordi han havde tænkt sig at lade være selvom et nej var svaret. Men hey - hvad nu hvis. Så behøvede han heller ikke at liste rundt bag Reigns ryg. Hvis altså han var enig med sine forældres ord. Tanken fik hans blik til at flakke mod Reign et øjeblik.
" Or what do you want Reign? " spurgte han så bare lidt og lod hovedet tilte en smule på skrå.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Reign

avatar

Humør : Maybe I'm right and the world is wrong.
Fag : -
Antal indlæg : 389

IndlægEmne: Re: Worst Christmas ever - Razor    Søn feb 11, 2018 12:58 pm

Amelia åbnede munden på klem, inden også hun lagde blikket afventende hen på Reign. I en følelse af uvelkommenhed trak han blot på skuldrene, "I don't care." Hvis Razor ville hjælpe, skulle han have lov til til, og hvis han kom til skade i processen - ærlig talt, så ville det ikke røre Reign specielt. Det var jo ikke hans skyld, at noget af alt dette var sket.
"We'll contact you if anything comes up," sagde Amelia så med et lille, varmt smil og gav drengens hænder et sidste tryk, inden de blev sluppet. Hun rejste sig op, "now..." og vendte tilbage til sin mands side, "we're gonna leave you alone now. Reign, don't hestitate to call us if anything happens or- if you just wanna talk."
Reign nikkede let og var et øjeblik stille, inden han så sagde med en vis barnlighed i stemmen, "how about dinner later? That Greek place just around the corner. We could- could talk."
Forældrenes ansigter blev synkront overraskede, inden varmen bredte sig, og de sendte hinanden et blik. "We'd like that," sagde Cornelius så, "6 o'clock?" Endnu et let nik fra mennesket samt et kort farvel, der virkede helt køligt efter den tykke rørstrømske stemning, der havde været, da de ankom.

"Bye," lød det som det sidste, inden hoveddøren blev lukket i, og de igen kun var to i lejligheden. Reigns arme faldt endelig ned langs siden igen, og et langt suk lød, som om en stor anstrengelse var blevet taget af hans skuldre. Om det var en jokende kommentar eller en seriøs anekdote, der passede ind i stemningen, var ikke til at vide. Reign var for rundt på gulvet til at være social passende lige nu. Så han var blot stille, da han satte sig tilbage på sin plads i sofaen.
Det havde været enormt tiltrængt at få snakket en smule og bare set sine forældre, men alligevel var det ærgerligt, det havde afbrudt den hyggelige morgen. Selvom det kun var en smule - og måske ren indbildning, når det kom til stykket - havde mennesket følt bare en lillebitte smule forbindelse mellem ham og Razor, mens de havde siddet og ædt sig tykke sammen i scones og croissanter.
Inden stilheden ville blive for tyk, greb han fjernbetjeningen og tændte for tv'et, der var halvvejs inde i et one man comedy show. Zappede lidt videre - nyhederne. Et eller andet haveprogram. En gammel James Bond film - og stoppede på en kanal, der havde en episode af 'Friends' kørende.
Han gjorde sig det behageligt og satte sig tilbage med dynen hevet en smule over benene. Så på skærmen uden rigtigt at se programmet, inden han til sidst skævede mod Razor og sendte ham et lille smil, "how do you like television?"
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 405

IndlægEmne: Re: Worst Christmas ever - Razor    Søn feb 11, 2018 2:45 pm

Han sad så bare et øjeblik og gloede lidt i en tilfældig retning mens han nikkede en smule. Hvis det var lige meget for Reign hvad der kom til at ske - så vidste Razor godt hvad der skulle ske. Og det kunne kun gå for langsomt. Han sende Amelia et lille smil og nikkede kort en enkelt gang. " Good.. " Sagde han så bare kort lidt før han skævede lidt mod Cornelius, men så tilbage mod Amelia. Razor havde ikke så meget mere at sige til det. Så længe tingene blev sat hurtigt i værk så var han egentlig rimelig tilfreds. Desuden virkede de oprigtig kede af hvad det var de havde fået lavet for et rod. Så det var jo også rimelig godt. Eller - ikke godt, men stadig godt.
Han fulgte et øjeblik med i den lille afsked før han kort vinkede en smule fra sofaen af. " Bye.. " fik han da også lige tilføjet. Ingen planer om at rejse sig og sige ordentlig farvel. Det havde han alligevel aldrig rigtig gjort. Hans blik fulgte Reign tilbage til sofaen da gæsterne var væk og døren var blevet lukket. Han pillede kort lidt ved sit halsbånd og havde måske blikket rettet mod mennesket lidt for længe. Selvom der ikke fandtes noget 'for længe' når det kom til at kigge på hvad man elskede at kigge på.

Han skævede så bare en smule mod fjernsynet før han rynkede næsen en smule. Valgte ikke at sige - selvom der var tusind ting han gerne ville sige. Han ville jo sådan set gerne tilføje et par ting til hvad der var blevet snakket om. Men var lidt blevet enig med sig selv om for længe siden ikke at dele alle informationer omkring sig selv før Reign vidste hvem han var med sikkerhed.
" I kinda like it actually.. Usually there's something funny to watch, sooo yea. " Han nikkede så bare kort lidt før han overvejede det en smule. " I was spending the night at a umm.. supermarket not long ago. And there were television too - and they kept playing this one movie - that was, really good actually. Something about a woman and a man - who wasn't really a man anymore because of some curse. So he somewhat looked like an animal. It made me wonder if tea cups really do speak sometimes. " Sagde han så bare med et lille grin før han vippede lidt med sin ene fod. Han bed sig kort lidt i læben men lod så blikket flakke lidt over på Reign igen.
" Reign how do you feel about creatures who's not human? Like witches? Angels and umm.. vampires, dæmons? " Spurgte han så bare lidt før han overvejede det lidt. Han kendte vel egentlig svaret - men det kunne jo være det var et personlighedstræk der var meget ustabil for mennesket, så måske han intet problem havde - eller måske det var som det vel egentlig altid lidt havde været. Han lænede sig tilbage i sofaen og lod hovedet hvile sig lidt mod ryglænet af sofaen, dog med blikket stadig i retning mod mennesket ved sin side. Fjernsynet var lige pt kun en god baggrundsstøj så stilheden ikke på et tidspunkt drev en til vanvid.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Reign

avatar

Humør : Maybe I'm right and the world is wrong.
Fag : -
Antal indlæg : 389

IndlægEmne: Re: Worst Christmas ever - Razor    Søn feb 11, 2018 3:31 pm

Reign hævede øjenbrynet af det faktum, at Razor tilbragte nætter i supermarkeder. Han havde godt nok forklaret sin boligsituation, men supermarkedindbrud var alligevel en detalje, der var udeblevet. Men, nåh ja, det var vel bedre at bryde ind og sove i en butik end i folks huse. Og hvis man ikke stjal eller ødelagde noget derinde, gjorde det vel ikke noget - også selvom det i teorien var ulovligt.
"Ah, that one. A tale as old as time," citerede han den velkendte sang fra den endnu mere velkendte film, knægten snakkede om, og måtte anstrenge sig for kun at synge videre indeni hovedet. Reign sang, når han var fuld, og sommetider i badet - det ændrede sig ikke, ligegyldigt hvem han var sammen med.
Blikket vendte tilbage på skærmen, mens smilet falmede en anelse igen, og han fik helt lyst til at se filmen, trods han allerede havde oplevet den i biografen én gang. Hvilket førte tankerne tilbage til bogen henne i reolen, han hungrede sådan efter at læse videre i. Ville det virkelig være så uhøfligt at læse? Razor kunne jo se tv, og det var jo ikke, fordi de slet ikke havde sagt noget til hinanden. De kunne heller ikke snakke hele tiden.

Tankerne blev afbrudt af drengens spørgsmål, og Reign tøvede ikke med at svare, "quite frankly, I think the world would be a much better place without 'em." Han så hen på ham, mens en mild nusning af Djangos maveskind sattes i værk, "I'm not saying they're all evil, they're just very different from us and it always seems to affect humans in a very- bad way. I'm a prime example of that."
Han var stille et kort øjeblik, inden smilet fandt tilbage til hans læber, "I'm going for a run," og han fandt op af den sofa, han ellers netop havde fundet sig så godt til rette i. "You just stay here, relax, watch some tv. There's an extra toothbrush inside the bathroom cabin you can borrow if you want - it's the red one."
Reign ikke så meget som overvejede at spørge Razor, om han ville med. Hvis han skulle være ærlig, ville et par minutters fred gøre godt. Desuden løb han solo. Han fløjtede en enkelt gang efter Django, der hoppede ned fra sofaen med et bump og stirrede afventende efter sin ejer, der fik stukket i Adidas løbeskoene og kørte håret tilbage i noget, der faktisk kunne ligne en frisure, inden den hoppede på plads igen. "I'll be back in twenty minutes," lød det som det sidste, inden Reign forsvandt ud af lejligheden med hunden bag sig.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 405

IndlægEmne: Re: Worst Christmas ever - Razor    Søn feb 11, 2018 3:53 pm

Det var ærlig talt lidt en pinsel - Reign virkede slet ikke glad og det nev lidt Razor. Var det bekymring? Det måtte det være. Han bed sig kort lidt i læben og kunne ikke helt lade være med at smile lidt skævt ved ordene. Lige præcis! På trods af aldrig at have kendt til den slags - så var der flere sange fra den film han efterhånden kunne rimelig godt. Men hey, det var jo ligesom når radioen spillede de samme musik numre igen og igen. Man lærte det hurtigt og en hel nat med sammen film. Så sad sangene også fast. Han strakte sine ben lidt ud og skævede lidt mod sine fødder før han satte sig på en anden måde få øjeblikke efter.
Reigns svar var hvad Razor forventede. Det var også derfor han valgte ikke at kommentere mere på det. Der var ingen grund til at lege med skæbnen og risikoen for at blive smidt ud. Han fandt vel ud af det så snart hukommelsen vendte tilbage. I stedet flakkede Razors blik hen på fjernsynet hvor billederne strøg afsted og gjorde øjnene en smule forvirret af og til. Men det kun et øjeblik før man så også havde vænnet sig til det.

" Huh? A run? " Han rynkede kort panden lidt før han så bare hævede det ene bryn. " Headed where? " Spurgte han så bare lidt og lod blikket følge mennesket. Ikke at han egentlig forventede at Reign svarede på det. Endnu en ting Razor havde svært ved at slå tankerne omkring. Den måde folk i denne verden dyrkede motion. Sprang rundt som gale i et rum der stank langt væk af sved. Ellers pulsede rundt i gaderne uden noget formål. Det gav simpelthen ingen mening. Man kunne da i det mindste gøre det til noget produktivt? Tydeligvis ikke.
" Umm.. Okay - thanks.. " Sagde han så bare lidt og rodede sig kort lidt i håret før han overvejede det en smule. Oh well, han ville ikke stoppe Reign i sin dagligdag - ikke i dag. Det var nok ikke dagen det skulle gøres. Var det en løbetur der trak i ham, så måtte det jo være sådan. Et øjeblik havde han dog håbet at Django var blevet tilbage. Men nope - den forsvandt med ud af døren som Reign forlod lejligheden. Han kunne til sidst høre døren til opgangen smække også var der ellers rimelig stille - medmindre han fokuserede på hvad der foregik i lejligheden under dem. Men det gjorde han ikke. Slet ikke, i stedet røg blikket tilbage mod fjernsynet og han lod sig synke sammen i sofaen et øjeblik.
" 20 minutes is a loooong time.." Sagde han så bare lidt mumlende før han vippede lidt med sin ene fod. Han kunne nå at fange en heks på den tid. Måske - en ting var at de var lette at opsnuse - men det var jo ikke fordi han ligefrem havde forsøgt at fange en. - 30 sekunder føltes som evigheder og der gik ikke længe før han fulgte Reigns eksempel og forsvandt ud på badeværelset for at finde den tandbørste han havde snakket om. Pæne tænder var aldrig noget man sagde nej til. Men det var jo heller ikke fordi det at børste tænder tog mere end et øjeblik, så han var hurtigt tilbage på sofaen med blikket rettet mod fjernsynet. Heldigvis var det ikke helt hjernedødt at se det der kørte i skærmen. Så på trods af at han skiftede stilling mere eller mindre hvert minut - så blev han da fanget lidt af det og minutterne tikkede bare en smule hurtigere end hvis han havde stirret ud i luften.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Reign

avatar

Humør : Maybe I'm right and the world is wrong.
Fag : -
Antal indlæg : 389

IndlægEmne: Re: Worst Christmas ever - Razor    Søn feb 11, 2018 4:59 pm

Løbeturen hjalp på humøret og fjernede den sidste morgentræthed i Reigns krop. Det tog kun lige under 20 minutter, førend Reign var tilbage og låste sig selv ind i lejligheden, stadig mildt forpustet efter at have taget en løbetur op af trapperne også. "I'm back," sagde han højlydt, selvom det næsten ville være umuligt ikke at høre de tunge indåndinger i den lille lejlighed. Hang nøglerne tilbage på plads og skubbede skoene af, mens Django allerede havde skyndt sig ind for at lede efter Razor og hilse på den savnede gæst. Fortsatte derefter ud på badeværelset og snuppede et hurtigt bad samt en solid tandbørstning, inden han endelig kunne slappe af igen. Han fortrød først sit valg om ikke at have taget tøj med ud på badeværelset men rystede det af sig igen - han havde set Razor i underbukser uden at dø, så det fungerede garanteret også den anden vej.
"What're you watching?" spurgte han på vej igennem stuen og gnubbede fortsat det fugtige hår, der stadig afgav dråber efter sig. Hev et par mørkeblå jeans, en hvid t-shirt samt to par grå hygesokker ud af soveværelsesskabet og begyndte på vej ind i stuen at skifte. "We could watch a movie." Reign smed det ekstra par hyggesokker hen til Razor, hvis han frøs på fødderne, og to som det sidste sine egne på, inden han placerede sig på sofaens armlæn og via fjernbetjeningen tjekkede, om der var nogle gode film eller skulle til at begynde en.
Det var ikke svært at virke naturlig omkring Razor. Godt nok var Reigns hoved stadig fyldt med tanker om bedrag, portaler og glemte minder, men hvis han først gik i hundene over det og bare sad og græd i et hjørne, ville det gå helt galt. Han nægtede at spille offeret i dette. Desuden ville det være synd for Razor at gå helt ned. Det gik ham tydeligvis på ikke at have "sin" Reign, så hvis han var en idiot overfor ham nu, ville det kun få ham til at savne hans gamle jeg endnu mere. Udover det var det en lille del af mennesket, der ønskede at slå sit gamle jeg. Det var latterligt, vidste han, at kæmpe mod sig selv på den måde, men det irriterede ham grænseløst, at alle virkede til at kunne lide "gamle Reign meget bedre, end de kunne lide ham.
"'Narnia' is on right now. Aaand... 'Wedding Crashers' on channel 5'," remsede mennesket op og kørte det våde pandehår lidt væk fra ansigtet, "oh, 'Titanic' at 7 pm. tonight. You can watch that while I'm gone, it's a classic." Han så ned mod Razor. Sendte ham et mildt smil og ventede på, han ville tage en beslutning. Hvis han da overhovedet gad at se film.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 405

IndlægEmne: Re: Worst Christmas ever - Razor    Søn feb 11, 2018 5:19 pm

Han var nær faldet i søvn igen i tiden mens Reign var væk. Men blev trukket ud af sin døs så snart døren gik op. " Hey! " Fik han hurtigt sagt i det han rettede blikket hen mod døren og lod et lille smil finde vejen frem over hans læber. Reign forsvandt dog hurtigt ind på badeværelset og Django var den der joinede ved sofaen først. Hunden fik med det samme god behandling i en nussende velkomst. Han lod kort hovedet glide lidt på skrå før han så bare endelig satte sig tilbage i sofaen igen efter at have hængt lidt ud over kanten et øjeblik.
Hans blik fangede mennesket som han trådte ud af badeværelset og forsvandt til soveværelset, men vendte tilbage få øjeblikke senere. " I don't know what I'm watching - but yes! A movie sounds great.. Even tho' " han holdt kort en pause før han så bare rystede lidt på hovedet. " No.. Nothing - movie sounds great. " Sagde han så bare lidt med et lille smil og rykkede sig til en anden stilling og gjorde plads til Reign så han kunne joine under dynerne som Razor ellers havde siddet og udnyttet varmen fra alt for længe. Efter selvfølgelig at have grebet de sokker der blev kastet til ham. " Holy shit these are soft.. " sagde han så lidt - en smule forundret før han skubbe dem på sine fødder. Ikke fordi hans fødder frøs - men de var rare og det skete så sjældent han havde noget på fødderne. Men når det var sådan nogle - det skulle de ikke gå glip af.

" What do you prefer? I don't know any of those soo.. " Sagde han så bare lidt med et lille grin og lod blikket glide fra Reign til fjernsynet også tilbage igen. Han var vidst i sidste ende ikke kræsen når det kom til film. Så længe det ikke var kedeligt, men selvfølgelig - han vidste ikke engang selv hvad han synes var kedeligt når det kom til film for det kom meget an på mere eller mindre alting.
" I umm - I might go out later tho' " Sagde han så lidt - ikke fordi han ikke ville blive. Men han tvivlede på at hans allerede rastløse krop ville kunne holde til mere end en film. Især hvis Reign forsvandt senere - så ville det drive ham til vanvid at blive siddende. Han havde en masse energi der skulle ud af hans krop. Og en blodlyst der skulle tilfredsstilles så det ikke endte med at gå ud over Reign. Men mon ikke han lige kunne holde til en film nu i godt selskab? Jo. Han sendte Reign et lille smil før han rettede blikket mod skærmen igen. " You choose! I wanna see what sort of movies you're into. " Sagde han så bare med et lille grin. " Whats your favorite movie tho? " Spurgte han så lidt og rettede blikket mod mennesket kort efter. " And are you a talker? 'cause I tend to talk alot even while watching things television - I can try to shut up if its annoying. " Sagde han så bare og lod hovedet glide en smule på skrå. Folk brokkede sig for det meste hvis man snakkede for meget - medmindre de selv var sådan nogle som havde en tendens til at snakke en del - eller hvert fald bare lidt.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Reign

avatar

Humør : Maybe I'm right and the world is wrong.
Fag : -
Antal indlæg : 389

IndlægEmne: Re: Worst Christmas ever - Razor    Søn feb 11, 2018 6:19 pm

"Well, it's, uh- one is a fantasy, the other one is a comedy," forklarede Reign og lod blikket hvile på Razor lidt længere, end det burde. Det næste ramte ham af en grund, han ikke helt var sikker på. Faktisk overhovedet ikke. Drengen boede der trods alt ikke, og selv hvis han gjorde, kunne han stadig gå, når han havde lyst. Det var naturligt at have lyst til at gå udenfor - også selvom skyerne sortnede i horisonten og spåede om mere regn. Og alligevel ville Reign hellere have, han blev.
"Yeah, sure. You should. It's no fun staying inside all day," sagde han dog alligevel og smilede kort, inden blikket vendte tilbage til skærmen, der stadig viste dagens program, overfyldt som sædvanlig. Han overvejede hvilken en, de skulle se - nok lidt mere end der var grund til. En film om en fantasiverden i en anden dimension passede måske lidt for godt til, hvor han selv stod nu - minus den talende løve. Så var en plat komedie nok bedre.
Det blev den. Reign trykkede hen på kanalen med komediefilmen, der skulle til og starte, da Razor spurgte om noget. "My favorite?" han rejste sig et øjeblik kun for at sætte sig ordentligt ned i sofaen. Der var en del mere plads, nu Django ikke sad deroppe med dem, "I think... I really like 'The Green Mile'. It's about the execution of criminals and- about a miracle. And a smart mouse called Mr. Jingles." Mennesket smilede en anelse af sin egen forklaring, der ikke ligefrem fik filmen tid at lyde særlig god. Men det gjorde ikke noget - han kunne lide den, og det var det vigtigste.

Filmen startede, og Razor pointerede noget, Reign burde havde forudset. Han var en snakker, det havde han ikke ligefrem været god til at skjule, da de først havde mødtes. Det var som at have en af de der store papegøjer siddende på skulderen hele tiden og pludre om alle mulige ting - oftest som man ikke var interesseret i. Det var irriterende - men også lidt sødt.
"I'm not but you just- go ahead," han skævede et sekund mod drengen, inden filmen fik hans opmærksomhed igen. Havde set filmen før, så det var helt okay. Hvis den var helt ny og spændende, havde det været en anden sag.
Som filmen kørte afsted foran øjnene på dem, gav han sig til at tænke. Tænke over alt muligt, tænke på Razor, på sine forældre, på den samtale de skulle have senere, på sine ekskærester, på sine venner, på alt det, der ikke var sket. Det var at gnide salt i såret, det vidste han, men det var også umuligt at lade være.

Reign havde været tæt på at blunde hen midt i filmen men formåede alligevel at holde sig vågen til slutningen. En lille lur kunne være rart men ville ødelægge hans døgnrytme, så selvom det var fristende at lukke øjnene lidt i, rettede han sig op. The Weakerthans 'Aside' spillede løs i baggrunden til rulleteksterne.
"The end," gabte mennesket med hånden placeret henover munden og rykkede lidt på sig for at give kroppen de nødvendige knæk efter at have siddet stille så længe. Lod blikket falde hen på Razor, "what did you think? Made you wanna become a wedding crasher?" Den nu tomme pose fra bageren lød halvt krøllet sammen foran dem på bordet, og alle de gode sager var forsvundet i løbet af filmen.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 405

IndlægEmne: Re: Worst Christmas ever - Razor    Søn feb 11, 2018 6:57 pm

Reign solgte ikke sin ynglings film specielt godt - det eneste der fangede Razor i sætningen havde været ordet 'kriminelle' hvilket måtte betyde at det da var en film med hvert fald en smule spænding. Det plejede der vel at være i sådan noget med kriminalitet og sådan, ikke sandt? Razor var ikke ekspert - men han havde altså slugt en del film siden han var kommet hertil. Alle vidt forskellige også alligevel nogle som lige så godt kunne have været det samme men med nye ansigter.
Hans blik gled mod filmen som han det første stykke tid skulle kæmpe lidt med at følge med i - det var nok også derfor den snakken han havde spurgt indtil fandt mest sted i starten af filmen. Men til sidst blev han rimelig fanget af den. Fattede måske lidt mere handlingen og kunne finde rundt i hvem af karaktererne der var hvem. Det var nogle gange det sværeste ved at se film. Men kunne ikke skille folk ad på duft, men skulle ligesom.. Kigge på dem og lytte imens.

Utroligt så stille der kunne blive i ens hoved når man så film. Normalt foregik der en masse og han havde utroligt svært ved at koncentrere sig - også var der tidspunkter som dette hvor der ikke rigtig var andet end filmen. Kun hvis han et øjeblik vendte blikket mod Reign, så vendte larmen i hovedet tilbage og fik ham til at overveje det hele. Så filmen var nok det største fokus.
Han rettede blikket mod mennesket da filmen så pludselig sluttede - også selvom det gav mening, der kunne vel ikke findes på mere at tilføje til den sådan lige uden videre?
Han så et øjeblik lidt tænkende ud som han overvejede hans respons på hvad han synes om filmen. Han endte dog mest bare med kort at komme med et lille grin. " Me? A weddingcrasher? I wouldn't mind - that could be fun. But I've never really been to a wedding, so maybe I should be a part of one first - so that I know exactly how things go down at such party and then! I would become the ultimate weddingcrasher. " Sagde han så bare med et lille smil om læberne før han kort skævede mod fjernsynet. Dog ramte hans blik ret hurtigt Reign igen. " But it was good! - Odd.. but good. " Sagde han så bare lidt og nikkede kort et par gange før han rettede sig lidt op.
Han satte sig lidt på en anden måde før han så bare lænede sig lidt tilbage igen - men gled i sidste ende nærmest helt i et med sofaen. " What if couch potatoes are the reason for the zombies - I mean.. I feel like a zombie after spending so much time just sitting around." Sagde han så bare lidt og skævede lidt mod Reign. " Maybe it's not some odd illness from the outside - people are turning themselves into stinky thingy things just by not doing anything.. " Sagde han så og et lille grin flød ud over hans læber.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Reign

avatar

Humør : Maybe I'm right and the world is wrong.
Fag : -
Antal indlæg : 389

IndlægEmne: Re: Worst Christmas ever - Razor    Søn feb 11, 2018 8:09 pm

"I'm sure you would," gav Reign ham ret og grinede en smule. Det var rart at grine - hvornår havde han sidst grinet? "You can admit it, it was a bit trashy," sagde han, stadig smilende, og førte blikket lidt hen på rulleteksterne, der kørte ned ad skærmen med sjove fraklip kørende ved siden af.
Emnet blev skiftet 180 grader og fik Reign til at hæve et øjenbryn mod drengen, "you don't like sitting around, hm? You're one of those people who just can't sit still? Figures." Smilet vendte tilbage med en rysten på hovedet, som Reign rejste sig og begyndte at rydde op efter dem - dynerne skulle på plads og krummerne fjernes. "I bet if you learned how to read it would be a quick turnaround. Reading a book, getting completely absorbed by it. That would turn anyone into a couch zombie."
Køleskabet fangede Reigns opmærksomhed, da posen som det sidste blev smidt i skraldespanden, og det fik ham til at tænke på det manglende lager af mad. Han burde købe ind. Komme udenfor lidt. Måske besøge sin ven nede fra milkshakebaren, som han havde lovet. Det ville være rart at snakke med en ven lidt - ikke om problemerne, bare snakke og hygge sig.

"Listen, I gotta run some errands," sagde han så og greb ekstranøglen, inden han vendte tilbage til stuen. Smed den foran Razor, "a spare key. You can go if you want to. You're also more than welcome to take Django for a walk if you feel like it." En brøkdel af ham var ikke super glad for det. Hverken at give Razor en ekstranøgle eller at efterlade ham alene i sin lejlighed. Men der var intet at gøre, han måtte bare stole på drengen, som hans forældre virkede til at gøre. Indtil videre havde han trods alt ikke gjort noget for at få sig selv til at virke som en, der ikke kunne stoles på.
"I'll see you later, Razor," sendte drengen et sidste smil, inden han greb et par poser til indkøb, fik overtøj på og forlod lejligheden.

Han fik gjort alle de ting, han skulle, og den behagelige følelse af fuldførelse fyldte hans krop og sind. Købte en masse ind for meget billige penge og scorede sig en gratis milkshake hos sin ven, han også fik taget en god snak med. Nåede kun kort at komme hjem og gå en tur til med Django, inden han skiftede t-shirten ud med en pæn bodorød skjorte og tog afsted til sin aftale med forældrene.
De fik talt sammen. En hel del faktisk, og da først snakkeriet var gået i gang, virkede det slet ikke til at kunne stoppe, og minutterne fløj afsted, som var de ingenting. Efter god mad og et par drinks satte Reign mod lejligheden igen sammen med løftet fra sine forældre om, at de ville fikse alting igen.
Klokken var næsten blevet halv 11, da mennesket trådte ind i den mørke lejlighed. "Razor?" spurgte han ud i mørket uden at få svar og tændte så et par af lysene, inden han fik skiftet til nattøj og børstet tænderne.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 405

IndlægEmne: Re: Worst Christmas ever - Razor    Søn feb 11, 2018 8:35 pm

" A spare key huh? Damn.. What an honor. " Sagde han med et smil og snuppede med det samme nøglen før han lod blikket falde hen mod Reign igen og sendte mennesket et smil. " Maybe this Reign isn't that bad after all.. " Sagde han så bare og prikkede kort sin hage lidt med nøglen, stadig med et måske lidt for stort smil om læberne.
" See ya! " Han lod hovedet glide på skrå og fulgte fyren med blikket som han forsvandt ud. Razor havde ikke været til megen hjælp med oprydning. Sad stadig på sofaen - et øjeblik blev han selv lidt bange for om han mon var groet fast. Men det var han ikke, første forsøg på at rejse sig og han stod! Imponerende hva'!

Hvad han helt præcis selv brugte dagen på - well! En masse, han startede med at nakke et bad i lejligheden og få noget tøj på. Han kunne jo ikke rende rundt i Reigns tøj for evigt - hvor behageligt det så end var at have på. Faktisk ville det være at foretrække, men det var alligevel lidt for koldt udenfor til kun boxers og en tshirt.
Han havde først Django med ude - men det endte med at han ret hurtigt vendte tilbage med hunden. En duft havde fanget hans næse og med et var det gået op for ham at dagen skulle bruges på noget hvor det nok ikke var så godt at have Django med. Planen om at finde en heks var også i hans hoved. Det lykkedes også - men begge gange han fik opsnuset en heks endte det med at være en ledetråd til det meste skuffende syn overhovedet. Slet ikke hekse der lignede nogle der havde styr på noget som helst. Selvfølgelig kunne han ikke selv bedømme det - men altså, sådan var det han tænkte i øjeblikket. Så det var ikke nogle han tog med sig på slæb. Han vidste ikke hvad tid Reign ville være tilbage, så derfor valgte han også bare at lade være med at give sig selv et tidspunkt. Ikke fordi han nogensinde tjekkede klokken alligevel.

Han endte i byen - som sædvandligt. Dog ikke stinkende stiv eller noget - en smule bedukket, mest fordi blodet fra fulde mennesker havde samme effekt som hvis man selv drak alkohol - okay måske ikke helt, der skulle noget mere til. Men det kunne altså mærkes når man sådan havde mæsket sig i alt for store mængder blod i løbet af en aften. Men var det ikke bedre end at sætte tænderne i Reign ved et uheld mens de sov? Jo! Blodet havde nok også sat sine spor på hans trøje. Typisk. Noget han måtte tage stilling til dagen efter - dyr i tøj. Ikke et problem når man ikke købte det men lånte fra fremmede hjem. Han havde sat nøglen fast i sin halskæde - kun for at være sikker på ikke at miste den. Alligevel formåede han at være forvirret nok og ikke kunne finde den da han endelig skulle ind i lejligheden.
Så fordi Razor var Razor - overvejede han ikke på nuværrende tidspunkt at Reign kunne være kommet hjem og bare kunne åbne døren hvis han ringede på. Nej i stedet huskede han det faktum at der var en lille altan deroppe et sted så det var der han søgte hen. Så kunne han banke på der hvis det lignede der var liv i lejligheden. Heldigvis behøvede han ikke engang tjekke om der var nogle. Han kunne dufte mennesket så snart han var på den rette etage. " Let me iiiiin.. " hviskede han lavt til sig selv med et lille smil mens en svag banken lød på vinduet til døren som han lod blikket flakke ud over hvad man kunne se heroppe fra. Det var flot. Han anede ikke hvad klokken var - men ikke specielt mange, de fleste var først på vej ud nu. Men han måtte nok indrømme at nysgerrigheden omkring den spise aftale Reign havde lavet med sine forældre var noget der trak Razor tilbage.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Reign

avatar

Humør : Maybe I'm right and the world is wrong.
Fag : -
Antal indlæg : 389

IndlægEmne: Re: Worst Christmas ever - Razor    Søn feb 11, 2018 9:05 pm

Reign overværede sig selv i spejlet lidt, mens tandbørsten bevægede sig livligt rundt på tænderne. Forlod så badeværelset og gik med langsomme skridt rundt for at lede efter noget at kunne rydde op, men der var ikke meget andet end puderne i sofaen, der lige skulle sættes på plads.
Og så! Idet han så op, da en banken lød, og fik øje på Razor stående på altanen, spruttede han forskrækket og var ved at få tandbørsten galt i halsen. Miksturen af tandpasta og mundvand fløj ud af munden på ham og landede på det ellers så rene trægulv. Han var i chok og stirrede savlende ud på drengen, inden han tog sig sammen til at udbryde, "Razor!" og skynde sig ud for at lægge tandbørsten væk og tørre det værste tandpasta af munden med baghånden. Rendte i hast tilbage til stuen og åbnede døren ud til altanen, så den kolde aftenvind fik fri passage ind til stuen. "How the hell did you get stuck out there? How long have you been there? Jesus, you must be freezing," udbrød han, tydeligvis stadig forbavset over den uventede indgang fra sin gæst. Lukkede hurtigt døren i igen og skulle til at sige noget mere, da blodpletterne på knægtens trøje fangede hans blik og fik hans tanker over i en helt anden retning.
"Is that-" Reign funderede kort over, hvad det ellers kunne være, men var sikker på, at ketchup ikke så helt sådan ud, og fortsatte, "what happened? Are you okay? Are you hurt?" Tjekkede Razor med blikket, trak ud i hans arme i sin søgen efter, hvor blodet kom fra. Forsøgte samtidig ikke at vise den svimmelhed, der altid fulgte med, når han så blod. Han hadede blod. Lugten, udseendet, konsistensen. Ville nok være den dårligste læge i hele landet med mindre han kunne arbejde i en maske, der dækkede både øjne og næse godt og grundigt.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 405

IndlægEmne: Re: Worst Christmas ever - Razor    Søn feb 11, 2018 9:30 pm

Han rettede blikket ind i lejligheden som han fornemmede bevægelse og kunne slet ikke lade være med at grine over den reaktion mennesket havde på - hele situationen. Han vinkede dog bare lidt og lod smilet forblive over hans læber. Dog blev han alligevel lidt glad da mennesket endelig fik ham lukket ind. " And hello to you too.. " Sagde han så bare med et lille grin som han hurtigt smuttede ind i stuen. Han strakte kort sine arme lidt før han skævede lidt mod døren men rettede så blikket mod Reign igen. " Probably - around, thirty seconds. " sagde han så bare med et lille smil og rodede sig kort lidt i håret. " I um.. can't find my key.. " Han skar kort en grimasse - der gik dog ikke længe før det var skubbet væk og hans tanker vendte tilbage til den egentlige grund til hans morskab.
" You should've seen your face. Priceless! " Sagde han så bare - endnu et lille grin forlod ham før han kort overvejede det lidt. Okay lidt tipsy. Det ville sikkert hurtigt snalre af igen så snart han var kommet sig over Reigns reaktion. Han havde ikke forventet at han ville få sådan et chok. Men hey! En god overraskelse!

" Blood? Mhm.. Yea.. Indeed! But don't worry - it's not mine. " Sagde han så bare med et lille smil. Men stod dog stille alligevel som mennesket valgte at undersøge Razor et øjeblik. " I'm fine - more than fine actually.." fik han så sagt kort efter. Og ordet 'stuffed' forblev i hans tanker og nåede ikke ud over hans læber. Han rynkede kort næsen en smule før han så bare skævede lidt rundt. Der var ikke så meget mere i det. Han var bare ikke den bedste til at styre sin mad. En baby uden hagesmæk. Måske han burde lære.. Nej - det var en del af smagsoplevelsen. Jo mere brutalt en krop kunne drænes jo bedre. Et lille smil fandt vejen frem over hans læber ved den tanke før han lod blikket glide over Reign - et øjeblik lidt betragtende mens hans duft sneg nærmest sneg sig ind under huden på ham.
Han fik dig rystet sig ud af sin lille trance og rettede blikket mod Reigns ansigt. " Sooo when are you gonna tell me about your dinner? " Spurgte han så bare. " Details! Are you okay? Are you cool? with your parents and stuff? Did they find a witch? I did.. but he was tini tiny and not usefull at all.. " Sagde han så bare og rystede kort lidt på hovedet.
" Wait.. Are you going to bed now? " Spurgte han dog så hurtigt inden Reign kunne nå at svare på noget som helst andet. Men tandbørsten fangede halvdæmonens blik og det plejede at være et tegn på at folk var på vej i seng. " Isn't that kinda early? " Han kneb kort øjnene lidt sammen før han kort så rundt i lejligheden.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Worst Christmas ever - Razor    

Tilbage til toppen Go down
 
Worst Christmas ever - Razor
Tilbage til toppen 
Side 1 af 2Gå til side : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Gaia :: Bolig området-
Gå til: