Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

B O L I G O M R Å D E R

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
» Spicy memes
Today at 3:20 pm by Vincent

» You seem different
Today at 1:12 pm by Tidus

» What a sad place for a happy soul - Samael
Today at 1:10 pm by Lynelle

» Everything hurts - Amery
Today at 12:58 pm by Kaiya

» Hvem er hvem listen!
Today at 11:15 am by Tait

» You just loooooove your job huh? (Adannaya)
Today at 10:46 am by Adannaya

» I love games, let's play a bit [xxx]
Today at 9:47 am by Tidus

» A little haunting at midnight - Marcel
Today at 8:25 am by Zitora

» Broken mirrors - Talion
Today at 8:13 am by Elena

Top posting users this month
Tidus
 
Dexter
 
Kaiya
 
Samael
 
Leviticus
 
Rayna
 
Lilith
 
Amery
 
Nadia
 
Damien
 
Statistics
Der er i alt 522 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Ietu

Vores brugere har i alt skrevet 29408 indlæg in 2198 subjects

Share | 
 

 So do you know what you want?

Go down 
ForfatterBesked
Amena

avatar

Humør : She will rise. With a spine of steel, and a roar like thunder, she will rise
Fag : Hun er vejleder
Antal indlæg : 197

IndlægEmne: So do you know what you want?   Lør jan 27, 2018 4:33 pm

Tid Det er omkring 17:40
Sted En tattoo salon i Gaia
Omgivelser Der er et par enkelte folk inde, som enten får lavet tatoveringer, nogle venter på de kan få dem laver og andre får lavet aftaler. Selve salonen er stor og har kunst på væggene
Vejr Det har regnet tidligere på dagen, så gaderne er en smule våde, men ellers er vejret godt
Påklædning
- Tøj + Sko Hun har en sort crop top på med lange ærmer og en nederdel med mønstre Link. Hun har turkise højhælede sko på, som gør hende 5-6 cm højere (fra 1,70 til 1,75-76) Link
- Hår + Make-up + Smykker Hendes hår er en smule krøllet, det er også sat op med en hårklemme Link. Hun har make-up på Link. Hun har en halskæde på Link, derudover er de eneste smykker hun har på sine piercinger (Se andet)
- Andet Kig under udseende, for listen af piercinger og tatoveringer

Emnet er tilegnet @Evan <3

Det havde været en god dag, der havde været en god mængde kunder, og hun havde fået chancen for, at skabe kunstværk efter kunstværk. Nok var hun en prinsesse, men dette betød ikke, at hun ikke gad lave noget og selvom hun egentlig gik på akademiet, så nød til sit arbejde i Tatttoo Salonen, det gav hende muligheden for at møde spændende folk, og hun kunne skabe hvad hun ville. Der var endda enkelte gange, hvor hun fik lov til at gå free hand, hvor i stedet for at tegne efter et tegnet monster på huden, arbejdede hun som hun ville. Udenfor syntes vejret endelig, og der var enkelte gange, hvor hun ville betragte vinduet, blot for at se skønheden. Hun havde levet et langt liv, set så mange forfærdelige ting og dog var der så mange skønheder ved verden, som hun i den grad nød af at betragte "Hej Ame your next appointment will be here soon" lød det fra hendes chief, nok var der noget tid endnu, men det var altid en god ide, at gøre sig klar, evt. rydde de ting op, som man arbejdede med, det viste en større mængde professionalisme end hvis alting bare rodet.
Hun samlede sit hår sammen, og fik det hele sat op, hvorpå hun låste det fast med en klemme "thanks Jack" hun havde efterhånden arbejdet her længe, og havde derfor fået et ganske godt forhold med salonens team, de behandlede hinanden som familie. Som hun rejste sig op, så hun en ung mand komme ind, med et mindre smil vandrede hun op imod kassen. Selvom det oftest var Jack, som tog imod de nye kunder, så var det tatovørerne som lavede aftalerne, og det var oftest bedst hvis det var dem, der tog imod de kunder de havde lavet aftaler med "You must be Evan, I'm Amena" hun lagde hovedet på skrå "Do you have the design ready, or the idea of the tattoo?" spurgte hun nysgerrigt, samtidig med at hun lænede sig imod bordet, der skilte vente området fra det område hvor der blev arbejdet, og hvor tatovørende generelt arbejdede.

//Så fik jeg lavet det, håber det er okay <3


Sidst rettet af Amena Søn sep 09, 2018 12:09 pm, rettet 1 gang
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Evan

avatar

Humør : "Should I be grateful for the truth? A lie or two might have been more persuasive."
Antal indlæg : 31

IndlægEmne: Re: So do you know what you want?   Man jan 29, 2018 1:24 am

Påklædning <3

Han var ikke sikker på hvad han lavede her da han pludselig stod her med en tegning fra hans skrivebord i hånden. Han ville vel på et eller andet punkt finde ud af om det var her han typisk var med alle de tattoveringer han allerede havde, men noget sagde ham at det ikke var her. Men nu havde han bestilt tiden og mødt op, så der var ingen grund til bare at gå igen. Han skævede ned mod tegningen, en simpel men alligevel smuk rose med en bi der skulle placeres på det yderste af hans kind.
Som han stod udenfor tattoo salonen, overvejede han kort hvor klogt det var at få lavet flere, men der var bare et eller andet med den rose som han godt kunne lide. Da han trådte ind, blev hans øjne mødt af et par blå øjne der lænede sig over disken. Han rynkede kort brynene som han syntes at beundre farven af hendes hår, men hendes ord fik ham ud af trancen og gøre ham i stand til at lytte til hende. "That is a pretty name, Amena. Do you know the meaning of it?" spurgte han så som han lagde hovedet på skrå inden hun kunne spørge ind til hans tatovering.
Dog gik han ud fra at hun godt vidste hvad hendes navn betød. Ikke desto mindre, havde det en smuk betydning. Han lagde roligt papiret på bordet og skubbede det frem mod hende før han trak sine hænder op til sit bryst for at rulle en ring rundt som han havde på sin langefinger. Han kaldte den sin "anxiety-ring" for det var næsten altid den han pillede ved når han følte sig nervøs. Han rystede dog lidt på hovedet af sig selv før han smilte lidt forsigtigt. "I'm sorry. I've been through some shit lately and it's difficult to get back on track. This is sorta to get over it. The bee represents the difficulties in life, while the rose is life itself. One cannot live without the other," sagde han så før han kiggede op på Amena.
"I just want it to be like the drawing. But if you feel like adding something or doing a minor twist, I wouldnt mind. Just as long as it doesn't stray too far from the original," sagde han så og kiggede op i Amenas øjne hvor han roligt kom med et blidt smil. Han var stadig ved at vænne sig til at tale med andre mennesker, det meste af tiden han havde brugt i sit nye liv var enten hos en ven han ikke engang kunne genkende for at tage stoffer og blive så høj at han ikke kunne se eller føle noget, eller også rendte han bare rundt i sin lejlighed og prøvede at finde ud af hvem Evan Jr Vincent Beethoven rent faktisk var som person - Udover en stor druggie med stort set ingen personlige ejendele, men tværtimod en masse kunst og tegninger.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Amena

avatar

Humør : She will rise. With a spine of steel, and a roar like thunder, she will rise
Fag : Hun er vejleder
Antal indlæg : 197

IndlægEmne: Re: So do you know what you want?   Lør feb 10, 2018 5:47 pm

Der var et smil på hendes læber, som hun betragtede Evan, hun måtte indrømme at han havde en masse flotte tatoveringer. Da han komplimenterede hendes navn, og samtidig spurgte hende om hun kendte betydningen, klukkede hun og nikkede "thank you, and yes I do, very few however, know it's meaning" hun klukkede kort, hun var vokset op i skotland, omkring kelterne og derfor kendte hun skam betydningen. Det var også tydeligt på hendes accent, der var en god blanding af skotsk og noget andet. Hun tog imod papiret, som han rakte det frem imod hende, eller rettere lagde det på bordet og skubbede det frem. Hun betragtede det, men valgte dog at kigge op, som han fortalte om hvorfor han ville have den "It's a beautiful reason, but I am very sorry you have been through that" der formede sig et mere blidt smil på hendes læber "but I know the feeling, I often get a tattoo when I get through shit" indrømmede hun med  et skuldertræk, hun havde efterhånden et par stykker tatoveringer, mange som var lavet på alternativ vis, hvilket i den grad tog længere tid end via den moderne teknik, og også bar en hel del mere smerte til sig, men i sidste ende det værd.
Hun kiggede endnu ned på tatoveringen, som han forklarede hvordan han ville have den "It's beautiful, I'm just going to draw it over to out special papir and then we will be ready" hun sendte ham et stort smil "You can just follow me" hun pegede imod stolen, hvor han ville sidde, og derpå begav hun sig hen imod bordet, der var tæt ved stolen han skulle sidde på. Det tog hende omkring 5 minutter, også var tegningen færdig. Hun fik taget sine handsker på, og derpå lagde hun skitsen imod punktet han ville have den tatoveret, hun fugtede den og derpå var tegningen overført til hans hud "You can take a look in the mirror, and see if I placed it were you wanted the tattoo" hun holde hænderne ude "Do you want it in black and white?" spurgte hun, som hun fandt farverne frem, og gjorde maskinen klar, til han skulle få den tatoveret.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: So do you know what you want?   

Tilbage til toppen Go down
 
So do you know what you want?
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Gaia :: Gågaden-
Gå til: