Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Zerachiel
 
Chester
 
August
 
Q
 
Elian
 
Julian
 
Leviticus
 
Miles
 
Jaxton
 
Haniel
 
Statistics
Der er i alt 504 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Peyton

Vores brugere har i alt skrevet 28390 indlæg in 2116 subjects

Share | 
 

 HELP - Morrigan (Fortidsemne)

Go down 
ForfatterBesked
Stephen

avatar

Humør : If you look up "charming" in the dictionary, you'll see that it not only has references to strong attraction, but to spells and magic. Then again, what are liars if not great magicians?
Antal indlæg : 415

IndlægEmne: HELP - Morrigan (Fortidsemne)   Tors jan 25, 2018 4:44 am

Sted: Alperne, grænsen mellem Italien og Frankrig

Omgivelser: Oppe på en klippeskrænt, med udsigt over søen. Han er helt alene (tror han.)

Dato: Forår; år 2002

Tidspunkt: 16:02

Påklædning: Link

Tilegnet: @Morrigan

Udsigten fra hvor han stod var ubeskrivelig. Han vidste han havde set smukke ting i sin lange levetid, men alligevel blev han altid overrasket, som nu. Naturen var vidunderlig, kunne han bliver her, gjorde han. Men det var for sent nu, alt for sent, tiden var gået.
Han tog tøvende et skridt tættere på kanten af klippen, som han stod på. Han kiggede ned, og vurderede et fald på flere hundred meter. Direkte ned i den iskolde sø under ham.
Han brude måske være bange, i panik, fyldt med frygt, men det var han ikke. Den eneste følelse der fyldte ham var en dyb og nådesløs sorg. Tårerne trillede lydløst ned af af hans kinder, som han tænkte tilbage på alt det der var sket for omkring to år siden. Det stak ham ligeså dybt i hjertet nu, som det havde gjort den gang, han oplevede det forfra.
Han tog en dyb indåndning og gik så endelig ud over klippen, og faldt i døden.
Stephen landede i søen med et højt plask og hvis der var nogen i nærheden, havde de nok enten se ham, eller hørt ham. Men ville de efterlade ham på bunden af søen, eller ville de hjælpe ham? Han håbede på det første.


Sidst rettet af Stephen Tirs feb 06, 2018 3:12 pm, rettet 1 gang
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Morrigan

avatar

Humør : Munter
Fag : Biologi, Historie og Kampsport
Antal indlæg : 110

IndlægEmne: Re: HELP - Morrigan (Fortidsemne)   Lør feb 03, 2018 1:26 pm

Stephen havde nok ikke hørt et skrig, men Morrigan havde skreget i forskrækkelse da hun så ham lade sig selv falde ud over klippen. Hun løb hen til kanten og var lige ved selv at snuble over kanten og falde ned, men stoppede inden hun faldt. Morrigan faldt på knæ med hænderne på kanten af klippen og kiggede ned mod vandet. Hun kunne ikke se personen nogen steder... shit! Hun rejste sig op og gik tilbage en smule. Morrigan kiggede tøvende mod klippen, hun havde på ingen måde lyst til at gøre det hun havde tænkt sig.
Men personen der har lavede en del af sit liv som enten helbrede eller medic i krige, ser det som sit job at redde person fra at drukne eller dø.
Morrigan sprang fra klippen med hovedet først og dykkede mod vandet. Som hun landede kom der et ordentligt plask og hun var under vandet. Hun mumlede nogle ord, og et klart gulligt lys spredte sig omkring hende, hvilket lyste alt op omkring hende. Det tog ikke lang tid for hende at finde person og før man vidste af det, var Morrigan nede ved Stephen.
Dog havde Morrigan ikke lige tænkt over at hun på ingen måde var fysisk stærk nok til at trække manden op af vandet... pis!
Hun var endda ved at løbe tør for luft! Hun blev nød til at komme op, eller hun vil drukne selv! Hun greb Stephen og formulerede endnu en formular, som sendte dem flyvende gennem vandet. Hun skulle virkelig koncentrere sig, da det var første gang hun forsøgede besværgelsen. Problemet lå i at ud over lungerne brændte som bare i helvede, begrund af mangle på luft. Men også at hun brugten en bevægelse hun først nu havde prøvede at bruge.

Begge hekse blev skudt ud af vandet og landede på bredet ved siden af hinanden. Morrigan hev hæftigt efter luft, som hun hostede og hakkede. Før hun vidste af det, faldt hun op på rykken og lå og kiggede op mod himlen.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Stephen

avatar

Humør : If you look up "charming" in the dictionary, you'll see that it not only has references to strong attraction, but to spells and magic. Then again, what are liars if not great magicians?
Antal indlæg : 415

IndlægEmne: Re: HELP - Morrigan (Fortidsemne)   Tirs feb 06, 2018 3:11 pm

Alt blev bare sort, nok kun få minutter, men det føltes som en evighed, men ikke på den dårlige måde. Han kunne godt lide sin sorte evighed, også selv om den alt for hurtigt var forbi, og snart ville smerten være tilbage, og han ville dø igen og igen og igen, det stoppede aldrig!
De få minutter i den store evighed var guld værd, han havde virkelig haft brug for dette, bare at slå fra og slet ikke føle noget som helst, i modsætning til alt det han var blevet kastet igennem den sidste tid, og tvunget til at føle, igen og igen og igen!
Desværre varede det bare ikke ved, en person besluttede sig for at tage alt dette fra ham, og redde ham? Virkelig? Hvorfor, der var alligevel ikke mere tilbage at redde, han var helt ødelagt.. Bare en tom skal virkelig.
Hans øjne gled langsomt op i det sekund han begyndte at gispe efter luft, hosten tog til og han skubbede sig selv om på siden og begyndte at hoste vand op! Der gik lidt tid før det stoppede igen, dog blev den brændende fornemmelse i hans lunger dog ved, og han kunne ikke helt lade været med at gispe lidt endnu! Dog var det jo ikke første gang han var druknet, så han prøvede at håndtere det som det nu skulle, og det gik også fint.. Yeah.
Efter lidt tid var han dog kommet så meget til sig selv at han faktisk kunne sætte sig op, han så sig om på sø bredden og fik meget hurtigt øje på en kvinde der lå ikke så langt væk fra ham, han kravlede hen imod hende og kiggede ned over hende.. Hmm.. Hans redningskvinde! Han skubbede let til hendes skulder, "Hey, are you okay??" spurgte han, stadig en smule hiven efter luft og en smule hosten, det var hårdt at tale.
Han gled tilbage på sin røv og trak sine ben op under sig, heldigvis var luften ikke iskold omkring dem, så det at være gennemblødt betød ikke særlig meget for ham, nej foråret i Alperne var ret varmt åbenbart. Ikke at han anede hvor han var henne altså... Hmm..
"Please.. Tell me where I am? What year is this?" sagde han en smule forvirret og så på hende igen.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Morrigan

avatar

Humør : Munter
Fag : Biologi, Historie og Kampsport
Antal indlæg : 110

IndlægEmne: Re: HELP - Morrigan (Fortidsemne)   Man mar 19, 2018 11:26 pm

Morrigan mærkede at sin skulder blev puffede til en smule, men hun reagerede ikke med det samme. Først da Stephen stillede hende et spørgsmål igen at hun drejede hovedet til siden så deres øjne mødtes. De lysebrune lå på Stephens blå øjne, som Morrigan bare lå og åndede langsomme men dybe åndedræt. Am I okay? I'm not the one having a death wish... Are you alright? Spurgte hun omraskende og kom endelig op på albuerne. Year..? 2018, you weren't gone for that long svarede hun lidt overraskende.
Den mørkhårede heks satte sig helt op og vendte sig rundt, så hun sad på sine skindeben.
Might not be my place to ask, but why the heck were you trying to kill yourself?
Spurgte hun bekymrende.
Det var et rent held at hun var tilstede, hvor Stephen stod. Hvis det ikke havde været fordi hun var igang med at samle ingredienser ind, havde hun aldrig set denne fyr. Morrigan begyndte nu at mærke tøjet klister ind til sig, hvilket var noget hun ikke specielt brød sig om.
Med nogle få håndbevægelser, udførte hun en formular der lyn tørrede begge deres tøj. There, much better kom det fra hende.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Stephen

avatar

Humør : If you look up "charming" in the dictionary, you'll see that it not only has references to strong attraction, but to spells and magic. Then again, what are liars if not great magicians?
Antal indlæg : 415

IndlægEmne: Re: HELP - Morrigan (Fortidsemne)   Tors apr 05, 2018 12:52 pm

Hans øjne havde taget en tur omkring dem, tog omgivelserne ind, det var næsten helt overvældende hvor smukt der faktisk var? Hvor var de henne?
Han blev afledt lidt igen, som kvinden endelig fandt sin stemme igen, hans øjne gled tilbage til hende, lidt søgende, lidt forvirret og håbløs egentlig. "Wait? I didn't die?" hviskede han så, som han så forvirret omkring sig, lod sit blik glide ned af sig selv, trak den våde skjorte lidt til siden og betragtede skriften skrevet hen over kravebenet. Fucking hell - Eugene!!
Han sukkede opgivende og rejste sig så bare, mest i vrede - det gik jo ikke! "I need to die - please - can you kill me?!" sagde han højt, som han nok råbte lidt af hende - og så gik han bare lidt frustreret frem og tilbage. 2002?? What?
"It's just - I need to - I really do - please kill me?!" - If you don't - I'll just have to try again myself - don't save me this time!
Han så omkring sig - men uden magi, var hans muligheder virkelig ikke mange. Hvad kunne han gøre? Forsøge at drukne sig selv igen? Ville det virke?
Han så lidt op som hans tøj blev tørt, øjnene tilbage på hende - heks...
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Morrigan

avatar

Humør : Munter
Fag : Biologi, Historie og Kampsport
Antal indlæg : 110

IndlægEmne: Re: HELP - Morrigan (Fortidsemne)   Ons maj 02, 2018 4:16 pm

Morrigan sad på knæ og blinkede kort med øjne, w-what? Spurgte hun overraskede. Var ikke det hun havde forventede at høre. Why would you want to die?! Of couse I won't kill you! Svarede hun en smule skræmt. Suicide is never the answer.. tilføjede hun en smule bedrøvede. Hun kravlede hen til Stephen og satte sig på knæ, som hun kiggede undersøgende på manden. No sign of external damage, internal though... kommenterede hun. Hun løftede sin hånd som gav et svagt lys fra håndfladen, som Morrigan langsomt bevægede den forbi Stephens ansigt. Y-you suffer.. Never have I ever felt such a damaged soul.. kommenterede hun stille.
It's like you've lived and died countless times, your spirit is crushed.. but how? Spurgte hun lidt sig selv, men lød mere som et spørgsmål rettede stephen.
Det havde næsten skræmt Morrigan, da hun mærkede hans sjæl, som om den var i tusinden stykker og blev ved med at blive hevede fra hinanden uden pause.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Stephen

avatar

Humør : If you look up "charming" in the dictionary, you'll see that it not only has references to strong attraction, but to spells and magic. Then again, what are liars if not great magicians?
Antal indlæg : 415

IndlægEmne: Re: HELP - Morrigan (Fortidsemne)   Fre jun 08, 2018 12:56 pm

"Please, I'm begging you!" Klynkede han ulykkeligt tilbage til hende, hans triste øjne søgte efter medfølelse i hendes venlige ansigt - og selv om han fandt den, var det ikke den slags medfølelse han have brug for, slet ikke lige nu. "It's not.. Not suicide.. Just a clean slate.. Please!" Blev han ved - men hvis hun ikke ville hjælpe ham, måtte han gøre det selv vel! Hans øjne søgte rundt om dem, ledte efter noget han kunne bruge til sit eget endeligt - nu det at have sprunget ud af klippen åbenbart ikke havde virket, hvordan kunne det ikke have virket?!

Hans øjne søgte tilbage til hende, som han sendte hende et lille trist smil, "I'm damaged beyond beliefs.. Killing me will help.." Hviskede han så, som han rykkede tættere på hende. "Well.. I won't stay dead.. Let's put it like that.. Now will you please help me?" Sagde han bare, som han virkelig ikke havde lyst til at fortælle hende om hvorfor han var så ødelagt, han kunne ikke engang tænke på det, og slet, slet ikke tale om det!
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: HELP - Morrigan (Fortidsemne)   

Tilbage til toppen Go down
 
HELP - Morrigan (Fortidsemne)
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Andre lande-
Gå til: