Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

B O L I G O M R Å D E R

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Tidus
 
Dexter
 
Leviticus
 
Samael
 
Rayna
 
Kaiya
 
Nadia
 
Lilith
 
Damien
 
Izabelle
 
Statistics
Der er i alt 520 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Otis

Vores brugere har i alt skrevet 29244 indlæg in 2182 subjects

Share | 
 

 Wait, do I know you? - Dacre

Go down 
ForfatterBesked
Ozzie

avatar

Humør : I just.. Don't care anymore..
Fag : Got kicked out.
Antal indlæg : 258

IndlægEmne: Wait, do I know you? - Dacre   Ons jan 24, 2018 11:52 am

Sted/omgivelser: Lufthavnen, det sidste fly er lige ankommet, lufthavnen er ret død, der er dog alligevel mange mennesker, men der er stille og mørkt.
Tid: 04:05
Vejr: Der er storm udenfor, hvilket betyder strømsvigt i lufthavnen, fly er forsinket, og folk bedes blive inden for.
Påklædning: slidte hullede jeans, sorte converse, mørke blå t-shirt, striktrøje i neutrale mørke farver, vinterjakke og rygsæk.
Tilegnet: @Dacre

Wait, what?! Ozzie vågnede lidt desorinteret til lyden af nogen skrattende højtalere. Han satte sig sløvt op og gned sig søvnigt i øjnene, imens han prøvede at høre hvad der blev sagt. En storm?! Hans trætte øjne gled hen til de mørke vinduer og han gispede forskrækket! Der var helt vildt gang i den uden for, det regnede abnormt meget og det blæste vildt og voldsomt. Han kunne høre at de sagde at alle fly var blevet aflyst, ind til stormen tog af igen, og de rådede folk til at blive i lufthaven og ikke bevæge sig uden for overhovedet. Jaja, det var jo fint, hvor skulle han også gå hen? Han havde jo ikke andre steder at være alligevel. Han sad og så lidt på stormen, lod sig fascinere af den, det var utrolig hvad naturkræfter kunne forårsage, og så enda en usynlig en af dem.
Det var dog kun lige til at lysende begyndte at blinke, og et par sekunder efter blev alt helt mørkt! Strømmen var gået.
Først var han faktisk bange for om det var ham selv der havde gjort dette, men han kom hurtigt i tanke om at det nok bare var på grund af stormen, og at de sikkert snart ville få nødgeneratoren op at køre, han havde ikke noget at være bange over.
Han rejste sig fra sin plads og besluttede sig for at strække benene, se sig lidt omkring, få et indblik i hvad der forgik. Så han forlod den gate hvis stole var de blødeste at sove på, og bevægede sig rundt i lufthavnene, der var sådan rimelig død, et par folk her og der panikkede selvfølgelig helt vildt, men Ozzie selv var ret rolig, han følte sig godt tilpas i den her slags vejr.
Han passerede området hvor alle butikkerne var, her var der i det mindste mindre larm, der var åbenbart ikke så mange der gad handle ind lige nu, så han følte sig bedre tilpas her. Han så sit snit til lige at hapse en chokolade bar, uden nogen ville ligge mærke til det! Han forsatte ned af gangen og smuttede til højere, til der hvor hans ynglings bar var, der var næsten helt tomt.
Han nåede indgangen i det en eller anden mand, pludselig valgte at stille sig i vejen for ham, de brune øjne nåede knap nok at opfatte noget som helst, før han fik overbalance og snublede over sine egne ben. Han væltede lige ned i et bord fyldt med tomme ølglas, og glasgården skød direkte op i hans hænder som han knaldede mod gulvet. En høj lyd lød fra ham, som smerten fra glasset i hans hænder tog til, og han lavede en grimasse der indikerede at han var i ret meget smerte.. Blodet begyndte selvfølgelig at vælte ud.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Wait, do I know you? - Dacre   Ons jan 24, 2018 12:02 pm

Dacre havde rigtigt været på rejse. Han havde været af sted i ca. 3 uger. Fuldstændigt glemt alt om tid og sted. "Glemt". Og hvad havde rejsen bestået af? Druk, stoffer, blod og seksuel nydelse. Væk fra alt og alle. Lige som han ønskede det. Akademiet var et hul. Han hadede skole. Det var langt fra ham. Desuden boede han jo bare alene i en lille shitty lejlighed i Moonlight Falls. Pænt faldefærdig lejlighed med beskidte møbler. Måske han alligevel ikke boede alene, for der var sikkert alverdens kryb derinde, som åd de få rester af blod og andet ædelse, som han havde liggende alverdens steder. Men altså, det var jo egentligt nok hans hjem.
Der var storm derude. En forfærdelig én, og heldigvis var Dacres fly det sidste fly, som fik lov til at lande. Det havde været en helveds tur til lufthavnen ved Gaia og Moonlight Falls. Så meget turbulens, at det var sindsygt. Det gjorde Dacre ingenting. Han havde blot siddet og slumret og set film. Stille og roligt. Hvad fanden skulle han ellers lave på et fly? Nårh jo, han havde også drukket lidt i ny og næ. Vin og blod var det blevet til. Skidt. Dacre kom gående med sin åndsvage kuffert, som var i stykker. Den haltede, men han var ligeglad. Han havde fandeme haft det sjovt i Australien, Sydney. Med sig selv og alle andre, som han havde mødtes med. Drukket fra, dræbt og dyrket sex med. Hele molevitten. Nu var han tilbage, og hvad så nu? Og nu skulle han oven i købet blive indendørs. Men ville stormen gøre ham noget? Hell.
Dacre så sig omkring. Der var en del; nogle var i panik, andre tog det stille og roligt. Børn græd. Han hadede børn. Han valgte i stedet at slå sig ned tæt på en café. Men idet han satte sig ned, mærkede han pludseligt sulten stige op i ham. Netop på grund af, at han kunne lugte blod. Blod, der flød. Et mord? Et uheld? Med vilje? Han så sig omkring med sine blå intense øjne, og stod pludseligt ved siden af en fyr, som lå ved et bord og blødte fra sine hænder. Dacre tog hårdt fat om fyrens håndled, og kiggede ikke på vedkommendes ansigt; han kunne virkelig mærke, hvor sulten han var efter sin flytur, og det blodet derfra ikke var nok for ham.
Tilbage til toppen Go down
Ozzie

avatar

Humør : I just.. Don't care anymore..
Fag : Got kicked out.
Antal indlæg : 258

IndlægEmne: Re: Wait, do I know you? - Dacre   Ons jan 24, 2018 12:18 pm

Den mand der havde skubbet til Ozzie var sikkert en eller anden dum fulderik, for han var allerede væk, da Ozzie så sig over skulderen, han havde lidt håbet på noget hjælp faktisk, men han måtte åbenbart klare sig selv. Han lænede sig tilbage på sine knæ og vendte sine hænder imod sig selv, så han kunne studere skaderne nærmere. Heldigvis var han ikke lige en af dem, der besvimede hver gang de så blod, faktisk var han ret komfortabel med blod, men så igen.. Han havde ikke lige planer om at ligge og forbløde her midt i lufthaven. Han nåede dog ikke meget længere før en eller anden idiot tog fat i hans håndled og hev ham på op fra hvor han lå. Han stirrede forvirret op i de blå øjne, hvad forgik der her? Var fyren en eller anden læge, kunne han hjælpe ham måske? Han havde brug for at få fjernet glasgårdende og blive syet sammen, så meget vidste han da! "Hey dude, you wanna let go, or? Can you maybe help me?" sagde han forsøgende og trak så forsigtigt i sine arme, for lige at se.. Men nej.. Fyren holdte fast! Ozzies spidse øre drejede en halv centimer, og han opfattede med det samme.. den der manglende hjertebanken! Først havde han slet ikke lagt mærke til noget, fordi han havde været optaget af de blødende hænder, der altså stadig gjorde pisse ondt! Men nu lagde han rigtig mærke til det.. Hvor smuk fyren foran ham var.. Ingen puls.. Intet hjerteslag.. De iskolde fingre, den blege hud. Hvis der var noget Ozzie var god til, så var det at spotte en vampyr. And this one.. Looked hungry.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Wait, do I know you? - Dacre   Ons jan 24, 2018 12:26 pm

Dacre knurrede lavmælt bagerst i ganen, da fyren begyndte at snakke og trække sin arm til sig. Han strammede blot grebet. Han var skide sulten, kunne han mærke. Og der var serveret blod lige foran ham. Og uden videre, pressede han de spidse tænder i hånden på fyren, og drak for sig. Han lukkede øjnene stramt i, og sugede blod til sig. Han var ligeglad. Han fornemmede ikke rigtigt nogle omkring dem, og han var desuden alt for sulten til at tænke på andre end blodbassen her. Og desuden, hvis der nu dukkede nogle op omkring de to, var det intet problem - han ville blot dræbe dem før de kunne slippe væk eller bare opdage noget. Blodet her var lige hvad han manglede. Det smagte godt. Om det var godt eller ej, så havde han sikkert drukket fra bassen alligevel. Det var tykt, godt og mættende. Han holdt godt fat i fyrens håndled, og sugede til sig. De blå øjne var lukket stramt i, og han nød at blive fyldt op med mad og føle sig mæt. Normalt kunne han godt styre sig, men denne gang lod han sig ikke styre. Han lod sig blot gøre, hvad han manglede og hungrede efter. Blod. Føde. Og det hele var fyrens egen skyld.
Tilbage til toppen Go down
Ozzie

avatar

Humør : I just.. Don't care anymore..
Fag : Got kicked out.
Antal indlæg : 258

IndlægEmne: Re: Wait, do I know you? - Dacre   Ons jan 24, 2018 12:35 pm

But.. For him.. It wasn't all bad. Faktisk så havde Ozzie i løbet af den sidste tid, udviklet en ny fetish. Eller måske var det nærmere en gammel en, han havde genopdaget, den havde jo altid været der, den var bare blevet pakket ned fra tid til anden. Han plejede at skjule sit behov, sin hungren, efter disse vampyrer bag en fuldkommen rationel frygt for dem. En frygt han havde følt mere eller mindre, men for det meste havde det nok været mere fake en ægte. Kunne hjernen virkelig snyde en så meget? Åbenbart.
Derfor panikkede han heller ikke da fyren valgte at sætte sine hugtænder i hans allerede blødende hånd. Han gispede let og et forsigtigt støn flød over hans læber, det var en sitrende, skærende, lystfuldt smerte der skød gennem hans krop. Det gjorde ham helt saglig. Han lænede sig ind mod vampyren og lod den om at holde ham på benene, holde ham fast, imens han mærkede blodet forsinde ud af sin krop og ind mellem læberne på fyren.
"Mhmm.. Well at least you could've asked?" hviskede han stille og brugte sin even til at give vampyren et lille zap med sin ene finger, bare nok til at han slap hans ene hånd, og Ozzie kunne sno sin arm omkring hans nakke, og lade de blodige fingre glide op gennem det perfekte, åh så bløde, hår! "But you're pretty, so I'll let it pass.." hviskede han sagligt og stønnede bare igen.. Blod manglen var nok også begyndte at stige ham til hovedet, men han var lidt ligeglad, han elskede det her.. Den smerte.. Biddet! Rusen var helt fantastisk, ubeskrivelig.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Wait, do I know you? - Dacre   Ons jan 24, 2018 10:08 pm

Dacre snurrede atter lavmælt. Denne gang blot for at understrege, at han indtog føde og ingen skulle komme nær ham eller forstyrre ham på nogen måde. Og fordi at indtage føde på denne måde sagtens kunne være en seksuel nydelse i sig selv for vampyren her. Kinda. Brynene var rynkede i panden på ham, de blå øjne stadig lukket stramt i. Fyren gjorde ingen modstand, hvilket også ville være lige meget, hvis han så gjorde. Dacre var stærk. Som sin race, men også i sig selv på grund af alt den træning, han havde dyrket som menneske. Og nu hvor han var vampyr, var alting blot forstærket. Han ville nemt kunne nedlægge denne fyr. Dog anede Dacre jo ikke, hvad fyren egentligt var. Udover at fyrens blod smagte fantastisk på nuværende tidspunkt, og han ville ikke så let give slip igen. Dog mættede blodet også ganske godt.
Pludseligt mærkede han et stød, og han snurrede atter, dog mere højlydt denne gang. Og gav ganske rigtigt slip om fyrens ene hånd, da han tilsyneladende holdt godt fast i begge håndled. Han fokuserede nu blot på den hånd, som han indtog føde fra. Han mærkede, hvordan en kold arm lagde sig rundt om hans nakke og hvordan et par fingre snog sig igennem hans brune hår. Sanserne gjorde han godt brug af, og sådan som han forstod situationen, nød vedkommende at blive suget fra...? Som blodet mættede, gav Dacre langsomt slip med sine hænder og han rettede sig en anelse op for at dreje ansigtet mod fyren. Der flød langsomt blod ned ad hagen på ham. De intense øjne betragtede fyrens ansigt, sådan som de sad der. Han holdt stadig godt fat om fyrens ene håndled. Læberne var stadig skilte ad, og han var fyldt med blod på de ellers normalt hvide tænder.
"I know you...?" Lød den dybe australske stemme bag en knurren.
Tilbage til toppen Go down
Ozzie

avatar

Humør : I just.. Don't care anymore..
Fag : Got kicked out.
Antal indlæg : 258

IndlægEmne: Re: Wait, do I know you? - Dacre   Ons jan 24, 2018 10:34 pm

Ozzie stønnede lavt igen og flyttede sine fingre lidt, gravede dem dybere ned i Darcys manke og svinede hans flotte lyse lokker til med sit eget blod. han var jo ligeglad, han havde brug for noget at holde i, hvile sig mod, så han trak bare lidt hårdt i Darcys hår og lænede sig ind mod hans krop, som han langsomt mistede sin energi. Han kunne mærke den sive ud af hans krop og bare gøre ham svagere og svagere, som vampyreren stjal hans blod. Han lukkede halvt øjnene i og stønnede bare igen, ind vampyren, hvilede sit hoved mod ham. "Stop.." hviskede han stille, ikke særlig overbevisende, men han følte sig også ret svag lige nu! Vampyren måtte ikke tage mere, så ville han bare besvime.. Og hvis han tog endnu mere end det, så ville han jo aldrig vågne op igen, og det kunne han ikke have skete. Selv om han ikke helt var stærk nok til at kæmpe imod.. Fuck!
Men heldigvis stoppede vampyren af sig selv, han havde åbenbart ikke planer om at slå Ozzie ihjel, heldigvis for det!
Han åbnede langsomt sine trætte øjne og kiggede på ham, de flakkede kort, et skær af grøn viste sig i dem, men de blev hurtigt brune igen. "Mhmm.. Hey babe.. I don't think so.. How could I forget a pretty face like that.." hviskede han stille og sendte ham et træt frækt smil.. Okay blodmanglen havde måske gjort ham lidt skør i hovedet.. Skulle han tro.. Men Ozzie var allerede skør i hovedet, så det her var bare.. Normalt? Typisk. "Did you get what you needed?" hviskede han stille og betragtede det smukke ansigt foran sig, ikke skræmt væk af alt blodet, over hovedet ikke faktisk.. Han var jo sexet.. hot.. Damn.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Wait, do I know you? - Dacre   Tors jan 25, 2018 11:22 am

Dacre rynkede panden en anelse, imens han betragtede vedkommende foran sig. Han strammede sit greb en anelse om vedkommendes håndled. Der var så meget blod. Han elskede det. Men lige nu så han bort fra det og prøvede at huske, hvem fanden fyren her var. De havde helt sikkert mødtes før, et eller andet sted.
"We've met," Svarede han fyren med sin dybe stemme. Han følte, hvordan fyrens stemme lokkede ham til ting. Til lyster. Han var alligevel mere eller mindre "fanget" i lufthavnen, ligeledes var fyren. De kunne lige så godt. Dacre pressede sig tættere på fyren, hvis dette da var muligt. Et skævt smil sad nu på hans læber, som han betragtede fyrens brune øjne.
"Or, let's get to know each other, then," Brummede han, og pressede sine blodige læber imod fyrens kolde, bløde læber. Han bevægede dem allerede nu intenst, stadig holdende om håndleddet. Der gik allerede ikke længe før han pressede sin tunge ind mellem fyrens læber. Blood. Dacre nød det her. Men hvornår nød han det ikke? Det var god underholdning, især til ventetiden. I princippet kunne han sikkert godt smutte ud og komme igennem stormen. Men hvad fanden skulle han lave alene hjemme i sin shitty lille lejlighed i Moonlight Falls? Det her var sjovere. Sikken god velkomst han havde fået sig, efter sin rejse til sit hjemland.
Tilbage til toppen Go down
Ozzie

avatar

Humør : I just.. Don't care anymore..
Fag : Got kicked out.
Antal indlæg : 258

IndlægEmne: Re: Wait, do I know you? - Dacre   Tirs jan 30, 2018 5:02 pm

Ozzie sukkede helt stille, han behøvede ikke kigge ned for at vide at han sikkert var i gang med at forbløde, han healede ikke bare sådan lige, det dybe bid i hans håndled var stadig åbent og Dacre havde allerede taget en del blod fra ham. Det var dog ikke noget han handlede synderligt på, kun hans krop reagerede, energien faldt ens mule og hans bevægelser blev sløve, samme gjorde hans greb om Darce, det blev en smule mere slapt en før. "We have?" sagde han stille og kiggede på ham igen, ville han ikke have husket det? Det var ikke lige hver dag man rendte ind i sådan en uimodståelig vampyr her, var det? Hans spidse øre bevægede sig lidt og han prøvede at genkende stemmen i stedet, det var trods alt ikke alle han havde set før, ikke med den forbandelse han havde.
Et stille klynk lød fra hans læber da Dacre trykkede dem tættere sammen, han sukkede lidt og prøvede at trække lidt i sit håndled, men vampyren holdte stadig stramt fast, hmm.. Ville han have mere eller hvad?
"Really? Can't we just fuck or what, I don't do the whole getting to know people thing?" mumlede han og sendte ham et skævt frækt smil. Ozzie som han var nu, var en meget ærlig person, han sagde tingene som de var, og han var ikke specielt genert, bare lidt for overmodig, hvilket gjorde han tit endte op i problemer, men det var der jo heller ikke noget nyt i.
Et overrasket gisp lød fra hans læber som Dacre gled nærmere ham og deres læber mødtes i et noget blodigt kys. Han rynkede lidt på næsen da smagen af blod og dermed jern mødte hans tunge.. Hmm.. Men han gengældte interesseret kysset, gav endda et lille nydelses støn fra sig.. Oh yeah.. Det her var mere sagen, ikke alt det der personlige crap.. Just dirty stuff and blood.. That he could handle.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Wait, do I know you? - Dacre   Fre feb 16, 2018 9:02 pm

Dacre fortsatte med at holde fat i fyren. Han gav ikke så let slip igen. Og hvis gutten prøvede at eller en anden, for den sags skyld, forsøgte at komme fri fra ham, ville han knurre ad vedkommende og det ville blive værst for dem selv. Sommetider havde Dacre sværere ved at styre sin lyst til blod, end andre gange. Desværre. Han klemte om håndleddet, og bevægede sine ivrige læber imod fyrens læber. Han ville ikke stoppe nu. Smagen af blod fyldte hele hans mund, og han stak sin tunge ind mellem elverens læber, for at få mere blod og dermed også få mere ud af kysset. Den ene hånd holdt om hans håndled, den anden holdt fast i fyrens trøje. Han var alt for ivrig nu. Han begyndte dermed at trække og rive i trøjen på fyren.
Han hørte, hvad fyren sagde, og Dacre brød kysset for så at placere sine slanke fingre mellem elverens mørke lokker. Han trak lidt i totterne, som han snog sine fingre omkring, og kyssede nedad fyrens ansigt, nedad kinden, jawline ned til hagen og så videre ned imod halsen. Her kyssede han og nappede. Der var blod ned langs fyrens ansigt, og rundt på halsen. Dacre elskede det. Nu var han jo også en vampyr. Så gav han endelig slip omkring elvernes håndled med sin ene hånd, og greb i stedet fat omkring hans arm. Han nappede mere til ved halsen, og du skulle tro han bed hul.... ikke nu.
Tilbage til toppen Go down
Ozzie

avatar

Humør : I just.. Don't care anymore..
Fag : Got kicked out.
Antal indlæg : 258

IndlægEmne: Re: Wait, do I know you? - Dacre   Tirs mar 06, 2018 4:14 pm

Han overgav sig bare til den sexede vampyr, der ligesom de andre bare ikke helt kunne få nok. Det måtte være magien i hans blod, grunden til de ikke bare kunne lade ham være. Mange gange havde han virkelig ønsket af de ville, men lige, nej, han ville bare have mere! Den her fyr var djævlen selv, og han ville bare gerne sælge sin sjæl til ham jo! Lade ham gøre med sin krop som han end lystede! Han var allerede blevet tændt, og de havde ikke engang gjort noget endnu. Desværre var det at blive bidt, en af Ozzies helt særlige 'guilty pleasures' og fyren her formåede virkelig at bide til, det var så satans frækt!
Desværre havde det også sine mindre attraktive sider, såsom at blodtabet gjorde Ozzie mere svag og mindre fokuseret, hvis ikke sårene snart blev lukket, ville han ende op med at tabe så meget blod at han ville besvime, og det var altså virkelig det sidste han havde lyst til lige nu.

"Mhmm.. Hey handsome.." brummede han stille og placerede i stedet sine arme omkring hans hals, så han kunne støtte sig lidt mere ind mod hans krop, alt for indbydende iskolde krop. Mhmm! Han blev afbrudt af endnu et blodigt kys, og gispede lidt efter vejret, som han glemte at man jo også kunne trække vejret gennem næsen, men Dacre var så skide distraherende. Han sank lidt af den blodige jern smag han havde i munden, og ville godt kunne have skyllet efter med lidt vand, blodet smagte ikke af noget specielt for Ozzie, det kunne han godt undvære, det kunne Dacre få for sig selv.
Han strittede dog ikke imod da manden begyndte at sprede kyssende ned over hans hals, og små støn forlod hans læber, det føltes himmelsk!
De intense nap mod hans hals, fik ham bare til at stønne endnu højere, gjorde ham mere tændt og bestemt liderlig, så meget han nok ikke helt kunne skjule det længere.. Det var ikke svært at regne ud hvad vampyrens intentioner var.. Men måske.. "Hey.. Maybe.. Somewhere more private?" hviskede han stille som han prøvede at skubbe Dacre lidt tilbage og ikke lade ham distrahere sig sådan, selv om det var nemt.. Bare at læne sig tilbage og lade ham gøre hvad helved han havde lyst til.. Men nej.. Ikke her, ikke her hvor folk kunne komme forbi.. Han ville have ham for sig selv jo! Og der var heller ikke nogen der skulle have muligheden for at forstyrre dem, ikke når de først var i gang! Næh nej!
"Come on.. Let me go.. Lets find somewhere we can be alone.. Undisturbed.." tilføjede han roligt, og fandt Dacres himmelskønne øjne, shit.. So hot.. How could one man, be so fucking hot!
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Wait, do I know you? - Dacre   

Tilbage til toppen Go down
 
Wait, do I know you? - Dacre
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Udenfor Gaia & Moonlight Falls :: Lufthavnen-
Gå til: